ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום אחרי הרבה זמן סוף סוף NOACOMP הורידו מחירים,המפרט מיועד למשחקים כבדים התקציב הוא 5500 אבל יצא לי ב פחות, אני לא מתכוון לעשות OC ו לא צריך שום ציוד הקפי אז אני די סגור על המפרט אם יש משהו שצריך לשנות תגידו לי Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2-985 שח ASUS M2N-E AM2-690 שח PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL-620 שח FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm-330 שח WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII-310 שח CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV+Arctic-Cooling Accelero X2-2100 שח COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU-290 שח הרכבה בחנות-170 שח הנחה של 3% במזומן =מחיר סופי: ¤ 5330.15
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך, אבל לא יותר מידי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, קריסיס 2+1 וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לכלול מסך שתומך ב-FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר, ברזולוציה הכי גבוה…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ראיתי מישהו פה פרסם גם בקשה כזאת אבל הוא היה צריך Office and Windows והרכבה ואני פחות צריך את זה, אז הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-5K, גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שעדיף לחסוך, אבל לא בכח ולא על חשבון ביצועים משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בואו נניח עד 500 ש"ח בהנחה שזה באמת חשוב ושווה את זה (בהנחה שאתם מציעים חריגה נא להציע גם את האופציה היותר זולה של אותו רכיב ולהסביר למה מומלץ לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, אבל לא Hardcore Gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמ…
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לסלון במטרה לצפות בסרטים(גם HD), לשמוע מוזיקה, להנות מהגלריית תמונות המשפחתית ועוד.. אני צריך מעבד שיחזיק מערכת כזאת בלי לקרטע, מעדיף כרטיס מסך חיצוני, הארדיסק לא חייב להיות גדול מאוד.. הכי חשוב שהמערכת תהיה שקטנה כמה שניתן.. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים, לא חייב להיות משהו מיוחד, אבל שיראו טוב ויהיו כפתורי מדיה יעודיים. כונן DVD בנוסף אני צריך כרטיס טלויזיה. חשבתי ללכת על Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE שמגיע עם שלט ומקלט + משדר IR שמתחבר ב-USB, זה הפתרון הכי טוב עבור המערכת שאני כרגע מכיוון אליה. אהה עוד משהו שחשוב, שהכרטיס רשת יתמוך ב-gigabit lan.. תודה לכל החבר'ה פה שעושים עבודה טובה. חג שמח, אור.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב נטו בשבילך לשחק ב-Oculus Rift s. המחשב מיועד לסלון - כדי לשחק בVR (כבר קניתי את ה-Oculus). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף כמה שיותר זול, אבל שיריץ את המשחקים של הOculus בלי שום בעיות. (באיזור 3500 ש"ח אם זה אפשרי!) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אך ורק משחקים ל - Oculus Rift S. לדוגמא - Beat Saber 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שמי שהוא תפרן כמוני ירים גבה או שניים ,מי שלא תפרן לא כל כך יתרגש... אבל, לזלזל כבר יהיה לו קשה יותר. אני מתכנן על מחשב חדש כבר תקופה ארוכה ,המחירים ירדו ,הטכנולוגיות שופרו וניראה לי שהגיע הזמן. עם המון סבלנות , המון התלבטויות, המון זמן והמון חיסכון החלטתי שאנני יכול להרשות לעצמי פחות מזה.... ובכן :מעבד AMD Atlon 64 3500+Socket 939 לוח אם Gigabyte K8NS-939 (nForce 3 250) +SB זכרון Geil Aluminum DDR 512MB PC3200 400Mhz CL2.5 דיסק קשיח Seagate 80GB 7200 rpm Serial ATA HDD *2 מארז ANTEC SONATA with 380 Watt PSU אל-פסק Gamatronic SmartCompact 550VA + הרכבה כולל כל שאר החלקים (שכבר יש לי מהמחשב שאני כרגע כותב ממנו), צורב ,די וי די ,כרטיס מסך ,כרטיס קול . סה"כ 4800 ש'ח…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט לתקשורת אינטראקטיבית מתחיל בקרוב שנה ב' בשנה הזאת נתחיל להיכנס לעומק של תוכנות כבדות כמו אפטר אפקטס ונתחיל ללמוד את התוכנה 3D מקס. (ההתמחות שלי תהיה בתוכנה אפטר ולכן המחשב צריך להיות ממש חזק) לכן אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חזק כמה שיותר בתקציב שיש לי - 5000-6000 ש"ח האם אתם ממליצים על מחשב מותג? כמו DELL לדוגמא? האם אתם ממליצים לבנות מחשב עם מפרט שתתנו לי? כמו כן, כרגע אני משתמש במסך לד סמסונג 24 אינץ ומעוניין לרכוש עוד אחד, כדי שאוכל לעבוד עם שניהם, ועל כן אצטרך כרטיס מסך עם שתי יציאות HDMI - כך שאוכל לחבר את שתיהם ולעבוד איתם בצורה האיכותית ביותר. אז כשאתם מציעים לי מפרט תיקחו בחשבון את העניין הזה שאני משתמש בשני מסכים. אשמח לתשובותיכם, מסקנותיכם …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן. מחפש מפרט מחשב כולל מסך 240hz שיריץ לי Counter Strike Global Offensive הכי חלק שאפשר. לא צריך במפרט עכבר ומקלדת. כל השאר בבקשה תכניסו במפרט ולא לשכוח 240 hz עדיפות לאסוס (המסך). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שנדרש עבור הרצה של סיאס גו חלק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?קאונטר סטרייק גלובל אופנסיב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב: מעבד סביר, זיכרון 2GB, נפח אחסון של לפחות 320GB וכרטיס קול איכותי, וצורב DVD LS אם יש בSATA. תודה
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט למחשב שמיועד בעיקר לצפייה בוידאו דרך הטלויזיה, שיהיה גם חיבור SVIDEO או Composite אבל שיתמוך בHD כי בתכנון שלי לקנות LCD בנוסף צריך לרוץ עליו אימיול כל הזמן. שיוכל להריץ משחקים חדשים, גם במשחקי רשת, אבל לא באיכות הכי טובה, ברמה בינונית זה בהחלט מספיק כי זה יותר מחשבה לעתיד, בחצי שנה שנה הקרובים גם ככה אין לי זמן לשחק במשחקים. שלא יהיה רועש מאוד, לפי הניסיון שלי כשמחשב הוא חדש הוא מספיק שקט האמת.. עדיף כרטיס מסך של radeon, יש לי נסיון רע עם מספר כרטיסים של GFORCE התקציב יחסית נזיל, אני מעדיף לא להוציא יותר מ3000 אבל אם חייבים להוציא יותר אני יכול יותר, גג 4000, אם אפשר להסתפק בפחות בשביל הצרכים שלי אשמח בפחות, בסופו של דבר מה שחשוב זה לא להוציא כסף על …
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי קורס MCITP מחפש מחשב עד 10K לצורכי וירטואליזציה בהמשך קומפיילרים ומשחקים. מה שחשוב שיהיה לוח אם איכותי זכרונות וכמה שיותר סלוטיים על הלוח אם. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה +תכנות+משחקים חדשים וסרטים באיכות HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ולפרנסה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן,רק בלי מערכת הפעלה. 4. האם יש רכיב בו א…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כNAS. המחשב יריץ FREENAS ולא יהיה מחובר למסך לאחר ההגדרה הראשונית. דרישות מרכזיות: 1. תמיכה ב(לפחות )6 כונני SATA. 2. תמיכה בRAID 0,1,5 3. גיגהביט לאן. 4. תמיכה בSATA3 - יתרון, לא חובה. 5. מארז קטן ככל האפשר (אבל עם מקום ל6 כונני 3.5). 6. שקט ככל האפשר. הדרישות מסודרות לפי רמת החשיבות (מהגבוהה לנמוכה). אני יודע שאי אפשר לעמוד בכולן, אני מחפש שיקלול של כל הגורמים הנ"ל. התקציב הוא עד 1500 ש"ח (ללא הכוננים). כמובן שעדיף בפחות (אם אפשרי). תודה מראש.
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום ! ראיתי בכול המפרטים הממולצים שלכם לעבודה משרדית רק מעבדים amd . לצערי רוב חניות המחשבים באזור מגורי (כולל החנות שהארגון שלנו עובד איתה) מוכרים רק אינטל . בעקבות כך איתי רוצה מפרט מומולץ לעבודה משרדית מבוסס אינטל . עם לוח אם עם כרטיס רשת על הלוח (אפשרי גם כרטיס מסך על הלוח) רצוי עם זכרון sdram .
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט מחשב לא למשחקים, למשתמש פשוט כולל מסך (לא דק) וצורב DVD. intel בבקשה, חשוב גם יהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד . אנא כיתבו לי גם את שם החנות ממנה אתם לוקחים את המחירים. תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מחשב עכשיו...ואני רוצה מחשב חדש ולהוסיף לו כמה דברים מהמחשב הישן... אני רוצה מארז ספק כח מעבד חדש וטוב...דיסק קשיח 200 גיגה...לוח אם שיתמוך בכרטיס המסך הישן שלי radeon 9600 xt 256 בחיבור agp...זיכרון פנימי גיגה...וזהו נראה לי. מהמחשב הישן אני מוסיף את הכרטיס מסך צורב מקלדת עכבר רמקולים ושאר הכוננים... זה אפשרי להוריד את הספק ואת המארז...ולקבל את שאר החומרה ואני כבר ירכיב לבד? תודה רבההה מקווה שלא סיבכתי אותכם!
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה מחשב ב 2500 הוא בקושי משחק מקסימום ניד פור ספיד או gta המחיר לא גמיש עכשיו חשבתי על משהו בסגנון הזה ולא רשמתי שם מארז וספק כי מספיק בשביל המערכת הזאת סתם ג'נרי איך זה נראה מה לשנות ??
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אבא שלי צריך מחשב פשוט לא מסך וציוד הקיפי הוא לא משחק בכל משחקים בגדול למין סוג של עבודה משרדית עדיף חנות מאישור חיפה בבקשה כמובן ללא אברקלול. הוא בעקרון רק אינטרנט וורד רק שיהיה מעבד חזק שלא יתקע לו תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מה דעתכם על המפרט הבא לאוברקלוקינג (לא משהו רצחני-מקווה להשיג 250 ב 1:1 כלומר 3500Mhz) PENTIUM 4 2.8c ABIT AI7 OCZ EL DDR 500mhz Dual Channel Gold 512MB WD 80/7200 SATA 8MBX2(בשביל raid) SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT COOLER MASTER Praetorian PAC-T01-EK Thermaltake PurePower 480W 2-fan APFC THERMALRIGHT SP94 FOR INTEL(עם מאוורר 92mm של vantec) אם יש הצעות לשינויים/שיפורים אני אשמח לשמוע כבר מתתתתת לקנות אותו ובבקשה אל תציעו לי amd64 כי אני מעדיף אינטל
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי חברים, תודה מראש, הערות בסוף. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להתקרב לכיוון ה7,000 אך אעדיף לא לחרוג מכך. 2. מה שימושי המחשב? אודיו מקצועי (פרנסה) וגיימינג: א) המחשב הולך להריץ על בסיס קבוע את תוכנות Pro Tools 11 ו Ableton Live לעריכות ולמיקסים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Far Cry 4, GTA5, ומשחקים מאוד גרפיים בכללי. צריך להיות תואם קדימה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): שני מסכי 1920x1080 דרך DVI בגודל 23.5. -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט למחשב: מטרות המחשב - אוטוקאד, אופיס, ,אינטרנט האם אתם צריכים ציוד הקפי - מסך 22" LCD האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו - מעבד אינטל, כרטיס מסך nvidia האם מתוכנן OC? לא. מעוניין שהמחשב יעבוד מצויין לפחות 3 שנים, בלי לחשוב על שידרוגים כלשהם. בנוגע למעבד - אין לי מושג אם מספיק 2 ליבות או כדאי 4 ליבות, אודה באם תוכלו גם להסביר איזה מעבד כדאי. (אם אפשר מחשב טוב בתקציב נמוך יותר אז מה טוב, לא חובה להגיע לתקציב זה) תודה.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להרכיב מחשב שנועד לצרכי עריכת סאונד באולפן ביתי. הציעו לי את המפרט הבא, אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לחלקים אחרים במידה ויש. יש מספר חלקים שלא רשום דגם או יצרן - אשמח לקבל המלצה לדגמים ספציפיים. מארז Antec Sonata IV (כולל ספק כוח 620W ומאוורר למארז) לוח אם Gigabyte GA-X79-UD3 (עדיף עם קירור פסיבי ללא מאוורר) מעבד Intel Core i7-3820 Box קירור מים למעבד קירור נוזלי למעבד+Antec Kuhler H20 זיכרון זכרון 16GB (2*8GB) DDR3 1600MHz (עדיף עם צלעות קירור) כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce GTX650 1GB GDDR (עדיף עם קירור פסיבי ללא מאוורר) דיסק Intel 520 120GB SSDSC2CW120A310 SSD דיסק קשיח Western Digital Caviar …
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
זה המחשב שאני הולך לקנות בשביל האולפן הביתי שלי: ANTEC (TX1050B) Black SOHO Tower Case 500 Watt PSU 988.7 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 330 ¤ 2 Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 1770 ¤ 3 2443 Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 Deskstar 7K250 80GB SATA Hitachi 360 ש"ח 5 Hitachi 160GB SATA II 7200 8MB 628.00 ¤ 1 628 ¤ "6 ASUS P5LD2 LGA775 940 ¤ " 7 ELIXIR DDR2 512MB 533Mhz 289.00 ¤ 2 578 ¤ 8 5005 PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 Video Card 2069.00 ¤ 1 2069 ¤ 7710 ¤ הערות? הצעות? יש לי כבר ARCTIC COOLING Freezer 7 ומסך SAMSUNG 710N
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לאולפן הביתי, לא מעוניין לחסוך במידה ויש צורך ברכיבים שישפרו משמעותית. אציין שאני לא חדש בתחום המחשבים או המוזיקה כך שתרגישו חופשי בהצעות של רכיבים שנראים לכם הכרחיים כי חשובה לי עבודה חזקה ומהירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה והפקת מוזיקה וקצת עריכה גרפית ומשחקים לאחר קניית כרטיס מסך בהמשך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Cubase Abl…
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה לבנות מפרט למחשב ביתי לרואה חשבון לשימוש משרדי. 1. התקציב המקסימלי הוא כ 2500 כולל ציוד היקפי 2. עבודה משרדית א) אופיס, תמונות, אינטרנט, לא יותר מזה ב) מיועד לעבודה 3. דרוש ציוד היקפי הכולל מסך (בין 20 ל 22) מקלדת, עכבר, ורמקולים 4. אין צורך בכונן דיסקטים 6. השקט חשוב ברמה 7 מתוך 10 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה ואין צורך בהרכבת המחשב 9. חנות מועדפת - לוג'יק פי סי logicpc.co.il זה מה שיצא לי מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 15995 Intel Pentium Dual Core 2.60GHz 2MB E5300 Box CPU 359.00 ₪ 1 359 ₪ 1 8255 WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 288.00 ₪ 1 288 ₪ 2 16236 Microsoft Wired Desktop 400 OEM - Keybo…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב שרוב השימושים בו הם אינטרט (גלישה + emule) ואופיס. כמו שציינתי אין צורך במסך ובנוסף אין צורך ב - HD או כוננים. ראיתי את המפרט הבא מהפורום: http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ הוא נראה סבבה, אבל רציתי לדעת אם לא כדאי להוסיף קירור, ואם כן אז איזה?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-