עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yyrruu,

שלום, רציתי לדעת האם אפשר להגדיל ראם לדגם asus 1025c מעבד n2800? אם כן, באיזו מהירות המחשב יתמוך בראם? תודה!

2. ערב טוב אני סטודנט בשנה א לעיצוב תקשורת חזותית ואני מעוניין לקנות מחשב שיחזיק מעמד עד סוף הלימודים שלי (4 שנים) כרגע אני עובד עם פוטושופ ואילוסטרייטור (CS3), אבל אני מניח שבעתיד הקרוב אתקדם לתוכנות נוספות כמו אין דיזיין ופלאש. מאוד חשוב לי מסך גדול ואיכותי יש לי תקציב של כ-$2000 תודה רבה, שיר

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Core 2 Quad Q8400, 2.66GHz, 1333MHz, s775, 4MB Tray מעבד Scythe Ninja Mini 6 Heat Pipes CPU Cooler קירור מעבד GIGABYTE EP45T-UD3LR s775 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1333, PCI-E לוח אם DDR III 1333Mhz 2GB Kingston X2 כרטיס זיכרון Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II דיסק קשיח GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E כרטיס מסך LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) צורב Antec NSK4000B II Mini ATX Black Case (NO PSU) מארז SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail) ספק

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אין צורך בכרטיס גרפי, לא למשחקים כבדים. הרעיון הוא למחשב איכותי שקט, קטן, עם ביצועי CPU טובים לצרכים משרדיים, תכנות, Video editing ו-encoding. אין צורך בהרבה אכסון כי יש לי שרת קבצים לכן SSD 128GB אמור להספיק. מארז : Lian Li PC-Q11B http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PC-Q11B&cart=1342453773146382392〈=heb http://hardforum.com/showthread.php?t=1620866 (Antec High Current Gamer 400W Active PFC 13.5cm PSU HCG-400 (Retail http://ksp.co.il/?uin=16211 G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 http://ksp.co.il/?uin=14965 Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 http://ksp.co.il/?uin=14857 Asus P8H77-I s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI…

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by netivi,

שלום לכולם , אשמח לקבל פיתרון לגבי בעיה שנוצרה לי לאחר התקנה של מערכת הפעלה Vista Ultimate . ישנו לחצן של Scroll בנייד שלי אשר לא עובד לאחר ההתקנה של המערכת ההפעלה ניסיתי להתקין כל מיני עדכונים של האתר בית של ACER ללא הצלחה. המחשב מדגם ACER ASPIRA 5600 תודה מראש, ברק

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בקרוב, מאוד חשובה לי רזולוציית המסך משיקולים אישיים, ולכן אני מחפש מחשב ברזולוציית UHD (4K). שאר המפרט - מעבד I7, אחריות נוחה של 2-3 שנים, 16 ג'יגה זכרון, SSD! אני חושב שאקנה את אחד הדגמים שבאים עם טרה ואחליף לSSD, היות וההפרש בשדרוג למחשב עם SSD שווה בדיוק למחיר שלו ולכן עדיף לקנות אחד ולהשאר עם הכונן של הטרה. מה שראיתי אלו שני הדגמים הבאים שמציעים בגדול כל מה שאני מחפש: http://ksp.co.il/?list_compare=.24468..26109. אשמח לדעת האם למישהו יש חוויות והתנסויות מאחד המחשבים, המלצות לטובה או לרעה . מודה לכם ושיהיה המשך סופ"ש מצוין!

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  7. שלום לכולם, כמו שהכותרת מציינת, היעוד המרכזי של המחשב הוא לתוכנות גרפיות ועיצוב כמו Adobe CS, CorelDraw, Ulead Videostudio, Autocad וכדומה. ב"שימושים כלליים" הכוונה היא בעיקר לצפייה בסרטים, יישומי אופיס וגלישה באינטרנט, אבל *לא* למשחקים. אפילו לא קצת. כך שעל מנת להכניס מחשב בתקציב הזה, הדילמה המרכזית היא בין: 1) מעבד Intel מסוג i3/i5 עם יכולות גרפיות מובנות 2) מעבד אחר (זול יותר) + כרטיס גרפי נפרד - אבל רק במידה והכרטיס יתן ביצועים גרפיים טובים יותר בתוכנות הללו (ביצועים במשחקים אינם רלוונטיים). 3) שילוב של שניהם, במידה ונכנס בתקציב. השאלה המרכזית היא מה יתן יותר ביצועים פר שקל: התמקדות במעבד חזק יותר או בדברים שמסביב כמו גודל הכונן, כמות הזיכרון וכרטיס מסך נפרד. אין צורך…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז בסדר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה, אבל אפשר אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?כללי +משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta4 לדוגמא באיכות בינונית+ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך lg 22" 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב רב-תכליתי. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, שיחות סקייפ, מידי פעם תכני HD, לא ישמש למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צריך מקלדת ועכבר נוחים. חוטי בהחלט מספיק, אלחוטי רק אם המחיר לא שונה מהותית. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכרטיס מסך נפרד, אין צורך בכונן קשיח מספיק כונן SSD של 250G. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5. 6. הא…

• 18 תגובות
    • 5.8k צפיות
  10. Started by nivsi2,

שלום, יש לי מחשב נייד מדגם Dell inspiron 1520 ה-DVD לא מצליח לקרוא דיסקים. הוא מגיב בעיקרון אבל לא מצליח לקרוא את הדיסקים גם לא דרך ה-BOOT. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את המערכת מחדש. איך אני עושה את זה דרך ה-USB באמצעות DOK? מאיפה אני יכול להוריד את ה-VISTA ולהעתיק אותו ל-DOK? איך מגדירים את ה-DOK שיהיה BOOTABLE? (אם יש עוד משהו שצריך לעשות אשמח לשמוע...) כמו כן, האם יש פתרון לנושא של קריאת הדיסקים (זה יהיה יותר פשוט...) יש לציין שפעם ב הוא כן הצליח לקרוא את הדיסק. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב ב-4000 ש"ח רציתי לדעת אם שווה לי לחכות עד שהמעבדים החדשים יגיעו או לקנות פשוט עכשיו. תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  12. 1GB DDR2 (667MHz,Up to 4GB) או 512MB*2 DDR2(DDRII 667z, Dual Channel Support , Up to 4GB ) אני מדבר על הדגמים האלו של LG : P1-KP11E ו P1-JACKE תודה רבה

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by alex7777777,

שלום מה דעתכם על מחשב מיני Intel NUC Kit Pentium N3700 BOXNUC5PPYH http://ksp.co.il/?uin=27974 בתור מחשב לסלון עם תוספת של זכרון 8 GB ודיסק קשיח 500GB והאם הוא מתאים לגלישה סרטים ומשחקים (לא כבדים מידי)? אם יש הצעות למשהו אחר אשמח לשמוע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by iziksas,

היי חברים, אני יודע לפרק את המחשב הנ"ל עד לרמה שאני יכול להוציא בו כל חלק חוץ מהמסך. ברצוני לעשות Refurabishe לחומרה. מעוניין לקנות לוח אם חדש וטוב (אם זה אפשרי) עם מעבד חדש וטוב מורכב עליו (שוב אם זה אפשרי- ואם אפשר לקנות בנפרד לוח אם ומעבד ואז להרכיב אותם אני מוכן לנסות) וגם כרטיס מסך טוב שאין לי מושג איפה הוא יושב פיזית (נראה לי שהוא גם מובנה בתוך הלוח אם). בגדול האם אפשרי לעשות את כל זה? המחשב מתחיל להיות עייף והוא לא זז וחשבתי שאולי הרכיבים עושים את הבעיה (זה לאחר שניקיתי עד להברקה את צלעות הקירור והמאוורר). אז השאלה שלי היא כזאת. האם בכלל כל השאלה שלי רלוונטית, כלומר שווה לקנות חדש ולהחליף וזה באמת הבעיה לכך …

15. החלטתי לשדרג את המחשב שמשמש לעריכת וידיאו בתוכנה PINCLE STUDIO 12 זה המפרט שהכנתי המפרט בלי זכרונות וכרטיס מסך כבר יש לי: מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box IE7400 לוח אם Gigabyte GA-EP43C-DS3 ספק כח JSP-TECH PS-800 450W סה"כ 1808 שקל

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by boogie,

שלום רב, ראיתי את המחשב DV3-2150 ודי אהבתי את המראה שלו וגם את המפרט...רק חבל שהמעבד T6400 והמחשב עצמו 13.3 ושוקל 2 קילו שזה מעולה לקחת אותו לטיסות לחו"ל שאני מבצע כל כמה חודשים יש לו יציאת HDMI שזה חשוב לי וגם תקן BLUETOOTH רק חבל שהכרטיס רשת לא תומך N ואצלי הראוטר תקן N http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=983 לעומת זאת יש את המחשב G62 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10664 שהמעבד כמובן יותר טוב I3 כונן קשיח גם יותר טוב 7200 RPM יש גם יציאת HDMI וגם תקן BLUETOOTH וגם הכרטיס רשת תומך ב N אבל המסך הוא 15.6 והוא שוקל 2.5 קילו הוא בהרבה יותר גדול ומגושם ומחשב נוסף אולי להזמין מחול את הדגם DM4 שהוא 14 אינץ ושוקל כמעט כמו ה 15.6 http://www.shoppin…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  17. Started by Dov7,

מטרת המחשב - מחשב נייד שישמש כמחשב ביתי, לזוג סטודנטים. המחשב לא ישמש למשחקים, אלא גלישה ועבודה משרדית וקצת תכנות. המחשב יהיה במקום מחשב נייח, אבל שתהיה אפשרות להזיז אותו לחדר אחר. אני מעדיף כמה שאפשר ביצועים טובים על חשבון חיסכון בחשמל. אני יודע שזה סכום קצת נמוך, אבל אני רוצה את מה שאפשר בסכום כזה. * מחיר - 1800, אפשר לחרוג עד 2000 או קצת יותר עבור שידרוג משמעותי. * זיכרון - עדיף כמה שיותר. * מטרות המחשב? גלישה בהרבה לשוניות, ותכנות קל. * גודל המסך? גדול, 15.6 * רזולוציית המסך? רגיל. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב, עדיף שיספיק לחצי שעה לפחות. * האם יש צורך ביציאות …

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by Second Edition,

שלום לכולם , המחשב לא מוכן להתחבר לאינטרנט , ניסיתי במשך יומיים לחבר אותו ללא הצלחה . הוא לא מתחבר לא באלחוטי (ניסיתי שתי רשתות) ולא ע"י חיבור ישיר למודם .. אני כבר מיואש , זה מחשב שקניתי לפני כארבעה חודשים ולא אמור לעשות כאלה בעיות ( מתוך הנחה שהמחשב הוא לא הבעיה שיגעתי את הספק ואת נותן התשתית במשך יומיים עד שהגענו למסקנה שהמחשב הוא הבעיתי ..) אני מצליח להתחבר , התמיכה הטכנית אצל הספק רואה שאני מחובר לאינטרנט אבל המחשב לא נותן לי גישה לאינטרנט .. מישהו ??? לפני שאני הולך ל hp .. עריכה : הבעיה היא גם באלחוטי וגם בחוטי , בנוסף למצלמת רשת שלא עובדת ואינה מזוהה ע"י מנהל ההתקנים .

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  19. אז שלום לכולם שמעתי שזה פורום החומרה הכי טוב ברשת אז באתי להתייעץ איתכם אם לא איכפת... אז טוב זה מה שאני רוצה לקנות: מעבד אינטל? P-4 2,4 Ghz (800MHz HT 1050 לוח אם למעבד אינטל? MSI 865 NEO2-S(865PE) DDR 128b,sb,sata 550 זכרונות? DDR 333 256MB 230 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB 970 דיסק קשיח? WESTERN DIGITAL 80GB 7200 ATA-100 8M 490 מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 280 סה"כ 3570 אז מה דעתכם כדי לי לשנות איזה משהו, אשמח לשמוע בעצתכם.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום המחשב הישן שלי קרס, ואני צריך בדחיפות מחשב חדש אשמח אם תוכלו להציע לי מפרט אינטל טוב וזול ללוח אם,מעבד וזכרון ואם אפשר גם כרטיס מסך למחשב המיועד לעריכה בפוטושופ,סריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ותכנות לא מיועד להמהרה! ושהרכיבים לא יעברו את ה-1500 ש"ח שיהיה ליבה כפולה,זכרון 1 או 2 גיגה עוד לא החלטתי,תעזרו לי וכרטיס מסך של 128 או 256 מספיק לי אם אפשר לכתוב לי על מה לא כדאי להתפשר,אודה לכם ואם אפשר,אולי זו בקשה מוגזמת כבר..אבל שויסטה יוכל לעבוד עליו בעתיד אני מתכנן לקנות באייבורי, אם זה יעזור לכם על מנת לפרט מחירים ובדגמים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  21. Started by shaib,

http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=M274NIV&index=0&FirmCode=32&C136=018&C159=217 מחשב טוב מבית לנובו, אחריות בינלאומית של ibm. http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=A530-1 מפרט מעניין מבית Fujitsu, חברה לא מוכרת ואני לא יודע את כמה אמינה וכו'.. בנוסף אני אשמח לקבל הצעות למחשבים אחרים בטווח הזה עם אפשרות לחריגה קלה מהסכומים הנ"ל. תודה.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by ModChiP,

ברשותי לנובו B590 עם אחריות עד למאי השנה ומותקן עליו וינדוס 7 32BIT. באופן קבוע רשום לי שהסוללה מחוברת אבל לא נטענת(כמובן כשהמטען מחובר). מה שפותר את הבעיה זה לנתק את הסוללה ולהחזיר אותה(עד לפעם הבאה) חיפשתי פיתרון ומצאתי שלהתקין את התוכנה לניהול סוללה של לנובו פותר את הבעיה, אז התקנתי אותה וגם את הדרייבר. גירסה 6.68.8 זה פתר את הבעיה לכמה ימים אבל הבעיה חזרה שוב, הסוללה מוגדרת להיטען כרגיל ולא בהפסקות או משהו כזה. לפני שאני שולח את המחשב ללנובו שימחקו לי אותו כי זה הדבר היחידי שהם יכולים לעשות, האם יש עוד פתרון? ניסיתי גם למחוק את הסוללה ממנהל ההתקנים אבל זה לא עזר. תודה רבה!

23. Started by DimRah,

היי לכולם, הסיפור הוא כזה, להורים יש מחשב מאוד ישן (כמעט 10 שנים), ואני חשבתי על קנייה חומרה משולשת (מעבד, MB ו-זיכרון) בשביל שאוכל לשדרג את עצמי ואת ההורים. כ.מסך מסך לא מזמן שידרגתי מ-SLI של GTX570 ל-GTX970 G1, כך שאין צורך. כלומר הרעיון הוא, לשים אצלי רכיבים חדשים ובמחשב הישן של ההורים לשים את החומרה הנוכחית שלי (2500K, P8Z68-V, 8GB DDR3 1,600MHZ)... כעיקרון הקטע היחידי שאני עדיין חושב מה לעשות עם הקולר של המעבד. על המעבד שלי יושב NOCTUA DH-14 (אם אני לא טועה), ואצל ההורים TT V1. מבדיקה ה-V1 תומך בתושבת 1155, צריך רק למצוא את המתאם. אני רוצה להשאיר את ה-NOCTUA אצלי בשביל ה-OC שאני מתכנן לעשות. אני חשבתי על הרכיבים הבאים: …

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  24. Started by Mistery,

בכמה הימים האחרונים אני קורא הרבה על המחשבים האלה,הבנתי שדהמהות היא מחשבים דקים,עם סוללה טובה וכן הלאה, השאלה שלי למי המחשבים האלה מתאימים? ומי שיש לו אחד,כיצד בקצרה הוא משמתש בו? +הבנתי שמשחשבים האלה הם בסגנון המקבוק אייר של אפל,האם המחיר שלו מוצדק או גבוה מדי? סליחה על השאלות הכלליות,אני פשוט בהתלבטות לא פשוטה האם לוותר על סוג המחשב הזה בקנייה או בכל זאת ללכת עליו,אין לי הרבה מידע כי עדיין לא היה ברשותי נייד,אז אני מנסה לספוג כמה שיותר אינפורמציה בימים האלה מי שהבין אותי מוזמן לענות,מי שחושב שאני נודניק עצלן,מוזמן להתאפק

25. אני רוצה לדעת כמה יעלה לי מחשב מינימאלי, שכולל לוח ומעבד טובים, רצוי עם חיבור ATA עם הלוח, וספק סביר (500W?). אני רוצה שהמחשב (לוח+ מעבד+ ספק) יחזיקו כמה שנים טובות, שאר הרכיבים ישודרגו בעתיד, לכן הם צריכים להיות כמה שיותר מינימאליים, רצוי שיריצו משחקים כמו DOO3 באיכות סבירה. המחשב מיועד למשחקים...

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים