ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
הי חברים מה שלומכם? אני צריך מפרט ב 2500 שקלים. לא זקוק לציוד היקפי, לתוכנות נלוות, מערכת הפעלה, מסך וכו'. נטו מחשב ללא כלום. FREE DOS. מותר לחרוג בכ- 200-300 שקלים לא יותר. זה לא בשבילי. אני ב"ה מסודר. המפרט לא משנה לי אם יהיה מבוסס AMD מה שסביר להניח שיקרה בגלל התקציב הנמוך. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן המחשב הנייד שלי סובל מאיטיות. הדגם הוא M510 של MSI. אני עשיתי בדיקה ב-HDTUNE והוא נתן לי את התוצאה.ההארד דיסק שם זה מדגם WD400UE. מה אתם אומרים? בתודה מראש לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 18.01.2009 בשעה 20:10:20 ?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה: CPU Q6600 QUAD CORE 8GB DDR2 800HZ DUAL CHANNEL GSKIL ABIT IP35 PRO MOTHERBOARD ATI HD4670 512MB PSU ANTEC 500W GENERIC CASE HDD 320GB +80GB צורב SAMSUNG X22 בלי חומרה הקפית....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב שיריץ CUBASE 5 חשוב לי שיהיה בלי כרטיס מסך מובנה כרטיס קול יש כבר מעדיף 4 ג'יגה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי חברים, אז הנה אני עם המחשב החדש ושוב רציתי להודות לכל מי שעזר לי במפרט,יצא מחשב פצצה המפרט בחתימה החלקים שהוחלפו מעבד,לוח,זכרונות,ספק וכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) מעבד אינטל 6300 1.8 MHZ זיכרון DDR 2 667 SUPERTALENT כרטיס מסך SAPPHIRE PCI EX RADEON X1950 256 MB DDR 3 256 מאוור למעבד ARTIC COOLING 7 PRO אני רוצה לשדרג למטרת משחקים בעיקר במעבד ואולי גם בזיכרון
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אהלן חבר שלי מעוניין במחשב שישמש אותו למשחקים , סרטים , עבודות עם תוכנות כבדות , תוכנות גרפיקה למיניהם ועוד ... אני צריך שתתנו לי חוות דעת על המפרט שהמלצתי לו ואם אתם חושבים שיש מפרט אחר יותר טוב בסביבות ה3500-3600 אז אתם מוזמנים לשים אותו פה .. דחוף דחוף מחכה לתשובה , תודה אנשים .. המלצתי לו על המפרט הבא : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤643 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤452 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1007 דיסק קשיח: SAMSUNG 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD642JJ אחריו…
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מאווררים, קירור לכרטיס מסך וכרטיס קול. יש לי את הכרטיס מסך Geforce6600GT 128 MB. שני מוארררים שלי התקלקלו לי ואני צריך להחליף אותם דחוף. ואיזה כרטיס קול אתם ממליצים לקנות עד 200 ש"ח. ואם אפשר את המאווררים עד 200 ש"ח בבקשה. תודה מראש Shoq. אני מצתער אם לא צייתי לחוקים בהודעה זו פשוט אני צריך את הדברים האלו בדחיפות.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת סוף יולי אני מתחיל קורס cubase ואני צריך מחשב נייד שיתאים לשימוש בתוכנה. אין לי ידע מוקדם עם התוכנה ולכן אני לא יודע איזה סוג מפרט מתאים. התקציב הוא כ-3,000 ש"ח (אם התקציב גבוה/נמוך מדי לצרכים שלי אני גמיש). המחשב ישמש אותי גם לצרכי עבודה משרדית, ושימושים כמו אינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפיה בתמונות ובוידאו ותוכנות קלות. אני מחפש מחשב שיחזיק לאורך זמן ושתהיה אפשרות לשדרוג במידת הצורך (אם דבר כזה הוא אפשרי במחשב נייד). במידה וצריך מידע נוסף שלא ציינתי לגבי השימוש במחשב, או הדרישות שלי ממנו על מנת להרכיב את המפרט שיתאים לי ביותר תגידו לי ואומר לכם. תודה מראש לכולם וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה במפרט למחשב חזק ביותר (ללא מסך)........ (רצוי AMD) ללא דיסקים קשיחים , ללא כוננים וצורבים , יעמוד בעומסים רבים כמו : עריכת ווידאו (כמעט כל הזמן) , משחקים חדשים וטובים (FEAR , DOOM3 ועוד משחקים חדשים שיצאו בעתיד) , הורדות בתוכנות אימיול וביטורנט , הרבה מאוד צריבות . המחשב עובד כל הזמן ומוריד כל הזמן...... צריך גם מארז יפה ומאווררים חזקים וטובים (לא איכפת לי שהמחשב יעשה הרבה רעש אז מאוורר כמה שיותר טוב) צריך שיהיה 2 כרטיסי רשת , ספק חזק , כמה שיותר זיכרון יש לי כרטיס מסך 6800GS אבל הוא AGP אז לנסות איכשהוא לשלב אותו עם הלוחות החדשים והטובים ועם החיבור החדש.. אם לא מצליח אז כרטיס שיהיה ברמה שלו צריך מפרטים של 4000 עד 6000 . תודה רבה לעוזרים......
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ראיתי את המפרט הזה באתר http://hwzone.co.il/specslist/view/2/ ויש לי 2 שאלות: הראשונה - אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג - האם אני עדין צריך את לוח הקירור? דרך אגב - אם כן - האם יש לוח מקביל שיכול להתאים - כי חיפשתי איפה ניתן לרכוש את מה שרשום, ולא מצאתי והשאלה השנייה - האם יש הבדל מהותי בלוחות האם האלו : gap31ds3l gap35 ds3l הרעיון שלי הוא אם השילוב של gap31 ds3l ומעבד :intel core 2 quad q6600 1066mhz 8 mb, ללא מערכת קירור אשמח לקבל תשובה המון תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מבין המחשבים האלו לקנות http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=523675 עולה 4800 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=505436 עולה 4600 אז איזה משניהם שווה לקנות והאם יש מחשבים טובים יותר שאתם יכולים להמליץ לי עליהם.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
*כותר* מעוניים במפרט למחשב בלבד ללא ציוד היקפי במסגרת של 2500 שקלים בלי חריגה המחשב יהיה למטרות גיימינג שיוכל להריץ משחקים חדשים לא על הכי גבוה אבל במצב טוב.. דבר חשוב נוסף הינו צורב DVD העיצוב והקירור בחשב אינם חשובי אין צורך בOC גם לא בעתיד מערכת הפעלה זוהי אינה בעיה כיוון שאני יעשה זאת כאן באילת כך שאין צורך לכלול אותה במפרט.. הרכבת המחשב היא דיי חשובה.. כמות הרעש אינה נושא..כלומר אין לי העדפה מסוימת המחשב ייועד למשחקים הבאים..Crysis ,assasin creed, far cry2, GTA IV, Pure וכו'..גודל המסף הוא 19" תודה רבה מראש..
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, דודי היקר מעוניין לקנות מחשב חדש לביתו. תקציב: 3000 ש"ח. שימושים: 1) גלישה ברשת 2) עיבוד תמלילים 3) קבצי מולטימדיה (קבצי מוזיקה למיניהם, תקליטורי DVD וכו') רכיבי חובה: 1) "מסך פלזמה", כלומר מסך LCD 2) "אני רוצה לראות DVD!", כונן DVD, עדיף צורב כי הוא בטח ירצה ויתחרט שהוא לא קנה. דודי האהוב פנה לחנות המחשבים המקומית, שם הציעו לו את המפרט הבא: לוח אם: ASUS P5VD2-VM מעבד: Intel Dual Core E2160 זיכרון פנימי: Kingston PC2-5300 DDR2 667mhz 1GB דיסק קשיח: Seagate Barracuda 160GB S-ATA צורב: NEC 5170A DVD+-X18 Dual Layer מסך: Newvision 17" LCD 8ms DVI בנוסף למקלדת, עכבר, רמקולים ומארז ג'נריים. כ. קול וכ. מסך onboard. מחיר: 2700 ש"ח. דודי היקר פנה אליי עם המפרט הנ"ל מהחנות …
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בס"ד ייעוד: וירטואליזציה, אפליקציות + שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, מסמכים) + גיימינג יחסית טוב להגד' גרפיקה בינוניות של משחקים לדוג': Batman Arkham Asylum GOTY + Batman Arkham City GOTY + Sleeping Dogs דרישה: חשיבה לטווח כמה שיותר ארוך. אני משקיע כדי לא להזדקק להחליף בחמש שנים הקרובות אם אתם מכירים משהו טוב יותר/ אמין יותר, + רוכש מחשב נייד מפאת חוסר מקום מעוניין לדעת אם כרטיס המסך שיש במחשב הנ"ל יעשה את העבודה גם למשחקים קצת יותר חדשים , אשמח לדעת. תודה מראש מפרט מחשב שנמצא לפי המלצות קנייה בפורום: [table][tr][td]מחשב ניידMSI[/td][/tr][tr][td]דגםGE60 0ND[/td][/tr][tr][td]מעבדIntel® Core™ i7-3630QM Processor 2.4GHz[/td][/tr][tr][td]מסך"15.6 1920x1080 Fu…
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני אסביר לכם מה הבעיה נקווה שתבינו ותעזרו אחרי שימוש שוטף במחשב הנייד שלי, ACER 5741G אני סוגר את המסך ללא כיבוי מחשב. כשאני פותח את המחשב הנייד וכותב את הסיסמא שלי המחשב קורס ונדלק מחדש ושואל האם אני רוצה להפעיל אותו במצב בטוח או במצב רגיל. כל פעם מחדש, אלא עם כן אני מכבה אותו לגמרי עשיתי בדיקת וירוסים וכל השבאנג הזה אבל לא מצאתי שום וירוס אני ממש אבוד עצות, האם יש לכם רעיון מה לעשות? לפני שאני עושה ריסט... תודה רבה לעוזרים ולאלו שמנסים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה הולך, אני מחפש לקנות מחשב נייד - לעבודה (חברת הייטק בתחום הBI) וללימודים (מדעי המחשב). יש לכם המלצה על מחשב טוב למטרות האלו? מחשב שיידע להריץ סקריפטים כמו שצריך, שליפות... דברים מורכבים. תקציב 2000-4000 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מתכוון בין Think Pad לבין סדרות אחרות? ראיתי שנתונים טכניים בעקרון דומים. אבל תמיד מבליטים את Think Pad. מה הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אוקי מפרט של אחי הקטן (מזכיר את שלי רק עם ציוד הקפי שונה ומארז שונה השאר כמעט אוות דבר) a64 +3200 s754 epox 8kda3j 9800pro 256 bit 512mb 120 gb הרד דיסק יש כונן dvd עכשיו יש לי 1000 שקל לשדרג אותו חשבתי על עוד 512 וצורב dvd אצלו כי שם אני משתמש במחשב כמחשב הורדות יש לו את אותו קרור חרא שלי יש הקסטר קינג 2 50 מנוחה 60 מאמץ (כנראה צריך לרענן משחה או לקנות קרור חדש) אז חשבתי מה לעשות ? לקנות mx1 ולשים ב2 המחשבים רענון משחה ? או להלחליף לגמרי ת2 קרורים ולמה ? כי זה משאיר אותי עם 200 שקל לכול גוף (אי אפשר לשים ביג טיפון כי אין מקום!) מה אתם חושבים ?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי. המפרט הוא : AMD athlon 64 3000+ s939 venice Gigabite - k8nsc939 nforce 3 512 ddr kingstone וכל השאר..... אני מתלבט בנוגע למארז.... 300W או 400W ..מה יחזיק את המחשב ואיך, כמה הבדל ברעש.. ? ואם יש משהו טוב שהוא לא Hec-Compucase .. (שיקול של מחיר אבל השאלה היא איכות) .. מה אתם ממליצים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
לצערי, הידע שלי בחלק החשמלי של הפעלת מחשבים מסתיים ב- V, מקסימום ב- W של המפרט הלאפטופ - Acer Aspire - הגיע עם אדפטר בעל המפרטים הבאים: input: 100-240v - 1A - 50-60Hz output: 19v - 2.15A - 40W על המחשב עצמו מצויין: DC rating: 19v - 2.15A אני מעוניין להפעילו עם אדפטר שונה, בעל המפרטים הבאים: input: 100-240v - 1.64A - 50-60Hz output: 19v - 3.42A - 65W האם זה אפשרי (ואם אפשר קצת רציונאל על נושא האמפר וכו')? תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש אפשרות לשחזר את המחשב נייד שלי מסוג g550 למצב שהיה בהתחלה עם התקנה נקייה של ויסטה או שצריך לעשות פורמט מלא? lenovo g550
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מציאת מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 6,000₪ - 9,000₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, עריכה כרפית ומשמש כמחשב נייח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: שיהיה דק וקל כמה שאפשר, חשוב שיהיה חזק ועמיד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא עכשיו בארה"ב לעוד כחודש ואני שוקל לקנות פה לפטופ. קראתי את תרד הקניה בארה"ב אך הוא מעודכן ללפני 3 שנים. יש לי כמה שאלות: קודם כל, אני צריך המלצה למחשב נייג עד 800$ מארה"ב (אפשר לסטות מהמחיר למטה או למעלה אם יש משהו משתלם). המחשב הולך להיות מיועד לסטודנט שגם משחק במשחקים (אני!). המשחקים יכולים לרוץ בהגדרות נמוכות... העיקר שהחדשים ירוצו. כמו כן, עדיף שתהיה לו סוללה חזקה... לגבי האחריות בארץ: האם יש חברה שכן נותנת אחריות לדגמים שלה גם בארץ? אם כן, המחשבים שלה מקבלים עדיפות גדולה מאד. תודה מראש, MODY.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני מס' ימים התקנתי WIN 7 כמובן מקורי בערכת השדרוג שקיבלתי מ HP הכל עבד מצויין. עכשיו נוצרה בעייה שמחשב מסרב להכנס למצב שינה עצמאי, אם אני ילחץ על לחצן השינה הוא ייכנס אך אם אני מגדיר לו להכנס כעבור חצי שעה לשינה זה לא קורה. תיקנתי בהגדרות הכל, אפשרתי לו גם במצב של שיתוף מדיה להכנס למצב שינה. אני אובד עצות אני משתמש תמיד באופצייה הזו ועכשיו היא לא פועלת והמחשה נשאר דולק שעות! מה עוד יכול להיות? תודה רן
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-