עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפשת מחשב נייח חזק ומהיר מאוד,אני עובדת עם פוטושופ והרבה תוכנות ומשחקים כבדים בקיצור אני צריכה מחשב שרץ אם תוכלו לעזור לי למצוא דגמים ולהמליץ לי על מקומות זולים ואמינים זה מאוד יעזור בנתיים מצאתי את המחשב הזה- http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28959&catid=1843#details מה אתם אומרים עליו? ושהמחשב יהיה עד 3500 גג תודה

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  2. שלום לכולם לפני שפניתי אליכם עברתי על המפרטים המוצעים כאן בפורום אך לא מצאתי מחשב שעונה על דרישותיי. אני מחפש מחשב שאני אוכל לעבוד איתו עם תוכנת הקיובייס, ולהלן הדרישות: שיהיה מהיר זה מאוד חשוב לי אני לא חושב שאני צריך כרטיס מסך חיצוני כי אני לא הולך לערוך גרפיקה או משחקים אך אני צריך שיהיה לו חיבור לשני מסכים השאלה אם קיים לוח שיש לו כזה חיבור תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  3. Started by naoriko,

אני צריך דרייבר לכרטיס אלחוטי (wirless) של מחשב נייד מסוג clevo דגם : M540G

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2, RAGE, Skyrim, Witcher 2, FC3, ACR, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אולטרה גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by Admondi,

שלום, החלטתי לחכות עם רכישת מחשב נייד להגעת מחשבים חדשים לארץ עם מעבדי אינטל החדשים. ספצפיפית כיוונתי לדל אינספירון 7,000. אבל עכשיו אני רואה שהמחשבים לא מגיעים לארץ. מישהו יודע משהו לגבי זה? האם יש צפי מתי יגיעו מחשבים? האם זה בגלל הקורונה? או שיש תאריך שבדכ מגיעים הדגמים החדשים? האם יצא כבר בחול? אשמח לכל מידע כדי להבין האם לחכות או לנסות למצוא מחשב חלופי. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by Iko89,

הייתי רוצה לדעת איך הם .. אני מדבר על הניידים מיסדרת Eee .. איך הם ? אם אני קונה להם נגיד כונן קשיח חיצוני .. הייתי רוצה לדעת האם הם עונים על הבקשות שלי ? 1. אני רוצה מחשב כדי להקליט מוזיקה (לא לערוך, רק להקליט ..) אני צריך לפחות 2 חיבורים .. אחד ליצאית שמע ואחד להקלטת שמע .. יש להם ? 2. אם אני יקנה כ. לכידת וידאו, הם יוכלו לעמוד בהקלטות של וידאו ? (שוב לא עריכה, רק הקלטה מכ. חיצוני) 3. יש להם חיבור של אינטרט כזה ? כאילו לחבר אותם חוטית לראוטר ? 4. מהי הרזולציה המירבית שלהם ? 5. ראיתי את הנייד Asus Eee 900, למישהוא יש נסיון איתו ? וביכלל, האם הם נוחים ?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  7. אהלן, בחמש השנים האחרונות שירת אותי נאמנה מקבוק סטנדרטי של אפל, אך לצערי גם אותו תפסו מחוגי הזמן והחבר מתחיל לזייף ולהתנשף כל אימת והוא נאלץ להתמודד עם שתי תוכנות כבדות. הייתי שמח להמשיך ולשרג עצמי למקבוק פרו חדש, אך משכורת הסטודנט מתנגדת לכך בתוקף. דרישותי מהמחשב החדש אינן תובעניות - בסופו של יום עיקר עיסוקי הוא בעיבוד תמלילים, פעולות אינטרנט שיגרתיות, צפייה בסרטים ועבודת פוטו-שופ לעיתים. יחד עם זאת, חשוב לי כי המחשב יהיה חזק (ואמין) מספיק כך שאוכל לסמוך על השארותו בסביבה למשך מספר שנים. גודל המסך הרצוי הוא 13-"-14", דיסק קשיח בגודל מינימלי של 500 ג"ב. כיוון והמחשב הנוכחי שלי הוא למעשה מוצג ארכיאולוגי, הוא לא התהדר בסוללה מרשימה במיוחד. לכן, אשמח למחשב שביכולתו לסחוב כ-…

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by amisha,

היי , אני מעט עקשן בנושא של רשת אלחוטי N , האם באמת יש סיבה שכשאי להיות עקשן בנושא או ש G מספיק טוב ומהיר ?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  9. יש לי Toshiba Satellite a200-1gb תאמת שהוא מחשב טוב מאוד.. הוא מריץ כמעט כל דבר במהירות אך הבעיה שהוא שוקל משהו כמו 6 קילו עם הכבלים והתיק ואי אפשר להגיד שהוא נייד.. בנוסף יש לו בעיה של התחממות שהוא מוציא חום כמו קיטור דבר די מעצבן.. ואם כבר אני קונה אז חשבתי להשתדרג ולקחת מפרט יותר קל.. יש לי 2 כוננים קשיחים חיצוניים ככה שנפח הrdisk לא עקרוני.. בנוסף אני לא בונה על משחקים אלא רק לשימושים של עבודה.. אני עוסק בתכנות.. אני עובד עם תוכנות מאוד כבדות microsoft expression blend 3 שעובדת על המעבד של הכרטיס מסך.. בנוסף אני מריץ אפליקציות כבדות שדורשות מחשב חזק אני רק רוצה מעבדi5 או i7 זיכרון 4 ג'יגה ומסך 13.3 או 14.1 (עדיפות ל14.1), זיכרון 4GB בנוסף אני רוצה שזמן הסוללה של המשח…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  10. . מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, כלומר רק אינטרנט, אופיס, לראות סרטים וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תדיר, כמעט כל היום. יפעל גם בלילות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם…

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by Ilya_t,

1. מה התקציב המקסימאלי? בין 3500 ל- 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך אבל גם לא לזרוק כסף לאוויר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? העיקר לעמוד ביעדי השימוש במחשב, ניתן לחרוג במידה וזה משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מיועד לשימושים כלליים ובעיקר משחקים - GW2, LOL, Hitman, CIV, Diablo III...השאיפה שיריץ משחקים באיכות בינונית גבוה כיום. הכי חשוב שיחזיק כמה שיותר שנים (במידת יכולת הניבוי המוגבלת שלנו), ייעד אופטימלי - הרצת משחקים חדשים בעוד 3-5 שנים באיכות נמוכה-בינונית. קיים מסך עם רזולוציה של 1900x1650 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. Started by honorx90,

שלום רב לאתר אני חדש פה ואמרו לי שזה אתר מצוין להיתייעץ איתו בנושא אז למה לא לנסות =] אז ככה אין לי צורך בכרטיס מסך כרגע אלא רק בחלקים כי יש לי כבר כרטיס מסך מתקדם : ASUS GEFORCE 8800GTS 512MB אני יראה לכם את המפרט וגם הייתי רוצה לדעת אם החלקים קשורים אחד לשני כי אני יודע שזה מאוד חשוב שיהיה קשר.. הנה המפרט: מעבד : Intel Core 2 Duo E6850 3Ghz 1333Mhz 4MB LGA775 BOX לוח אם : Asus P5B Commando - Intel P965 - SC775 DDR2 זיכרון פנימי : DDR-2 Dual Channel kit 2x1024 PC6400 (פה לא ידעתי איזה מהירות לקחת אם 667 או 800 לפי דרישות הלוח אם ..) דיסק קשיח : 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Westren Digital WD3200KS (החלטתי סופית ש160 GB או 250GB זה לא מספיק לי מניסיון אי…

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by aviseror,

למחוק

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by lev-27,

מדובר במחשב לאחי. שימושים עיקריים גלישה באינטרנט, משחקים (בעיקר MMORPG) AMD Athlon II X4 640 2mb 3000Mhz Box 4GB Crucial DDR 3 - 1333 - Crucial Original GIGABYTE GA-880GA-UD3H (880GA) 2 x USB3 + 6 xSATA3 CrossfireX+DVI + HDMI + VGA - ATX Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 - RETAIL Enermax PRO82+ Series (EPR425AWT) 425W PSU הוא לא יעשה OC. אולי קטן. לא משהו משמעותי. סה"כ 2800 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by anarchio,

יש לחברה שלי מחשב נייד של חברת notebook והלך לה הארדיסק, ואין לי מושג איזה הארדיסק חדש יתאים לה למחשב כי אני לא מכיר את החברה הזו של ניידים. אשמח לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  16. אינטרנט, מוסיקה, סרטים שירוץ כמו שצריך. אולי גם משחקים בקטנה (פחות קריטי) עדיף 1GIGA זכרון. ניתן להזמין מכל חנות אמינה בארה"ב שעושה משלוחים לניו יורק. עדיפות ל BHPHOTO.COM JR.COM תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  17. אני מבקש המלצה למחשב נייד עד 6,000 ש"ח. המחשב ישמש לכתיבה, קצת גרפיקה (פוטושופ ודומיו), קצת סרטים וקצת אולי למשחקים (לא משחקים כבדים ולא על הגדרות גבוהות).

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  18. אני ליאור אני חדש בפורום יש לי כיום מעבד 775 מהירות 3000 כרטיס מסך 8800 bfg gtx 2 הארדיסקים של טרה 4 גיגה זכרון 667 ddr2 אני רוצה לשדרג את הלוח אם והמעבד אני צריך שהמחשב יעבוד בעבודה קשה כמו הרצת מחשבים וירטואלים לסימולציות משחקים אני רוצה משהו ממש טוב מה המעבד הכי חזק שאני יכול לקנות כרגע שווה ערך לכסף אם אפשר סדר המלצות מלמעלה למטה לא הבנתי מה יותר טוב ליבה כפולה או מרובעת כמו כן המלצה ללוח אם נ.ב אין לי בעיה להזמין דברים מחול תקציב 2000 ש"ח אם זה ממש קריטי + אפשר לחרוג תודה רבה

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by MasteRoi,

מחפש מחשב קשוח, עדיפות לאינטל. ללא OC גם למשחקים, אמנם זה לא הדבר הכי חשוב. 1 טרה -הארדיסק. ואת השאר אני מקווה לשמוע את דעתכם המקצועית. תודה, רועי.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by ofir1992,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר STARCRAFT 2 זה היעוד העיקרי הכי חשוב שהמשחק ירוץ מושלם בלי שום נפילות בFPS על הגדרות גרפיקה בינוניות (אם אפשרי בגדר התקציב אם לא אשמח אם תוכלו להסביר כמה צריך להוסיף בשביל לממש את זה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש …

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  21. Started by kopidanny,

1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,ישמש כHTPC(מוסתר ע"י קיר מהטלוויזיה), עבודה משרדית, ועריכת תמונות, לעיתים רחוקות עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cod, hitman וכדומה... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שני מסכים 20 ו 23 + טלוויזיה 42 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. ה…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by Murmur,

שלום, אני עובד עם לנובו T400 עם כרטיס גרפי היברידי Intel GMA 4500 / ATI Mobility Radeon 3470 ברצוני לעדכן את גרסת ה- ATI Catalyst. באתר AMD \ ATI אי אפשר להוריד דרייברים למחשבים ניידים (נאמר שם כי תמיכה עבור מחשב נייד מצויה באתר היצרן) ובאתר של לנובו אין דרייברים לכרטיס גרפי להורדה עבור ה-T400. מאיפה לעזאזל אני אמור לעדכן את ה- Catalyst? יוסאריאן

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by Gshock,

אהלן, מכיוון שהמחשב הנייד הקודם שלי (Lenovo T60) כבר הזדקן ועשה את שלו, מחפש מחשב נייד בתקציב של 5K. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, סרטים), אולי קצת משחקים (פיפא, פרו ודומיהם) * גודל המסך? 14-14.8 מט (חשוב!) * משקל רצוי? 2-3kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות 3 שעות בעבודה לא אינטסיבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB 3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה ומעלה (7200 ) * כונן CD/DVD? צורב + קורא DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא (אבל אחריות של שנתיים לפחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo, DELL תודה מראש על הע…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by אנונימי צהוב בלון,

מישהו יכול לעזור לי למצוא נחשב טוב לסטודנטים שהמחיר שלו נורמלי???

25. שלום לכולם. אני מעוניין ברכישת מחשב נייד לצורכי עיבודי תמונה/וידאו מתקדמים. אין לי שום רצון בלשחק בו משחקים ולראות סרטים וכו.. אך ורק לצורכי עבודה אני מחפש מחשב שיהיה חזק שיוכל לעבוד עם מספר רב של תוכנות יחדיו בעיקר פוטושופ/פרמייר המסך יהיה חייב להיות בין 17-18.4 אינץ. אין כול כך שיקול של משקל וגודל. עדיפות למסכי LED ברזולוציית HD מלאה. התקציב עומד על 10 אלף שקל לנייד. (לכן מקינטוש יצא מהמשוואה) המחשב הולך להירכש בארץ. יש לי מחשב נייח מאוד חזק גם כן לכן אין צורך להמליץ לי על נייח במקום. סיבת הרכישה היא אופצייה של ניידות בין סטודיו לסטודיו. אשמח להצעות כולשהם.....

• 0 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.