עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nisim2337,

הענין הוא שיש לי כבר כרטיס מסך GeForce 9600 GT וגם 2 הארד דיסק יש לי אחד 500 GB ואחד 620 אני צריך מפרט של מעבד אינטל עם קירור טוב ולוח לא משנה העיקר טוב ו4 GB זיכרון פנימי אני צריך ספק חזק כי הכרטיס מסך שלי דורש שני חיבורי חשמל נוספים לא כולל מסךוצורב מארז יפה לא משהו יקרודיי שקט (מחשב למשחקים כבדים לדוגמא GTA IV ) אפשרות לOC מינמלי עד בינוני ותודה רבה לכול מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by tomerbs,

הרכבתי לעצמי מחשב ורציתי לדעת אם יש מקום לשיפורים/שינויים. מעבד AMD Athlon 64 4600+ Socket 939 *DUAL CORE* BOX קירור מים Water Cooling System Thermaltake BIG WATER SE (Special Edition) CL-W0005-01 לוח אם Asus A8N32-SLI Deluxe nForce4 SLI, Socket 939, Dual DDR, IEEE, SATA, 2 x PCI Express דיסק קשיח Western Digital 250 gb 16 mb Buffer SATA II זיכרון Corsair Dual DDR2 Kit 2Gb (2x1024MB) 800Mhz, 5-5-5-15, Heat Spreader TWIN2X2048-6400 שני כרטיסי מסך במערך SLIXFX Geforce 7900GT 256MB DDR3 256bit SLI, VIVO, PCI Express Retail PV-T71G-UDLR ---- SLI כרטיס קול Sound Blaster Creative AUDIGY 2 ZS Bulk צורב DVDRW LG H10AK x 16 Dual Layer White Bulk ספק כח Cooler Master PSU 550W Real …

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by RnG,

שלום אנשים, נתבקשתי ע"י חבר לעזור בהרכבת מפרט למחשב חדש שיהיה מיועד לשימוש כללי + משחקים בתקציב של 17,000 (20K עם מסך 19" אם למישהו בא לשבור את הראש) ואני פונה פה למיטב המומחים לעזרה! הדברים שחייבים להיות הם: הארדיסק: 2 של 250GB עם זכרון מטמון של 16 מגה ו-SATA 2 לוח: עם SLI זכרון: 2 ג'יגה מעבד: דו ליבתי לא משנה אינטל או AMD מארז: מארז שוכב עם שלט ומסך LCD קטן כ. מסך: כמה שיותר חזק ותומך ב-SLI אבל רק אחד. בעתיד אולי ישודרג עם כ. מסך דומה. רמקולים: לוגיטק 5500 תודה מראש!

• 43 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Shane McMahon,

ונמצא בסניפים. התמונות להמחשה בלבד מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6700, 1066Mhz, s775, 4MB 1 2890 2890 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5W DH Deluxe s775 Conroe, 975X, DDRII 800, 2xPCI-E Crossfire 1 1390 1390 זכרונות? DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 2x1GB Corsair XMS2 Pro TwinX CL4 1 2100 2100 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 3680 3680 כרטיסי קול? כמות מחיר סה"כ AuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect 1 580 580 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 400GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 895 895 דיסקים קשיחים? Western Digital (External Hard Drives) כמות מחיר סה"כ 250GB USB 2.…

5. התקציב הוא 2600 בבקשה לא לחרוג יותר מידי ואם ניתן להפחית במחיר זה יהיה מעולה המחשב הינו לשימוש ביתי לאנשים מבוגרים, פתיחת חלונות מרובה, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ההורים משתמשים בסקייפ לא מעט. אני צריך את כל הציוד הנלווה כגון עכבר+מקלדת+רמקולים+מסך כל מבוקשי הוא שהמחשב יהיה מהיר ככל הניתן לפי התקציב המחשב לא הולך לעבור שדרוגים עתידיים! אשמח לעזרה בהקדם תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by wow,

שלום לכולם. ;D אני רוצה לקנות מחשב טוב,אבל ממממש טוב,התקציב שלי הוא כ-20 אלף שקל. אתם יכולים להרכיב לי בבקשה משהו פצצתי כי אני לא ממש בעינינים.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by AMD 64,

שלום ברצנוי לקנות מחשב חזק עד 2000-2500 ש"ח. שאינו כולל בתוכו: * דיסק קשיח . * עכבר + מקלטת + רמקולים. * מסך מחשב. * ללא זכרונות (יש לי) * ללא כונן 1.44 . הכי חשוב במחשב כרטיס מסך חזק !! ברצוני שיהיה צורב DVD . בברכה ליצירת קשר : מייל: nisim106@bezeqint.net

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  8. Started by באגירה,

1)תקציב: 2500 שקלים. חריגה מקסימלית: 50 שקל, למרות שאני באמת מעדיף שלא תהיה חריגה. יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לחסוך 200 שקלים, אבל לא אם זה יוביל לאיכות הרבה יותר נמוכה. 2) אני מתכנן להשתמש בו למשחקים, צפיה בסרטים ותכנות. הדגש במחשב הוא יותר על משחקים, בעיקר משחקי רשת. (WOW ו-LOL לדוגמא) א) visual studio 2010, firefox, VLC Media Player. ב) לא בצורה יותר מדי כבדה, אם כי ייתכן שבעתיד אשתמש בVS לצורכי פרנסה. ג) 1024 על 768. בעיקר משחקי רשת. רצוי שכמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב, אני לא מבין בזה כל כך. 3) אין צורך בציוד היקפי. 4) אני זקוק לכל הרכיבים. 5) צריך מפרט מלא. 6) שיהיה משהו סביר מבחינת הרעש, לא צריך להגזים לכאן או לכאן. 7) לא מתוכנן אוברקלוק. 8 ) יש לכלול הרכבת מחשב בחנ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן, אני מחפש להחליף מחשב לאחר 6 שנים שהוא שירת אותי נאמנה. 1. מה התקציב המקסימלי?2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.לא יודע ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מחפש מחשב שיריץ מוזיקה , סרטים, visual studio או פוטשופ בלי בעיה, כמו כן אני רוצה שיריץ משחקים . (בכוונה לא רשמתי איזה משחקים כי אני לא יודע מה ההגדרה של משחקים כבדים או בינונים...) הרזולציה הטבעית-אין לי מושג למה הכוונה ואיך אני מגלה. אני יודע שיש לי מסך 21 אינ'צ של MAG 3. האם…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Guy.c,

שלום אנשים, מה דעתכם על המפרט הבא למחשב לישומי אופיס, קצת סרטים והרבה אינטרנט. אני לא רוצה לקנות מפרט בסיסי וחשוב לי לקנות חלקים איכותיים. המחשב יריץ XP. מעבד AMD ATHLON 64 DUAL CORE 3800 X2 / 2.0GHz 65W SOCKET AM2 BOX 3Y לוח ASUS M2A-VM HDMI AMD AM2 DUAL DDR2 VGA+DVI+HDMI+GIGA LAN m-ATX 3Y מארז COMPUCASE HEC CI-6A19-2F W/2* FANS BLACK MIDI ATX 300W דיסק WD 250GB IDE 7200RPM 8MB BUFFER WD2500JB 3Y זיכרון DDR2 KINGSTON 1GB 667MHZ NON-ECC CL5 צורב LG GSA-H44N (B) DVD WRITER X18 BLACK OEM 2Y אפשרות נוספת היא המחשב הזה שנותן מפרט דומה קבל ארוז בקומפקטיות ומגיע עם ויסטה. בהנחה שעלות המחשבים זהה..מה עדיף? http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1603&CategoryID=4…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by bennis3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטים, סטרימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? DVD, HDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  12. למרות שאולי זה לא הזמן הטוב ביותר לקניית מחשב חדש, אין ברירה אלא לרכוש ועכשיו אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שיצרתי פה, לא נראה לי שניתן לקצץ במחיר, גם ככה התחלתי במקסימום 3000 וחרגתי קצת צרכים: קריאה של PDF אינטרנט, אופן אופיס, סרטים (בחיבור לטלוויזיה), מוסיקה (כרטיס PCI בחיבור לרסיבר) - כאן יש חשיבות לשקט וקירור פסיבי. כמו כן אני מבצע רסמפלינג שזה קצת מאמץ למעבד וחשוב שהוא יחזיק מעמד בשקט ובלי להתחמם, יש עדיפות ברורה למעבד של אינטל בתוכנות האלו. עריכה של מוסיקה עם AUDACITY גרפיקה - פוטושופ, גימפ, avidemux, virtualdub משחקים לא כבדים במיוחד, רזולוציה עד 1680 * 1050 תכנות - סביבת ECLIPSE בעיקר וגם MATLAB הרצת לינוקס על XP עם VMWARE - כאן יש חשיבות למעבד חזק …

• 15 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by hanokh,

שלום לכולם , הייתי מעוניין בעזרתכם בהרכבת מפרט מחשב בסכום הנ"ל. המחשב מיועד בעיקר לגלישה ואימייל כמו גם מסנג'ר סקייפ וכו' . אין צורך בצורב מקלדת עכבר וכו'. חשוב לדעתי זיכרון 1g ומעבד נורמלי (לא סמפרון או סלרון) הייתי מעדיף גם כרטיס מסך לא משולב. תודה חנוך נ.ב אהה כן וגם מסך lcd לא crt

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by iem,

שלום אנשים היום קרה לי דבר מאוד מוזר... הלכתי ל- IVORY ראשל"צ (כן מוכרת לי האימרה "יהודי יקר עשה לך טובה ואל תקנה באייבורי"), והצגתי לנציג (ללא פירוט המחירים) את המפרט המומלץ (ממאי !!) של מחשב משחקים ב-3K מהאתר. הצעת המחיר שלו היתה על מפרט ממש ממש דומה הוא שינה משהו ממש קטן בלוח אם, כ-3300 ש"ח במזומן. שאלותי הן כאלה : 1) איך יתכן מחיר כזה למפרט מחודש מאי ???? 2) האם מישהו יכול להרכיב משהו מוצלח יותר \ משתלם יותר עד 3K ללא מסך ? כמובן ללא מע' הפעלה ותוכנות. תודה תודה תודה רבה ! אגב... הוא לא הסכים להתחייב על ההזמנה (בגלל זה גם לא נסגרה עיסקה), שהמחשב יגיע עד יום שני למרות שהתחייב על זה ב-100% ללא הסתייגות בע"פ, מוזר לא ?!

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by ass-s,

שלום לכולם! אני מחפש מפרט עם הרכיבים הבאים: מארז,מעבד,לוח אם(SOUND+LAN),זיכרון 512MB,כרטיס מסך,ודיסק 120GB. המחשב מיועד: 1. לצפייה בסרטים - צריך כ.קול איכותי עם חיבור לרסיבר וכ.מסך עם יציאת TVOUT איכותית. 2. מוזיקה - אני צריך דיסק איכותי ומהיר עם 120GB+7200RPM+8MB (אולי SATA). 3. משחקים - אני לא משחק יותר מדי אבל שיהיה אפשר לשחק באופן סביר. 4. לפחות 6 יציאות USB עוד נקודה חשובה היא שהמחשב הזה צריך לשרת אותי ל-4 שנים הבאות(אוניברססיטה) אז חשוב שיהיו לו גם אפשרויות שדרוג עתידיות ואולי גם OC בשלב יותר מאוחר. (לא משנה INTEL או AMD מבחינתי מה שיותר מהיר) תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by BlackTalon,

אחותי לומדת בכיתה א' ואנחנו עומדים לקנות לה את המחשב הראשון שלה. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מפרט מתאים בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא מסך. השימושים שלה יהיו כמובן בעיקר אינטרנט, Office ובעתיד אולי גם משחקים כמו Sims וכדומה. בנוגע למסך - החלטתי לקנות לה LG1970HR. אשמח לקבל גם חוות דעת על המסך. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  17. שלום לכולם כבר יש לי מפרט מוכן שהרכבתי ב-3000 ש"ח אבל אם המארז וספק הכוח אני עדיין מתלבט בהתחלה לקחתי Antec NSK4480 380W אבל נאמר ש-380W לא מספיק לכרטיס מסך יש לי כבר מסך 20 אינץ' ולא מיועד OC למחשב רק צריך עזרה קטנה אם המארז והספק.... תודה מראש הנה המפרט בינתיים: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤348 כמות:1 http://www.skypc.co.il…

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by Mazumotte,

אוקיי. אני צריך מפרט מחשב למשחקים בשביל חבר שלי. הוא תקוע עם גרוטאה שאני לא יפרט אותה כאן משום שהיא עלולה לגרום למשהו דום לב. הוא לא צריך מסך, או ציוד הקפי. HARD DISK של 80GB לא יותר. עזרתכם בבקשה. לתשומת לבכם, המחשב צריך להחזיק הרבה הרבה זמן אז אל תציעו כרטיסי מסך כגון 1950 או GF7XXX הרזולוציה המקסימלית:1024X768

• 10 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by nburyan,

שלום לכולם!!! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ב3200 שקל פחות או יותר המחשב מיועד לסרטים ומשחקים ברזולוציית full hd אין צורך בציוד היקפי כמו עכבר מקלדת ומסך מה שכן אני צריך זה מעבד וכרטיס מסך טובים, לוח אם עם וויפיי וטרה זכרון. תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by nburyan,

שלום לכולם!!! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ב3200 שקל פחות או יותר המחשב מיועד לסרטים ומשחקים ברזולוציית full hd אין צורך בציוד היקפי כמו עכבר מקלדת ומסך מה שכן אני צריך זה מעבד וכרטיס מסך טובים, לוח אם עם וויפיי וטרה זכרון. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מפרט לקולנוע ביתי ומשחקים ללא מסך (יש לי LCD 32 אינץ' של סמסונג ברזולוציה 1366x720). אני מעוניין לשדרג מערכת קיימת. יש ברשותי כבר כרטיס לכידה של הופאג (או איך שלא מבטאים את השם המוזר הזה) עם שלט, מארז שוכב של Silverstone ו-HD בשביל מערכת ההפעלה (Windows Vista Ultimate 32bit). כמה הערות/דרישות: 1. מעבד קריר (עם עדיפות לתוצרת אינטל) כך שאפשר להרכיב עלי גוף קירור שקט. 2. גוף קירור שקט... 3. ספק שקט. 4. כרטיס מסך כולל מפענחים ל-HDTV, עדיפות לכרטיס מסך עם קירור פאסיבי אך שעדיין יכול להריץ משחקים ברזולוציה של הסך הנוכחי או ב-FULLHD ברזולוציה של (1920x1080 אם אני זוכר נכון). כמו כן אני מעדיף כרטיס עם יציאת HDMI. 5. כונן בנפח גדול (400 ג'יגה וצפונה). 6. זיכרו…

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by moshemanov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכי…

23. Started by אייליכ,

דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12800 זכרונות: DDR3 1600Mhz 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel CL9-9-9-27 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9210 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9424 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12741 צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NP x22 Beige IDE (Oem) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=642…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. cpu: intel pentium d 820 2.8Ghz dual core 2x1024Mb mb: asus p5gz-mx 800Mhz memory: kingston 2x512 ddr2 667Mhz cl5 hd: western digital 160Gb 7200 sata dvd-r/w: LG dvd-r/w dual layer x18 monitor: acer al1716as 17" lcd מארז וספק כוח 500Watt מקלדת פשוטה 2 רמקולים genuis עכבר אופטי GPT המחשב מיועד לאינטרנט ותוכנות גרפיקה במקביל. כמו photoshop, macromedia flash mx 2004, swift 3d xpress אני משתמש בכרטיס מסך וכרטיס קול onboard וכרגע המחשב עובד בסדר. בעל החנות נתן לי שבועיים לשנות דברים אם אני רוצה. אז מה דעתכם המקצועית בנושא? ועוד שאלה קטנה... מה הטמפרטורות הכי גבוהות ונורמליות שהמעבד והלוח-אם אמורים להגיע אליהם?

25. Started by EyalOnn,

הי רציתי לקנות מפרט מחשב בשלושת אלפים שקל, בעקבות יציאת הכרטיסים החדשים יש לי התלבטות מה הכי משתלם והכי חזק ביחס מחיר/ביצועים, ה-8800gt/9600gt/4850, אני רוצה דיסק קשיח של 320 גיגה או יותר, ספק כוח לא ג'נרי, אם יש משולב עם המארז ומשתלם אבל חזק אז זה טוב לי, למרות שרציתי לקנות את ה-enermax liberty 400watt, אבל אולי זה לא יכנס בתקציב. זכרון ראם לפחות 2 או 4 גיגה, אני זוכר שהרכבתי לי ככה לפני איזה חודש מפרט, רציתי לדעת אם עכשיו כדי לי לשנות אותו קצת, עקב כך שהמחירים והמוצרים משתנים די במהירות: מפרט מחשב יחסית זול אך אפקטיבי מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤603 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים