ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לקנות לפטופ למטרות שציינתי בנושא. חשוב שהמסך לא יהיה יותר מ-15.6 אינצ', 2 ג'יגה זכרון והארדדיסק סביר בנפחו (300G בערך). שאלה נוספת: אני מעוניין לקנות את הלפטופ בעוד כשלושה חודשים. האם עד אז יגיעו כבר ניידים עם חלונות 7 מותקן עליהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי. אני סטרימר ואני מסטרים משחקים במחשב וכל זה. אני זקוק למפרט ממש טוב עד 5500 שקל שאני אוכל להסטרים ולשחק בו זמנית מאותו המחשב בלי תקיעות בשום מקום ושהכל יהיה חלק וכן שהמחשב יריץ הרבה משחקים כבדים ועוד.. מישהו בבקשה יכול לבנות לי מפרט טוב?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? איטרנט,צפייה בסרטים והורדות מאתרי שיתוף.אני מעדיף גם מארז קטן min א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BitTorrent ,פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה למכור ואני רוצה לדעת כמה בערך שווה המפרט מעבד - Intel® Pentium® D CPU 2.66GHz(Socket 775 LGA) לוח אם - Asus P5P800-SE זיכרונות - DDR, PC3200 (200 MHz), 256 MBytes, Nanya Technology X2 כרטיס מסך - ATI RADEON 9600 PRO 256 MB דיסק קשיח - 120 GB של WD הדגם : WDC WD1200JD-00GBB0 צורב DVD של LG - HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B כונן די וי די - HL-DT-ST DVD-ROM GDR8162B תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני משתמש בגרסה ישנה של התוכנה, הנה הדרישות מבחינת חומרה: https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-AutoCAD-2012.html ברור שכל מחשב נייד מודרני יספיק. הפרט היחיד שאני לא בטוח בו זאת הדרישה של הכרטיס מסך. איזה כרטיס מסך יספיק?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ עדיפות לכזה עם מבצע black Friday, סבבה עם להזמין מאמזון וכו. הלפטופ צריך להריץ office בעיקר, והדבר הכי חשוב שיהיה לו סוללה של 9 שעות לפחות.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי. אני אדריכל, ואני מתכוון לרכוש מחשב נייד לתוכנות רינדור. רציתי לשמוע את דעתכם לגבי שני דגמים ששמתי עליהם את העין האחד הוא לנובו W530 והשני הוא הדל W6700. הדילמה שלי היא לגבי כרטיסי המסך שבשניים. לפי בדיקות מעמיקות שעשיתי מצאתי שהלנובו מגיע עם כרטיס מסך של קואדרו והדל מגיע עם ATI. אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי את ההבדלים שיש לשניים. . ;)
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
ללא דיסק קשיח וללא צורב. ללא ציוד היקפי. המחשב ישמש לאינטרנט, קצת פוטושופ ומשחקים.. מקסימום 2500-3000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המחשבים ישמשו בעיקר לעבודה באופיס+ג'אווה+אינטרנט ומשחקים פשוטים כרגע כמו קאונטר סטרייק וסימס 2. השאלה החשובה ביותר שלי היא האם לדעתכם שווה להוסיף 450 שקל בשביל מעבד ליבה כפולה? האם הביצועים יראו לעין? האם הם שווים את זה? והאם המערכת תיהיה פתוחה יותר לשידרוגים עתידיים? איך החברה ASROCK מבחינת לוחות? אני לא מחפש סופר ביצועים אלה בעיקר אמינות ושקט. כמו כן האם יש מערכת מבוססת אינטל שתיתן את אותה רמת ביצועים באותה רמת מחיר? אני מוכן לקבל המלצה לעוד מפרט שלא יחרוג בשקל אפילו מ3150. אל תתייחסו למארז ולספק אני יודע שהם דפוקים בטח, לא להתייחס גם למקלדת לעכבר ולרמקולים הם לא מעניינים אותי הם פשוט באים כחלק מעיסקה. אני יודע שהמסך מעפן אבל הוא יספיק. מעבדי ?AMD Athlon64 3200+ (s939) …
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אנסה לפרט את מרבית האינפורמציה: סכום - עד 4000 (אם יחרוג בקצת אבל יהיה מעולה מפרטית גם טוב) זיכרון - לפחות 6 ג'יגה מסך - 14 אינץ' אפשרי בהחלט ללא כונן תקליטורים ( זה בהכרח עושה את המחשב להרבה יותר דק?) הארדיסק- לפחות 500 ג'יגה ולפחות 5400 RPM מעבד - לפחות I5 אינטל (מאוד חשוב הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב כי אני לא מכיר את סוגי המעבדים וביצועיהם) רצוי כרטיס מסך לא און בורד ( אני לא גיימר אבל יותר טוב לצפיה בסרטים וכדומה לא?) באופן כללי זהו מחשב לעבודה ולשימוש יומיומי .. אני לא משחק בו ולא מעמיס עליו איזה שהן תוכנות מסובכות... בכל זאת חשוב לי חיי סוללה טובים, שיעבוד מהר, אמינות, ואם אפשר משקל סביר זה בהחלט יהיה נחמד. תודה רבה לעוזרים (חשוב לי מאוד כי אני הדיוט בתחום …
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים מתלבת בן מחשב שולחני למחשב נייד ההתלבתות שלי היא בנוגע למשחקים שיכול להיות שאני אשחק בוא קצת נראה לי שאני אלך בסוף על מחשב נייד אבל אני ארצה אחד שיוכל להריץ משחקים ואת ויסטה כך שהכרטיס מסך לא יהיה חלש מדי לשאלתי. תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד טוב בסביבות ה- 1000-1100 $ שאלה שניה: אם אני קונה אותו בארה"ב זה יותר זול משמעותית? ומה בנוגע לביטוח יהיה לי עליו ביטוח בארץ? תודה רבה. :bash:
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עבור ניגון סרטים, בעיקר סרטי HD וגם עבור משחקים ורציתי לדעת האם ה-9500M GS יעזור בקידוד והרצת סרטים למעבד ויקח חלק מהעומס? האם ה-ATI Mobility 4670 יהיה טוב טוב בקידוד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לגיימינג בתקציב של2000-2500 אם אפשרות לחריגה אבל לא יותר מ150 שקל אני צריך שהמחשב יריץ לי משחקים כמו: black and white 2 call of jouraz heroes of might and magic 5 ולא חייב אבל רצוי half life 2 אם תתצתרכו אני יכול להוסיף את המפרטים שהמשחקים האלא צריכים המפרט צריך להיות מהחנות tms.co.il או מכל חנות אחרת שתיהיה לא רחוקה מחיפה תודה רבה לכל העוזרים. (סליחה אם אני משגע לכם את השכל אם ההודעות שלי פשוט כל יום משנים לי את התקציב אבל הפעם זה סופי)
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום .. אני צריך מחשב נייד ב 5000 שיקל .. שימושים כללים ומשחקים .. תודהה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן, נעזרתי קצת במפרטים המומלצים, מבקש את האישור שלכם ליתר ביטחון. המחשב כאמור ישמש בעיקר לעבודה משרדית וצפיה בסרטים (אני חושב שאפשר גם HD מדי פעם עם המעבד הנ"ל, תקנו אותי אם טעיתי) שאלה נוספת, מהנסיון שלכם, האם ניתן להתקין WIN7 עם 2GB זיכרון בלבד ולצפות שזה ירוץ חלק? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X3 440 3.0Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪398 לוח אם: Gigabyte GA-MA78LM-S2 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪287 מארז: THERMALTAKE WING RS 301 Front Mesh Grill Black 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: THERMALTAKE Litepower 430W כמות: 1 - מחיר: ₪173 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DD…
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני קצת נוב אבל יש משו שמציק לי מהבוקר.אני בודק לי על לפטופ מסוג מסויים שראיתי בחנות, ושם אמרו לי שהוא בעל מאבד intel core 2 duo. עכשיו אני בודק לי בכל מיני חנויות באינטרנט ובחלק מהחנויות מצויין שהוא בעל מאבד Intel Core Duo. האם יש הבדל בין השניים? כי אני זוכר שיש dual core ו-core 2 duo. אז מזה intel core duo? כמו intel core 2 duo? אני סתם אוכל סרט או שיש הבדל שאני צריך להיות מודע אליו? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני כמה ימים את המעבד הבא : P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache , soket 775 ואת הזיכרון הזה : DDR 400 256MB A-DATA x2 הייתי רוצה לשאול , איזה לוח יהיה הכי טוב למעבד הזה , את הביצועיים המקסימלאיים. רצוי שהלוח יהיה תומך באוברקלוקיניג מלא ובשאר החידושים שקיימים כיום התקציב אינו חשוב כלל , כסף זאת לא הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לעצמי את המפרט הבא ואני מתכנן להזמין אותו בקרוב. לפני שאני מזמין אותו, רציתי לקבל חוות דעת בנוגע לחלקים מכמה שיותר אנשים ולדעת אם אולי ישתלם לי יותר לקנות במקום אחר.. או להחליף חלקים.. כי גם ככה עברתי את התקציב שלי שאיזה 500 ש"ח בערך ואני אאלץ כנראה להמתין מעט עד שהמחירים ירדו.. 1 Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX 925.64 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX 447.22 ש"ח 1 MUSHKIN 2048X2 800mhz XP2 cl 4-4-4-12 679.00 ש"ח 1 EVGA 9800GTX 512MB DDR3 - PCX - Retail 1,429.00 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 339.85 ש"ח 1 PIONEER DVR-215SVx20 (SILVER) DUAL LAYER -SATA- BULK 149.00 ש"ח 1 NZXT APOLLO BLACK…
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים חדשים. התקציב המקסימלי הוא 7000 ש"ח. התקציב כולל ציוד הקיפי (מסך,רמקולים,עכבר ומקלדת). דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 - Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Noctua NH-L12 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX660 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש שאמור לתפקיד לכ7 שנים(כמובן שעם שדרוגים). אני לא גיימר רציני אבל כרטיס המסך לא יוחלף כנראה,לא אכפת לי להוריד הגדרות אם צריך. אין צורך בציוד היקיפי כלל המסך יהיה 22" כנראה מארז-ללא אורות ונצנצים למיניהם מעבר לזה-הבחירה חופשית אין דרישה לחנות ספציפית תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בימים הקרובים ואני רוצה לדעת אם המפרט שבניתי הוא בסדר ואם יש משהו לשנות.המחשב מיועד למשחקים.התקציב עומד על 4500 ש"ח. מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 VENICE BOX לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket דיסק קשיח Western Digital 80 gb sata 2X זיכרון Geil DDR 512Mb 3200 PC400 with COOLING CL2.5 כרטיס מסך Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb ספק כח THERMALTAKE 430W TR2 PFC + 2 FAN + אני רק צריך המלצה למארז בסביבות ב300-400 ש"ח,ושהמארז יהיה מהאתר הזה www.digma.co.il/shop כי משם אני קונה את המחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
גם אני יהיה סטודנט, ואני רוצה לקנות נייד בעיקר בשביל תכנות וקצת גלישה באינטרנט. ראיתי את הG530, מה דעתכם עליו? האם הוא מתחמם יותר מידי (האם אפשר להשתמש על הברכיים)? כמה זמן סוללה אני יכול לסחוט ממנו אם אני עובד עם 90% בהירות, WIFI כבוי, ואני בעיקר מתכנת(טקסט בעיקר) ומקמפל (שזה יחסית יפעיל קצת לחץ על המעבד)? עוד שאלה היא, האם המחשב הזה ישרוד לי ליותר משלוש שנים? אם יש לכם עוד משהו להעיר על המחשב, או להמליץ על מחשב דומה (במחיר דומה) בבקשה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
תפסו את עיניי ה DELL INSPIRION : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400.htm וה HP DV5269: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=588 מה ההבדלים העיקריים ביניהם? מי עדיף? המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית אך גם ליישומים ביתיים(סרטים וכו'), ובכל מקרה אנו מעדיפים מחשב בסקאלה הזאתי ע"מ שיחזיק לאורך זמן.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת אם המפרט מתאים למשחקים כבדים ולOC. יש לי כרטיס מסך 8800GT 512. לוח אם: MSI platinum P45 מעבד: E8500 זיכרון: mushkin 800MH 4GB כונן קשיח: Seagate 1TB 32 ספק כוח: EZCOOL 1050W PS-07
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-