ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
שלום, אנסה לפרט את מרבית האינפורמציה: סכום - עד 4000 (אם יחרוג בקצת אבל יהיה מעולה מפרטית גם טוב) זיכרון - לפחות 6 ג'יגה מסך - 14 אינץ' אפשרי בהחלט ללא כונן תקליטורים ( זה בהכרח עושה את המחשב להרבה יותר דק?) הארדיסק- לפחות 500 ג'יגה ולפחות 5400 RPM מעבד - לפחות I5 אינטל (מאוד חשוב הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב כי אני לא מכיר את סוגי המעבדים וביצועיהם) רצוי כרטיס מסך לא און בורד ( אני לא גיימר אבל יותר טוב לצפיה בסרטים וכדומה לא?) באופן כללי זהו מחשב לעבודה ולשימוש יומיומי .. אני לא משחק בו ולא מעמיס עליו איזה שהן תוכנות מסובכות... בכל זאת חשוב לי חיי סוללה טובים, שיעבוד מהר, אמינות, ואם אפשר משקל סביר זה בהחלט יהיה נחמד. תודה רבה לעוזרים (חשוב לי מאוד כי אני הדיוט בתחום …
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש צורך במחשב שמשמש לעבודה עם מסמכים, שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט ולעיתים משחקים באינטרנט (מה שאומר כרטיס מסך חלש). מהידע המוגבל שלי במחשבים אני מבין שיש צורך במעבד חזק ובכרטיס זיכרון חזק ולא מעט דיסק קשיח, כמובן שכולל צורב DVD. אני לא יודע אם כדאי מעבד 4 ליבות ואם עדיף AMD או INTEL בתקציב הזה. לגבי הזיכרון אני מעדיף 4GB, אשמח שתגידו לי אם מומלץ יותר. כרטיס מסך לא חייב אך כדאי להיות HD מכיוון שאין מסך HD, אני לא יודע כמה כסף להשקיע בכרטיס מסך עצמו ולכן אודה לכם מאוד אם תגידו לי. הרבה תודה מראש והמשך חופש נעים! בנוסף אשמח אם תמצאו לי חנות שיש בה מבצע שכולל מערכת הפעלה מקורית (עדיפות לXP) בהנחה לאחר קניית המחשב. החנות באיזור המרכז (רמת השרון, הרצליה, תל אביב) ובכל זאת אני…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- . מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש''ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פיתוח תוכנות\אתרים, שימשו משרדי, עבודה עם תוכנות גרפיקה (לא בטירוף, פוטושופ ופלאש), מספר תוכנות כבדות יחסית שרצות בו זמנית, כמו גם 4 דפדפנים שונים עם לא מעט לשוניות פתוחות. ממה שאני מבין דרוש לא מעט זכרון למחשב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:cod 7 , AVA ,Combat arms ,…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום החלטתי ליקנות מחשב חדש שמיועד 85% למשחקים עכשיו היתענינתי קצת ומצאתי מפרט יפה ב 5500 ש"ח אפשר לחרוג קצת Core 2 Duo E6600 Box Intel - 2400 MHZ 4MB-CM = 1780 Gigabyte GeForce PCX7900GS - 256MB ddr3 PCI-E = 1197 Gigabyte GA965PDS4 - 1066 MHz DDR2 = 1029 Kingston DDR2 - 1024MB 800MHZ CL5 = 755 Maxtor MaXLine III - SATA 250GB 7200RPM 16MB buffer = 472 עכשיו כל מי שהראתי לו את המיפרט הזה אמר שאני לא צריך את כל החלקים היקרים האלה ואני יכול למצוא חלקים יותר זולים וליקנות כרטיס מסך יותר טוב עכשיו נוראה חשוב לי שהמעבד והלוח היו טובים כי המחשב היה ישאר איתי לפחות עוד 4 שנים וכרטיס מסך אני תמיד יוכל לשדרג בעתיד ... בקיצר אני מסתכל לטווח הרחוק ... עכשיו אם יש לכם המלצות …
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כבר פתחתי אשכול קודם לגבי התייעצות למפרט קיים, אך כרגע הייתה תוספת לתקציב של 500 ש"ח וצורך בכרטיס מסך, המחשב צריך שיהיה מסוגל להפעיל טוב משחקים כבדים (כמו crysis).(חשוב שיורכב בחנות באיזור המרכז, מכוון שTMS רחוקים לי ובמקרה של בעיות וכו' זה יהיה סיפור להגיע לשם). התקציב הוא 3,500-4,500 ללא ציוד עיקפי. (מצטער אם עברתי על החוקים בכך שפתחתי אשכול נוסף).
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב : וורד בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קל - וורד בלבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב אינו מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יחובר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך ביכולות גרפיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. הא…
-
היי , מחפש DAC+AMP נייד לשימוש עם apple music + sennheiser ie80 בעיקר מLG G6. החלפתי לפני כמה ימים S7 שמת , ונראה שהמגבר שלו היה שונה , אם לא טוב יותר, הצליל נשמע מאוד שטוח . לא בטוח איך לתאר את זה. בכל מקרה תכננתי לקנות מגבר , אז זה זמן טוב. *G6 בלי Quad DAC *בערך 80-90 דולר.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
*לקנייה בארה"ב שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בקניית מחשב בסכום הנ"ל בארה"ב: לא בדיוק גיימר ולא משתמש בתוכנות תלת-מימד אבל משתמש במחשב שעות רבות כל יום. לדעתי בסכום המוצע ניתן למצוא מחשב חזק ביותר הצעות ? (בייחוד לגבי החברה, המעבד, כרטיס מסך וראם) תודה מראש יניב מפרט שמצעתי, מה דעתכם: Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-bit Intel ® Core ™ i7 720QM 1.6GHz (2.8 GHz Turbo Mode, 6MB Cache) No Microsoft Office 1Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis McAfee SecurityCenter, 15-Months HD+ Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1680x945) W/2.0 MP 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz 250GB 7200 RPM SATA Hard Drive Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/writ…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
צריך מפרט מחשב להרצת סימולציות לא גרפיות. הדרישות: - לא נדרש כרטיס מסך (יספיק אחד שמובנה על לוח אם). - מעבד ליבה כפולה (יותר ליבות פשוט לא ינוצלו) - עם כמה שיותר זכרון cache. - עד 4 ג'יגה זכרון - לוח אם עם bus כמה שיותר מהיר ובאופן כללי כמה שיותר איכותי. - דיסק קשיח מהיר (לא נדרש נפח מעל 80 ג'יגה). - מארז לא בולט (בלי כל מיני לדים וחלונות). ציוד היקפי (גם מסך) לא נדרש. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום. עד היום מעולם לא הרכבתי מחשב מחלקים, נכנס לי קצת כסף בפייפל ואני מעוניין להתחיל לקנות בכמה סבבים חלקים למחשב כך שאוכל להרכיב לבד אחד. איזה כללי בסיס עליי לדעת בעיקרון? אני יודע שלמעבדים של AMD צריך לוחות אם מסוימים בזמן של INTEL צריך סוג אחר, נכון? האם אותו הדבר נכון גם לגבי כרטיסי מסך (רק Readon וכאלה ל AMD והג'יפורסים ל INTEL?) אשמח לקבל פרטים שיעזרו לי. כמו כן, איזה מרכיבים אני חייב לקנות? עשיתי לי את הרשימה הבאה לוח אם + מעבד (אני קונה אותם ביחד Bundle) כרטיס מסך כרטיס קול דיסק קשיח ספק כוח כרטיס רשת אלחוטי מארז צורב כרטיסי זיכרון נלווים (עכבר, מקלדת, מיקרופון, רמקולים, מצלמה) מה שכחתי ברשימה? אני יודע שזה יכול לצאת לי יותר יקר מלקנות מחשב, ויכו…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אז זה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪894 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 , יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3090 TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5 ברכישת מחשב חדש מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪1399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3055 NZXT M59 Plus 3x120mm + Antec TruePower Trio 650Watt ברכישת מחשב חדש !, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3088 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 …
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
חבר מתלבט אם לקנות או לא הוא מוכן לשים בכללי על לפטופ עד 7K. הבו עיצה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפשת מחשב נייד בגודל 12 אינץ' עם תחנת עגינה שתתחבר למסך בייתי. חשוב מאד - לא מדובר בתחנת עגינה של USB אלא תחנה מלאה/קבועה... (כמו שצריך) שמתי עין על ה-Z1-BRAVE של LG אבל בשתי חנויות אמרו לי שאיו תחנת עגינה (כמו שאני רוצה) בשבילו אז אם מישהו יודע על מידע נוסף אני אשמח לשמוע... תוווווווווווווווווווווווווווווודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג רק במשהו קריטי שישנה את הביצועים בהרבה.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מולטימדיה (צפייה בסרטי HD, חיבור למסך LCD גדול וגלישה באינטרנט) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? רזולוציה של מסך lcd full hd. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?לא מיועד למשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפ…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מחפש נייד שיהיה חזק הרבה זיכרון לפחות 8 עבודה מרובה עם מערכות ווירטואלי VMWARE וכדומה אשמח להצעות הכוללת גם ארדיסק SSD רצוי I7 QUAD CORE ראיתי את http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350470490210&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_11059wt_1139 הבעיה רק עם הארדיסק אבל אפשר להסתדר ולקנות מאוחר יותר SSD מה אתם אומרים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבחירת חלקים למחשב קולנוע ביתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD לסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קצת משחקים וסרטים ואיך האיכות שמע שבו והאם היא גבוהה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61120ej#shidrug תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום אני קונה בארה"ב נייד ורוצה שיהיה קל משקל לשימושים בסיסיים : גלישה מייל וכצאת אופיס ראיתי את הדגם הנ"ל שנימכר עם ויסטה ושידרוג חינם ל7 האם יעבוד חלק ונוח עם המעבד הזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי תקציב עד 2500 ש"ח יש לי מחשב אני פשוט רוצה לשדרג בעיקר למשחקים כבדים בעלי גרפיקה גבוהה.. כרגע קיים אצלי מעבד core 2 duo 4300 זיכרון פנימי: 2 GB כרטיס מסך: radeon x-1650 pro בקיצור אני צריך כרטיס מסך חדש, ספק כוח, מעבד, לוח אם..(תוספת זכרון פנימי עם צריך) התקציב עד 2500 ש"ח למשחקים עם גרפיקה גבוהה תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו-פרימייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הי לא ממש בטוח שזה המקום לשאול אבל בכל זאת מחפש זיכרון לנייד של ACER 3633 DDR-333 גיגה או חצי גיגה במחיר שפוי לא יותר מ-70 שקל לחצי גיגה או 130 לגיגה צריך המלצה לחנות זולה או אפילו אם מישהו מוכר יד שנייה תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק להצעות שלכם לבחור אחד מה דגמים הנ"ל (נייד לטובת עבודות OFFICE,תכנות VISUAL STUDIO ,עריכת תסרטים וכ"ד לא למשחקים ) http://www.staples.com/webapp/wcs/stores/servlet/StaplesProductDisplay?&langId=-1&storeId=10001&splCatType=1&catalogId=10051&productId=195361&cmArea=SC3:CG71:CL161747 http://www.staples.com/webapp/wcs/stores/servlet/StaplesProductDisplay?&langId=-1&storeId=10001&splCatType=1&catalogId=10051&productId=207753&cmArea=SC3:CG71:CL161747 http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3523909&CatId=2289 http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpN…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מטרה שונה במקצת מטיב העזרה שניתנת פה בפורום בדרך כלל, אבל אני אשמח אם מישהו בכל זאת יוכל לעזור לי; אני עובד במעבדה חישובית באוניברסיטה, שעושה שימוש בכלים כגון Matlab. העניין כאן הוא שבאוניברסיטה אין רכישה בחלקים אלא מחשב קומפלט. והתבקשתי להציג מחשב נייח מתאים ואנשי המחשבים במקום יימצאו מחשב מקביל בדרישות אצל הספקים המתאימים. (לא ידוע לי מי הם). כך שאני צריך בסוף להגיש דגם או שניים של מחשבים מוכנים, לא משנה באמת של איזו חברה. התקציב גם לא נקבע, בציטוט של הפרופסור. בתגובה לשאלתי בנושא: "לטווח ארוך, היקר הוא הזול". למען האמת שהדרישות לא מצריכות, לפי דעתי, סכומים של יותר מ 5-6 אלף ₪, אבל יכול להיות שאני טועה. למפרט: הדברים החשובים: מעבד (בערך הדבר היחיד שה…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב מאיביי עד 1500$ השימושים: משחקים, פה ושם פוטושופ מידי פעם לימודים- ז"א שיהיה מסך איכותי, בטרייה שתחזיק לאורך זמן, שקט, שלא יתחמם, אמין אחריות בינלאומית שיהיה מחשב חדש ולא משומש חשוב לי מאוד נושא העיצוב, שלא יראה כמו כרש גיהוץ חשבתי על- Dell XPS M1330 אהבתי את העיצוב אך בסה"כ הוא די מיושן, זה פחות או יותר הסיגנון שאני אוהב מודה לכל מי שיעזור [br]פורסם בתאריך: 11.11.2008 בשעה 00:00:25 ^הקפצה^זה דחוף לי, אפשר עזרה בבקשה... אודה לכם מאוד
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-