עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקנות מחשב המאפשר ניידות(לא כבד יותר מדי) זמן סוללה טוב ומעלה שלא מתחממת יותר מדיי מעבד כפול ליבה I-5 זכרון של לפחות 4GB כונן קשיח של 500GB או יותר מסך מט(ניידות) מאיץ גראפי מספיק חזק לתוכנות עיצוב(כיוון שהסיכוי ללמוד השנה אדריכלות גבוהה) נוח לשימוש- ממשק, תפעול ובנייה איכותית סביבות 4000-5000 ש"ח, אני גמישה עם המחיר! אני מאוד מתלבטת בין דגם הvosto 3550 שעונה לי כמעט על רוב הצרכים מלבד העובדה שהכרטיס הגראפי שלו הוא HD3000 עד ATI6630 ואין תאופציה לשדרג לNVIDIA..לשם העלאת תוכנות גראפיות יותר כבדות ואין לי מושג לגבי זמן הסוללה שלו-שזה גם חשוב! לבין xps 15 שהוא בהחלט מפלצתי ומחליף את המחשב הביתי בקלות עם חיי סוללה המוצגים כ5 שעות וחוויית מולטימדיה מושלמת עם מערכת שמ…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  2. שלום לכולם. אני נוסע לארה"ב הקיץ הזה ואבא שלי ממש רוצה לקנות שם לפטופ. עכשיו אני חושב שזה בזבוז כסף מוחלט אבל הוא מתעקש על כך. בכל מקרה אני צריך את העזרה שלכם בבחירה נכונה, הוא מוכן לשלם בין 500-700$ (כולל מיסים) על מחשב נייד ומה שחשוב לו זה: א. שיהיה קל יחסית (יש לדודה שלי מחשב נייד ששוקל 2.5 ק"ג והוא אומר שזה כבד..). ב. שימוש עיקרי-אנטרנט, ובנוסף הוא רוצה לקנות מכשיר GPS שמתחבר למחשב בUSB (הוא חשב על המכשיר Microsoft Streets&Trips שזה תוכנה לתכנון טיולים עם GPS...). חברים שנסעו לא מזמן וקנו שם מחשב נייד המליצו לו על זה - Dell Inspiron with Intel Core2 Duo Proccessor T6400 - Jet Black שעלה להם 650$. תודה על העזרה ושבוע טוב לכולם! *זה דיי דחוף....

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  3. מפרט ב4200 לעבודה גרפית ללא OC כולל הכול הכל אומר: מסך,צורב,רמקולים,עכבר ומקלדת. הערה:רמקולים ועכבר ומקלדת הכי פשוטים, רוב הכסף שילך על המחשב/מסך שנועד לעבודה גרפית כבדה. וריבוי משימות, בגלל זה לפחות 2 גיג'ה זיכרון בבקשה בסטיק אחד (ואם אפשר יותר משתי גיג'ה אז כמובן) מסך איכותי, ללא דגש על רעש וקור בכלל, מצדי מארז טרנטעעע וקירור סטוק, כל עוד הוא רץ ואמין, הוא נועד לעבודה, ושום דבר אחר, אז שיעשה את זה טוב. ללא OC עוד פעם. תודה רבה מתן

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by aga123,

אהלן,אחרי כמעט חודשיים נזכרתי לראות את החוברת הדרכה(מי באמת צריך חוברת הדרכה להתקנת וינדוס LOL) אז פתאום אני רואה שבחוברת כתוב שיש יציאת HDMI,חריץ זיכרון,כפתורי שמע ולי אצלי אין.. למרות שבפירוש שקניתי את הLENOVO המוכר אמר שמגיע עם הHDMI(קניתי LCD אז חפשתי לדעת אם יש לי יציאת HDMI שאוכל לחבר לLCD....) גם בסרטונים בYOUTUBE עם אותו דגם,יש להם את מה שאין לי... אז מה צריך לעשות? שלחתי מייל לחנות שקניתי ממנה(לא אנקוט בשמות שלא יצא שם רע לחנות) האם יחליפו לי את המחשב? אני שלמתי מחיר מלא והHDMI מאוד חשוב לי.......

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by ashkenazone,

אהלן, המשפחה שלי היתה רוצה מחשב נוסף שאני לא אחבל להם בו ;D ולכן אני צריך שילוש (מעבד, לוח אם, זכרונות) + ספק לצרכים משרדיים במחיר זול ככל האפשר עם פשרות. צרכים מיוחדים: כרטיס מסך מובנה אני חשבתי על מע' מבוססת סמפרון 754 2600 או 2800 512MB זיכרון עם אחריות לכל החיים - אני לא מבקש יותר [מדובר במחשב לאימייל וורד, אפשר לומד בלבד] Asrock K8NF4G או משו בסגנון. HEC 300ART סה"כ 1200 שקל בלמיר. ויש לי חנות שקרובה אלי שאני מכיר שתיתן לי מחירים עדיפים, לדוגמא בין 1000-1200 אני מתאר לעצמי. חוות דעת?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לרכוש שני מחשבים לשימוש ביתי (אחד מהם גם למשחקים) ב-1,500 ש"ח (כל אחד) לא כולל כרטיס מסך (רק כרטיס מסך מובנה). למחשב שמיועד גם למשחקים אני רוכש מחוץ למסגרת התקציב כרטיס מסך RADEON X700 128MB PCI-Express (אז הלוח אם אמור להתאים). אפשר לגלוש ב-100-200 ש"ח לכל מחשב. עוד דרישות: שיתאים לדרישות המערכת המומלצות של מערכת ההפעלה "ויסטה", שיתמוך ב-64Bit, צורב DVD. האם אתם ממליצים על המחשב הבא? http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PTVM900_VISTA תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  7. אני צריך את המחשב לעבודה עם 3ds max וגם מעט למשחקים כבדים שיתמוך ב i7 אבל אם אתם חושבים ש quad עדיף אז לכו על זה שיהיה לו קירור טוב וכל השאר מה שאתם חושבים ;D תודה לעורים

8. Started by dors,

מטרות המחשב? אופיס, משחקים כבדים, סרטים, גלישה נוחה * גודל המסך? 15.6 , לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? 768X1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? העדפה למקלדת מוארת * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג - חשוב שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זמן עבודה כ-5 שעות ברצף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , אך לא מחייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- עדיפות לחומרה המיטבית ביותר, כדי שיעבוד מהר וחזק. תודה רבה! דור.

9. אני רוצה לקנות מחשב ואני גר באיזור חיפה- דבר ראשון- אשמח להמלצה על חנות ולא רק על מפרט כי ראיתי שהרבה פעמים אנשים מקבלים מפרט טוב ובסוף קונים בחנות גרועה, ודי חבל, בינתיים חשבתי על מרדנית ובטוח שלא על KSP. לגבי המחשב- אני לא מבין ב OC ולא רוצה להתעסק בזה, אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר וכו'. (פרסמתי לפני כמה זמן הודעה ועניתם לי אבל הדרישות טיפה השתנו אז אם למישהו יש דז'ה וו זה בסדר... ) אני רוצה בשלב הזה לקנות מחשב חזק יחסית ועם כרטיס מסך בינוני או אפילו חלש יחסית כי חוץ מלראות סרטים וכאלה- אני לא מריץ עליו משחקים. אבל- ממה שקראתי- יש טעם להשקיע במארז וספק כח כי זה נשאר איתך ולכן אני מוכן להשקיע בזה. אני מניח שעוד שנה וחצי כשאני אסיים ללמוד אנ…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  10. רציתי לדעת איך המפרט שאני מתכוון לקנות (גם ביחס למחיר שלו). התקציב הוא המחיר של המפרט הזה (4450 ש"ח) בתוספת חריגה של עד 250 ש"ח, כולל המסך. חוץ ממסך 22" אני רוצה גם צורב DVD, רמקולים (לפחות 2.1), מקלדת ועכבר (לא צריך אלחוטיים). מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות, הורדות, ומשחקים (כבדים עד לרמה של crysis), אבל גם קלים יותר (כמו CoD4:Modern Warfare). הנה המפרט שהציעו לי: מפרט המחשב: מארז: SilverStone דלת צד שקופה דגם SST-PS01B-W מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 לוח אם: Gigabyte P35-DS3L צ'יפסט אינטל P35 כ. קול 7.1 כ. רשת 10/100/1000 דיסק קשיח: 500GB SATA II 7200 RPM 32MB תוצרת Seagate זיכרון פנימי: 2048MB (2GB) DDR II 800MHz (תוצרת kingstone) צורב: …

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  11. שלום חברים, אני מחפש מחשב בתקציב הנ"ל בעיקר לשימוש ביתי אינטרנט אופיס ועריכת סרטים (עריכה בסיסית ממצלמת וידאו דיגיטלית) המחשב צריך לכלול כרטיס FIREWIRE, צורב DVD כמו כן הבנתי שרצוי 512 MB זיכרון ודיסק של 80 GB האלטרנטיבות שמצאתי היו בין מחשב זול של AMD SEMPRON או אינטל 2.4 CELLRON או קצת יותר יקר אינטל 3.0 לא 775 השאלה האם לצרכים שציינתי קודם ה- AMD או ה-CELLRON יספיקו ובמה יתבטא ההבדל בין האופציות השונות ברמת היום יום?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  12. שלום. אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט ב-4000 שח, כולל מסך 22 אינצ'. אין צורך במקלדת/ עכבר/רמקולים. המחשב לשימוש כללי - קצת משחקים, מוזיקה וכו'. ומבוסס אינטל תודה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by izhark,

סןף סןף החלטתי באמת לקנות מחשב עם המעבד שיש לי - E8400 לא מתוכנן OC עכשיו או בעתיד בניתי את המפרט הזה: Arctic Cooling Freezer 7 LP, יחידות 1 ¤95 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3668 GIGABYTE GA-EG31MF-S2, יחידות 1 ¤350 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3944 PQI DDR2 2048MB 800MHZ CL5, יחידות 1 ¤180 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3931 WD 250GB 7200RPM 8MB SATA2, יחידות 1 ¤340 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1165 Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ¤115 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2737 ASUS RADEON HD3650 512MB DDR2 SILENT MAGIC PCI-E EAH3650 SILENT MG/HTDI/512M, יחידו…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by amitshefif7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - overwatch, evolve stage 2, the culling, no man's sky,for honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 , hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שא…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. היי. יש לי מחשב נייד Acer aspire. האחריות עומדת להגמר בעוד מספר ימים, הייתי רוצה לדעת אם קיימת אפשרות להאריך אחריות? (אם זה אפשרי בכלל) תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. יש כמה דברים שחייבים להיות במפרט 1. intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM. 8800GT Overclocked edition 2. ו2GB זיכרון לגבי כל השאר אין לי כל כך העדפות אבל אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לי כמה שנים כי אני בצבא ולא יהיה לי כסף לעוד אחד לגבי האו סי אם קירור מעבד לא נכנס בתקציב אז אפשר לוותר וחשוב לי שהמארז יהיה איכותי עם זרימת אויר טובה ושקט [ מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL…

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום אבקש את עזרתכם מאחר ואיבדתי קצת את הידיים והרגליים ככל שקראתי ועיינתי במפרטים ובדיונים שבפורום זה . התבקשתי על ידי אחותי להרכיב עבורה שני מפרטים כפי שאפרט בהמשך.יתכן וצריך הייתי לפרסם שני נושאים נפרדים, אך חשבתי שמאחר ולעיתים ישנם באנדלים או מבצעים שונים, אז אולי יהיה אפשרי לרכוש פריט כלשהו ולפצלו/לחלקו בין שני המחשבים, למשל מארז עם ספק מובנה שאולי חלש למחשב א', אך יהיה טוב עבור המחשב השני ואז לרכוש ספק חזק בנפרד עבור המחשב האחר, או למשל פיצול של זכרונות שמגיעים במארז של כמה סטיקים וניתנים לפיצול. מקווה שלא טעיתי בהנחתי זו. מאחר וגם התקציב די נתון, כ 8000 ₪ עם אפשרות לחריגה קלה מעלה, הרי שלא ידעתי בדיוק כיצד לחלק את הדרישה התקציבית בין שני המחשבים והצ…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by ReflexHD,

שלום, אני צריך מפרט איכותי למחשב גיימינג יציב למהלך 3-4 השנים הבאות חריגה מהתקציב: עד 5000 אלף בקשות מיוחדות: המעבד יהיה : intel core i5 2600 איני חושב שאצטרף לבצע OC לצרכים שלי ללא ציוד נלווה מחשב נטו בנוסף מחשב שאם הרצה לשדרג חלקים בעתיד אני תמיד יוכל תודה מראש, RefleX נ.ב: עדיפות רצינית לקנייה בKSP

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  19. המחשב מיועד לעבודה מישרדית(אופיס, אינטרנט, קצת מוזיקה) מה דעתכם על המפרט הבא? 1 AMD Sempron 64 (3000+) - [AM2]- RETAIL 317.84 ש"ח 1 GIGABYTE GA-M51GM-S2G (nForce 430) - mATX 483.01 ש"ח 1 512MB TWINMOS DDR II - 667 - TWINMOS Original 329.03 ש"ח 1 NEC CD-RW 52X32X52 - WHITE - BULK 118.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 247.00 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE (כולל ספק כח HEC-300AR-T) 329.19 ש"ח סך הכל לתשלום: 1,824.68 ש"ח אשמח לקבל תגובות.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by saarshai,

ובכן, המחשב שלי תומך עד 4 ג'יגה והחלטתי ש... למה לא, בעצם. אבל 2X2 של 667 עולה הון לא קטן, וגם יש מחסור בארץ. תהיתי האם עדיף לי ללכת על 2X2 של 533 או שההבדל משמעותי וכדאי להמתין. אז בעצם ההתלבטות היא: 2X2 של 533 או 1X2 של 667 (כמובן שבהתחשב בתקציב, אם ההבדל בביצועים הוא קטן) בנוסף... זיכרון איכותי יכול לקבל המהרה קלה, ולכן אני מניח שגם אם אני רוכש 533, הוא יהיה מסוגל להגיע ל-577, למשל. השאלה היא האם ניתן לשנות את ההגדרות של הזיכרון כדי שהמחשב "יחשוב" שהוא זיכרון יותר מהיר... וכך לעשות לו OC קטן. מדובר ב-T4215 של פוג'יטסו, אגב. דעות? המלצות? תשובות? תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  21. Started by Zakash,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות לחברה שלי מחשב נייד שישמש אותה בעיקר לתוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב הוא עד 3000 עם חריגה קלה (אפשר לחרוג קצת ממחיר אילת). אז כמה דברים שחושבים לי בסדר יורד: שיהיה ssd למערכת ההפעלה וhd רגיל לdata. רזולוציה 1920x1080 עוד פרטים: מינימום 4gb ram עד 15.6 אינץ׳ כמה שיותר קל... כמובן שלא חייב מערכת הפעלה והעדיפות האישית שלי היא dell למרות שמחיפוש באינטרנט אין משהו שלהם שעונה לדרישות שלי. רשמתי בסדר יורד כי מוכן להתפשר על הרזולוציה למשל. תודה מראש, אלכס.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by shacharoren,

אהלן, שאלה פשוטה, אני מחפש נייד של DELL ואני עדיין לא יודע מה מי ומו, איפה המקום האמין והטוב ביותר לרכוש DELL??? תודה.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  23. הי, אני מחפש מחשב נייד לעבודה של אשתי, לא אני ולא היא מתמצאים בנושא ולכן נשמח לכל עזרה. אשתי מלאה את השאלון: תקציב עד 3500 עם חריגות קלות מאוד. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ומעט מאוד צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - חשוב שלא יהיה מסך קטן, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך - לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין * משקל רצוי - קל, 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - USB3, HDMI * Bluetooth - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - רצוי 1 TB, עדיף חלק SSD אם אפשר אבל לא חובה. * כונן אופטי - כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - רצוי * האם בתק…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. שלום, לפני כחצי שנה קניתי את המחשב הבא: מעבד:Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz לוח אם:Intel Cold Lake DH67CL hH67 זיכרונות:G.Skill Ripjaws DDR3 8GB 1600 CL9 כרטיס מסך (מלפני שנתיים) GeFORCE 9600GT 512MB DDR3 ספק כח:Seasonic M12II 620W הארדיסק:2Samsung Sata2 F3 1TB - X2 מארז:Antec P183 אני מעוניין לשדרג אותו למחשב שיתמוך גם בAVID MC5 וגם בPREMIERE CS5, כמו כן גם בתוכנות After Effects וMaya. חשבתי להחליף את הלוח ללוח הבא: GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 Intel Z68 אני מוסיף כונן SSD OCZ Vertex3 120GB ככונן מערכת. ההתלבטות הגדולה שלי היא לגבי כרטיס מסך, באמת שאחרי אין ספור דיונים שקראתי אין לי מושג באיזה כרטיס מומלץ להשתמש בשימוש ב…

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  25. מה אתם אומרים על המפרט הזה? (בלי מסך וכרטיס מסך כרגע) (אבל איזה מסך וכרטיס מסך מומלצים בעתיד) הכרטיס מסך של הלוח תומך במשחקים של גיימר בינוני? פריט מפרט מחשב מחיר מעבד Core 2 Duo E6600 Box Intel 1,298 זכרון TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 686 לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 (כרטיס מסך O.B) 641 כרטיס גרפי ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 1735 ¤ (מתכון לקנות בעתיד) כונן קשיח 320 GB 16 (Buffer) ST3320620AS Seagate 483 צורב DVD GSA H30N LG 18X(בצבע שחור) 218 מסך מחשב 931BF Samsung (בצבע שחור) 1459 ¤ (מתכון לקנות בעתיד) מודם + פקס V92 56K PCI FaxModem 50 רמקולים למחשב X230 Logitech 294 מקלדת+ עכבר Wireless Optic…

• 9 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.