ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום!! אמרו לי שפה נמצאים המומחים הטובים ביותר לנושא, אז מבקשת עזרה במציאת מחשב נייד הוא מיועד לעבודה בתוכנות הגרפיות, תוכנות אנימציה, ותוכנות עריכת וידאו. התוכנות שהוא ייאלץ לסחוב בהצלחה: כל חבילת אדובי לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש, וחשוב ביותר: אפטר אפקטס הכבדה במיוחד. בנוסף, תוכנת אנימציה תלת מימד "מאיה", תוכנת "טי וי פיינט", ותוכנת "פרימייר" לעריכת וידאו. בקיצור הוא חייב להיות תותח על. גודל המסך - חשבתי על סביבות ה15 - 17 אינץ', אבל זה לא כל כך קריטי. צריך להיות מסך טוב לשעות עבודה ממושכות וכרטיס מסך מצוין משקל רצוי - כמה שיותר קל כי הוא זז איתי ללימודים האם נדרש זמן סוללה ארוך - בכלל לא *כונן CD/DVD שצורב - צריך * האם בתקציב צרי…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שהרבה אמרו לי שמתי שהסוללה על 100% ואני ממשיך להטעין מיתקצר לה החיים,אז שמעתי שאפשר להוציא תסוללה ולהשתמש במחשב שהוא בחשמל,מישהוא יכול להגיד לי איך אני מוציא אותה? במיקרה שלי זה הדגם ההוא http://ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 ויש לי עוד שאלה כמה זמן האורך של הסוללה מחזיק? שאני ידע מתי בערך היא שווקת חיים ועודד משהוא על הדרך המחשב שהבאתי טוב? אני לחוץ בתקציב ולא יכול להשקיע עוד
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם לפלטפורמה X99. יש לי אופציה לרכוש את Gigabyte GA-X99M Gaming 5 או ASRock Fatal1ty X99M Killer. קריטי לי בעיקר נושא האמינות, מי אמין יותר מבינהם. ובכלל מי הייתם בוחרים מבין השניים ולמה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
צריך מפרט ב 5000 שקל עם מעבד core 2 6600 כרטיס מסך 7600GS מעדיף 1024 MB 160 GB
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להפוך את המחשב הנ"ל לHTPC - המטרה העיקרית היא הרצת סרטי HD, האם המפרט הנ"ל יחזיק ? *כרטיס המסך הוא 6600GT. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 8000 ש"ח . אני מתכוון להשתמש בו בעיקר למשחקים כבדים ואינטרנט. אני לא מתכוון לעשות לו OC. יש מספר חלקים שאני רוצה שהם יהיו במחשב ולא מתפשר על אחרים: 1) מעבד קונרו. 2)ביג טייפון - קרור למעבד. 3)מסך של MAG 19 CRT. 4)צורב DVD של NEC 3350 5ׂ HARD DISC של עד 80 ג"ב (עדיף SATA /SATA 2ׂ חוץ מזה אני צריך ספק מארז לוח אם כרטיס מסך זכרונות מקלדת ועכבר
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן מחפש המלצה לנייד ללימודים באיזור ה-2500 ש"ח עם חריגות קטנות ימינה שמאלה. חשבתי על 13.3 מכיוון שעיקר העבודה איתו היא לנסיעות ולכן אמור להיות במשקל סביר. גם 11.6 הוא אופציה בהנחה ויש משהו עם חומרה טובה. המחשב כמו שנאמר מיועד ללימודים, לאחסון קבצים וגלישה לכן אני לא רואה צורך במשהו חזק מ-i3 משקל הוא פאקטור ואמור להיות קטן ככל האפשר במסגרת התקציב. אם למחשב יש שנה אחריות וקיימת האפשרות להרחבה בנפרד אפשר לציין על מנת שתהיה אפשרות לקבל את השיקול הכלכלי. תודה רבה הסתכלתי על 3 אפשרויות בינתיים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23623 יש אותו לבת משפחה שמרוצה ממנו מאוד. או http://ksp.co.il/?uin=29801 עם חומרה …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני מתחיל ללמוד באוקטובר ומחפש מחשב נייד עם תקציב בסביבות 4 עד 4 וחצי. על הכוונת כרגע זה ה DELL Vostro 3300 אבל יש כמה דברים שמפריעים לי: הבנתי שהרמקול שלו הוא לא ממש איכותי וכמו כן אין לו יציאת HDMI. אני מתכוון לשדרג בו את הדברים ההבאים: 4 ג'יגה זיכרון במקום 2 סוללת 8 תאים במקום 4 ואחריות ל5 שנים במקום 3 הסכום יוצא בערך לפי התקציב אבל השימושים העיקריים שלי במחשב חוץ מהשימוש ללימודים יהיו שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים, ולפי החסרונות שרשמתי שתי השימושים האלה יפגעו. תכונה חשובה במחשב היא שיש לו מסך מט והוא 13 אינץ' והבנתי שזה עדיף לסטודנטים. השאלה שלי היא האם כדאי לשלם 4 וחצי אלף ש"ח על מחשב שלא הכי תומך בכל השימושים שיעשו בו? לא נתקלתי במחשב עם מסך מט (בד"כ לשימוש עסקי)…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
-
איך המחשב שלי? ומה אני צריך לשפר או להחליף? מערכת הפעלה MS Windows 7 Professional 64-bit SP1 יע"מ Intel Pentium E5200 @ 2.50GHz 40 °C Wolfdale 45nm טכנולוגית RAM 4.00 GB בודד-ערוץ DDR3 @ 399MHz (6-6-6-15) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. G41MT-S2PT (Socket 775) 38 °C גרפיקה LM725 (1280x1024@75Hz) 2047MBGeForce GT 440 (Gigabyte) 36 °C כוננים קשיחים 149GB Western Digital WDC WD1600AAJS-00WAA0 ATA Device (SATA) 41 °C 298GB Seagate ST3320613AS ATA Device (SATA) 42 °C כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device שמע Realtek High Definition Audio
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מעבד - Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE לוח אם - M2N-SLI Deluxe Socket AM2, 570SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זיכרון - 1GB V-Data . DDR 2 533 כ.מסך - ? ASUS Radeon X1600 Pro 256MB, DVI, PCI-E ד.קשיח - 200GB SATA II 7200RPM 8MB Western Digital דיסקטים - Teac/SONY 1.44 צורב - NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 ספק - PSU 500W MAX (450W True) (24pin מסך - B716 17'' LCD 8ms Mag רמקולים - GPT 2.1 סה"כ בסביבות ה 4.500 שקל .. חברה אני צריך המלצה רק לגבי 2 דברים: 1. מארז שיתאים לי 2. מערכת קירור טובה שתאים למחשב. במחשב יהיה ברובו עבודה ממוצעת(לא תוכנות גרפיות) עם נטייה קלה למשחקים . נ.ב הכרטיס מסך שבחרתי הוא טוב ? אשמח לכל חוות דעת / הצעות/ שיפורים ואלי גם דברים מיותרי…
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לא מזמן פרסמתי פה נושא וביקשתי לפטופ בתקציב של 3-4K חזק למשחקים בינוניים מינוס ולאינטרנט אבל גם לבית ספר (זמן סוללה לפחות 5 שעות). והבהירו לי מהר מאוד שהדרישות סותרות ולא מצאתי כזה. אז חשבתי על רעיון - לקנות מחשב נייד חזק בתקציב שלי , עם מעבד חזק בסביבות של i3 -i5 זכרון 2GB לפחות כרטיס מסך חזק 1GB וכו.. עם זמן סוללה רגיל - ופשוט לקנות לו עוד סוללה , וככה בבית ספר אני אחליף סוללות. השאלה שלי - האם זה פתרון טוב לבעיה? אם יש חסרונות מהם? ואם כן איפה אפשר למצוא סוללות? בדקתי מגוון רחב מאוד של ניידים שמתאימים בול לדרישות שלי מכמה חברות. אבל אני לא יודע אם אפשר לקנות איתם עוד סוללה שמתאימה להם ומאיפה ?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריכה ייעוץ למפרט למחשב נייד, למטרת עבודה בתוכנות אופיס, אנדרואיד סטודיו(לפיתוח אפליקציות לאנדרואיד: תכנות בxml, java וכו') ותוכנות גרפיות - photoshop,indesign. שיהיה עם חיבורי wifi, bluetooth, צורב וכמובן חיבורי usb. סוללת 4 תאים לפחות. אם יש אפשרות לשני הארדיסקים, אחד שיהיה ssd והשני רגיל. (האם שווה לי לרכוש הארד דיסק 500 gb מוהנה ולרכוש ssd ולהרכיב בנפרד?) תקציב עד 4.5 k. (רצוי פחות...) משקל - עד 2ק"ג. באיזור המרכז. רוצה לרכוש בהקדם. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב gigabyte 536 במאפיינים של הסוללה מופיע שם של דגם נכתב כי הסוללה מיוצרת ע"י סוני כשחיפשתי את הדגם בגוגל ראיתי שזה הדגם של כמה מחשבי toshiba האם זוהי באמת אותה סוללה גם בנייד שלי. או שהמידע במאפיינים לא נכון?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בן 22 ומתכנן להתחיל ללמוד השנה. אני רוצה מחשב שישרת אותי ללימודים וגם לפנאי, מה שמבחינתי אומר כרטיס מסך חזק וטוב ומעבד חזק בהתאם (רצוי מאוד I5/I7). אני מתעניין בעיקר לגבי : Acer Aspire 5741G-434G או 5740G (למרות שנראה לי שזה אותו דגם) או Lenovo G560 0679 3XG. אשמח לקבל עצות לגבי מחשב בתקציב הנ"ל (4000 ש"ח), ואם ניתן גם חוות דעת לגבי האייסר והלנובו. די לחוץ לקנות לפני החג, אז אשמח לקבל תגובות היום. תודה מראש לעוזרים ***** * גודל המסך 13-17 * משקל רצוי 1-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-10 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי HDMI/DVI * בלוטות כן\לא * גודל מינימלי של כונן קשיח 250 * צורב DV…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתוכנות גראפיקה כמו פוטושופ, לייט רום, אפטר אפקטס. ותוכנות סימולציה כמו ADS AWR וכו' ראיתי בחיפושים את ה Aspire AS5745G של אייסר עם מעבד של i7-720QM 4GB ראם ומה שמשך את העין שלי הוא הכרטיס מסך nVIDIA GeForce GT 330M Graphics מה אתם אומרים על מחשב כזה בתקציב של 4K?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הזה למטרת גיימינג לעצמי, אבקש חוות דעת ועצות לשיפור. אני בעיקר לא בטוח לגבי המארז עם הספק.... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪949 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪142 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪285 מארז: Ippon Falcon ATX + FSP HYPER 600W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 זיכרון: DDR4 8G 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Black כמות: 1 - מחיר: ₪182 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte R9 390 8GB GV-R939WF2…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לשרת חזק, עד 6000 ש"ח. ציוד היקפי: אל פסק (ללא ציוד היקפי אחר). דברים חשובים: הרבה מקום בדיסק הקשיח. הנה מפרט שאני הכנתי תגידו מה אפשר לשפר:
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לפורום שלום! רציתי לדעת אם זה יהיה בסדר לקבל מתנה מדוד שלי שהיא GF 6600 GT שהוא יקנה בNEWEGG... במידה ויקרה לכרטיס משהו,האם יש אחריות או משהו? רציתי לדעת קצת על הנהלים והכל...
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הgigabyte w468 2.0GHz ומסתבר שהדגם הנ"ל עולה הכי זול אצל לא אחרת מאשר "אייבורי", אני יודע שבתחום המחשבים הנייחים ישנם לא קצת תלונות כאן בפורום אבל בגלל שזהו מחשב נייד ולא מרכיבים אותו במעבדותיה של אייבורי חשבתי, מה כבר יכול לקרות? מימוש אחריות?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מתלבט בעיקר בין ארבעתם: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=769438,741444,755034,747907 מה שאני צריך במחשב: אני סה"כ מחפש מחשב שיריץ לי WIN7 חלק [בלי תקיעות וכו] בקיצור: לאינטרנט,הורדות,צריבה,שירים וסרטים זהו בערך.. מה שחשוב: שהמסך יהיה נורמאלי צורב DL [זה עדיף, לא חייב] WIFI BT מקלדה טובה. זהו סה"כ..
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1 1678 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8I915P DUO-A S775 DDR1+2 1 607 זכרונות? DDR II 533 כמות מחיר סה"כ 512MB Elixir 2 82 82 164 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E 1 1041 מארזים? כמות מחיר סה"כ Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA 1 653 מקלדות? כמות מחיר סה"כ MS Internet + MS Mouse Wireless Optical 1 225 SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ 4558 414X12=4968 כן, כן, אני אכן מתעקש לקנות מעבד אינטל.[b/] אשמח לקבל את חוות דעתכם עליו.
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר 6 שנים שהמחשב הביתי שירת אותי בצורה נפלאה הוא עשה את שלו והגיע הזמן להחליפו. לאחר שעברתי פה על חלק מהודעות הפורום השתכנעתי שנכון יותר לעבור למחשב נייד. הצרכים: א.אני עוסק בצילום כך שבעיקר אני עובד עם פוטושופ ותוכנות עריכת תמונות של ניקון. ב.בנוסף כל תוכונות האופיס שמשמשות אותי לניהול השותף של העסק. ג.יש צורך להתחבר לסורק ומדפסת. ד.אני לא ממש רץ כל היום עם המחשב על הגב . ה.צריבות מרובות. ו.כונן ל compactflash שאלות : 1.מה לקנות ? ואיזה דגם? 2.בימים האחרונים רצים לא מעט פירסומים של לנובו מה דעתכם? 3.האם ניתן לבקש חלונות xp שנוח לי יותר לשימוש ולא מכביד על המערכת? 4.איפה לקנות בהתייחס לאמינות , אחריות , ומספר תשלומים גדול ככל שניתן. התקציב כרגע הוא 5000 ש'ח…
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אז ככה: חבר טוב שלי מהנדס באינטל קיבל את המעבד במתנה..אל תשאלו איך ולמה. הוא רוצה להתאים למפלצת הזאת לוח אם, זיכרון, כונן קשיח מארז וספק. הוא לא צריך חלקי פריפריה כמו עכבר מקלדת. יש לו מסך שהביא מארה"ב לפני חודש "24 EIZO. בגדול הוא לא מעונין ב-OC (אולי משהו קליל כי הוא "שמע" על זה..). תוכנות גרפיות כגון REVIT,PRO FLASH ועריכת REAL TIME. הדרישה העיקרית והחשובה שהוא יכול להריץ ללא כל בעיה סרטי FULL HD חלק ללא כל תקיעות וקירטועים..הבן-אדם הביא כמות של סרטים לא יאומן..ואם צריך הגדלת תקציב אין לו בעיה, אבל זה תנאי הכרחי. שימו לב שהתקציב הוא ללא מעבד, כלומר ללוח, זכרונות כוננים קשיחים ומארז וספק. בשום מקרה הוא לא מוכן כרטיסי ATI והוא מעוניין רק ב-NVIDIA. חובה יציאת קול דיגיטלית…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-