ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, נתבקשתי לבנות מפרט לחבר גרפיקאי. אופי העבודה הוא עריכה כבדה של מדיה על כל סוגיה (בין אם תמונות , או סאונד או ווידאו). יש כמה דגשים שעליהם אי אפשר להתפשר: מעבד 4 ליבתי (עדיפות לQ9400) זכרון 8 ג'יגה (לפני שקמים וצועקים למה צריך את זה, אז מתעסקים ביישומים שיאהבו את המיץ ש8 ג'יגה נותנים) כרטיס מסך - עדיפות לNVIDIA היות והבנתי שלאחרונה תוכנות יותר תומכות בטכנולוגיות כאלו ואחרות בו לקידודים.(אני מניח ש9800GT יעשה את העבודה, אם יש תובנות שונות אשמח אם תתקנו אותי) כונן קשיח 500GB SATAII המחשב כרגע לא מיועד לOC, לכן לא קריטי להכניס קרורים אקזוטים. אם משהו סטנדרטי נכנס סבבה, אם לא-אז לא על חשבון הדגשים. מארז וספק- שיחזיקו את המערכת בכבוד. אך לא משהו יקר מדי , כלומר שלא …
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_658&products_id=8905 מה דעתכם? זה נייד טוב או לא? כן אני יודע שהוא אוכל סוללה אבל לא איכפת לי מזה אז זה בסדר אבל מה דעתכם עליו ככה... יש עליו ביקורות? או על מוביל 64 3200+ בכלל
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט. מעבד חזק, לפחות 2-3 ג'יגה זכרון. * גודל המסך? 12-13" * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): לא באמת * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? THE MORE THE BETTER. מינימום 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא 700 דולר זה באמת הגג מבחינתי. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אח שלי מתחיל ללמוד בטכניון וצריך מחשב נייד לעבודה \ אינטרנט מה אתם מציעים? תקציב? מומלץ לא הרבה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני קצת חדש בזה אבל יש לי GTAVI ו Call of Duty: At WOrld והמחשב שלי חלש בשביל המשחקים האלה. מישו יכול להמליץ לי על מחשב בסכום 2500 שקל טוב שיוכל להריץ את המשחקים האלה חלק. זה לא רק למשחקים האלה זה בכללי שיעבוד חלק על כל מיני משחקים מהסוג הזה.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום אני רוצה עזרה / דעה על המפרט הבא. אני צריך מחשב לשימוש בייתי + : מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 3000+ 754 670 1 670 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 410 1 410 זכרונות? DDR 400 Price Units Total DDR 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 390 1 390 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total XFX FX5200 128MB TV 280 1 280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB 7200 8MB Buffer-WD800JB 335 1 335 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 295 1 295 מארזים? Price Units Total 2202 ATX MIDI PFC, usb 160 1 160
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אשמח לשמוע דעות... לא מבחינת ביצועים כי זה בהתאם למפרט. אני מתכוון אמינות ושירות.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
העדכון האחרון היה באוקטובר, בתור אחד שמעוניין לקנות מחשב בקרוב הייתי שמח למפרטים מעודכים ומקצועיים ע"י מערכת האתר במקום לבקש מפרט ממשתמשים חובבנים בפורום.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שאני חופר אבל היום כבר הייתי בחנות ושיגעתי אותם , ואני חייב להחזיר תשובה בשביל לקבל את המחשב עד לחגים[אני טס בחגים..] אני מתלבט בין 2 הדגמים החדשים של הINSPIRoNה 15 אינצ'.. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20177 וה17 http://ksp.co.il/?uin=16258 אפשר לדעת מה יהיה פחות או יותר הזמן סוללה של כל אחד מהם בעת שימוש בתוכנות של תיכנות , ואינטרנט ביחד ?! אני פשוט צריך לדעת זמן סוללה והבדלי זמן סוללה בינהם !! תודה על כל הזמן שהשקעתם בלענות לי בכל הנושאים .
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אפשר לקבל חוות דעת על המחשב של dv9750 מבית HP מפרט טכני: מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.2 GHz זכרון מטמון cache: 4 MB סדרה: T7500 מסך גודל המסך: 17 " רזולוציה: 1440x900 כרטיס מסך: NVidia GeFORCE 8400M GS מסך: BrightView מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 2048 MB הרכב: (2048MB (1024MB X 2 מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB כוננים כונן: צורב DVDRW Dual Layer תומך LightScribe ד.קשיח נפח איחסון: 250 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: 3D Sound Blaster PRO רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מצלמת אינטרנט מובנת: HP WEBCAM קורא כרטיסים קורא כרטי…
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר כבר מזה האוברקלוק הזה????
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC. אם אפשר המלצה למסך טוב.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
בעקבות קנייה מוצלחת של מחשב נייח, שמחתי לחזור שוב להמלצות. תקציב - (3500) מטרות המחשב - אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים הייצ' די, עריכה גרפית פוטושופ גודל המסך? 15' משקל רצוי לא כבד מידי נדרש זמן סוללה ארוך לפחות 3 שעות בלי מטען יש צורך ביציאות מיוחדות, HDMI גודל מינימלי של כונן קשיח לפחות גיגהבייט320 לא נדרשת אחריות בינלאומית נדרש בלוטות' מצלמה מובנת, wireless, וכן מקרופון אך לא חובה תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעצב מקצועי ומצלם עובד רוב הזמן עם פוטושופ, בדרך כלל על קבצים קטנים יחסית אבל לעיתים על קבצים גדולים (1.5 ג'יגה). אני לא מבין בזה כלום ואשמח לעזרה ממי שמבין: מה אתם אומרים על המפרט הבא: http://www.g-tech.co.il/pl_product~core-i7-6700-12~18~111.htm מארז : מארז מקצועי לגימרים XIGMATEK ALFAR + 3 מאווררים מקצועיים 120MM + 2 יציאות USB 3.0 קדמיות מקדימה ספק כח : XIGMATEK 600W 80 PLUS מעבד :Intel® Core™ i7 6700 3.40GHz SkyLake לוח אם : ASUS Z170P CHIPSET Z170 זיכרון :16GB DDR4 2133MHZ דיסק קשיח : SSD 240GB דיסק קשיח : WD / TOSHIBA 1000GB SATA 3 כרטיס מסך : PNY QUADRO K2200 4GB DDR5 כונן א…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני רוצה מחשב שהיה טוב למשחקים בלבד עד 3700 שקל אני מאוד רוצה שהכרטיס מסך יהיה x1950PRO משולב אם זה בבקשה מפרט כמה שיותר מהר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ניראה לי שעדיף מפרט של AMD שמעתי גם שיש להם מעבדים עם ביצועים טובים יותר מאינטל במחיר יותר זול אבל אם אתם אומרים אינטל אז אינטל המחשב בגדול הוא למשחקים אני רוצה שהמשחק crysis לדוגמא יעבוד סבבה ולא צריך ברזולוציה הכי גבוהה אז רק לשים דגש לגבי הכרטיס מסך... אני ממש לא מבין במחשבים בגלל זה אני פונה לעזרתכם...תודה ואפשר קצת לחרוג במחיר
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני נותן למחשב שלי להוציא דו"ח כזה על החומרה ב EVEREST ובכרטיס המסך הוא רושם לי: nVIDIA NB8M-GS (G86M) נה זה אומר שאיזה כרטיס מסך יש לי..? כי משהוא נראה לי מוזר..! תודה רן
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לא לנעול את האשכול אני לא יודע לאיזה פורום לפנות! קניתי מחשב נייד כדי שאני יוכל להנות מהניידות שלו עכשיו יש לי מחשב נייד כבר חצי שנה ואין לי ממש מה לעשות בוא אז הוא תמיד נשאר בבית אז השאלה שלי אם הוא נשאר בבית כל הזמן לא כדי להחליף למחשב נייח??? בבקשה תענו מהר אני צריך להחזיר תשובה למישהו
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שאלו אותי, אשמח לעזרתכם מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצורכי השמעת מוזיקה בצורה מאד איכותית,אני מדריכת זומבה בארועים וצריכה שהמוזיקה תהיה מאד איכותית שאותה אני מורידה מיוטיוב והויסות של הקולות והסאונד והבס יהיה עדין ואיכותי ועוצמתי. כמו כן להשמיע גם רצועות מוזיקה שקטות בארועים ושהויסות יהיה נכון ואיכותי. כמו כן מראה קליפים וסרטים לבנות המצוה ומקרינה את זה בארוע. מעוניינת שהצב…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תכונות המוצר: מערכת הפעלה Windows 8 מסך 15.6" HD LED מעבד Dual-Core B960 במהירות 2.2GHz דיסק קשיח 500GB זיכרון 4GB DDR3 כונן DVD / RW כרטיס מסך Intel HD Graphics תקשורת אלחוטית 802.11b/g/n WLAN. יציאות USB 2.0, יציאת HDMI, יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות סוללת ליתיום 6 תאים מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה תוספות ושדרוגים:הרחבת זכרון ל-6GB - בתוספת ₪99.הרחבת אחריות לשנתיים נוספות - בתוספת ₪299ערכת אביזרים הכוללת: תיק DataShield איכותי 15.6", כבל HDMI 3D ועכבר אלחוטי - בתוספת ₪199 במחיר 1499. השאלה שלי היא האם המחשב הנל יספיק לביצועים של גלישה באינטרנט כולל צפייה בסרטים וסדרות ומדי פעם הורדות לא כבדות, עבודות על מיקרוסופט אופיס והרצת משחקי ספורט (פיפא ומנג'ר)? תודה מראש לעו…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב חדש,לא מיועד לאוברקלוק! מיועד בעיקר למשחקים דיי כבדים וחדשים. אפשר לחרוג בחיר עד 5000 רק אם החריגה באמת שווה. ועוד שאלה קטנה מה אתם אומרים על המפרט הזה: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM Asus P5Q Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Seagate 500GB Sata II 32MB Coolermaster CM 690 Black Corsair 550VX 41A @ 12V האם היה צוואר בקבוק או משהו? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום חברים , אני רוצה לקנות מחשב חדש וזקוק לעזרה במפרט. התקציב שלי הוא 2500-3000 ש"ח. המחשב הוא בעיקר לעבודה באינטרנט ואופיס , ואני זקוק גם למסך 23". רב תודות.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
אני מחפש מחשב חדש....מעבד לבד בלי מסך ובלי שום תוספות חיצוניות להפקת מוזיקה בלבד, ככה שהוא צריך להיות כמה שיותר חזק כי התוכנות שאני משתמש בהם מעמיסות מאוד...ומהיר כמובן לא צריך שום כרטיס מסך חדיש.... רק מחשב חזק.... התקציב שלי הוא 1500 שקל תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב : Gaming, משרדי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlfield 4, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? High 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם …
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-