ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש והייתי שמח להערות על המפרט הזה: (מתחתיו שמתי את פירוט הדרישות שלי 8) ) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1140 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪216 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪775 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White כמות: 1 - מחיר: ₪383 ספק כוח: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin כמות: 1 - מחיר: ₪421 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: Cru…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי למחשב הוא 9000 ש"ח רצוי לחסוך 2. השימוש של המחשב הוא משחקים כמו football manager world of warcraft simcity 5 וגם משחקים חדשים שיצאו בעתיד שימוש רציף בתוכנות של מוסיקה כגון ווינאמפ ותוכנות הודרה כגון utorrent חיבור הכרטיס מסך ל 2 מסכים שאחד זה טלווזיה 3D לצפייה בסרטי 3D דרך המחשב חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק תוך כדי שעובד ברקע אקספולורר פתוח תוכנות הורדה ומשחקים 3.אין צורך בציוד היקפי 4.אין צורך לא בכרטיס קול ולא בארדיסק 5.חשיבות השקט של המחשב היא בין 7 ל 10 6.OC מתוכנן בעתיד 7.יש צורך לכלול במפרט ווינדוס 8 64 ביט 8.הכוונה שלי היא לרכוש את המחשב מרשת KSP באשדוד 9.רוצה מחשב חזק שלא יצטרך שדרוג בקרוב זה המפרט הלא מאוזן שהרכבתי אשמח שתתכנו וגם תסבירו …
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 bf 4 ומשחקים חדשים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות שיחזיק לפחות שלוש-שתי שנים על הגדרות הכי…
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם דרוש מפרט מחשב לגיימינג שיהיה מסוגל להריץ באטלפילד 3 בהגדרות נורמאליות . המפרט מיועד לקרוב משפחה ככה שרציתי לקבל ממכם יעוץ הדרישות שלו זה 4 גיגה זכרון ומעבד I5 כרטיס מסך GTX 570 השאלה שלי האם ניתן לחסוך ולקנות רק שילוש שהוא כולל לוח אם מעבד גוף קירור וספק כוח ולנסות להכניס עוד כרטיס 570 בשביל SLI ? תודה לכולם שבוע טוב וחג שמח !
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, אני די סגור על מה שאני רוצה לקנות אבל תמיד כדאי לבדוק ולא להצטער אחר כך. 1090 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz S1150 765 ₪ - MSI Z87-G45 GAMING S1150 370 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 1900 ₪ - * חדש במלאי! * - Sapphire Radeon R9 290 4GB GDDR5 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 810 ₪ - Fractal Design Define R4 Titanium + FSP Raider 650W BUNDLE מחיר סופי: 5245 ₪ אני יודע שהמעבד מיועד לאוברקלוקינג ואני כן מתכוון לעשות אבל עקב תקציב אני אשאר בנתיים עם קירור סטוק ובעתיד שאקנה קירור נפרד אתחיל לעשות את האוברקלוקינג - במילים אחרות, אני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג בקירור סטוק. אני כן מחפש איפה אפשר לחסוך בלי לוותר על ביצו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מפרט מחשב ואני מעוניין בחוות דעתכם הורכב בKSP , מחשב לגיימינג. תקציב מאקסימאלי 3.5K (קצת חרגתי) ללא ציוד היקפי חשיבות של 7 על שמירה על שקט. ללא OC ללא מע הפעלה. העדפה לחנות באזור המרכז/שרון. להלן המפרט מעבד INTEL Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray מחיר 930 לוח אם GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E מחיר 455 זיכרון DDR 2 1066 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel מחיר 420 כ. מסך ZOTAC GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E מחיר 790 HD WD 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS מחיר 340 צורב DVD±RW GH22LP20 x22 Black LightScribe IDE Retail מחיר 135 קירור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) מחי…
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרת גיימינג וקיבלתי הצעה של המפרט הזה: Intel Core i5 750 BOX Gigabyte GA-P55-UD3 Kingstone 2Gb 1333Mhz DDR3 (כפול 2) WD 320Gb SATA2 16Mb LG DVDRW GH24NS50 X24 SATA Gigabyte Geforce GT240 1GB DDR3 FOXCONN TLA436 SIL/BL CU 2 VENT סה"כ 3300 ש"ח 1. מה התקציב המקסימלי?4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות להישאר באזור ה3500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4000. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). הנאה ג) במידה והמחשב מיועד …
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום חברים , הכותרת פחות או יותר אומרת הכל. אין תקציב למסך לכן נישאר עם הענתיקה כנראה. אני מתלבט בכללי לגבי הרכישה אבל רציתי לשמוע רעיונות. אין חשיבות מיוחדת לשקט, רק לביצועי גיימינג. מה שזה לא יהייה אני בטח גם יעשה OC למעבד אם זה יהייה כדאי, מה אתם מציעים?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
*כותר* מעוניים במפרט למחשב בלבד ללא ציוד היקפי במסגרת של 2500 שקלים בלי חריגה המחשב יהיה למטרות גיימינג שיוכל להריץ משחקים חדשים לא על הכי גבוה אבל במצב טוב.. דבר חשוב נוסף הינו צורב DVD העיצוב והקירור בחשב אינם חשובי אין צורך בOC גם לא בעתיד מערכת הפעלה זוהי אינה בעיה כיוון שאני יעשה זאת כאן באילת כך שאין צורך לכלול אותה במפרט.. הרכבת המחשב היא דיי חשובה.. כמות הרעש אינה נושא..כלומר אין לי העדפה מסוימת המחשב ייועד למשחקים הבאים..Crysis ,assasin creed, far cry2, GTA IV, Pure וכו'..גודל המסף הוא 19" תודה רבה מראש..
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
[pre]1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תקציב עד 3000 ש"ח, לנסות לחסוך אבל לא על חשבון ביצועים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש עיקרי למשחקים, אינטרנט ועריכת מסמכים, יש לי מסך 20 אינטש כך שרזולוציה היא 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.[/pre][pre]צריכה הכל חוץ ממסך וציוד היקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מ…
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקבל חות דעת + הצעות למחשב למשחקים עד תקציב של 3K, בניתי מפרט מחשב מKSP ואשמח לקבל עליו חוות דעת, המפרט: דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Pentium G3260 3.3Ghz - IR2 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H110M-A D3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 8GB DDR3 1600Mhz CL10 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 360 NITRO OC 2GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB De…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 10,000 בלי לחרוג, המשחקים שאני אשחק בהם על המחשב יהיו לדוגמא Vindictus\Skyrim\DMC\Crysis\Steam radom stuff, הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי היא 1920x1080 וגודל המסך הוא 24", אין צורך בציוד היקפי בנוסף, רק מפרט המחשב מחשב שקט זה לא מה שהכי חשוב לי, אישית אני לא מתכנן אוברקלוקינג אבל אני אשמח לשמוע דעות אולי בעצם זה הדבר האני צריך לכוון אליו, אני מעדיף לקבל הרכבה בחנות, אני גר בנתניה והייתי מעדיף לקנות את המחשב מ K.S.P, אני מתכנן לקנות את המחשב בשבועיים שלוש הקרובים, ואני לא חושב שאני אשדרג אותו ב3 שנים הקרובות אם בכלל. ואחרי שעניתי על שאלות הגנרליות כמו רובוט, אני רוצה לדעת אם באמת שווה להשקיע 10,000 ואני באמת אקבל בוסט משעותי בביצועים?, כי שמעתי שהתקציב …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגראפיקה ותכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: photoshop cs6 כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: gta v 3 battlefield, וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
פרסמתי פה מפרט למחשב לפני כשבוע שכלל את הGTX 8800 מאז, בהשפעת הפורום וכמה חברים שיניתי את המפרט וכנראה אני אלך על זה: מעבד- Intel Core 2 Duo E6750 Conroe LGA 775 Dual-Core Processor, 2.66GHz, 1333FSB, 4MB L2 Cache, 65nm 1140- ש"ח לוח - ASUS P5N32-E SLI NVIDIA nForce® 680i SLI LGA 775 1305- ש"ח זכרון - OCZ 2GB Kit DDR2 1000Mhz PC2-8000 Titanium Alpha VX2 4-4-4-15 OCZ2TA1000VX22GK 1150 ש"ח כרטיס מסך - XFX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 XXX 2290- ש"ח ספק- Thermaltake ToughtPower 600w PFC PSU w0103 565- ש"ח מארז ללא ספק- antec p180b ATX midtower 875 ש"ח ------------------------------------------- כמה דברים: בחרתי אחרי כמה התלבטויות ללכת עם האסוס 680i במק…
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני צריך הצעות למפרט מחשב לגיימינג וליצירת מוסיקה בקיובייס + VST יש לי מפרט שחבר בנה לי אשמח לחוות דעת במיוחד על הלוח והכרטיס מסך לגבי כרטיס מסך שיהייה מספיק חזק בשביל להריץ משחקים ב-1440P לא נורא אם אם זה לא יריץ הכל ב-ultra. אני לא צריך הארדיסקים ואני אשמח אם המפרט יבנה ב-KSP. זה המפרט שחבר בנה: [h=1]Intel Core i7 4770K Haswell[/h][h=1]Corsair Hydro H60 High Performance[/h][h=1]MSI Z87-G45 GAMING LGA1150, Intel Z87[/h][h=1]Corsair Dominator Platinum 2x4GB DDR3[/h][h=1]MSI GTX770 Gaming 4GB GDDR5 DX11[/h][h=1]Samsung SH-224BB/DB DVD±RW x24 Black Sata[/h] [h=1]Corsair Carbide 300R[/h] [h=1]Corsair Air Series AF120 Quiet Edition X2[/h][h=1]Antec High Current Gamer 75…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט למחשב עם הדרישות הבאות: 1. לנצל את כל התקציב - 4800 ש"ח, אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח למקרה שלדעתכם החריגה הזו תאפשר הכנסה או שדרוג של רכיבים שממש חבל שלא ייכנסו. 2. המחשב מיועד ל- א. משחקים - ככה שכל משחק חדש שייצא עכשיו לשוק אני אוכל להתקין אותו ולשחק בו בכיף במחשב, בלי תקיעות כאשר בהגדרות המשחק אני אציין שאני מעוניין ברמת פירוט הגרפיקה הכי גבוהה. בעיקר אני מעוניין לשחק במשחקי ספורט כגון פיפא וNBA ומשחקי מרוצים כדוגמאת Need For spped ומשחקי אסטרטגיה למיניהם כמו Red Alert ומשחקי פעולה כמו Max Pain או Assassin's creed. מה שאני מנסה לומר הוא שאני מעוניין במחשב שיוכל להריץ בכיף ובמהירות משחקים חדשים שייצאו לשוק בקטגוריות הללו. ב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה אודה לעזרתכם.. . מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גודל מסך 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD יש לי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש ל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד אך גם לתכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: witcher cs:go fallout -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 40 אינץ ומטה ברך כלל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בין 6000-5500א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך אבל עם אתם חושבים שאני לא צריך יותר אז אפשרב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כלום2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים לראות סרטים וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים בעיקר FPS אבל הכל בכללי אין תחום מסוים-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא 24-23 BENQ נראה לי-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ורציתי לבקש מפרט שעונה לדרישות שלי. תקציב תקציב: כ-4000 ש"ח חריגה מקסימלית מהתקציב: בסביבות 200-300 ש"ח שימושים שימושים במחשב: גיימינג כבד במחשב תותקן מערכת הפעלה 64BIT שימושים מיוחדים אין ציוד היקפי רזולוציית המסך הגבוהה ביותר: 1600X900 תחובר למחשב מערכת רמקולים 2.1CH חומרה אופציונלית אין צורך, מסך כבר קיים, צורב יועבר ממחשב ישן יותר, כנ"ל לגבי הארדיסק. אפשרויות רכישה הייתי רוצה שהמפרט יורכב מהחנות "נועה מחשבים" הייתי מעדיף שהחנות תרכיב לי את המחשב. אם אתם זקוקים לפרטים נוספים תגידו לי ואני אציין אותם
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד : Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray קירור מעבד : Noctua NH-D14 CPU Cooler לוח אם : GIGABYTE P67A-UD4 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E זיכרון : DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח : Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיס מסך : Nvidia gtx 580 מחיר מבצע בנועה רק 2000 שקל !!! מארז : lancool k-62 ספק כוח : SeaSonic 650W Gold X-Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU X-650 (Retail) מסך : dell u2311H או LG IPS236 מתלבט.. מה שרציתי לדעת האם החלקים שבחרתי תואמים אחד לשני והכל עובד ?! דבר שני יש שיגידו שחלק מהמפרט סתם ולא מרגישין בשימוש אבל רציתי רק להבהיר נקודה אחת שהמחשב הזה גם מיועד לעתיד הק…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בבניית מפרט מחשב עבור גיימר כבד! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציבב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. אם יעלה שיקול רלוונטי שממש משתלם אשמח שתעלו זאת בכתב. לדוגמא כמה חשוב מעבד i7 לעומת מעבד i5 ?. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד!! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) .יעשה במחשב גם שימוש משרדי אבל הדגש הוא כאמור גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed, destiny, watch_dogs, crysis, battlef…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 2800אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50-100שימושים מהם השימושים במחשב?גיימניק כבדהמשחקיםtf2,bf3,mw3,crysis2,assaiians creed revolustion (אבל tf2 I bf3 בעיקר)באיזו מערכת הפעלה תשתמש : 64bitשימושים מיוחדיםהאם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? לא! *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - כרגע או בעתיד? אולי רוב הסיכוים שלא.ציוד היקפימה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שברשותך?1920 על 1080 האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? אין לי רמקולים יש לי אוזניות tt shockone חומרה אופציונליתהאם ברצונך לקנות צורב עם המפרט? עדיף…
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאל י? 13,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל אלא אם כן אין צורך . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים כבדים על HIGH או ULTRA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שחדש וכבד גרפית ( BF4 the witcher 3 GTA V, Dying light, ). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין במסכים אשמח לקבל משהו טוב ואיכותי …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-