ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה, אני מחפש מחשב "13 לעבודה בעיקר עם Illustrator ן Photoshop. עדיף עם כונן אופטי. תודה רבה! עריכה: התקציב הוא תקציב גג. אם ניתן לחסוך - מצויין..
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חדש! תקציב: עד 7000₪ איזור: באר שבע ניידות: בעל רכב איזה מפרט מומלץ, ואיזו חנות הכי מומלצת? תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום. העלתי אשכול כזה לפני כמה חודשים אבל הפסקתי לחפש אחר מחשב כי אמרו לי שיוצאים כרטיסי מסך חדשים אז האלה שבניתי עליהם אמור לרדת במחיר... אז חשבתי לנסות שוב ולראות מה תוכלו להציע לי.... 1. מה התקציב? 3000 עדיף ללא חריגה 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור סביר, עיצוב לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שירעיש באופן ממוצע 10. האם מתכונן OC? לא 11. במפרט למשחקי…
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים, בתכלס מה שהכי חשוב בסיפור הוא שיש לי 4 כרטיסי Radeon 7950 (לא מעוניין למכור אותם, לא לשאול בבקשה) ואני צריך להכניס אותם למחשב הזה, כלומר אני צריך לוח אם שתומך ב-4 כרטיסי מסך, מבקש את עזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בניתי את את המפרט למטרת גיימינג, הוא נראה דיי טוב אני רק רוצה חוות דעת סופית לפני שאני עושה את ההזמנה. מה דעתכם על המפרט? הייתם מחליפים משהו? (התקציב שלי עד 3600)
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים, חברה שלי מחפשת לקנות לפטופ ... הצרכים הם של סטודנטית (אופיס,אינטרנט,סרטים פה ושם אבל זה לא העיקר וזהו) הכי חשוב זה האחריות שיהיה עם מי לדבר (שנתיים לכל הפחות,עדיפות ל3) הסתכלתי על כמה מחשבים כמו Compaq Presario CQ61-320EJ אם כי הוא מעל התקציב כאשר מרחיבים לו את האחריות ל3 שנים. האם יש אותו במקום כלשהו ברמה שישמור על התקציב ? (אפשרות חריגה עד 3500 לכל היותר) שאלה נוספת זה בנוגע למעבד, אני רואה שמרבית המחשבים בתקציב שלי הם PENTIUM DUAL CORE ולא CORE 2 DOU האם ההבדל בביצועים בפועל שווה את ההפרש במחיר שהוא עפ"י רוב 400ש"ח בערך ..(נניח בין T4300 ל T6500 או T6600) ברור לי הCORE2 DOU טוב יותר..במה זה מתבטא (צריכת חשמל ?ביצועים? טמפ'?) למישהו יש ניסיון עם שירות האחריו…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לגבי המחשב הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1416 למחשקים מוסיקה סרטים fifa call of dute GTA וכאלו איך המפרט הבא מה הייתם משנים אם תהיה סטייה בתקציב לפה או לשם זה בסדר תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
the computer propuse : Office, Internet. Should be fast!!! From Ivory : Computer 1: מעבד אינטל Pentium Dual Core E5200 or E2200 לוח אם MSI or Asus ציפסט אינטל G31 (לא 945) זכרון פנימי 1024MB (1GB) DDR II 800MHz דיסק קשיח 160GB SATA II 7200RPM 8MB (Western Digital or Seagate) כרטיס מסך Intel GMA 3100 (OB) UPTO 384MB what do u think in general ? Which mother board is better ? is the best one enough for me ? is 1 GB memory enough for me ? can u recommand other good MIFRAT for me ? should be the minimum price for my use... (but i need fast one...) Thanks Asaf PS the price is about 1000 nis Which mother board is better ? is the best one enough for me ?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
נקנה בערך ב2009 , יש אחריות על הכרטיס מסך וזכרונות רק. Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 54 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI P45C Neo-FIR (MS-7572 (CPU 1) 47 °C Graphics 1024MB GeForce GTX 550 Ti (CardExpert Technology) 52 °C Hard Drives 298GB Hitachi HDT721032SLA360 ATA Device (SATA) 41 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device Audio C-Media PCI Audio Device
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אחי מעוניין ברכישת מחשב חדש, אבקש את עזרתכם בנוגע למפרט. תקציב מקסימלי: 4000 שקלים. הצרכים: - עבודה עם Adobe Illustrator, Photoshop ותוכנות גרפיקה (דו מימד) קלות, גלישה, מוזיקה ואינטרנט. - מארז לא פנסי מדי, שיהיה שקט למדי (לא קריטי) ועם עיצוב נקי. - נפח של כונן - עדיפות לטרה, באם לא נכנס בתקציב - אז חצי ג'יגה. ציוד נדרש: אין צורך במקלדת ועכבר, אין צורך במסך (המסך יהיה u2312hm). אם יש תקציב מיותר, אפשר לבדוק אם ניתן להוסיף מקלדת ועכבר אלחוטיים. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הנה מה שהציעו לי... מה הייתם מחליפים/משנים/מוסיפים? 1 Intel Core i5 2300 מעבד 1 Intel H61 DDR3 PCI-X אם לוח 2 2048MB DDR3 1333Mhz פנימי זיכרון 1 500G SATA2 7200RPM קשיח כונן 1 DVDRW LG אופטי כונן מארז מפואר ATX עם חיבורי USB קדמיים 1 1 Intel 1155 i3/i5/i7 SandyBrigde למעבד מאורר המחיר יצא 2,290 שזה 2,656 אחרי מע"מ במידה ואתם ממליצים על שינוי, אשמח לדעת, גם מה הסיבה לשינוי
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הי, כמה לדעתכם שווה הכרטיס שמוזכר בכותרות? נקנה לפני 3 שנים בארה"ב, היה עד כה עם בלוק קירור מים כאשר גוף הקרור המקורי נשמר כמו חדש
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ברזולוציה של המסך משום מה הכל בקטן וניסיתי לסדר את זה ולא הצלחתי איך אני מסדר את הבעיה הזאת ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מעוניין לשרדרג את המחשב שלי המפרט שלי הוא: intel dragontail peak dp35dp לוח אם מעבד Intel Core 2 Duo E6750 twintech 9800gt כרטיס מסך 2 ג'יגה זכרון ddr2 800mhz ספק של סיסוניק 500watt מה אני יכול לשפר במפרט שלי למקסימום תודה והמשך ערב טוב
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5000 -+ 2. מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, משחקים, צפייה בסרטים (שיריץ חלק סרטי 1080P HD) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, מסך, ווינדוס, רמקולים, מקלדת ועכבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל 4 ליבות, זיכרון 6GB tripal channel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא חשוב, וכמובן שהטמפרטורה במחשב תיהיה נורמלית ולא חמה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כן, שהמחשב יהיה יציב וחזק, המחשב יפעל 24/7, ואני צריך שהוא יהיה יציב ומהיר מאוד במקרים של ריבוי פעולות עם תוכנות כבדות 9. האם חשוב שקט? עד כמה? …
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אם הייתי רוצה לקנות מחשב נייד של ACER ללא מערכת הפעלה, האם ניתן לעמוד על כך שיורידו לי ממחיר סופי את מחיר של מערכת הפעלה? האם ניתן לאיים עם בית משפט אם מסרבים להוריד במחיר ולהוריד את מערכת הפעלה? ראיתי פה כמה נושאים בנושא זה, אך לא הצלחתי לקבל תשובה מספקת ואני עדין לא מבין איך זה הולך בצורה משפטית.. בתודה רבה מראש לעונים..
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות , דרך החברה שלי , מחשב נייד חדש ואני מתלבט. השימוש שלו להוות מחשב קבוע במשרד עם חיבור למקלדת ועכבר וכן מחשב נייד שאני לוקח עימי לכל מקום. אני מרבה גם בנסיעות וטיסות ושהייה בכל יני חורים. צריך לעבוד עם תוכנות אופיס .אינטרנט סרטים ותוכנות גרפיות כאוטוקאד או מצגות כבדות. עדיף מסך 12.5 ומעלה אך לא גדול מדי , כיון שצריך להיכנס לתיק טרולי. חשוב מאוד שיהיה סופר קל משקל אך חזק פיסית ולא רגיש. כפתורים נגישים לאינטרנט ושליטה בעוצמת קול וריבוי מסכים. זמן סוללה גדול ככל שניתן ואפשרות להטענה מהירה שלה. שיידלק במהירות או שיחזור ממצב שינה במהירות . בעל זכרון של 500 גיגה ו8 גיגה . עובד עם עכבר אלחוטי גם כן וגם עם הרד דיסק חיצוני. שהמסך יהיה מספיק נוח לצפייה . חובש משקפיים מולט…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בנושא קניתי מחשב נייד של חברת ,DELL inspiron 1545 אני עובד עם מחשב נייד מחובר לחשמל עם זה יכול לפגוע בחיי הסוללה? או שזה גישה נבונה,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. * מטרות המחשב-לימודים,עבודות משרדיות,משחקים בינוניים,חיבור המחשב לטלוויזיה,צפייה באיכות HD * גודל המסך-סטנדרטי פלוס, האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מכיר את ההבדל. * רזולוציית המסך? לבין FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא מכיר בדברים. * משקל רצוי? אין חשיבות לכך שהמחשב יהיה קל,משקל סטנדרטי לא יפריע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב (3 שעות?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,HDMI,אינטרנט,כרטיס זיכרון יהיה גם פלוס. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי 1 טרה בייט. בסוגים אני לא מתמצא. אשמח להסבר פשוט. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא ממש. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות DELL ל3 שנים כמו שניתן בא…
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מטרה: חיבור ל LCD צפיה בסרטים בלבד. עדיף INTEL על פני AMD חשוב כרטיס מסך שיהיה איכותי, שיתחבר ל HDMI
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה חודשים רציתי לקנות כבר מחשב, אז הגיעו ה SB, אז פורסמה התקלה עם ה B2, אולי עכשיו... שימושים כלליים למחשב, לא ממש גיימר, אבל רוצה מערכת אמינה ויציבה שתחזיק מעמד הרבה שנים ושתתאים פוטנציאלית לכל שימוש אפשרי (בכל זאת קצת פוטושופ וקידודים). יש לי עכשיו מסך 19 VP930, אבל תוך זמן מה אחליף ל 24, כנראה דל. אוברקלוק קל (@4. 4.2 רק בשביל הספורט). אין צורך לחסוך כל פרוטה, אני גם לא מעוניין בלוח אם זול. הנה המפרט שבניתי, תודה על ההתיחסות : מעבד: [..]]מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX ₪1106 לוח אם: [..] ASROCK P67 EXTREME 4 B3 - זמין במלאי ₪823 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪267 כרטיס מסך: [..] GAINWA…
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
צריך מחשב לעבודות משרדיות ממש כזה פשוט.. אמממ תקציב:סביבות 1500.. בכל מקרה תביאו את ההכי מצומצם שלכם והכי משתלם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
השימושים הם :גלישה פטושופ מוסיקה סרטים ומשחקים (PES 11,BLACK OPS וSAN ANDRES) ההתלבטות בין : http://www.ivory.co.il/product.asp?p...03&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?p...37&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?p...35&CatCode=315 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....OKNPR540JT01IL תודה לעוזרים ואם לישהו יש עוד מחשבים בסגנון (או יותר טובים אבל שיתאימו למחיר) שיציע
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? - 3200 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - משחקים ללא ציוד הקיפי , מערכת הפעלה , ושום מטרות אוברקלוק ... מארז סטנדרטי מספיק ...
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נייד לצורכי סרטים מוזיקה ומשחקים. חשבתי על שני ניידים אחד של DELL והשני של ACER. הראשון של ACER מעבד ליבה כפולה Intel® Core™ 2 Duo Processor T6600 2.2GHz מסך"15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI RADEON HD 4570 זכרון 4096MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 500GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD Multi Burner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11 b/g/n (draft כרטיס רשת LAN מודם פקס 56K יציאות USB 2.0 X4,HDMI,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch והשני של DELL מעבד ליבה כפולה Intel® Core™ 2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך"15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Radeon HD 4330 זכרון 4096MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-