ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
היות ואני משדרג לכרטיס משולב WIFI+BT בחיבור mini-pcie , הסוקט וכרטיס הBT שבתמונה מתפנים. זו תמונה של הנייד שלי ! אמרו לי שזה USB אבל ..10 חוטים - מגעים ?? יש לי מה לעשות עם החיבור הזה שעל הלוח , ל USB , אבל תלוי ב PINOUTS מי יודע איזה חיבור זה שעל הלוח וה PINOUTS ? תודה לכל מידע !
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מעבד Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray 1075 מסך SAMSUNG 23" LCD P2350 DVI 2MS 1:50000 FHD 1080 זיכרון 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel III 1600Mhz 815 לוח אם P5Q3 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a, GBL 780 דיסק קשיח 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS 485 כרטיס מסך GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 760 צורב DVD DVD±RW GH22LS40 x22 Black LightScribe Sata Retail 150 מארז HAF922 ATX Black Case (No PSU) 580 ספק כח 750W Modular 14cm fan, Active PFC, (24pin) 550 נתב אלחוטי תקן N WIRELESS A/P + ROUTER nMAX EDIMAX BR6424 802.11N 250 1 כרטיסי רשת אלחוטי תקן N 2 * WIRELESS LAN PCI nMAX 802.11 EW-7727In EDIMAX 159 סה"כ…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הלך לי המחשב...אני רוצה לקנות מחשב חדש,בתקציב שלא יעלה על 2500, שישמש בעיקר לצורך הורדת והצגת תכני וידאו ומוסיקה,גלישה באינטרנט,ושימוש יישומי ומשחקים מדי פעם (אבל לא המשחקים הכי חדשים שצורכים כ.מסך מטורף....) ההתלבטות שלי מראש היא אם לקנות מחשב רגיל או htpc שיעשה את כל זה... אז...האם מחשב htpc בכלל מסוגל לעשות את מה שציינתי למעלה לבדו,או שחייבים גם מחשב שולחני וגם htpc כדי לעשות מה שאני רוצה... *ועוד משהו,חשוב לי מאוד שהספק והמארז יהיו עמידים,ושהרכיבים לא יהיו "זולים" שיתקלקלו מהר (גם אם זה אומר לחרוג טיפה מהתקציב)...
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שיריץ בעיקר תוכנות שלא דורשות גרפיקה מסובכת ולצפייה בסרטים. אני לא אשחק במחשב בכלל, ובפרט לא במשחקים כבדי גרפיקה. אני לא זקוק לציוד היקפי. אין בעיקרון ממש תקציב מוגדר, רק חשוב לי שהמחשב יעמוד במטרות ויחזיק כמה שיותר זמן, לכן אם צריך לשפר את המעבד או את הזכורונות על מנת שהכל ירוץ חלק אני אוסיף עוד 400-500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, מעוניין הצעות למפרט לצורכי גיימינג, סרטים בHD וכיו"ב (וכמובן כל שאר הדברים הסטנדרטיים שמשתמש ביתי עושה). תקציב: עד 10000 שקל כולל הכל - מסך, מקלדת ועכבר, רמקולים. מבקש מארז שקט יחסית, האסתטיקה לא כל כך קריטית אם אפשר אז העדיפות היא לI7 ול5870 אבל רק אם זה הגיוני תקציבית וביצועית. אין לי שום ציוד ישן שאני מעוניין לשלב במחשב זה, הכל צריך להיות חדש.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב HTPC לשים בסלון אני רוצה שיהיה לו אפשרות לחבר כבר HDMI ואפשרות לחבר כבל אופטי מכיוון שלרסיבר שלי אין חיבור של HDMI אני הולך להפעיל עליו סרטים ב FULL HD במידה ובמפרט יהיה מעבד של ATOM האם הוא ינגן את הסרטים של ה FULL HD חלק ובלי תקיעות אפילו אם זה סרט כבד? אין צורך באפשרות להפעיל משחקים אין צורך ב HD vהאם יש צורך בכרטיס מסך בשביל שהסרטים של יתקעו? צריך שיהיה לו שלט בשביל שלא נצטרך להשתמש במקלדת ועכבר בשביל לנגן את הסרטים אפשרות חריגה של 100-200 שקל מקסימום שאלה אחרונה:איך אני מעביר אחרי זה סרטים בין המחשבים(במידה ונפסול את הכרטיס רשת האלחוטי כי זה איטי)האם ישנה אפשרות לשלוב את ה HD ולחבר אותו פשוט בכבל USB למחשב הראשי שממנו אני מעביר את הסרטים? תוד…
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - את האמת אין לי תקציב מוגדר, לא זול ולא יקר מדיי יש מצב ב - 4-5 אלף ש"ח? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר בסיסית, שומע שירים וגולש באתרים, אבל מה שבאמת חשוב לי - צפייה בתכני 4K ועריכת וידאו (לפעמים אני מקליט עם כרטיס טלוויזיה תכנים באיכות HD ואז אני חותך פרסומות/דברים שלא רלוונטיים ומקודד אותם מחדש לקובץ MP4 או MKV שישקלו פחות מהקובץ המקורי כאשר הוא מוקלט). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא צריך, יש כונן SSD…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רוצה לקנות נייד VOSTRO 1500 של DELL --> http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/vostronb_1500?c=il&l=he&s=bsd והבעייה שחוץ משני חנויות שמצעתי לא יודעה איפה מוכרים אותם במחירים נורמלים. בחנות הזאת -- http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241 לפני שבועים מחיר היה 4480 וכבר רציתי לקנות ,אך משבוע שעבר הם העלו את המחיר ל4700 למרות שדולר ירד ובאתר של דל המחיר לא זז כלל והפרש של 1000 ש"ח בינהם לישראל שזה לא הגיוני . פניתי לחנות ולפי התשובה שלהם הבנתי שהם העלו זאת כי הם היחידים שמוכרים אותו .... לאומת זאת חנות הזאת לא מפרסמת מחיר -- http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lap-de68&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=2 אך התקשרתי ונאמר ל…
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב די חלש וזה נובע בעיקר בגלל כרטיס המסך שלי והזכרון.. יש לי זכרון 256 מגה DDR וכרטיס מסך GFORCE 2 MX 100/200 ואני רוצה לשדרג קצת את המחשב בכך שאני אוסיף זכרון פנימי ואחליף כרטיס מסך.. כששאלתי חבר שלי על כרטיס מסך אז הוא אמר לי שלא כדאי לי לקהות כרטיס מאוד טוב בגלל שהוא "יחנוק" את המחשב והביצועים שלו וזה בגלל המעבד 1.6 שלי.. השאלה שלי היא" האם זה נכון מה שהוא אמר ואם כן אז איזה כרטיס מסך כדאי לי להחליף? בתודה מראש, borissurets נ.ב. יש לכם פורום מדהים
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בחודש-חודשיים הקרובים בנתיים הייתי רוצה להשוות מפרטים שונות של AMD וINTEL אני כמובן אליך על AMD.. הייתי רוצה מפרט כולל מערכת בעלת HD 120GB לא פחות לא יותר 2X512MB RAM DDR GEFORCE 6600GT וציוד הקפי מסך שטוח.. לא דק ספק חזק ואכותי.. מחיר של כל מוצר ומחיר כולל אגב לא לשנות בכרטיס מסך הארדיס או זיכרון ובלי HD של 160GB עולה רק X ש"ח יותר הסכום של כל המפרט יהיה בין 4500 ל5000 אל יותר ולא פחות את הסכום שנישאר אחרי קנית הכרטיס מסך HD זיכרון מסך יש להשקיע במעבד.. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום חברים , אני שוקל אולי לשדרג את המחשב הנוכחי שלי באמצעות קניית כרטיס מסך 8800 GTS. השאלה היא האם החלפת הכרטיס מסך תספיק לי בשביל לשחק במשחקים של היום (World In Conflict , BioShock , etc.) בצורה טובה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב עם הדרישות הבאות: 1. התקציב המקסימאלי - 1200 ואפשר לנצל הכל אך להשתדל לא לחרוג. 2. יישומי משרד, אינטרנט,משחקים קלים, שרת אחסון. ללא צפייה בסרטים אבל אולי לסטרימינג ממנו לסטרימר חיצוני. הכוונה במשחקים קלים הם RTS ו-RPG בעיקר. מסך dell 2209wa. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. רמת נחיצות שקט: 7. 5. לא מתוכנן OC אלא אם כן אפשר לקבל אותו מהחנות המרכיבה את המחשב. 6. יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות. 7. איזור מגורים - רמת השרון. 8. אם יש אפשרות לתמיכה ב-RAID זה יהיה נחמד ותמיכה בכמה שיותר HDDs. 9. לא מתוכנן שדרוג עתידי. תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן! אחרי שהמחשב האחרון נקנה ועובד אחלה, היעד הבא - מחשב בשבילי. המפרט מיועד לאוברקלוק כבד, עם דגש על קירור - שקט הוא לא חשוב במיוחד, ככה שאם מרעיש - אז בסדר. השאלות המרכזיות - זכרונות: אני מקבל את המחשב וקובע את התזמונים של הזכרונות בעצמי בביוס? האם העובדה שמדובר ב4 ג'יגה יבואו לידי ביטוי רק במערכת 64-ביט? כרטיס המסך: בחירה טובה? גוף קירור של זלמן מצד אחד, אבל מצד שני יש גם את הכרטיס של Sparkle שנראה מעניין. מה מומלץ? וזהו. לפניכם - המפרט. כמו תמיד, אודה להמלצות והארות. שבוע טוב, מתן סל קניות - תצוגה מקדימה קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ ¤442 1 יצרן LG GH22LP DVD-RW x22 Dual Layer Sata LightScribe Black ¤138 1 יצרן …
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנייד שלי כבר התיישן, ואני רוצה לקנות חדש. הנייד משמש לשימושים עסקיים, ולכן חשוב לי שהוא יהיה מדגם עסקי או לפחות מדגם צרכני איכותי (עם הגנה טובה על הגוף ובמיוחד הדיסק, רכיבים אמינים, מנגנוני התאוששות מאסון אם אפשר וכד'). כבר היה לי פעם סיפור עם דיסק שקרס בנייד, ויש לי טראומה מזה... מה שעוד חשוב הוא שהוא יהיה חזק כמה שיותר (מעבד חזק וזיכרון מספק) כי אני מריץ עליו הרבה מאד תוכנות במקביל (במצב עבודה רגיל יש עליו פתוחים במקביל אאוטלוק 2007 עם ספריות "כבדות", וורד 2007 עם הרבה מסמכים גדולים, מסמכי PDF גדולים, אקסל 2007 עם גליונות גדולים פתוחים, אקספלורר עם הרבה לשוניות גלישה פתוחות, OneNote ועוד), וגם רצות ברקע תוכנות סנכרון, אינדוקס ועוד. לשעות שאחרי העבודה, הייתי…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני חלש מאוד בכל תחום החומרה, אשמח לסיוע מהמומחים כאן. רציתי לרכוש קונסולה מהחדשות PS4/XBOX1... לאחר קריאה ברשת אני שוקל במקום לרכוש מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעמוד ברמת של הקונסולות (וככה להרוויח שתי ציפורים במכה כי אני גם ככה צריך מחשב נייד). האם ניתן לרכוש מחשב נייד שיהיה עם ביצועים ברמה גבוה לפחות כמו הקונסולות החדשות ואפילו יותר? מה החסרונות במקרה כזה? תוכלו להמליץ לי על מחשבים כאלה? כמובן שהמחשב ישמש גם לפעילות שוטפת פרט למשחקים ולכן חשוב לי שיהיה מחשב נייד תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נייד בתקציב של עד 3000 ש"ח עם מסך כמה שיותר קטן (12 או 13 יהיו מעולים). השימושים העיקריים הם מדיה, אינטרנט, תכנות והרצה של win 7. כמו כן אם יהיה במחשב מודם סלולארי זה יהיה מצויין.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום, לצערי מת המחשב הישן שלי ואני רוצה להוציא ממנו את הכרטיס מסך שהוא Sapphire 7850 ו2 הארדיסקים שאחד SSD. אשמח להצעות למפרט עד 2000 בלי שני הפריטים הנ"ל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא המשחקים הכי כבדים, אבל פחות משנה כי כבר יש כרטיס מסך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת אם יש למישהוא מושג בענין מחשב יד שנייה אני רוצה גם איכותי וטוב וגם לא מאד יקר מודה מאד לכל מי שיענה לי
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב משרדי(אופיס ואינטרנט) בסביבות ה 3000 שקל - בלי מסך . תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב. אני מתחיל עכשיו ללמוד כסטודנט ואני מחפש נייד בטווח מחירים של 450 -600 ש"ח השימוש יהיה לאופיס ואינטרנט בלבד רצוי שיהיה קל וכמה שיותר נוח לנשיאה וגם לא גדול וגם שיהיה חסכוני בחשמל. המסך יהיה 15" אבל עדיף 17" אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה דו ליבתי של דר' פנרין ומקלדת של מונטבינה אני רוצה את המחשב בשחור. מצאתי כמה, תגידו לי מה דעתכם http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSE21802253LW המחשב הזה קצת יקר אבל נראה נחמד http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1986&CatCode=315 זה השני שהוא קצת יותר קטן אבל יקר יחסית http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=287 אהבתי את המסך שלו שמסתובב לצדדים ולא רק למטה ולמעלה אני מתלבט בין T8100 ל לווינדוס ויסטה מה ע…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים, כמו CALL OF DUTY6, BATTLE FIELD BC 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן, מסך או 22 או 24 [שמתחבר גם לסוני2,3] 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא יודע לעשות אוברקלוק, ואולי אני יעשה אוברקלוק קל 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טס בעוד כחודש לארה"ב ואני מעוניין לקנות שם נייד חדש. לפי השוואת מחירים זריזה באינטרנט נראה שהמחירים שם זולים משמעותית מהארץ אבל לפי כמה threads שראיתי פה, יש בעיה עם האחריות בארץ לרוב החברות (חוץ מIBM/Lenovo ?). השאלה שלי היא, קודם כל האם כדאי בכלל לקנות שם ואם כן איזו חברה ודגם עדיף והאם תהיה לי אחריות בארץ (אין לי בעיה להוסיף עוד כסף כדי שהאחריות תתפוס גם בארץ). כמו כן, מאיפה כדאי לקנות? (ראיתי מחירים ממש טובים בnewegg לדוגמא) הדרישות שלי מהמחשב הם - אפשרות להריץ VSS 2005 במהירות סבירה, חיבור למסך חיצוני ( טלויזיה ), כרטיס רשת אלחוטי טוב ומסך גדול ככל האפשר . כל השאר תכלס אקסטרה (כמובן שהייתי מעדיף איזה כרטיס מסך חצי נורמלי). אין לי גם בעיה עם כובד …
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום מעוניין במחשב לשימוש ביתי / home office שעליו אוכל לעבוד עם תוכנת lightroom או דומה לצורך סריקה ואחסון צילומים ושיקופיות. בעל יכולת שדרוג עתידית . תקציב סביב 4000 ויכול קצת להמתח. תודה למשיבים ולעוזרים . אילן
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין שתמליצו לי על מפרט למחשב עפ"י הדרישות הבאות: 1. דרוש מעבד מרובע ליבות + 4GB זיכרון פנימי. 2. תמיכה מלאה ב-64bit (מיועד לשימוש עם Vista Ultimate 64bit) 3. ללא מסך או ציוד היקפי. 4. דרוש כרטיס לכידה טוב לשימוש עם Media Center של Vista. 5. כונן קשיח 200GB ומעלה. תקציב: 6,500 ש"ח ללא מערכת הפעלה. תודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 653 צפיות
-