עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amir456,

שלום אני צריך מיפרט לגרפיקה בסיסית לא משהו ברמה גבוה משהו שיפעיל תוכנות גרפיקה חלק עדיף שיהיה מעבד E6300 אינטל כולל עכבר מיקלדת מסך LCD 19 אינצ' צורב DVD ומארז . התקציב הוא עד 5000 אלף ש"ח אשמח לקבל עצות מענינות .

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  2. פרמטתי את כל הHD בנייד התקנתי WIN XP ושאני מדליק את המחשב מופיע לי 2 אפשרויות של של בחירה להכנס לווינדוס xp ועוד אחת אותו הדבר לכניסה לווינדוס xp באנגלית כמובן כמו המצב שיש 2 ווינדוסים מותקנים במחשב ואז בוחרים לאיזה מהם להכנס אבל מחקתי את כל הhd בוודאות והתקנתי רק ווינדוס xp אחד למה זה?

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  3. צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3000 שקל יש כבר מסך של 26" ולא צריך שום ציוד היקפי. עדיף כמה שיותר שקט. לא צריך שום תוכנות אבל צריך הרכבה. ואני גר בחדרה אז עדיף חנות מהאזור, אין לי העדפה ספציפית תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  4. שלום, חבר ביקש ממני שאני אעזור לו בהרכת המשחב החדש שלו, זאת מתנה לכן החריגה היא עד מקסימום 5200, לא יותר. המאתיים יבואו מכיסו כתוספת אולי אפילו איזה 300 אבל זה בספק. כמו כן השימוש במשחב הוא, כשיש זמן כמה שעות ביום אז לשחק במשחקים, הוא לא גיימר, לכן גם אובר קלוק הוא לא יעשה, זאת אומרת לא שבירת שיאים כן, אבל תמעבד הקונרו נרים ל 2.4 שיתן תחושה טובה יותר (בשבילו), כמו כן לפעמים הוא מתעסק בתוכנות של מוזיקה קצת, קצת תוכנות סרטים לא משהו רציני בכלל\ לכן צריך מעבד בעל כוח חישוב חזק. כמו כן ציוד הקפי הוא לא צריך וגם לא מסך. לכן התחלתי בהרכבת המפרט מהבסיס, הבסיס שלי הוא כזה: 1) מעבד קונרו (E6300) 2) לוח האם בחרתי משהו בתקציב לא גבוה אבל שיהיה לוח אמין ועם ערכת שבבים מתקדמת …

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  5. כמו שכתבתי בכותרת מפרט ב3000-5000 לאינטרנט ושמיעת מוזיקה .. כולל ציוד היקיפי מסך דק מקלדת עכבר שיהיו איכותיים אלחותיים או משהו .. אפשר גם להכניס איזה רמקולים רציניים וכרטיס קול טוב .. והכי חשוב הרבה מקום לפחות 200 .. מה דעתכם ?

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  6. שלום, אוקי הרכבתי מפרט למחשב. היעוד של המחשב הוא למשחקים ולעבודה ממש כללית במחשב. המפרט: מעבד-AMD Athlon 64 bit 3200+ venice box לוח-GA-K8N SLI-nVidia nForce 4X, FSB2000, DDR400DC, FX, x 2 כרטיס מסך-PCX6600GT-256MB DDR3, MEM CLOCK 700 זיכרון-KINGSTON DDR 1 GB PC400 דיסק קשיח- WD-200GB 8MB SATA II מארז-ATX2, 480W, USB ספק ATX2 אוקיי זה המפרט,עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי המפרט. 1.איך המעבד הוא יספק אותי?הוא מספיק בשביל המחשב? 2.הלוח,הוא SLI במה הוא שונה מה-ULTRA?מה יותר טוב? 3.הכרטיס מסך,הוא מספיק חזק בשביל משחקים ?מה יותר טוב CLOCK גבוה או נמוך? 4.דיסק קשיח,הוא יכול לעבוד על הלוח נכון?הלוח תומך SATA II נכון? 5.זיכרון,מה יותר טוב 2 סלוטים של 512MB או סלוט 1…

• 12 תגובות
    • 682 צפיות
  7. שלום רב הופנתי לפה על ידי חבר ולפי מה שראיתי עד כו יש לכם פה פשוט אתר פצצה ! הוא הטוב ביותר ברשת משוגו שראיתי עד היום אני זקוק לסיוע בבנית מפרט בתקציב של כ 10000 ש"ח במזומן אני מחפש מחשב למשחקים שיעבוד בצורה טובה עם משחקים כבדים באיכות גבוה אין לי צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת,עכבר,רמקולים וכו...) רק מחשב אכשיו אני קצת סקרתי ובדקתי את השוק כיום והתעררור בי שאלות רבות כמו במעבדים מה ההבדל בדיוק בן OEM לBOX ? האם כדי ללכת על לוח אם שתומח ב SLI ואם כן ואם לא איזה כרטיס מסך עדיף GeForce 8800 GT או 9800G GeForce או -Radeon HD3870 2X אם יש מלצות נספות השמח לשמוע בקירור איני מבין כלל לכן השארתי לכם ובקשר למארז לא חשוב לי יופי חשוב לי יציאות USB מקדימה 2 יציאות מיני…

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by AsD[eyal],

טוב אני משחק cs 1.6 אז אני לא צריך dule core אני מעדיף ליבת san diago amd מעדיף הכנה לsli בלי מסך בלי ציוד הקפי אני צריך רק 80 gb

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by RS4,

יש לי מחשב נייד של לנובו דגם C200 עכשיו פירמטתי תמחשב וחלק מהדרייברים הורדתי מהאתר של היצרן והצלחתי לעדכן אותם ויש חלק שלא הצלחתי לעדכן רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא תדרייברים של המחשב כי לפי מה שהבנתי כל הדרייברים אמרוים להיות באופן מובנה בתוך המחשב חיפשתי ולא מצאתי יש מישהו שמבין ויודע... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by dandisc,

שלום אני צריך מפרט למשחקים(NFS ובעיקר סגנון של מירוצים,אך אני מעוניין בהגדרות גבוהות) ושימושים רגילים-אינטרנט HD קצת פוטושופ...חשוב לי השקט ולא מעוניין בOC.כרגע משתמש במסך 17" אך מחליף ל22". נא להפנות לחנויות באיזור המרכז.תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by noam12,

תודה רבה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  12. שלום אני חדש כאן ואני יודה מאוד לכול מי שמבין ויעזור לי, אני מתכנן עוד כמה חודשים אחרי לקנות מחשב חדש בנתיים אני כבר עם INTEL מסריח 3 שנים ובנתיים הוא מפעיל כל משחק אבל אל הגדרות MEDIUM וזה מעצבן כי לפעמים זה גם נתקע.. אני צריך מחשב כזה : הרבה ראם , מעבד חזק מאוד, כרטיס מסך חזק, לא צריך מסך ולא צריך הארדיסק , וו תגידו מתי יצאו הכרטיסי מסך החדשים של וויסטה שמעתי שלא כדי לקנות מחשב עד שהם יצאו

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  13. שלום, יש ברשותי T400. הייתי מעוניין שיהיו לו יכולות גראפיות חזקות יותר, ובכך לקנות אולי מעבד גראפי. השאלה אם זה אפשרי - במקום ה-X4500 שקיים כרגע. אשמח לשמוע, בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  14. המפרט מיועד לאינטרנט סרטים ומשחקים עדיף שיהיה מבוסס מעבד אינטל.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by elihay,

היי אני עומד לבנות מערכת סביב i7 אחד הדברים החשובים לי זה חסכון בהספק כשהמחשב לא מתאמץ. הבעיה מתחילה בכרטיס מסך שיש לי: SAPPHRE HD4870 שאני שוקל להעביר למערכת החדשה. הכרטיס הזה הוא תנור וגם במנוחה צורך המון הספק אני בקושי משחק ככה שאני לא ממש צריך אותו אבל חבל לי לוותר על האופציה לשחק. קראתי של - Z68 יש את טכנולוגיית Virtu שאמורה לחסוך הספק כאשר אין דרישות עיבוד חזקות, ואני מנסה להבין כמה זה טוב. ASUS: When no discrete graphics are needed, the graphics card is put in idle mode to lower utilization, heat, fan speed and power draw down to near zero מה דעתכם? האם זה באמת יחסוך לי הספק ויוריד אותו קרוב לאפס? לכרטיס שלי יש בעיה שבמצב IDLE עדיין צורך הרבה הספק וזה אומר שצריך לה…

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by ifiter78,

שלום! אני זקוק לעזרתכם. בראשותי מחשב ישן ,שעד עכשיו היה מספק אותי בכל המשחקים חדשים ללא שום בעיה,פרט ל קרייסיס החדש מפרט בקצרה: מעבד INTEL 8400 3GHZ 4GB DDR2 לוח אם :Gigabyte GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT כרגע הורדתי METRO LAST LIGHT והבנתי שהגיע זמן לשידרוג ופה השאלה: כרגע אין לי יכולת כספית לשדרג את כל המערכת - זה בעצם לקנות הכל חדש, פרט לדיסק קשיח מה יקרה בפועל אם אשדרג בשלב זה, רק כרטיס מסך ל GTX 650 TI BOOST אני לא חיייב רזולוציות הכי גבואהות - אם יש לכם המלצה לכרטיס אחר -אטרקטיבי יותר,אשמח לקבל המלצות הקיצור מה הייתם עושים במצב כזה תודה

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  17. שלום לכולם אני צריך המלצה למפרט עבור חבר כמו שציינתי בכותרת. אני מעריך שהמערכת חייבת להיות AMD כי ב2000 שקל אני לא בטוח שאפשר לבנות מערכת טובה מבוססת INTEL.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. אם מישהו מכיר סקירה מקצועית אשמח לקבל הפניה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by yuval987,

*אני מקווה שאני פותח במקום הנכון אני מחפש נייד עד 2000 ככה.. מה שאני צריך בו: *אינטרנט-שהמחשב יעבוד מהר! [עם WIN 7] *WIFI-חובה *צורב [DL] *זיכרון 150G ככה.. *מסך נורמאלי [שלא יהיה מיני] *מקלדת נוחה אני מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=10796 איך הוא? תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by i_D_A_n,

יש למישהו הצעות למפרט מחשב משרדי בכללי עבודה ב-office ובנפח זיכרון קשיח של 80 ג'יגה .. התקציב הוא 1500 ש"ח בערך קצת פחות קצת יותר לא כל כך נורא. חשבתי גם על celron מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by yuvsummer,

אשמח להבין: האם כרטיס מסך משפיע על איכות בצפיית ווידאו בסרטים. ההשוואה בין כרטיסי מסך שמסוגלים להוציא 120 הרץ ב 4 k האם כולם ייתנו את אותה איכות תמונה בטלויזיה )כבל hdmi( מדגיש סרטים נגן mpc וכד. או שכדאי לקנות כרטיס מסך מסויים? אני לא משחק משחקים חשוב לי מאוד לנצל את הטלויזיה שיש לי לקבל איכות תמונה הכי טובה

22. Started by xtract1,

אני צריך מפרט שישמש בעיקר לעבודה יום יומית (אינטרנט,אופיס וכו') אבל אני רוצה משהו שיחזיק כמה שנים טובות (עד כמה שאפשר) כמו שאמרתי ב3.5K ללא חריגות..ללא מסך..אבל אני כן צריך רמקולים פשוטים יחסית מקלדת פשוטה ועכבר פשוט (לא להגזים) הכי חשוב זה מעבד כפול ליבה (אני מניח 805) וכרטיס מסך חלש כי אין צורך בשחקים. שאלה אחרנה: כדאי לי לחכות עוד חודש לירידת המחירים גם אם אני קונה את ה805 שהוא זול ממילא? אתם חושבים שירידו לו מחירים עוד? ובצורה דרסטית יחסית?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  23. אז הזמנתילי במזל טוב את המחשב הנ"ל עצות או טיפיםן לשימוש נכון או בכלל בו יעזרו לי ממנוסים או סתם מכאלו שמכירים סוללה, מסך, מחיצות בכונן קשיח תוכנות כל מה שעולה לכם

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by gal,

חושב לעבור מפלטפורמת AMD חזרה לINTEL.המליצו לי על E8400 ולוח של ASUS (דגם לא מאוד קריטי העיקר שיהיה אמין)עם 4 GB זכרון 800.שאר החלקים שיש לי מספיק טובים מה אתם אומרים? היום למשל אם אני מריץ חילוץ קבצים בוינראר המחשב פשוט נהיה כבד.חשוב לי שאוכל לבצע כמה מטלות ביחד אפילו שהן לא דורשות כוח עיבוד רב. חשוב שלא תהיה יותר מידי חריגה מ1700 ש"ח,אולי ב100 ש"ח גג תודה על העזרה אה שכחתי לציין:מדובר על שימושים קלים יחסית אני לא משחק בכלל,חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ ויסטה או וינדוס 7 באופן חלק,בלי קירטועים וכאלה כי אני בודק הרבה מערכות הפעלה שונות.

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  25. זה המפרט שהרכבתי אשמח להצעות יעול והערות. קונה היום אז אנא הזדרזו להגיב. תודה מראש מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38470 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤87 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-1GBNT כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9500GT Super 512MB PCIe ¤326 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28640 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…

דיונים חדשים בפורומים