עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by PsyDream,

טוב לפני שאתם בונים לי את המפרט אתם יכולים להגיד לי מאיזה אתר מומלץ לקנות כי אני הבנתי שיש פה כמה אתרים שלוקחים ריבית.... זה אחד 2 בקשר למפרט....אני רוצה מעבד קונרו וזיכרון ג'יגה מספיק....דיסק של 160 ג'יגה....וכ.מסך ג'יפורס 7600 gt ....וזהו תודה...

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  2. לא כולל: מארז מסך ספק עכבר, מקלדת, רמקולים תמליצו לי על: כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, זיכרון. אם אפשר כמה שיותר זול ומשתלם, מעדיף ב 2500 ש"ח, אם צריך יותר אז מקסימום 3000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by lael,

מחשב בעיקר לגלישה קצת משחקים וסרטים תודה לעוזרים אם אפשר גם מפרט אינטל לאוברקלוק וגם AMD

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by subash,

שלום לכולם, לאחר קריסת המחשב הכואבת שעברתי החלטתי להתדקם ולקנות מחשב חדש אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט שיתאים לי. האם לדעתכם ניתן וכדאי בתקציב שלי ללכת על מעבד i7? בדרך כלל אני רואה בתקציב זה מפרטים עם מעבד i5 ... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אודיו, תכנות, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס, matlab. eclipse,ableton live, משתמש ברובן באופן תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  5. Started by hananmori12,

שלום, עוזר לידידה עם מחשב נייד עד 3000 שקל, הדרישות הן שיהיה מעבד I5 לפחות, 8 גיגה זכרון, SSD, ועדיפות לדל או לנובו, קיבלתי המלצה למחשב הזה http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4652 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? היא רוצה 17 אבל עדיף 15 מבחינת המבחר * רזולוציית המסך? לא משהו שמשנה לה כל כך * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים עבודה * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לSSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף FreeDos * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לDELL אם לא לנובו תודה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by Lyor,

אי צריך עזרה בקשר למפרט הטכני שלי. אני אספתי מיידע וקבעתי את המפרט שיהיה לי, אבל יש לי בעייה קטנה, אני לא יודע מה המכיר הכולל של המפרט שאני רוצה. אז אם אפשר מהמבינם למיניהם (ויש פה בטח מלא) הייתי רוצה שתנסו לקבוע בערך מהו המכיר של המחשב שאני רוצה בבקשה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 - 2.4GHz 1066MHz גוף קירור למעבד Big Typhoon Thermaltake לוח אם Intel Desktop Board D975XBX זכרון פנימי 667Mhz DDR-2 - 512mb זכרון פנימי- מודול שני DDR-2 - 512mb דיסק קשיח GB 160 - SATA-II - 7200RPM - 16MB צורב DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM כ. מסך GTX 512MB DDR-III - 7900 PCX GeForce כ. קול Onboard כ. רשת Onboard מארז- עדיין לא הוחלט (אשמח לקבל עזרה בקשר לזה) ספק כוח 400W DUAL RAIL E…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  7. היי, מחפש מפרט עבור זוג פנסיונרים לצרכים של גלישה באינטרנט ואופיס, וקצת מולטימדיה (ניגון מוזיקה, סרטים) - עד 2500 ש"ח. אין צורך במסך או בציוד היקפי כלשהו (גם לא מקלדת ועכבר). אין צורך בכונן דיסקטים. במסגרת התקציב אני חושב שזה יהיה סביר להכניס כרטיס מסך זול כלשהו (לא onboard) וזאת לטובת תמיכת דפדפנים בהאצת חומרה שבאה עלינו לטובה, ניגון תכני HDR ביוטיוב ובאופן כללי. - לא ירוצו על המחשב הזה אפליקציות כבדות משום סוג למעט דפדפנים, אופיס ואולי נגני מדיה (מויזקה וסרטים) - המחשב לא מיועד בכלל למשחקים למעט משחקי פלאש בדפדפן וסוליטייר ושות'. - השקט חשוב (7) במסגרת התקציב אם יתאפשר לתרום לשקט של המפרט זה יהיה נהדר. - לא מתוכנן OC, אין צורך במערכת הפעלה. המחשב יירכש באז…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by amitshefif7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - overwatch, evolve stage 2, the culling, no man's sky,for honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 , hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שא…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  9. אני רוצה לקנות את המחשב הזה : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZ576V87H4 1. האם אני חייב לרכוש מערכת הפעלה בקנייה או שאני יכול להתקין לבד מדיסק שברשותי? 2. אם אני מתקין לבד , אני מקבל את כל הדרייברים של החומרות השונות? 3. האם כל מערכת הפעלה תעלה ? (XP ' VISAT ' 7) 4. איך הולכת האחריות במקרה של התקנה לבד? תודה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  10. Started by talx,

אני מעוניין לקנות DELL INSPIRION מארה"ב בתקציב של עד 1000$-1200 השימושים של המחשב יהיו למשחקים קלים (לא משהו מטורף COH/HOMM3) ותכנות אני לא ככ סגור על הגודל, מצד אחד מסך גדול מן הסתם אוכל בטריה ומצד שני אני לא יודע כמה נוחה מקלדת של 15'. אשמח אם תייעצו לי בנושא. 17: http://www.dell.com/us/en/home/inspiron-1764/pd.aspx?refid=inspiron-1764&s=dhs ל15 לא מצאתי עדיין משהו שלכד לי את העין תודה רבה טל

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by rami_hsn,

שלום לכולם אני מחפש נייד בתקציב +- 3500 הכי חשוב לי זה לפחות יציאת USB3 אחת, מקלדת מלאה ומסך 15.6 "מומלץ שהמסך יהיה מט" השימוש בנייד : לימודים וקצת משחקים כמו FIFA12 ו- H.A.W.X על איזה נייד הייתם ממלצים לי שיהיה הכי חזק שעומד בתקציב ובקרטריונים?? ???

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  12. אני זקוק למחשב למשחקים ומוזיקה לא כולל מסך בכ4000 שקל אין צורב במחשב עם מפרט מטוקף למשחקים רק שיהיה נתונים שיחיזקו את המחשקים החדשים ולמוסיקה שיהיה נפח וכרטיס קול טוב כדי לחבר אליו 5 רמקולים

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  13. שלום! מעוניין בנייד לצרכי אינטרנט/office, מוזיקה, וקצת תיכנות, בלי משחקים ובלי עריכה גרפית. כלומר, לא צריך משהו חזק במיוחד. מסך - 15.4". איכות המסך (רזולוציה וכו') חשובה. הכי חשוב- מקלדת נוחה עם כפתורים שנמצאים במקום הנכון- בעיקר השישייה של Insert\Delete\Home\End\Page Up\Page Down. שישבו ביחד בצד ימין למעלה של המקלדת, ב 2 שורות של 3, בדיוק כמו במקלדות הקלאסיות, ולא מפוזרים אקראית ברחבי המקלדת! כמה קשה לייצר מקלדת נורמלית?? מבחינת תקציב אני מכוון לסביבות ה 7000 ש"ח, גמיש (במקור חשבתי לתומי שקיימים ניידים זולים יותר עם מקלדת סטנדרטית, מסתבר שאין). ניידות פחות חשובה, מקסימום אני אקח אותו לרכבת/קניון, לכן משקל וזמן סוללה פחות קריטיים. לפחות GB2 זיכרון. גודל הארד דיסק- GB16…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by gspot5566,

שלום יש לי כיום בטקסי בוקס ואני מעוניין להחליף למחשב מדיה סנטר עם xmbc אני רוצה להיות מסוגל להריץ כל תוכן עד רמת בלורי מלא משחקים לא מעניין אותי חשוב לי שהסאונד יהיה ברמה גבוהה כי זה יחובר למערכת איכותית מאוד (רסיבר פלוס רמקולים בשווי 12k) צריך להיות שקט כמה שיותר מבחינתי לא רוצה להרגיש שיש לי מחשב בסלון מארז צריך להיות קטן כזה שמתאים לשים במזנון ולא נראה כמו מחשב מכוער. לא חייב משהו מיניאטורי אלא פשוט סדר גודל שנכנס במזנון, לא יותר גבוה מ18 ס״מ שיהיה מקום להרד דיסק פנימי אחד כרטיס רשת אלחוטי תקציב - הייתי שמח שזה יהיה עד 1500 אבל אם נושא הסאונד גורם לחריגה או משהו כזה אני יכול לחיות עם זה. בוא נגיד שעד 2500 מקס תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  15. מפרט מעבד לוח אם זכרונות עד 3500 להרצת וירטואלזציה אני צריך המלצתכם לשלושת אלה דגש חשוב ביותר - 8 ג'יגה זכרון לפחות המחשב הולך להריץ וינדוס סרבר 2008 R2. אם אפשר לשלב אם זה I7 ו X58 משובח. למטרות לימודיות של מכונות וירטואליות - HYPER-V תודה

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by MATTAN,

היי מה קורה אחים שלי אבא שלי הולך לקנות מחשב נייד לעצמו ורציתי לדעת עם המפרט הבא שווה את הכסף intel pentium m715 1.5 ghz (המעבד הוא דותן עם 2 מגה קאש) memory mb 256 h.d 40 gb ati mobility redeon 9200 64 mb ieee1394 interface combo dvd&cdrw קורא כרטיסים sd/mmc intel rp/wireless 2200 802.11 b/g פשוט רציתי לדעת האם זה שווה 7500 שח בבקשה תענו לי מהר כי מחר בצבריים אבא שלי הולך לקנות את המחשב

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  17. שלום, צריך מפרט ב - +-3000. שימושים: אופיס, סרטים, פוטושופ. המחשב הולך לשבת בסלון אז הוא צריך להיות שקט במידה מספקת (אני לא בטוח שצריך מארז HTPC אבל אני פתוח לכל ההצעות). הציוד ההיקפי היחיד שצריך זה רמקולים. בתור מסך אני לוקח את הDELL 2007FP. (כמובן שלא כלול בתקציב ) תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  18. הצעה שקיבלתי: מה חוות דעתכם על המפרט, המחשב מיועד בעיקר לישומי אופיס ואינטרנט, אני מביא מהמחשב הישן את ההארדיסקים ואת הכרטיס מסך GFORCE 256 PCI EXPRESS מגה בייט (כרטיס בן 4). (האם שווה להביא מהמחשב הישן את הספק והמארז?)

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by orkir,

אהלן, בכוונתי לקנות בקרוב (בנסיעה הבאה לארה"ב) את הT400S המהולל ורציתי לדעת של איזו חברה שייכים כונני הSSD שמגיעים עם המחשב? (גם ה64GB וגם ה128GB) אחרי קצת שיטוט וקריאת מאמרים וביקורות ראיתי שהכונני SSD של אינטל הם בעלי הביצועים הטובים ביותר (וגם זולים משמעותית), ובאתר של לנובו בסרט שבדף הזה: http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/special-offers.workflow:ShowPromo?LandingPage=/All/US/Landing_pages/ThinkPad_notebooks/T400s&ipromoID=hpc00491& כתוב שיש אופציה לכונני הSSD החדשיםשל אינטל, אך למיטב ידיעתי (ותקנו אותי אם אני טועה) הכוננים החדשים של אינטל מגיעים ב80/160GB... (ובSPECS של הT400S כתוב שהאופציות לכונני SSD הן 64/128/128FDE/256F…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  20. Started by Shasoosh,

קניתי היום את המחשב W576ה-87HR אני לא מצליח לראות את ה OSD כשאני משחק עם הווליום או עם הבהירות. התקנתי את כל הדרייברים מהאתר וגם תוכנה שנקראת OSD UTILITY אבל אני עדיין לא רואה את ה OSD. מישהו נתקל בזה? תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by kobipp,

אני מחפש מחשב פשוט וקל להקלדה בלימודים וגלישה באינטרנט, התקציב הוא 2500 ש"ח 2000. חשוב שתהיה לו אחריות לפחות לשנה הראשונה. * גודל המסך? 15.6 אינץ' לפחות, המטרה היא שתהייה מקלדת עם מספרים בצד ימין * משקל רצוי? ברור שכמה שיותר קל, אני לא כל כך יודע מה קיים בשוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5-6 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן+צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, בארץ מספיק. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Acer תודה! קובי

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לפי המפרט הבא: - מעבד core 2 DUO - זיכרון לפחות 1GB - דיסק קשיח של לפחות 80GB במהירות 5400RPM - כונן DVD-R\CDR מובנה - WIFI - Fire Wire - S-Video - גודל מסך בין 13" ל - 14" . לא יותר ולא פחות. - שוקל מתחת ל - 2.5 ק"ג - סוללה של 3 שעות לפחות. התקציב הוא 10,000 ש"ח. חשוב שהמחשב יהיה אמין חזק וקל עד כמה שאפשר. העיצוב אף הוא חשוב. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by GRiM,

שלום, אני מעוניין לקנות לאחי מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים, אבל כמובן גם לשאר השימושים (מוסיקה, סרטים, אינטרנט וכו'). התקציב עומד כעת על 3000 ש"ח, אצוי מאוד שלא לחרוג. אשמח לקבל הצעות מכם.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  24. יש לי מארז, כרטיס מסך Radeon 9600 Pro, יש לי כרטיס קול, HD רק את הלוח אם, מעבד וזכרונות. המחשב מיועד לילד בגיל 10, ככה שהדבר העיקרי זה אינטרנט מידי פעם ולשחק במחשב במשחקים שלא דורשים יותר מידי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by Albetron,

מה הם Pci serial port וknown device במנהל ההתקנים? לא מצאתי דרייברים שלהם. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים