ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לרכוש מחשב "משפחתי" לצורכי אינטרנט, אופיס, מוסיקה ואולי סרטים. עיקר ההתלבטות היא סביב הבחירה בין מעבד AMD 4800 לבין INTEL E4400 אודה למנהל הפורום על תשובתו בעניין ההשוואה בנוגע לאיכות הביצועים שניתן לקבל מהצירופים הר"מ כדי להגיע לרמה האופטימלית במסגרת הצרכים והתקציב תודה מראש על ההענות החיובית מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤459 מסך: SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI ¤1532 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤369 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤184 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE …
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1602 שווה את הכסף? איך הספק שלו? תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שפניתי אליכם עברתי על המפרטים המוצעים כאן בפורום אך לא מצאתי מחשב שעונה על דרישותיי. אני מחפש מחשב שאני אוכל לעבוד איתו עם תוכנת הקיובייס, ולהלן הדרישות: שיהיה מהיר זה מאוד חשוב לי אני לא חושב שאני צריך כרטיס מסך חיצוני כי אני לא הולך לערוך גרפיקה או משחקים אך אני צריך שיהיה לו חיבור לשני מסכים השאלה אם קיים לוח שיש לו כזה חיבור תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2, RAGE, Skyrim, Witcher 2, FC3, ACR, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אולטרה גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד עוד מעט ועובר מהבית אז אני צריך לקנות מחשב נייד שאני צריך לצרכים הבאים: עבודה שוטפת בוינדוס אופיס אינטרנט (הרבה חלונות פתוחים) סרטים HD יותר מ 4 ג'יגה מוזיקה ריבוי פעולות בו זמנית שני מסמכי וורד ואקסל פתוחים בזמן זה גם עוד 10 אתרים עולים ובנוסף על זה מוזיקה מאייטונס זה בערך השימוש שלי במחשב איך המחשב הזה? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t56.htm סוללה וניידות פחות חשובים
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב, תקציב עד 4500 ש"ח מטרת המחשב: משחקים, תוכנות לעריכת וידאו ועיבוד תמונה. הערה חשובה: המעבד חייב להיות INTEL המחשב צריך לכלול מסך 19" כרטיס מסך טוב, 2 גיגה זכרון, הרדיסק של לפחות 250 גיגה תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כרגע בשלבי תכנון אבל אם תוכלו לעזור לי כי מזמן לא התעסקתי במפרטים.. קודם כל השבלונה: 1. מה התקציב המקסימלי? 7 אלף כולל הכל ועדיף לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב מחשב גיימינג, רק גיימינג בלבד יש לי מחשב נייד לדברים אחרים. אני רוצה מחשב שיריץ בצורה נאה כל משחק שהוא בצורה חלקה לא חייב הגדרות סופר דופר אבל שירוץ חלק ובצורה נאה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים, אוזניות, פד לעכבר וUPS 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? שום אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends ועוד משחקי רשת וגם משחקים שאמורים לצאת בקרוב שהם לא רשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי : e6600 כרטיס קול HD230 GB מסך צורב DVD אין לי: זיכרון כרטיס מסך לוח אמא קופסה בדיל (מארז) משהו שאשפר לשדרג בעתיד ...אני בכיוון לא לקנות כרטיס מסך יקר (איפילו שבנתיים שהיה על לוח האם) בגלל שכאשר DX10 ימכר היה נפילת מחירים
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בניתי מפרט ראשוני מאוד למחשב החדש ואני אשמח אם תייעצו לי מה לשנות (אם לשנות) מה להוסיף מה להוריד וכו'. אני בעיקר צריך עזרה עם המעבד כי יש כל מיני סוגים שאני לא כל כך מכיר ויודע מה הכי טוב...בינתיים זה מה שבניתי ב2000 ש"ח, אם יש לכם מפרטים יותר טובים מזה במסגרת הסכום הנ"ל אז תשתפו בכיף...המחשב הוא למטרת אינטרנט ותוכנות אבל גם ישמש למשחקים (ממש כמה משחקים, לא הכי חדשים יש לציין) בקיצור מחשב מהיר אבל לא מכונת משחקים מוגזמת. והמפרט: עוד דבר, המפרט צריך להתאים לכרטיס מסך רדאון9000 פרו 64מ"ב, קריאייטיב SB LIVE, ובשאר הכרטיסים אני מאמין שלא תהיה בעיה.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤466 לוחות אם Gigabyte GA-EP43C-DS3 ¤544 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU ¤161 ספקי כח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263 זיכרונות A-DATA 4GB DDR2 800 Gaming CL5 ¤322 כרטיסי מסך ATI Power Color ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤791 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤125 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2672 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It איך יצא ? אני מרכיב לחבר אתם מוזמנים להציע ..
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר בתקציב של 1600 שקל! שיהיה המקסימום שאפשר בכסף, שמפרט יהיה עם מעבד כפול ליבה של AMD עם לוח טוב בלי כרטיס מובנה עם כ.קול וכ.רשת! זיכרון DDR2 2GB מהיר, כרטיס מסך טוב שיריץ את המשחקים העכשווים המחשב לא לגיימר אבל צריך שיריץ כול משחק בצורה סבירה על הגדרות בינוניות + לא קרייסיס ביושוק וכו'! שיריץ את הניד פור ספיד החדש בצורה טובה פרו אבולשין פיפא וכאלה! שהמחשב יהיה מהיר בכללי עם כרטיס מסך טוב! לא חייב DX10 אם יש כרטיס DX9 חזק יותר! כונן קשיח לא בנפח גדול 160GB זה יותר מידי אפילו אם יש 120GB זה יהיה טוב. עם מארז +ספק- לא חשוב היופי של המארז כול כך רק צריך יציאות USB מקדימה ושיהיה ספק חזק שיחזיק את המערכת בלי בעיות. אני רוצה את המחשב מסקאי פיסי. תודה מרא…
-
- 14 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אחרי התלבטות בין לפטופ למחשב נייח, הוחלט ללכת על מחשב נייח אבל תותח. התוכנה הכי חזקה שהוא צריך לסחוב היא 3dmax. אני רוצה המלצות לא רק על מפרט מומלץ אלא גם על מקומות אמינים שיכולים למכור, להרכיב ולתת תמיכה במקרה של תקלה. (באזור ת"א). אפשר לחרוג מהתקציב אם זה משהו במצדיק את זה. כרטיס מסך טוב, 1GB RAM , pentium 4 , open gl, dvd, מסך שטוח 17"מחוץ לתקציב אבל אשמח לשמוע על המלצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי, אני קונה היום מSKYPC מחשב חדש עד 2500(עדיף פחות) שיריץ HD ללא קירטועים(על ויסטה אולטימט 32), פוטושופ. לא למשחקים כלל! זה מה שבניתי: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ספק כח FSP BlueStorm II 400W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro הרכבת מערכת מחשב + בדיקה כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9500GT Super 512MB PCIe משלוח עם שליח FEDEX / UPS עד הבית עד 4 ימי עסקים + ביטוח ואחריות. בכל ב2348. זה יריץ HD על ויסטה בלי תקיעות וקירטועים? אם אפשר לרדת באיזה חלק אז תרשמו לי, אני צריך 4GB? תודה. אם אתם מציעים משלכם אז שיהיה מסקאי ורק אינטל! אגב, אני צריך ESATA, א…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי , אני מעט עקשן בנושא של רשת אלחוטי N , האם באמת יש סיבה שכשאי להיות עקשן בנושא או ש G מספיק טוב ומהיר ?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין במחשב חזק בלי מסך וציוד היקפי, אחרי שהמחשב שלי מתחיל לקרטע.. אני לא משחק כלל במחשב (חוץ ממשחקי רשת) מאחר ויש לי PS3, השימושים שלי: גלישה והרבה, גולש בIE ופיירפוקס בו זמנית וכל אחד עם כמה חלונות במקביל. מוסיקה סרטים גם דרך המחשב (חלקם HD, מחובר לLCD) וגם הזרמה דרך הPS3 ישומי OFFICE וPDF בו זמנית עם הגלישה שיתוף קבצים דרך TORRENT וEMULE ברקע רוב הזמן. אנטי וירוס כבד ברקע (NORTON) מסנג'ר 24 שעות. לפעמים מבצע CONVERT לכל מני סרטים או מוסיקה. חשוב לי במחשב: קירור והשקט, אני מוכן שיעלה לי קצת יותר תמורת קירור טוב ושקט (ואם יש פיתרון לאבק שמצטבר אז גם) שיחזיק לכמה שנים (לכן לא אתפשר על פחות מ4GB ועל פחות על SATA 32MB לדיסק קשיח) מבחינת תקציב אין לי מגבלה…
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אוקיי אז כך... יש לי ספק כוח, מארז, וכרטיס מסך. מה שאומר שאני מעוניין במעבד + קירור, זכרונות, לוח אם, ודיסקשיח. עד 2000 שקל לחלקים הללו. המחשב ישמש למשחקים, עריכת מוזיקה ואוברקלוק. בנוגע לכרטיס מסך - יש לי 8500GT שאני יודע שזה כרטיס גרוע, אבל מאחר ואין לי תקציב להכל אני רוצה קודם לקנות את החלקים הללו ולאחר מכן לשדרג את הכרטיס מסך. מישהו יכול להרכיב לי משהו? תודה
-
- 12 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קראתי אצלכם באתר הרבה סקירות של לוחות,מעבדים,זיכרונות ומה לא והייתי רוצה לדעת אם תוכלו להציג באתר או אישית לכתוב לי כמה מפרטים "עצבניים" שיהיו כמו מחשבי נאס"א אם כל החומרה וציוד הקפי כמו פד לעכבר,עכבר,מקלדת,אוזניות וכו' טוב ו...זהו.תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום רב, אבקש עזרה בדעה על המחשב הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML3001A3 במידה והלינק לא עובד זהו דגם המחשב : מחשב נייד TOSHIBA מסדרת Satellite L300-1A3 קניתי אותו ואני רוצה לשאול מס' שאלות : 1. האם ויסטה עליו יעבוד הוא סבבה ... הוא 4 ג'יגה, ואם לא האם ניתן להסיר ולהתקין XP ללא בעיות? 2. האם המחשב טוב באופן כללי אם השימוש שלי בו הוא גלישה (רצוי מהירה אני משתגע שהמחשב נתקע) והורדות באימיול וכדומה, האם -5730z - ACER עדיף מטושיבה? 3.ברצוני לחבר אותו לטלוויזיה ולראות סרטים (אין לי LCD אלא טלווזיה רגילה עם שקק CRT), נראה לי שראיתי שאין יציאת S-VIDEO ושאין HDMI , האם ישנה דרך שאוכל לראות טלווזיה דרכו? מתאם משהו? 4. אין לו BLU פנימי . .אמרו לי שאוכל …
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום! אבקש דגם של מחשב נייד שעונה על הדרישות שלי, לפי הסדר הבא, מהחשוב לפחות חשוב: 1) עד 5000 ש"ח 2) מסך 17 אינצ' לפחות 3) עד 3 קילו 4) יוכל להריץ AUTOCAD בצורה חלקה לגמרי. 5) שלא יהיה לו בעיה בפעולות רגילות של גלישה ושימוש רגיל במחשב. 6) שיוכל להריץ סרטים של 720P לפחות חלק לגמרי. 7) עדיפות של DELL (אוהב את האחריות שלהם). 8) עדיפות לקנייה מחנות http://www.mds.co.il (קרוב למקום עבודתי, ונוח לי משם). אני לא מבין מספיק במחשבים ניידים כדי לדעת אם הדרישות שלי הם ריאליסטיות או לא. אם אין כזה נייד, אשמח לדעת איזה דרישה היא זאת שלא ברת ביצוע. תודה מראש! דניאל
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב לאתר אני חדש פה ואמרו לי שזה אתר מצוין להיתייעץ איתו בנושא אז למה לא לנסות =] אז ככה אין לי צורך בכרטיס מסך כרגע אלא רק בחלקים כי יש לי כבר כרטיס מסך מתקדם : ASUS GEFORCE 8800GTS 512MB אני יראה לכם את המפרט וגם הייתי רוצה לדעת אם החלקים קשורים אחד לשני כי אני יודע שזה מאוד חשוב שיהיה קשר.. הנה המפרט: מעבד : Intel Core 2 Duo E6850 3Ghz 1333Mhz 4MB LGA775 BOX לוח אם : Asus P5B Commando - Intel P965 - SC775 DDR2 זיכרון פנימי : DDR-2 Dual Channel kit 2x1024 PC6400 (פה לא ידעתי איזה מהירות לקחת אם 667 או 800 לפי דרישות הלוח אם ..) דיסק קשיח : 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Westren Digital WD3200KS (החלטתי סופית ש160 GB או 250GB זה לא מספיק לי מניסיון אי…
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
אני מחפש מפרט ב5K עבור חבר מהכיתה שלי כרגע יש לו עגלה P4 וGF5200 ואני לא אזכיר את השאר והוא רוצה לקנות משהו על בסיס AMD Game! (על בסיס מעבד PhenomX4) למישהו יש הצעה לחנות איכותית וזולה? ו/או מפרט בכמה חנויות (בכל מקרה אפשר בלי הרכבה)
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בסביבות 4000 שקל, למשחקים בלבד. כולל עכבר ומקלדת ללא ציוד היקפי אחר
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-