ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אז ככה דוד שלי צריך מחשב לגלישה, משחקי פלאש, אימיילים ווורד.... עכשיו הציעו לו הצעה של אתלון XP ולוח של ECS (בטח משהו זול טילים) 256 ראם(שאילהם הוא יוסיף עוד 256 שיש לו)....דיסק של 40 גיגה...צורב (CD-RW)..ובטח כרטיס מסך מובנה/מעפן. כל המחשב הזה ב1000 שקל....האם שווה?.... המחשב מיועד להיות מחשב של בנות...ICQ וכאלה....השאלה האם שווה להביא כזה....שלא יתקע ויעשה בעיות.... עכשיו הוא צריך מחשב למוזיקה והוא מסתפק בנתיים במה שיש לו כרגע (P4 2.4 לוח משהו של MSI ו256, המערכת נקנתה באייבורי) והוא יפנק את המחשב שלו גיגה ראם... השאלה ברורה?
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,119.00 ¤ לוח אם Dfi Infinity 975X /G מחיר לפריט - 1,010.00 ¤ ספק כח Enermax Liberty 400W שלוש שנות אחריות מחיר לפריט - 495.00 ¤ זכרון DDR2 512Mb 667MHz CL5 Kingston X2 מחיר לפריט - 260.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD1200JS מחיר לפריט - 344.00 ¤ כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 מחיר לפריט - 999.00 ¤ אשמח לקבל עוד מפרטים בתקציב הנ''ל
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אבקש מכם להציץ בלינק הבא כדאי שתבינו את הסיטואצייה שאני נימצא בה כעת והדילמה שנובעת ממנה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204056.0 לאחר שהתעוררו אצלי ספקות לגבי הטעם בתיקון של המחשב הישן שלי (לוח האם והכרטיס הגרפי נפחו את נישמתם והמחשב כבר ישן מדי טכנולוגית כדי שיהיה כדאי לתקן אותו בעלות של 600שח) החלטתי להרכיב מיפרט חדש שבחלקו מיסתמך על חלקים מהמחשב הישן בשאיפה לקבל את מקסימום התמורה במינימום הכסף תוך התפשרות מועטה ככול האפשר על אמינות וביצועים ולכן היגעתי למיפרט הבא : conroe e6300 שח 1140 asrock ?775Dual-VSTA שח370 x1800xt מוחלף ללא תוספת מחיר סך הכל 1500 שח ,כלומר ב-900שח יותר יקר מעלות התיקון של המחשב הישן ,אבל מיתקבלת מערכ…
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום! רציתי לברר איזה כרטיס גרפי יותר חזק ati x1400 או nvidia 7400go ?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
ה SURFACE של העכבר עובד רגיל, אבל ה SCROLL לא מגיב.. על חלק מהמשטח בצד ימין יש כמו קו כזה, שתמיד היה נותן תאפשרות של SCROLL כמו בעכבר שולחני. כרגע זה לא מתפקד ופועל כמו חלק רגיל במשטח.. הנייד: HP DV6.. מהסדרה הזו. תודה לכולכם.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למחשב נייד בסך 3800 ואני רוצה שתגידו לי אם זה שווה דגם : extensa 5620z 1A1G12Mi מעבד : intel pentium core duo T22310 1.46Ghz זיכרון : 1gb ddrll 2*512 צורב :dvd multi burner דיסק קשיח:120 gb sata מסך : 15.4 1280*800 crystalbrite כרטיס גרפי: intel x3100 מצלמה :ללא תקשורת :lan+wireless סוללה:6 cell יציאות:4*usb vga, svideo , fireware win :י windows vista בעיברית משקל :2.79 Kg מחיר: 3800 שווה מה אתם אומרים ואם לא אולי תתנו מפרט שכן כדאי לי לקנות המחשב לא לצורך משחקים עבודה ואינטרנט אבל שיהיה טוב לא סתם כי אם כבר קונים
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רב המחשב אמור לשבת בסלון וישמש לסרטים ולמשחקים בעיקר ולכן חשוב מאוד שיהיה שקט ואסטטי. התקציב כולל אל-פסק וכולל מערכת הפעלה חוקית. לגביי המסך, התקציב גדול בגלל שמדובר במסך טלוויזיה LCD לכל דבר שמתחבר למחשב בשאיפה ל-32". ככל הנראה אני יקנה את המחשב בחנות שעושה OC אז קחו בחשבון. (אם זה לא הפורום הנכון לגביי מסך,סליחה, אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון). התפריט שבניתי הוא כדלקמן ואבקש את חוות דעתכם לגביי אי התאמה של הרכיבים או שיפורם. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-G33-DS3R Conroe Support GG33DS3R ¤ 657 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 517 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח…
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
למשחקים נטו. אני צריך רק מעבד.(מעדיףQUAD) לוח אם תומך SLI וזיכרונות (2GB מינימום כמובן, אני הולך גם להתקין ויסטה). תודה.
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא המקום פשוט פה זה שאלות על ניידים אני רוצה לקנות זיכרון CORSAIR למחשב נייד גודל: 2GB מהירות : DDRII 667 אני צריך את זה בסטיק 1 של 2 גיגה לא 2 סטיקים של 1 גיגה מישהו יכול להגיד לי כמה בערך הוא אמור לעלות?
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למשחקים עד 6-5 K בלי מסך רק מחשב לא צריך מערכת הפעלה אבל שיהיה תואם לויסטה. אה כן ושיהיה מארז יפה חח תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מישהי הציעה לי מחשב נייד יד 2 עם אחריות עדיין ב4000k (מפרט בפנים) האם שווה לי? מחשב ASUS A8JR מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 1.66 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T5500 BUS SPEED: 667 MHz מסך גודל המסך: 14 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: ATI X2300 128MB מסך: Colorshine מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 1024 MB מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 120 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: Intel® High Definition Audio compliant audio chip רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מצלמת אינטרנט מובנת: מצלמה רשת מובנת+מיקרופון קורא כ…
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב אינטל פנטיום 4 בן 4 שנים עם לוח אם MSI 865PE NEO2 וכרטיס מסך GeForceFX5200 זיכרון DDR כרטיס המסך שלי נשרף ולכן אני שוקל להחליף את הרכיבים הנ"ל ברכיבים חדשים יותר. ברשותי ספק כונן קשיח וצורב חדשים. אבקש לקבל את המלצתכם לרכיבים שווי ערך לרכיבים הנ"ל אך כמובן עדכניים. חשבתי על מעבד ליבה כפולה של אינטל אך איני יודע איזה לוח אם וכרטיס מסך ברור לי שאצטרך גם זיכרון DDR2 לפחות 1G. המחשב משמש לאופיס אינטרנט סרטים עריכת וידאו ביתי ומשחקים לא כבדים במיוחד, חשוב לציין שלפני שנשרף לוח האם המחשב למרות שהוא ישן ואיטי קצת ענה על הצרכים. התקציב סביב 1000-1200 ש"ח תודה חיים
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, בנו לי פה מפרט לפני כמעט חודש והייתי חייב להוריד קצת בתקציב. לכן הורדתי והוספתי כמה דברים. זה מה שיצא לי: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM E4500T כמות: 1 - מחיר: ¤624 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤170 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤216 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤230 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II WD1600AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤284 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1450 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer …
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני צריך קישורים לקניית Nvidia 8800 GT OC G92
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב ללימודים ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר...) המחיר הוא בין 2500 ל 3000 והמחשב צריך להריץ טוב תוכנות כמו matlab, solidworks תודה
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טס בעוד כחודש לארה"ב ואני מעוניין לקנות שם נייד חדש. לפי השוואת מחירים זריזה באינטרנט נראה שהמחירים שם זולים משמעותית מהארץ אבל לפי כמה threads שראיתי פה, יש בעיה עם האחריות בארץ לרוב החברות (חוץ מIBM/Lenovo ?). השאלה שלי היא, קודם כל האם כדאי בכלל לקנות שם ואם כן איזו חברה ודגם עדיף והאם תהיה לי אחריות בארץ (אין לי בעיה להוסיף עוד כסף כדי שהאחריות תתפוס גם בארץ). כמו כן, מאיפה כדאי לקנות? (ראיתי מחירים ממש טובים בnewegg לדוגמא) הדרישות שלי מהמחשב הם - אפשרות להריץ VSS 2005 במהירות סבירה, חיבור למסך חיצוני ( טלויזיה ), כרטיס רשת אלחוטי טוב ומסך גדול ככל האפשר . כל השאר תכלס אקסטרה (כמובן שהייתי מעדיף איזה כרטיס מסך חצי נורמלי). אין לי גם בעיה עם כובד …
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
האם ישנה אופצייה בניידים לכיוון רגישות משטח העכבר? לתותחי הניידים שבחבורה כל הזמן קורה לי מצב שבו עצם העברת הסמן/העברת האצבעות על משטח העכבר גורמת לסימון כל הדף או עמוד האינטרנט או גוררת פרטים משולחן העבודה ממש כאילו לחצתי על הכפתור השמאלי באופן קבוע.... למה זה קורה ? איך פותרים את הבעיה המרגיזה הזו? THX
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, לאחר כחודש של חיפושים אחר מחשב נייד, נינעלתי על שני דגמים של ASUS. שההבדל ביניהם הוא ענק, אז אני רוצה לשתף אתכם בהתלבטויות שלי ולבסוף להגיע להחלטה. אז קודם, השימושים העיקריים של המחשב יהיו אינטרנט, סרטים (FULLHD), הורדות, אופיס וכו', מה שאין למחשבים המודרניים החדשים להתמודד איתם, אך ההתלבטות העיקרית שלי היא האם להכניס אופציה למשחקים או לא (למרות שאני עוד לא סגור עד כמה אני ישחק משחקים ואם יהיה לי זמן לזה)... כרגע אני עושה מכינה ובעתיד הכוונה היא התחלה של לימודי הנדסה/מדעי המחשב, כך שארצה שהמחשב ישמש אותי בהמשך גם ללימודים. המחשבים הם: 1.Asus Zenbook EX31E http://www.fre.co.il/pl_product~135135135~39~89.htm 2. Asus N55SF-S1188V http://www.fre.co.il/pl_product~132131…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחשב בן 3, שנבנה ע"פ הצעה למפרט שקיבלתי בפורום זה (תודה חבר'ה!) שברצוני לשדרג. המחשב כאמור יהיה מיועד למשחקים כבדים בקצב פריימים מצויין, קצת וירטואליזציה ופיתוח. ניתן לחרוג מהתקציב הנוכחי עד 4K אבל הייתי מעדיף שלא. הייתי רוצה לשמוע לדעתכם - המחשב הנוכחי מורכב בתוך מארז HEC 6A21B + ספק כח 500W של THERMALTAKE. האם כדאי לי להשאיר אותם, או להוסיף חדשים למפרט? כמו כן, איני זקוק לציוד הקיפי (כולל מסך) + כוננים קשיחים + צורב. רעש לא מוזיז לי, שישבור את החלונות ויפיל מטוסים מצידי. הייתי רוצה לשמור על אפיק שדרוג למעבד\זכרון. די חשוב לי שיהיה מספר רב של יציאות SATA ובקר RAID לא יזיק (אלא אם יש לוח טוב שלא מגיע עם בקר זה, אך מומלץ עקב הביצועים). אני גר ברחו…
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, דוד שלי החליט להשקיע בLCD וקנה מסך חדש ואיכותי, אני כמשתמש ותיק מאוד ב HTPC, המלצתי לו לרכוש גם הוא מחשב HTPC ע"מ להנות באמת מהמסך שלו, כאשר אני אספק לו את התכנים. דודי הוא לא משתמש כבד, ועד עכשיו השתמש במחשב במקום עבודתו בלבד, ולכן ה HTPC יהיה המחשב היחידי בביתו. הוא צריך שהמחשב יוכל לנגן 1080P, ויהיה עם יציאת HDMI. כמו כן רצוי למידה וירצה לקנות גם מערכת, יציאה אופטית לסאונד. מעבר לכך השימוש במחשב הוא לגלישה באינטרנט, וMS OFFICE. רצוי מארז אלגנטי בצבע שחור. ורצוי מחנות בנתניה אם יש למישהו להמליץ (אם לא אז פשוט KSP). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב חדש ורציתי לדעת איזה חברה של זיכרונות מומלץ לרכוש והאם כדאי את ה-2200 או 2000 מגה הרץ. ולגבי כרטיס המסך מה עדיף לי GTX570 של גיגה בית או GTX570 של נבידיה. מה יותר טוב. תודה רבה ושבוע מצויין!
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד (כל המשחקים החדשים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 mw3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד. הוא אמור לשמש אותי שנה אחרונה של תואר ראשון ושנתיים של תואר שני, כלומר לפחות שלוש שנים. לכן גם הדרישה המרכזית שלי היא אחריות ל-3 שנים, גם במחיר של חריגה מהתקציב. אני אמנם רואה סרטים במחשב לפעמים, אבל המטרה המרכזית שלו היא לימודים, כלומר מסך גדול ונוח לקריאה ממושכת ומקלדת נוחה לכתיבה של עבודות. אבא העמיד לרשותי 2000 ש"ח לצורך העניין, וממה שאני מבין אני אצטרך להוסיף לפחות כמה מאות שקלים. כל שקל שבאמת מצדיק את עצמו לצרכים האלה אני אמצא דרך לגרד, גם אם זה 800 ש"ח. כלומר הכי קרוב לתקציב שיש, אבל שעדיין יהיה משהו ששווה לקנות ויעשה את העבודה. אם יש חנות באילת ששווה לקנות בה (ממה שראיתי זה יוצא יותר יקר) אני מגיע לשם הרבה. חוץ מזה גם יש לאבא שלי ח…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני צריך עזרה רק בהוספת דברים למפרט אני אגיד איזה ואם אתם יכולים להגיד כזה זה יעלה לי. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode=1 רק שאני רוצה להחליף את הכרטיס מסך ב -> http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400 וגם את הלוח אם ל - >http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1748&CatCode=411 ואני לא מצליח לפענח מה המחיר אחרי זה. 2000 וכמה? 2300? 2400? תודה למי שעוזר =] +אני עושה מארז של 500W מה שכתוב שם ב 90 שקל + אבל זה ברור עכשיו מה עם הכרטיס מסך והלוח אם תודה מי שעוזר =]]]
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי SONY VAYO עם מע' XP, המחשב מנגן קבצי MP3 ןAVI ללא סאונד. הקובץ מתנגן אך לא שומעים כלום. הרמקולים בסדר, העוצמה בסדר וזה לא בMUTE. ניסיתי להסיר את כל המקודדים ולהתקין חבילה מעודכנת. הבעיה קיימת עם כמה סוגי נגנים. אני מצליח לשמוע קבצי MID ו WAV. נראה לי שהבעיה קשורה להגדרה במערכת. אשמח לקבל כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-