עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. (אני מקווה שזה לא אומר להיות בלוח קונים מוכרים מכיון שאני לא ממש מוכר את זה ) סיפור מצחיק איך שהוא קבל אותו הוא עובד בחנות אלקטרוניה ברעננה ובא אליו איש (אני מניח הייטק)וקנה מחשב נייד חדש ואמר שאם הישן אין לו מה לעשות וחברה שלו אין מה לעשות אתו ,אז הוא נתן לו אותו בחינם(במקרים דומים הוא השיג טולייזה מקרן אחורי וטולזיה פנסוניק בערך 30אינץ 100 הרץ בחינם) הענייןו הוא שהוא רוצה למכור אותו לפי מה שאני ידוע זה נחשב לסדרה מאוד איכותית ובעצם לאנשי עסקים של המחשב הנייד אני יודע שזה מעבד ישן וקצת זכרון אבל אולי זה מספיק לסטודנט שמחפש לקנות מחשב נייד בזול(ומכיון שאני לומד בבר אילן אני יודע שתועלת זה כרטיס רשת אלחוטית היא לא בדיוק יעילה שם מכיון שברוב המקומות אין רשת וגם שיש צריך די…

2. שלום, ב-2015 קניתי מחשב נייד 14" Dell Vostro 5480 touch עם דיסק 256 SSD וזיכרון של 8GB. אני עצמאי ומשתמש בו לתוכנות אופיס ולצפייה בסרטים מידי פעם. רוב האיחסון שלי חיצוני (עד היום השתמשתי בשליש מקיבולת האכסון שלו). בעידן טרום קורונה הייתי מסתובב עימו הרבה. לאחרונה החל להיות איטי והחלטתי להעבירו לאימי. אני מעוניין לשדרג למחשב דומה, בלי הטאץ ועם מסך מט. חבר שמבין הציע לי את המחשב הזה (המחיר שלו מעולה): מחשב נייד "14 Dell Vostro 5402 i5-1135G7 בצבע אפור, כונן 256GB SSD, זכרון 8GB ומ.גרפי Intel® Iris® Xe Graphics אשמח לחוות דעת עליו - האם יוכל לשמש אותי ל-6 שנים הבאות לפחות? האם זיכרון של 8GB עדיין נותן מענה טוב בעשור הנוכחי? אשמח גם להצעות אח…

3. אהלן לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים, אני רוצה שהמחשב יהיה בכי טוב שאפשר לתקציב זה+מסך! את התקציב למסך אתם תקציבו יחסית לדרישות ולמפרט. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב עומד על 10,000 ש"ח. ישולם במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב היא למשחקים כבדים מאוד! וכמובן צפיה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן, אני מעוניין במסך 24"+ איכותי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  4. שלום לכולם אני מעוניין שתעזרו לי לבנות מפרט למחשב משרדי בתקציב של 3000-3500 ש"ח. אני אציין מאפיינם שיעזרו לכם לעזור לי במידה ואתם רוצים: *המחשב אינו מיועד למשחקים כבדים בכלל . *המחשב לא מיועד לשירים ( כמובן שנשמע מידיי פעם שיר או שניים) *המחשב לא מיועד לעריכת גרפיקות *המחשב מתוכנן לטווח הארוך ( עד 4-5 שנים) *המחשב צריך לכלול מסך (19) מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים (לא כולל רמקולים) *אני אינני מעוניין בכרטיס קול איכותי ו כרטיס מסך איכותי *המחשב צריך לכלול כונן DVD RW, כונן דיסקטים. *אני מעדיף את חברת AMD מכיוון שאני רוצה מחשב שיתאים לטווח הארוך ורק להם יש מעבד 64 BIT. *המחשב צריך להיות שקט ( שלא ירעיש כמו שואב אבק) ובעניין העיצוב אני לא מעוניין במחשב עם פאנלים שקופים אלא רק…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, ומשחקי מחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצי…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by artv8,

שלום לכם. אני סטודנט להנדסה ואני מחפש מחשב. הדרישות: 1. עובד בלי בעיות בתוכנות של גרפיקה הנדסית כמו SolidWorks. 2. עובד בלי בעיות בתוכנות מתמטיקה כמו Matlab. 3. גלישה ואופיס. 4. שקט ככל האפשר. מה קיים? כלום. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  7. שלום, אני מתחיל ללמוד "הנדסת תעשייה וניהול (התמחות במערכות מידע)" בשנה הקרובה. חוץ משימושי הנייד ללימודים אשתמש בו גם לגלישה באינטרנט. מחפש דגמים שמתאימים לדרישות. תקציב: שואף ל4000 ₪ חריגה מקסימלית: 1000 ₪ מעבד : I-3 יספיק לדעתי. זיכרון : DDR3. בין 3 ל-4GB . מאיץ גרפי : מאיץ עצמאי (לא מובנה) עם זיכרון משלו (512 יהיה אופטימלי). מסך: בגלל אופי הלימודים (תכנות לרוב) אני אצטרך מסך דיי גדול לעבודה עם מס' תוכנות. ממה שהבנתי 15.6 אינצ' זה גודל אופטימלי בשבילי. כרטיס רשת : B, G ו N. Bluethooth. סוללה : לפחות 6 תאים יספיקו לדעתי. יציאות : לפחות 3 USB. D) VGA-(SUB, HDMI(לא מחייב). כונן אופטי : צורב DVD. HD : נפח של 320 GB יספיקו לי לדעתי. מעוניין במהירות 7200. מקלדת : מק…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by arthur69,

שלווווום, החלטתי ללכת על מחשב all in one של דל 2320, ומתלבט בין 2 דגמים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18728 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18729 הראשון i3-2100 והשני i5-2400s 4430 שקל לראשון (במידה ואני לוקח את הדרוש מ4-ל6 ג'יגה זיכרון) והשני 5100, וכולל גם blue-ray. א. האם יש לכם נסיון עם המערכות הנ"ל? יש משהו מומלץ יותר בסדר גודל זה של השקעה (AIO). ב. האם אתם ממליצים על החנות? ג. השימוש בעיקר משרדי ומזרים באופן חוטי סרטים לxtreamer, אולי משחקים פה ושם אבל לא ממש באופן רציני. חווית המשתמש ממש חשובה לי - מסך, מראה חיצוני, מהירות תגובה... לאור זה האם i3 מספיק לי או עדיף i5 (בשני הדגמים יש GT525 1GZ), וכמו כן האם יש טעם לשדרג זיכרון או 4 בהחלט מספיק ל…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  9. אני צריך מפרט ב3.5-4 אלף ש"ח למשחקים, אינטרנט וכו'. אין צורך בהארדיסק. מה שכן, אני צריך כרטיס מסך שיוכל לתת לי לשחק עם מסך 19" LCD ברזולוציות טבעיות(המסך לא כלול בתקציב!). אשמח לקבל מפרטים D: תודה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by morell2,

תקציב:630$ חנות לקניה CIRUIT CITY מחשב לגיימר מתחיל . יש לי שאלה יש בעיה אם החשמל (הספק כוח)? מחשב ללא מארז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 630$ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 630$ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ולא כבדים,עבודה משרדית,מהיר,אינרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. צפיית סרטים, משחקים כגון FIFA 2010 וכו' NBA2K9 NBA2K10 GTA IV ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: *…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by polegs,

מעבד: intel core 2 quad q6600 8mb לוח אם: EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E זיכרון: OCZ 2G(2x1024)1066Mhz דיסק קשיח: seagate 500G 32Mb sata2 כרטיס מסך: GIGABYTE-9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורב: LG-DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מארז: אני לא סגור על עצמי-תוכלו לעזור לי??? אני רוצה מארז עם 3 מאוררים שלפחות אחד מהם גדול(23 ס"מ) ספק כוח PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan המחשב mריך לספק אותי למשחקים כבדים מאוד ועל הגדרות של high!!! כמו crysis,generals וכו'... המחשב צריך לשרת אותי לתקופה ארוכה מאוד של 5-7 שנים ללא oc אין לי מחיר פשוט אני מתלבט אם להביא את המפרט הזה לחנות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by chaa12,

חברה אני צריך עזרה דחוף, אני מחפש מחשב נייד בשביל אמא שלי. חשבתי בהתחלה על נטבוקס כי התקציב שלי לא גבוה הבעיה שהמסכים קטנים מדי. המחשב נועד לשימוש בסיסי ביותר אינטרנט ואופיס. אני אפרט מה חשוב לי שיהיה: 1. אמינות- חשוב לי שיהיה מחשב אמין עדיפות לחברות כמו ASUS או DELL 2. נוחות- שיהיה נוח לשימוש אני בעיקר מדבר כאן על מקלדת והטאצ' פאד. 3. סוללה 4. חובה שיהיה WIFI 5. מסך בגודל סטנדרטי לא קטן מדי ~15 אינטש. 6. שיהיה כמה שיותר קל (זה פחות חשוב לי אבל אם הוא קל זה יתרון) אני בטוח לא צריך כרטיס מסך טוב. אפשר להתפשר מבחינת המעבד גם. כדאי שיהיה מספיק זכרון (2 ג'יגה) אני מקווה להתקין עליו ווינדואוס 7 אם יתאפשר. אם לא אז XP. התקציב: עד 2500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  13. 1.זקוק לחוות דעת על מפרט זה שקניתי היום.המחשב נקנה לצורך עריכת סרטים וגיימינג עלות:7000 שח 2.אני זקוק להמלצות על מקלדת ועכבר טובים לגיימינג ושיהיו נוחים גם לעריכת סרטים. 3.חשבתי על מסך של סמסונג מדגם t220p 22 אינץ'.מה אתם אומרים על מסך זה?הייתם ממליצים עליו?או על מסך אחר? (1000 עד 1200 שח) מפרט המחשב: מעבד Intel Core i7-920 Quad 2.66-GHz x 4 Quad Core + 8 Threads 8MB Cache קירור מעבד Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler לוח אם Intel X58 Express Main Board קירור גשר צפוני פסיבי Passive North-Bridge Heatsink - Silent זיכרון 3GB (1048x3) DDR3 1333MHz (Triple-Channel Compatible) כרטיס מסך nVIDIA GeForce GTX 285 2048MB כרטיס קול 8-Channel (7.1) Audio Codec (+Optical)…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  14. מפרט לשימוש ביתי (בלי משחקים, כנראה - חלונות xp, לינוקס, ויזואל סטודיו, אופיס, אינטרנט, מסנג'ר, אייטונס וכו'), עם מסך 19" או 22". צריך גם עכבר ומקלדת.. העדפות (לא קשיחות) - מעבד אינטל, 1gb זיכרון או יותר, צריכת חשמל נמוכה, מארז שקט (אפשר להוריד מאווררים). בונוס למארז אסתטי וקטן (המחשב הוא עבור בחורה). תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 04:58:10 שכחתי לכתוב - חנות באיזור רעננה או רמת גן.[br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 04:59:26מפרט מksp:מעבדי אינטל Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ABIT LG-95C s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, 2xPCI-E זכרונות DDR II 667Mhz 1GB Micron דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB כרטיס…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by barak157953,

אני מחפש מפרט למחשב שיהיה בעיקר בשביל משחקים ואינטרנט אם למישהוא יש מפרט של עד 3500 שקל ולא שקל מעל כי פשוט אין עוד אבל פשוט מושלם כולל הכל הכוונה רק מחשב ללא עכבר רמקולים מסך וכדומה...אך ורק את המחשב ובמקום שממוקם בערך במרכז הארץ תודה

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by Zeper,

אני צריך עזרה רק בהוספת דברים למפרט אני אגיד איזה ואם אתם יכולים להגיד כזה זה יעלה לי. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode=1 רק שאני רוצה להחליף את הכרטיס מסך ב -> http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400 וגם את הלוח אם ל - >http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1748&CatCode=411 ואני לא מצליח לפענח מה המחיר אחרי זה. 2000 וכמה? 2300? 2400? תודה למי שעוזר =] +אני עושה מארז של 500W מה שכתוב שם ב 90 שקל + אבל זה ברור עכשיו מה עם הכרטיס מסך והלוח אם תודה מי שעוזר =]]]

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by אור ויסמן,

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש באנדל (משולש) , לוח אם , זכרונות , ומעבד. -- מדובר על מחשב למשחקים -- הכרטיס מסך שיש לי כיום הוא R290 4GB GDDR5 -- לא משנה לי אם אלו רכיבים יד2 **תקציב של עד 1750 ש"ח. הקנייה מתבצעת בארה"ב, לכן ניתן להרכיב באנדל מאתר אמריקאי ולשלוח לי.

18. Started by gonikman0,

1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא 2500 ש"ח אפשר לנצל את כולו אפשר לחרוג מקסימום ב500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה השימושים העיקריים הם שימושי אופיס,צפייה בתכני HD , וגם שימושים בתוכנות כמו SOLID WORKS ו PHOTOSHOP בנוסף מדי פעם למשחקים אבל מכיוון שזה קורה לעיתים רחוקות אין צורך לשחק על ההגדרות הכי גבוהות. כמו כן המחשב יתחבר למסךDELL 2209WA ברזולוציה 1680X1050 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא צריך צורב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?השקט חשוב לי …

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by DMS,

אפשר להוריד במחיר ? http://mail.google.com/mail/?attid=0.1&disp=emb&view=att&th=112654c598628b45 הראשון [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  20. שלום, קודם כל אומר שהתחלתי והרכבתי מפרט לפי המומלצים שלכם שלפי דעתי די מייצג את טווח ההוצאות שלי והצרכים שלי. אבל ליתר בטחון, כי אני רוצה לקנות את הכל כמה שיותר מהר, אשמח אם תעבירו מבט נוסף על המפרט הסופי - אם יש מקום להוזיל עלויות קצת, או דברים שחשוב שאני אשדרג כי הם לא מספיק טובים.... קצת פרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך אם אין טעם ברכיבים שרשמתי ואפשר להסתפק בפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500+ אבל רצוי שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD, משחקים, ותכנות בינוני (אבל זה בטח הרבה מתחת לדרישות האחרות) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים וvisual st…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by The Ghost,

אני צריך מחשב נייד בעיקר לעבודות משרדיות וגלישה באינטרנט. ORANGE מציעה מבצע, חבילת אינטרנט + מודם + מחשב נייד. רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות היום מחשב נייד עם ביצועים זהים או דומים, במחיר נמוך יותר. זוהי ההצעה בORANGE: http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/Computers/pages/Asus/Asus_K50IE/ http://www.orange.co.il/Documents/Asus/asus_K50_ie.pdf תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. המעבד של אינטל T5800 .. הרחבתי את הזכרון למקסימום .. השאלה שלי היא אם זה ירוץ על משחקים עם גרפיקה גבוהה .. ?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  23. Started by most,

בוקר טוב, אז ככה, מדובר על מפרט לילד בן 7 ולהורים כך שמשחקים כבדים - לא כרגע. צריך מסך LCD 17 לגבי היקפי, אין צורך בחומרה חזקה - דברים סטנדרטים ונורמליים רצוי מ KSP - גרים בראשון

• 11 תגובות
    • 689 צפיות
  24. שלום לכם. המחשב שברשותי כבר די ישן והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו. הקטע הוא שאני לא יודע מה עדיף לי, לשדרג, או לקנות כבר חדש וזהו. הבעיה הגדולה העומדת בפני היא התקציב. אני מוגבל ל 4000 ש"ח, וזה אחרי תכנון של קניית מסך חדש. היעוד שלי למחשב הוא בעיקר עבודות משרדיות, כגון הקלדה, או צפייה בסרטים, אבל מדי פעם אני מתעסק גם בגרפיקה. וכשאני אומר מתעסק בגרפיקה, אני מתכוון לצד הכבד של הגרפיקה. מדי פעם אני מתעסק עם תכונת תלת מימד (3ds max), ואני לא רוצה שהיא תקרטע לי על המחשב החדש/משודרג. לכן אני רוצה גם להעיף את המסך המיושן שיש לי (17" CRT ג'נרלי) שתופס לי מלא מקום על השולחן. את הרמקולים, המקלדת/עכבר, מדפסות, כוננים (גם HD, נראה לי שיש לי מספיק) - נראה לי שאני אשאיר. מה שאני צריך כנ…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  25. היי..החלטתי שאוליי הגיע הזמן למכור את הפנטיום 4 שלי לאחר המעבר לC2D... כמה לדעתכם המפרט הבא שווה: מעבד: P.4 3.0GHZ 800MHZ FSB 1M (קירור מקורי) לוח אם: P4I65G Asrock עם שני סלוטים לזיכרון קירור פאסיבי טוב לצ'יפסט (גשר צפוני) AGP וסלוט אחד של PCI-1X ושלוש סלוטים של PCI רגיל זיכרון: 768MB-סטיק של 512MB KINGSTON ואחד של Infineon 256MB כרטיס מסך: חחח קצת מצחיק אבל זה ATI Radeon 9250 דיסק קשיח: 80GB של WD בתקן של IDE 7200RPM כללי: צורב CD-RW של SONY. כונן CD של טושיבה. כונן פלופי. ספק 400W קירור: קירור מקורי של המעבד..(מחזיק את הפרסקוט הזה ב40 מעלות במנוחה). 3 מאווררים+אחד בדלת.. מארז: MIDI TOWER ג'נרי... כמה לדעתכם המחשב הזה יהיה שווה?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים