ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
מטרת המפרט היא שימוש יומיומי ומשחקים לא היי אנד אבל באיכות ביחס למחיר מבחינת המארז אל תתיחסו כי אני אחליף את המארז והספק במארז והספק הקיימים שהם טובים. לגבי הרמקולים אני עדיין מתלבט לגבי הקריאייטיב או לוג'יטק ואני לא יודע אם בכלל יש לי מקום לשים רמקולים אחוריים ככה שאולי אני אקח 2.1 בסופו של דבר. אני צריך דעה לרכיבים המרכזיים של המחשב מאשנים שמבינים תודה לכם
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום..יש לי יידע בבניית מחשבים..כלומר אני יודע וכבר עשיתי את זה....אז יש לי שאלה בנוגע למפרט מחשב שאני רוצה לקנות....תנו דעה אם יש משהו לשפר. מפרט: לוח אם: של ASROCK 775 DULL 880 PRO....צ'יפסט-VIA PT800...מהירות FSB 1066 MHZ ב365 ש"ח מעבד: D920 ליבה כפלוה...מהירות 2800... LGA 775 FSB 800....2KB X 2048 ....64 BIT ....ב750 ש"ח כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 7300GS 512MB Pine XFX .....שקל... יש לו 256 ביט והוא PCI-X ב500 ש"ח זיכרון: DDR2 של GEIL...CL-3....1GB....667MHZ....ב972 ש"ח דיסק קשיח: של ווסטרן דיגיטל....160GB...ב322 ש"ח צורב DVD..שיכבה כפולה וכול זה.....של LG ב240 ש"ח... קירור: קירור למעבד BT: (ביג טייפון)....260 ש"ח קירור לדיסק קשיח: אממ חברה לא מוכרת...אבל עולה 60 ש"ח..…
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש למישהו הצעות למפרט מחשב משרדי בכללי עבודה ב-office ובנפח זיכרון קשיח של 80 ג'יגה .. התקציב הוא 1500 ש"ח בערך קצת פחות קצת יותר לא כל כך נורא. חשבתי גם על celron מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט לאישה זקנה. השימושים במחשב הם אינטרנט וסקייפ בלבד (לפעמים משחק chicken invaders אם הנכדים מגיעים). סה"כ מדובר במחשב שלא אמור להריץ שום דבר כבד. רק וינדוס 7 + מה שציינתי למעלה. התקציב הוא 2000 כולל מסך LCD. עוד אופציה היא לפטופ בתקציב הנ"ל. אשמח אם תמליצו לי על מפרט/לפטופ - מה שיותר משתלם. חשוב שתהיה אחריות כמה שיותר ארוכה אחרת כל התיקונים נופלים עלי וזה הרבה כאב ראש כמובן השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לחסוך אך ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט א) במ…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט לחבר שלי, הבחור לא כל כך מעוניין לשמוע להצעתי ולוותר על מעבד מהדור החדש לטובת חיסכון לא קטן של כסף והפסדר לא כל כך משמעותי בביצועים, בגדול. 1) תקציב בערך 7000 שקל. 2)מטרות המחשב: משחקים כבדים, והרצת תוכנות כמו matlab, PSpice, orcad. 3)מעוניין רק ברכישת מסך עם המחשב ללא ציוד הקפי נוסף. 4)הבחור נעול על core I7. 5)עניין השקט הוא בגדר העדפה (כמובן שלא יעשה רעש של טרקטור). 6)מארז בעל סירקולציית אוויר טובה שתישמור על מחשב קריר יחיסית עד כמה שניתן. 7)הבחור לא מבין יותר מידי במחשבים לכן עניין OC יורד מהפרק לגמריי. 8 )האמת אני לא יודע על אילו רזולוציות הוא מתכוון לשחק ועם או בלי פילטרים, אבל אני די בטוח שהוא ישמח להוציא מהמשחקים החדשים ביותר את המקסימום האפשרי. המפרט ש…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים(FIFA) וקצת פוטושופ ישוחק על מסך 27". 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש ספק כוח והרד דיסק של 2T 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן .OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד למטרות עבודה, חבר שלי סוחר בבורסה. עם תוכנות כמו Meta Trader & AVA Traider התוכנות הללו עובדות במקביל ומציגות גרפים... יש צורך ליכולות עיבוד גרפים מהירות. הוא מעוניין ב- T500 של Lenovo שעולה 7400 ש"ח: http://www.lenovo-israel.co.il/pl_product~2082-3GU~2~33.htm האם מומלץ? תנו חוות דעת על המחשב הנ"ל והמלצות על אחרים אם יש!?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז ככה חסר לי כעקרון לוח אם טוב שאוכל לעשות איתו OC, חסרים לי זכרונות. את כל שאר הרכיבים כבר דיי סגור עליהם. וחסר לי צורב. חשבתי על gigabyte ep43-ud3l בתור לוח אם. מה אתם אומרים? זה מחשב שאני מתכוון להוציא ממנו את המיטב כעקרון עד שהוא ממש יתיישן ( שנה וחצי ככה אני מאמין ) ואז אקנה מחשב חדש. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪557 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 מארז ללא ספק Raidmax Apex ₪155 כמות:1 http://www.skypc.co.i…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לרכוש לי נייד חדש בקרוב (שיהיה לי קצת כסף).רוב הסיכויים שזה יהיה מסדרת R של THINKPAD (המחירים שלהם מוגזמים,אבל הכי איכותיים). מעניין אם המחרים של סדרת ה60 ירדו לאחר שנכנסים ה61. השאלה שלי,האם בזמן הקרוב מתכננים בלנובו לבטל את החטיבה הנ"ל של המחשבים הניידים. אין מצב שאני ארצה לקנות לנובו. נכון הם הייצרנים בתאחלס אבל לדעתי ההבדל בין הthinkpad למחשבים של לנובו גדולים. תדה מראש
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, כמה שאלות עליהן לא מצאתי תשובות בחיפוש בפורום (כמו שציינתי, מדובר במחשב ניד): 1. האם 2 כרטיסי זכרון בעלי אותו מהירות, האחד 1GB והשני 2GB יוכלו לתפקד במצב dual mode ? 2. בעזרת התוכנה cpuz ראיתי שהמהירות (DRAM Frequency) היא 333~. האם זה נכון כיוון שעד כמה שאני יודע יש לי זכרון במהירות 667. ** האם יש דרך שאני יכול לדעת את המודל המדויק של הזכרון כדי לנסות למצוא תשובה לשאלה 2..? 10x
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט לשימוש כללי בווינדוס, שאולי יעשה בו שימוש למעט משחקים פשוטים בעתיד (מקסימום אז נקנה כ.מסך). המחשב בעקרון ישמש ילדים קטנים, לכן הדרישות לא גבוהות, ולא יעשה OC. התקציב למפרט הוא 3500 ש"ח (כולל כל הציוד ההיקפי ומסך). לבינתיים בניתי את המפרט הזה ב-3000 ש"ח מ-KSP, איך הוא? (תתעלמו מזה שהספק והמארז ג'נרים, זה לא מפריע לי במחשב הזה). Athlon64 3800+ X2 (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF-M2s AM2, nForce 6100, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Sony DVD±R AW-G170A x18 מארזים HJA-70 MIDI Beige מסכים LG L175…
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב עם מעבד i5 או i3, זיכרון DDR3 4GB, מסך 15.6 אינץ'. עדיפות לכרטיס מסך לא משולב. לא חייב להגיע עם מערכת הפעלה. השימוש העיקרי הוא עיבוד תמונות (פוטושופ, לייטרום...) בנוסף - גלישה, צפייה בסרטים, משחקים. תקציב - 4000 ש"ח. מצאתי למשל את המחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=3146 נראה שיש בו הכל... מישהו מכיר? אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
למנהל הפורום וחברים שלום רב ראשית תודה על התגובה וההכוונה המפרט אשר בחרתי אינו סופי ומוחלט לכן אני זקוק לייעוץ והכוונה . תקציב המחשב הוא 6000-7000 ש"ח למחשב HTPCללא ציוד נלווה ללא OC עכשווי. אשר ישמש לגלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בתכני HD על גבי מסך טלוויזיה 32 איינץ אשר תומך בשידור FULL HD 1080P ומסך מחשב רגיל 22 איינץ לא תומך שידורי HD זאת אומרת שימוש דואלי ב 2מסכים במקביל. כמו כן למשחקים (לא שחקן "כבד") יחד עם זאת חשובה לי היכולת לצפייה איכותית הן בשימושי טלוויזיה וכן במשחקים ברזולוציה כבווה ככל שניתן ללא אוברלוק , חשוב לציין שהמחשב אמור לשמש אותי למספר שנים (4-6) עם יכולת שדרוג עתידי. מערכת הפעלה חלונות 7, רכישה צפויה KSP . ההתלבטות העיקרית מארז אשר יוכל להכיל כ…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, ,תוכנות להנדסה כגון AUTOCAD http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795 * גודל המסך?מתלבט בין 13 ל 15 * משקל רצוי? 2-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא אבל לא יזיק * בלוטות? לא יודע במה זה עוזר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? לא חשוב אבל לא מזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתהיה אמינה * חשוב שיהיה מסך מט ביינתיים הכי קרוב שראיתי היה DELL VOSTRO 3300 לאחר שדרוג סוללה וזכרון
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, מחפש לקנות מחשב - בסיסי בעיקרון, ורצוי לא כבד. שישמש אותי בתואר. אין מגבלות מחיר ואין דרישות פסיכיות שהוא צריך לעמוד בהן, פרט לזה שאני רוצה שהוא ישרוד איתי את כל התואר בלי שאצטרך להחליף,זמן סוללה סביר ומסך 14 עכשיו בשבוע הבא טס מישהו לארהב והוא יכול להביא לי מחשב. קודם כל, האם שווה לי לחכות ליולי שהבנתי מהכתבות שלכם שצריך לצאת דור חדש של מעבדים חסכוניים יותר או שזה לא משמעותי ואז חשבתי על: 1. http://www.bestbuy.com/site/Lenovo---IdeaPad-Ultrabook-14%26%2334%3B-Laptop---8GB-Memory---1TB-Hard-Drive---Graphite-Gray/7900163.p?id=1218862009516&skuId=7900163 הבעייה עם הדגם הזה שאין אחריות בארץ 2. DELL כלשהו.. לא מבין את ההבדלים בין הדגמים אבל א…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
1) במידה והוא עדיין לא נמכר, מתי ישיקו אותו ? 2) מה החומרה שלו +/- 3) מה הצפי של התמחור שלו ? g0vner_x3
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
BFG nVIDIA GeForce 8800GTX OC2 768MB PCIe כרטיס גריפ: 2,762.00 Intel Core 2 Duo E6600 Box מעבד: 1,737.00 G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT זכרון: 709.00 GigaByte GA-965P-DQ6 לוח אם: 1,247.00 Western Digital WD2500YS 250GB כונן קשיח: 445.00 DELL LCD 20" 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR :מסך 2350.00 ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ספק כח: 422.00 GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-FSCA1 מארז: 672.00 DVD : LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA צורב: 217.00 מחיר כולל: 10561 הצעות לשיפור והאם כדאי לי לכחת מעבד amd זה מיועד למשחקים בלי overclock תודה.
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני צריך שילוש, קירור למעבד (שככל הנראה תשימו פנטיום D 805), וספק שיהיה מספיק חזק לאיזה X1800GTO נחמד שיגיע בעתיד ואפילו CF... אני צריך לוח אם עם כרטיס מסך מובנה זה הכרחי כי אני לא עומד להיות עם כרטיס מסך לפחות שבועיים.. אם אתם יכולים, תעשו מפרט אחד כמו שביקשתי, ומפרט שני עם מארז וספק כמו שביקשתי.. אני צריך לדעת מה האופציות שלי... אני מוכר את המחשב שלי ואז קונה אז אני רוצה לדעת אם שווה למכור עם המארז או בלי.. דרך אגב אני קונה מהחנות www.com4u.co.il יש לי זיכויים שם. איך המארז הזה? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=SunbeamTR&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=287 אני ממש רוצה TOWER...
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
דודה שלי קנתה בחו"ל EEE PC 701 ובלשון המעטה הוא טרנטה, עם 4 ג'יגה של דיסק קשיח וחומרה ברמה של טלפון סלולרי הוא לא סוחב את הXP שמותקן עליו. בכל מקרה השימושים שלה מאוד מאוד בסיסיים ומסתכמים באינטרנט, סקייפ\אייסיקיו. השאלה כאן האם עדיף להתקין הפצת לינוקס כלשהי לדוגמא EEEBUNTU (הפך לאורורה) או האם ישנה אפשרות לקחת התקנה של XP ולשחק בקבצי ההתקנה כדי ליצור גרסת מיני דלת משקל בשביל השימושים המינימליים? מה אתם מציעים?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש חנות בארץ או בארה"ב שמוכרת סוללות של לפטופים (לASUS G51VX X1A ספציפית)
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את הלפטופ הראשון שלי. לאחר קריאת חלק מהמדריכים גיבשתי פחות או יותר את המפרט שאני מעוניין בו התקציב עד 4K ש"ח (בדוחק) אני מחפש נייד שישרת אותי טוב ב 3-4 שנים הקרובות * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים (בסרטי HD), עריכה גרפית קלה, אני חובב After Effect למשל אבל אני לא זקוק לכ. גראפי חזק. * גודל המסך 15.6 (רצוי) או 15.4 (מוכן גם לשמוע על מסכי 14.1') * משקל רצוי אני בדר"כ לא מתלונן על משקל אבל גם לא מחפש מחשב של 3 ק"ג משהו באיזור ה 2.3-2.7 בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כל המרבה הרי זה משובח... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HDMI * בלוטות: בכלל לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח: מינימום 320GB 5400 RPM * צורב DVD: בוודאי * האם נדר…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
לאחרונה נהרס המחשב נייד שלי של סימנס ששירת אותי בשביל עבודה משרדית,פייסבוק,סרטים,משחקים ישנים ואלו בעצם כל הדרישות שלי ממחשב חדש שיהיה במחיר נמוך ושיהיה לו איוורור טוב כי הלפטופ הישן נהרס בגלל הטמפ' הגבוהה שהייתה לו,האם תוכלו להמליץ לי על מחשב שיתאים לי במחיר שהוא כמה שיותר זול ואמין? אבקש שתתאימו את המחיר לדרישות שרשמתי למעלה,תודה רבה וחג שמח לכולם...
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול מסך 19 אינץ' רחב ויש עדיפות ל IQPC.co.il בגלל שאני גר באשדוד. יש אפשרות לחריגה אם היא משתלמת מבחינת עלות\תמורה אך כמה שפחות(אתם תחליטו) יש עדיפות לAMD DUAL CORE ללא כל ציוד היקפי(צורב, מקלדת, עכבר וכו') לא מתוכנן OC תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המחשב ישמש ל: 1.משחקים. 2.גלישה. 3.הורדות(סביר להניח שגם מסביב לשעון). 4.הקלטה מממיר. 5.צפייה בסרטים. *המחשב נמצא מטרים ספורים מהמקום בו אני ישן לכן השקט חשוב. כנראה שיהיה OC, אשר נראה משתלם בתקציב זה. מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤309 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤353 מארז: NZXT Hush Black/Silver NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤360 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤270 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤31…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני חייב מפרט טוב ב3.5K בלי OC מחשב חזק לעבודה עם תוכנות כבדות. שיהיה INTEL כי אני ממש מסתדר איתם. כמו שגם אמרתי לא צריך ציוד הקיפי רק את המחשב. שיהיה גם מינימום 4 GB RAM . במידה וצריך עוד מידע אז אני פה :=] תודה רבה לכל העוזרים אני מעריך את זה
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-