ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני חייב דיי בדחיפות הצעות למפרט. אני קונה מחשב ואני ב5.7 טס לארה"ב ואני רוצה לקנות מNewEgg את המעבד זיכרונות כרטיס מסך ולוח אם, התקציב שלי לקנייה הזאת בלבד הוא 800-950$ ואני רוצה את כל הדברים הנוספים (בלי כל הציוד ההיקפי) מהארץ בתקציב של עד 2300 ש"ח תודה מראש
-
- 41 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחשב קומפלט - מבוסס AMD מדפסת מקלדת עכבר מסך 17" CRT צורב DVD ג'יגה זכרון כ. מסך לוח אם מעבד דיסק קשיח מארז+ספק המחשב מיועד בעיקר לעבודות+אינטרנט+קצת גרפיקה+ממש קצת משחקים נ.ב. חשוב שיהיה כרטיס מסך PCIE (משהו פשוט...) נא לציין מאיזה חנות עשיתם את המפרט שיהיה יותר קל לבצע הזמנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
- גודל מסך סטנדרטי (15.4") - עדיפות למחשב קל - עדיפות ליותר מ4 גיגה זיכרון אשמח אם תתנו לי כמה דגמים מומלצים, ולא רק אחד. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,matlab * גודל המסך? סטנדרטי 15.4" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד חשוב, כמובן, עדיף מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, עדיף 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי …
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן, מדובר במחשב גיימינג נטו, יש לי רשיון למערכת הפעלה בנפרד, כך שאין צורך. זה המפרט שהרכבתי, המסך הקעור 24 חשוב (אופציה לשדרוג בעתיד), לא ניתן לחרוג מהתקציב של 8K (אוקיי, 8008...על עשירית האחוז לא נלך לרב). אשמח לדעת אם יש צווארי בקבוק או אי התאמה כלשהי, והאם הספק כח והקירור יעשו את העבודה מספיק טוב. מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1300 קירור למעבדים: Corsair Hydro H45 High Performance Liquid CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 264 לוחות אם: Asus PRIME Z370-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 792 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2A2400C14R - בק…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד השנה אדריכלות ואני מחפש מחשב המתאים לצרכים של הלימודים,בסביבות התקציב 4500-6000 גג ובו בזמן יכול להפעיל משחקים באיכות סבירה/גבוהה. ??? אני מחפש מחשב היכול להפעיל מספר תוכנות גראפיות (אוטוקאד, פוטושופ מצגות וכו') ביחד מבלי לחוות בירידה משמעותית ביכולת בעל כרטיס מסך איכותי אשר יכול להתמודד עם תוכנות אלו ואף להתמודד עם משחקים ברמה סבירה / גבוהה. אשמח מאוד לקבל המלצות על מחשבים שונים ויתרונות וחסרונות (שמעתי שהמחשבים האיכותים שיכים לDELL וLENOVO לפחות מבחינת אחריות בארץ) ראיתי שיש dell studio המלצות?, או מחשבי טושיבה סטליט? כמו כן, ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 והוא נראה לי …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 שקלים, אבל יש אופציה לקנות באילת וגם אין לי בעיה לקנות מהאינטרנט א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך אבל אין לי גם בעיה לבזבז את כל התקציב אבל לא להוסיף על דברים מיותרים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד סביבות ה5,500 אם השינוי אכן יהיה שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב הראשי שלי, מבחינת משחקים, צפיה בסדרות / סרטים, עבודה משרדית, וייתכן שבעתיד גם מעט עריכה גראפית, וכמובן גם ללימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במ…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאמא שלי, אינטרנט, אופיס סרטים ופעולות רגילות כאלה של אמא אמא שלי הביאה לי חוברת של חנות בשם XDNO למי שמכיר. היא ראתה שם מחשב של ACER זה הדגם: acer aspire as5738z מפרט: מסך: 15.6 רחב מעבד: intel dual core t4200 זכרון: 2GB DDR2 דיסק קשח: 250GB צורב ורשת אלחוטית + בלוטוס השאלה עם המחשב הזה עונה לדרישות כמו כן המחיר. אשמח לקבל תשובה וגם המלצמה למחשבים אחרים לדוגמה בחוברת לא נרשם עם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה זאת אחלה אופציה כתוספת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש המלצתם לי על מפרט לפי הדרישות להלן. בגלל בעיה בליין של הלוחות אם הספציפים האלה- לא יכולתי להזמין את המחשב. עכשיו, אינטל תיקנה את הבעיה, ולוח האם חזר למלאי בארץ... רק רציתי לשאול אם המפרט שנתתם לי אז עדיין תואם את המצב הנוכחי, או שבחודש-חודשיים שעברו מאז, אפשר לשפר אותו בהתאם לתקציב? המפרט שהצעתם: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪973 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪117 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Intel BLKDH67CL Socket 1155 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪478 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 Transcend 4GB Kit (2GBx2) …
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני צריך נייד למשחקים עם עוצמה של נייח חשבתי על ASUS או ALIENWARE http://global.ebay.com/NEW_Dell_Alienware_Laptop_Free_Shipping_M17X/260468267878/item http://global.ebay.com/ASUS_G51Vx-A1_156_Quad_Core_Full_HD_Gaming_Laptop_NEW/350233902512/item יש מצב לHD וBLUE-RAY אז אני צריך משהו איכותי....
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, קודם כל - תודה רבה מראש על העזרה שלכם כאן. זה פשוט נהדר! תקציב: 8K, אפשר לחרוג. אפשר גם לא לנצל אותו. שימושים, מהתדירות הגבוהה ביותר לנמוכה ביותר: גלישה וכו' תיכנות כבד (DB, שרת וכו' רצים לוקאלית) יצירת מוסיקה (פלאגינים כבדים) עריכת וידאו - מעט מאוד, מספיק לי FHD, רוצה שיהיה נוח אבל לא אכפת לי, למשל, לוותר על preview באיכות גבוהה ציוד היקפי: אין צורך יש לי 3 מסכים, מעוניין לחבר 2 מהם, יתרון אם אוכל לחבר את השלישי (הוא ישן ומתחבר רק RGB) אבל זה ממש לא קריטי לי רכיבים קיימים: מארז Fractal Design, נדמה לי שזה R4 אבל אני לא זוכר את הדגם הספציפי. נרכש לפני 3-4 שנים והו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מחשב חדש.. אני קונה הכל מחשב+מסך עכשיו הנה כמה פרטים של המחשב שיש לי עכשיו: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz 2.87GHz 512 MB of RAM כרטיס מסך ATI RADEON 9600 מסך Samsung SyncMaster 753DF (17") WINDOWS XP HOME טוב במחשב הזה המשחקים CS,CSS,CZ נראים מצויינים אבל אני מתכוון לקנות HL2 ואמרו לי שאפילו אם CSS עובד בסדר HL2 זה כבר סיפור אחר אני רוצה מחשב יותר טוב ממה שיש לי עכשיו ואני רוצה שיריץ משחקים כבדים כמו HALF LIFE 2 ועוד כל מיני וגם תוכנות כבדות כמו של ADOBE - פוטושופ, פרימייר וכו' רצוי לא לעבור את ה6000 שקל (כולל מסך) תודה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים יקרים! אחרי התלבטויות וחיפושים פחות או יותר הרכבתי לעצמי מפרט, המחשב מיועד למשחקים וניסיתי לעשות אותו פחות או יותר שקט... המפרט: מעבד: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח: P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זכרון: 1GBx2 DDR II 667 Corsair כרטיס מסך: Sapphire X1950PRO 256 MB דיסק קשיח: Maxtor 250GB 16MB, SATA II צורב : LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 מארז: Thermaltake Soprano VB1000SWS ספק: Enermax Liberty ELT400AWT 400W מה דעתכם? יש מקום לשיפור?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
זה המחשב שקניתי בעזרתכם אחרי תהיות וטעויות רבות : Compucase super Midi Tower CI 6A19 + מאוורר 120 מ"מ נוסף HEC 300w NF7-SL AMD 2500 BARTON ThermalTake Volcano 12 GeIL Value PC3200 400MHz DDR 512mb (עם לוח קירור) SHPPHIRE ATI 9200SE 128mb NEC DVDRW 2510A Maxtor 160GB ata133 8mb --- --- --- --- --- --- --- --- --- Edimax BR-6104K Genius SW 5.1Value 1200w p.m.p.o תודה רבה על העצות! HWZone - אתם רמה !
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה .לעיתים הוא חושב הרבה זמן עד שעולה הדף או האתר יש לי זכרון של גיגה ועדין הוא איטי .האם יש פתרון לזה או שהמחשב פשוט מיושן ורדום .האם יש תוכנה שעוזרת לביצועים של מחשב ?. תודה מראש לעונים אבי
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שווה את המחיר??? CM8068403358316 - Intel i7-8700 Coffee Lake Six cores CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.6 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 12MB cache - 65W TDP - Tray שלוש שנים אחריות 1 ₪ 1436 ₪ 1436 PRIME-H370M-PLUS - ASUS 1151 V2 - H370 - 4x DDR4 2666MHz - HDMI - DVI - VGA - CrossFireX - PCIe 3.0 x16 - PCIe 3.0 x4 - 2x PCIe 3.0 x1 - 2x M.2 - 6x SATA - 2x USB 3.1 Gen 2 Type-A - 5x USB 3.1 - 6x USB 2.0 - mATX שלוש שנים אחריות 1 ₪ 511 ₪ 511 EL…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000 שקלים עבור המחשב עצמו, תתאפשר חריגה קלה אבל אני לא רואה צורך. עד 1200 שקלים למסך + רמקולים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד, שיוכל להריץ Windows 10, Office וכמה טאבים של Chrome אולי עם Spotify ברקע, אבל שום משחק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך, הסתכלתי קצת וחשבתי לקנות מסך ברזולוציה 1440p, ספציפית את זה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=942372 הסיבה שאני חושב על מסך ברזולוציה גבוהה יותר היא ששמתי לב…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך הצעת מחיר למחשב (לא כולל מסך) למחשב שישמש אותי להכל בעצם... אני מתכנן על מחשב שאוכל לשחק שם משחקים אז אין צורך בהשקעה היסטרית.. הבעיה העיקרית שלי היא שאני רוצה להשתמש בכרטיס מסך הישן שלי 9800 PRO ואני לא יודע האם קיים לוח היום שיכול לתמוך לי בזה. חשבתי על 1G כדי להרחיב בעתיד הקרוב ל 2G (בגלל הבעיה התקציבית). ללא כרטיס מסך בגלל ה 9800 PRO וללא המסך. אני צריך מעבד שיעמוד בפעולות יומיומיות , אינטרנט ושטויות כאלה.. ומשחקים. לעניין המשחקים: המחשב שלי היום 2.8 עם כרטיס מסך 9800PRO ענה לי על הדרישות שלי לכן אין צורך במעבד רציני עפ"י ראייתי ואני לא חושב כרגע שאני מעוניין לראות 3 שנים קדימה אלא רק להצליח למצוא מחשב ב 2000 שקל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה לוח אם אתם יכולים להציע לי למעבד intel q9550 תודה רבה לכם
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים יש המון יצרניות מחשבים ניידות ועוד יותר דגמים של כל חברה. אני חייב שיעשו לי קצת סדר או לפחות סינון מהיצרניות. אין לי מושג מאפיה להתחיל בככל - בסופו של דבר אני רוצה מחשב שיחזיק לי להמון זמן,לא יתקע בעת ביצוע פעולות. כאשר בסה"כ אני מבצע פעולות די פשוטות - עבודה משרדית עם מסמכים,צפייה בסרטים,גלישה באינטרנט (עם המון חלונות),הורדות, והאזנה למוזיקה. האם תוכלו לעזור לי בנושא? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים מבקש המלצה לקניית מחשב נייד שאמור לשרת אותי לאופק של הארבע חמש שנים הקרובות, שימושים יהיו עריכה והקלטת מוזיקה, ובהמשך להרצת תוכנות בלימודי הנדסה. התקציב הוא באיזור ה4.5 כאשר מאוד מעוניין לחסוך ולרדת מזה אבל נשאר ריאלי ומבין שיכול להיות שאצטרך לשלם יותר כדי לקבל משהו אמין יותר שיחזיק יותר. מכוון למעבד i7 וזכרון 16gb. מבחינת דיסק קשיח גם מעדיף כמה שיותר כמובן. אין דגש לכרטיס מסך לא יהיו שימושים. עדיפות למחשב לא כבד מדי שכן ישרת אותי לאוניברסיטה וינשא איתי הרבה. כרגע ראיתי שתי דוגמאות שונות בתכלית גם מבחינת מחיר וגם במפרט ומתלבט האם הזול יענה על הציפיות. הראשון: הולך מהזול ליקר Asus vivobook 14 x411un-eb186t ב3…
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
מבקש הצעה למפרט מחשב לעבודה גרפית ומשחקים עד 4K. עבודה גרפית בעיקר דו-מימדית, כלומר פוטושופ, אך שתהיה תמיכה טובה גם בתוכנות תלת-מימד כמו גוגל סקצ'-אפ ו-3D מקס. באשר למשחקים, אין צורך בתמיכה בכל משחקי הירי הכבדים והמטורפים - אך שתהיה תמיכה טובה במשחקי הספורט השונים או במשחקים בסגנון GTA. האם עדיף מחשב הבנוי על מעבד אינטל או על AMD? אשמח לכל עזרה שתוכלו לתת...
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני משדרג את האולפן שלי ומחפש מחשב איכותי להקלטות עד 3,000 שקל.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הראשון השני לא ברור לי מה ההבדל. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
E6300 7600GT 160GB 512MB בלי ציוד היקפי בלי מסך בלי צורב, ובלי KSP - לא מתקרב אליהם. עדיפות לskypc. יש למישהו מפרט טוב? (3.7K זה המקס' של המקס')
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן צריך מפרט מחשב במחיר 3,000-3,500 ש"ח ללא ציוד הקפי, ללא מארז. שיתאים בעיקר למשחקים. הייתי מעדיף מבוסס מעבד אינטל פנטיום 4 ולוח אם רק של ג'יגהבייט תודה רבה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-