ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מסך 4K לכן כל המשחקים ירוצו עליו בהגדרות מקסמליות רצוי שיהיה לפחות 60FPS. עם המעבדים החדשים אני מקווה שתהיה תפוקה טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים ופה ושם גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. בתקופתי מחשב למשחקים כבדים היה עולה ככה. זה מחשב נטו לעריכת מוזיקה ותכנות (אבל אגרסיבי יש לציין), אז הגיוני שניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש נימוקים מספקים - בכיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה: FL Studio, Cubase, Logic תכנות: VS, IIS, לאפשר מצב של מכונה וירטואלית אחת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS או כל סביבה אפשרית אחרת (eclipse) - פרנסה FL STUDIO - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדו…
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום המחשב הקודם הלך אז צריך חדש מחשב במיידי, מתכנן להתחיל ללמוד עיצוב גרפי אז על הדרך כדאי להתאים אותו לדרישות האלה. מבחינת תקציב מוכן להשקיע כמה שצריך אבל לא לזרוק סתם כסף מיותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל כמובן מעדיף להשקיע ושיהיה חזק ויסחוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזול…
-
- 17 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ואפשר לחרוג ל5.5K גג. 2. מה שימושי המחשב? משחקי מחשב 1920x1080, עבודה עם תוכנות אודיו כמו Pro Tools, Ableton. כמו כן כמה תוכנות IT כמו VMWare. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? כבדים בעיקר, המחשב הולך לעבוד קשה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 8. 5. האם מתוכנן אוברקלוק OC? כן, בקטנה אבל לא רציני. 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני מעדיף להרכיב בעצמי אבל …
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K~. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אבל לא בכוח. מחפש יחס עלות\תמורה טוב מצד אחד, מצד שני, לא קונה מחשב כל יום (המחשב הנוכחי בן 5-5.5 שנים) אז רוצה לעשות את זה "כמו שצריך". ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K~. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, גלישה סטנדרטית, צפייה בסרטים, האזנה למוסיקה, לימודים\עבודה, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls 3, Rocket League, The Witcher 3 ומ…
-
- 17 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! ברשותי מחשב נייח שמשרת אותי נאמנה כבר כמעט 5 שנים לצורכי גיימינג, גלישה מאסיבית בכרום(!), מוזיקה, סרטים וסדרות. לצערי בזמן האחרון הבחור לא עומד בקצב ואני מעוניין לדעת אם יש טעם לשדרג אותו או פשוט לקנות אחד חדש. המפרט המלא(מצטער אם המפרט מבולגן או עם יותר מדי מידע לא חיוני, פשוט לא רציתי להחסיר משהו): מעבד - Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2 לוח אם - Gigabyte GA-Z68A-D3-B31 מארז - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window1 ספק כוח - Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail זיכרון - Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-241 קשיח - Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F31 כרט…
-
- 17 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
זה המחשב שבניתי העלות שלו 4960. אשמח לדעת מה אני צריך לשנות במידה ומשהו לא מתאים למפרט. מה אני יכול להוריד ולחסוך כסף במידה ופריט מסויים לא ינצל את המקסימום במפרט הזה. והאם אתם מכירים חברה שתציע פחות כסף על מפרט כזה או דומה לזה. תודה מראש ! http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57b1f8c340a6f
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה מחשב שולחני לקנות? מחשב מותג DEL או מחשב מורכב בחנות? שלום, תמיד קניתי מחשב מורכב בחנות מחלקים שונים. הפעם חשבתי לקנות מחשב מותג ואבקש את דעתכם, במיוחד של אלה כבר קנו מחשב של DEL . הצרכים שלי: לא למשחקים – כן לעבודה גרפיקה, פלאש ועריכה וידאו עם הרבה תוכנות פתוחות במקביל. כמה כסף: לא חשוב כמה - 6000-7000 אם אני יודע ששווה ואקבל תמורה מלאה מאבד: קודם כל תקנו אותי אם אני טועה: חשבתי לקנות מאבד I7-2600 לפני כמה שבועות אמרו להמתין שיתקנו לא יודע איזה באג במאבד זה ועכשיו הבנתי שהכל בסדר. הבנתי שזה הכי מתקדם והכיח טוב נכון להיום במחיר סביר. חשוב: הבנתי שיש כבר SATA -3 וגם USB-3 ולא יודע אם במפרטים האלה יש דבר כזה. הינה איפה ההתלבות והאפשרויות – אשמח לקבל עצות: 1. - …
-
- 17 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לי לאחרונה מחו"ל כרטיס מסך -EVGA GeForce GTX 465 SuperClocked יש לציין שהכרטיס הזה הוא ענק ודורש שתי מחברי כח 6 פינים. ובנוסף עשיתי הזמנה למחשב חדש שלא כולל כרטיס מסך כמובן. ורציתי לדעת אם בחלקים הקריטיים הבאים במפרט תהיה בעיה לאכלס או לשמש את הכרטיס כראוי: לוח - לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 (יכנס ולא יפריע לשאר הרכיבים?) מארז - http://www.skypc.co.il/pl_product~CI-6K31B-NPS~6~0.htm# (גדול מספיק?) ספק כח - ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 550W (חזק מספיק?) כמו כן האם רצוי להוסיף רכיבים נוספים כמו מאוורר צד וכו'? בתודה, SR.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג למחשב חדש בקרוב בתקציב של 3K פלוס מינוס. זה המפרט שקיבלתי מאייבורי: מארז VM30001W2Z V4 THERMALTAKE שחור לוח GA-H67A-UD3H GIGABYTE מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600 זכרון NQ G.SKILL 2X2GB (4GB) DDR3 1333MHZ דיסק קשיח פנימי 500GB SATA3 7200 16MB WD צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מחשב ללא מערכת הפעלה מחשב ללא ספק כח 3120 שח כולל מע"מ כ.מסך, ספק כח וציוד היקפי כבר יש ממחשב קודם. המטרה היא להרכיב מחשב לשימוש כללי כשהוא בעיקר לסרטים HD וקצת משחק. הרעיון הוא להשקיע בעיקר בבסיס (מעבד, לוח אם, זיכרון) כשעל השאר אני קצת חוסך ויוכל לשדרג בעתיד אם ארצה. השאלה היא קודם כל מה אתם אומרים על המחיר? שנית, אני יודע מה בטח רובכם…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, הכותרת בעצם אומרת הכל: אני צריך מחשב בעיקר לגיימינג ברזולוציה של 1920X1200 בצורה הכי טובה שאני יכול, אני זונת גראפיקה וביצועים אבל לצערי התקציב לא בשמיים, אני צריך מפרט חזק עד כ5,000 ש"ח לגיימינג! אבל אני קונה מחשב From Scratch, לא כולל מסך, אני צריך קייס, קירור, וכל העסק חדש! אני גם אשמח אם תוכלו להגיד לי ביחד עם המפרט עד כמה הוא יהיה אפקטיבי מבחינת הרצת משחקים חדשים (עם התייחסות לכבדים מביניהם) וכמה זמן לדעתכם זה יחזיק, כמו כן אופציות שדרוג בעתיד. צריך לכסות את התחת שלי תודה רבה! לב.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
העדפה לחנות skypc אבל אם יש הפרש גדול במחיר אז לא חייב משם. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח (נא לקרוא את הסעיף הבא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? בגדול אני לא יודע מה טווח המחירים של מחשבי גיימרים כיום, עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב ולכן הסכום הנ"ל לא משקף יותר מדי, אני רוצה מחשב אופטימלי לדרישות שאני אבקש בכמה שפחות כסף... רוצה לחסוך כמה שאפשר... אז לא להשתגע עם המחיר במידה ולא באמת צריך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח (נא לקרוא את הסעיף הקודם) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ואפשרות לצפייה חלקה בסרטים עד 1080p א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) מחשב נטו למשחקים, גלישה באינטרנט,…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
את הלוח אם כבר יש לי אני צריך להתאים עליו מפרט בסיסי של כרטיס מסך, מעבד וזכרונות. הלוח אם: ASUS Maximus III Formula כרטיס מסך: HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E 1390 ש"ח מעבד: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tra 1380 ש"ח זכרונות: 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 550X2 = 1100 סה"כ: 3870 ש"ח מה אתם אומרים? אני יודע שלא רשמתי דיסק קשיח אני מתכנן לקנות SSD ובזה אני לא צריך עזרה.. המחירים הם כולם מKSP אם מישהו מכיר חנות יותר זולה הוא מוזמן להמליץ.. אני גם מבקש המלצה על ספק כח אני חושב משהו סביבות 700-800W אני רוצה שיספיק לי במידה וארצה להוסיף עוד כרטיס מסך וכל מיני קישוטי מודינג קירור וכו'... תודה מראש על העזרה..
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט וקצת פוטושופ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) משחק מדי פעם, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? civilization v, gta iv, crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1 מעבד intel core i7 2600k 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU core 2 לוח אם ASUS P6T SE 3 זיכרון G.skill F3-16000CL9T-12GBTDD 4 דיסקים קשיחים 1. ocz vertex 2 2.5" 120GB SSD SATA II MLC 2. western digital caviar black 2TB 7200 RPM, 64MB, SATA III 5 כרטיס מסך Gigabyte Radeon HD 6990 GV-R699D5-4GD-B 6 צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 7 ספק כוח Thermaltake ThoughPower 1000W W0115RI 8 קירור למעבד Corsair Hydro H100 Extreme Preformance Liquid CPU Cooler 9 מארז Antec Dark Fleet DF-85 Case המחשב ישמש בעיקר לעריכת ווידאו בתוכנות כמו AFTER EFFECT. PREMIERE, וכו'. אני רוצה לדעת אם כל החלקים תואמים אחד לשני שלא היו לי בעיות והאם יש למישהו הצעות לשיפור או נקודות שלא שמתי לב אליהם…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני כנראה יקנה את המחשב הנ"ל של ASUS: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode= אני חיפשתי הרבה באינטרנט סקירה עליו או ביקורות ולא מצאתי שום דבר עליו. אפילו לא חוות דעת באתר מחו"ל. חייב שתגידו לי עליו אם הוא מומלץ או אולי מישהו קנה אותו ויכל להביא לי עליו חוות דעת . תודה
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל שלום לכולם, אני חדש בפורום והמליצו לי עליו כפורום טוב לבניית מפרטים. אז...לפני כמה ימים נהרס לי המחשב, הלוח אם התחמם יתר על המידה ובקיצור הלך לעולמו. התקציב שלי כאמור דיי נמוך, כ2000 ש"ח. (גמיש איזה מאה או מאתיים למעלה). הפעולות שאני עושה במחשב: המחשב שלי הוא מרכז הורדות בעקרון, של סרטים וסדרות...(אני לא צריך יותר מ500 גיג'ה של HD בגלל שיש לי כונן נייד של 1TB) כמובן עבודה משרדית של ההורים, אופיס אקרובט וכול'... אם אפשר לכוון למחשב שיוכל לעבוד עבודה מרובה, כלומר להפעיל סרט לדוגמא וביחד עם זאת גם דפדפן, ואופיס וכו'. עוד דבר, מפענח HD...יש לי טלוויזיה HD בחדר ואני אשמח לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה בHD. דבר אחרון אם זה לא מוגזם, להפעיל קצת משחקים עליו. לא ברמה…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, באוג' 2007 חברי הפורום הנכבד סייעו לי להרכיב את המחשב שברשותי. מעוניין לשפר את היכולות שלו להתמודד עם עבודות גרפיות (adobe after effects לדוגמה) ולהריץ מערכת 64bit. להלן המפרט הקיים: כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 2500AAKS לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז 6A21 (ספק 400W) יש לאן להתקדם עם הרכיבים האלו כיום או שהמחשב עשה את שלו ? לאור סדר עדיפות, אין כרגע מקום בתקציב להחלפת מחשב קומפלט. תודה מראש לכל סיוע או הכוונה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה4000-4500 תודה עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FALLOUT GTA IV כל המשחק…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקי MMO קלים בלבד (שלא דורשים כרטיס מסך) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23אינץ רחב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חלשים בלבד maple story ,fly for fun(לא אכפת לי לשחק על הגרפיקה הכי נמוכה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינ…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהרכבת המפרט: 1. התקציב המקסימלי - 6000 ש"ח ניתן לחרוג מהתקציב במקרה הצורך. 2. השימושים הצפויים של המחשב הם בעיקר משחקים כבדים (Mass Effect, Fallout:NV, CoD:BO ,Dead Space וכו') בהגדרות המקסימליות וסרטים ברזולוציות FHD. 3. יש צורך בציוד היקפי: מסך FHD בגודל 22' או יותר, רמקולים ועכבר גיימינג סביר. 4. יש צורך בצורב די.וי.די רגיל וכרטיס רשת אלחוטי. 5. יש צורך במפרט מלא. 6. השקט לא חשוב למפרט כל עוד לא יעשה רעש ברמה חריגה. 7. לא מתוכנן אוברקלוקינג של המחשב. 8. אין צורך במערכת הפעלה או הרכבה. 9. אין העדפות לחנות, מגורים באזור ירושלים. 10. מעוניין לעשות שימוש במארז CM690 של קולר מסטר (למרות שאני מוכן בהחלט לשמוע אם מישהו חושב שיש …
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט חזק לצורכי עריכת סרטים/ קליפים בFull HD. התקציב שלי עומד על 4000 ש"ח עם כוונה לחסוך. אני עובד עם הפרימייר החדש CS5 , לצורך העניין אני מוסיף דרישות מערכת של התוכנה. http://www.adobe.com/products/premiere/systemreqs/ בניתי לעצמי סוג של מפרט משיטוט בפורום, אשמח לשמוע את דעתכם כי לי אישית אין מושג בזה. - מעבד I5 - כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה - ווינדוס 7 ,64 ביט - הארד דיסק מהירות 7200 RPM 1T - כרטיס מסך GeForce GTX 470 - ספק כוח CORSAIR 750W TX - מארז של קולרמסטר בסדרת HAF אשמח אם אפשר לכוון אותי יותר. אם אפשר גם להוסיף איזה כרטיס קול כדאי ,איזה הארד דיסק, מעבד, איזה לוח אם, גוף קירור? ובנוסף אני מחפש מסך למחשב- רזולציה גבוה ובאזור ה21 אינצ' יספיק. תודה מראש…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-