ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מכוניין לרכוש את המחשב הנייד של Dell : Studio xps 16 i7! מה דעתכם עליו? האם ידוע על בעיות שהוא עושה? האם יש משהו יותר טוב או שמקביל אליו בסביבות המחיר שלו (1300$)! אך מה שיותר חשוב לי זה באמת הדעה על המחשב הספציפי הזה! ופחות חשוב לי העניין של מחשב אחר אך גם אשמח לשמוע! תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן! אני חדש בפורום.. נעים מאוד אני מחפש מחשב חדש לבית, האמת שאני לא צריך את הדבר הכי חדיש אבל משהו שיחזיק מעמד ולא יעשה לי בעיות. המחשב ישמש אותי יותר לעבודה ופחות למשחקים, אך עדיין אני מעדיף שמשחקים ירוצו עליו בלי בעיות. (כמובן, לא המשחקים הכי חדישים, דברים כמו GTA ותו לא) לאחר שביררתי דברים בסיסים ולאחר סינון הגעתי ל3 מחשבים סופים ואני מתלבט ביניהם. לפני שאני מראה את 3 המפרטים, רציתי לבקש אם מישהו יכול להסביר מה זה מהירות FSB ומה זה משנה? אז לאהלן המפרטים: 1: intel e4600 dual core 2 2.4 ghz 800 FSB לוח אם asus 2024 Ram דיסק קשיח 200 גיגה GeForce 8400 256 mb 2: AMD Phenom Triple Core 8450 2.1 ghz 2000 FSB לוח אם של GygaByte 1024 Ram 250 דיסק קשיח Ge…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
סבא שלי רוצה מחשב נייד ליומולדת.. הצרכים שלו הם ממש לא בשמיים... קצת אינטרנט.. סוליטר עכביש ושאר חבריו.. וורד האוטלוק ושאר עבודה משרדית.. איזה מחשב אתם יכולים להמליץ לי שלא יהיה עם מחיר בשמיים ויעבוד לו כמו שצריך או כמו שהוא אומר "אני רוצה שהכל יההי לי מהר" חח תאנקס
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב עד 6500-7000 ש"ח. ללא ציוד הקפי, לא כולל עכבר, מקלדת, מסך, צורב. מעוניין במעבד אינטל. כ. מסך חזק קירור טוב (לעשות אוברקלוקינג-אולי בעתיד).
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מתכוונת לקנות את המפרט הראשון במשחקים בתקציב של 5000 ללא מסך. אני רוצה לשדרג את הדיסק הקשיח והלוח אם ללא ויתור על הספק כוח של Enermax. תקציב הוא נושא חשוב אך אני מוכנה להשקיע עוד 400 שקל על מנת לקבל מחשב יותר איכותי שיחזיק מעמד ללא בעיות יותר זמן. מטרות המחשב הם משחקים די כבדים ואינני רוצה לשדרג או להחליף את המחשב ב 3 השנים הקרובות. שאלה ראשונה : האם כדי לי להשקיע בשידרוגים? או לוותר על ספק הכוח? מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד? שאלה שניה : מצאתי את כל המפרט ב logicPc חוץ מלוח האם ה Asus A8N-E. האם אתם יכולים להציע לי לוח את אחר ברמה של הלוח הזה ו/או חנות אחרת שאפשר לסמוך עליה ואפשר דרכה להשיג את כל הרכיבים במפרט. לסיום, עשיתם עבודה ממש טוב…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב נייד נורמלי המחשב ישמש ללימודים אינטרנט ודברים כאלה המחשב צריך להיות נורמלי כך שיעבוד למשך שלוש שנים בערך אשמח להמלצות - הסברים על המעבדים כי אני לא מכיר את שוק המעבדים מה עדיף מול מה תודה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה על כל המאמץ והעזרה שאתם נותנים לאנשים קניתי לאחרונה כונן קשיח חדש של טרה וכשחיברתי התחלתי לחוש ירידה משמעותית בביצועים במשחקים ודברים אחרים הדורשים הרבה מהכרטיס מסך זה גרם לי להאמין שהספק כוח שלי לא מצליח לספק מספיק כוח לכל הכוננים ולמעבד של הכרטיס מסך מה שבסך הכל נראה לי הגיוני מכיוון שבטפשותי בניתי את המחשב במקור עם ספק של רק 500W (למרות שתכננתי להוסיף כונן) הכונן החדש הוא 1 טרה של WD פנימי. (sata כמובן) וזה מתווסף למפרט: לוח: intel Whitesburg dp55wb ddr3-1333 זכרון: DDR3-1333 2GB כפול 2 כלומר 4GB כרטיס מסך: nvidia 9600GT 1GB DDR2 כונן נוכחי (שאליו יתווסף הטרה החדש): samsung 500GB sata צורב פנימי.. ובנוסף גם כונן חיצוני של טרה .. iomega שמתחבר מהחיבור …
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני כמה ימים את המעבד הבא : P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache , soket 775 ואת הזיכרון הזה : DDR 400 256MB A-DATA x2 הייתי רוצה לשאול , איזה לוח יהיה הכי טוב למעבד הזה , את הביצועיים המקסימלאיים. רצוי שהלוח יהיה תומך באוברקלוקיניג מלא ובשאר החידושים שקיימים כיום התקציב אינו חשוב כלל , כסף זאת לא הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני צריך שתציעו לי הצעות למפרט לעריכות וידאו ברמה קלה עד בינונית. התקציב הוא 2K עם חריגה של עד 300 שקל במקרה וזה באמת שווה את זה. לא צריך חלקים היקפיים או צורב.
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות מחשב נייד. האם המחשב נייד הזה טוב? Intel® Pentium Dual Core 2.20GHz 4,096 (2,048 + 2,048) MB RAM Mobile Intel® GMA 4500M כרטיס מסך מחיר: 2664 שח
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני קונה השבוע, שבוע הבא מחשב נייד חדש, התקציב שלי הוא באזור 5K, וגמיש יחסית .. המחשב ישמש אותי קצת לתכנות, עבודה עם Visual Studio, עבודה רגילה באינטרנט והרבה הפעלה של סרטים וסדרות בHD (סרטים גם של 20 ג'יגה ומעלה). חשבתי לקנות את הDell Vostro3560 הבא : http://www.notebookclub.co.il/index.php?section=products_zoom&TAG=vostro-3560-a3632qm-8p ורציתי לדעת כמה דברים : 1. הכרטיס מסך מספיק חזק כדי להריץ סרטים כבדים ? 2. עד כמה עקרוני בשבילי שיהיה כונן SSD במחשב ? אני יודע שהוא גורם שהמחשב יעלה הרבה יותר מהר לדוגמא, אבל באיזה עוד פעולות אני יוכל להרגיש את ההבדל ? 2. במידה ואני מחליט ללכת על מחשב עם כונן SSD, הבנת שאם הכונן SSD עמוס מידי אז הוא לא יתפקד טוב, והנפח של הכונן במ…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מעבד: Core i7 920 לוח אם: GIGABYTE EX58-EXTREME כרטיס מסך:ASUS HD 5858 זכרון: OCZ RPR2000LV6GK 3X2GB 2000MHz CL9 מארז:ANTEC TWALVE HUNDRED ספק כח:CORSAIR TX 750W Active PFC 12cm Fan מסך:SAMSUNG 26"HD ואולי גם גוף קרור נוסף למעבד עדיין לא החלטתי... אשמח לקבל חוות דעת על המפרט כמו כן בעניין הזיכרון: האם עדיף ללכת על ה-OCZ 12G 1333 ? תודה
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
צריך להיות מבוסס פנטיום. שימושים: באופיס אימייל ואינטרנט. אין צורך בציוד הקפי. המארז צריך להיות קל לנשיאה (ידית נשיאה יתרון גדול). לא יהיה OC בשום שלב ובשום אופן. המחשב למשרד ביתי עבור מישהו שלא מבין במחשבים. לא יהיה שום שידרוג בעתיד בשום צורה או אופן. המחשב ישאר כמו שהוא נקנה עד לרגע שבו יקנו חדש/הנוכחי יתפרק. במסגרת השימושים המבוקשים רצוי שהמחשב ירוץ באופן חלק (מחליפים כי הנוכחי כבר מאוד איטי). התקציב מאוד קריטי, ולמרות שרשמתי עד 1700 עדיף שיהיה כמה שיותר קרוב ל1500. אם אפשר פחות ועדיין לקבל ביצועים סבירים מה טוב. אני מדגיש שוב - תקציב הוא עניין קריטי.
-
- 11 תגובות
- 691 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי תקציב של 5000 ש"ח אין לי בעיה לחרוג ב-100 שקל או דברים כאלו.. קודם כל אני צריך שהמחשב ניייד לא יהיה בחלקים יעני מחשב וזהו שיבוא לי מורכב והכל.. אני צריך גם אם מישו מביא לי המלצה אז גם אתר שאני יוכל לקנות ממנו את המחשב ועדיף שלא ייקח יותר משבוע שבועיים שהמחשב יגיע יעני בזמנה.. טוב אז ככה מה אני צריך במחשב: דבר ראשון והכי חשוב זה המקום אני צריך הרבה הרבה הרבה מקום!! אני משתמש בהרבה תוכנות משחקים אולי רק איזה 1-2.. אפילו לא אבל אני כל יום מוריד משו כמו 2 סרטים אני ייצרוב אבל יש כאלו שאני גם ישאיר.. אממ גם מהירות מאוד חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר שלא ייתקע לי וזה.. עוד משו אממ אני מעצב אז שהכרטיס מסך יהיה טוב יעני שייראו צבעים טוב והכל או שקוראים לזה כרטיס גראפי …
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא: asus ux32vd http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..542.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17274&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מטרות - בעיקר לצורכי סטודנט: תוכנות אופיס, לא תוכנות כבדות נוספות, אינטרנט, מסמכים, סרטים וכו'. כרגע החסרון היחיד שאני רואה בו הוא שאין לו כונן SSD (יש לו 24GB לצורכי cache) מה דעתכם? כדאי? יש עוד חסרונות? או שממליצים ללכת עליו? (תקציב - 4000-5000 ש"ח) המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד עבור ילדה שמשחקת בROBLEX ומעונינית להקליט את המשחק ולדבר ולשדר ליוטיוב / טוויצ' תוך כדי, כולל עבודה משרדית. הראש הוא כן להסתכל קדימה על משחקים שיהיו טיפה יותר רציניים מבחינת כוח עיבוד כמו פורטנייט על SETTINGS מרבי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך ב: 1. מקלדת פשוטה 2. עכבר אלחוטי 3. מסך בגודל 24'' (בצבע לבן או ורוד) 4. אוזניות גימינג עם מיקרופון "מדונה". 5. כונן SSD - 512GB - 1TB - עבור מערכת הפעלה 6. כונן מכאני (לפחות 1TB עבור שמירת…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ויש לי בקשה קצת מוזרה התקציב הוא עד 3700 שקל אבל אני חושב שמחשב כמו שאני צריך יעלה הרבה פחות אז צרכיי הם: עבודה משרדית(אופיס, אינטרנט וכד'), צפיית סרטים אבל גם זה לא פרמטר חשוב ,סוללה ומשקל לא הכי משנה - המחשב ברוב הזמן לא ינייד. חשוב לציין שהמחשב לא מיועד למשחקים בכלל וצפיית סרטים אני מבצע דרך הדי וי די הדגשים היותר חשובים הם 1.שהחברה והדגם יהיו איכותיים 2.מצלמה מובנית + מיקרופון כמה שיותר טובים דגש מאוד חשוב כי המחשב מייועד לדיבור בסקייפ 3.כרטיס רשת חזק 4.שהמחשב יהיה עם מערכת ווינדוס 7 והחומרה החדישה בשוק עד כמה שאפשר 5.שמערכת הווינדוס והתוכנות יפעלו בלי עצירות מה שאומ…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי מחשב מאוד מיושן. Pentium 4 LGA775 3.0Ghz MSI Neo-2 512 DDR חשבתי על משהו כזה: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 Box לוח אם ASUS M2N-E זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR2 PCIe כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ספק כח FSP BlueStorm II 400W 1,738 ¤ בעיקרון אין לי מה לעשות עם מחשב יותר חזק ממה שרשום למעלה,אני צריך שימוש שותף במחשב בלי שהמחשב יתקע או שאני אכנס לווינאמפ ואז למסן והכל יכנס לslow motion,ובהחלט יהיה נעים מדי פעם לשחק cod 2 בלי איטיות... כמובן שאם הייתי בטוח בעצמי לא הייתי שואל פה את דעתכם,אז אם זה לא נראה טוב אני אשמח לעצות או מפרטים אחרים..
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חיפשתי פה מפרטים ומצאתי בפורומים פה אחד שנראה טוב ואני רוצה עוד חוות דעת על המפרט לפני שאני קונה אותו מה אתם חושבים? מפרט למשחקים כבדים. מעבדים AMD Phenom II X4 940BE + A-Data 4GB 800 CL4 Vitesta Extreme + ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 ¤2550 פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤389 ספקי כח SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus ¤429 כוננים קשיחים Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ¤338 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 מסכים מסך מחשב LCD 22" SAMSUNG דגם P2250 Full HD ¤1156 סה"…
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני צריך מיפרט לגרפיקה בסיסית לא משהו ברמה גבוה משהו שיפעיל תוכנות גרפיקה חלק עדיף שיהיה מעבד E6300 אינטל כולל עכבר מיקלדת מסך LCD 19 אינצ' צורב DVD ומארז . התקציב הוא עד 5000 אלף ש"ח אשמח לקבל עצות מענינות .
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3000 שקל יש כבר מסך של 26" ולא צריך שום ציוד היקפי. עדיף כמה שיותר שקט. לא צריך שום תוכנות אבל צריך הרכבה. ואני גר בחדרה אז עדיף חנות מהאזור, אין לי העדפה ספציפית תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
בגדול חשבתי בעיקר על אולטרה בוק אבל ראיתי שיש גם כמה מחשבים קלים שהם לא ממש אולטרבוקים מטרת המחשב עבודה/לימודים/פיתוח, חשוב שיוכל לעמוד קצת בעומס היתי אומר שהמעבד יהיה לפחות i5 גודל מסך 13/14 משקל רצוי עד 2KG זמן סוללה לא הפאקוטר הכי חשוב אבל אם יוכל להחזיק מעל 3-4 זה יהיה נהדר כונן אופטי לא נחוץ מוכן גם לקנות בחו"ל אבל רק מחברה שמכבדת אחריות בין לאומית בארץ ולא עושה בעיות בקשר להעדפות תמיד אהבתי את אסוס אבל אני לא נעול עליהם
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי את המעבד (ללא קירור). מעוניין במחשב לצפייה בסרטי HD 1080 (מעדיף לוח אם עם כרטיס גרפי עליו) חיבור HDMI על לוח האם. זקוק להמלצה למארז בסיסי, קירור למעבד, כרטיס אם, צורב DVD, כונן קשיח קטן יחסית אך מהיר (יש לי בבית כונן גדול ירוק ואיטי) ,זכרונות וספק. השאיפה להוצאה נמוכה ככל האפשר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
לפני כחודש בניתי לי מפרט מחשב באתר של נעה מחשבים ומעומס לימודים לא היה לי זמן לטפל בזה. השבוע אני חוזר לבניית המחשב ועברתי על הרשימה לראות אם יש עדכונים כלשהם, ואני רואה רק עליות מחירים. כמה דוגמאות: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX עלה מ955 ל1030 Leadtek NVIDIA Quadro FX 570 256MB DDR2 PCI-E עלה מ890 ל1120 אני מתנצל אם זה לא הפורום הנכון, לא מצאתי משהו קרוב יותר...
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-