עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב לעבודה משרדית, לשימוש בעיקר של אופיס וגלישה באינטרנט, חשוב שיהיה גם אמין ושקט. וכמו שציינתי בכותרת עד 2000 ש"ח תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. ערב טוב לחברי הפורום אבקש את חוות דעתכם למפרט עבור עריכה ספרותית. נעשה שימוש במאגרי מידע על הארדיסקים חיצוניים, - לכן בחרתי מארז עם USB3 קידמי, ופתיחת מספר רב של חלונות וורד וPDF פעילים המהירות חשובה מאד, ולכן המפרט כולל SSD ו8GB זיכרון. למעשה מחשב במפרט כמעט זהה (מעבד SB ו4GB זיכרון) נקנה לפני כשנה, וכעת זהו מחשב שני לאותו שימוש המפרט שהרכבתי: מעבד: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪560 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: Infinity case 8C27RA solid mATX 2X USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪137 ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Ef…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by neshro,

שלום, אני מעוניין בהמלצה על מפרט למחשב משרדי ללא ציוד עיקפי. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX 880 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 532 זיכרון פנימי I SAMSUNG 2048MB (1024MBX2) DDR2 667MHz CL 5 229 דיסק קשיח Western Digital 320Gb 16MB AAKS 448 צורב DVDRW BLACK - SATA - LG GSA-H30NX16 220 מארז מארז כולל ספק ו2 מאווררים HEC 6a19 244 תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. שלום, ברשותי מחשב שניקנה לפני 3 שנים למטרת עריכה עתידית ב HD בפועל ערכתי עליו סרטים בSD והיום אני מעוניינת לערוך עליו קבצי red לוח אם: Tyan K8WE Tiger זיכרון: ECC/REG RAM /2x1024mb מעבד:Opteron -275 dual core דיסקים: Hitachi 7K80 80gb 7200 rpm 8mb Cache Serial ATA II T7K250 250gb 7200 rpm 8mb Cache Serial ATA II T7K500 500gb 7200 rpm 8mb Cache Serial ATA II מארז אלומיניום לשרתים: (6 דיסקים) כרטיס מסך: FX Quadro 560 pro video אני מעונינת לערוך red גם ב4k אם אפשרי מבחינת התקציב, אם לא,אז מוכנה לערוך ברזולוציה נמוכה יותר. אודה על כל עזרה, המחשב עלה בזמנו המון (10000) ואני מקווה שאפשר לשדרג אותו

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  5. היי יש לי כיום מחשב המבוסס על מעבד E8400, לוח אם P35dsl של GB, 4 GB זכרון ובתוספת כרטיס מסך די ישן יחד עם מארז Sonata 3 ודיסק קשיח intel ssd 540. חשבתי לשדרג את המעבד+לוח+זכרון וכרטיס מסך בתקציב של 2,000-2,500 ש"ח ולהשאיר את המארז וכן את הדיסקים הקשיחים והצורב. השימושים העיקריים שלי הם משרדיים, מולטימדיה וקצת משחקים. האם ניתן בתקציב הנ"ל להשיג תוצאה ראויה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by אלרן1987,

שלום אני מחפש מחשב נייד ללימודים התקציב שלי זה עד 4000 ש"ח ואני רוצה לקנות אותו בישראל הלימודים עצמם אינם מצריכים הפעלת תוכנות כבדות ( שימוש עיקרי זה אופיס, ויזואל סטודיו , אינטרנט) מה שכן אני צריך מסך גדול 15.6 זמן סוללה סבבה ועדיפות לשלוש שנים אחריות (זה פחות חשוב אפשר להרחיב את האחריות בחברות השונות) . מה שכן חשיבות לזה שלא יתחמם יותר מידי (במידת הנורמה). מה שכן כולם המליצו לי על דייל או לנבו . מי שיכול לעזור בכמה אופציות טובות בסכום הזה אשמח מאוד. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בבקשה לא לחרוג מהתקציב עדיפות לכמה שיותר נמוך כמובן הייתי רוצה לשמוע מה אני צריך במחשב כזה חשוב שיהיה דרך אגב core due השימושים הם אופיס אינטרנט וסרטונים וסרטים אשמח לשמוע הצעות ספיציפיות ומבט כללי על מה אני צריך מהמחשב תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. שלום רב, חבר שלי טס היום לארה"ב ומביא לי מחשב נייד בתקציב שרשמתי. השימושים העיקריים הם אופיס,שמיעת מוזיקה,גלישה באינטרנט ואולי פה ושם סרטים באיכות DIVX. מסך מחשב עדיף שיהיה 14/15 אינץ' (כלומר,אני פוסל מראש את כל הניידים הקופמקטים כמו EPC של ASUS). אשמח לקבל המלצה. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by sgsg,

אני מתכוון לקנות נייד. עוד אין לי תקציב או דרישות ואני רק לומד את הנושא בינתיים. שמתי לב שבניידים שראיתי יש רק סוללות 6 תאים. לכמה זמן בערך בשימוש סביר של גלישה ועבודה רגילה (לא משחקים) על המחשב מספיקה סוללה כזו? האם יש מחשבים עם סוללות יותר חזקות (יותר מ-6 תאים)? מה טווח המחירים שלהם? והאם סוללה חזקה מחזיקה בהכרח יותר זמן? תודה על התשובות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כאשר: ה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ~ 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושעורי בית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כל סוגי המשחקים מminecraft ועד BF star wars 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by omrygal,

זה המפרט שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המשחקים החדשים ביותר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by shaib,

HP Pavilion dv6-3010ej http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=3906 Asus G51VX-RX05 http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=473 ההתלבטות היחדיה שלי היא לגבי תועלת המעבד לעומת הכרטיס מסך. השימוש של המחשב נחצץ שווה בשווה בין שימוש ביתי (גלישה, סרטיםף טיפה עריכה וכו') לבין גיימינג עם דרישות לא הכי גבוהות, pro 10, ובעיקר משחקי רשת דוגמאות knight online, wow,mu online. המשחקים הנ"ל לא דורשים את שיא הטכנולוגיה אך חשוב לי בכל זאת שהמחשב יוכל להתמודד גם עם משחקים שיש להם דרישות מעבר (תוך חשיבה לתווך הרחוק). לכן אשמח לקבל את עצתכם בנוגע לקבלת החלטה האם ללכת על הדגם של האסוס בעל הכרטיס מסך החזק יותר או על הHP עם המעבד החדש(אשמח לקבל פרופורציות לגבי ההבדלים בין המעבדי…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של דל עם כרטיס מסך יעודי של nvidia ואת הליבה הגרפית של אינטל i5. יש לי תקלה של נגיעות לא רצויות במסך הטאץ', ורק כשאני מכבה את הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל, אזי הבעיה נעלמת (אבל אז לא ניתן לשלוט בבהירות) רציתי לשאול כיצד ניתן להגדיר שהנייד ישתמש רק בליבה של nvidia בתקווה שאולי זה יפתור את ההתנגשות..?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by treva42,

שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט קיים- כמובן אשמח להצעות ושיפורים וגם לענות על כל שאלה 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן להגיע עד ל5500 וגם לחרוג מעט (מאד) אם צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 ARMA 3\2 ועוד כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא יד…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by Kzer-Za,

הי, עבור מסך Samsung Syncmaster T220P במצב מצויין (ללא אחריות) שהיה בשימוש מועט. כמה הוגן לבקש? ומה הסכום המקסימלי שאפשר לבקש מבלי שזו תהיה חוצפה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. אני מחפש מחשב למשחקים קלים+ הורדות מדי פעם וככה סתם אינטרנט...אין עדיפות לחברה מסוימת.. ללא oc

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by itye,

היי, אני מחפש מקום לראות את המחשב לפני שאני קונה אותו. דיברתי עם חיון - המפיץ של סמסונג, ואין להם בתצוגה להראות את המחשב. התקשרתי ל- win price ואמרו לי שהם לא מציגים. גם התקשרתי לאופיס דיפו - אותו סיפור - בכלל אין להם את הדגם הזה אפילו. תגידו - מישהו יודע אם בכלל אפשר לראות אותו בארץ בחנות כלשהי (עדיף במרכז)? אם כן איפה?? תודה, איתי

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  18. טוב אז העליתי את התקציב ל3000 אני רוצה מחשב שיתאים למשחקים הרכבתי מפרט מKSP אני צריך דעה ושאלה אם עדיף מעבד X2 או מעבד אחר בתמורה לכ. מסך חזק יותר? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 900 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות מחיר סה"כ M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 1 590 590 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Aeneon 2 215 430 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 1 195 195 מארזים? כמות מחיר סה"כ HJA-7610 ATX MIDI 500W Max Beige 1 170 170 מקלדות? כמות מחיר סה"כ 2 Lang. 1 20 20 עכברי…

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by smoke_man,

מעבד Intel e6750 2.66 core2duo 1333mhz 4m נקנה בתאריך 18.12.2007 זיכרון DDR2 1gb 800mhz cl5 twister twinmos שני יחידות נקנה בתאריך 18.12.2007 עוד יחידה של ג'יגה אחד נוספה יותר מאוחר arctic cooling freezer 7 pro lga775 נקנה בתאריך 19.10.2008 דיסק קשיח wd6400aaks נקנה בתאריך 10.5.2009 תודה והמשך ערב מהנה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום. ראשית אני מתנצל שאני לא ממש מבין אם אני צריך תוכנה או מערכת הפעלה מיוחדים לכך. אז בנוסף למפרט שאני מבקש שתמליצו, אם אפשר אז יש לי כמה שאלות בנוגע למפרט אני צריך שהמחשב ישמש להורדת סרטים ויחובר בכבל לטלוויזיה ומשם אוכל לצפות בהם. האם אני חייב מעבד I5 או שאפשר להסתפק ב I3? מספיק זכרון 2 גיגה? יש לי דיסק ווינדוס 7 64 ביט? כדאי להשתמש בו או לסתפק ב32 ביט? תודה רבה לכם.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by DGV,

סופ"ש אני משתמש בדל ווסטרו 3300, עם כ. מסך מובנה של אינטל (כחלק מהCore i5 460) וכרטיס נוסף של נ'וידיה. הכרטיס המובנה משתמש ב1147MB זיכרון משותף. איך אני יכול לשנות את הכמות? לא מצאתי אפשרות בBIOS. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Orian015,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיריץ את COD6:MODERN WARFARE 2 במחיר הכי זול שאתם יכולים למצוא לי. לא משנה לי עם בארץ או בחול. יש עדיפות קטנה לניידות. תודה מראש. אני לא ממש מתמצא בנושא אז אין טעם שתשאלו אותי שאלות. :-) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  23. לפני כמה שבועות קניתי מחשב של דל inspiron 7570 עם מעבד i7 דור 8 ולצערי הבנתי שהוא לא בשבילי אז החזרתי אותו...(הייתה בעיה במסך אז דל החזירו לי את הכסף, מזל של מתחילים...) בכל אופן...הבנתי שמה שחשוב לי זה מחשב עם מעבד שלא יתאמץ כל כך בזמן שאני עורך עליו תמונות וסרטונים...גם המעבד גרפי 940mx שהיה לי, היה פשוט מיותר, אז גרסת מעבדי ה-U לא באה בחשבון. מצד שני לא הצלחתי למצוא מחשב עם i7 7700HQ בלי מעבד גרפי יעודי שטוחן סוללה, אז אשמח להצעות ועדיף שיהיה למחשב thunderbolt 3 בתצורה המלאה שלו כדיי שאם בעתיד ארצה לשדרג את המחשב, לא אצטרך לקנות מחשב שמן וגדול או לחלופין לקנות נייח ולהתעסק עם שני מערכות מחשב, ולהוסיף לו מעבד גרפי חיצוני(אולי razer core m). המטרה זה ניידות לאו…

24. לאחרונה התחלתי לשקול לקנות מחשב שיהיה יעודי ליצירת מוזיקה, לצורך הענין המחשב שלי מסתדר כרגע עם התוכנה (CUBASE), הבעיה שלוקח לה הרבה זמן לעלות בגלל שיש לה הרבה פלאגינים, ולפעמים היא גם קורסת בעקבות זה שהיא צורכת הרבה זכרון, וכמו שאמרתי אני שוקל לקנות מחשב שיהיה מיועד ליצירת מוזיקה חברים שלי שמתעסקים עם התוכנה ועם הפלאגינים האלה המליצו לי עד I5, ועל זה שמערכת ההפעלה שלי תהיה 32 ביט יש לי לא מעט שאלות/חוסר ידע ואני מאוד אשמח לתשובות כמה שיותר מפורטות 01. מעבד: כפי שניתן לראות בקישור הזה יש מגוון של מעבדי I5, וטווח המחירים 890-1210, במה בדיוק מתבטא ההבדלים בינהם, האם באמת יש הבדל מורגש בין המעבדים, ואיזה מעבד הייתם ממליצים לקנות? 02. מחשב מוזיקה + אקסבוקס או מחשב חזק שיוכל לה…

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by thesniper,

קיבלתי הצעת מחיר ואני רוצה לדעת האם כדאי לקנות ואיזה בעיות עלולות להיות. מעבד : p4 2.8G FSB800 dual-core לוח אם : Gigabyte 8vm800pmd-775 זיכרון : twinmos ddr-II 667Mhz 512 *2 מארז: Midi atx hja-7610 500W כונן קשיח : Western digital 160GB sata 2 דיויד: LG RW+- *16 רמקולים, מקלדת, עכבר פשוטים. המחשב אמור להיות מחשב משרדי שמריץ קצת ישומי אופיס ואינטרנט בלי דרישות מיוחדות. האם יש סיכוי שמשהו יתנגש , מהירויות של המעבד והזכורנות או כאלה דברים וכמה צריך לקרר את המחשב הזה ? האם מספיק מאוורר אחד במארז או שצריך עוד. קיבלתי הצעת מחיר של 2115 ש"ח האם זה הוגן ?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.