עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש מחשב נייד זול בעל זמן סוללה ארוך. חשבתי לקנות macbook air אבל מעדיף מחשב נייד של ווינדוס האם יש מחשבים זולים ממקבוק בעלי זמן סוללה ארוך ? השימושים שלי בעיקר גלישה באינטרנט צפייה בסרטונים הורדה של תכנים תודה

2. מטרות המחשב? תכנות קצת משחקים, * גודל המסך? 14.1,15.6 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות: * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דיי חשוב אבל אם זה בא בחשבון על חומרה אז לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 70 ג'יגה בייט, אם אפשר יחד עם SSD או אופציה להוסיף בעתיד כונן SSD אז מצויין * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תאכלס הכי משתלם בתקציב, אם יש משהו ב4K שיותר משתלם ממחשב יותר טוב אך ב5K אז אני יעדיף את ה4K שמעתי על …

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  3. שלום, בניתי (בעצמי) את המפרט מחשב הבא ב- אתר של KSP כמחשב ראשון לבן שלי (ילד בן 10) שביקש מחשב גיימרים. מעבד Intel Core Ultra 5 245KF 24MB Cache LGA1851 - try קירור למעבד קירור מים: Display - Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB White CPU Cooler לוח אם ASUS PRIME H810M-A WiFi LGA1851 DDR5 זכרון RAM Kingston FURY BEAST 2x32GB DDR5 5600MT/s CL40 כרטיס מסך: GIGABYTE RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GV-N506TGAMING OC-16GD כונן SSD: GI AI298 PCIe Gen 3x4 NVMe 1.3 M.2 2280 2TB SSD כונן SSD: GI AI298 PCIe Gen 3x4 NVMe 1.3 M.2 2280 2TB SSD ספק כח: Antec Atom V2 V750 750W 12cm PSU מארז: MSI PRO FORGE M050A Micro ATX Tower Black Case מסך למחשב: MSI MAG 274QRFW WQHD IPS 27 Inch Ga…

4. שלום לכולם, בשעה טובה המחשב הנייד הכבד והאנטיקה שלי התפגר סופית. הגיע הזמן לקנות מחליף. אני הולכת הלוך ושוב לפקולטה כל יום חצי שעה בכל כוון אז משקל הוא רלוונטי ולכן אני מבקשת שעדיף נטבוק ולא מחשב נייד (אלא אם כן הוא קל יחסית - המחשב הקודם שלי שקל 3 ק"ג) מצרפת לפי חוקי הפורום את הפרטים: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (divx סטנדרטי ואולי סרטים בyoutube ב- 720/1080p). אין צורך בגיימינג, תכנות או עיבוד גרפי. * גודל המסך? כמה שיותר גדול לתקציב. * משקל רצוי? 1.5 ק"ג נשמע לי סביר, לא צריך להשתגע על כל גרם אם זה מקפיץ את המחיר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כל דבר שמאפשר 8 שעות ניגון וי…

5. Started by hamtsani,

לאחרונה קניתי את המפרט המצורף להלן ושאלתי האם הוא מתאים גם לעריכת וידאו (כמובן בהנחה שאני אוסיף כרטיס מתאים) או שצריך לעשות בו עוד איזה שהוא שינוי: מעבד: e6600 לוח: GIGABYTE 965p - ds3 כרטיס מסך:gf 8800 gts 320 זיכרון: 2gb 667 mhz דיסק קשיח: wd 250 gb 16mb צורב די וי די: lg h30n sata ספק: liberty 500w מארז: gigabyte triton בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by yakirsh4,

. מה התקציב המקסימאלי?1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את התקציב אפשר לנצל את החריגה רק אם היא ממש כדאית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD אינטרנט ומשחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כמו שהכותרת אומרת , מפרט למשחקים עד 3000 שקל ללא ציוד היקפי וללא OC. הבחור עובד על טלוויזיה 32 אינץ' כך שדרוש שזה יריץ גם סרטי HD. אם אפשר כמה שיותר שקט יותר טוב וכמה שיהיה יותר חזק בתקציב עוד יותר טוב. תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייח שיהיה בעיקר לשימוש של גלישה באינטרנט, סרטים ומשחקים כמו Fifa, NBA וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח במידת הצורך. (עד 500 לטובת שדרוג משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים כמו FIFA, NBA וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לא…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מעבד Intel Pentium 4 3Ghz 800Mhz 1M לוח אם Asus P4P800S SE זכרון Kingston 512M DDR 400Mhz דיסק קשיח Samsung 120G 7200 8M Sata כרטיס מסך GigaByte Redeon 9600Pro 128M כרטיס קול Creative Live 5.1 כונן Samsung/Toshiba DVD 16x52 צורב Samsung 52x32x52 כונן דיסקטים מודם 56K כרטיס רשת 10/100 עכבר אופטי של מיקרוסופט מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט רמקולים לסראונד של( Creative (Ispire 4400 מטרת המחשב היא בעיקר למשחקים אך כנראה יהיה בו מעט שימוש משרדי אנא עזרו למצוקתי בתודה עידן (ששי)

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  10. צריך מפרט למשחקים בעד 3000 ללא OC ללא ציוד הקפי גודל מסך 23" עדיפות למעבד אינטל דגש על אפשרות לשדרוג עתידי... עדיפות להשקעה קצת יותר גדולה על לוח אם בשביל אפשרות שדרוג.. לדוגמא חשוב שהסוקט יהיה מהחדשים ולא 775.. ועם USB 3, וDDR3 שקט לא מאוד קריטי.. אבל אני לא רוצה מכסחת דשא בחדר.. לא צריך צורב.. יש לי שתיים ולא צריך עוד אחד.. אני חשוב שזהו.. תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by man_,

אהלן, אני מתכנן להחליף את המחשב בתקופה הקרובה, והתחלתי לשוטט ולבדוק איך אני משיג מקסימום ביצועים במסגרת התקציב שלי שעומד על 5000 (עם חריגה של כמה מאות בודדות של שקלים). מההתרשמות שלי מהפורום יש פה חבר'ה מקצועיים שמבינים עניין, ולכן פניתי לקטגוריית "מחשבים מומלצים", שם מצאתי את שני המפרטים הבאים: 1. תחת מקסימום גיימינג מינימום מחיר: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/22 , שעולה 4450 ש"ח 2. תחת משחקים (גיימינג) http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/13 , שעולה 5440 אני סבור ששני המפרטים חכמים ויעילים, אבל יש לי כמה שאלות: א. עד כמה כונן הSSD נחוץ ? האם ארגיש בהבדל בהרצת משחקים/בעבודה השוטפת ? לא עדיף להשקיע את ה400 שקלים האלה במעבד חזק יותר (או שפשוט לחסוך אותם)…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shlooks,

אהלן, מחפש המלצה למפרט בשביל חבר... תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, אם אפשר לחסוך עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, סרטים, גלישה. משחק בעיקר ב- Mount & Blade - ארצה מחשב שיהיה מסוגל להריץ את הגרסה החדשה שעומדת לצאת בצורה כמה שיותר חלקה וגם את The Elder Scrolls Online 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 - אין לי בעיה עם קצת רעש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת ה…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אוקי אני רוצה מחשב שיהיה למשחקים כבדים , שתתמקדו בעיקר בכרטיס מסך ומעבד. מסך samsung t-190 . וזהו תעשו לי מפרט הכי טבו שיכול ליהות בסכום הזה , ללא מקלדת עכבר רמקולים או ציוד הקיפי אחר רק מסך עד 3500 תודה !

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  14. Started by Dvich,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש להכליל מסך בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by iakovl,

טוב חברה, הגיע הזמן המכריע, קניית מערכת חדשה התקציב שבחרתי לזה הוא 5.5K יעוד? מחשב ראשי - משחקים, סרטי HD וכו'.. הנה המפרט שבחרתי + חלקים שכבר יש (מסומנים בכחול) מעבד E8400 ב 815 ש"ח לוח אם Asus P5Q Pro ב 670ש"ח זכרון - 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition ב375ש"ח כ.מסך - club3d 4850 דיסק קשיח- wd3200aaks ב220ש"ח דיסק קשיח - ST31500341AS *4 ב2740 ש"ח צורב - Asus DRW-20B1LT ב150ש"ח מארז - P180/6A19 ספק - VX450 קירור- Ninja 2 ב175ש"ח סה"כ יצא לי 5145 ש"ח אבל בגלל שאני ואינטל לא מסתדרים אז אני משאיר את התקציב פתוח ל5.5 במידת הצורך. ה4 כונני 1.5 אמורים לעבוד עם הבקר PERC 5/I (באמת הגיע הזמן) בגלל זה הדרישה העיקרית היא ללוח אם עם 2 PCI-E*16 או אם יש PCI-E*8 יעודי, העדפה שיוכל לפעו…

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by speed42,

שלום לכולם, אשמח להצעה למחשב נייד. תקציב - 1800 -2100. מטרות המחשב? תכנות , סביבות פיתוח של ECLIPSE, VISUAL STUDIO, MATLAB, VMWARE , סרטים, אינטרנט , עבודה משרדית. * גודל המסך? 15.6 עדיפות למסך מט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מלאה. * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שפחות, לכל היותר 2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך , עדיף כמה שיותר אבל מספיק 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDM I * Bluetooth? נחמד שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה, אני כנראה אקנה SSD ואעביר אליו . לכן חשוב שיהיה תמיכה ב SATA 3. * כונן אופטי? לא משנה . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מער…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לחדר ואין לי מושג איזה אני צריך אז אני מקווה שאני אוכל להיעזר בכם אני רוצה בחדר גם טלויזיה וגם מחשב, בהתחלה חשבתי לקחת מחשב רגיל ולחבר אותו לטלויזיה בכלל לא חושבתי על מדיה סנטר כי חשבתי שהמחירים בשמיים אבל נראה לי שעכשיו עם המחירים של הHTPC אולי זה כן יהיה אופציה טובה.. מבחינת שימוש זה לא המחשב הראשי אלא רק לגלישה, שמיעת מוזיקה ולראות טלוויזה וסרטים (למרות שאני בקושי רואה) חשוב שיהיה לו תקשורת WIFI כדי להתחבר לרשת בבית ותקשורת BT חשובה לי כדי שישמש לי כדיבורית שאני בחדר עם הPDA מבחינת הרד דיסק, תכלס אני לא אשתמש יותר מ100 ג'יגה (וזה גם ממש בהגזמה) זיכרון אני לא אתפשר על מתחת לג'יגה כדי שהמערכת תעלה נורמלי, אם זה הכרחי אני אשים גם יותר לפי ה…

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  18. שלום רב לכולם. אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי שיוכל גם לשמש אותו בשביל שימוש בתוכנת אוטוקד. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודה עם תוכנת אוטוקד, שימוש בתוכנות מיקרוסופט אופיס, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ', אפשר גם 14 אבל לא רצוי. * משקל רצוי? 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי כמה שיותר. נדמה לי שעתיים וחצי זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250 * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD …

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  19. אשמח אם תתנו את חוות דעתכם על המפרט הבא: מיועד למשחקים כבדים, ולתקופה של שלוש שנים לפחות. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. נדרש מסך (19'' לפחות) אך לא נדרשים מקלדת או עכבר. מעבד: Core i5 661, 3.33GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 995 ש"ח לוח אם: P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 655 ש"ח זכרון DDR3 1333MHZ: 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel 620 ש"ח כרטיס מסך GYGABYTE: HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 880 ש"ח דיסק קשיח WESTERN DIGITAL: 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD1600AAJS 195 ש"ח צורבים SAMSUNG: SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA 125 ש"ח מאווררים ARCTIC COOLING: Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan 130 ש"ח מארז ANTEC: Three Hundred Mini Tower Ga…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  20. שלום! אני צריך את העזרה שלכם למכונת משחקים / פיתוח תוכנה מלאה כולל ציוד היקפי. המכונה תהיה בעיקר למשחקים וקצת עבודות פיתוח עם אפשרות ל OC בהמשך. כמו כן אני אני זקוק לציוד היקפי מלא (עכבר, מקלדת, רמקולים). מסך כבר בחרתי, אני אקנה את ה DELL 2407 אז המפרט צריך להתאים למסך. דבר אחרון, אם תוכלו גם להמליץ על חנות באיזור המרכז, עם שירות מעולה. תודה רבה, גלעד

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Yoel1541,

מעבד : AMD Richland A10-6790K Quad Core 4.0GHz כרטיס מסך : AMD Radeon™ HD 7700 ראם : G.Skill Ares 2x4GB DDR3 1866Mhz PC3-14900 Kit דיסק קשיח : Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB אסאסדי : Sandisk Ultra II SDSSDHII-240G 240GB SSD SATA III ספק כוח Antec 550W 80+ VP550P מארז CoolerMaster Elite 241 Mini Tower Black קירור :Noctua NH-C14 ספק כוח : Asus A88XM-A FM2+, AMD A88X, DDR3 2133, PCI מריץ COD AW ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, ללא מסך וציוד היקפי, לשימוש כללי, משחקים, הורדות, סרטים וכו'. אני גם לא מתכוון לבצע OC משום סוג במחשב. אני מנסה להשיג את התוצאות הטובות ביותר, הביצועים הטובים ביותר - בכמה שפחות. מחכה לתגובות - תודה! מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤788 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤697 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39456 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996640 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA…

• 14 תגובות
    • 875 צפיות
  23. שלום. אני צריך מחשב לרופא. הוא עובד עם 3 או 4 קופות חולים. הדרישה של כל קופה היא שתהיה מערכת הפעלה נפרדת (בגלל אבטחת מידע) וקו אינטרנט נפרד. מבחינת מעבד, אני לוקח Pentium, לא צריך יותר מזה. זיכרון - 4GB. מערכת הפעלה Win7. נקודת התורפה שלי היא מערכות ההפעלה הנפרדות. חשבתי לשים 4 כוננים קשיחים, שעל כל אחד יושבת מערכת הפעלה, ובהעלאת המחשב, הרופא בוחר עם איזה קופה הוא רוצה לעבוד ואיזו מערכת הפעלה להעלות. יש למישהו הצעה יותר טובה לפתרון הבעיה? בעיה שניה - קווי האינטרנט. לא בא לי לשים עוד 3 כרטיסי רשת, ושכל מערכת הפעלה תעבוד עם כרטיס אחר. יש אולי איזה בורר שהרופא יוכל להחליף ידנית בין קו לקו? (בלי לחבר ולנתק כבלים. זה לא בא בחשבון) לוידאו יש פתרונות כאלה. השאלה היא האם לרשת יש …

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  24. בבקשה!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Ic3 CuB3,

לאחר שכבר הגעתי למצב הזה עם מפרט של 6000 ש"ח, הוכרחתי לוהזילו ל5000 ש"ח. המחשב למשחקים ולעבודה שוטפת מהירה וטובה, הורדות, צפייה בסרטים, צריבה וכו'. זה המפרט הסופי שנבנה פה בפורום : * כרטיס מסך 1147 ש"ח. Leadtek Geforce 7600GT 256MB DDR3 128bit PCI Express Retail * מעבד 1399 ש"ח. INTEL P4 DUAL CORE 3.0GHZ 800MHZ 2X2MB 64BIT (930) LGA775 BOX * קירור למעבד 150 ש"ח. Arctic Cooling Freezer 7 Pro * סט זכרונות 586 ש"ח. MUSHKIN DDR2 1GB EM2-5300 667Mhz DUAL PACK 2x512MB * מארז+ספק 486 ש"ח. Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK * צורב DVD 227 ש"ח. NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk DVD * כונן קשיח 421 ש"ח. WD 160GB SATAII 7200 RPM 8MB Buffer WD1600JS * …

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.