ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
לפניכם מפרט מחשב שאני מתכנן לקנות בחודש הקרוב אני צריך לדעת אם זה באמת מפרט טוב או לא... אני לא צריך שתגידו לי למה אתה לא קונה amd אני יודע שזה יותר זול, כל אחד והשריטה שלו, אני קונה אינטל... כמו כן הזכרונות הם של חברת גייל? האם הם זכרונות טובים או לא? ובקשר ל-serial ATA, אמרו לי שחייבים שני הרדדיסקים בשביל שזה יעבוד, זו שטות נכון? או שאולי לא? לפניכם המפרט: 1. Intel Pentium 4 2.8Ghz 800Mhz 512K Box - מחיר 1755 ש"ח. 2. MSI 865PE Neo2-LS - מחיר 680 ש"ח. 3. GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon - מחיר 755 ש"ח. 4. Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD - מחיר 693 ש"ח. (אם חייבים שניים אז את הגירסה הרגילה) 5. 3R SYSTEM NEON Light Silver + Big Window - מארז…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן , ברצוני לקנות מחשב חדש עד 2000 (אפשר לחרוג מעט) שקל. חיפשתי תפריט מתאים ב"מפרטים ההמולצים" אך לא מצאתי בדיוק את מה שאני מחפש , כ"ל כלפי החיפוש בפורום. בקצרה - אני צריך מפרט שכולל : מעבד - או אינטל או AMD , נראה לי שAMD יהיה יותר זול ויותר יעיל (מה שמתבקש מגלל התקציב הנמוך יחסית) זכרונות - לא משהו מיוחד - 400\3200 , אם אפשר אז 512 מגה (האם כדאי לקנות שתי סטיקים של 256 בשביל להעלות את רוחב הפס?) לוח אם - Nforce 4 יהיה מספק , לא? הארד דיסק - 80 ג'יגה מארז +ספק - משהו זול ואמין. אני לא זקוק לכרטיס מסך , לכוננים נוספים וגם לא למסך. זהו , משהו אחרון , אני צריך את המחשב די במיידי - אז אם למישהו יש המלצה לחנות טובה רצוי באיזור ירושלים (אם לא אז איפשהו במרכז) אני אשמח לשמו…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
[table][tr][td]מארז[/td][td]ANTEC NSK1380 MICRO ATX CUBE + 350W PSU[/td][td]480₪ [/td][td]1[/td][td]שלוש שנים[/td][td]2171[/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש![/td][td]965₪ [/td][td]1[/td][td]שלוש שנים[/td][td]8242[/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]ASROCK H61M-VS[/td][td]300₪ [/td][td]1[/td][td]שלוש שנים[/td][td]8174[/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ![/td][td]183₪ [/td][td]1[/td][td]שלוש שנים[/td][td]8057[/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]ENERMAX NAXN 450W[/td][td]235₪ [/td][td]1[/td][td]חמש שנים[/td][td]7890[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td] סה''כ:…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט מחשב חלקי (חלק מהחלקים לוקח מהמחשב הקיים) התקציב שלי זה 10-10.5 אלף שקל המחשב צריך לשמש למשחקים ועבודה גרפית ברמה בינונית-גבוהה מאוד בעיקר בשימוש במאיה,פושטושופ cs6/cc,אילוסטריטור cs6/cc, אינדיזיין,מאדבוקס,זיברש ועוד ולמנועים גרפים יוניטי ואנריל 4 וישמש גם לתכנות,עריכת וידיאו (חובבני פלוס),סאונד ושימושי צילום (פוטושופ,לייט רום) בנוגע למסך אני רוצה מסך גדול 28" משהו באזור הזה עם איכות גבוהה (אפילו 4k אם יש משו טוב שיכנס בתקציב הכולל) שיהיה טוב גם לגיימינג וגם לגרפיקה רצוי שיהיה אפשר לחבר אותו למתקן אחיזה (לא חובה) חשוב לציין: המסך כרגע פחות חשוב לי מאחר ויש לי מסך טוב (פשוט רוצה לשדרג) וחייב להחליף מחשב אז מסך זה במידה ואפשר להכניס אותו בתקציב בפגיע מינ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב הישן שלי (בחלקו), ומכיוון שהוא בן 6 עוד מעט, קצת איבדתי את ההבנה שלי בכל התעשייה במשך השנים. קראתי את המדריך המצויין שיש פה לגבי קניית מחשב חדש, אבל אני עדיין קצת מבולבל מכל הפרטים הקטנים. הנה הפרטים: שימוש: בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות וצפיה בסרטי DVD. שימוש די רגיל, עם דגש על מהירות אינטרנט ומהירות מערכת הפעלה (כולל VISTA שאני מתכנן לעבור אליה מתישהו). אני לא משחק בכלל, אלא אם סוליטר נחשב המחשב לא יהיה בסלון אלא בחדר. מעוניין גם במחשב המוכן לשדרוגים עתידיים. תקציב: באופן עקרוני אין בעיית תקציב, אבל הכוונה היא לאיזור ה-3000 ש"ח עד 3500 ש"ח. זה לדעתי מחיר גבוה לצרכים שלי, אבל העלתי אותו בגלל כרטיס הטלוויזיה שאני מעוניין בו. רכיבים שאני צריך…
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן חברים, הפעם האחרונה שבה התעסקתי עם חומרה ובכלל קניתי מחשב הייתה מזמן מזמן. ועכשיו שהמחשב החליט לשבוק חיים - זה הזמן לשדרוג. אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי את המארז (gigabaye 3d aurora) הספק (corsair 520hx) ואת הכרטיס קול (creative xfi xtrememusic) התקציב לשדרוג הוא בסביבות ה3k, וזאת לאחר מתיחת תקציב מטורפת (חיילוס...) זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX - מעבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312 כמות: 1 מחיר: 1,060 ש"ח ( למזומן:1,028 ש"ח ) GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 (H67) VGA / DVI / HDMI / DP + CrossfireX - mATX - 951H6700 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/prod…
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? ~1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לא לבזבז יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ויריות למינהם dragon age,metro 2033, assassins creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תקציב 2500 ש"ח חלקים דרושים: לוח אם זכרונות מעבד (עם/בלי קירור) כל השאר כבר יש. לא מתוכנן OVERCLOCK, לא מתוכנן SLI אשמח להצעות לשילוב נכון של שלושת הרכיבים הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ערב טוב. אז ככה: יש לי מחשב פנטיום 4 עם מארז חדש (הספק לא) ודיסק קשיח חדש SATA. המחשב מתחיל לעשות בעיות ואני יושב לשדרג את לוח האם , הספק, מעבד , זיכרון וכרטיס מסך. מה אני יכול להשיג בסכום של עד 1500 ש"ח? התקציב לאשראי. מטרה: עריכת וידאו קלה, צפיה בוידאו וקצת תכנות. לא צריך ציוד הקפי חיצוני (מסך, מקלדת , עכבר , רמקולים) חשוב לי שקירור המעבד יהיה שקט מאוד (הקירור של המארז מעולה ושקט) אין צורך המערכת הפעלה ולא בהרכבה. תודה מראש, אמיר
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידת הצורך ב) ללא חריגה השימושי המחשב : משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD וכרטיס מסך עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה ?כבד 4.5 -5 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון 3 USB 3/SATA
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2550 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל בשביל כרטיס מסך וRAM טובים יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח חריגה (ל2650 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING בינוני (FAR CRY 3, CALL OF DUTY BLACK OPS 2, TRIBES ASCEND BORDERLANDS 2...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי כבר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 או 1600X900 הוא לא בטוח (מסך 22 אינ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האשכול הזה ללא קשר לאשכול הקודם, מפרט אחר לחבר אחר. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING הכי כבד שאפשר וגם קצת רינדורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. .BORDERLANDS 2, CRYSIS 3, BATTLEFIELD 3, GUILD WARS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב ללא מאווררים כלל (גם לא בספק), ושגופי הקירור יהיו איכותיים ביותר. ברשותי מס' חלקים שאעביר למארז החדש, כמו: HD WD 250GB SATA II צורב CD צורב DVD כך שאני צריך את שאר הרכיבים. בתוך המארז ארכיב מאוורר AC 120MM בכניסה ואחד מאחור, שיהיו מחוברים ל FAN BUS ויעבדו כשאיני בסטודיו או כשהמעבד ממש יתחמם. השימושים העיקריים למחשב - צפיה בסרטים, עבודה משרדית (אינטרנט, OFFICE), משחקים "ישנים" (NFS CARBON, AGE OF EMPIRES) אני מעדיף לוותר על עניין המשחקים אם זה יוצר בעיה (כ. מסך יקר/מתחמם) ולהשקיע יותר בעניין הקירור והשקט, המחשב מיועד למשחקים בעדיפות אחרונה. תודה רבה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב האם מישהו יכול להמליץ לי על מפרט מחשב טוב במחיר של 1800 ש"ח אשר לא כולל מסך מחשב או כונן dvd ? ואני מחפשת בין המפרט 2 הרד דיסקים חדשים של 400 ן 500 gb האם בסכום כזה אפשר למצוא מפרט מחשב טוב?או שהסכום נמוך מידי? כרמית
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עם יש משהו טוב אז לא לחסוך אבל בעיקרון לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה 7K לא מספיק. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים : מיעוד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט זה המסך שאני סגור עליו Dell U2311H. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים הכי עדכניים שיש. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב שישמש בעיקר לעריכת מוזיקה בתוכנת קיובייס שאני הולך לקנות בקרוב מכלי זמר. התוכנה היא גרסת לייט 4 (אין פלאגאינים למחשב אלא רק דרך חיבורים חיצוניים) שבאה עם כרטיס קול חיצוני lamda שעולה 870 ש"ח והחיבור אל המחשב הוא דרך USB. המפרט שאני צריך הוא להלן: 1. 5500 תקציב מקסימלי אפשר גם פחות ואפשר יותר בגבול הטעם הטוב 2. השימושים: תוכנת עריכה למוזיקה קיובייס, צפייה בסרטים באיכות טובה והורדה תכני HD ובלו ריי, תוכנות עריכה, תוכנות ווינדוס אחרות המופעלות בו זמנית, אינטרנט. 3.ציוד עיקפי שאני צריך: רמקוולים, מקלדת,עכבר. לא צריך מסך. 4.חשוב שהמפרט יהיה שקט מאד 8 לפחות עד 10 5. חלקים שאני צריך במפרט: - מעבד של אינטל I7 או I5 (הצעות מחיר עם שניהם) -…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הציעו לי במחיר 2500 ש"ח מחשב יש שניה, האם כדי לקנות? Quad Core 6600 + Zalman 7500 Cooper Cooler OCZ 4G 800MHZ CL4 Platinum2 Gigabyte GeForce GTX470 1G OC לוח אם של Gigabyte ATX WD 320G Blue DVDRW X22 Sony FSP EVEREST 600W + 80 Modular RaidMax Aztec יש אחריות לספק עוד כ4שנים מאוורר מעבד, צורב דיוידי ומארז מחשב חדשים לחלוטין לא היו בשימוש. תמונת מארז: http://startpc.co.il/Images/Cases/Raidmax/AZTECSILVER.jpg הכרטיס מסך חזק למשחקים מחירים בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761039 האם זה שווה את הסכום? מה השווי האמיתי של המחשב?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה אולי טרד עם דרישות קצת חריגות מהרגיל אבל חשבתי לנסות פה בכל זאת - אני מנסה לתכנן מפרט מחשב לחברה בעבודה שלה כאדריכלית. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ בצורה בטובה ביותר שניתן (במסגרת התקציב) את התוכנות הבאות: revit autocad ilostraitor sketh-up v-ray photoshop primier maxwell אני מניח מראש שמדובר במחשב נייח אבל מי שיכול ומעוניין להגדיל ראש אני אשמח לשמוע גם מפרטים למחשב נייד עם אותן הדרישות. תקציב ייעודי: עד 12000 ש"ח כולל - מסך (טוב), ציוד הקפי (סטנדרטי), הרכבה ואחריות. אפשר גם לדבר על גיבוי ושיפור זיכרון (RAID למניהם וכו'). כמו כן, אם אתם מתעקשים שאין צורך בתקציב כזה אני בטוח שהיא תמצא מה לעשות עם שאר הכסף. בנוסף, את הרכיבי אינטל הבאים אני יכול לקבל בהנחה מס…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי שתביעו את דעתם על המחשב שבניתי למטרות משחקים וגרפיקה, חשוב לי שיהיה מעבד שיתמוך טוב בעבודה על Win7, Solidworks ומשחקים בצורה בינונית + אז ככה : Phenom II Dual core 555 AM3 3.2 Gygabyte MA785GMT-UD2H DDR3 1666 2X2GB Oatriot Viper II ASUS HD 4870 DX 512 DX10.1 550W Active PFC 14cm Fan (24pin את המחשב בניתי בעזרת המוכר מKSP שאני לא בטוח אם המליץ לי על דברים שהוא מעדיף למכור.
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
צריך מפרט מחשב בכ2000 יש לי מסך LCD 19 1280X1024 ושאר הציוד ההקפי מערכת שמע 5.1 מקלדת עכבר.. מטרה בעיקר עבודה מול אינטרנט גלישה והורדות רצוי שיהיה לו אפשרות להריץ יפה משחקים חדשים ארדיסק 500G לפחות חובה שיהיה שקט האם יש אפשרות לעשות את זה במאזר סלוני מארז צר (בתוספת של כ 500 שח נוספים) אם כן מה המפרט העדפה למפרט שניתן לקנות בחנות באזור המרכז (לא איבורי)
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, אחותי מעוניינת לקנות מחשב עד 3000 ש"ח (אם אפשר אז פחות) צורכי המחשב הם בעיקר סרטים ומחשב משרדי ( Office ). אני צריך שהמפרט יכלול הכל, מחשב, מסך, עכבר מקלדת. עדיפות למסך 20 + 4 GB זכרון כרטיס מסך שיריץ HD 250GB לפחות צורב DVD עדיפות למפרט מחנות בי-ם. תודה מראש בן.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-4500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט,עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים. בעיקר דוגמת דיאבלו 3, הירוס, ומשחקי פעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך הDELL שהמלצתם נראה סביר מבחינתי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, המחשב שלי כבר מתחיל להראות סימני מוות אז החלטתי לקנות מחשב חדש... 1. מה התקציב? 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך t220 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמ…
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אודה להצעה עבור מחשב לא כולל מקלדת עכבר רמקולים רק מחשב ומסך גדול בין 20-22" עד 4500 ש"ח עדיפות לאינטל. אודה לחנות מהמרכז
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכם אני קונה מחשב חדש למשחקים ויש לי בול 5000 ש"ח אולי 20-30 ש"ח יותר לעכבר ולמקלדת וכו... כמו שאמרתי מחשב למשחקים כי אינטרנט וסרטים עובד גם על פנטיום 3 זה המפרט שהכברתי ויש לי הרבה שאלות מעבדי אינטל Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IL9 Pro s775 Conroe, Intel 965P, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 2X1GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-112D DVD±RW ציוד רשתות On Board 10/100/1000 ספק HEC 450W מסכים CHIMEI 22'' LCD 8ms DVI מחיר 4700 ¤ שאלות: 1) האם כדאי בכלל מ…
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-