ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
חיכיתי די הרבה זמן בשביל לקנות מחשב למשחקים ולמען האמת אין לי ראש לחכות ל- R600, בטח לא לאור העובדה שהכרטיס/ים יהיו יקרים. הרכבתי מפרט והלכתי לחנות קרובה ליד הבית והם נתנו לי הצעת מחיר: E4300 Sunbeam Tuniq eVGA 680i 2x1GB G.Skill 800MHz 4-3-4-5 HK 2x Leadtek 8800GTS 320MB Seagate 7200.10 250GB 16MB SATA2 SilverStone ST75ZF 750W Cooler Master Stacker 830 Evolution מחיר סה"כ: הם אמרו שיצא קצת יותר מ- 10,000 ועיגלו. בקשר למחיר אני בדקתי בכמה חנויות אחרות (גם באינטרנט) ולמרות שאין להם את כל החלקים האלה, המחירים יצאו בערך אותו הדבר. אז השאלה עוברת לעניין של אם כדאי לשנות חלק או שתיים, אני לא ממש התעסקתי עם חומרה בזמן האחרון חוץ מבכמה ימים האחרונים. המחשב הוא בעיקר למשחקים אבל …
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני חייב לדעת מה עדיף מבין הלקים הבאים, מאוד דחוף: אני לא מתכוון לעשות OC כרטיס מסך GF 7950GT או X1950XT ? לוח אם MSI 965 NeoF או GIGABYTE GA-945P-S3-RH ? זכרונות 800MHZ או 667 MHZ ? לא מרגישים הבדל ? מעבד E6300 או E6400 ? לא מרגישים הבדל ? תודה לכולם, תשובות מהר בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט של מחשב שיהיה סבבה למשחקים ושיהי לו מסך דק דברים שבטוח יהיו בו זה מעבד INTEL קונורו E6300 וגיגה ראם בסלוט אחד לא 2 של 512 כרטיס מסך ככה חמוד ב800 או 1000 שקל הארדיסק 160 גיגה וגם ראוטר שיהיה בבית אפשר לגלוש שיהיה אינטרנט באויר כזה אתם יודעים,שזה היה כלול במחשב כרטיס רשת של זה זה בשביל חבר שלי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח משחקים ביוניטי, תכנות, פוטושופ ועריכת סרטונים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשובה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב Gameing חדש בתקציב של 5000 ש"ח יש לי גם כמה שאלות בעקבות המעבדים החדשים שיצאו השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? overwatch א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 23״ …
-
היי חברים . רציתי לדעת אם מישהו מכיר או יודע משהו על שיווק של סדרת alienware של דל בארץ ? או כל דבר ? אני מתעניין בסדרת ה13 שלהם ולא מוצא שום שיווק שלהם פה בישראל. ראיתי באתר העולמי שניתן לרכוש שם אבל לא מוסבר שם שום דבר על תמיכה ואחריות או אספקה לארץ. תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
לאחר קריאה בפורום אני מתלבט בין DELL VOSTRO 5471 ללנובו E480. אני מתחיל לימודים באמצע אוקטובר (סטודנט) ורצית לשאול האם צפויים לצאת דגמים חדשים ולחכות עוד קצת או לקנות כבר עכשיו? ושאלה נוספת לגבי ה-VOSTRO: יש אפשרות להוסיף כרטיס מסך AMD Radeon 530, עד כמה שדרוג זה משמעותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מתכננת קניה של מחשב נייח לעריכת וידאו וגרפיקה בתקציב של 4500 ש"ח, עם חריגה קלה. מתלבטת האם כדאי לחכות לבלאק פרידיי? וגם לקנות באילת באותו הזמן? (בכל מקרה אהיה שם באיזור הזמן הזה) או שהפער לא יהיה כל כך משמעותי במבצעי הבלאק פרידיי? אשמח לחוות דעת רצינית
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, https://www.pc365.co.il/cat.aspx?id=129&p55=7&p67=215&pr=2&sort=price&p60=83&p62=2234& יש בלינק שני מחשבים באותו מחיר ומפרט די זהה, ומחשב נוסף טיפה יותר יקר, עם יתרונות וחסרונות במפרט לפי מה שאני מבין לנכון. אשמח לחוות דעת מה מבין השלושה עדיף. בגדול, אם יש המלצה למחשב אחר מומלץ, DELL 14 אינץ' באותו תקציב, אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש, אין לי כוונות להריץ עליו משחקים אלא רק תוכנות לעריכה מוזיקלית. אני מתלבט האם לרכוש Ryzen 5 3600 ולהרכיב יחד איתו את הכרטיס מסך הנוכחי שלי: Nvidia GeForce 210 או לרכוש מעבד עם מעבד גרפי מובנה, Ryzen 5 3400G ולהשתמש בו ככרטיס מסך. אני מניח שהמעבד הגרפי המובה ב-Ryzen 5 3400G עולה בכמה רמות על היכולות של הכרטיס מסך הנוכחי שלי Nvidia GeForce 210. איזו קונפיגורציה תניב תוצאות טובות יותר?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
זיכרון- שיהיה DDR3 1066 כרטיס מסך חזק ובסביבות מעבד T6600 פלוס מינוס 4000 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר ביקש ממני להרכיב לו מחשב עד 4000 ש"ח (אפשרות לחריגה של 100 ש"ח). המחשב צריך להיות מותאם לגיימרים. הוא ביקש שמעבד יהיה מאינטל וכרטיס מסך מנוידיה. יש לי כמה התלבטויות, אני אראה לכם מה שאני הרכבתי ותגידו לי אם זה בסדר או שתציעו שיפורים. הדברים שהוא צריך הם הדברים שיופיעו במפרט הבא, אין צורך להוסיף כלום. מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤425 המלצתי לו בהתחלה על GIGABYTE GA-EP45-DS3L אבל בחנות שממנה הוא קונה אין את הלוח ככה שבחרתי בזה. כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤965 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ -…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש חנות בארץ או בארה"ב שמוכרת סוללות של לפטופים (לASUS G51VX X1A ספציפית)
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition ואני רוצה להרכיב בהעבורו מפרט ב2500 שקלים מקסימום אין צורך במארז או כוננים כלשהם השימוחשים שלי במחשב היו משחקים קלים בינוניים וצפייה בסרט7ים
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אוקיי,דבר ראשון,אני כבר ממש לא יודע מה לעשות וממש אודה למי שיוכל לעזור. דבר שני,אני אידיוט,למה?ככה... 1.קניתי לנובו S10E עם XP שמותקן עליו ועם כל הדרייברים,רציתי לנסות את WIN 7 אז פרמטתי את הכונן והתקנתי את 7. לפני הפרמוט,היתה אפשרות לrecover אוטומטי בלחיצת כפתור בהדלקת המחשב מבלי צורך בדיסקים (שחזור מחדש של כל ההתקנה של הווינדוס) עכשיו - לא פירמטתי את מחיצת הRecovery,היא מוסתרת ולא נגעתי בה. דבר נוסף - לפני שפרמטתי את הכונן עשיתי גיבוי גם בגוסט וגם בDrive image xml. 2.אחרי הפרמוט והתקנת WIN 7,נעלמה לה האופציה לRecovery. נסינות שחזור בגוסט ובDrive image xml לא צלחו. בDrive image xml אני לא מצליח לשחזר ומקבלת הודעת שגיאה "target partition must be at least the size of the o…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, במקום לקנות מחשב חדש (התקציב ~2.5K ועל זה נדבר בנושא אחר) אני מעונין אולי לשדרג את מחשבו הנוכחי של אחי המחשב נקנה באיבורי, לפני שנים הוא P4 2.8 עם 1ג'יגה זיכרון (כנראה DDR) וכרטיס גרפי FX5200 בעל 128 מגה הדרישות הנוכחיות לאחר השדרוג צריכות להיות, התמודדות עם תכני 1080P ועבודה אינטנסיבית באקסל / אינטרנט (הוא רוצה שהאתרים מפוצצי ה FLASH יסחבו כמו שצריך) יש בכלל על מה לדבר? או שכדאי לקנות מחשב חדש. תודה
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לבטל את הtouchpad בנייד וכשאני נכנס למנהל ההתקן האופציה של "הפוך התקן זה ללא זמין" מנוטרלת. מישהו יודע איך ניתן להחזירה לחיים, או אופציה אחרת לביטול ה touchpad?תודה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אחותי מתחילה ללמוד עוד כחודש והיא צריכה מחשב נייד. התקציב הוא כ4000-4500. לא יהיו משחקים בכלל (אולי שולה המקושים), רק Office וגלישה באינטרנט. עדיף שיהיה יפה ולא שחור מגעיל כמו ה-IBM הישנים האלה. פישפשתי בפורום שניהיה לי סלט בראש, נראה לי עדיף 13.3 ושהיה קל וגם אחריות לפחות 3 שנים. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום. אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט ב-4000 שח, כולל מסך 22 אינצ'. אין צורך במקלדת/ עכבר/רמקולים. המחשב לשימוש כללי - קצת משחקים, מוזיקה וכו'. ומבוסס אינטל תודה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שמשקיע ועונה יש לי את הHP pavilion dv5 1060 ej ואני מאוד מרוצה ממנו למרות שהוא כבר קיים איזה 10 חודשים בשוק.. בעיני הוא מעולה כי הוא חזק מאוד והוא משלב טוב נייד עם מסך גדול עם חסכוניות וניצול יעיל של המשאבים השאלות: 1. אני די שונא את ויסטה וכמובן שלא הייתה לי ברירה אחרת מלבד לקנות את זה עם המחשב הנייד. אני רוצה להחליף ל.XP אבל במערכת ההפעלה יש מיליון תוכנות של HP שכבר באו בתוך הויסטה בלי שאני צריך להתקין אותם.. האם אני זכאי לקבל את התוכנות האלה גם בXP? 2. בנוסף מה עם הFinger print checker הזה? הנתמך בXP? ואם לא איך אני יכול לגרום לו להתמך..? 3. שמעתי מישהו שאומר שזה יכול לפגוע באחריות המוצר... זה נכון או שזה סתם אגדה אורבנית…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מ.נייד לנובו עם ויסטה אולטימט 32 ביט לאחר ההתקנה רציתי להתקין את הדרייבר של כ.המסך NVIDIA מהאתר של לנובו הורדתי את הדרייבר אבל המחשב לא מתעדכן ואין לי אפשרות להשתמש בכרטיס מה אני עושה יש לציין שהורדתי את הדרייבר הנכון לפי כל מה שאתר דרש כדי לקבל את הדרייבר הנכון למי שהיה בעיה דומה בבקשה פיתרון תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שאלום השבוע אני הולך לקנות את המחשב הבא: AMD Phenom II X3 720 black Gigabyte GA-MA770T-UD3P WD 500GB SATA2 16MB CORSAIR 4GB(2048MBx2)DDR 3 1600Mhz Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 512MB DDR5 PCIe LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 590 ספק כח Seasonic SS-500ET 500W המפרט הוא בעיקר למשחקים... אשמח לשמוע את עתכם עליו תודה.
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2600 ש"ח בערך, ניתן לחרוג עד מקסימום 200 ש"ח, המחשב עצמו אני קונה בלי כונן אופטי, ובלי דיסק קשיח והוא אמור להריץ משחקים, ולצפות בסרטים באיכות HD. והנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box ₪594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E7400 לוח אם Asus P5KPL-AM ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31146 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪488 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor-X 1024MB DDR3 PCIe ₪714 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4851GD3VB מארז ללא ספק Raidmax Apex ₪154 כמות:1 http://www.sky…
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מצרופת תמונה עם המפרט לא הצלחתי להעתיק. לקוח מתוך KSP [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רב, אבא שלי נוסע בחודש הבא לארצות הברית והוא מביא לי לפ טופ. הוא לא כול כך מבין במחשבים ובמיפרטי מחשב,אני לא יודע מה כדאי לי ליקנות אני פונה אליכם כי אני לא יודע מה המחיר בערך,אני רוצה מיפרט טכני טוב שאני יוכל להריץ מישחקים כבדים כגון:כריסיס,gta, וכו'. התקציב שלי הוא עד 1000$ אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה. עומר שוקרון
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-