ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה יש לי בעיה בלבחור במפרט אני מבקש מלא פורומים לבנות לי מפרט הכי טוב שאפשר לגיימינג בתקציב של 5000 עכשיו הבעיה שכל אחד שבונה לי מפרט בונה לי מפרט שונה ואני בתור אחד שלא כזה מבין במפרטים לא יודע במה לבחור.. נגיד אחד בונה לי מפרט - מתייעץ עם מישהו אחר עליו והוא אומר לי שהוא גרוע. אפשרי לבקש מפרט טוב בתקציב הזה שאי אפשר לערער עליו שהוא הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה? כרטיס Gigabyte Geforce 770GTX Windforce 3x 2gb OC 1. מה התקציב המקסימאלי ? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעתכם בנוגע למפרט שקיבלתי. שימושיו העיקריים של המחשב הוא לתוכנות תלת מימד - 3ds max, solidworks ולתוכנות אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור בעיקר). dell optiplex 7010 mini tower form chasis chipset: intel Q77 express chipset intel core i7 3770 (או core i5 3570) 8GB 1600 MHז DDR3 Nםמ-ECC 500GB 3.5 inch serial ATA III Internal Dell Business audio speaker והכי חשוב: Pny quadro 2000 D 2GB DDR-5 תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך גם לקצת משחקים ... [table][tr][td][table][tr][td]מסך[/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP 21.5" U2211H[/td][/tr][/table][table][tr][td]955₪[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]שלוש שנים[/td][/tr][/table][table][tr][td]7178[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז[/td][/tr][/table][table][tr][td]LIAN LI PC-V351B w/o PSU[/td][/tr][/table][table][tr][td]580₪[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]שנה[/td][/tr][/table][table][tr][td]6500[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]דיסק קשיח[/td][/tr][/table][table][tr][td]SAMSUNG F…
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לידידה שלי את הנטבוק המדובר ואני לא מכיר את הדגמים שלו... מה הדגמים שיש לו ? מפרטים ? איך אני מזהה את הדגם שיש לה ? מה להגיד לה לבדוק ? CPUZ ?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש עזרתכם בבניית מחשב חזק ואמין לצרכי גרפיקה, 1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, צורב,DVD 4.אפשרויות הרחבה בעתיד-חשוב מאוד!! 5. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 6.רמה מקצועית גבוהה יש לציין כי חשוב לי שהמעבד יהיה intel i5 הארד דיסק- שניים שביחד יהיו לפחות 1000G כרטיס מסך חזק מאוד המון תודה על העזרה, המפרט ממש דחוף לי כי אוטוטו מתחילה שנת הלימודים החדשה והמחשב שלי כבר מקרטע.. מה שאומר שיש לי רק שבוע להזמין מחשב..
-
- 74 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
שלום אני כאן מסתובב בפורום כמה ימים ועדיין לא מצאתי את שביקשה נפשי. אנסה לפרט בהמשך מה אני מחפש ואשמח לכל כיוון עצה הארה הערה וכדומה. * מטרות המחשב? מולטימדיה, אינטרנט, גיימינג קל (LOL) * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? 1920x1080 חובה, מסך טאצ', איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בהכרח * Bluetooth? לא בהכרח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 + 24 SSD בתקווה, גמיש. * כונן אופטי? לא בהכרח. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, אם אפשר. יש אפשרות לקנות בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש ל…
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי מפרט למחשב שאני מתכנן לקנות והייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10258 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67M-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12287 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 כרטיסי מסך: GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.ph…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בתדודה שלי רוצה לקנות נייד ומצאה את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 השאלה: איך הוא והאם יש משהו טוב יותר במחיר דומה תודה עריכה: נמצא גם המחשב הבא- http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=434&CatCode=315 השאלה אותה שאלה, ובנוסף עלתה בדיון טענה שלHP יש הסכם עם $M, שלפיו המחשב נכבה או נתקע או חוסם אתרים לא חוקיים ושות'... יש לטענה בסיס?
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
Intel E6750-1070 Asus P5B-580 Kingston DDR2 667MHZ 1GBx2-380 Western Digital WD1600JS-280 Gigabyte 8800GTS 320MB-1640 Enermax Liberty (500W)-585 Chieftec Giga GH-01SLW-355/Point of view Maximum-355 סה"כ 4890 שקלים .... תודה
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מדובר במפרט לסטודנטית שמתחילה ללמוד עיצוב אינטראקטיבי. התוכנות/שימושים: פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, אפטר אפקט, דיירקטור, 3D-MAX, פרמייר פרו, דרים יוזר.. המחשב יקנה בKSP. לא יהיו משחקים וOC. אין UPS. הרכבתי את המפרט הבא:[table] [tr][td] מעבדי אינטל [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 810 [/td] [td] 810 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, D…
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חבר שלי זקוק למפרט משרדי עד 3000 שקל לא כולל ציוד היקפי (מסך,מקלדת,עכבר וכו') 80ג'יגה ג'יגה זכרון עדיפות ל AMD ספק+מארז כונן דיוידי (לא צריך צורב דיוידי) פלופי יש צורך להכנה ל 2 מסכים (או על כרטיס מסך חדש או להביא כרטיס AGP מהמחשב הישן בנוסף לכרטיס חדש,לכן צריך לוח אם מותאם לאפשרות השניה) עדיפות לחנויות מהצפון *** עדיפות לנועה מחשבים (אבל לא חובה). תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני בערך שנתיים. AMD Athlon 64 3200+ Abit NF3 Samsung 512mbX2 Radeon 9500 PRO אני צריך שמשחקים חדשים יעבדו עליו טוב עם גרפיקה טובה, התקציב הוא בערך 300$ (אני קונה בארה"ב).
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב על לקנות מחשב חדש וישבתי וחשבתי לי. המחשב בגדול הוא לשימוש יומיומי ולקרוע אותו כמה שיותר במשחקים החורף הזה אני לא ממש בקיא וחומרה של היום ולכן אני מתייעץ אתכם כדי לוודא שהרכיבים תואמים. המחירים נלקחו מ SKYPC למרות שאני אקנה ממקום אחר. AMD Athlon 64 X2 6000+: 878 לגבי הלוח התלבטתי בין: ASUS M2N-SLI DELUXE:729 / GIGABYTE GA-M59SLI-S4:718 Kingstone 1024MBx2: 496 GIGABYTE nvidia geforce 8800 GTS 320: 1607 WESTERN DIGITAL 250GB: 391 אין צורך לגלוש לגוף קירור מארז וכו'.. מה דעתכם? רכיבים תואמים ברמה? משהו לשנות? לשפר? אשמח לקבל כל תגובה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לעזור לו בהפעלה ראשונית של נטבוק ASUS (1215N) כי היו עליו המון פיצ'רים ותוכנות והוא לא כל כך שוחה בחומר. כבר שבוע אני מנסה להשיג שרות לקוחות בחברת רונלייט שמייבאת ונותנת את האחריות לצעצוע הזה: אז ב-4 הימים הראשונים ענה תקליט שאין מענה טלפוני... אחרי זה התחלף התקליט שהמרכזיה מקולקלת ויש להגיע אליהם לראשל"צ. במקביל שלחנו המון מיילים של "צור קשר"... נאדה, אין קול ואין עונה.. קראתי פה המון ת'רדים שמדברים שהשרות שלהם על הפנים (מנסיוני, פראייר מי שקונה מהם) ונוראי, השאלה האם בכלל קיים שרות? מישהו קיבל מהם שרות פעם? כאילו לא שרות לתקלות (לזה יש להם הסכם עם מעבדת סרב-פרו) אלא שרות לקוחות מה שנקרא After Sale? לכל יבואן בארץ, חוץ מהקיקיוניים, יש דבר כזה או…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות מחשב חדש. השימוש העיקרי שלו יהיה לצורך עבודות, לימודים, אינטרנט, הורדות וכו', אבל אני כן רוצה את האופציה לשחק משחקי מחשב. אני מודע לבעייתיות של התחום, וכמה שכרטיס מסך של היום כבר לא מתפקד עם המשחקים של מחר, ובכל זאת אני מעוניין בכרטיס מסך שיוכל להחזיק עוד שנה וחצי-שנתיים. מעבר לכך, אני לא מתכוון לעשות אובר-קלוקינג. בנוסף למחשב, אני מעוניין במסך דק. התקציב הוא עד חמשת אלפים שקלים. אני גם לא בטוח היכן הכי טוב לקנות KSP, סקיי פי סי, וכיו"ב ולכן אין לי העדפה למקום מיוחד. אני ה-הדיוט בנושאי מחשבים, ומבקש את סליחתכם מראש. אני אשמח לקבל עזרה! עמית.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך להשתמש בכל התקציב זה גם טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, WATCHDOGS, GTA5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כיום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הספק-מארז שבו נאמר לי שהמפרט שלי לא מאוזן. אשמח לקבל המלצות לשיפור או שימור. להלן המפרט שאני העקרוני שלי: מארז: ?Chieftec Mesh Black / Black / Silver (No PSU) - 330 nis - KSP מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) - 1765 nis - IQPC זכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 DUAL CHANNEL KIT - 624 nis - IQPC דיסק קשיח: ?80GB 7200RPM, 8MB, SATA? - 250 nis - KSP (אני פיזית לא צריך יותר מזה) ספק: HEC 500TDT 500W - 303 nis - skypc לוח אם: ?Abit IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E? - 490 nis - Ksp סכום סופי: 3762 שקלים חדשים בבית שוכב לי 8800Gts שכבר קניתי מבעוד מועד ב1900 ש"ח מה שהופך את שווי המפרט ל5662 ש"ח תגידו מה דעתכם ומה יש לשנות
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחרתי לקנות את המפרט הבא בחנות IQPC ולבסוף הוצע לי המפרט שלמטה עם קצת שינויים. האם המפרט הסופי (למטה) אכן יותר מומלץ? תודה לעונים. מפרט ראשון: מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪849 לוח אם: INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪477 זיכרון: KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪150 כרטיס מסך: PALIT GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪766 צורב DVD: LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ₪111 מארז: COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - זמין …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט החבר לומד במכללה ודרוש לו מחשב טוב וזול לשעות הפנאי אמרתי לו שיש פה אחלה אנשים מבנים יותר טוב ממני הצלחתי להרכיב מחשב ב 2500 ב KSP וזה הכרטיס מסך שהכנסתי לו:[table][tr][td][table][tr][td]HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E על פי אתר היצרן הכרטיס תומך 2.0 PCI-E (חשוב להתאים לוח אם) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 את המארז הזה גם הכנסתי למיפרט: [/td][/tr][/table]V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case (No PSU)[table][tr][td][table][tr][td] http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 מסך 22-20 http://ts.fujitsu.com/products/displays/l_line/display_l20t2_led.html http://ts.fujitsu.com/products/disp…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום הבן שלי רוצה מחשב גיימינג חדש. התקציב עד 7000 לכונן בלבד. אשמח לעזרה. איך יודעים מה מציין כל מספר ואות בשם של החלק? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis2, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell U2311H 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,אני כבר הרבה זמן שוקל לקנות מחשב ואני אודה לכם אם תבנו לי מפרט. אני רוצה מחשב למשחקים(משחקים כבדים מאוד)שיריץ אותם טוב. אני לא רוצה לעשות אוברקלוקינג אז אנא קחו זאת בחשבון. בנוסף אני אודה לכם אם לא תמליצו על זכרונות של A-DATA, אני פשוט מעדיף חברה טובה יותר. אני לא צריך ציוד הקפי. תודה רבה לכל העונים ושנה טובה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה הגבול הוא 5500 המחשב למישחקים המחשב יעבור oc ב t.m.s יש לי כבר 8800gtx שיורכב בפנים כשאני יזמין את המחשב מה בסל שלי הסר מוצר/מוצרים כמות סה"כ NZXT Lexa BlackLine No PSU ₪522 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪1450 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ₪590 Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ₪639 Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ₪638 Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ₪177 Thermaltake V1 CL-P0401 ₪279 Thermaltake Cyclo Memory Cooling CL-R0023 ₪48 Thermaltake Perfect Light Sound Controll כחול ₪64 מחיר המוצרים כולל מע"מ ₪5012 ומה …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-