עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avirz,

שלום רב, מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח - אולי עם חריגה של 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? זום, גלישה, אופיס בסיסי, נטפליקס, וזהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למשקל קל, איכות בנייה / גימור. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל Windows 10, לא כולל אופיס 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' US…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

575 דולר . . . [glow=red,2,300]AMD Athlon XP 2600+ "Barton", 333MHz FSB, 512K Cache Processor MSI "K7N2 Delta2-LSR" NVIDIA nForce2 Ultra 400 Chipset Motherboard For AMD Socket A CPU Connect3D ATI Radeon 9600 Video Card, 256MB DDR, 128-bit, DVI/TV Out, 8X AGP Geil Ultra Series Value Dual Channel 184 Pin 512MB(256MBx2) DDR PC-3200 w/ Blue Heatspreader Seagate 200GB 7200RPM SATA Hard Drive Toshiba DVD-R/DVD-RW Drive, Model SD-R5112 DCT OG-350 2.1 Speaker System DCT Factory 03M-OPT-BCLI Optical Mouse PS/2 ASIAPRO ASYS Silver ATX Mid Tower Case with Creeping Light Tube & 450W Power Supply, Model "8654GW"[/glow]

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  3. שאלה נוספת שלא ציינתי בשאלה הקודמת הוא האם ללכת על מעבד עם ליבה כפולה וכרטיס מסך כמו שאמרו לי בהודעה הקודמת 6800GS בסכום הזה 5500 ש"ח או ללכת על מחשב שהוא לא ליבה כפולה וללכת על 7800 GT ?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  4. מדובר במחשב DV5 PAVILION HP 1179 מותקנים בו עכשיו שני סטיקים של DDR2 800 mhz 2+1 3 gb עכשיו לפי הסעיף הזה בEVEREST האם אני יוכל כבר מחר לקנות 2 סטיקים של DDR3 1066? זה נתמך תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  5. Started by roi levi,

המחשב בעיקרון בנוי בשביל מהנדסים ומותאם לשימוש בתוכנות סרטוט כמו סוליד וורק (solidwork) בעיקר ... השאלה שלי היא אם זה יחזיק לי גם משחקים כבדים ... המפרט : <blockquote> Mother board- gigabyte G41MT D3 PROCESSOR- INTEL Q 8400 2.66 2.67 4 CORE 4 LOGICAL PROSREECORS GRAFHICE CARD- NVIDIA QUADRO FX 2000 D RAM- 8.00 GB DISK- WDC WD5000AKX-753CA1 ATA DVD- TSST SH-222AB ATA</blockquote>

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  6. שלום, הציעו לי את המחשב הבא מהעבודה בעלות של 4000 ש"ח. DELL LATITUDE 3330 13.3 I5 Hard disk -interal ssd- M500 480 GB Memory: 8 GB kit (4GBX2), DDR3 PC3-12800 Window 64 bit Acrobat writer Windows 8 dual band Intel WiFi 802.11b/g/n יש תקציב של עוד 1000 ש"ח לשדרוגים או לחלופה אחרת. אפשרות שדרוג: Hard disk -interal ssd- M500 480 GB אוMemory: 8 GB kit (4GBX2), DDR3 PC3-12800 או חלופה לדגם אחר של מחשב בעלות של עד 4000 ש"ח. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מצרפת שאלון דרישות מהמחשב * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק א…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום אני צריך חוות דעת למפרט מחשב של חבר שלי, המחשב הוא לשימוש כללי (גלישה, סרטים וקצת עבודה משרדית, ללא משחקים) i Core 5 2310 2.9GHz s1155 6MB Tray Gigabyte H67N USB3 B3 , DDR3 1333 1*PCI-E 2*HDMI Kingston ValueRAM 2GB 1333MHz DDR3 Caviar Green 1TB 64MB SATA 2 DVD SH S223B / SH 222AB Edimax EW-7722IN nMAX 802.11n 300Mbps Scythe BIG Shuriken CPU Cooler Antec NSK1480 Mini Desktop case with 350W CPU הדרישה שהמארז היה קטן ככל האפשר שאלות נוספות: האם המתח של הזיכרון תואם את לוח האם האם כדאי להחליף את המעבד ל BOX והאם הוא יכנס למארז האם ה CPU מספיק למערכת תודה

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  8. היי חבר'ה, לבת זוגתי נפטר בשעה טובה הלאפטופ ששימש אותה מ2007. זמן לתחליף... הלפטופ (אולטראבוק?) יקנה בארה''ב (באחת החנויות הגדולות - bestbuy / newegg / amazon) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, לימודים, גלישה, סרטים * גודל המסך? ~13" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? קל, עדיפות לאולטרבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה "רגיל" * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יכול להיות נחמד * Bluetooth לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500, ללא SSD * כונן אופטי : …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. הי מפרט למחשב בייתי כולל מסך. שימושים קלים מאוד של אנשים מבוגרים + אופציה לקצת גיימינג של הנכדים. אשמח לדעתכם על המפרט ובעיקר שהחלקים מתאימים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט תודה http://img.ksp.co.il/allimg/lrg16014.jpg שם המוצר: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מספר מוצר: B001 תאריך תוקף: 03-01-2021 מחיר אשראי: 4801 ₪ עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה. . מקט קטגוריה פריט כמות …

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. לאחר עיונים רבים בפורומים השונים החלטתי על המפרט הבא. המפרט מיועד לגיימינג וגם לעבודה משרדית עם דגש רב על השתקה ולכן ההשקעה במארז, בספק ובמערכות הקירור המוחרשות. אשמח להערות/הארות מסך קיים - eizo s1931 המפרט נלקח מ-logicpc [pre] Antec P180B Aluminium P/S not include Black Tower Case 1 935 ¤ Zalman VF900 Cu Blue LED VGA Cooler 1 203 ¤ Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 228.16 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1049 ¤ Sony/Alps/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5" FDD 1 44 ¤ WD 250GB WD2500YS 16MB S-ATAII RAID 24/7 HDD 1 477 ¤ Abit AB9 LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 793 ¤ G.Skill F2-6400CL4D-1GBPK (2x512MB) DDR-II 6400 Memory 1 769 ¤ Pioneer …

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by giladbigel100,

שלום לכולם תקציב: 4000 ש"ח (מחשב זול יותר יתקבל בברכה) מיועד בעיקר לתכנות (מריץ קצת אימולטורים כך שעדיף 16 ראם.. אך אני פתוח ) אך גם למשחקים (כך ששצריך כרטיס טוב).. לגבי גודל המסך עדיין לא החלטתי.. (משקל מול נוחות עבודה..) לגבי רזולוציה גם יש התלבטות -למרות שעד היום די הסתדרתי עם1366X768 בfhd יש יותר שטח עבודה... אך מצד שני אני מעדיף לשחק על 1366X768 כי אז המשחקים ירוצו מהר יותר ולא אצטרך להחליף מחשב תוך שנה.. הורדה לרזולוציה שלא תואמת למסך תפגע באיכות תצוגה של המשחק. מעבד -i7. 3 שנים אחריות. וחשוב להזכיר כי אני נוסע לקנות באילת כך שהחיר זול יותר אך המבחר די מצטמצם למה שיש לksp ואייבורי שבאילת. חשבתי על שני מחשבים אך כמובן שאני פתוח לכל הצעה. Dell New Inspiron 1…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם, זו הודעתי הראשונה בפורומים של HW לאחר זמן ארוך מאוד שרק קראתי אז מזל טוב ולעניין, אני מתכנן רכישת מחשב מאוד בקרוב, התקציב הוא כ 3500 ש"ח +- ללא מסך, כונן קשיח וצורב שאעביר מהמחשב הישן. גם למשחקים, גם לעבודה שוטפת.. אחרי שהגעתי בערך להחלטה אשמח לדעתכם ולעצות ולחוות דעת.. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Asus P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45 DDRII 800 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Hec Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  13. היי אשמח לדעת מה הם דרישות המינימום למחשב ללימוד תוכנות: JAVA פייתון סקרצ' תודה לכולם

14. Started by law89,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סרטים, גלישה באינטרנט, תוכנות קלות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נייד, אין נראה לי שאין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד. קניתי לאחרונה נייח עם nx300 white והוא פשוט טוחן לי הראש עם הרעש שהוא עושה (תמיד הייתי קונה מארזים סיניים זולים ואף פעם המאווררים שלהם לא היו מרעישים כמו מטוס) 6. ה…

15. Started by amitr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תלת מקצועי - מידול,רינדור,פיסול דיגיטאלי וכ' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד מאוד, פרנסה Modo,Photoshop,Premier,Nuke ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הוא לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכי 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין דבר כזה "הגדרות גרפיות" …

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by dw3939,

שלום, המחשב הישן שלנו מתקרב לגיל פרישה. אשמח לקבל המלצות על פי הפרטים הבאים. תקציב: לא יותר מ- 2,000 ש"ח (ורצוי פחות). מטרות/שימושי המחשב: שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס, משחקים (SIMS2 המשחק הכי "כבד" שהיה לנו עד כה). רזולוציה בשימוש כרגע 1024X768 ציוד הקפי: אין צורך בציוד היקפי. קיים מסך Viewsonic17, צורב, מקלדת, עכבר. דיסק קשיח: 500GB שקט: 8 (ממוקם בסלון) אוברקלוק: לא! מערכת הפעלה: Win7 (קיימת, אין צורך לכלול). הרכבת מחשב בחנות: כן. חנות: מרכז - רצוי איזור השרון בקשות מיוחדות: יציאת וידאו דיגיטאלית (DVI/HDMI) - כחלק מהלוח או בכרטיס נפרד, תלוי בהמלצתכם למפרט שנותן את התמורה הטובה ביותר. כמו כן, המחשב הישן סחב 8 שנים ועודנו משמש אותנו בזכות שידרוגים במהלך השנים. מחפש מחשב אמ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Yakim Peled,

1. איך אני מעביר אליו קבצים מהמחשב האישי? 2. האם יש לו חריץ USB? 3. איך אפשר לשים לו עברית? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, קיבלתי לפני יומיים מעבד חדש i5-4670k, כרטיס מסך EVGA GTX 760 וכונן SSD EVO840 מארה"ב. אני זקוק לכל שאר ההשלמות: לוח אם, זכרונות, קירור למעבד, מארז+ספק וכונן קשיח, אין צורך בציוד הקפי. המחשב מיועד למשחקים, אני לא יודע אם אעשה OC בעתיד. אשמח לעזרתכם, תודה רבה. מה התקציב המקסימאלי? אין הגבלה, אך בגבולות סבירים למפרט מסוג זה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוכש מחשב אחת לתקופה ארוכה לכן מעוניין במפרט טוב שיחזיק זמן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: BATTLE FIELD 4 COD GHOSTS CRYSI…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אשמח לקבל כל הערה: איזה מהקונפיגורציות עדיפה לגיימינג, ללא O.C. אילו רכיבים כדאי להחליף באחרים? קיימת תאימות בין הרכיבים? קיים צוואר בקבוק המחייב החלפת רכיב לקבלת ביצועים טובים? קיים רכיב יקר שניתן להחליפו בזול יותר מבלי להפחית בביצועי המערכת? תודה מראש לכל העונים חג סוכות שמיייחחחח שאול [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, תקציב: 3000 ש״ח שימוש עיקרי יהיה חיבור המחשב למסך טלוויזיה 42 אינץ׳ ולמסך מחשב וצפייה בסרטי HD באיכות הכי טובה. לכן חשוב לי חיבור HDMI. אני פחות מבין בגודל מסך וציפוי אבל חשוב לי שהמסך יהיה עם צבעים אמיתיים וניגודיות גבוהה, שיהיה אפשר לראות סרטים לא רק בחיבור למסך חיצוני. שימוש משני עבודה משרדית וגלישה באינטרנט. מתלבט בין שילוב של i5 וכרטיס מסך לא מובנה לבין i7 וכרטחס מסך מובנה דעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  21. הי לכולם, הנה מפרט של מחשב HTPC שאני רוצה לבנות: לוח אם - P5QPL-AM Asus מעבד - Core 2 Quad Q9400 Tray Intel זכרון - KVR800D2N5/2G Kingston X2 כונן קשיח - WD5000AAKS Western Digital כרטיס מסך - ATI Radeon HD4670 1GB PCIe Sapphire מאורר למעבד Thermaltake Blue Orb II Cpu Fan 1) מה דתעכם על הלוח אם במפרט? 2) תמליצו לי בבקשה על ספק טוב שיהיה גם שקט, חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ברמה של 7 מתוך 10. עיקרי השימוש במחשב זה לצפיה של תכני HD ועבודה עם תוכנת שירטוט בתלת מימד(solid works) תודה,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. למי שיודע ולמי שלא- אני עורך וידאו יש לי כבר כמה מערכות- כולם מבוססות על אותו כרטיס עריכה "אגדי" - CANOPUS DVSTORM2. עכשיו רכשתי עוד כרטיס כזה, משומש. צריך עכשיו עוד מחשב. המטרה במערכת הנוספת היא חסכון בזמן- לבצע בה רנדורים ודגימות מהכרטיס עריכה, ואז להעביר את החומר עם מגירות למחשבי העריכה החזקים יותר. בגדול יש לי מחשבים כ"כ חזקים, שבהם אני עובד ואני לא רואה צורך להשקיע ולקנות מחשב חזק רק לצורך המטרה שלי... חשבתי על: 1. לחפש משהו יד 2- הבעיה שכולם רוצים יותר מידי כסף על מחשבים ישנים וטובים (מבוססי P4C800, ו 9600XT) ועל חדישים יותר- אותם מחירים כמו בחנות. 2. לרכוש חדש. לוחות-רק אסוס. זיכרון יספיק 512 מהיר, מעבד גם 2.8 יהיה מעולה. (הרי את כל העבודה הכרטיס עריכה עוש…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by בןציון,

הי חבר'ה.. אני צריך את עזרתכם בקשר לכמה מחשבים ניידים.. המטרה היא בעיקר ללימודים, לסרטים ומוזיקה.. שימוש רגיל.. מצאתי שלושה מחשביים שנראים מתאימים.. החומרה שלהם די טובה.. אבל הייתי שמח לקצת ניסיון אישי אם תוכלו להגיד את דעתכם או יותר טוב לכתוב את ההתרשמות ממש מתפעול של אחד מהם אני ממש אשמח.. תודה רבה לכולם מראש!!!! http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4485&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4354&CatCode=315

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by idan.sharir,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 אולי יהיה אפשר לחרוג קצת אם זה יהיה הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לתוכנות של עיצוב פנים כמו autocad , sketchup וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך גם מסך חדש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא עדיף שיהיה בלי אורות מיותרים 7. האם האם יש צו…

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  25. היי ותודה לכם שנכנסתם לעזור ! העפתי מבט באתר זאפ ולאחר השוואות מחירים , החלטתי לרכוש מחשב אינטל טוב ...במחיר הכי זול שיכולתי למצוא..!! אני לא משחק ממש במשחקים כבדים אך בכ"ז רציתי מחשב חזק !! ורציתי להתייעץ האם מחשב ברמה של המפרט המוצג בלינק של אתר רייט קליק יהיה בחירה נבונה : מחשב ארבע ליבות במחיר הכי זול שראיתי !! מוצג בחנות בשם "Rightקליק" להלן הקישור: http://www.rcl.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=21 כמובן שלא אקח אותו בתצורה הבסיסית , חשבתי לקחת שדרוג ללוח אם חזק ומהיר יותר תוצרת ASUS עם סט שבבים אינטל G41 , זה בתוספת של 115 ש"ח וחבר טוב שלי שיש לו לוח כזה המליץ לי בדקתי לגבי תוספת הזיכרון - שידרוג ל 2 ג'יגה - ב 189 ש"ח במהירות 1066MHZ או 800MHZ ל…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים