עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה.. קניתי בעצמי תמחשב הזה.. לפני חודש בערך ורציתי להמליץ עליו לחבר שלי.. ולעוד בני משפחה שלי השאלה שלי אם הייתם משנים בו משהו לגביי היום.. אם אפשר לעשות השקעה יותר טובה בכסף ולעשות מחשב יותר חזק אולי עם חלקים יותר חזקים שיצאו... ועדיין לשמור על פרופורציות בתקציב מקסימום 6K... ללא מסך. תיקחו בחשבון שאם אתם אומרים לי מעבד מרובע.. זה רק סידרת 9000...וזה להוסיף עוד 1000 שקל למחיר וזה לא משתלם כרגע למה אין צורך במשהו יותר חזק ממעבד כפול 3GHZ.. הנה המפרט...: לוח אם: ASUS P5Q Intel® P45 Chipset LGA 775 מחיר:726 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_2832&products_id=21340 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm מחיר : 880…

2. Started by Shualdon,

יש לי מחשב בן 5 שנים ואני מעוניין לשדרג אותו (יותר מהיר, יותר חזק, עוד הארד דיסק...) כעיקרון אני עובד עם תוכנות גרפיקה למיניהם, אך אני גם אשמח שיפעלו עליו גם משחקים.. המפרט שלי כרגע הוא(לפי cpu-z): מעבד - AND Athlon MP לוח אם - +GigaByte 7VTXE זיכרון - 256mb DDR-SDRAM דיסק קשיח - 40 ג'יגה (אמרתי לכם ישן...) אז אני מעוניין להוסיף לפחות עוד 40-80 ג'יגה להארד דיסק, ומעוניין ב-512Mb-1GB של זיכרון.... אז מה מאלה אפשר לשפר, כך שיהיה טוב יותר? הסכום שיש לי עומד על בערך 3000 ש"ח אם תרצו עוד פרטים - רק תכתבו תודה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  3. שלום לכולם. אחרי התלבטות קשה מאוד, הזמנתי את החלקים הבאים של המחשב: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX • לוח אם INTEL 775- GIGABYTE GIGABYTE GA-P35-S3 • דיסקים קשיחים SATA WD WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS • צורבי DVD פנימיים ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL • זיכרונות DDR2 דגם KINGSTON KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 • מארזי NZXT NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU • ספקי כוח - JSP TECH JSP-TECH EZ-COOL 450W : PS-05 - RETAIL • מאווררים למעבד- ARCTIC COOLING ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 • מאווררים למארז- GLACIALTECH GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEA…

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by magus972,

לפי כמה ימים נשרף לי כרטיס הקול (CREATIVE X-FI Xtreamemusic) והתחלתי לחפש אחר כרטיסי קול חדישים עברתי פה על כל המפרטים המומלצים ואפילו באחד מהם אין המלצה על כרטיס קול אפילו לא במחשב החלומות אני שואל את עצמי, ואותכם, איך דבר כזה יכול להיות? תשובת כרטיס הקול על לוח האם מספק את הצרכים של המשתמש הביתי לא תופסת כאן. כרטיס קול על לוח האם צורך משאבים מהמעבד (טוב נו, כיום זה כבר מינורי) והוא מפיק רחשים כל הזמן. יש למישהו המלצות על כרטיסי קול?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  5. שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד במהירות האפשרית ועם המלצה טובה כרגע התקציב שלי הוא 2,500 ש"ח תודה רבה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  6. שלום לכולם, הרכבתי את המפרט דרך האתר של פלונטר - אשמח לייעוץ לפני קנייה. יש לי כרטיס מסך ASUS RTX 2060 שאני מתכוון להרכיב לתוך המפרט, האם יכולה להיות עם זה בעיה? https://www.plonter.co.il/graphics/plonters/plonter_logo.png הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD - AM4 AMD Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.2GHz - 65W TDP - Tray without Fan שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי כמות: - 1 - 745/730 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 - mATX TUF-B450M-PLUS-GAMING-II - ASUS-V 2.0 AM4 - B450 - 4x DDR4 4400MHz - HDMI - DVI - 1x PCIe 3.0 x16 - 1…

7. Started by idangozlan,

זה שוב אני, תיקון לבקשה: התקציב הוא 6000-5000 ש"ח, לא חייב לנצל את כולו אך אם זה חשוב אפשרי בהחלט, ניתן לחרוג ב500 ש"ח. השימושים הצפויים למחשב הינם עריכה בתוכנות גרפיקה במקביל, למשל אני משתמש בPhotoshop,Flash,Illustrator במקביל! על בסיס יום-יומי. לא משתמש במשחקי מחשב. יש צורך במסך איכותי לאור העובדה שאני משתמש במחשב לעיצוב אתרי אינטרנט. אין צורך במקלדת עכבר ורמקולים, לא אכפת לי מאיכות הסאונד. השקט של המפרט לא הכי חשוב אם כי חשוב שלא יציק יותר מדי.. ללא שום אוברקלוק. אין צורך במערכת הפעלה, המערכת שתרוץ היא ווינדוס 7. אין העדפה לרכישה בחנות ספציפית אין בקשות מיוחדות. אין כוונה לשדרג בעתיד הקרוב.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by TechnoSheep,

אהלן חברה. יש איזה פרוייקט קטן שאני רוצה לעשות, אני רוצה לקחת מחשב נייד כלשהו, להפריד את הגוף מהמסך ולהניח את המסך במקום X ואת הגוף במקום Y, כלומר לדוגמה: [מסך] --------חוט נתונים בין המסך למחשב---------- [מחשב] בקיצור אני רוצה להרחיק את המסך מהמחשב [בשביל לקבע אותו באיזה מקום. עכשיו אני יודע שיש חוט 20 פינים או משהו כזה שמחבר בין המסך עצמו למחשב אבל הוא מאוד קצר ואני צריך שהוא יהיה באורך של 50-60 ס"מ בערך, האם יש דרך להאריך את הכבל או לקנות אחד כזה? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  9. שלום לכולם, מבקש המלצות לנייד בעיקר לצרכי פנאי כגון סרטים ואינטרנט, אבל שיכול להתמודד גם עם תוכנות תיכנות. גודל מסך מ-15 ומעלה. גודל מינימאלי של כונן קשיח - 320 ג'יגה. מינימום אחריות 3 שנים. השימוש במחשב יתבצע הרבה על הברכיים כך שחשוב פיזור טוב של החום לצדדים/אחורה. יש לי התלבטות גדולה לגבי כרטיס המסך, האם אפשר להסתפק בכרטיס שמשולב במעבדים החדשים או להתעקש על כרטיס מסך ייעודי? אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. מה אתם חושבים על המחשב הזה: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=G77023502&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=he גם עם הרחבת האחריות לשלוש שנים הוא עדיין עומד בתקציב. או על המחשב הזה: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=2200 אני טס בקרוב לצרפת, אם מ…

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, קריאת מסמסכים, שיחות וידאו בסקייפ וזהו בגדול (זה לפנסיונרית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרום ואופיס בעיקר. שימוש בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש להם מסך סטנדרטי, אם זה חשוב אני אצייך בהמשך. בכל מקרה עדיף שתיהיה הכנה…

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by ilil,

להלן הקונפיגורציה שבניתי למחשב. התבססתי די על אחד המפרטים שבמומלצים. המחשב מיועד לצרכים כלליים - לא גרפיקה מתקדמת, לא משחקים כבדים, לא תוכנות חישוביות חריגות. אך הוא נדרש לעמוד במכלול המשימות הרגילות: אופיס, תוכנות לימודיות לרבות matlab, הרצת סרטים, ותמיכה במ"ה ויסטה. ואם זה לא ברור - לא מתוכנן OC. אודה להערותיכם. בברכה, ilil מעבד : AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX - BOX ₪ 414 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ₪ 439 לוח אם : GIGABYTE GA-MA69GM-S2 ₪ 449 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪ 373 צורב DVD : LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL …

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by SensatioN,

שלום, אחותי מתחילה ללמוד עוד כחודש והיא צריכה מחשב נייד. התקציב הוא כ4000-4500. לא יהיו משחקים בכלל (אולי שולה המקושים), רק Office וגלישה באינטרנט. עדיף שיהיה יפה ולא שחור מגעיל כמו ה-IBM הישנים האלה. פישפשתי בפורום שניהיה לי סלט בראש, נראה לי עדיף 13.3 ושהיה קל וגם אחריות לפחות 3 שנים. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. Started by or2077,

לדעתי זה נקרא כבר למצוא מפרט.... זה מה שאני חשבתי על: Sapphire ATI RADEON X1950GT 256MB Dual DVI Retail SX195GT256 ₪679 Kingston Original 1GB DDR2-533Mhz K1G533 ₪229 Mustiff 450W Sata PCI-E 120mm MU450W ₪98 Pentium D 2.66Ghz 775 2x1M OEM 805 Dual Core PD26805T ₪317 מחיר המוצרים כולל מע"מ ₪1323 זה מTMS אני רוצה לשדרג את המחשב שיוכל להריץ את המשחקים שיוצאים באיכות גבוהה, כעיקרון הכי חשוב זה כרטיס מסך... כל השאר זה בשביל שהמשחקים יעבדו... זה המחשב שלי כרגע: P 4 2.800 GEFORCE 7300GS 512 DDR2 SDRAM Motherboard Intel Eatonville D915GEV ) Motherboard Chipset Intel Grantsdale-G i915G ספק 500 yellow 12v-12amps אם יש המלצות שיפורים חוות דעת משהו... צריך עז…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by A3ro,

אז ככה,שלום לכולם! כפי שאתם רואים אני חדש פה בפורום ואני מעוניין לקנות מחשב חדש,הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם בנוגע למחשב החדש שאני מעוניין לקנות. בעיקרון אני רוצה מחשב לצפייה בסרטים,תוכנות,הורדות כמו אימול ומשחקים לא כבדים ממש שיעבדו.ויהיה גם טוב לטווח הרחוק שאחרי שנה פתאום אני לא אתחיל להחליף חלקים. בנוסף ציוד הקפי אני לא צריך (רמקולים מקלדת ועכבר). לוח אם - ASUS- M2N-MX SE Plus AM2+, PCI-E, VGA מעבד- AMD - Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore דיסק קשיח - 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Western Digital זיכרון-2GB KINGSTONE /זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL5 עכשיו יש לי שאלה בנוגע לזיכרון,כמות הזיכרון היא אותה כמות,אך השם של החברה הוא שונה.השאלה היא למ…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  15. שלום, אשמח לעזרה לגבי מפרט למחשב רב תכליתי כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) המחשב צריך להיות אמין מבחינת רכיבים (הולך לשכנה שלי ואין לי כוח שתתקשר כל רגע ) מבחינת מסך שיהיה מסך רחב שנכנס בתקציב ומקלדת עכבר אלחוטי פשוטים וכמו כן גם רמקולים. ולתקציב התקציב צריך להיות עד 2500 ש"ח אם ממש ממש הכרחי 3000 ש"ח גג. אהה ועוד תנאי חייב להיות מהחנות RSM... תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by ITSIK86,

אני צריך בבקשה מפרט של מחשב שיהיה סבבה למשחקים ושיהי לו מסך דק דברים שבטוח יהיו בו זה מעבד INTEL קונורו E6300 וגיגה ראם בסלוט אחד לא 2 של 512 כרטיס מסך ככה חמוד ב800 או 1000 שקל הארדיסק 160 גיגה וגם ראוטר שיהיה בבית אפשר לגלוש שיהיה אינטרנט באויר כזה אתם יודעים,שזה היה כלול במחשב כרטיס רשת של זה זה בשביל חבר שלי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  17. Started by moshesher,

שלום ברשותי שני מחשבים ניידים של חברת HP עם הנתונים הבאים: Product Name dv6526ea Microprocessor 1.80 GHz Intel® Core 2 Duo processor T7100 featuring Intel® Centrino® Duo Memory 1024 MB (2 x 512 MB) המחשבים מריצים מערכת הפעלה Windows Vista Home Premium אך [glow=red,2,300]בקושי זזים[/glow] לאחד המחשים הגדלנו זיכרון ל-2G אך ללא הועיל עדיין זוחל. דיברתי עם HP ע"מ להתקין מערכת הפעלה Windows XP אך הם טוענים כי לא תומכים בכך ותהיה בעיית דרייברים לא יודע מה לעשות, המחשב עם נתונים טכניים חזקים אך בפועל כמו פנטיום 3 שלא זז. אודה לעזרתכם / המלצתכם

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by na.neta,

אני מעוניינת לקנות נייד וכבר נסגרתי על שני דגמים כעת אני רק צריכה מישהו שמבין: 1. msi ex600 מפרטו: מעבד ליבה כפולה INTEL CORE 2 DUO T7250 2.0GHZ ליבה כפולה chipset intel 965PM מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב כרטיס NVIDIA Geforce 8400MG 256MB זיכרון פנימי 2048MB DDRII 667MHz זכרון דיסק קשיח Fujitsu/TOSHIBA 120GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD יציאות כרטיסרשת אלחוטי WIFI כולל BLUETOOTH כרטיס רשת 1G,מודם פקס, USB2 X 4, TVOUTקורא כרטיסים, FIREWIRE, VGA,SPDIF PCMCIA 2. הדגם השני הוא hp dv6510 מעבד Intel® Core 2 Duo Processor 2.0GHz (T7300) ~, 800MHz FSB, 4MB L2 64bit (Santa Rosa) מסך 15.4" WXGA Widescreen (1280x800) זיכרון 1,024MB / 667Mz (2 DIMM)…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר 3000-4200 שקל.. עכשיו אני משתמש במחשב לצורך.. יאייסיקיו,פייסבוק,לראות סרטים באיכות.. משחקים פה ושם לא משו מיוחד.. אממ ומוזיקה.. שיהיה כרטיס קול טוב.. כי יש לי מערכת סאב+מגבר שמחוברים ל-5 רמקולים ואני רוצה לחבר למחשב.. מצאתי 4 מחשבים ואני לא ממש מבין.. תוכלו למצוא לי מחשב כזה בערך? מצאתי 4 מחשבים שנראים לי סבבה.. תגידו לי מה הכי טוב מביניהם? מבחינת כרטיס מסך וזיכרון וזה.. - תודה- מחשב-1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2557&CatCode=315 מחשב-2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2734&CatCode=315 מחשב-3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2725&CatCode=315 מחשב-4 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/item…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  20. מטרות המחשב - מחשב סטודנט נייד לעבודה שוטפת, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. גודל המסך:13" (אפשר גם יותר, אך מעדיף 13 אינץ) * רזולוציית המסך? שתתאים למטרות, שלא תיהיה נמוכה מדיי. מסך מבריק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? חשוב שיהיה קל משקל/ כמו macbook air. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 - 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות שיש היום(hdmi,usb03) * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חושב שכדי שהמחשב יהייה דק אני חייב SSD לא? + זה ישפר את הביצועים נכון? 128 GB יספיק, אני אעדיף יותר, אם ניתן. …

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by APT,

זו ההודעה השנייה שלי בקשר למחשב הזה (פעם קודמת הייתה לפני חודש). רציתי רק לוודא שהמחשב שאני קונה הוא טוב. קודם כל הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא P: במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני מתכנן לקנות איתו את Dell 23" U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצים, יריות (Crysis)…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by achiya1,

היי, https://www.pc365.co.il/cat.aspx?id=129&p55=7&p67=215&pr=2&sort=price&p60=83&p62=2234& יש בלינק שני מחשבים באותו מחיר ומפרט די זהה, ומחשב נוסף טיפה יותר יקר, עם יתרונות וחסרונות במפרט לפי מה שאני מבין לנכון. אשמח לחוות דעת מה מבין השלושה עדיף. בגדול, אם יש המלצה למחשב אחר מומלץ, DELL 14 אינץ' באותו תקציב, אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by ac1240,

קצת משחקים וסרטים ואיך האיכות שמע שבו והאם היא גבוהה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61120ej#shidrug תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. שלום, אני צריך עזרה במפרט רק של לוח אם, מעבד, וזכרונות (בלי ספק, דיסק קשיח, מארז וכו) תקציב: עדיף עד 2000 שקל מקסימום אבל אם יש שיפור רציני בחריגה קטנה אז אפשר הכרטיס מסך שלי הוא Gainward Geforce GTX 260 896MB DDR3 ומערכת הפעלה 7 של 64 ביט אם זה משנה מיועד למשחקים בעיקר תודה.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by roei1984,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+משחקים+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו2012+פיפא2012+מנג'ר2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי כיום מסך 19" של סוני -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הייתי רוצה שהמשחקים שציינתי ישוחקו ברמה …

• 5 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.