ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
היי אשמח לדעת מה הם דרישות המינימום למחשב ללימוד תוכנות: JAVA פייתון סקרצ' תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סרטים, גלישה באינטרנט, תוכנות קלות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נייד, אין נראה לי שאין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד. קניתי לאחרונה נייח עם nx300 white והוא פשוט טוחן לי הראש עם הרעש שהוא עושה (תמיד הייתי קונה מארזים סיניים זולים ואף פעם המאווררים שלהם לא היו מרעישים כמו מטוס) 6. ה…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תלת מקצועי - מידול,רינדור,פיסול דיגיטאלי וכ' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד מאוד, פרנסה Modo,Photoshop,Premier,Nuke ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הוא לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכי 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין דבר כזה "הגדרות גרפיות" …
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלנו מתקרב לגיל פרישה. אשמח לקבל המלצות על פי הפרטים הבאים. תקציב: לא יותר מ- 2,000 ש"ח (ורצוי פחות). מטרות/שימושי המחשב: שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס, משחקים (SIMS2 המשחק הכי "כבד" שהיה לנו עד כה). רזולוציה בשימוש כרגע 1024X768 ציוד הקפי: אין צורך בציוד היקפי. קיים מסך Viewsonic17, צורב, מקלדת, עכבר. דיסק קשיח: 500GB שקט: 8 (ממוקם בסלון) אוברקלוק: לא! מערכת הפעלה: Win7 (קיימת, אין צורך לכלול). הרכבת מחשב בחנות: כן. חנות: מרכז - רצוי איזור השרון בקשות מיוחדות: יציאת וידאו דיגיטאלית (DVI/HDMI) - כחלק מהלוח או בכרטיס נפרד, תלוי בהמלצתכם למפרט שנותן את התמורה הטובה ביותר. כמו כן, המחשב הישן סחב 8 שנים ועודנו משמש אותנו בזכות שידרוגים במהלך השנים. מחפש מחשב אמ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. איך אני מעביר אליו קבצים מהמחשב האישי? 2. האם יש לו חריץ USB? 3. איך אפשר לשים לו עברית? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לפני יומיים מעבד חדש i5-4670k, כרטיס מסך EVGA GTX 760 וכונן SSD EVO840 מארה"ב. אני זקוק לכל שאר ההשלמות: לוח אם, זכרונות, קירור למעבד, מארז+ספק וכונן קשיח, אין צורך בציוד הקפי. המחשב מיועד למשחקים, אני לא יודע אם אעשה OC בעתיד. אשמח לעזרתכם, תודה רבה. מה התקציב המקסימאלי? אין הגבלה, אך בגבולות סבירים למפרט מסוג זה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוכש מחשב אחת לתקופה ארוכה לכן מעוניין במפרט טוב שיחזיק זמן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: BATTLE FIELD 4 COD GHOSTS CRYSI…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל כל הערה: איזה מהקונפיגורציות עדיפה לגיימינג, ללא O.C. אילו רכיבים כדאי להחליף באחרים? קיימת תאימות בין הרכיבים? קיים צוואר בקבוק המחייב החלפת רכיב לקבלת ביצועים טובים? קיים רכיב יקר שניתן להחליפו בזול יותר מבלי להפחית בביצועי המערכת? תודה מראש לכל העונים חג סוכות שמיייחחחח שאול [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, תקציב: 3000 ש״ח שימוש עיקרי יהיה חיבור המחשב למסך טלוויזיה 42 אינץ׳ ולמסך מחשב וצפייה בסרטי HD באיכות הכי טובה. לכן חשוב לי חיבור HDMI. אני פחות מבין בגודל מסך וציפוי אבל חשוב לי שהמסך יהיה עם צבעים אמיתיים וניגודיות גבוהה, שיהיה אפשר לראות סרטים לא רק בחיבור למסך חיצוני. שימוש משני עבודה משרדית וגלישה באינטרנט. מתלבט בין שילוב של i5 וכרטיס מסך לא מובנה לבין i7 וכרטחס מסך מובנה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הי לכולם, הנה מפרט של מחשב HTPC שאני רוצה לבנות: לוח אם - P5QPL-AM Asus מעבד - Core 2 Quad Q9400 Tray Intel זכרון - KVR800D2N5/2G Kingston X2 כונן קשיח - WD5000AAKS Western Digital כרטיס מסך - ATI Radeon HD4670 1GB PCIe Sapphire מאורר למעבד Thermaltake Blue Orb II Cpu Fan 1) מה דתעכם על הלוח אם במפרט? 2) תמליצו לי בבקשה על ספק טוב שיהיה גם שקט, חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ברמה של 7 מתוך 10. עיקרי השימוש במחשב זה לצפיה של תכני HD ועבודה עם תוכנת שירטוט בתלת מימד(solid works) תודה,
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שיודע ולמי שלא- אני עורך וידאו יש לי כבר כמה מערכות- כולם מבוססות על אותו כרטיס עריכה "אגדי" - CANOPUS DVSTORM2. עכשיו רכשתי עוד כרטיס כזה, משומש. צריך עכשיו עוד מחשב. המטרה במערכת הנוספת היא חסכון בזמן- לבצע בה רנדורים ודגימות מהכרטיס עריכה, ואז להעביר את החומר עם מגירות למחשבי העריכה החזקים יותר. בגדול יש לי מחשבים כ"כ חזקים, שבהם אני עובד ואני לא רואה צורך להשקיע ולקנות מחשב חזק רק לצורך המטרה שלי... חשבתי על: 1. לחפש משהו יד 2- הבעיה שכולם רוצים יותר מידי כסף על מחשבים ישנים וטובים (מבוססי P4C800, ו 9600XT) ועל חדישים יותר- אותם מחירים כמו בחנות. 2. לרכוש חדש. לוחות-רק אסוס. זיכרון יספיק 512 מהיר, מעבד גם 2.8 יהיה מעולה. (הרי את כל העבודה הכרטיס עריכה עוש…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי חבר'ה.. אני צריך את עזרתכם בקשר לכמה מחשבים ניידים.. המטרה היא בעיקר ללימודים, לסרטים ומוזיקה.. שימוש רגיל.. מצאתי שלושה מחשביים שנראים מתאימים.. החומרה שלהם די טובה.. אבל הייתי שמח לקצת ניסיון אישי אם תוכלו להגיד את דעתכם או יותר טוב לכתוב את ההתרשמות ממש מתפעול של אחד מהם אני ממש אשמח.. תודה רבה לכולם מראש!!!! http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4485&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4354&CatCode=315
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 אולי יהיה אפשר לחרוג קצת אם זה יהיה הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לתוכנות של עיצוב פנים כמו autocad , sketchup וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך גם מסך חדש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא עדיף שיהיה בלי אורות מיותרים 7. האם האם יש צו…
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי ותודה לכם שנכנסתם לעזור ! העפתי מבט באתר זאפ ולאחר השוואות מחירים , החלטתי לרכוש מחשב אינטל טוב ...במחיר הכי זול שיכולתי למצוא..!! אני לא משחק ממש במשחקים כבדים אך בכ"ז רציתי מחשב חזק !! ורציתי להתייעץ האם מחשב ברמה של המפרט המוצג בלינק של אתר רייט קליק יהיה בחירה נבונה : מחשב ארבע ליבות במחיר הכי זול שראיתי !! מוצג בחנות בשם "Rightקליק" להלן הקישור: http://www.rcl.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=21 כמובן שלא אקח אותו בתצורה הבסיסית , חשבתי לקחת שדרוג ללוח אם חזק ומהיר יותר תוצרת ASUS עם סט שבבים אינטל G41 , זה בתוספת של 115 ש"ח וחבר טוב שלי שיש לו לוח כזה המליץ לי בדקתי לגבי תוספת הזיכרון - שידרוג ל 2 ג'יגה - ב 189 ש"ח במהירות 1066MHZ או 800MHZ ל…
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
תודה לכל מי שנכנס. לאבי יש יומולדת, והחלטתי לקנות לו מחשב, השימושים הם כמובן לאינטרנט, עריכת תמלילים ותו לא, אפילו לא סרטים לדעתי, והשימוש במחשב לא יהיה מרובה. קיימים כבר מסך, מקלדת ועכבר, ככה שכל מה שנשאר זה רק המחשב עצמו, ובהתחשב בשימוש, אני לא חושב שאפילו יש צורך ביות מP4 2.4 עם 512 זכרון, אבל מכיוון שעברנו את העידן הזה... אז בניתי משהו בסיסי אחר P: (זכרו, המטרה של המפרט להיות כמה שיותר זול, ולהריץ ישומי XP בצורה חלקה) CPU Price Units Total Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore 280 1 280 Mother board Price Units Total ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL 244 1 244 RAM DDR II 667Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 1GB Sam…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, אני זקוק לחוות דעת על מפרט למחשב נייח לגרפיקאי- אמור להריץ פוטושופ, אילוסטרייטור, inDesign וכו' מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601560516 - Intel - i5-4690 Quad core CPU - LGA1150 - 3.5 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... 924 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 1 - Fatal1ty-B85-Killer - ASRock - Fatal1ty B85 Killer - Socket LGA1150 CPU - Intel B85 chipset - DDR3 1600MHz memory support - VGA, DV... 436 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series... 352 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series... 3…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שימושים: 70% - הרצת סימולציות עם מערכים גדולים והרבה לופים (לא עיבוד תמונה) בעזרת התוכנות הבאות: MATLAB, C ו FORTRAN 15% - אינטרנט 10% - עבודה עם אופיס ו-LATEX 5% - משחקים לא נדרש ציוד היקפי. כונן קשיח: שיהיה אמין ככל הניתן. עדיפות לשני כוננים קטנים יחסית (80 ג'יגה לאחד - יספיקו), כאשר אחד מהווה גיבוי של השני. צורב: צריך צורב DVD (אמין). מערכת הפעלה: WIN XP (לא להכניס את מחירה לעלות). לא מתכוון לשדרג לויסטה בזמן הקרוב. מחשב אמין שיחזיק כחמש שנים ללא OC והרחבות, פרט לרכישת כרטיס מסך (אם כרטיס מסך בסיסי מתכנס בסכום - אז מעדיף להכניס גם אותו). תקציב: 3500 עם גמישות קלה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד למטרות עבודה, חבר שלי סוחר בבורסה. עם תוכנות כמו Meta Trader & AVA Traider התוכנות הללו עובדות במקביל ומציגות גרפים... יש צורך ליכולות עיבוד גרפים מהירות. הוא מעוניין ב- T500 של Lenovo שעולה 7400 ש"ח: http://www.lenovo-israel.co.il/pl_product~2082-3GU~2~33.htm האם מומלץ? תנו חוות דעת על המחשב הנ"ל והמלצות על אחרים אם יש!?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית, הורדות, סרטים , סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K12 ASSASSIN CREED 3 MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 BENQ senseye 3 22 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אספר לכם, רציתי לקנות מחשב נייד של IBM. שאלתי כמה שאלות בנושא מחשב נייד. ונתת לי תשובה מחיר טוב 7400 ש"ח. שאלתי שאלה חשובה מאוד. אני רוצה לחלק דיסק קשיח מחיצות איך שאני רוצה לדוגמא: דיסק קשיח 60GB רוצה לחק אותו 2 או 3. מחיצות. בעל חנות אמר לי זה לא איפשרי. שקונים מחשב נייד זה מותקן הכל מוכן רק ורק מחיצה אחת. מצורפים דיסקים התקנה מוכנה (כוונה הוא עושה הכל לבד כולל שדרייברים ועם חלונות XP). ואמרתי לו למה? אני רוצה לבחור לבד לחלק דיסק קשיח מחיצות. ולהתקין בעצמי חלונות XP.זה לא טוב. משהו מוזר במחשב ניידים חדשים. מישהו ניתקל בסיפור כזה? באיזה חברה טובה יכולה לתת מה שאני רוצה? מה קורה במדינה הזאת, זה פראייר. זה לא בסדר. מה אני צריך לעשות? זה מאוד חשוב לי. בברכה מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין במעבד לוח אם וזיכרון אשר אוכל לבצע איתם OC מקסימלי. כרטיס מסך טוב, אין צורך בציוד היקפי. מוכן להתגמש מאוד במחיר כמובן במידה והביצועים יהיו שווים זאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשר לחרוג עד 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בדיסקים כשיחים לאיחסון 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חייב חירשי אבל גם לא רועש מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…
-
- 19 תגובות
- 12k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 5500 אפשר לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לכלול הכל אין צורך בציוד הקיפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? סביר -5 6. הא…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מקווה שזה בסדר לפרסם את השאלה באזור הזה של הפורום. אני מחפש מחשב יד שניה ונתקלתי במחשב הזה: Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 - מעבד ASUS M2A HDMI - לוח אם 4 GB זכרון DDR2 כונן קשיח - 320 GB צורב DVD מארז שוכב שווה לי לשלם 650 ש"ח עבורו? השימושים שלי זה בעיקר גלישה, סרטים וקצת תוכנות גרפיקה.
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט למחשב הבא , לשימוש (אינטרנט , עריכת וידיאו וגרפיקה (לא מקצועי) אם יש למישהו הצעות לשיפור לפני שאני קונה אשמח לשמוע ... INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1,232 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 549 ש"ח 3R SYSTEM AIR Metal Silver 476 ש"ח Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ 871 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 751 ש"ח GIGABYTE GA-8PE667 590 ש"ח 300W ATX 90 ש"ח Toshiba SD-M1612 248 ש"ח Mitsuni floppy 1.44 55 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 163 ש"ח סה"כ 5,025 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ברמה גבוה+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין תכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל סוגי המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-