עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by johava,

המחשב נקנה לפני בערך שנתיים. AMD Athlon 64 3200+ Abit NF3 Samsung 512mbX2 Radeon 9500 PRO אני צריך שמשחקים חדשים יעבדו עליו טוב עם גרפיקה טובה, התקציב הוא בערך 300$ (אני קונה בארה"ב).

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני חושב על לקנות מחשב חדש וישבתי וחשבתי לי. המחשב בגדול הוא לשימוש יומיומי ולקרוע אותו כמה שיותר במשחקים החורף הזה אני לא ממש בקיא וחומרה של היום ולכן אני מתייעץ אתכם כדי לוודא שהרכיבים תואמים. המחירים נלקחו מ SKYPC למרות שאני אקנה ממקום אחר. AMD Athlon 64 X2 6000+: 878 לגבי הלוח התלבטתי בין: ASUS M2N-SLI DELUXE:729 / GIGABYTE GA-M59SLI-S4:718 Kingstone 1024MBx2: 496 GIGABYTE nvidia geforce 8800 GTS 320: 1607 WESTERN DIGITAL 250GB: 391 אין צורך לגלוש לגוף קירור מארז וכו'.. מה דעתכם? רכיבים תואמים ברמה? משהו לשנות? לשפר? אשמח לקבל כל תגובה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  4. חבר ביקש ממני לעזור לו בהפעלה ראשונית של נטבוק ASUS (1215N) כי היו עליו המון פיצ'רים ותוכנות והוא לא כל כך שוחה בחומר. כבר שבוע אני מנסה להשיג שרות לקוחות בחברת רונלייט שמייבאת ונותנת את האחריות לצעצוע הזה: אז ב-4 הימים הראשונים ענה תקליט שאין מענה טלפוני... אחרי זה התחלף התקליט שהמרכזיה מקולקלת ויש להגיע אליהם לראשל"צ. במקביל שלחנו המון מיילים של "צור קשר"... נאדה, אין קול ואין עונה.. קראתי פה המון ת'רדים שמדברים שהשרות שלהם על הפנים (מנסיוני, פראייר מי שקונה מהם) ונוראי, השאלה האם בכלל קיים שרות? מישהו קיבל מהם שרות פעם? כאילו לא שרות לתקלות (לזה יש להם הסכם עם מעבדת סרב-פרו) אלא שרות לקוחות מה שנקרא After Sale? לכל יבואן בארץ, חוץ מהקיקיוניים, יש דבר כזה או…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by samit,

שלום! אני מחפש לקנות מחשב חדש. השימוש העיקרי שלו יהיה לצורך עבודות, לימודים, אינטרנט, הורדות וכו', אבל אני כן רוצה את האופציה לשחק משחקי מחשב. אני מודע לבעייתיות של התחום, וכמה שכרטיס מסך של היום כבר לא מתפקד עם המשחקים של מחר, ובכל זאת אני מעוניין בכרטיס מסך שיוכל להחזיק עוד שנה וחצי-שנתיים. מעבר לכך, אני לא מתכוון לעשות אובר-קלוקינג. בנוסף למחשב, אני מעוניין במסך דק. התקציב הוא עד חמשת אלפים שקלים. אני גם לא בטוח היכן הכי טוב לקנות KSP, סקיי פי סי, וכיו"ב ולכן אין לי העדפה למקום מיוחד. אני ה-הדיוט בנושאי מחשבים, ומבקש את סליחתכם מראש. אני אשמח לקבל עזרה! עמית.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך להשתמש בכל התקציב זה גם טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS, GTA5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כיום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  7. בהמשך לדיון הספק-מארז שבו נאמר לי שהמפרט שלי לא מאוזן. אשמח לקבל המלצות לשיפור או שימור. להלן המפרט שאני העקרוני שלי: מארז: ?Chieftec Mesh Black / Black / Silver (No PSU) - 330 nis - KSP מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) - 1765 nis - IQPC זכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 DUAL CHANNEL KIT - 624 nis - IQPC דיסק קשיח: ?80GB 7200RPM, 8MB, SATA? - 250 nis - KSP (אני פיזית לא צריך יותר מזה) ספק: HEC 500TDT 500W - 303 nis - skypc לוח אם: ?Abit IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E? - 490 nis - Ksp סכום סופי: 3762 שקלים חדשים בבית שוכב לי 8800Gts שכבר קניתי מבעוד מועד ב1900 ש"ח מה שהופך את שווי המפרט ל5662 ש"ח תגידו מה דעתכם ומה יש לשנות

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  8. שלום לכולם, בחרתי לקנות את המפרט הבא בחנות IQPC ולבסוף הוצע לי המפרט שלמטה עם קצת שינויים. האם המפרט הסופי (למטה) אכן יותר מומלץ? תודה לעונים. מפרט ראשון: מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪849 לוח אם: INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪477 זיכרון: KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪150 כרטיס מסך: PALIT GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪766 צורב DVD: LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ₪111 מארז: COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - זמין …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by v101,

שלום, חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט החבר לומד במכללה ודרוש לו מחשב טוב וזול לשעות הפנאי אמרתי לו שיש פה אחלה אנשים מבנים יותר טוב ממני הצלחתי להרכיב מחשב ב 2500 ב KSP וזה הכרטיס מסך שהכנסתי לו:[table][tr][td][table][tr][td]‏HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E‎ על פי אתר היצרן הכרטיס תומך 2.0 PCI-E (חשוב להתאים לוח אם) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 את המארז הזה גם הכנסתי למיפרט: [/td][/tr][/table]‏V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case (No PSU)‎[table][tr][td][table][tr][td] http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 מסך 22-20 http://ts.fujitsu.com/products/displays/l_line/display_l20t2_led.html http://ts.fujitsu.com/products/disp…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by r.b.y24,

שלום הבן שלי רוצה מחשב גיימינג חדש. התקציב עד 7000 לכונן בלבד. אשמח לעזרה. איך יודעים מה מציין כל מספר ואות בשם של החלק? תודה

11. Started by Mister Hai,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis2, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell U2311H 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by 14renegade,

שלום,אני כבר הרבה זמן שוקל לקנות מחשב ואני אודה לכם אם תבנו לי מפרט. אני רוצה מחשב למשחקים(משחקים כבדים מאוד)שיריץ אותם טוב. אני לא רוצה לעשות אוברקלוקינג אז אנא קחו זאת בחשבון. בנוסף אני אודה לכם אם לא תמליצו על זכרונות של A-DATA, אני פשוט מעדיף חברה טובה יותר. אני לא צריך ציוד הקפי. תודה רבה לכל העונים ושנה טובה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אז ככה הגבול הוא 5500 המחשב למישחקים המחשב יעבור oc ב t.m.s יש לי כבר 8800gtx שיורכב בפנים כשאני יזמין את המחשב מה בסל שלי הסר מוצר/מוצרים כמות סה"כ NZXT Lexa BlackLine No PSU ₪522 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪1450 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ₪590 Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ₪639 Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ₪638 Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ₪177 Thermaltake V1 CL-P0401 ₪279 Thermaltake Cyclo Memory Cooling CL-R0023 ₪48 Thermaltake Perfect Light Sound Controll כחול ₪64 מחיר המוצרים כולל מע"מ ₪5012 ומה …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by gefenbb,

אהלן, התחלתי להתעניין בבניית מחשב לצורכי עריכה (שימוש בעיקר תוכנות ADOBE). התחלתי להסתכל על מפרטים וכו' ורציתי להתייעץ כאן האם הכל מתאים והאם יש ביקורות על חלקים מסויימים. קראתי על החלקים ויש כאלה טובים וכאלה פחות... אז לפני שאני משקיע רציתי את דעתכם כאן. מעבד: AMD Ryzen 7 3800X 8-Core, 16-Thread Unlocked Desktop Processor with Wraith Prism LED Cooler כרטיס מסך: Gigabyte GeForce RTX 2060 Gaming OC Pro 6G Graphics Card, 3X Windforce Fans, 6GB 192-bit GDDR6, Gv-N2060GAMINGOC Pro-6GD REV2.0 Video Card לוח אם: ASUS AM4 TUF Gaming X570-Plus (Wi-Fi) ATX Motherboard with PCIe 4.0, Dual M.2, 12+2 with Dr. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Hoolifan,

שלום לכולם בעבר עזרתם לי מאוד בבניית מפרט למחשב שעד היום משרת אותי. אני צריך עזרה בבניית מפרט לחבר בתקציב של עד 3000 שקל, המחשב ברוב הזמן יהיה למדיה אינטרנט וכו' אך הוא מעוניין גם שיוכל להריץ משחקים. אין צורך להריץ על האיכות הכי גבוהה אבל שיצליח להריץ אותם בצורה טובה אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיענה על הדרישות בתקציב הזה אודה לכם מאוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב אוa לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by diamentta,

שלום,אני לומדת "הנדסת תוכנה",ולכן אני חייבת לקנות מחשב. רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לי ללימודים ,שהרף יהיה עד 3000- 3500 שישמש אותי לארבע שנים הבאות איזה מחשבים וחברות בכלל כדאי לי לפסול ולא להתקרב אלייהם?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  17. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים סרטים וקצת עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מתחיל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן מ…

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  18. זה המפרט - i7 4770 necuta nh 9li g. skill ares 1600 2x4 gb ga-h87-d3h gpu 780 ti wf 3x psu 750w ssd samsung 120 gb evo - עליו אני רוצה להתקין windows7 64 bit seagate 2tb baracuda לאחסון עכשיו עם תוכלו לעזור לי להגדיר את זה או לתת לי מדריכים מהרשת זה מעוד יעזור אני מעדיף היום כי מחר אני בצבא תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הרמקולים של המחשב שלי לא עובדים הדגם זה lge5 של חברת LG זה אומר לי שאין כרטיס קול או שצריך להתקין את הדרייבר כרטיס קול יש אז אני צריך את הדרייבר של הרמקולים למחשב אני אשמח אם תוכלו לעזור:]

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by Gil28,

לעבודות משרדיות, אינטרנט, סרטים... זקוק ל-2GB זיכרון ומעבד חזק...

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by djgur,

שלום לכולם, לפני רכישה בבקשה, האם מחשב זה נחשב לטוב ומתאים למשחקים כבדים ולתוכנות גרפיות?? האם יש לו מחלות או באגים ? לינק למפרט : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7000

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני עובד בבית כמקצוע שני בהדמית מבנים תלת מימדים המצריכים רינדורים כבדים, זה המפרט שהרכבתי עד כה ,חסר לי מארז אשמח להערות והמלצות. מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ₪1492 לוח אם: [..] ASUS P6T ₪1371 זיכרון: [..] CORSAIR XMS3 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 : TR3X6G1600C7 ₪961 כרטיס מסך: [..] PNY QUADRO FX580 512MB GDDR3 - RETAIL ₪970 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪125 מקלדת: [..] LOGITECH WAVE KEYBOARD - USB ₪277 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 PRO - 64 BIT - ENG - OEM ₪741 ספק כוח: [..] SEASONIC S12EP 650W - ACTIVE PFC - RETAIL ₪556 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ₪446 מסך: [..] DELL ULTRA…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by zion789,

טוב לאחר הקטן ניג'ס לי ת'שכל על מחשב רציתי את העזרה שלכם,רציתי לחכות עד ה "הנחלם",אך הוא לא רצההה...אז מה שרציתי מכם זה לבנות מחשב פשוט...שיחזיק את כח המשחקים כולל קרייסיס לעוד ככה שנה-שנתיים,כי אבא שלי יקנה לי בסוף השנה הזאתי או במחצית הראשונה של השנה הבאה אז רציתי מחשב שיחזיק עד אז ועוד קצת...הכי חשוב שיהיה מהיר איכותי,בעל ביצועים ושלא ייתקעע שכחתי לציין שאני מתכנן לקנות אותו לקראת ינואר אז ככה כמה דגשים מעבד-מה שתרצו QUAD או DUAL CORE מסדרת הפנרין החדשה,תלוי מה נכנס בתקציב לוח אם-שיתאים לו עם אפשרות לשים DDR 3 ואם יש גם לוח לתושבת של הנחלם שייצאאא מה טובב(אבל עוד פעם השאלה אם נכנס בתקציב) זכרון-אני חושב על זה 2 ג'יגה בשתי סלוטים או 4 בארבע סלוטים כרטיס מסך-לדעתי לוקח מ…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by maor6,

שלום אני רוצה להתקין מהערכת הפעלה WINDOWS 7 אולטימיט"..גירסה 64BIT ואני רוצה לדעת אם היא מתאימה למחשב שלי.... מפרט מחשב שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E7400 ספק : EZCOOL 300W זיכרון: RAM 4GB 3.00 GHZ והמחשב ניקנה לפני חצי שנה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  25. Started by sim12345,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508860.0 אשמח אם תוכלו להמליץ על מסך בגודל 22 במחיר של 700 (אבל אפשר לחסוך) שמתאים למפרטים שהמלצתם עליהם

• 5 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.