ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד למולטימדיה בעיקר (סרטים מוזיקה וכו') לא כולל מסך ולא מיועד למשחקים (אולי פעם ב...) **עדיפות להרכבה מ KSP אבל לא חובה
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד לקראת שנת הלימודים הקרובה, קצת לפני שאני ארשום בדיוק מה המטרות של המחשב אני רוצה לנסות להגדיר תקציב(באזור 3000 ש"ח כנראה שאחרוג) ואז אחליט מה יותר חשוב לי(אם נייד כבד ביצועים גבוהים או נייד קל ביצועים פחות טובים), בכל אופן הייתי שמח לדעת מה לדעתכם יהיו הפרשי המחירים מהארץ לארה"ב ? ובאיזה מקומות קונים מחשב בארה"ב? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים(NFS ובעיקר סגנון של מירוצים,אך אני מעוניין בהגדרות גבוהות) ושימושים רגילים-אינטרנט HD קצת פוטושופ...חשוב לי השקט ולא מעוניין בOC.כרגע משתמש במסך 17" אך מחליף ל22". נא להפנות לחנויות באיזור המרכז.תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
סתכלו על הדיל הבא: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/44a73061-7336-415f-a836-cfc19c548b63?SideDeal=Y מה אתם אומרים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש הצעה למפרט השימושים שלי הם בעיקר משרדיים- אינטרנט, מסנג'ר, אופיס. אולי פה ושם אימיול, תוכנית שהורדתי מהרשת, מוזיקה, תמונות וכו', אבל לא הרבה מעבר. בנוסף אני צריך גם צורב DVD, אפשרות להתחבר לאינטרנט אלחוטי בבתי קפה וכו' אבל גם בבית- שם הוא לא אלחוטי. המשקל והסוללהה פחות קריטיים לי, אחריות רצוי שלוש שנים. מבחינת מערכת הפעלה אני מעדיף את הוויסטה הום פרימיום, אבל אם זה בא על חשבון שימוש סביר, נוחות מינימלית ומחיר אז לא אלחם על זה. כמובן שרצוי משהו שיחזיק שנתיים-שלוש לפחות- אני חייל לא עשיר במיוחד (: ראיתי פה המלצה על VOSTRO 1500 של DELL (http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241&zap=1), נראה לי נחמד אבל הייתי שמח לראות עוד דגם-שניים (מה גם שהאחרי…
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב שיש לי כרגע (מג'ון ברייס) למחשב חזק לגיימרים. אם הלוח (BIOSTAR 945GC M7-TE) לא איכותי וחבל לשדרג, אז אני אשתמש במפרט שפרסמתי לפני כמה ימים. עשיתי עדכון ביוס ככה שהלוח אם יתמוך במעבדי 45 ננומטר (כל ה- quad core למיניהם- q6600, q9300, penryn) וחשבתי להחליף מעבד, להוסיף זיכרון, לשים כרטיס מסך ולהחליף ספק.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן כולם מה דעתכם על המפרט: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T ¤ 1070 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 573 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1 כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 PCI-E HDMI Retail ¤ 313 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1 סכום: 3351 ש"ח. אני יודע שהמעבד אולי מוגזם לשימוש אינטרנט, אך הבן אדם רוצה מקסימום ביצועים. לכו תדעו, אולי בעתיד ירנדר איזה ביושוק האם המפרט מאוזן? האיש גם מבקש חיבור HDMI והוא לא מתכוון …
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט לחבר שלי, הבחור לא כל כך מעוניין לשמוע להצעתי ולוותר על מעבד מהדור החדש לטובת חיסכון לא קטן של כסף והפסדר לא כל כך משמעותי בביצועים, בגדול. 1) תקציב בערך 7000 שקל. 2)מטרות המחשב: משחקים כבדים, והרצת תוכנות כמו matlab, PSpice, orcad. 3)מעוניין רק ברכישת מסך עם המחשב ללא ציוד הקפי נוסף. 4)הבחור נעול על core I7. 5)עניין השקט הוא בגדר העדפה (כמובן שלא יעשה רעש של טרקטור). 6)מארז בעל סירקולציית אוויר טובה שתישמור על מחשב קריר יחיסית עד כמה שניתן. 7)הבחור לא מבין יותר מידי במחשבים לכן עניין OC יורד מהפרק לגמריי. 8 )האמת אני לא יודע על אילו רזולוציות הוא מתכוון לשחק ועם או בלי פילטרים, אבל אני די בטוח שהוא ישמח להוציא מהמשחקים החדשים ביותר את המקסימום האפשרי. המפרט ש…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב בעיקר למשחקים ועבודה גרפית.... הוא צריך לכלול כמעט הכל (מקלדת יש לי ) התקציב מסתובב סביב ה3500 -4000 אני יודע שהתקציב קטן יחסית והדרישות גבוהות אבל אם זה באמת יהיה בעיה אני בשמחה יקח Crt ובאמת שלא אכפת לי על החברות ...אולי חוץ מהכרטיס מסך שאני יעדיף את geforce בהרבה על השאר... תודה מראש לכל מי שיעזור !!
-
- 14 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני נמצא ממש לפני קנייה רוצה לדעת איך המחשבים הניידים של אסוס ואיך הולכת האחריות שלהם במקרה של תקלה? k50ij-643 של אסוס, דגם שנמצא בחנות באג
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי , אני מחפש טבלט כדי לקחת אותי לימי צילום ולהציג תמונות , אני ממש ישמח שתהיה לו אפשרות לחבר לטלוויזיה ( MINI HDMI ) ואני לא רוצה לעבור את 2000 ש"ח עבורו . המליצו לי על SAMSUNG TAB 2 10.1 זה הגודל מסך שאני צריך פחות או יותר אבל המסך שם הוא TFT ולא IPS . משהוא יכול להמליץ על טבלט טוב שהיה לו ? אין משמעות למערכת הפעלה (IOS , WIN 8 .......) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד חדש, המטרה היא לרוב לאימייל+אינטרנט, אך לפעמים גם לסרטים וסדרות. - גודל מסך - היום יש 15.6 וזה מתאים לצפיה בסרט או סדרה, זה פחות או יותר גם הכיוון (עם אופציה לאינץ אחד פחות אם יתאים מבחינת שאר הדרישות...) - משקל - המחשב יהיה בעיקר בבית, אז סוגיית המשקל יותר זניחה, למרות שקל תמיד עדיף. - זמן סוללה - של 4 שעות לפחות יהיה טוב. - תוספות - WIFI N כמובן, חשובה יציאת HDMI. - דיסק קשיח - לפחות 500 GB. - כרטיס מסך - יהיה נחמד אם יהיה כרטיס מסך קצת יותר טוב מהגנרי, אם אי פעם אחליט להריץ משהו מעט כבד יותר (משחק פה ושם..) - אמינות! הנייד האחרון היה של HP Compaq והוא היה זוועה. נשלח לתיקון כ-4 פעמים בשנה הראשונה שלו... התקציב לא גדול, כ-3000 שקל מקסימום, אשמח ל…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני צריך מחשב עם כרטיס טלויזיה שיתחבר ל- lcd בסלון ויוכל להקליט סרטים ולעצור באמצע וכו' בינתיים חשבתי על זה לא כולל כרטיס טלויזיה כי אני לא יודע מה לבחור מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤392 לוח אם: GIGABYTE GA-M52S-S3P אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤415 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX RADEON HD2600PRO SONIC 256MB GDDR3 - DX10 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤552 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤173 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 אחרי…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני צריך קישורים לקניית Nvidia 8800 GT OC G92
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
עקרונית המחשב אמור להיות מיועד למשחקים. אני צריך לדעתי לשדרג מעבד לוח אם וזיכרון. יש לי עקרונית עכשיו AMD 64BIT 3500+ LANPARTY SLI DR 2 GB סטוק של קינגסטון. 500GB X2 של WD ו ATI 4850 512MB הבעיה שלי במשחקים בעיקר כי יש לי DELL 2407WFP שזה לא רץ טוב כל כך ברזולוציות גבוהות למרות הכרטיס מסך. במחשב עם E8300 לוח P35-DS3L ו 4GB סטוק של קינגסטון זה רץ חלק על אותו מסך ואותו כרטיס מסך איזה מפרט הייתם ממליצים לי לשדרג שכולל מעבד לוח אם וזיכרון ?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב פשוט עד 1500 ש"ח. (לא כולל מסך) המחשב מיועד לאופיס וגלישה בלבד. תודה!
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לעריכת מוזיקה ועבודה כללית בבית... א.האם כדאי להשקיע במעבד core i7 או שcore i5 יספיק לי... ב.האם הארד דיסק סאטא 3 תומך במערכת הפעלה 32 ביט או רק ב64 ביט?
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום רב, עומדים מולי שני מפרטים די דומים אך ההתלבטות ביניהם היא ברמת המעבד ולוח האם. האפשרות הראשונה היא Intel Pentium-D 925 3.0GHz (LGA775. עם לוח אם- Intel Iselton D946GZISL. האפשרות השניה היא AMD Athlon-64 3800 X2 Dual Core Socket-AM@ (2 GHz), עם לוח אם Asus M2N-mx. שני המפרטים כוללים 1GB זיכרון Transcend, 80 GB WD SATAII 19 אינץ' ViewSonic 8MS [...] ומיועדים לעבודה ביתית (אינטרנט/אופיס), לא למשחקים (מקסימום משחקי פלאש). אשמח לקבל המלצה לגבי מעבד/לוח אם. תודה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כול המחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך- BENQ E2200HD רזולוציה 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מעוניין בהגדרות הכי גבוהות, המחשב יחובר למסך 1080P עם 60-75 HZ. …
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן מחשב נייד טושיבה Satellite U405, מחשב מצויין ואני מרוצה ממנו מאוד, אבל.. אני מרגיש שהוא מתחמם די בצורה ניכרת, ואני לא בטוח אם זה בגבול החום הסביר או מעבר לזה. האיזור שהכי מתחמם הוא איזור הטאצ'-פאד. הדפנות החיצוניות של המחשב לא מרגישות חם, אלא רק חלקו הפנימי. זה קורה גם כשהוא לא תחת עבודה מואמצת, ובמיוחד כשאני פותח אותו לאחר שהוא עובד כשהמכסה מקופל ומחובר למסך ולמקלדת ועכבר חיצוניים. כמובן שאני לא מניח אותו על דבר רך/דבר אחר שחוסם לו את פתחי האוורור. ניסיתי לבדוק את הטמפ' עם SpeedFan, ולטענתה ליבות המעבד מגיעות לטמפ' של 50-70 בשימוש רגיל (התוכנה מראה סימן של להבה ליד המספר, מה שדי מדאיג אותי), ההארד דיסק - 47 מעלות ו-"Temp 1" - "רק" 38 מעלות. זה כשהמחשב…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לחבר באזור ה5K -6K למטרות לימודים אבל גם שיחזיק בתור סתם מחשב רצוי שיהיה כפול ליבה תודה
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בס"ד 1. מה התקציב המירבי? 3000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד למשחקים כגון FARCRY החדש ו CALL OF DUTY בנוסף לעריכת מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא . המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה בתור מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק…
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט לשימושים כלליים בתקציב של עד 2K. (אפשר למתוח בקצת אולי עוד 200 ש"ח) המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי, דיסק קשיח וכרטיס מסך (יש לי Gforce 9600GT 1GB ) אני מעדיף לקנות דרך KSP, ואני מעוניין במארז THERMALTAKE V4. אני רוצה לוח שתומך בזיכרון DDR3 1600Mhz, אני רוצה לשים 8G זיכרון DDR3 1600Mhz, הלוח צריך להיות עם 2 חיבורי SATA3 לפחות עם חיבור ESATA ו FIREWIRE ו 2 חיבורי USB3. אני מעדיף לא לקנות ספק כוח גנרי. זהו זה ... תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
2. מטרות המחשב? עיצוב תלת מימד בסביבת 3DSmax, הורדות ומשחקים כבדים (רצוי מחשב שיחזיק את כל התותחים הכבדים של ימינו ושל השנתיים שלוש הקרובות על הגדרות גבוהות-מקסימליות בצורה חלקה [60 FPS]) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בצורב\נגן דיסקים או DVD כלל, גם לא כונן דיסקטים. אני מאמין כי כרטיס קול מובנה יספק את צרכי, אך חשוב לציין כי איכות המידי שלו חייבת להיות גבוהה. למשל, כרטיס הקול הנוכחי שלי (מובנה על Asus p4p800) עולה על כל דרישותי. (שוב, איכות המידי חשובה מאוד). 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחש…
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-