עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by galh_5,

מעבד: AMD ATHLON 64 BIT SOCKET AM2 DUAL CORE 4200+ לוח אם: ASUS M2V SOCKET AM2,K89T890 DDR 2 800MHZ כרטיס מסך: GYGABYTE 7600 SILENT PIPE 2 256 MB,DDR3 ,PCI-E,DVI,TV ויש עוד דיסק קשיח: WESREN DIGITAL 250 GIGA SATA2 16 MB 7200RPM זיכרון: KINGSTON 512 MB DDR2 667 MHZ פעמיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מארז: THERMMALTAKE SUPRANO VB1000SWS ספק: POWER SUPPLY ATX 500W MAX 24 PIN צורב: NEC DVDD RW 3550A X16 זה המחשב שקניתי לפני 3 שבועות והוא עלה 5000 וקניתי מסך של MAG E786 ב-1175 שקל תגיבו על המפרט של המחשב

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by sagi_10,

שלום, חברה שלי מתכננת רכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 3500 ש"ח ללא חריגות . * מטרות המחשב - אינטרנט,אופיס * גודל המסך - לא עקרוני , יש העדפה ל- 15 אינטש ומעלה * משקל רצוי - לא עקרוני * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא, המחשב יהיה מחובר מרבית הזמן לשקע , אך בשביל להשאיר אוציות פתוחות זמן סוללה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא * בלוטות/WIFI - חובה, חיבור לרשת אלחוטית * גודל מינימלי של כונן קשיח - 150 גיגה ומעלה * צורב DVD - חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - אמינה עם אחריות מקיפה וארוכה *מצלמה מובנית - חובה זהו תודה מראש לעוזרים ! נ.ב קונים בארץ

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  3. [מעבד] Intel Core 2 Duo E6600 Box ₪1190 [לוח אם] ABIT IP35-E ₪625 [כונן קשיח] Westren Digital WD2500KS 250GB ₪304 [זכרון] KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ₪458 [כרטיס מסך] ‏Sapphire‎ - ‏X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E ₪1060 [מארז כולל ספק] HEC 6A19B 400W ₪405 [צורב] DVD±RW LH-20A1P x20 Black‎ ₪180 סה"כ - ₪4222 (הייתי בתקציב של 4200, אז חרגתי ממש קצת) ------------------------------------------------------------------------------------ עכשיו אני צריך ביקורות שלכם זה בעיקר מחשב לעבודת גראפיקה, עיצוב וכו'... אבל בנוסף שיהיה חזק וטוב לעלות משחקים חדשים וכאלה באיכות מעולה... ובנוסף מהירות כללית לסתם עבודה משרדית... אבל בעיקר להרצת משחקי…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by נמשל,

הצורך שלי הוא בעיקר אינטרנט, ומסמכי אופיס. בלי משחקים, אולי קצת סרטים. המחיר הוא 1300 ש"ח. המחשב מומלץ? האם ממליצים לקנות עוד זכרון? זה אפשרי במחשב הזה? איך המחשב לעומת האסוס הזה? Asus Eee 1015P היתרון הוא אחריות לשנתיים כולל שנה אחת אחריות לנזקים, שברים/גניבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ELDF,

בוקר טוב, אני מעוניין לרכוש השבוע מחשב נייד, אחרי שקראתי קצת בפורום החלטתי גם להתיעץ עם החברה פה. אז ככה: שימושים עיקריים : גלישה/אקסל/מיילים/וורד/משחקים ברמה פשוטה מאוד מבחינה גרפית(football-manager). גודל רצוי : 13.3-14 משקל : קל ככל שניתן! (חשוב מאוד מאחר והנייד יהיה עלי כל היום,עבודה+לימודים) זמן סוללה : חשוב אך לא קריטי (5 שעות)יציאות מיוחדות : USB3 + בלוטות. כונן קשיח : אשמח ל SSD 128-256 מאחר ורוב האחסון יבוצע על כונן חיצוני. כונן DVD/צורב : לא נחוץ. אחריות : במידה ויש מוצר ששווה להביאו מארה"ב במשלוח דואר ולשלם מיסים אך עדיין יוצא כדאי אשמח לאחריות בין לאומית. מערכת הפעלה : לא משנה WIN7/8 או ללא מערכת כלל.העדפות לחברה מסויימת : אין, כל עוד היא חברה מבוססת וידועה.…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  6. היי. יכול להיות שבקרוב מאוד תהיה לי אופציה לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שהרכבתי. המפרט מיועד בעיקר ל-BF1. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 1299 ₪ - * מבצע מרץ של אינטל *- Quad Core i7 7700 Kaby Lake 3.6Ghz S1151 קירור אוויר למעבד: 129 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם: 515 ₪ - * חדש * - MSI H270M BAZOOKA Kaby Lake S1151 זכרון: 499 ₪ - 16G (2x8G) G.Skill RIPJAWS 4 DDR4 2400Mhz CL16 כרטיס מסך: 1459 ₪ - MSI GeForce GTX1060 6G D5 1506Mhz-1809Mhz GAMING X דיסק קשיח: 229 ₪ - * מבצע * - SSD A-Data 120G Premier SP580 SATA III דיסק קשיח: …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Shlompy,

שלום לכולם. יש לי שאלה, מקווה שמישהו יכול לעזור לי אם אני קונה מחשב נייד של HP מארה"ב, אני אוכל לממש את האחריות שלו בארץ?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  8. מחפש מחשב חזק בביצועים ושיחזיק הרבה זמן בלי לעשות בעיות....מחשב עמיד...המחיר שלי הוא 2500 שקל בלחץ.....וזה מחיר שלא כולל כרטיס מסך כי כבר יש לי......יש לי גם ספק כוח חדש ומארז אבל אני לא יודע אם הם יתאימו...המארז אולי כן אבל הספק הוא 450 W עם מאוורר 12 ס"מ זה מה שאני יודע עליו....הכרטיס מסך זה geforce 9600 gt 512 mb של חברת forca...... בעיקרון יש לי גם מעבד ולוח אם אבל הם חלשים(לוח אם-asus p5gd2x ומעבד-intel pentium 4 3.0 ghz ) אז קיצר אם יש לכם מושג אם כל מה שאמרתי עכשיו על החומרה שלי עוזר לגביי קניית המחשב אז תחוו דעתכם בבקשה.... אבל במידה והחומרה פה לא עוזרת (חוץ מהכרטיס מסך) אז אני מחפש: -מעבד חזק עם קירור מתאים שלא יעשה רעש ויבצע את העבודה גם בעומסים כבדים -לוח אם מה…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by avidavid,

1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש כי יש לי כבר חלק מהחלקים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי לילדים ולעבודה, קצת תוכנות גרפיות אבל לא משהו כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - Tray Intel® SSD 545s Series (512GB, 2.5") מ…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by zvi0005,

שלום יש לי שאלה בקשר למעבד AMD Turion II Dual-Core Mobile Processor P520: מבחינת ביצועים, לאיזה דגם של מעבד מחברת intel אפשר להשוות את המעבד הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by AcidBurn10,

מישהו מכיר את המחשב? שווה את המחיר? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473131 5269 HP כבר לא מביאים לפחות לא בבאג ... תודה!

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  12. השדרוג הקודם נדחה ולכן אשמח לעזרה מחודשת. המטרה של המחשב היא בעיקר משרדית אבל גם עריכת סרטי וידאו HD ממצלמה ביתית (בעיקר חיבור קבצים אבל גם קצת עריכה) וקצת צפיה בסרטי HD ומשחקים. הרצון הוא להרכיב מחשב זול ככל הניתן אבל גם כזה שיסחוב את עריכת הסרטים. בכל אופן.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף כמה שפחות אלא אם חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת עריכת סרטי HD ממצלמת וידאו, קצת משחקים ובעיקר שימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony PlayMemories - …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Yuvmas,

קניית מחשב לגיימרים. עבודה ברזולוציה גבוהה למשחקי מכוניות ולשוטינג. עד 5500 לא יותר מ6000. מחשב מאוורר מאוד ושקט שיתחבר לטלוויזיה. והאם השלט של אקס בוקס מתאים ונוח למשחקים שירוצו על גבי הטלוויזיה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by avi.hagit,

השאלה שלי אני הולך לקנות מחשב בלי כרטיס מסך אני כרגע לא משחק משחקים במחשב האם כרטיס מסך הוא אך ורק למשחקים? אני הולך לקנות לוח של abit an8 ןיש לי מסך דק של xerox 17 אינץ זה מספיק לי בשביל לקבל תמונה טובה במחשב? ואם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס טוב לעתיד ב300 400 שח

15. Started by amir4x4,

משחק בעיקר ut .מגיע בקרוב ut3 רוצה להיות מוכן .שאר המשחקים לא מענינים אותי .משתמש במחשב רק לאינטרנט .ולמשחק ut .יש לי מסך samsung 931 bf 2ms ראיתי את המפרטים שלכם אך רוצה לקלוע בול מכיון שמדובר רק במשחק אחד שאמור להגיע בנובמבר.אני משחק הרבה ברשת בתודה מראש אמיר .סכום להשקעה 4000ש

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  16. חיברתי את המחשב לשנאי ככה שהבעיה לא בסוללה וכשאני מפעיל את המחשב כל הנורות בצד נדלקות לשנייה ולא מופיע שום דבר על המסך.......אחרי השנייה נשארת נורת ה-on/off בצד דלוקה ולא קורה כלום. מידיי פעם נדלק המחשב ונכנס לוינדוס אבל רוב הזמן הוא לא נדלק.......אחרי הרבה נסיונות איכשהו הצלחתי להדליק את המחשב וניצלתי את ההזדמנות לפרמט אותו. אחרי הפירמוט נכנסתי לוינדוס פעם אחת ואז חזרתי למצב שבו הייתי מקודם (המחשב פשוט לא רוצה להדלק) אולי הבעיה בסוללה? מבקש את עזרתכם...... תודה.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  17. שלום! אז המחשב הנוכחי שלי שרף 3 כרטיסי מסך ועכשיו נראה שגם את הכרטיס מסך המובנה של המעבד /: (אם למישהו יש מושג למה זה יכול לקרות אשמח לדעת) אז אין אופציה אחרת והגיע הזמן לרכוש מחשב חדש. הרכבתי מפרט כלשהו ואשמח לחוות דעת עליו ועל מספר שאלות שיש לי. השאלות שלי: 1. הייתה לי התלבטות בכרטיס מסך בין GTX1660 Super ל RTX2060, אני חושב שאקח את הRTX אבל עדיין יש לי שאלה. ראיתי שבפלונטר הGTX עם Duel Fan של GALAX עולה 50 שקל פחות מהSingle Fan של Gainward עבור אותו דגם. רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע, סתם קביעת מחירים שרירותית של המותג או שיש עניין של ביצועים מאחורי זה? כי בכללי לא עדיף 2 מאווררים על אחד ושה2 יותר זולים אז בכלל? …

18. Started by sim12345,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב ישמש בעיקר וכנראה רק לסטארקרפט 2 וההמשכים שישחררו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 17 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הטוב ביותר במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. הא…

19. Started by alergic,

אני צריך שמישהו יעדכן אותי בכל החלקים החדשים בשוק: מעבד, כרטיס מסך משני החברות ATI ו NVIDIA זיכרונות הכי מהירים לא מחייב קיבולת גבוהה דיסק קשיח מהיר אפילו 15000 RPM ומארז ומאוורים למעבד ולמארז הכי חדשים.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by chen1234,

דוד שלי ביקש שאני יבנה לאשתו (אדריכלית) מחשב לעבודה, עכשיו הוא לא יודע אם היא משתמשת בתוכנות 3D או לא. הוא רוצה בנוסף למחשב גם מסך 22". הוא לא יודע מה התקציב שהוא יכול , העיקר "שיהיה חזק" -חחחח. קבעתי לעצמי 7000 שקל והנחה שהיא צריכה להשתמש בתכונות 3D. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תוכנות שאדריכלים משתמשים בהן , אין לי מושג. 3. האם יש צורך בציוד היקפי : מסך 22" עדיפות לפאנל IPS 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב : כונן דיסקטים (דא) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by Triumph87,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי מחשב קיים בן 8 שנים שאני יכול להוציא ממנו חלקים. במה כדאי לי להשתמש כדי לחסוך כסף. כרטיס מסך ומעבד בוודאות אני רוצה להחליף ואני לא צריך כונן SSD מחיר Price כמות Qty תאור Desc. מקט SKU 931…

22. Started by Jounce,

שלום, אני מעוניין לרכוש Thinkpad X61 בלוס אנגלס. מישהו מכיר שם חנות טובה ויכול להמליץ? (עדיף מניסיון)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by smg2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cities xl 2012 skyrim ומיני משחקים של העת האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות בהתחשב בתקציב 3. האם יש צ…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  24. לא מזמן קניתי פלאזמה, כדי שאני יוכל לראות סרטי HD אני מעוניין לחבר אליה מחשב התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח ואם אפשר אז להכניס בתקציב גם אפשרות להקלטה וכמובן מארז כמה שיותר שקט וקטן יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי 2 שאלות שאשמח אם תסייעו לי בהן. הראשונה, רכשתי מחשב lenovo flex והוא מגיע עם כונן הייברידי, והייתי מעוניין להוסיף לו כונן SSD אבל בשל העובדה שהמחיר מאוד גבוה ואני לא רוצה לשלם 1000+ ש"ח על כונן של חצי טרה, ואין לו מקום לכונן נוסף לכונן הקיים (אין לו כונן אופטי שיכול לשמש כמקום לכונן או משהו) אז גילית את העובדה שיש לו חריץ M-SATA פנוי על הלוח אם אבל ללא מקום בפועל לכונן. (מצורפת תמונה) וישנו את המוצר הזה http://www.mydigitaldiscount.com/mydigitalssd-256gb-super-boot-drive-42mm-sata-iii-6g-m.2-2242-ngff-ssd/ שאמור להתחבר לחריץ הפנוי ולהיות כונן SSD. (מצאתי קישור למוצור שעל פניו נראה שהוא שולח לארץ http://www.mydigitaldiscount.com/mydigitalssd-256gb-su…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.