עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? : 3000 2. מה שימושי המחשב: בעיקר משחקים כבדים ו קצת עריכה 3.רזולוציה מקסימאלית של המסך הוא 1280X1024 יש לי מחשב כרגע עם I3 540 ו לוח אם : p7h55-m lx asus 4RAM , gtx 660 zotac , ספק כוח 550W לא גנארי בטוח. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש , אני לא יודע אם לשדרג את המחשב או לקנות חדש ולחבר את הכרטיס מסך הזה. אני צריך מפרט שכולל מעבד i5 + לוח אם לOC אם אפשר לא חייב! , זכרון RAM עדיף מחולק ל4X2 כי זה יותר טוב שמעתי ו HARDISK של TERA ומהיר *צריך גם מחשב שהיה שקט וקירור טוב למעבד! זה המארז : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748706 אני צריך שהמפרט יהיה מKSP. מה עדיף לשדרג וכך לחסוך כסף או לקנות מחשב חדש ורק לשנות לחבר את הכרטיס מסך הישן תודה.

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by Artemis Entreri,

שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב בתקציב עד 4000 ש"ח עבור מעצב גראפי: מטרת המחשב: עיצוב גראפי דו מימדי (photoshop, freehand, illustrator וכד'..) גודל המסך: גדול ככל האפשר (15 ומעלה) , לא מבריק. גודל מינימלי של HDD: 250 גיגה שאר הדברים פחות קריטיים (זמן סוללה ומשקל) חשוב שהמחשב יהיה חזק ככל האפשר במחיר הזה עם זיכרון גדול ככל הניתן (2 גיגה לפחות, עם אפשרות להרחבה) רצוי גם כ.מסך מעל למינימום אשמח להצעות (עם לינקים לאתרים שמוכרים אם אפשר בבקשה) תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by bigdady,

מטרות המחשב: עבודה משרדית, גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות), מולטימדיה. * גודל המסך: 14-13.3 עדיפות למט (מוכן להתפשר), עדיפות למסך IPS עם FHD ולא חייב מסך מגע. * משקל רצוי: פחות מ-2 ק"ג * זמן סוללה:כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: עדיפות לכמה שיותר בנוסף לסטנדרט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב הגודל, יש לי כבר SSD בגודל של 256G וכונן חיצוני של 3T (אם אפשר לקנות בלי, גם טוב ) * כונן אופטי: לא מחייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא ממש, מה שחשוב אחריות עם איסוף,אם ניתן. * מקלדת ופאד: עדיפות למוארת ופאד גדול ונוח. * האם…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. איזה מחשב הייתם ממליצים לי לקנות לתואר ראשון בהנדסת תוכנה? עדיפות למאקבוק

5. טוב בקצרה טובה לחבר טוב, אני צריך מפרט ולפי בקשתו מבוסס I5, לשימוש בעיקר בייתי שזה אומר הרבה אינטרנט ומשחקים, אמנם לא HARDCORE אבל גם צריך ליבה גרפית שתדע להתמודד היטב עם משחקים חדשים על רזולוציות בינוניות, אני מאמין שהתקציב הזה בהחלט יספיק כמה דברים, המחשב לא יעבור אוברקלוק, ואם כן אז אחד ממש בינוני. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך מקלדת או עכבר, מארז נטו. לצערי אי אפשר לשים מעבד AMD כי זאת בקשתו, כבדו אותה. חלונות 7 מקורי ובגרסא בייתית. אשמח לראות ספקי סיסוניק, כרטיסי מסך חזקים דיו ומארזי גיימינג פשוטים שבנויים היטב ולא צוברים הרבה אבק. הבחור ביקש גם לוח אם אסוס, נו שוין, הצלחתי לבוא עם זה Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪922 http://www.rsm…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן אנשים, אני קונה השבוע מחשב, המחירים הם כלולי מע''מ ולא כוללים הרבה ומערכת הפעלה. *מחשב לגרפיקה, מידי פעם רינדורים* *האם כדאי לי להזמין חלק מהחלקים מאילת על מנת לחסוך מע''מ? אני גר שם** [TABLE=width: 90%, align: center] [TR] [TD]מעבד: [/TD] [TD]INTEL CORE I7 4790 - 3.6Ghz אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1392 [/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם: [/TD] [TD]ASUS GRYPHON Z97 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪901 [/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון: [/TD] [TD]KINGSTON FURY BLUE 16GB (2X8GB) DDR3 1600MHz CL10 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪839 [/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך: [/TD] [TD]EVGA NVIDIA GEFORCE GTX 750TI 2GB DDR5 SC אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪888 [/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD: [/TD] [TD]SAMSUNG …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. תקציב: 12 אלף ¤(אפשרות של גלישה מהתקציב עד 500 ¤) + 2500 ¤ לרמקולים (אני חשבתי על ה Z5500) שימושים: שימוש שוטף( גלישה וכאלה) + מוזיקה(לרוב היפ-הופ וראפ מאוד מאוד חשוב המוזיקה) + משחקים (חלק משחקים קלים וחלק כבדים) הכי חשוב שאני אוכל להפעיל כמה דברים באותו זמן כמו למשל לצרוב דיסק ולשמוע מוזיקה לחלץ קובץ מהוינראר ולגלוש באותו זמן בלי שהמחשב יתקע) דרישות: -מחשב שקט שקט -שכל החלקים של הקופסא לפחות יהיו מאותו חנות (כדי שלא אאבד את האחריות) ושהחנות עצמה תהיה אמינה מקצועית ומומלץ בצפון - שלא תתעצבנו שאני אשאל שאלות דביליות -לכתוב מאיזה חנות המפרט הערות: -לא צריך עכבר(יש לי G5) צריך מקלדת ופאד לעכבר אבל אני לא בטוח שזה יתרום משהו לדיוק של ה G5 -צריך מסך למחשב 19" (חשבתי על 20 …

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. היי כולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש כעמדת משחקים, להלן הפרטים הנדרשים: 1. מה התקציב? תקציב של 6000 ש"ח, ניתן לחרוג ממנו עד ל-500 שקל מעל. 2. מטרות המחשב? המחשב ישמש לי כעמדת משחקים כבדים, כגון COD4, Crysis וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אינני זקוק לכונן סידים, דיוידי או צורב, מארז גם יש לי, מקווה שהוא מספיק טוב (מארז SCORPIO 868 DELUXE). 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין לי העדפות לגבי חברות, אתם המומחים ולכן אני בא לכאן שתוכלו לעזור לי כמה שיותר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב של המחשב לא מעניין אותי, חשוב לי הקירור שלו שיהיה שקט ויעיל. 7. האם אתם צריכים מערכ…

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  9. היי, ותודה על תשומת הלב והזמן. ראיתי שיש כמה שרשורים זהים לשלי, פתחתי חדש כדי לחדד כמה פרטים שחשובים לי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה10,000 שקל. מתאפשרת חריגה עד 11,000 ורק אם החומרה באמת שווה את ההשקעה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר. כגון cyberpunk עם raytracing (ועוד כמה פיצ'רים שיתקנו את הירידה בביצועים) על מסך 2K. (או skyrim ultima וכולי.) לא למשחקים כגון fortnite. 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך ועכבר, אבל יש תקציב בנפרד להם. 4. …

10. Started by pchoresh,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הדגמים (מלבד המחיר כמובן, בו STUDIO מוביל בגדול) והאם שווה בכלל לשלם יותר עבורו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מנסה להרכיב לאבא שלי מפרט לעבודה בתקציב יחסית סימלי, היום הוא נמצא עם מחשב שכבר לא מתאים לעבודה שלו ויש צורך להתעדכן (P4 3.0 512mb ddr400). ציודי היקפי - לא נראה לי שנקנה, יש מסך19 אינץ NEC 92VM. שימוש - המחשב צריך להריץ ישומים קלים (Office, Mail , Explorer ) על WinXp או ויסטה, ולהריץ מעט פוטושופ והרבה מאוד VectorWorks שזאת תוכנת קאד. זה עיקר השימוש. שקט - לא ממש חשוב אבל שלא ישמע כמו אוטובוס, עדיף שקט יחסית אבל לא על חשבון דברים אחרים. OC - אם לא יעשו בחנות מראש אני לא מעוניין בOC. דברים נוספים : מעבד - העדפה לאינטל אפילו שזה לא משהו קריטי. לוח אם - של חברות ידועות בלבד, Asus GigaByte ועוד, לא לוחות לא מוכרים... כרטיס גרפי - מעדיף כרטיס גרפי לא משול…

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  12. שימושים כלליים - גלישה סרטים, אופיס אבל עובד עם 20 טאבים , לפעמים גם 2 קבצי וידאו טעונים ברקע . 32 ג'יגה במינימום חשבתי על המחשב הזה, מה דעתכם? יש משהו יותר משתלם? Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $738.00 | GMKtec K8 Ryzen 7 8845HS MINI PC Windows 11 Pro DDR5 5600Mhz PCIe4.0 Nvme SSD WIFI6 BT5.2 Mini PC Gamer Computer VS SER8 https://a.aliexpress.com/_oEVXq97

13. בתקציב עד 3500 ש"ח - למחשב עם 2 מסכים נדמה לי שזה סוג של אופטימיזציה, לא? אשמח לכל הערה!!!

14. אני מפנק את עצמי עם מחשב גיימינג מטורף, הנה המפרט: https://pcpartpicker.com/list/bZRTrM את רוב הרכיבים כבר הזמנתי מאמאזון, רק חסרים לי: מארז (אני אקנה בארץ כי יותר זול, כנראה מtms) לוח אם (לא בטוח איזה דגם, במיוחד מבחינת תאימות למעבד והכרטיס הגרפי) - אשמח להמלצות כרטיס מסך (עדיין לא התחילו למכור את ה5090, אני גם לא בטוח איזה וריאנט לקחת, כנראה לא קירור מים אבל זה עדיין מלא אופציות) מאווררים למארז (יש לי איזה 2 אקסטרה בבית), אני ממש לא מבין ב airflow וכאלה אז אשמח להמלצות בחרתי את הקיים כי הוא יחסית קטן ומאוד מומלץ מביקורות אבל כן אין בו מאווררים וגם יש כמה אופציות לבנייה בו אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מה יהיה אופטימלי עם זה לגבי הבנייה עצמה של המחשב - הרכבתי מחשבים ב…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by gshhar,

הייתי רוצה מפרט(ללא צג,מקלדת,עכבר וצורב) בסכום של 3500-4000 כאשר המעבד נראה לי שאני אקחAMD 1700 מיקרון 0.13 (האם הוא עובד ב-333?-יותר מהר מהן2000? אני רוצה לוח אם טוב שבעתיד כשיצאו מעבדים 2000,2200 עם 0.13 מיקרון אז הלוח יתאים לי כמו כן HD 80G,וכרטיס מסך טוב לסרטים ומשחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tal.ha,

שלום, אשמח לקבל הצעות למפרטים דלי תקציב, עד 2000 ש"ח, לפי הדרישות\רצונות הבאים: 1. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, צורב\cd-rom. 2. מחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הורדות, משחקי פלאש וכדומה. 3. המחשב יהיה במקום לא מאוורר, בלשון המעטה, אז כדאי שיהיה מארז שיתן מענה מיטבי לבעיה כזאת. 4. AMD תתקבל בברכה. 5. שלוח האם יאפשר שידרוג עתידי של כרטיס המסך. שתהיה תמיכה ב-sata, ddr2, מעבדי core duo. 6. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7909. תודה רבה טל

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by קוזמו,

מעבד: INTEL 4690 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.5Ghz - BOX ₪1097 לוח אם: ASUS H81M-K ₪320 זיכרון: G.SKILL DDR3 8GB (1X8GB) 1600MHz 11-11-11-28 NT ₪418 כרטיס מסך: SAPPHIRE VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC WITH BOOST ₪1395 צורב DVD: LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA ₪108 מארז: COOLERMASTER K350 (FRONT USB3) w/o PSU ₪292 ספק כוח: SEASONIC M12II EVO 620W BRONZE - MODULAR - RETAIL ₪475 דיסק קשיח: WD BLACK 1TB SATA3 ₪409 נא להתעלם מהמחירים המופיעים פה, ולהתייחס למפרט בלבד. האם יש משהו שממש כדאי להחליף או לשנות? מחשב למשחקים בלבד ברזולוצייה של עד 1920X1080, כאשר אין שום חשיבות לשקט או שום דרישה מיוחדת אחרת. אך ורק משחקים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Crazy Dude,

היי לכולם. היום בערב(9.1),אני הולך לקנות מחשב חדש,ואני צריך מפרט שתעשו לי כשאני הולך לקנות את המחשב אז אני ירשום את המפרט ויגיד להם שיעשו לי את המפרט הזה. אז בבקשה תעשו לי מפרט ב-3000 ש"ח. תודה מראש. דניאל^^

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, קניתי מחשב ב5,000 ש"ח כולל מסך.. המפרט הוא: מסך - LCD SAMSUNG 22 מדגם 2253BW עלה 1100, יכלתי לקנות בזול יותר (מאוחר מדי) מעבדINTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX לוח אםGIGABYTE GA-EP43-DS3L כרטיס מסךPALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9800GTX+ 512MB GDDR3 - RETAIL צורב DVDLG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA זיכרוןKINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארזCOMPUCASE 6A19B-NPS w/o PSU מקלדתMICROSOFT WIRED KEYBOARD 500 : ZG6- עכברMICROSOFT WHEEL MOUSE OPTICAL - USB/PS2 ספק כוחCOOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W : RS-500-PCAR-A3 דיסק קשיחSAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ עכשיו כמה שאלות.. איך המחשב באופן כללי? איך המחשב הזה ל…

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  20. https://www.youtube.com/watch?v=aekZft0b6xI לא בטוח שכולם ימכרו גם בארץ, אבל ... כדאי לדעת על קיומם. לידיעתכם.

21. Started by coil,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשהו קצת יותר רציני אבל אין לי כל כך מושג אז אני פונה אליכם. המחשב הוא לצורכי גרפיקה בעיקר ומשחקים. נכון לעכשיו יש לי את המפרט הבא פנטיום 4, 3GHz Leadtek 6600GT Albatron PX915P Pro (לא בטוח אם P או G). 1G DDR אני מעוניין בעיקר לשדרג את המעבד ל Q6600, לשדרג גם לוח אם ולקנות זכרונות כל זה אמור להיות כלול במחיר, אשמח לקבל המלצות.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by 1_Nike_1,

CPU: AMD Athlon XP 2000 +Fan (576nis) MotherBoard: Epox EP-8RDA+ nVidia nForce2 (743nis) Video Card: Gigabyte Radeon 9700 Pro 128MB DDR (1975nis) Memory: Samsung Winbond 256MB PC3200 DDR400Mhz (549nis) -- CPU Cooler: ThermalTake Smart&Silent Volcano 9 CoolMod (127nis) DVD/CD-ROM Drive: BenQ DVP-1648A 16x48 (279nis) Case: Chieftec/Directron Dragon AX-01SLD Aluminum Silver Case (662nis) Power Supplier: Antec SmartBlue 350Watt (489nis) אל תדאגו לגבי שאר רכיבים, הם מסודרים. אבקש לא להעיר הערות על הדי.וי.די, בניגוד לשאר, אני הכי נעול עליו. גם בעצם על הכל, אבל יש ספק לגבי הזכרונות, המעבד, המארז ומערכת הקירור של המעבד. בכל אופן אודה לכם מאוד להתייחס לדברים בצורה רצינית ו…

• 27 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Started by motis7,

תקציב כולל מסך 3500 חריגה עד 100 שקל מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪813 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Asus M4N68T-M ₪290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941040 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDT721032SLA360 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪200 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Value ₪295 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G1333 כרטיס גרפי Axle nVIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe ₪509 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T98GT512D3H מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ₪363 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=80320-100-07 ספק כח…

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. Started by ofer91,

שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד מדגם lenovo g550 והבעיה שלי היא שהמחשב לא עולה , הוא פשוט נתקע בלוגו של לנובו . ניסיתי לפתוח את המחשב וניקיתי קצת את המחשב מאבק וגם בנוסף שמתי לב שהמאוור עובד רק בחצי דקה הראשונה ולאחר מכן מפסיק, ואחרי עוד 10 דקות עוד פעם עובד ואז מפסיק כעבור דקה. אחרי הרבה זמן שהמחשב נשאר במצב תקוע עם הלוגו של לנובו יש לי הודעות בלולאה עם המסר הבא : media test failure',chrck cable exiting broadcom pxe rom תודה רבה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מחפש מחשב לילד בן 13 בתקציב באזור של 2200-2300 ש"ח מצאתי את התפריט הבא http://ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= ועם מעט שידרוגים דיסק קשיח ל500G כרטיס מסך NVIDIA GeForce 210 512MB שדרוג למעבד Intel® Core™ i3 540 ושדרוג מארז האם זוהי קונפיגורציה מתאימה במחיר סביר

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.