עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, יש לי מחשב נייד Toshiba a505-s6005 עם כרטיס מסך מובנה, ואני רוצה להגדיל את הזיכרון של כרטיס המשך מ-64MB שהוא כרגע. חיפשתי בכל האפרויות בביוס ולא מצאתי איך לעשות את זה. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by ortapiero,

קיים בכלל דבר כזה? לא כלכך מצאתי בגוגל... או שיש תחנות עגינה אוניברסליות כאלה שזה קופסא שפשוט אליה מתחבר הכל ואז יש כבל אחד שמתחבר ללפטופ? סתם מנחש... בקיצר, האם קיימת תחנת עגינה ללנובו יוגה 3? תודה =]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. המפרט הראשון : תקציב 2000 שקל +- לא יותר מידיי כולל מסך דק 19 אינץ' Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE - 3 Years Warranty M61SME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Transcend כרטיסי מסך‏ Zotac - 3 Years Warranty 8600GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital - שלוש שנות אחריות 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מארזים‏ Price Units Total Codegen 6219 Midi 450W Max Black מסכים‏ CHIMEI - שלוש שנות אחריות Price 958D 19'' LCD 5ms DVI - 1680X1050 המפרט השניי כולל כרטיס TV ומסך 22 אינץ' עד 4000 + -. מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E8200, 13…

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  4. לחבר טוב הלך היום המחשב הנייח (ספק גנרי של איבורי) והוא דחוף חייב מחשב חליפי. הוא גר רחוק, לא מבין בעניין בגרוש, אין בסביבתו הקרובה מי שכן מבין ואין לו זמן/עצבים להתעסק בזה אפילו ברמה הבסיסית ביותר. מחשב נייח סביר ובסיסי + הרכבה + מערכת הפעלה יעלה לו בסביבות ה-2K וגם צריך לחכות כמה ימים ולקוות שלו דחפו לך זבל משומש/מחודש/מתצוגה. ראיתי את ה-ASUS X54C ב-KSP/IVORY ב-2190 ש"ח עם מערכת הפעלה, OFFICE STARTER ושלוש שנות אחריות יבואן רשמי בינלאומית בבית הלקוח: http://ksp.co.il/?uin=16002 מעבד PENTIUM דו ליבתי, 4G זיכרון, דיסק 500GB ויציאות USB3, רמקולים ALTEC, רשת 1G קווית ו-N אלחוטית + יציאת HDMI... מה צריך יותר מזה? אני אוהב את הניידים של ASUS בד"כ (אם כי בסדרות היקרות יותר). א…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  5. טוב זה מיפרט לאחי שרוצה ליקנות מחשב והוא כימאת לא משחק ובעיקר גולש ומישתמש באופיס הוא לא מבין כלום בOC ולא צריך גם OC אז בבקשה תנו לי מיפרט שיתאים לו

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  6. מארז: Compucase 6A19 Black Midi Tower True 300Watt PSU לוח אם: ASUS P4P800 מעבד: pentium 4 2.6 זיכרון: 1.5G של טווינמוס 2x256 1x1G כרטיס מסך: רדאון 9500 פרו הארדיסק: 200G WD צורב דיוידי של LG מקלדת מיקרוסופט+עכבר+רמקולים

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by Classify,

קצת בעיתי למצוא לכמה זמן מספיקות הסוללות של ניידים. אני מדבר בעיקר על המחשבים של דל. יש איזה אתר שאפשר לראות שם איזה דגם מחזיק כמה זמן אם איזה סוללה?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד פשוט לצרכי לימודים: אינטרנט, אופיס, וכו'.. מסך מט - חובה גודל מסך: 13-14 (אפשר 15 אבל מעדיף שלא) זיכרון חיצוני: לפחות 500 GB (לא מעוניין ב SSD בגלל שמייקר מאוד את המחשב) מעבד i3 או i5 (אין צורך ב i7) מערכת הפעלה לא חובה, עדיפות לרכישה בארץ שתהייה אחריות. חשוב לי שהמשקל יהיה קטן כמה שאפשר ולכן חיפשתי מחשב ללא כונן אופטי, אבל אם יהיה מחשב בעל מפרט יותר טוב במחיר סביר אני מוכן לקנות אותו עם כונן אופטי. תקציב עד 2600 ש"ח , המחשב אמור לשרת אותי ב-3 השנים הקרובות (לאותן מטרות כפי שכתבתי מקודם) מכל החיפושים שלי התכנסתי למשחשב אחד שרציתי לקבל את חוות הדעת שלכם עליו, ועל החנות שממנה אנ…

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. Started by marik,

שלום רב. קיבלתי הצעה למחשב: AMD Athlon™ II Quad Core 635 לוח Gigabyte דגם GA-880GA-UD3H זכרו 2GB DDR3 133MHZ דיסק קשיח 500gb sata DVDRW LG HUNTKEY H-10 1600 ש"ח ואמרו המעבד הזה ברמה של INTEL I3 האם זה נכון? או ללכת על מחשב מבוסס של אינטל?. המחשב לצריכה ביתית :גלישה ,הורדות ,סרטים . אשמח לקבל תשובה או שיפור במפרט. תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  10. היי חברים אני צלם שמחפש להשתדרג במחשב נייח לצורך עבודה יעילה יותר עובד עם תוכנות פוטושופ ולייטרום, חשוב לי שיהיה מחשב שיוכל להריץ את שתי התוכנות במקביל אם יוכל לשמש גם לגיימינג מה טוב. התקציב שלי למחשב הוא כ-6,000 ש"ח בנוסף אשמח להמלצה על מסך IPS טוב לעריכת תמונות תקציב עד 4,000 ש"ח תודה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by clown,

חרגתי במאה שקל מהתקציב כי זה היה נראה לי המינימום שצריך בשביל משחקים. החבר שאני מרכיב בשבילו את המפרט די לחוץ בכסף ככה שממש קשה לי לחרוג, אפילו מה3K. הערות ותיקונים יתקבלו בברכה: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤618 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤341 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤274 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤419 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8004GK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤906 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 צורב Lite…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by Teknik,

שלום, אשמח להערכת מחיר של המחשב כיום : של כל המחשב(מורכב) וגם כל חלק אם אפשר. i5 - 3550 @ 3.30Ghz + קירור פשוט של זלמן 8GB Kingston (4gbx2) 500GB WD Blue Z77-D3H (oc, cf, m-sata) Seasonic 500W (80+ Bronze) Sharkoon Vaya Value ( 2 fans) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ciauai,

המפרט P4 1.7 ASUS P4S333 זיכרון 512 SDRAM נראה לי או RAM כרטיס מסך geforce 2 כרטיס קול 5.1 ערוצים של גינויס כונן DVD של LG 40GB ארדיסק

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by xena,

שלום לכולם, בתחילה נסגרתי על http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-nvidia.htm תוספות: 250GB אך הידיעות אודות השבב של NVIDIA הרחיקו אותו מהמחשב הזה. לכן עברתי ל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310.htm אך במחיר של ירידה ברמת המעבד. תוספות: 4GB זכרון, 250GB וויסטה ראשית, האם הבחירה שלי נבונה? השימוש של המחשב הוא לעבודה משרדית ולא יותר. האם ההבדל בין 8100 ל 8300 (בתדרים הללו) יהיה ממש מורגש? שימו לב שבמפרט הראשון כרטיס הזכרון אינו עובד כלל על דואל אלא מדובר בסלוט אחד, ואילו במפרט השני (בגלל שאריות בתקציב) הוספתי עוד 2GB לעבודה בדואל. זה לא יותר חשוב ממעבד 8300? תודה.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by eldad82,

היי בניתי את המפרט הזה http://www.tms.co.il/preview/spec/7f4ysh86 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע ממש . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר מסך 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב ש…

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by solidus,

כמה זה חשוב להתקין את הדרייברים האלה? לדוגמא, אם אני לא אתקין את הדרייברים של הchipset איך זה הולך להשפיע על הנייד שלי? ואני יכול להתקין את הדרייברים של ויסטה במקום? (אני מתכוון להתקין גירסת 64ביט של 7)

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  17. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ועריכה גרפית ( Photoshop ו- Illustrator ) * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? עדיף, לא לחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אשמח לשמוע המלצות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם יש שני מחשבים שנראים לי מתאימים. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם הם מתאימים, אם כן איזה מהם יותר מתאים ואם לא איזה מ…

18. Started by avid,

שלום, אודה לכם על ייעוץ בבחירת נייד לפיתוח תוכנה שיאפשר לי להריץ גם מחשבים וירטואליים (VMWARE). עד היום היה לי DELL עם מסך 15.6 ומקלדת מלאה. הבעיה שהדגמים החדשים כבדים מאוד והקלים (עם מסך 13.3) יקרים מאוד. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-5000 ש"ח אפשר לחרוג אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה. נעשה שימוש ב-VMWARE ולכן נדרש זיכרון רב ודיסק SSD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by chinchi,

אהלן חברים! במפרט הנ"ל (הורכב בTMS) הכנסתי גם ציוד רשת. בנוסף הוא כולל סט מקלדת ועכבר. אשמח לעצותיכם בנוגע למוצרים טובים יותר / מתאימים יותר בטווח המחירים הנ"ל ובאותה החנות. בנוסף אשמח לדעתכם בנוגע לזיכרון והמארז, האם הזיכרון סביר , האם המארז שקט יחסית ? בתודה ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  20. כולל מסך וציוד הקיפי רמקולים מקלדת עכבר וכו

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  21. מישהו מכיר את הכרטיס הזה? אני רוצה לקנות Lenovo G550 2958 k3g שבחו"ל בביקורות המחשב מגיע עם nVidia G105 שעליו מצאתי המון פרטים, אבל משום מה בארץ זה מגיע עם הכרטיס הראשון שציינתי ואין שום מידע כמעט על הכרטיס הזה.. ??? .

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by eknhsh,

"היי אני רוצה להשקיע 5000 שקל על שידרוג מערכת אני אשמח לשמוע מה המלצות שלכם על מעבד 2 גיגה זיכרון 2 כרטיסי מסך טובים לוח אם עם אפשרות להריץ 2 כרטיסי מסך ביחד 2 גיגה זכרון הכוונה מעבד על זהו - שאר הרכיבים אני לא צריךיש לי וזה לא בעיה זאת אין לי צורך בדברים נלווים המטרה שלי היא הרכבת מפרט שמאפשר להריץ 2 כרטיסי מסך יחד וזה כדי לשאוף לביצועים כמה שיותר גבוהיים (למשחקים בדגש) תודה המטרה שלי היא הרכבת מפרט שמאפשר להריץ 2 כרטיסי מסך יחד וזה כדי לשאוף לביצועים כמה שיותר גבוהיים (למשחקים בדגש)

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  23. שלום לכולם!! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב שישמש לסטודנט. מטרות עיקריות: עבודה באופיס, שרטוטים ב AutoCad ,אינטרנט,וקצת משחקים קלים(FIFAו PES בעיקר, אם התקציב אינו מאפשר זאת- ניתן להתעלם מאפשרות זו). אין צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC. אין לי העדפה לחלקים ספציפים,אך יש לי העדפה לקנייה מKSP/אייבורי. בתודה מראש!!!!

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by smadar-g,

שלום, אשמח לקבל מכם עזרה. אין לי שמץ של מושג בעניינים האלה.... המחשב הנייח שלי שבק. זקוקה לו לעבודות משרד סטנדרטיות (אופיס) גלישה, צפייה בסרטים, משחקי מחשב לא כבדים מדי, עריכת תמונות ואולי גם עריכת וידאו בעתיד. האם המפרט הזה יספיק לי? האם כדאי לשדרג למעבד i3? יש טעם בזיכרון גדול יותר או שאפשר להוסיף בעתיד? תודה (-: לוח אם: תוצרת GYGABYTE דגם: GIGABYTE GA-H81M-S1 דגם אשר כולל את מיטב הטכנולוגיה 4SATA3+FSB1600+ PCIe x 16 +HT+RAID DDR3-1333+USB2(8)+USB3(2) DUAL BIOS + +2PCI + 1PCIE+DYNAMIC ENERGY SAVING Ultra Durable 2 ציפסט: Intel® H81 Express Chipset- אחריות: שלוש שנים מעבד: תוצרת INTEL דגם: INTEL CORE G3220- מהירות: - 64BIT 3.0GHZ – FSB 1150 - 6MB …

25. שלום רב, המחשב הנוכחי שלי (שנקנה לפני 3-4 שנים) נמצא בתהלכי התפגרות ולכן החלטתי לקנות מחשב חדש. שימושו העיקרי של המחשב יהיה למשחקים (ותוכונת "קלות"). יש לי מסך 20" רחב של Dell (ברזולוציה של 1680x1050). הסתכלתי פה ושם... ובניתי את המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R זיכרון: KINGSTON DDR2 2GB 800MHz x2 כ. מסך: GIGABYTE GV-R485OC-1GH צורב: ASUS DRW-2014S1T כונן קשיח: Seagate ST250032AS 500GB SATA2 32MB מארז וספק: Gigabyte TRITON 180 + PSU 420W כל זה יצא 3,600 ש"ח. החלקים שאני לא בטוח לגביהם הם הלוח אם, והמארז אם הוא מספיק טוב (אני לא מחפש מארז "יפה" או משהו... רק שיחזיק ויהיה מאוורר מספיק). ואם יש הצעות לשיפור או מפרטים אחרים אני אשמח…

• 2 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.