ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
לקצת משחקים + קצת הורדת שירים / אימיול + קצת אופיס + קצת אינטרנט עדיף מעבדי אינטל C2D כרטיס מסך נפרד / או על הלוח (מה יותר טוב בגבולות התקציב?) לוח אם טוב של חברה ידועה + צ'יפ 965 בעל חיבור ישן IDE 1 לפחות + SATA + USB 6 כונן קשיח 160 GB (מספיק לא?) צורב טוב בתקן SATA מארז + ספק איכותי לפחות 400W (אמיתי) (כול הרכיבים החיצוניים בצבע שחור) תודה
-
- 10 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רציתי לבקש מפרט מחנות http://tms.co.il/ עד 6 אלף מיועד למשחקים כולל מסך LCD 19 אינץ עד 1200 שקל ומבקש שהמעבד יהיה 4 ליבות. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף שקל למחשב ועוד מסך בתקציב עד 2000 שקל, אני רוצה מסך 240Hz ואם אין אפשרות אז לפחות 120Hz עם כמה שפחות Inch ו2ms ו 3D וLCD ו LED עם יציאת HDMI מסך שיריץ לי את הרזולוציות הכי גבוהות שאפשריות כיום. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לנסות לחסוך, אבל אם אפשר וזה שווה את החיסכון אז סבבה, למרות שאני לא אקבל החזר מה6 אלף שקל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה עשרות גג מאות בודדות רק אם מאוד שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ מישחקים מאוד כבדים על הרזולוציות הכי גבוהות בלי שהתאמץ לכמה השנים הקרובות בקיצור לגיימינג ותכני HD כלומר סרט…
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
למפרט יצורף כרטיס PHYSX של AGEIA בעוד 1100 ש"ח . המפרט מנוע מחשבים ( בגלל שהם קרובים, לא רוצה מפרטים מ SKYPC וכאלה... ) . שאלות : שווה להוסיף 120 ש"ח על אותו מעבד בדגם הזה ? : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8791 שווה להוסיף עוד 300-400 ש"ח לאותם זכרונות רק בתזמונים של 4-4-4 במקום 5-5-5 ? כמה זה כבר משנה ? הכרטיס מסך 8800ULTRA יכנס במארז הזה בלי בעיות ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
והמלצות כמובן על חנויות באיזור חיפה שמומלץ לקנות בהם אותו. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש לעצמי את המפרטים תביאו מSKYPC בבקשה השימושים של המחשב זה לשחק CS לראות סרטים לגלוש אייסיקיו וכל החרטא הזה.. לגבי מעבד יש לי כיוון אבל אני לא סגור כל כך מה לקחת AMD X2 3600\3800\4000 לגבי לוח אם מעדיף שיהיה של GIGABYTE (בהקשר הזה-מה זה FIREWIRE והאם אני צריך אחד כזה?) לגבי HDD שיהיה 160 GB לא יותר..של WD.. לגבי זכרונות אני לא בדיוק סגור אם 2GB או 1GB...אם ישאר כסף להרחיב אז 2GB...סומך עליכם.. כרטיס מסך אין לי ממש כיוון...סומך עליכם שתתאימו את זה לדרישות שלי ותשיגו את מלוא הביצועים לתקציב הנוכחי...וזה שאמרתי שאני משחק CS אל תתאימו את זה רק דווקא לCS אלא תשיגו בתקציב הזה כרטיס מסך שבטווח מחירים הזה מביא הרבה תמורה.. לגבי מארז אין לי אפילו כיוון...ראי…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב לא כולל מסך וללא ציוד היקפי! אני מדבר איתכם עכשיו בפנטיום 1 200 מג"ה ... תוכלו לעזור לי לבנות מפרט בבקשה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? 1 לוח אם INTEL® LEMONT DP965LTCK 1 זיכרון Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 2 דיסק קשיח WD1600JB Western Digital 1 כרטיס מסך Gigabyte nVIDIA GeForce FX7600GT 256MB 1 צורב DVD GSA-H10A LG 1 מארז m-com simbadda 402 tk silver 520watt 1 כרטיס קול מובנה 1 כרטיס רשת מובנה 1 אבקש לדעת איך המפרט הזה והאם יש להשיגו במחיר יותר זול אני לא גיימר בטירוף אבל משחק מדי פעם המפרט נלקח מגולדטופ מחשבים ???
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום הקצו לי 6500 שקל (או 1500 דולר), וברצוני לבנות מכונה שתספיק לי לכמה שנים, אחרי הכל, זה סכום לא מבוטל של כסף. אני קונה את החלקים מהיבואן, כך שאני לא צריך מקומות לקנייה. בנוסף, אינני צריך אביזרים נלווים. אני מעוניין להרכיב מחשב לגיימינג, אבל גם לעבודות יומיומיות, ובכך חשבתי על המפרט הבא: זיכרון: 2 כרטיסים של 512 קינגסטון, במהירות 667 - 158$. הארד דיסק: הארד דיסק אחד של WD של 500 ג'יגה, בתקן סאטה 2 - 229$. לוח: אני מתלבט בין שניים שנראים לי מאוד חזקים ואמינים: הראשון, P5WDG2 WS Pro <Green> של אסוס, שעולה 299$. השני, GA-965P-DQ6, של ג'יגהבייט שעולה 250$. כ.מסך: GV-NX795T512H-RH של ג'יגה בייט שעולה 343$. מעבד: Intel® Core 2 DUO - E6600 במהירות 2.4 - שעול…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט שאני מתכנן לקנות התקציב שלי הוא 7200 ש"ח למי שיש מה להוסיף או מה לתקן מוזמן מארז-מארז כולל ספק ומאוורר 25 ס"מ JSP-TECH H-550D-F25 400W מחיר-316 ¤ http://www.skypc.co.il/pl_product~H-550D-F25~6~0.htm מעבדINTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ CONROE OEM - מחיר-1058 ¤ http://www.skypc.co.il/pl_product~INT-CP-E6750~3~0.htm קירור למעבד-ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO FOR INTEL 775 מחיר-129 ¤ http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-7-PRO~18~0.htm לוח אם- GIGABYTE GA-P35-S3L מחיר-559 ¤ http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=461&CatCode=101 זיכרון פנימי-CORSAIR DDR2 2048MB (1024MBX2) 800mhz CL5 מחיר-712 ¤ http://www.skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400~15~0.ht…
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המפרט של המחשב צריך להיות מ logic pc המסך שאני מעוניין בו זה Dell 20'' 2007WFP WIDE ואני לא יודע אם מוכרים שם ככה שאני אשמח אם תתנו לי קישור לחנות טובה במרכז שאפשר לרכוש את המסך הזה דרכה והמטרה של המחשב של לסרטים ומשחקים עם oc בסיסי (לא לקצה הגבול של המעבד) המפרט של המחשב שאני מעוניין בו זה כרטיס מסך 8800 GTS 640 הארד דיסק 250 גיגה האם יש טעם לקחת לוח אם עם תמיכה של SLI? מארז גדול ויפה, בסביבות ה 500 שקל חשבתי על Thermaltake VB1000SWS Silver SOPRANO + Window Case או Thermaltake VC3000BNS Armor Junior Black Tower Case אני היום נוסע לחנות שלהם לקבל הצעת מחיר סופית, ככה שני אשמח אם תביאו לי הצעות כמה שיותר מהר תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מעוניין שתעזרו לי לבנות מפרט מחשב בתקציב של בין 3500 ל4000 המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ותוכנות כמו וורד. הצורך החזק הוא שהוא יעמוד בהרבה תוכנות פתוחות. כרטיסי מסך ב700 ש"ח ממש לא בעניין - כרטיס מסך שיהיה הכי מינימלי שאפשר ולא יפגע בביצועים. אני חושב שבתקציב הזה אפשר לבנות מחשב חזק [מכיוון שלא משקיעים בכ. מסך] מחכה להצעות שלכם תודה
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב בלי שום ציוד היקפי. אני אשתמש בו לגלישה, משחקי רשת ופוטושופ. אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם יחס עלות/תועלת משתלם מספיק. אני לא רוצה לקנות מחנות קטנה ולא מוכרת (אפילו אם היא הכי זולה) משום שהיה לי ניסיון רע עם חנויות כאלה (חצי מהחלקים לא היו במלאי, שינויים במחיר, חלקים לא נכונים הגיעו וכו'). אחריות ושרות אצלי במקום ראשון, מוכן לשלם תוספת של כמה מאות שקלים בשביל זה. עדיפות לחנות טובה שיש לה סניף באיזור חיפה והקריות. עריכה: הגדלתי את התקציב ל 1500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין ברכישת מחשב למשחקים (לא כבדים במיוחד כמו FPS, אבל שיוכל להריץ NWN2 או Spore לכשיצא). בנוסף, אדגיש שמסגרת התקציב הינה כ-3500 לא כולל מסך (שככל הנראה יהיה תוספת של עוד כ-1000 שקל עבור דק סביר). מסקירות קצרות שערכתי, בניתי את המפרט הבא: להלן מבנה המחשב הנבחר הפורמט: שם המוצר קישור למוצר מחיר זול ביותר מארז מחשב ו6 A19ו Compucase http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=421960 ¤216.00 GA-P35-DS3R http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=581842 ¤726.00 מעבדו Core 2 Duo E6420 Boxו Intel http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=577197 ¤964.00 זכרוןוDDR2 1024MB 533MHz CL4וKingstonו http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=375821 ¤220.00 זכרוןוD…
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן , תודה על העזרה . 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כולו . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית , תכני HD , וקצת משחקים . כגון : PES . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). WORD , FF ועוד , כל זה בשימוש תדיר כמובן . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? רזולוצית Full HD . * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים קלים . * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיוע…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אהלן ! אני צריך מפרט למחשב חדש עד 6000 שקל (לא יותר) לא כולל מסך, מארז, וציוד נלווה (מקלדת, עכבר, רמקולים). המחשב מיועד בעיקר למשחקים, אבל אני נותן יותר עדיפות לחלקים האחרים מאשר לכרטיס מסך (בגלל שבקרוב יצאו הכרטיסים החדשים וחבל לזרוק סכום גדול של כסף). אני לא מבצע OC משוגעים אבל בהחלט יש אפשרות שאני ישתמש בזה בעתיד. תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני יודע שזו אולי השאלה הכי חשובה אבל אני לא יודע לומר מה התקציב בדיוק. למען האמת אני רוצה לשאול כמה יעלה המחשב שאני רוצה ולפי זה אדע איך אני ממשיך. מכיוון שאני לא יכול להשקיע כרגע בטכנולוגיה הכי עדכנית, הייתי רוצה לשאול כמה יעלה לי לבנות מחשב שיריץ את The Witcher 3 ב- 1080p ו- 60FPS. אני יודע שזה משחק שהוא יחסית "כבד" גרפית אבל בכל זאת הוא כבר בן 5 שנים, ובכוונה ציינתי 1080 ולא 2K או 4K, כך שלפחות לפי ההיגיון שלי אני חושב שלא חייב מחשב מהטופ בשביל זה, תקנו אותי אם אני טועה. (ואני מניח, מן הסתם, שמחשב כזה יריץ באותה רמה, לפחות, גם את GTA V ואת SKYRIM, נכון?) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, ע…
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא יחרוג מה8 אלף.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD (בעיקר משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Battlefield 3, Bioshock Infinite וכו'... וכמובן כל משחק טוב שעתיד לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי (5 שנים) מתחיל לגסוס, הכרטיס מסך נשרף וגם הספק, אז החלטתי לעשות מחשב חדש בעזרתכם. חבר נעזר בפורום בשביל לעשות את שלו לפני כמה חודשים, והוא מרוצה מאוד (ואני מקנא בו). 1. מה התקציב המקסימאלי : 6000 ש"ח (אפשר לחרוג 200 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב: משחקים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : Battlefield 3 , PlanetSide 2, Hitman, Max Payne -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1360 על 768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 7 6. לא צריך מערכת הפעלה או תוכנות 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? - תמיכה בהתקנים/חיבורים: HDMI / USB3 / …
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתכנן לקנות בקרוב (מאוד) מחשב חדש. אני עם הBarton 2500+ כבר 6 שנים, לפחות, אז מן הסתם שאני מתכנן לקנות מחשב שיחזיק לי זמן רב. את עיקר ההשקעה אני מתכנן לשים על לוח האם, המעבד והזכרונות. אם במורד הדרך אני אראה צורך אני אשדרג את כרטיס המסך. זה המפרט שיש לי כרגע (KSP) : מעבד : Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1340 1 1340 לוח אם : P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E 1595 1 1595 זכרון פנימי ( 6GB - טריפל צ'אנל - 1600 ) : 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 760 1 760 כרטיס מסך : HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 900 1 900 כונן קשיח : 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS 530 1 530 צורב דיוידי : DVD±RW GH22LS50 x22 B…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך והזיכרונות שאני רוצה שיהיה במחשב: כרטיס מסך 3080,וזיכרונות 8X2 16GB cl16 3600 עריכה: יש לי התלבטות בן המעבדים 11600 ל. 10900 אז אני מעוניין לקבל 2 מפרטים שמתאימים לכל אחד מהמעבדים הנ"ל תודה מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב ספציפי מתי מתוכננת רכישת המחשב? השבוע מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): (גיימינג כמו dragon age 4 forspoken diablo 4 משחקי rpg arpg האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת עכבר ומסך מהו נפח איחסון…
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
היי לכם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אל תחרגו בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו - דו מימד ותוכנות תלת (החל מאוטוקד ועד לריינו ומאיה) - הרבה גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תלת מימד כבד (הרבה רינדור) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 24" (X2 אבל לא סביר שאשחק על …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה (שלי ישנה בת כ9 שנים) אני די מבין בחומרה אבל אני רוצה להתייעץ עדיין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אחד לחסוך אחד לא לחסוך . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על איכות גבוהה (כמה שיאפשר התקציב ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO 2033, IV, AC:B , BFBC2 (הבנתם איזה כובד חחח) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט לצרכי גיימינג שאני מתכנן להזמין בעוד כשבוע וחצי - שבועיים. (ללא מסך) התקציב הוא 7,000, אך ניתן לחרוג ולהגיע גם ל8,000 (לכל היותר) אם זה משתלם ושווה את זה, או פחות, כמובן. שימוש המחשב בעיקר לגיימינג (והכוונה היא למשחקים עם דרישות נמוכות ועד משחקים שדרישותיהם גבוהות), וככל הנראה המחשב גם יהיה מחובר בHDMI לטלוויזיה שתהיה בחדר. בנוסף, המסך מחשב הוא 24" בחיבור HDMI ב1080X1920 אם המידע הזה רלוונטי. אין צורך במקלדת\עכבר. מבחינת שקט, מן הסתם - עדיף שלא יהיה רועש, אבל גם לא קריטי בעיניי שיהיה שקט מדי. אין צורך במערכת הפעלה, ואין חנות ספציפית שאני רוצה לקנות ממנה. אני תלוי בהמלצות. בנוסף, כנראה שבעתיד ארצה לשים זיכרון (או שאפשר כבר עכשיו, …
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים : cs:go, overwatch, assassin creed, gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 בעקרון לא משנה, מה שאתם חושבים שהכי טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-