עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אסטרטגיב בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office, תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HEROES 6, FLIGHT SIMULATOR X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 * 1024 (''19, 3:4) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by psu,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עם יכולות שידור HD לטלויזיה בעלות הנמוכה האפשרית. מחשב שנתקלתי בו שעושה רושם טוב הוא הCR500 של MSI עם 8200 GF http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5518&CatCode= ההתלבטות היא אם לקחת את המחשב הזה, או ללכת לכיוון של מחשב עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ה4500, מה ייתן ביצועים טובים יותר בשביל ניגון HD?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  4. שלום לכל המעוניין לעזור, שלום השתחררתי מהצבא אחרי נתק של שלוש שנים מעולם המחשבים. עכשיו אני רוצה לקנות מחשב במחיוחד לאחר ששמעתי שהמחירים בריצפה.. יחסית לאז.. אז אני מחפש מחשב טוב שיעבוד מהר עם האינטרנט ועם משחקים כבדים(לדוגמה GTA בהגדרות הכי טובות וברזולוציה גבוה במסך 22 רחב). בסביבות ה3k-4k. אז מישהו יכול להסביר לי קצת על מעבדים מה זה ליבה כפולה/מרובעת מה עדיף מה טווח המחירים וגם לגבי כרטיסי מסך ומה טוח המחירים שלהם. מה זה מתוכנן OC? איזה לוח אם אני צריך לחפש ואיזה זיכרון מה ההבדלים בין DDR3 לDDR2 ומה מחירם. העיצוב לא חשוב. לא צריך מערכת הפעלה. שלא יהיה רועש יותר מידי. איפה כדאי לי לקנות. עדיף הרכבת מחשב במעבדה. כולל מסך מקלדת עכבר. אם מישהו יכול לעזור לי …

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  5. מעבד - Intel Pentium IV Dual Core #2180 2.0GHZ FSB800 1MB SHARE CACHE לוח אם - ASUS צ'יפסט INTEL 945 יתרונות - 2.0USB שש כניסות, תושבת 775, BIT64 זיכרון - Kingston 1GB DDRII 667 דיסק קשיח - Western Digital 160GB SATA-II כרטיס מסך - מובנה על הלוח + חריץ הרחבה PCI EXPRESS X16 כרטיס קול - Audio 6 Channel צורב - DVD+-RW D.LAYER LG X20 - (דגם חדש) כונן דיסקטים - לא כלול !!! רשת - 10/100 ציוד נלווה - עכבר אופטי ומקלדת מולטימדיה מחיר 1330 ש"ח כולל מע"מ ??? האם יש שינויים מומלצים בטווח התקציב ?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  6. אהלן, אני צריך עזרה בבניית מפרט בתקציב של 4.5K. המחשב ישומש למשחקים כבדים (בהגדרות גבוהות), גלישה, הורדות (הרבה הורדות) צפייה בסרטים וכו'. . . המסך שלי כרגע הוא 19" אבל אני מתכנן יחד עם המחשב לקנות מסך 22" אז אם יש לכם המלצות על מסך כזה (בסביבות ה-1000 ש"ח) אני ממש אשמח. לא דרוש ציוד היקפי, בכלל. מערכת הפעלה ממש לא דרושה, צריך שירכיבו את המחשב במעבדה וחשוב שהמחשב יהיה דיי שקט, הוא לא ממש קרוב למיטה אבל הוא נמצא בחדר שינה (כ-5 מטרים מהמיטה) לא מתוכנן OC. האם יש לכם חנות טובה להמליץ עליה שדרכה אפשר לקנות את המחשב? תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by yan666,

שלום אני מעונייין בנייד לשימושים דיי בסיסיים. אינטרנט, סרטים, ומשחקים.. לא כבדים במיוחד סימולטורים שרצים על פנטיום 4 וג'י פורס אני בהחלט אסתפק ב I3. אחריות לשלוש שנים. גודל מסך 15.6 משקל וזמן סוללה לא קריטיים כי המחשב מיעוד לשימוש ביתי. כונן די די וי אין צורך בבלו ריי. רצוי מאוד מערכת הפעלה כלולה. הייתי רוצה להבין אם אני חייב כרטיס מסך שהוא לא און בורד שאני יכול להסתפק בכאלה גם?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  8. שלום כולם, בתקציב של כ-3K אני מחפש נייד לשימושי סטודנט, ה-AH530 נראה לי מצויין, הבעיה היא עם המסך שלו שהוא מבריק. אני לא יודע כמה אני אשב איתו בתוך ההרצאות, אבל בחדר אני צריך אותו ואולי בהפסקות בכל מיני מקומות, ואני לא יודע אם הציפוי המבריק כזה משפיע.. רוב השימושים הם קורסים באינטרנט, סדרות וסרטים והרבה חומר כתוב לקרוא (שיעורים, עבודות ואינטרנט). אז כדאי בכל מקרה לקחת את הלפטופ הזה או שיש אחד אחר (שמשתלם כמו זה) שכדאי לקנות?

9. Started by TaZeR,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשבים ניידים עבור אחותי, כאשר התקציב שלה הוא 3000 ש"ח, ויכול לחרוג עד ל-3500 ש"ח במקרה הצורך (אם תוספת קטנה במחיר תביא לשיפור משמעותי במוצר). הדרישות שלה מהמחשב הן כאלה: 1. שיהיה וורוד! אני מניח שאפשר יהיה להתגמש בקטע הזה אם הוא יהיה בצבע יפה אחר (יפה לפי קריטריונים של בת טיפשעשרה). 2. שיהיה לו מסך בגודל של 14.1"+. 3. שיהיה שקט (יחסית). אני לא יודע מה ההבדל בכמות הרעש שמפיקים כונני 5400rpm ו-7200rpm - לכן אשמח לדעת האם כונני 7200rpm רועשים? 4. שניתן יהיה להשיג אותו בחנות גדולה ומוכרת (כמו באג, אופיס דיפו, אייבורי וכו'...). בינתיים עלה הדגם הבא כאפשרי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10694 אני ממש לא בקיא בסדרות החדשות של …

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  10. המחשב הנייד: אסוס X75VB https://www.asus.com/Notebooks/X75VB/specifications/ המחשב בצבע לבן כמו בתמונה ספויילר מפרט: Intel® Core™ i5 3230M Processor DDR3 1600 MHz SDRAM, OnBoard Memory 4 GB + 4GB KINGSTON 17.3" 16:9 HD+ (1600x900) LED Backlight NVIDIA® GeForce® GT 740M with 2GB DDR3 VRAM SSD 256GB SAMSUNG WINDOWS 10 המחשב עלה לי 3600 שקל + 700 שקל בערך הזיכרון והSSD. סך הכל 4300. אצלי בערך שנתיים. המחשב מהיר משחק איתו בהרבה משחקים חלק בהגדרות גבוהות חלק נמוכות סך הכל מבסוט ממנו. וגם שיפרתי אותו בSSD וזיכרון. :] עכשיו חבר רוצה לקנות את המחשב שלי ואני יקנה נייח במקום . עכ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yosisharaby,

לוח אם: Intel DG 965ssck צורב DVD nec d.l מעבד Core 2 1.86 GHz זיכרון DDRII 1024 667 Mhz דיסק קשיח western digital sata II 250 GB 16 MB 7600 GT מארז hec 6a19B שחור תודה לעוזרים נתנו לי אותו בהנחה מיוחדת לא יכול לפרט (: ב4078 ש"ח בלי מסך שווה ?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  12. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד לשימוש של סרטים, מוזיקה, תוכנות כלליות והורדות. מחשב לסטודנט עם כל מה שנובע מכך. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה חברות בארץ מספקות שירותי תיקונים איכותי ואחריות טובה? כך שאני אוכל לחפש ניידים רק בחברות אלו. 2. כסטודנט אני אצטרך מסך מסוג מט? 3. מה גודל המסך המומלץ והמשקל המומלך יחסית לדרישותיי? עד עכשיו הייתי מעוניין במחשב של HP הזה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5856 אבל בעקבות השירות שלהם ירדתי מזה ולכן אני מחפש נייד בעל דרישות דומות רק שהפעם גם עם שירות נורמלי. לא חובה נייד עם מערכת הפעלה אפילו עדיף בלי. פרמטרים שחשובים לי שעדיף עד חובה שיהיה במפרט של המחשב הם: 1. כרטיס קול איכותי, רמקולים חזקים ועדיף גם כן איכותיים.…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  13. המפרט שאני צריך הוא לכמה מחשבים שיהיו להם יכולות בתחום המולטימדיה. הם יריצו מספר תוכנות פשוטות לעריכת ווידאו כמו פרימייר, אולי אפילו דברים פשוטים יותר. חשוב שהם יגיעו עם כרטיס גרפי שיאפשר עבודה חלקה, וכן כמות זיכרון וכוח חישוב. התקציב למחשבים האלה הוא 4000 שקלים(לכול יחידה) בלי מסך*. אני מבקש לחשוב גם על נושא האמינות, מארזים נורמליים ספקים סבירים לא צריך להתפרע, אבל אני גם לא רוצה שחלקים ימותו כתוצאה מאבק וחום

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  14. אורח נוח

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ושימוש יומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? צפייה בסרטים בפול HD ו4K בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  15. אשמח לקבל 2 מפרטים: אחד שיכלול את המחשב עם מסך גדול ואיכותי אפשרי, והמפרט השני שיכלול 2 מסכים איכותיים קצת יותר קטנים באותו תקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 9K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות וחישובים הנדסיים, תכני HD. חדש בתחום הגיימינג אז עוד אין הגדרות ייעודיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה ה…

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by roiy,

מוכרים את המחשב ב אופיס דיפו ב 4500 עם מעבד CORE DUO 1.6 ו 512 MB בנוסף דבר מוזר , ב ZAP המחשב מופיע במחיר הכי זול של 5800 (עם 1 G זיכרון אבל עדיין...) קישור - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425604 האם המחשב הזה במחיר הזה הוא קניה מומלצת ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  17. אילו יצרנים (או דגמים ספציפים אם זה לא כללי) נותנים אחריות בארץ על קניות בחו"ל ? כמו כן, מה נהוג כדי לשים עברית על המקלדת ? מדבקות ? האם העסק בכלל משתלם (אני מן הסתם מכוון גבוהה ורוצה לקנות משהו ברמת ה DELL XPS 13 ומעלה).

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  18. המחיר הוא 550 דולר, לעבודה משרדית - אופיס ותכנות כמו -C, C# והנה המפרט שלו: hp amd turion x2 dual core mobile proccser 3he 15 min battery windown vista home preimum 3 gb ddr memory 200 hard drive nvidia geforce go7150m graphics lightscribe disc labeling tech 15.4 hd widescreen

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by shar7770,

צריך המלצה למחשב שישמש ללימודים וגיימינג בתקציב עד 5000 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by djz,

שלום לכולם קניתי היום מחשב ואני צריך את דעתכם עליו... תודה! מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤827 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E ¤539 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤839 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק Raidmax …

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by shabshay,

אהלן חבר'ה, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט עד 3000 ש''ח למטרות סרטים, מוזיקה, אנטרנט, עבודה עם אופיס, תוכנות למתכנתים כמו ויז'ואל סטודיו וכד'. זיכרון 4G, כונן 500G, צורב, אין עדיפות למעבד אינטל או AMD רק שיהיה 4 ליבות, כ. מסך סביר עד פשוט. אין צורך במסך. מעדיף מ RSM תודה.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by davidreznic,

Intel Core 2 Duo E6750 2.6GHz ASUS P5B Kingston DDR2 667MHz 1GBx2 eVGA 8800GTS 320 MB Western Digital 160GB WD1600JS צורב, משהו סביר Arctic Cooling Freezer 7 Pro Chieftec Giga GH-01SLW Midi-Tower הספק הוא thernaltake ‏TR2 Power W0090 470W האם זה ספק טוב???? סה"כ 4980 בבקשה לא לדחוף AMD, אני לא תריך כונן קשיח יותר גדול. רק המלצה על ספק כוח. (עם 3 חיבורי sata) לפחות.....

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  23. בתמונה המצורפת מופיע מפרט למחשב בטווח מחיר 3500 עד 4000 ש"ח. (מחיר לא כולל מסך,מקלדת,כוננים שונים, עכבר-אין בהם צורך). התמונה גם כוללת את השאלות/הערות שלי עבורכם הגולשים/ות. אז כמי שמתמצאים בחומרה, אשמח לקבל עזרה וטיפים. המחשב מיועד לעבוד בגרפיקה דו ממדית כגון פווטושופ ופלאאש על קבצים גדולים. רק בעתיד הרחוק תהיה עבודה על תלת-מימד (אנימציות). מבחינת ספק, זה אולי משנה לדעת, שהמטרה גם שיעבוד ללא הרף 24 שעות ביממה במשך תקופות ארוכות. תודה מראש על כל עזרה, שמואל מחיפה. לינקים למפרטים של 2 לוחות אם אפשריים: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp? PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Produc…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. איזה חברה יותר אמינה וטבה בניידים ? אני מתלבט בין IBM , ASUS , פיוג'יצו סימנס עד 2 ק"ג תודה מראש

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  25. שלום לכולם , בניתי מפרט למחשב לאבא שלי בתקציב של 3k , לפי ההמלצות של מחשב משרדי במפרטים המומלצים. אולם הייתי צריך לעשות שינויים קלילים. המחשב בעיקרון נטו לעבודה משרדית ומשחקים קלים (לרוב משחקי רשת). בעיקרון מה שאני לא בטוח בו זה הלוח אם (לא היה את הדגם המומלץ באתר) אשמח לחוות דעת , הצעות לשיפור תודה . מעבד: Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪107 לוח אם: Gigabyte H57M-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪649 מארז: Mustiff 6241-A11 PSU450W With 2 X SATA color metal design כמות: 1 - מחיר: ₪177 זיכרון: Hynix 4GB DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: …

• 2 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים