ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 3.16GHz E8500 45nm : " SLAPK" - BOX ₪ 1039 לוח אם : ASUS P5KPL-CM ₪ 294 זיכרון : KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ₪ 133X2 = 266 4GB כרטיס מסך : POINT OF VIEW PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ₪ 621 דיסק קשיח : SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ₪ 539 צורב : LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪ 175 מארז : FOXCONN TH-061 w/o PSU ₪ 288 ספק כוח : ENERMAX MODU82+ 425W ₪ 427 שירותי מעבדה : הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לרגל מבצע אביב!) ₪ 0 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ₪ 3649
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללפטופ עם הדרישות הבאות: 128 עדיף 256 MB זיכרון. 20 או יותר GB זיכרון. מעבד: טוב אז ככה, כמובן שעדיף את הM או הסנטריו (או שזה אותו דבר ). אם לא עדיף סלרון, בגלל שזה יהיה לעבודה משרדית בלבד ולכן לא צריך מעבד פנטיום רגיל (אם יש לכם הצעה עם שילוב של מעבד AMD זה לא משנה...) כרטיס מסך/קול לא חשוב, בסך הכל עבודה משרדית... חיבור USB לא צריך חיבור IEEE 1394. אני יודע שאני מגזים בדרישות אבל אם יש הצעות הן יתקבלו בברכה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הנ"ל וכמה הוא שווה יד שנייה PCG-TR3A SONY תודה :kopfpatsch:
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מחשב חזק שיפעיל משחקים ברזולוציה גבוהה כמו GTA IV שאני מקווה שיצא למחשב.. ושיפעיל משחקים של השנים הקרובות המפרט אמור לכל הכל חוץ מצורב רמקולים ומסך. לא צריך OC ולא כלום. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב משחקים הכי כבדים שיש תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,BF3, Max Payne 3 הכי כבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מתכנן ליקנות מחשב ביולי-אוגוסט במחיר של 7200 ש"ח, ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו. המחשב מתוכנן לאוברקלוק על בסיס קירור סטוק, עיצוב וגרפיקה, ומשחקים כבדים, אני רוכש עם המחשב ללא קשר למפרט מסך 20 של DELL, חשוב לי גם שהמחשב יראה יפה. מפרט המחשב להלן: מפרט המחשב החדש שיקנה מחודש יולי המאוחר עד לאוגוסט המוקדם מעבד: Intel Core2 Quad Q6600 2.4Ghz מחיר: 1569 ¤ לוח אם: Abit IP35 Pro מחיר: 897 ¤ זיכרון G.skill 4096Mb Pc-6400(2048Mb X2) מחיר: 1254 ¤ דיסק קשיח: Western Digital 2500AAKS מחיר: 291 ¤ מארז: Nzxt Lexa Classic Series מחיר: 612 ¤ כרטיס מסך: Sapphire X2900XT 512MB מחיר: 2030 ¤ צורב דיוידי: LiteOn DVDRW LH-20A1S מחי…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. ההבנה שלי במחשבים היא מאוד בסיסית אני מחפש לקנות לפטופ אמין עמיד וחזק בתקציב של 5000 שח וגם שיתאים לגיימינג ולימודים ובכלל לצרכים יום יומיים. כמו כל אחד אני מפחד ליפול על אחד הדגמים היותר גרועים של הניידים שיוצאים לשוק. ממיטב הבנתי הבסיסית הבנתי של hp אין מה להתקרב ו asus שנוי במחלוקת עקב שירות לקוי בארץ אם בכלל. לא משנה אם זה יהיה המחשב הכי דק בעולם או הכי קל שיש או הכי יפה פשוט שיעשה את העבודה ויתן תמורה נאה למחיר תודה מראש ואחלה יום
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט נוכחי: יש לי בדיוק 1000 שקל כדי לקנות חלקים חדשים. אני יודע שזה מעט, אבל ממש אין לי אפילו שקל להוסיף לתקציב, אז בבקשה תציעו לי איזה חלקים חדשים לקנות. ד"א: אחד החלקים חייב להיות מארז. כי המארז הנוכחי כולו שבור ומפורק לגמרי, זה נראה ממש על הפנים. והספק שאיתו הוא ג'נרי, אז אני רוצה להחליף אותו גם. על השידרוג הזה חשבתי בנתיים: ?512Mb 400MHz AData /VT? -240 NIS מ-KSP. אני יודע שהאחריות רק שנה וגם לא ממש איכפת לי. כשאין תקציב אז צריכים להתפשר. ? GIGABYTE ATI RADEON 9550 128MB- 360 NIS או ? Sapphir RADEON 9550 TV,DVI 128MB- 405 NIS ומארז וספק טוב, אתם תבחרו משהו שיכנס לתקציב אבל באמת שאני לא יכול לעבור את תקציב ה-1000. דרך אגב, מקווה שאתם שמים לב שכרטיס מס…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב, חבר שלי מעוניין בהצעה לפרט עבור מחשב שישמש לעריכת סאונד. שימושיו יהיו בעיקר קיובייס אם כי לא רק תהיה המון עבודה עם מידי והעמסת ערוצים. אין לי ממש מושג מה זה אומר (: כרטיס קול כבר יש לו (motu) ולכן לא צריך. גם מסך לא צריך. עוד הוא רוצה לדעת אם מישהו פה ממליץ לו ללכת על מחשב מקינטוש במקום כמו שהרבה המליצו לו במקום אחר. הוא אומר שאם מק אכן עדיף, לא תהיה לו בעיה להעלות את התקציב בכמה אלפי, לסביבות ה12,000. אישית אמרתי לו שאני חושב שזה בזבוז של כסף אבל שאשאל פה למקרה שאני טועה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
תוכלו בבקשה לבנות לי מפרט בתקציב של 3000 ש"ח אפשר קצת יותר אבל לא בהרבה. אני לא מבין בזה יותר מדי אז תחליטו אתם מה לשים(amd או intel) ati או nvidia)וכו'. התקציב הוא למחשב בלבד ולא כולל מסך,רמקולים וכד'. תודה.
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל ויש לי כמה שאלות שלא כלכך ברורו במדריך "יבוא אישי של מחשב נייד מארה"ב" . 1) עם אני רוצה לקנות דגם שלא הגיע לארץ עם זה אפשרי ועם יכולים לעשות לי בעיות ? 2) עם אתם יכולים להמליץ לי אתרים שמוכרים מחשבים ניידים חזקים ובזול ?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב נייד של hp נניח מחנות ואני לא יודע אם היא אמינה או לא פשוט העסקה נראית לי משתלמת... ונניח מתקלקל לי המחשב והם לא רוצים לתן לי אותו אני יכול ללכת ליבואן של hp להציג חשבונית ולתקן שם?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי להחליף מחשב ואשמח לשמוע המלצות. 1. מה התקציב? 2500-3000 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים, הורדות, עריכת תמונות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD, כונן קשיח 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד phenom 2 x3 של AMD 6. האם חשוב שקט? עד כמה? רצוי מחשב כמה שיותר שקט... 7. האם מתוכנן OC? אולי OC בסיסי שעושים בחנות 8. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך? כרגע יש לי מסך LCD 17, רזולוציה 1024X768, בעתיד אני אחליף ל19-22 (אני לא אוהב מסכים גדולים מדי). משחקים די כבדים, כמו: GTA 4, Fallout 3 וכו'. 9. אני רוצה לקנות את המחשב באיזור המרכז: skypc, fox וכו'. 10. …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין לרכוש מחשב, כאמור בכותרת, בכ-2800 שקלים. המחשב מיועד בעיקר לבניית מערכת מקוד מקור ולהדמיה, וכדי להוסיף על הכותרת - הכוונה לבניית לינוקס מותאם אישית. יש לציין שבנייה מקוד מקור עם מספר ליבות מאיצה בצורה משמעותית את זמן ההידור. תקציב מרבי: 2800 שקלים. מעוניין לנסות לחסוך. ניתן לחרוג מתקציב זה בכ-200 שקלים. ייעוד: בניית מערכת מקוד מקור והדמיה. יש צורך לציוד היקפי זעיר, לא הכרחי: מקלדת, עכבר, רמקולים ואלחוטי. אין צורך במסך. אין צורך בדיסק קשיח. רמת שקט: 6. לא מתוכננת המהרה. כמובן שאין צורך לכלול מערכת הפעלה, אופיס או משהו דומה (לינוקס....). אני פחות מעוניין למפרט מחנות מסוימת, אלא מפרט באופן כללי (אותו אחפש בחנות מסוימת). שמירה על אפשרות לשדרוג המחשב לא כל…
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לחברי נשרף הלוח אם ויש לו תקציב נמוך יש לו DVD , הארד דיסק , סטיק זכרון של 512 , כרטיס מסך (AGP) , זקוק מכם למעבד + לוח + מארז וספק למרות שיש לו ספק ג'נרי + פנטיום 4 2.4 על סוקט 478 אפשרות ב' היא להשתמש בחלקים שיש לו אבל מומלץ שלא אין דרישות מציוד הקפי , צורך במחשב בסיסי לכן תקציב נמוך
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מפרט של 4000 אבל שהיה רק INTEL לא AMD תודה
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אם צריך ניתן לחרוג בכ500 ש"ח. נק' חשובות: 1. הכי חשוב- מארז ברוחב של מקסימום 18 ס"מ, במידת הצורך אני אקנה ANTEC NSK2480B + 380W EARTHWATTS PSU. 2. נראה לי שאני מעדיף כרטיס מסך חיצוני (כמובן כמובן עם יציאת HDMI) כך שיוכל להריץ משחקים לאו דווקא הכי חדשים (למשחקי רשת וכדומה). 3. המחשב ישמש גם כשרת האחסון של הבית. אבל נראה לי שבשלב ראשוני טרה יספיק. 4. כרטיס רשת עם אנטנה חיצונית המחוברת בכבל למחשב עצמו (מכיוון שהמחשב יתחבא מאחורי ארונית). 5. מעבד יחסית "חזק" (I3?) שיתמודד יפה עם קבצים גדולים ועם השנים נק' פחות חשובה עבורי היינה נושא הרעש. מכיוון שהסלון לא קרוב לחדרי השינה (כמובן שלא בא לי לראות סרט ליד גנרטור). בגדול קיבלתי מושג טוב על מה אני צריך מפה: http://hwzone.…
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לגלישה, אופיס, פיקאסה, ארגון תמונות, סרטונים ביתיים, עריכה מזדמנת של סרטוני HD ביתיים, הורדות סרטים. חשוב לי שהוא יהיה מהיר, ושקט במידה סבירה (הוא בחדר נפרד) האם יש כאן משהו שהגזמתי בו, משהו שכדאי לשדרג? לגבי מארז עדיין לא הוחלט (אשמח להצעות) אני מתכוון לקנות בחנות אחת כדי שהם גם ירכיבו הכל (חשבתי על KSP פ"ת) תודה רבה, אייל מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz 1 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graph…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין כבר את המחשב אבל אני רק רוצה לוודא שהכל מתאים ואם יש צורך לשדרג משהו או לשנות. המחשב אמור לשמש קצת לכל דבר: קצת סרטים קצת משחקים קלים ובעיקר כתיבה ואינטרנט. המחשב צריך להחזיק כמה שנים ככה שעדיף לקנות מחשב חזק יותר שיחזיק יותר זמן.... המפרט: WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5383 כמות: 1 מחיר: 256ש"ח Arctic-Cooling Alpine 7 PRO for 775 - REATIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6433 כמות: 1 מחיר: 71ש"ח ASUS EAH4350 SILENT 512MB DDR2 - retail http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8969 כמות: 1 מחיר: 257ש"ח G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx…
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי אנשים! אני מתחיל ללמוד באוקטובר בבאר שבע ואני הקצבתי לי לנייד עד 8000 ש"ח (עקב העובדה שאני חובב משחקים מושבע). אני מנסה להוציא את המפרט הכי טוב לתקציב הזה. בינתיים מצאתי משהו של LG ועוד אחד של ACER: ACER: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2750 LG: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3223&catcode=487 בשורה התחתונה ACER הוא 1.73 DUAL, ג'יגה זכרון, כרטיס ATI X1600 ו 15.4 אינצ' , 120 ג'יגה. וה LG הוא 1.83 DUAL, ג'יגה זכרון כרטיס Nvidia Geforce Go 7400, ו 15 אינצ' עם 80 ג'יגה. כאשר אני מרחיב אחריות ל ACER אני מגיע בשניהם בערך לאותו מחיר וה LG קל יותר ב 300 גרם...(וזול ב200 ש"ח). הייתי סגור ונעול על ה ACER עד ששמעתי (ממשווקים של LG TOSHIBA וגם…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט בין שני מחשבים: ASUS F6VE-B1 - http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=F6VEB1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=HE וASUS N81VP-C1 http://www.qsys.co.il/pl_product~N81VP-C1~12~42.htm חשוב לי שהמחשב יהיה קטן ונייד לכן רציתי 13.3" הקטע הוא שהמחיר זהה והכרטיס מסך של ה14.1" הוא פי 2 יותר חזק... המחשב מיועד בעיקר לעבודה באינטרנט אבל חשוב לי שיהיה חזק למיקרה שאני ארצה להריץ איזה משחק (כרגע המשחקים שאני מריץ לא דורשים כרטיס חזק כ"כ) מה אתם אומרים ? זה הבדל רציני בגודל ?
-
- 14 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרת חברי הפורום בהרכב שלושה מפרטים לפי הדרישות הבאות: 1. מחשב לבית בלי משחקים - בין היתר לעריכת וידאו משפחתי מפעם לפעם - צריך Firewire 2. מחשב לבית בלי משחקים - מחשב בשימוש רב, סרטים ומוזיקה, מקום סגור ודי חם בחורף - אין איוור 3. מחשב למשרד בלי משחקים - שימוש בסיסי א. ראיתי שישנם לוחות אם עם יציאה FIrewire אבל אין כרטיס מסך ולוחות של אינטל שאיני יודע טיבם שבאים עם היציאה - מה כדאי? ב. להבנתי אין צורך בכרטיס מסך - אבל לוחות אם של Asus ויציאת Firewire הזולים באים בלי כרטיס מסך - מה כדאי? ג. איזה מסך כדאי לקנות - בגדלים 22 או 24 ד. לגבי כל המחשבים איזה מארז מומלץ Antec 4400 , Cooler master 690 או בכלל אחר ה. מה ההספק המינימלי שצריך - האם מספיק הספק שמגי…
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני קצת דל תקציב אז אני קונה בחלקים... וזה מה שאני קונה מחר Price Units Total DDR II 800 1GB TwinMOS CL5 275 4 1100 Price Units Total Point Of View 8800GTS 320MB Extreme Overclocked, HDTV, 2xDVI 1750 1 1750 Price Units Total Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 465 1 465 וחודש הבא אני מזמין את זה Price Units Total Core 2 Duo E6700, 1066Mhz, s775, 4MB 1745 1 1745 Price Units Total ASUS Commando s775 Conroe, P965, DDRII800, Crossfire 1125 1 1125 מישהו יכול להביא דעה? איך הוא? להוסיף משהו? להחליף משהו?
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-