ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה יש לי תקציב של 5000 ש"ח אין לי בעיה לחרוג ב-100 שקל או דברים כאלו.. קודם כל אני צריך שהמחשב ניייד לא יהיה בחלקים יעני מחשב וזהו שיבוא לי מורכב והכל.. אני צריך גם אם מישו מביא לי המלצה אז גם אתר שאני יוכל לקנות ממנו את המחשב ועדיף שלא ייקח יותר משבוע שבועיים שהמחשב יגיע יעני בזמנה.. טוב אז ככה מה אני צריך במחשב: דבר ראשון והכי חשוב זה המקום אני צריך הרבה הרבה הרבה מקום!! אני משתמש בהרבה תוכנות משחקים אולי רק איזה 1-2.. אפילו לא אבל אני כל יום מוריד משו כמו 2 סרטים אני ייצרוב אבל יש כאלו שאני גם ישאיר.. אממ גם מהירות מאוד חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר שלא ייתקע לי וזה.. עוד משו אממ אני מעצב אז שהכרטיס מסך יהיה טוב יעני שייראו צבעים טוב והכל או שקוראים לזה כרטיס גראפי …
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
[move]שלום קוראים לישי! :][/move] בניתי מפרט בעזרת הרבה אנשים מקהילה אחרת, לצורך: פוטושופ די הרבה, אינטרנט מאסיבי, משחקים אני ב GMOD, CSS ומתכנן אם וכאשר יהיה GTA IV אז גם אותו! אני צריך מחשב שלא ירעיש עד 4000 שקל פלוס מינוס מה שאני משאיר מהמחשב הקיים זה את המסך,מקלדת,עכבר,רמקולים,ודיסק קשיח 160GB של מאקסטור [move]אז הנא המפרט! :][/move] מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 סקאי'>http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400"]סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מעבדי Intel - מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 סקאי'>http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207"]סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - לוחות אם למעבדי Intel - לוח אם GIG…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בעיקר לגרפיקה...פוטושופ 3DS MAX ושאר.... שיהיה מתאים לאינטרנט האלחוטי שבבית עם קליטה חזקה כי הראוטר קצת רחוק וזהו בעקרון.... ללא עכבר מקלדת רמקולים ומסך.. 2 כוננים קשיחים של 500 ג'יגה שיהיה מחשב חזק מאוד לעבודות גרפיקה שקט וקומפקטי אם זה לא מוזר מידי לבקש מארז שחור ששוכב על הצד(סגנון HTPC) תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני עומד בפני קניית מחשב = מחשב עצמו+מסך (ללא עכבר וכיוצב') התקציב הוא 4000 ש"ח בעיקר מיועד לגלישה משחקים ועבודה בMULTI TASKING ואולי קצת OC בהמשך.. יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי מחשב מאוד מיושן. Pentium 4 LGA775 3.0Ghz MSI Neo-2 512 DDR חשבתי על משהו כזה: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 Box לוח אם ASUS M2N-E זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR2 PCIe כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ספק כח FSP BlueStorm II 400W 1,738 ¤ בעיקרון אין לי מה לעשות עם מחשב יותר חזק ממה שרשום למעלה,אני צריך שימוש שותף במחשב בלי שהמחשב יתקע או שאני אכנס לווינאמפ ואז למסן והכל יכנס לslow motion,ובהחלט יהיה נעים מדי פעם לשחק cod 2 בלי איטיות... כמובן שאם הייתי בטוח בעצמי לא הייתי שואל פה את דעתכם,אז אם זה לא נראה טוב אני אשמח לעצות או מפרטים אחרים..
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לצורכי גלישה באינטרנט מחברה אמינה, בתקציב הכי זול שאפשר.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך המלצה למפרט מחשב בלי ציוד היקפי לילד בן 12. המטרה היא בעיקר משחקים (עד כמה שניתן בתקציב זה). אין אפשרות לחרוג מהתקציב ואין דרישות מיוחדות מהמפרט. אני יודע שלהרכיב מחשב כזה זה די משעמם... אבל בכל זאת אשמח לקבל עזרה. תודה אנשים.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה מחשב חזק שיחזיק לכמה שנים טובות שיהיה בו כרטיס מסך חמוד ואם אפשר שיהיה גם 80 GB וזהו בעיקר שיהיה מצויד בדברים איכותיים
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך לקנות בהקדם מחשב שישמש אותי לאינטרנט ,שימוש משרדי פשוט, אחסנת תמונות והפיצ'ר היחיד שלדעתי מיוחד - הוא להעביר סרטים מהוידאו - לערוך ולצרוב אותם.אין צורך במסך. כמובן חשובה לי מאוד הupgradability ואני מוכן להתפשר בביצועים "עכשווים". אני מתכוון לקנות ב KSP. ראיתי את המפרט הבא בבערך 2000- מה דעתכם? תודה רבה רבה. מעבדי אינטל Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, DDR2, AGP זכרונות DDR II 533 1GB (512MBx2) דיסקים קשיחים Maxtor 160GB 8MB, SATA II כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70…
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב )? משחקים משחקים משחקים וסרטים ושטויות שכאלה כמובן בHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 7-8 המחשב הנוכחי נורא מרעיש וזה מפריע בדרך כלל אז יש העדפה למחשב שקט 6. האם…
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ללא מסך (אני קונה בתקציב נפרד) ומיועד למשחקים ואוברקלוק בעתיד הרחוק (2-3 שנים..) הנה מה שאני חשבתי: A64 3200 Newcastle (חובה שיהיה ניוקאסל אם לא אני כבר אלך על ה3000... אני לא בטוח איפה יש בוודאות) Epox 8kda3j nf3 250gb או אולי במקום שניהם אני אקח את הבאנדל של PANDAS של ה3200 ולוח אם MSI K8N NEO2 PLATINIUM 512mb DDR500 (PC4000) A-Data בקשר לכרטיס המסך.... יש לי כמה שאלות: 1) עד תקציב של 2000, איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי (הרוב יענו לי פה 6800 אז זה מוביל לשאלה הבאה). 2) מאיזו חברה הכי כדאי לי לקנות.. אני חשבתי על הLeadtek או על הAlbatron, או על הGainward אבל אני כמעט בטוח שזו טעות של פנדס: 3) בפנדס רשום שכרטיס המסך Gainward 6800NU Golden Sample עולה 1933... וזה מאוד מוזר, מ…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב ליישומי OFFICE , אינטרנט וכו', וכן ל*עריכת וידאו*. המטרה היא שימוש ביתי ו שהמחשב יחזיק מעמד לפחות לעוד 4 -5 שנים דגם המצלמה שברשותי הוא Sony HDR-SR12 מעונין לעבוד ברזולציה של 1080P האפליקציה איתה אני מתכוון לעבוד היא AVID. מעדיף מחשב INTEL לגבי כרטיס מסך אין העדפה לחברה ספציפית נפח האיחסון הנדרש הוא של 500GB אני מעונין במסך רחב תומך HD לפחות 20 אינץ' + מקלדת ועכבר אלחוטיים (עדיפות לטעינה בערסל ללא סוללות) לגבי רמת שקט: 6. אין צורך בOC העדפה לSKYPC או חנות אמינה אחרת באזור המרכז (זמני אספקה מהירים). דרישה לחיבור FIREWIRE + חיבור לHD. מארז: המארז יושב על שולחן, לכן אני מעונין שיהיה מינמלי בגודלו וכן אסתטי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
http://www.netvox.co.il/products/139954 http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTD131018&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אלה שני מפרטים שמצאתי באתר,הבחור ביקש מחשב לסטודנט,אז גם אני נמצא באותו מקום. אז ככה, גם אני צריך מחשב יחסית קל ושהבטריה שלו תספיק לשעתיים+-. אההה וגם אני רוצה מחשב טוב,הבנתי שמחשב נייד מינימום עולה 3K,אז עיגלתי את זה ל4. אם למישהו יש הצעות יותר טובות בשבילי אשמח לראות אותם.[br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 12:48:14 UP מה קורה אנשים,אני צריך עזרה!!
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי שמח לשמוע את דעתכם על המפרט הבא (אליו הגעתי לאחר בדיקה של מספר שבועות) אני עוד [glow=yellow,2,300]מתלבט [/glow]לגבי מספר דברים. על המחשב לא תתבצע שום המהרה המחשב מיועד לעבודות גרפיות דו-מימדיות בעיקר, תכנות אינטרט, פלאש. לא משחקים על המחשב יותקן XP, לפחות בשלב הזה. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Box http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם: [glow=yellow,2,300]מתלבט בין שתי אפשרויות:[/glow] INTEL BLKDG33FBC FROSTBURG http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDG33FBC או לוח אם INTEL BLKDP35DPM DRAGONTAIL PEAK http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP35DPM כונן קשיח: כמות:2 [glow=yellow,2,300]כאן הבחירה היתה לפי החברה והגודל והעובדה שרציתי 16MB [/glow]…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכ…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני יודע בקשה קצת קשה , מצאתי את הDell Inspiron n4030 עם כרטיס מסך :ATI RADEON 530V 512MB 2048MB זיכרון ראמ Intel i3-350M Mobile CPU http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=2378&pid=19372 מתאים למשחקים ? ואם ישנו דגם אחר אז אשמח להמלצה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 (אם אפשר בפחות בלי לפגוע בביצועים אז בשמחה!) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שיש יותר מדי משחק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200 שקל, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וטיפה משחקים אבל לא ברזולציות גבוהות, פשוט בני דודים שהם בסביבות גילאי 13 משחקים משחקים אבל לא מחפשים רזולוציות מטורפות אלא רק שיעבוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: לשימוש יומיומי ועבודה משרדית. 3. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? אפשר אך לא חובה. 4. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים: יציאת HDMI, לפחות 2 חיבורי USB בחלק הקדמי של המארז. 6. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מחשב לשימוש יומיומי ובסיסי. 1500 ש"ח למחשב ללא התוכנות(נטו לרכיבי המחשב). אבקש לכלול במפרט כונן SSD. ניתן לחרוג במעט בתקציב לצורך התקנת התוכנות אך אם עלות התוכנות(אופיס,ווינדוס) מייקרת בהרבה את העסק אז אתקין אותן לבד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד למטרות עבודה, חבר שלי סוחר בבורסה. עם תוכנות כמו Meta Trader & AVA Traider התוכנות הללו עובדות במקביל ומציגות גרפים... יש צורך ליכולות עיבוד גרפים מהירות. הוא מעוניין ב- T500 של Lenovo שעולה 7400 ש"ח: http://www.lenovo-israel.co.il/pl_product~2082-3GU~2~33.htm האם מומלץ? תנו חוות דעת על המחשב הנ"ל והמלצות על אחרים אם יש!?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב אבקש את עזרת המומחית בבחירה נכונה ומפרט התקציב שלי הוא עד 6 אלף אני רוצה לקנות מחשב חזק וטוב בנוסף גם שישרת אותי במקצוע התחלתי ללמוד סייבר (מערכות הגנה ) וכמובן תכנות בבקשה ממכם תמליצו לי על מחשב חזק וטוב תודה מראש יום טוב
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
- 1 follower
-
-
Amd 4400 am2 Radeon X1950pro 256 Mb 2 GB DDR2 Gigabyte GA-m55s-s3 ספק כוח 400 W *אני רוצה להישאר על ATI ו AMD *אני רוצה לשפר בעיקר את כרטיס מסך ומעבד *אני רוצה להריץ משחקים על מקס זה מה שאני מצפה מהשידרוג . התקציב שלי זה 1000-1200
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, הלפטופ של חברה שלי איטי ואני מניח שזה בגלל זיכרון (אם מישהו חושב אחרת הוא מוזמן לשתף אותי). יש לה CPU 1.8 עם 256 RAM. רציתי לכתוב את פרטי המעבד ולוח האם אבל אני לא יודע איפה אני בודק את זה. אני רוצה לדעת איזה זיכרון מומלץ להוסיף ללפטופ הזה ואם מישהו יודע איך מכניסים אותו (בלפטופ של HP זה היה די פשוט אז אני מניח שאני יכול לעשות זאת בעצמי). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, ,תוכנות להנדסה כגון AUTOCAD http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795 * גודל המסך?מתלבט בין 13 ל 15 * משקל רצוי? 2-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא אבל לא יזיק * בלוטות? לא יודע במה זה עוזר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? לא חשוב אבל לא מזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתהיה אמינה * חשוב שיהיה מסך מט ביינתיים הכי קרוב שראיתי היה DELL VOSTRO 3300 לאחר שדרוג סוללה וזכרון
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מחשב כיום לצרכים רגילים אינטרנט ואופיס בעוד שנה אני מתחיל ללמוד בטכניון וכנראה אצטרך בשלב כזה או אחר להעלות תוכנות חזקות לכן אני חושש מהכרטיס מסך. מרוב מבחר הלכתי לאיבוד לגמרי ואשמח מאוד להמלצה תקציב עד 5000 ש"ח כמו כן הייתי רוצה שישמש אותי לפחות 5 שנים http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-