עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם אני מחפש מחשב כללי, בעיקר לגלישה וסרטים ואולי מדי פעם אם אוכל להריץ משחק פה ושם (אך זה לא בעדיפות) בתקציב של כ 2000 שקל (כמובן שחריגה של 100 עד 200 שקל לא תהיה נוראית). מסך יש לי כרגע כך שאין לי צורך לרכוש חדש. אני מאיזור חיפה כך שאשמח לקבל המלצות לגבי חנויות מאיזור חיפה והקריות. כמו כן, כיום יש לי מחשב (ישן) עם הרד דיסק 160 גיג'ה. האם כדאי להעביר גם אותו למחשב החדש או שלעזוב את זה, או שזה יכול לגרום לצרות שונות ועדיף לוותר על זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  2. שלום חברים, אני מעוניין להרכיב מחשב שיהיה מבוסס על: מעבד I5 4GB זכרון ספק איכותי מאוורר שקט כונן קשיח 1TB דבר נוסף אם אפשר, המחשב צפוי להיות גם מחובר לטלויזיה בחלק מן הזמן, אם עדיף לקנות כרטיס מסך חיצוני אשמח שתשלבו הצעה עם זה. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by MEGI,

שלום לכולם, אני מחפשת מחשב לגראפיקה לתוכנות כמו: פוטושופ מאיה פרמייר אפטר אפקט Indesign Illustrater AutoCAD 3D Max Studio avid שיהיה חזק ליצירת אנימציות,סרטונים ורנדורים אני מצרפת מפרט שקיבלתי, אשמח לתגובתכם בקשר למפרט והמחיר ואם יש לכם הצעות למפרט אחר... מארז ARCTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC VS550 550W CORSAIR מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3470 לוח אם B75MA-E33 SATA3 USB3 1GLAN MSI כרטיס קול5.1 כרטיס רשת 10/100/1000 דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 7200 64MB WD זכרון פנימי KVR KINGSTON 8GB (4GX2) DDR3 1333MHZ כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 מאיץ גרפי כ.מסך QUADRO 600 1G-3 PCIE PNY ללא מערכת…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. מפרט מצורף [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  5. אשמח להמלצה למפרט מחשב (ללא ציוד היקפי) חזק לגרפיקה ותלת מימד תוכנות בשימוש MAYA AFTER EFFECT ADOBE CREATIVE SUIT TOON BOOM TVPAINT ועוד תוכנות אנמיצה תודה מראש. תקציב עד 4500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום כולם, אחרי חיפושים רבים אני חושב שהצלחתי להרכיב מפרט, כאמור מחשב לגרפיקאים כולל שימוש בתוכנות בסיסיות כגון Photoshop ומתקדמות כגון: Revit, 3DMax, AutoCAD ולהפעיל כמה מהן מקביל. הנה המפרט אשמח לקבל חוות דעת: מעבדי אינטל‏ Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1295 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 500 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz 2GB Kingston X 2 520 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E 310 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS 250 צורבים‏ Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 130 מארזים‏ HJA-6000 MIDI Beige (No PSU) 95 ס…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם הזמנתי מחשב אתמול והיום עצרתי את ההזמנה. אני צריך מחשב שיתאים לתוכנת SOLIDWORKS ולמשחקים. היות ואין לי שום ידע במחשבים המליצו לי על : 8I945P-S/L RAID DDR2 775 DDR-2 512 MB667 MHZ של סמסונג 2X HD 160 GB SATA 2 GEFORCE 6600LE PCX 256 MB DVI מארז מאושר אינטל PC800 2M 64 BIT 3GB 775 במחיר 3700 שח היות ושאלתי בפורום כבר שאלות וקיבלתי תשובות יפות האם מישהו יכול לתת לי מפרט שיתאים גם לשינויים עתידיים שקרבים ובאים התקציב הוא עד 4500 ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by guyl3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 730$ אחרי מע"מ 2774 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה Photoshop adobe CS5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21inch wide x2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  9. Started by oshriel_t,

שלום, קודם כל אני יודע וראיתי שיש שאלות כמו שלי בפורום, גם חדשות וגם ישנות. ואפילו כתבתם מדריך מפורט בנושא, אבל מה לעשות אני לא ממש מבין בזה ודי הלכתי לאיבוד, וגם השאלות הזהות מתאימות באופן פרטני לשואל, בנוסף נסיון למצוא תשובה קיימת בכל מיני פורומים לא כ"כ הצליח... לכן אם מישהו יוכל לתת לי תשובה, אשמח מאוד. אני זקוק למחשב שיהיה אפשר לעבוד עליו עם פוטו-שופ, אילוסטרטור ולפעמים Indesign. אני מעוניין במחשב עם מפרט שיעבוד בצורה יעילה ונוחה ללא צורך בתכונות מיותרות. כרגע העבודות הגרפיות הן בשימוש נמוך, פעם-פעמיים בשבוע, עם צפי לעבודה רצינית יותר, קראתי את הפוסט שהיה ב"מפרטים לגרפיקה" ואני לא כלכך מסכים להמלצות מנסיון אישי, היה לי מחשב נייד LENOVO SL500 עם מעבד ליבה כפולה שהרחב…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני בונה מחשב לאחותי, גרפיקאית ועורכת סרטים דו מימד. משתמשת בתוכנות של Adobe: Photoshop, Premier, Flash, Ilustrator, Indesign, Acrobat, dreamweaver חשוב שהמחשב יהיה שקט. מערכת הפעלה Windows XP (קיימת) יש לה שני מסכים: CRT (לא יודע דגם) ומסך דק viewsonic vp930. עריכה: כרטיס המסך צריך לתמוך גם במסך הדק וגם ב CRT. כיום יש ברשותה מחשב ממנו ניתן לשלוף את הצורב וה HD בלבד, שאר הרכיבים כנראה די ישנים. מגבלת התקציב 3500 ש"ח חשבתי על מפרט שחורג בכ 600 שקלים ואני צריך את דעתכם עליו וכן איך אפשר לצמצם עלויות בלי לפגוע יותר מדי בתכונות שחשובות לה לעבודה. המפרט כולל מחירים מ skypc.co.il: Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤853 GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 Western Digital WD2500YS 250GB ¤38…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  11. Started by josephdbouhnik,

היי! אני חייב מחשב בדחיפות לעריכת גרפיקה ותלת מימד. אני צריך מפרט חזק אבל שעדיין יהיה בתחום ה 5000-6000 ש"ח. התוכנות שאמורות להיות עליו הם אוטוקאד ריינו פוטושופ וכיוצא בזה. קיבלתי המלצה מחבר על האתר הזה והוא אמר שפה אני אמצא את כל הפתרונות לשאלות שלי. מקווה שתעזרו לי, זו מתנה לאשתי האדריכלית היקרה!! תודה מראש!

12. Started by Raped,

שלום אני רוצה בבקשה מפרט הכי הכי טוב שאפשר להוציא מהמחיר 3.5K רק לגרפיקה תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  13. Started by teapot,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכי גרפיקה (בעיקר דו מימד אבל עם אפשרות להתרחב לתלת מימד ולוידאו) כרגע התוכנות שבשימוש הן Flash, Photoshop ו Illustrator והמחשב צריך להיות מסוגל להריץ אותם במקביל בלי בעיה, כמו שצויין, התקציב גמיש בין 4 ל6 אלף שקל. אפשר להוציא עד 6, אבל אם זה מיותר אז לא חייבים ;-) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by wadew,

שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב לצורכי גרפיקה (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, פריהנד, אינדיזיין) ב-5000 שח לא כולל מסך. יש לי גם שאלה בקשר לכרטיס מסך, שאני לא ממש מצליח להבין: הכרטיסים היותר יקרים נוגעים למי שרוצה למשחקים, או שגם אני צריך לדאוג מגלל זה? ואם אני רוצה להתעסק קצת עם תלת מימד, אם אין לי כרטיס מסך יקר אז כמה זה מפריע? ועוד שאלה, הכרחי שני כוננים נפרדים של הארדיסק? תודה.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקבל הצעה למפרט מחשב גרפיקה בסכום של 5,000 - 6,000 ש"ח (לא כולל מסך). ראיתי את המפרט הבא: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=5 האם המפרט מספיק טוב לעבודה עם תוכנות גרפיקה כגון: מאיה, 3D studio max, פוטושופ וכו'? בנוסף מעוניין לדעת איזה מחשב רצוי לקנות של HP? DELL ? או כל דבר אחר שתגידו... תודה רבה, נמרוד.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  16. חבר'ה, אני הולך על AMD לאחר שכבר שנה וחצי אני שומע רק דברים טובים. אני קונה מחבר טוב שלי שיש לו חנות והוא מבין יותר טוב ממני ב-AMD וכו', אז סלחו לי אם אין את כל הפרטים. אתלון 3500 לוח אם גיגבייט 512X2 DDR2 200GB WD SATA2 כרטיס מסך 6600 (סוף סוף דואל מוניטור) צורב DVD nec מע' קירור מים (אופציה לאובר קלוק) קירור מים לכ.מסך (כנ"ל) מארז וספק איכותי... יש גם כאלה. הרבה אמרו לי לרדת מקירור המים כי זה כאב ראש. אני אוהב מחשב שקט - אולי ניתן להשיג תוצאה דומה במחיר זול מ-200$ של המערכות קירור. אני חושב גם להגדיל את הזכרון ל-2 גיגה ואת הכרטיס לשנות ל-6600GT. כרגע זה 6000 ש"ח ללא מסך, רק המחשב. חבר אמר לי שאולי תעזרו לי למצוא בתקציב הזה דרך להוציא דואל קור או בכלל לשפר איכותית-כלכלי…

• 90 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. מה תגידו על מפרט הבא? שיפורים? כרטיס מסך? MSI CHIPSET INTEL 915P עם כרטיס רשת 10/100/1000,עם כרטיס קול 8 ערוצים (7.1),תומך בזכרון DUAL DDR2 533 מעבד אינטל פנטיום 4 3GHZ 530 HT800 1MB cache SOCKET LGA 775 דיסק קשיח 120GB SATA 7200 RPM 8MB CACHE 1024MB 533MHZ DUAL DDR כרטיס מסך - ???? PCI EXPRESS ATI X300SE 128MB DVD +-16 DUAL LAYER מסך19 או יותר טוב 21 אינץ' - נא המליצו על מסך טוב.. ואיפו כדאי לקנות, אם אפשר. בתודה, graffx

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. חברים, בעבר ביקשתי וקיבלתי מכם אחלה הצעה למחשב (המפרט שלו למטה). אני משתמש בו כשנתיים ומרוצה מאוד. בחודשים האחרונים אני מרגיש שהוא לא סוחב ככ. לייטרום (מתקדם יותר ממה שהיה לי לפני שנתיים) טיפה מקרטע, וזה מציק לי. יש ערמות של מקום בHD, ואני לא מתקין כל כך הרבה תוכנות על המחשב. בקיצר - חושב לשדרג את המחשב כדי שהעבודה עליו (לייטרום+פוטושופ) תהיה חלקה יותר. תקציב: אין תקציב מקסימלי, אבל לא רואה צריך לקנות את ההכי-הכי-טוב שיש רק כי אני יכול. אני מחפש תועלת טובה עבור מחיר סביר. שימושי המחשב: עיבוד תמונות. זה אומר הרבה לייטרום, פה ושם פוטושופ (5-6 layers, ותיקונים קטנים). כמו כן גלישה מסיבית (אני נוטה להשתמש במלא חלונות במקביל). האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ג…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by etaysh,

הי לאחר לבטים התיעצויות ונבירה בפורום :s05: החלטתי (עדיין לא סופי) ללכת על המפרט הבא: -- המחשב מיועד לתובנות גרפיות בעיקר פוטו' אילו' וכו' + שיחזיק מספר שנים ללא שידרוג כמו כן לא ממש מעוניין ב OC מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤567 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe ¤462 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV355 צורב…

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by XpdX,

אני מנסה לבנות מחשב שמיועד לעריכה גרפית: Photoshop,3dsMax,Premiere בתקציב מצומצם חשוב לי בעיקר יציבות ומהירות, המחשב לא מיועד למשחקים אלא לשימוש כללי-אינטרנט, קבצים בנפח גדול, ושיסחוב עבודה על תוכנות גרפיות (פחות חשוב זמן רינדור אבל שלא ייתקע) אני לא יודע ממה להתחיל-כרטיס מסך, מעבד יקר ולוח...מה מוביל למה בנוסף יש לי הארד דיסקים ישנים אחד SATA2 ואחד IDE - תהיה אפשרות לחבר אותם? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבנות מפרט וגם להגיד מה דעתכם על הרכיבים האלה: Intel Core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 - מעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN-3000i - תוספת מאוורר Asus P8H61-M LE B3 - לוח אם G. Skill Sniper 2X4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit - זיכרון Western Digital Caviar Blue 500G…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by sergeykp,

שלום, מבקש הצעה למפרט להרכבת מחשב (ללא מסך וציוד היקפי) שמיועד לעבודה עם תוכנות גרפיות כגון: Photoshop, Illustrator, 3d studio, Cinema 4d, AfterEffect. רצוי שיהיה טוב גם למשחקים. תקציב מוגבל עד 8000 ש'ח . תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Sygnus,

אני מעוניין בהצעה למפרט מחשב לגרפיקה, ללימוד תקשורת חזיתות באונ'. נדמה לי שיעבדו בכל התוכנות הכבדות 3DMaxStudio, Photoshop' Dreamweaver וכל השאר.. תקציב בסביבות ה 7000 כולל מסך 19' (מסך שטוח רגיל, לא דק), מן הסתם מעבד חזק עדיף של אינטל, כרטיס מסך זיכרון וכ'. הייתי מעדיף אם תוכלו להציע מפרטים מהחנות של לוג'יק. תודה.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  23. שלום לכולם, תודה רבה על אתר מלא מידע מעניין ועל העזרה שאתם נותנים כאן בפורומים. אני חובב צילום ועובד בעיקר עם פוטושופ ולייטרום, בעתיד גם Capture One. -התקציב כרגע הוא עד 2500 שקלים. -אין צורך במערכת שקטה. -לא מתוכנן אוברקלוק. -אני מחיפה, חשוב לי לרכוש את המחשב בצפון. -אם בסכום הזה אני גם יכול לבנות מערך גיבוי אז להוסיף גם אותו למפרט. בעתיד מתוכנן גם מסך בסכום 1500-2000 ש"ח פאנל IPS. מישהו יכול לייעץ בנושא? תודה.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by ydca,

היי, מעונין לשמוע חוו"ד על ההצעות הבאות שקבלתי [מיועד למחשב לביצוע עבודות גרפיקה]: הצעה 1 לוח: INTEL EVA COVE G35 מעבד: INTEL CORE @ QUAD Q8200 זכרון: 4GB DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: 500 GB SATA2 כרטיס מסך: GEFORCE 9500GT 1GB מערכת הפעלה: WIN XP PRO אנטי וירוס: MCAFEE כולל כל השאר [צורב DVD, עכבר מקלדת וכו'] סה"כ: 4200 ש"ח הצעה 2 לוח: INTEL SKYBERG P45Sע מעבד: INTEL CORE @ QUAD Q9550 זכרון: 4GB DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: 1TB SATA2 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: GEFORCE 9800GT 512MB ללא מערכת הפעלה ואנטי וירוס סה"כ: 5700 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית: האם ההצעה השנייה מצדיקה את הפרש המחירים, והאם יש רכיבים שכדאי לשנות? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  25. צריך מחשב לגרפיקה (לשימוש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, ואינדיזיין) ללא אוברקלוק, כולל מסך עם צבעים מדוייקים, וגם שלא יאמץ את העיניים, וציוד היקפי. חשוב קירור טוב שביצועי המחשב לא יירדו תחת עומס עבודה, הרדיסק 1TB. צבע המארז והמסך רצוי שיהיה כסוף. צריך מערכת הפעלה חוקית, והתקנת מחשב במעבדה, ללא התקנת מערכת הפעלה.

• 8 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים