ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב לכולם, יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם U36s ועכשיו פתאום המקשים מגיבים לי כאילו ה-FN לחוץ קבוע, וכדי לקבל אותיות אני צריך ללחוץ על ה-FN, אחרת זה נותן לי את מה שאמור להיות המשני. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר, לא עזר. מה אני יכול לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים וצפיה בסרטי AVI. קונה כרגע רק מחשב, ללא מסך ונלווים. דרישות: חשוב מאד שיהיה שקט מאד. אני לא רוצה לשמוע אותו פועל. שיחזיק מעמד לעוד 4-5 שנים כולל win7. עדיף שהמארז יהיה קטן ככל האפשר. הנה מה שהרכבתי לאחר התייעצויות כאן בפורום. מה דעתכם? האם המארז+ספק יספקו את רמת השקט הנדרשת? WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EG41MF-US2H G41 CHIPSE…
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום!!!! רציתי לקנות נייד אך חשוב לי שאני יוכל להריץ עליו תוכנות כגון 3DSMAX AUTOCAD מה אני אמור לחפש כרטיס גרפי חזק \ מעבד\ זיכרון פנימי?? מה חשוב על מנת שהתוכנות ירוצו בצורה סבירה. האם למשל לנובו 3000 יוכל להריץ את התוכנות האלה או שעלי לחפש בכיוון אחר (אני מדבר על דגם שבו המעבד T2400 זיכרון פנימי 512 וכרטיס מסך G FORSE7300 ) זה מחשב שיש בו לדעתי מעבד חזק די זיכרון (האם צריך להרחיב) וכרטיס גרפי די חלש! בתודה מראש פבליק
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה יהיה כדאי אפשר לחרוג ל 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Word,Excel, Power point, Outlook . משרדי בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחפש 15.6 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני (לא צריך כרטיס מסך רציני..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמ…
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי הרבה מחשבה החלטתי ללכת על HTPC מתוך מה שקראתי פה הגעתי לכמה דברים אני מעוניין במעבד חזק מספיק לקידוד ווידאו מעדיף אינטל... חשבתי על מארז עם ספק Antec NSK2400-EC 380W כרטיס מסך מסוג 2400pro או משהו דומה שיתמוך ב DX10 ויהיו לו את כל המאפיינים הדרושים ל HD המליצו לי פה על HD של Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 אני מעוניין לחבר את המחשב למגבר (של אונקיו) - ולכן הייתי מעדיף לוח אם עם כ.קול שיתמוך בזאת וגם יתאים למארז אני מאמין ש 2 גיגה זיכרון יספיקו. השאלה עם 667 או 800 ושל מי? כרטיס טלוויזה שישמש גם כ PVR כמו Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE או משהו אכותי אחר צורב DVD סטנדרטי מקלדת ועכבר אלכותיים שיעבדו ממרחק של כ 4 מטר וכמובן שהכל יהיה שקט ככל הניתן...קרור פ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שאני 4 שנים(ואחרי חצי חודש-חודש בערך שאני מחכה שהפורום יעלה P: רק עליכם אני סומך) עם המחשב P41.7 שלי והGF2mx400 הגיע הזמן להחליף מחשב חיכיתי כבר מינואר בשביל זה, ועכשו שהגיעו הכרטיסי מסך החדשים הגיע הזמן לקנות את המחשב! ;D המפרט דיי מקוצץ כי חלק מהרכיבים כבר יש לי לוח אם, זכרונות,מעבד,HDD,מארז חדש וספק חדש(כרגע אני עם גנרי 300W) אני לא כל כך מבין בלוחות אם של AMD אבל אני ארשום פה את הרכיבים שאני רוצה לבנות את זה מסביבם: [עריכה : רק לוודא, ההבדל בין ה3000+ וה3200+ הוא במהירויות שעון בלבלד נכון?] CPU:Amd athlon 64 3000+ (with TT 12 cooler) Motherboard : ?? (לפי מה שהבנתי מהחדשות באתר באה עלינו ערכת שבבים טובה, כדאי לחכות?) Memory : ?? (512 DDR עד 700 שקל +- ) HDD : 1…
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבניית מחשב HTPC בתקציב עד 7K וכמובן שמה שיותר זול יותר טוב. חשוב לי שהוא יהיה שקט ויפה ( הוא ישב בסלון ואם לא אשתי תעיף אותו משם ), משהו שנראה כמו הDVD הביתיים. כמו-כן חשוב לי שידע להקליט ולהציג תכני FULL HD ולהתנהג גם כמו YES MAX וכד'. אני מוכן לשלם גם על איכות ועיצוב. תודה מראש לכל העוזרים. אין כמוכם מנו
-
- 14 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מה אתם אומרים על חברת AOPEN?מה יותר מועדף AOPEN או IBM? מבחינת האיכות של המוצר... בקשר למפרט לא משנה כי אני הולך על 1.8 בטוח. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
זה מפרט שמצאתי לא מזמן כאן באשכול כלשהו: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤889 MSI P43 Neo3-F Core 2 Quad Intel P43 FSB 1600 DDR2-1066 ¤480 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit ¤395 Samsung HD160JJ 160G SATA II ¤199 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1400 NZXT HUSH + SeaSonic 500WSS-500ET-APFC-F3 ¤580 עכשיו שאלה: קראתי איפשהו שיש באג עם הלוח אם והזכרות של GEIL או משהו כזה... למישהו זה קרה? כנ"ל לגבי הRADEON... אני לא מצליח למצוא את הלינק מחדש עוד שאלות: האם יש אפשרות לכרטיס מסך טוב יותר משמעותית בהשקעה לא משמעותית יקרה (להגיע ל4500 בעד כרטיס שיחז…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב 5000 מקס 5200 ש"ח לנצל הכל.. משחקים- תדיר כמו פרו פיפא גייטיאי וcall of duty.. הגדרות גרפיות אין לי מושג האם יש צורך בציוד היקפי כן: מסך 4 ו 5 אין השקט האמת לא אכפת לי רק שלא יהיה רעש בלילה או בבוקר 7. לא יודע מה זה אוברלוק 8 מערכת הפעלה לא.. אבל הרכבת המחשב בחנות.. 9. KSP בלבד 10. לא 11 12 לא לא חושב.. אם אפשר שהכרטיס המסך יהיה מסדרת nvidia
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1.התקציב הוא כ-4000 ש"ח. 2.מטרת המחשב היא משחקים כבדים בעיקר עם צפייה בסרטים ואולי עריכת וידאו קלה ביותר. 3.אין צורך בציוד היקפי. 4.יש לי צורב DVD(לא DL) וכונן DVD מהקודם אבל אולי אצטרך צורב DL נוסף. 5.יש לי העדפה ללוח אם של ASUS מעבד AMD וכרטיס מסך של ATI (עדיף חברה טובה כמו ASUS). 6.חשוב לי שהמארז יהיה איכותי כמו הסופרנו שלא יקר כ"כ (310 עם חלון) לגבי התאמה בין כוננים אופטיים לא משנה ובלי LED למינהם.לגבי הקירור הוא חשוב על מנת להריץ משחקים כבדים ושהמחשב לא יתפוצץ. 7.יש לי XP HOME חוקי (מספיק לי).לגבי הרכבת המחשב, עדיף שכן... 8.אני רוצה לוח אם שיתמוך ב-CROSSFIRE להוספת כרטיס מסך בעתיד.לפחות 1 TB של HD לא משנה לי חברה (מוכרת).מעבד 4 ליבות .לוח אם עם חיבור HDMI (גם כרטיס ג…
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות לפטופ בעיקר לצרכי תכנות של java וC# בעזרת אקליפס וויז'ואל סטודיו וגם של אנדרואיד 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל אם צריך אנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא תכנות JAVA וC# באקליפס וויז'ואל סטודיו בעיקר וגם תכנות אנדרואיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הוצעה לי מערכת מחשב, במחיר של 2,550 ש"ח. המחשב ישמש אותי לפעולות פשוטות: שימוש בלוח כתיבה אלקטרוני. הכנת סרטונים פשוטים. תחזוק אתר אינטרנט.. המפרט, כפי שנשלח לי לאימייל: מעבד Intel Q8400 לוח אם Foxconn G41 DDR3 זכרון Kingston 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח Samsung 500GB כרטיס מסך NVIDIA G-Force GT220 1024MB צורב DVD SAMSUNG מארז + ספק מסך מחשב MAG 22" מקלדת + עכבר פשוטים. האם המפרט תואם את המחיר? האם יש הצעות לשיפור? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום רב למומחי HWzone, אני מתכנן לרכוש מחשב או חלקים ולהרכיב לבד. הכנתי מפרט שבחרתי על פי אתר שמצאתי בפורום. אשמח לקבל דעתכם על התאמת הרכיבים והאם יש דרך להוזיל את הקניה. כמו כן בחרתי קירור למעבד וספק עקב חוסר ידע בנושא. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מהתקופה האחרונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת וידאו - אחת לתקופה ב) במידה והמחשב …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מחשב ב4000 למשחקים ושיהיה מהאתר TMS אם אפשר, ואני לא צריך שום ציוד הקפי. ודבר אחרון הכרטיס מסך 9600GT 512MB יכול להחזיק טוב את Call Of Duty 4 אל ההגדרות הכי גבוהות וחלק? אם כן אני לא צריך כרטיס חזק יותר מזה. תודה!! עריכה:ואני לא עושה OC
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלא יחרוג מ 1200ש"ח בלי מסך וציוד היקפי.. זה לחבר הוא צריך אותו לאינטרנט,סרטים ,שירים ומשחקים ממש קלים נגיד ברמה של GTA SAN ANDREAS... אה ותכינו לי בבקשה את המפרט שיהיה מ K.S.P תודה...
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תשאלו מה הקשר? אז ככה - קופסת הגפרורים שבה אני ומשפחתי גרים בה מכתיבה מיזעור ותליה של כל דבר כולל את המחשב-שורה תחתונה: אני צריך מחשב בגודל הזה (פיזית) -http://www.dell.com/us/p/inspiron-zino-hd-410/pd?p=inspiron-zino-hd-410&view=pdetails עם ביצועים כאלה: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dkcwnn1&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=alienware-m11x-r2&vw=classic- ההגיון שלי אומר שאם ניתן למזער מחשב גיימינג חזק(I3) למימדים של נייד 11 אינץ אז מדוע לא ניתן לבנות מחשב בגודל של הזינו עם I3? או שבעצם ניתן?? ולחוקי הפורום אין צורך בציוד היקפי כולל מסך תקציב עד 1000$ שימושים מחשב חזק לשימוש ביתי עם דגש על הופעה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי אני מתעניין ברכישת נייד יד 2 ויש לי כמה שאלות. 1. מה ההבדל בין X61S ל X61 ? 2. איזה דגמים של ניידים בגדלי מסך האלה שיצאו לפני שנה שנה וחצי הוכיחו את עצמם כאמינים ? 3. על איזה מהדגמים היה ניתן לקבל אחריות של 3 שנים ? (הבנתי שעל DELL וX61 נתנו ?) 4.איך ה 2510p ביחס לDELL 1310 וה X61 ? תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בסיסית עם תוכנת השרטוט SOLIDWORKS סרטים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP, IVORY 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז הכותרת דיי ממצה את עצמה. חיפשתי בזאפ ולא מצאתי שום דבר קונקרטי, לכן אני פונה לפורום לעזרה. אני מחפש לרכוש מחשב נייד, רצוי עם 320 ג'יגה הארד דיסק, 3 ג'יגה זיכרון ומעבד T6400 ואם יש, אז גם 3 שנים אחריות. עדיפות לכ.מסך של ATI. מבחינת מחיר, אין לי יותר מ4500 להוציא על זה, אפילו קצת לרדת כי אני רוצה לרכוש גם תיק ועוד קצת שטויות. מבחינה של סוללה וכדומה, המחשב יהיה רוב הזמן מחובר לחשמל, או בבית או בעבודה - לכן אני לא מחפש משהו שמחזיק שעות על גבי שעות רק על הסוללה. כאילו אני מחפש משהו שיהיה אפשר לרוץ איתו בין המשרד לבית וממש מינימום של עבודה עליו מתי שהוא לא בחשמל. את ההוצאות רכישה החברה מחזירה לי ברגע שאני רוכש את המחשב. אז על מה אפשר ללכת ?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 פחות או יותר * רזולוציית המסך? 1366x768 לפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI , VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500G * כונן אופטי? כן, עם צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה מע…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מחפש מחשב גיימינג לאחיין. לא צריך חזק מדי, אבל כולל מסך. עדיף בעיקרון KSP כי מגיע לאילת שבוע הבא והייתי מעוניין להזמין כבר מחר כדי שיהיה מוכן שם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים לתלמיד חטיבת ביניים וקצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל FORTNITE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד (לאמא ) אני מאמין שאין לה צורך ביותר מצרכים בסיסיים. עיקר השימוש כנראה יהיה לגלישה ואולי טיפה OFFICE ( כלומר אקסל ווורד). מה שכן חשוב לי 1) יציאת HDMI 2) אחריות מורחבת בשביל הראש השקט שלה (ושלי) ל 3 שנים. 3) אם אפשר ואני לא רואה סיבה למה לא לקחת מעבד מסדרת Core i החדשה. נכון לעכשיו, אני נוטה לכיוון Dell Inspiron N5010 לדוגמה מכאן http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=779&category_id=150&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 אשמח לשמוע הצעות / המלצות נוספות - אחרות על דגמים אחרים בשוק. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה , המחשב שלי הלך לגמרי. ניסיתי לסחוב אותו עוד קצת אבל זהו שבק חיים. אני יודע , פתחתי דיון לפני חודש ימים בערך. אבל אז החלטתי לחכות עם הקניה קצת שיצאו לוחות אם זולים וכו'. אשמח בבקשה להמלצות על בסיס אינטל וamd , אין לי העדפה מה שיותר משתלם. תודה מראש לכל העוזרים מה התקציב המקסימאלי? 4.5-5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, רק אם זה שווה את זה עד 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , אינטרנט וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-