עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח להמלצות על מחשב נייד לגלישה באינטרנט בעיקר. מסך 15", המשקל לא ממש קריטי וגם לא צריך הארד דיסק גדול. אם יש מחשב שבו המאווררים הם מאחורה או בצדדים ולא בתחתית אז זה יכול להיות פלוס רציני משום שאני אניח אותו הרבה על המיטה ואז אני אזדקק להגבהה אם המאווררים בתחתית. כמו כן אולי זה ישמע מוזר אבל ישנה גם עדיפות ששקע החשמל יהיה בצידו הימני של המחשב. הסיבה היא שבמחשב הנייד הנוכחי שלי השקע התקלקל כבר 4 פעמים ונמאס לי לתקן אותו (אחת הסיבות היא שהשקע נמצא מצד שמאל והמטען מימין ככה שיש לחץ בשקע). תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by fireskill,

שלום אני הזמנתי את המפרמט שלי בזכותכם! ובמיוחד §ΩeladΩ§ המלך ! עכשיו כמו שאמרתי אני כבר הזמנתי והוא מגיע ביום ראשון מנועה מחשבים! ועכשיו גם בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב כמו שלי זה המחשב: http://idanr.cjb.co.il/ עכשיו אין סיכוי שבן דוד שלי יעשה OC אז כדי לשים את6600GS?

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  3. עזרו לי לבנות מפרט בתקציב של 3000 (מטרות: פיתוח, עבודה משרדית, סקייפ, פוטושופ, מוסיקה וסרטים) - התקציב גמיש אם יש צורך אמיתי. מנ אני רוצה: מארז שחור עם הרבה USB מקדימה זיכרון 0.75-1GB (ו-CL2.5) דיסק SATAII 160GB (אחריות חשובה) צורב DVD (עדיף NEC 3550A) מוכן להסתפק בכרטיס מסך, קול על הלוח אבל שיהיו טובים (מוסיקה, סרטים ואולי פעם בחודש FIFA או Need4Speed) הערות: - המחשב דולק ופועל תמיד (אולי זה דורש עוד רכיב קירור?) - המחשב בחדר השינה ולכן שקט זה חשוב - כפול ליבה של אינטל או AMD 3200 ויניס 939 --- מה עדיף לי ולמה (ברוב המקרים אני על פחות מ-30% CPU אז למה כפול ליבה)? - יש לי דיסק 60GB ישן שישמש לצרכי גיבוי. מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, הרכבה - לא צריך לכלול במחיר Thanks a lot…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by reyrey_200,

מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤603 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤267 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤358 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤781 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SF-PX96GT512D3-HP צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤141 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז ללא ספק HEC 6C11 ¤164 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI…

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך כמה שיותר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?המחשב נועד לגלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).שום תוכנה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומ…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  6. מעוניין לקנות לפטופ לצורך שימוש יומיומי ובנוסף לתוכנות גראפיקה כגון: פוטושופ, פריהנד... 14"-15" מתלבט כמה להשקיע. תודה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  7. שלום, רציתי לשאול מה תיהיה העלות של המחשבים עם ליבת סנטה רוסה? ועם כרטיסי מסך ג'יפורס 8? תודה

8. Started by ycskater,

תקציב - 4000 כולל מסך, אפשר לחרוג ב500 שקל מקסימום מטרות המחשב : משחקים כבדים ציוד היקפי נצרך : מסך צורב DVD חשוב שהמחשב יהיה שקט לא מתכנן אוברקלוק שיריץ את כל המשחקים על איכות גבוהה-גבוהה במיוחד..

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by tascam,

http://manneli.com/movies/Laptop.html

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by xzfzx,

שלום אני מתלבט בין שני מחשבים לפי מה שראיתי פה כולם עברו יחסית את אותה התלבטות ואשמח לחוות דעת וקישורים לביקורות אנגלית או עברית Asus N55SF-S1358V או HP Pavilion DV6-6b19ej סליחה על הפונט הלא קבוע פשוט זה מועתק, בכל מקרה ביקורות לASUS מצאתי וכל הביקורת שמצאתי אומרת פחות או יותר אותו הדבר מחשב מדהים מבחינת ביצועים וסאונד. הבעיות שלו זה המקלדת שאומרים שהיא לא נוחה והחצים בו לא מתאימים למחשב למשחקים והחומרים ממנו הם עשויים על הHP לא הצלחתי למצוא אפילו ביקורת אחת עכשיו בין התגובות שקראתי היו לפחות איזה 3 התלוננו שהאסוס מגיע עם פיקסל שרוף האם זה מעיד על איכות המחשב? ואיך אסוס בכלל מבחינת אמינות?וגם איך HP?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  11. שלום לכולם ^^ קודם כל, אני מתנצלת מראש אם כל דבר בהודעה שלי משדר בורות ונוביות שנוטפת מכל חור אפשרי. אני כבר הרבה שנים לא ממש מתעניינת בתחום החומרה, אז תהיו סבלניים. אממ..כן, אז שמי רותם, ואני מעוניינת להרכיב מחשב לאחי הקטן. בשיטוטי ברשת נתקלתי בכל מיני מערכות מחשב "מוכנות מראש", במחירים אטרקטיביים ואטרקטיביים פחות, אבל בסופו של דבר, הגעתי למסקנה שאי אפשר לדעת מה מוכרים לי, מה העבר של החברה שמוכרת (ויצא לי להיתקל בלא מעט תלונות כלפי כל אחת ואחת), ומה הסיכוי שאני אצטרך לבקר אצלם בדחיפות כדי לתקן את המחשב. כמובן, כל העסק של החומרה וההרכבה. אנחנו כנראה נשלם בתשלומים, אבל לא דרך האינטרנט. מעדיפים להגיע לסניף של החברה ולסגור הכל פיזית שם. אז אם כבר לקנות מחשב מוכן (או מחשב שא…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by domuzy,

מכל מה שעברתי בפורום, לא מצאתי משהו בתקציב שלי למטרת משחקים כבדים (HL2, WOLF3 וכיו"ב). אז ככה, אני עוד ביררתי באיזור חודש מאי-יוני, כשהקו המנחה היה כרטיס מסך רציני (אז זה היה הSAPPHIRE 9800PRO), ואני לא יודע מה השתנה מאז. חוץ מזה, הציעו לי AMD יותר מאינטל, אבל אני לא סגור על שום דבר ספציפי. לא צריך: מסך, פלופי, צורב/CD, מקלדת, עכבר ורמקולים! וגם בלי מארז מפואר (רק שיהיה גם עם USB מקדימה וספק איכותי) דגש על מעבד חזק, לוח אם טוב וכרטיס שלא יעבור את ה1400ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by malren,

אהלן, אני מכוניין לרכוש את המחשב הנייד של Dell : Studio xps 16 i7! מה דעתכם עליו? האם ידוע על בעיות שהוא עושה? האם יש משהו יותר טוב או שמקביל אליו בסביבות המחיר שלו (1300$)! אך מה שיותר חשוב לי זה באמת הדעה על המחשב הספציפי הזה! ופחות חשוב לי העניין של מחשב אחר אך גם אשמח לשמוע! תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by artv8,

היי, שלום לכם. חבר שלי צריך מחשב לעבודה משרדית, גלישה ,צפיית סרטים וכו'... הוא קיבל את ההצעה הזו: CORE 2 DOU E7200 2.53GHZ 3MB 1066MHZ DG31PR - PEARL CREEK KINGSTON 2GB DDR II 800MHZ SAMSUNG 250GB 7200 8MB SATA DVD/RW X 22 SAMSUNG SATA סט מולטימדיה של מייקרוסופט או לוג'יטק COMPUCASE 6C28 HEC SAMSUNG 943BM 19 1:8000 SPEAKERS ב- 3400 ש"ח. האם המחשב הזה טוב לישומים אלו ? האם הוא חזק מספיק ? האם ניתן לקבל יותר באותו תקציב?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by Aviram Hassan,

היי, אני מחפש לפטופ עדיפות לכזה עם מבצע black Friday, סבבה עם להזמין מאמזון וכו. הלפטופ צריך להריץ office בעיקר, והדבר הכי חשוב שיהיה לו סוללה של 9 שעות לפחות.

16. לכל האנשים שלום. אני שוב מבקש את עזרתכם בבנית מפרט מחשב. אבא של ידידה שלי רוצה לקנות להם מחשב חדש לבית. התקציב שלהם זה עד 3K אבל אולי ניתן לבנות גם מפרט בפחות וכך גם כדי. השימושים שלהם הם אינטרנט הורדות של סרטים ומוזיקה, אמא שלה משתמשת הרבה באופיס מכיוון שהיא מורה. אני חושב שעדיף כרטיס מסך לא מובנה על הלוח אם וחשבתי על הE8400 של אינטל וזכרונות 4GB. תודה לכם על עזרתכם. בברכה, אלדד כהן.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by adirgali,

athlon 64 3200+ (s-939)vc k8nf-9 512mb*2 400mhz twinmos cl 2.5 6800gs 256mb 200gb sata lg 16x48x white צורב דיוידי סוני gamer 450w 8023 מארז מה כדאי לשנות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  18. שלום חברים יקרים. מבקש המלצה למפרט או דגם עבור שימושים הבאים: יהיו בעיקר משרדיים, צפייה בסרטים, אינטרנט. לא עריכה גרפית או משחקים כבדים * גודל המסך? 15.6 בעיקר * משקל רצוי? לא כ"כ רלוונטי, יהיה בעיקר נייח בחדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא חושב שצריך * בלוטות? שיהיה, לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה, יש עוד מחשב בבית * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יכול לבוא גם בלי מערכת הפעל…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  19. שלום החלטתי ליקנות מחשב חדש שמיועד 85% למשחקים עכשיו היתענינתי קצת ומצאתי מפרט יפה ב 5500 ש"ח אפשר לחרוג קצת Core 2 Duo E6600 Box Intel - 2400 MHZ 4MB-CM = 1780 Gigabyte GeForce PCX7900GS - 256MB ddr3 PCI-E = 1197 Gigabyte GA965PDS4 - 1066 MHz DDR2 = 1029 Kingston DDR2 - 1024MB 800MHZ CL5 = 755 Maxtor MaXLine III - SATA 250GB 7200RPM 16MB buffer = 472 עכשיו כל מי שהראתי לו את המיפרט הזה אמר שאני לא צריך את כל החלקים היקרים האלה ואני יכול למצוא חלקים יותר זולים וליקנות כרטיס מסך יותר טוב עכשיו נוראה חשוב לי שהמעבד והלוח היו טובים כי המחשב היה ישאר איתי לפחות עוד 4 שנים וכרטיס מסך אני תמיד יוכל לשדרג בעתיד ... בקיצר אני מסתכל לטווח הרחוק ... עכשיו אם יש לכם המלצות …

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  20. אוקיי ככה אני לא שיחקתי הרבה זמן במשחקים ואני רוצה להנות מGTA החדש וNFS החדש וCOD וכל המשחקים החדשים שהשתחררו ושיישתחררו, כך שאני צריך כרטיס מסך טוב מאוד שיהיה טוב בביצועים.. אני יוצר בקיובייס והתוכנה החדשה של קיובייס תומכת ב4 ליבות לכן עדיף מעבד QUAD. (אינטל בלבד לא של AMD) 4 GB RAM אני צריך גם בשביל הקיובייס ובכללי שיהיה.. לוח אם - אין לי מושג אשמח אם תעזרו לי להרכיב. כרטיס קול - לא ממש צריך, אני יכול להסתדר עם מה שבא בלוח אם. יש לי גם כרטיס קול (לא מובנה, כרטיס נפרד) שתומך ב 5.1 אז לא צריך. מקלדות, רמקולים, ציוד חיצוני וכו' - לא צריך. כוננים קשיחים - 320x2 GB של WD או משהו אחר שתמליצו קירור אם צריך לא מבין בזה.. וזהו בעיקרון אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט מדוייק …

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בחודש-חודשיים הקרובים (לא איכפת לי לחכות לירידת מחירים), השימוש הוא לתוכנות עריכה וגרפיקה, (פרמייר, פוטושופ, מקס ואפטר אפקטס), וקצת למשחקים. לא מתכנן OC... (הוספה: אין צורך בציוד הקפי, מסך 24" סאמסונג T240) המחיר שאומנם יצא לי במפרט הואכ-7000 ש"ח אבל אני רוצה להוריד את המחיר לסביבות ה-5000 ש"ח. כמה דברים: מעבד - חשוב לי מעבד חזק בטכנולוגיה הכי חדשה ז"א i7. (אני לא רוצה להיתקע עם טכנולוגיה מתיישנת) זיכרונות - אני לא יודע עד כמה ההבדל בין 3 ל-6 פוגע בביצועים, אני משער שאני יכול להתפשר ומקס' להוסיף בעתיד. לוח אם - אני פשוט שלא מבין בזה.. אם יש לכם המלצה לאחד אחר - בכיף (חשוב, 6 סלוטי זיכרון לשידרוג עתידי) כרטיס מסך - השימוש בו יהיה ל…

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 15,000 שקל אז תשתוללו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לא חייבים לשרוף את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו, גיימינג ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Premiere, sony vegasפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים שיוצאים, אני עושה ביקורות וידאו וגם Let's Plays -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by Raamses,

שלום לכולם. אני צריך עזרה לגבי מחשב נייד בתקציב 4000 אולי עם חריגה קטנה כלפי מעלה... שימושים הם לסטודנט בעיקר, אבל רוצה שיהיה לסרטים טיפה משחקים וזהו, שלא יהיה קטן מידי. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  24. הדרישות שלי מהמחשב הן: שיהיה שקט עד המינימום האפשרי שיהיו לו אופציות OC רק כל עוד זה לא פוגע בשקט שיהיה לו הרבה פוטנציאל לשידרוגים בעתיד (מעבדי 4 ליבות וכו') שיריץ משחקים ברמה סבירה אין מגבלת תקציב, אבל אני לא רוצה להוציא כסף על דברים שאני לא צריך. מהחישוב שלי העיניין מסתכם בכ-6000 שקל. ההעיקר שיהיה יחס טוב בן המחיר לתועלת. אין צורך ב: מסך, DVD, ציוד היקפי, הרכבה, XP.... מעבד: E6300... אני לא חושב שאני צריך יותר. לוח אם: רצוי בלי מאורר דפוק על הציפסט! אין לי צורך ממשי ב SLI/CF בינתיים. אשמח אם יהיו 2 חיבורי PATA. קירור למעבד: רצוי פסיבי... זכרון: אני חושב שאני אסתפק ב 1GB ואם יהיה צורך ויכולת אני אשדרג בעתיד. כרטיס מסך: מה דעתכם על Gainward Bliss GeForce 7600GT SilentFX 2…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by nash1588,

שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, אני רוצה לקנות לפטופ שישרת אותי ב+/- 3 שנים שנשארו לי לתואר, הדרישות: - יישומים רגילים, צפייה בסרטים, תכנות בתוכנות דוגמת מטלב. - חשוב מאד שתהיה לו תחנת עגינה ייעודית שממנה יש יציאות HDMI, DVI, וRJ 45. - שיהיה יחסית קל (1.5 - 2 ק"ג), ובאיזור ה14" - תקציב עד 3200 ש"ח (לא כולל תחנת עגינה, שאשמח אם תוכלו לפרט גם עליה) בתודה, יובל.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.