ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לאדם שלמד עיצוב פנים וצריך מחשב נייד.... הדרישות הם מעבד 2.4 לפחות וכרטיס מסך של 9600 512 מגה בייט.... http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71630&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הינה זה המחשב שרציתי אבל בכותרת רשום שהמעבד הוא 2.0 ובמפרט רשום 2.6 מה אתם אומרים על המחשב הזה שווה..? ויש לי עוד שאלה קטנה.. מה ההבדל בין 9600m gt לבין 9600m gt...? אם יש לכם הצעות אחרות למחשבים אחרים אני ישמח לקבל.... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
טוב זה המפרט שאני חושב עליו בנתיים, והגעתי אליו מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤834 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤347 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤444 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤437 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤382 סט מקלדת ועכבר: GIGABYTE GK-9PB ¤69 רמקולים ואוזניות: CREATIVE 2.1 SBS 380 ¤180 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טס…
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של IBM מסוג T43, לפני מספר שבועות החלפתי הארד דיסק מ- 40GB שהגיע עם המחשב ל- 80 חדש, (בנוסף להודעה המרגישה בעליה שההארד דרייב אינו תואם..), התקנתי עליו XP PRO עם SP2 וכל העדכונים, התקנתי כמובן את כל הדרייברים עם system update 3.14, אך עדיין יש לי בעיה אחת קטנה..(גדולה!!!) אני לא מצליח להתקין את הכ.קול, בכל פעם שאני מנסה להתקין אני מקבל הודעה, driver not found כלומר, מערכת ההפעלה בעצמה אינה מזהה את הכ.קול, ניסיתי לחפש ב Bios איזו הגדרה, חשבתי אולי מוגדר לכרטיס להיות במצב Disable אך לא מצאתי כלום, נתקלתי בעבר במחשב הנייח שלי שה Bluetooth תפס את היציאה של הכ.קול ואחרי שביטלתי את ההתקנה, המוסיקה חזרה לרמקולים והכ.קול חזר לתפקד כשורה אבל פה, ה- W…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכוי של כ1000 ש"ח בחנות שקם אלקטריק ואני רוצה לנצל אותם לקניית מחשב נייד עם הוספה של כמה מאות שקלים. לפי מה שראיתי באתר שלהם, אין להם מבחר גדול בכלל ולכן אני רוצה להתעייץ אתכם לגבי מחשב שיתאים לצרכים שלי. ב"ה בקרוב אהיה סטודנט למקוע הנדסה כלשהיא ולדעתי אצטרך מחשב חזק שיסחוב תוכנות כבדות ושיפעל במהירות טובה עם נפח איחסון גדול. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ על איזה מחשב מבין הרשימה אתם ממליצים ולמה וכמו שרשמתי בהתחלה אני רוצה לנצל את ה-1000 ש"ח בחנות הזו כי אין לי ברירה אחרת. תודה לעוזרים!!! הנה הרשימה המצומצמת: http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=454
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ומחפש לקנות לפטופ שיתאים לעבודה שוטפת מול מסמכים, לצפייה בסרטי HD ולמשחקים בינוניים. * גודל המסך? מינימום 14 אינץ * משקל רצוי? לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נראה לי, אני חושב שרוב הזן יחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן,HDMI ושיתאים לניגון סרטי HD. * בלוטות? לא יודע, כמה כבר צריך את זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד כמה שאלות: * האם כדאי לי להשקיע בכונן רשיח SSD 128GB ולקנות בנוסף כונן קשיח חיצוני 500GB שישמש לאיחסון שהם דיי זולים היום? * האם ישנם מחשבים שמתאימים לצרכי שהם בעלי מסך מאט? מה בכלל היתרונות של המסכ…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אהלן... קראתי פה כל מיני מפרטים שהיו אבל או שהיו לא מהזמן האחרון(ואז אולי אפשר לקבל יותר באותו סכום...) או שהם לא בדיוק לשימוש שלי(ואז אולי כדאי לבחור ברכיבים אחרים...) בקיצור, מפרט ב2500 ש"ח מקס' לשימוש ביתי בלי משחקים\עריכת וידאו או כל שימוש שדורש יכולת מיוחדת.... רק מוזיקה\סרטים\אינטרנט\אופיס\מיילים.... במפרט דרוש צורב דיוידי וזהו בערך(המפרט כמובן ללא מסך\רמקולים\עכבר\מקלדת).... תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי SONY VAYO עם מע' XP, המחשב מנגן קבצי MP3 ןAVI ללא סאונד. הקובץ מתנגן אך לא שומעים כלום. הרמקולים בסדר, העוצמה בסדר וזה לא בMUTE. ניסיתי להסיר את כל המקודדים ולהתקין חבילה מעודכנת. הבעיה קיימת עם כמה סוגי נגנים. אני מצליח לשמוע קבצי MID ו WAV. נראה לי שהבעיה קשורה להגדרה במערכת. אשמח לקבל כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מחשב ב-3500 מקסימום ממש מקסימום 4000!! המחשב הינו למשחקים אבל גם לדברים כללים אינטרנט וכו'... הינה מה שחשבתי לקנות: לפי מה שהבנתי המאווררים של sunbeam רועשים האם זה נכון כי הציעו לי ללכת במקום על hec... מה אתם חושבים? לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 דיסק קשיח: Westren Digital WD1600JS 160GB זיכרון: TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 כרטיס מסך: WinFast PX7600 GT TDH Extreme TDV256MB מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box ספק: FSP 450W Global Win PFC FSP450-3GP01 Retail מארז: SunBeam Samurai Silver case לפי מה שהבנתי זה יצא מקסימום 4000+- מה אתם חושבים איך המפרט?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty ומשחקים כאלו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אוקי אז ככה החלטתי לקנות מחשב חדש אני מעדיף של אינטל אין לי דרישות מיוחדות מהמחשב אבל צריך שיכלול לפחות גיג'ה של 553 מגה הרץ DDR2 צורב DVD של נק + כונן DVD לוח אם טוב שיתמוך בכמה שיותר התקנים כמו USB 2 וUSB 1 שיהייה לו גם הרבה יצאות USB ועוד סוגים של יצאות כרטיס קול מובנה שיכלול (כרטיס מסך עם TV OUT בנפרד לא משולב ) השימוש העקרי שלי איתו זה איטרנט צפיה בסרטים קידוד סרטים וצריבה עד 4000 ש"ח לא כולל מסך בתודה ניסים
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב אינטל פנטיום 4 בן 4 שנים עם לוח אם MSI 865PE NEO2 וכרטיס מסך GeForceFX5200 זיכרון DDR כרטיס המסך שלי נשרף ולכן אני שוקל להחליף את הרכיבים הנ"ל ברכיבים חדשים יותר. ברשותי ספק כונן קשיח וצורב חדשים. אבקש לקבל את המלצתכם לרכיבים שווי ערך לרכיבים הנ"ל אך כמובן עדכניים. חשבתי על מעבד ליבה כפולה של אינטל אך איני יודע איזה לוח אם וכרטיס מסך ברור לי שאצטרך גם זיכרון DDR2 לפחות 1G. המחשב משמש לאופיס אינטרנט סרטים עריכת וידאו ביתי ומשחקים לא כבדים במיוחד, חשוב לציין שלפני שנשרף לוח האם המחשב למרות שהוא ישן ואיטי קצת ענה על הצרכים. התקציב סביב 1000-1200 ש"ח תודה חיים
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, לאחר הרכבת מפרט סופי, אני מתלבט בין שני מפרטים אפשריים..שניהם בתקציב 4400 ש"ח...רציתי לשמוע מה דעתכם איזה מהמפרטים עדיף: שני המפרטים הנ"ל הם ללא ספק מכיוון ואני מביא ספק כוח בנפרד המפרט הראשון: מערכת SLI יתרונות: שני כרטיסי 9600GT חסרונות: מעבד חלש יותר, 2048GB RAM מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤865 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם ASUS P5N-D ¤754 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31160 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤305 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤230 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8002G כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB…
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד לשימוש ביתי: * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים, בכל אופן, אני מעדיף מעבד Core 2 Duo, ולא מעבד ישן יותר. * גודל המסך? לא קטן. עדיף בעל רזולוציה גבוהה (צריך להתחבר למחשב מרחוק). חשוב שלא יהיה מהמסכים המבריקים. * משקל רצוי? עד 3K * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא פרמטר חשוב במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - זה יכול להיות נחמד (בעיקר DVI). * בלוטות? גם יהיה נחמד. נראה לי שזה כבר די טרוויאלי, לא ? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי סימפטיה באופן כללי למוצרי LG, אבל זה לא קריטי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום מה דעתם על המפרט זה הוא למשחקים ואינטרנט מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 800 1 800 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 1 610 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos 285 2 570 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI, TV, DDR3, PCI-E 1990 1 1990 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 490 1 490 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 255 1 255 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6919 400W 422 1…
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. אני זקוק למפרט מחשב בשביל אחותי הקטנה בת 15. -התקציב הוא 4000 ש"ח -מטרת המחשב היא גלישה באינטרנט, ICQ, משחקים פשוטים, עריכה גרפית -המפרט צריך לכלול ציוד הקפי(מסך, מקלדת, רמקולים וכו') -אין חלק ספציפי שלא צריך -אין העדפה לחברה או חלקים מסוימים, העיקר שיהיה טוב ויחזיק מעמד -יש צורך בהרכבת מחשב במעבדה ובהתקנת מערכת הפעלה זה הכל, תודה רבה לכם.
-
- 10 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחשב בן 3, שנבנה ע"פ הצעה למפרט שקיבלתי בפורום זה (תודה חבר'ה!) שברצוני לשדרג. המחשב כאמור יהיה מיועד למשחקים כבדים בקצב פריימים מצויין, קצת וירטואליזציה ופיתוח. ניתן לחרוג מהתקציב הנוכחי עד 4K אבל הייתי מעדיף שלא. הייתי רוצה לשמוע לדעתכם - המחשב הנוכחי מורכב בתוך מארז HEC 6A21B + ספק כח 500W של THERMALTAKE. האם כדאי לי להשאיר אותם, או להוסיף חדשים למפרט? כמו כן, איני זקוק לציוד הקיפי (כולל מסך) + כוננים קשיחים + צורב. רעש לא מוזיז לי, שישבור את החלונות ויפיל מטוסים מצידי. הייתי רוצה לשמור על אפיק שדרוג למעבד\זכרון. די חשוב לי שיהיה מספר רב של יציאות SATA ובקר RAID לא יזיק (אלא אם יש לוח טוב שלא מגיע עם בקר זה, אך מומלץ עקב הביצועים). אני גר ברחו…
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בלי מסך, מקלדת, רמקולים, ושאר אביזרים. התקציב שלי כרגע הוא 2,000 ש"ח, אבל אני פתוח להצעות חורגות קצת. אני יודע שהתקציב לא גדול אבל אשמח לקבל מחשב חזק שיוכל להריץ משחקים ושאר יישומים כבדים. המחשב שיש לי כרגע; Intel Pentium E2180 2GHz 2GB DDR II WinFast PX8500GT ASUS VENTO A8 Chassis (תמונה) אשמח לקבל הצעות בעניין, תודה מראש. עריכה: בקשר לספק כח, אני לא בטוח איזה ספק כח יש לי, אבל השתמשתי ב-Everest Ultimate Edition, והוצאתי את קובץ המידע, העלתי אותו בתור קובץ טקסט, אולי יש משהו שיוכל לעזור לכם. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שיכלול 4 USB לפחות חריצים לכרטיסי זכרון (SD MMC וכו'..) ג'יגה זכרון פנימי 80ג'יגה הרדיסק מסך רחב רוב השימוש במחשב הוא עבודה משרדית\אינטרנט.. לא יהיו בו משחקים עדיפות ל- HP או IBM תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני עוד מנסה לפענח מה אני רוצה ולכן התקציב קצת פתוח אני רוצה מאוד חזק - שיעמוד במשחקים VMים וכל הדברים המגניבים הרבה זיכרון מסך 13.3? אני רוצה ניידות גבוהה מגע? עוד לא סגור אשמח לעצתכם
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן, ותודה מראש למומחים פה על הזמן שלכם אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל. לגבי התקציב - ראיתי שאני יכול לסגור סיפור גם ב4 עד סביבות 4.5, אבל אעלה במחיר אם יהיה משהו ששווה את זה. גודל מסך 14" כרטיס רשת תומך סיבים אופטיים ומהירויות גבוהות. מעבד I7 או I5 סדרה גבוהה/טובה מקבילה ל 7. גם AMD ברמה הזו, יכול להיות בסדר. אלא אם כן יש משהו שעלי לדעת. תומך Thunderbolt 3 אמור להחזיק את הדוקינג הזה שמחובר לשני מסכי 2K. כרטיס מסך תואם שיחזיק את שני המסכים. SSD 512 יספיק. RAM 8-16 מקלדת מוארת המחשב ישמש לעבודה, כרטיסיות מרובות פתוחות ובעתיד גם לעריכה גרפית קלה. מפה כבר הלכתי לאיבוד מרוב חברות. ראיתי את האסוס …
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, בנו לי פה מפרט לפני כמעט חודש והייתי חייב להוריד קצת בתקציב. לכן הורדתי והוספתי כמה דברים. זה מה שיצא לי: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM E4500T כמות: 1 - מחיר: ¤624 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤170 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤216 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤230 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II WD1600AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤284 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1450 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer …
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לשדרג את המחשב שלי עד 1000 ש"ח ללא ציוד היקפי הכי חשוב זה לוח אם ומעבד, היעוד זה לעבודה משרדית בלבד, לא צריך HD, ספק, צורב, מארז, כל דבר אחר יתקבל בברכה (זיכרונות, כרטיס מסך) אני יודע שזה קשה אבל תראו מה יש לכם להציע.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן, נעזרתי קצת במפרטים המומלצים, מבקש את האישור שלכם ליתר ביטחון. המחשב כאמור ישמש בעיקר לעבודה משרדית וצפיה בסרטים (אני חושב שאפשר גם HD מדי פעם עם המעבד הנ"ל, תקנו אותי אם טעיתי) שאלה נוספת, מהנסיון שלכם, האם ניתן להתקין WIN7 עם 2GB זיכרון בלבד ולצפות שזה ירוץ חלק? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X3 440 3.0Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪398 לוח אם: Gigabyte GA-MA78LM-S2 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪287 מארז: THERMALTAKE WING RS 301 Front Mesh Grill Black 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: THERMALTAKE Litepower 430W כמות: 1 - מחיר: ₪173 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DD…
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום. עד היום מעולם לא הרכבתי מחשב מחלקים, נכנס לי קצת כסף בפייפל ואני מעוניין להתחיל לקנות בכמה סבבים חלקים למחשב כך שאוכל להרכיב לבד אחד. איזה כללי בסיס עליי לדעת בעיקרון? אני יודע שלמעבדים של AMD צריך לוחות אם מסוימים בזמן של INTEL צריך סוג אחר, נכון? האם אותו הדבר נכון גם לגבי כרטיסי מסך (רק Readon וכאלה ל AMD והג'יפורסים ל INTEL?) אשמח לקבל פרטים שיעזרו לי. כמו כן, איזה מרכיבים אני חייב לקנות? עשיתי לי את הרשימה הבאה לוח אם + מעבד (אני קונה אותם ביחד Bundle) כרטיס מסך כרטיס קול דיסק קשיח ספק כוח כרטיס רשת אלחוטי מארז צורב כרטיסי זיכרון נלווים (עכבר, מקלדת, מיקרופון, רמקולים, מצלמה) מה שכחתי ברשימה? אני יודע שזה יכול לצאת לי יותר יקר מלקנות מחשב, ויכו…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5K עם אפשרות לחריגה של עד 500 אם זה מצדיק. ואפשר גם בפחות. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, הורדות, משחקים בעיקר סימולטורים: GTR2, FS9. FSX וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22" 1680X1050 (נוטה לכיוון הסאמסונג T220 - הצעות אחרות יתקבלו בשמחה), מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? ללא מארז - יש לי AURORA 3D 570 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד מרובע ליבות (FS9 ו-FSX מסתמכים יותר על המעבד), כרטיס המסך שהכי משתלם לרזולוציה ולתקציב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עיצוב: מארז כבר יש - מה נשאר? שקט: חשוב לי - עד כמה שא…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-