ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
ASUS CD X 52 157 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 69 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 478 ש"ח Creative Inspire 5300 5.1 904 ש"ח MSI GeForce4 Ti4400 - VTD 1,574 ש"ח Creative Audigiy 5.1 DE 583 ש"ח Tsunami Virgo bLUE for P4 350W 238 ש"ח EPOX 8K9AI KT 400 AMD XP 2000 256MB CORSAIR 3000C2 DDR סך הכול יוצא לי 6100 שקל מה אתם אומרים שווה או לא? אני חושב שעדיף לחכות עם הקניה עד מתי שהמחירים של ה2200 יהיו יותר זולים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בהעברת קבצים בין המחשב הנייד למחשב הנייח שלי , אני אמור להשתמש בכבל S-Link שזה מה שאני עושה רק שמה שקורה זה שבמחשב הנייד נפתחת תוכנה בשם Smart Link ורושמת "ממתין לחיבור למחשב המרוחק" שגם אחרי 20 דקות לא קורה כלום , ובמחשב הנייח פשוט לא קורה כלום, כאילו שלא חיברתי בכלל את הכבל. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, התלבטתי בין 2 כרטיסי מסך: HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E בעלות 930 ש"ח או HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI- בעלות של 850 ש"ח. איזה עדיף מבין השניים? גם כן, איזה מארז טוב יותר? (במקרה הזה, שניהם בעלי ערך שווה ) CM Storm Scout Black ATX Case או NZXT TEMPSET תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
מפרט עד 5500 ש"ח, תכתבו כל הצעה \ שיפור אפשרי.. המחשבים יהיה למשחקים, אינטרנט בעיקר וקצת עבודה. מה שהכי חשוב לי זה שאני לא יצטרך להחליף אותו עוד שנה. אולי בעוד כמה זמן אני יעשה אוברקלוק אבל לא משהו רציני אז תכתבו בבקשה איך המחשב יהיה לאוברקלוק. Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX - 1,260 NIS Motherboard : Gigabyte GA-8PE667Pro Intel 845PE Motherboard (533Mhz,5.1 Sound,Intel LAN,ATA133,USB 2.0) - 714 NIS Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - 466 NIS Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 679 NIS Video Card : Leadtek Winfast Geforce 4 TI4400 MyVIVO 128MB DDR Video Card - 1,371 NIS Sound Card : Hercu…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב הוא 4000 שקל. המחשב אמור להתאים לשימוש במכונות וירטואליות מסוג VMware ו-VirtualPC, קצת למשחקים לא כבדים (בעיקר משחקים ישנים שמתאימים גרפית למחשבים ישנים) וקצת לעריכת וידאו. איך מתקדמים הלאה?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן, נשארתי עם שני הדגמים האלה: Dell vostro 3550 Asus K53Sc: http://www.fre.co.il/pl_product~61561613~39~89.htm על פניו עושה רושם שהחומרה של ה ASUS חזקה יותר מבחינת המעבד. יש הצעות לאחד הדגמים? איכות בניה? אמינות? נוחות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
זה מפרט שהמליצו לי עליו כאן לפני כמה ימים ויש לי כמה שאלות: 1. האם צריך מאוור בנפרד עבור המעבד? - אם כן, איזה מומלץ? 2. מה דעתכם על המפרט - זה יוצא ממש זול. האם זה מחשב טוב? (אין משחקים או תוכנות גרפיות - בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט, אבל קורה שיש הרבה חלונות ומשימות פתוחים במקביל - וחשוב לי שלא יעבוד לאט או יתקע) - אני מוכן להשקיע קצת יותר אם זה אומר חוויית שימוש טובה יותר. אבל אם זה באמת לא משנה - נחמד לחסוך ולא להוציא סתם. 3. אם אני רוצה דיסק קשיח של 1TB - איזה מומלץ? המפרט: Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 זיכרון: A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 1 ₪217 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471…
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כמה צפוי לעלות מעבד i5 13400 ? האם שווה לחכות לו (לעומת קנייה של 12400 כיום ? והאם צפויה ירידת מחירים על דור 12 כשכל המעבדים של דור 13 יושקו? מתי צפויים מעבדי ה13400 להיות על המדפים ?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך המלצה ל- 2 מפרטים למחשב, הראשון עם מסך (איכותי "19) בעלות מקסימלית של 3,000ש"ח, השני ללא מסך, בעלות כוללת של כ- ~1,500ש"ח. שני המפרטים ללא ציוד היקפי, ובעיקר לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים). תודה.
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי את הלפטופ הזה שנקנה לפני שנה וחצי - שנתיים בברלין. הנה הביקורת שעשו עליו בnotebookcheck http://www.notebookcheck.net/Quick-Review-Schenker-XMG-A722-Notebook.80223.0.html (הדבר היחידי שאין לי כמו בביקורת זה SSD, אבל יש בלפטופ מקום ריק לSSD אם רוצים להוסיף) והנה תצלום מסך: אז זהו, בסך הכל הלפטופ שמור מאוד, במצב מצויין, הכל עובד חלק. מה אתם אומרים? כמה הוא שווה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן בנתים מפרט למחשב שלי ועכשיו אבא שלו הוריד את המחיר אז מפרט ב-6000ש"ח אחרי שחבר שלי הוריד את הרכיבים http://img96.imageshack.us/my.php?image=comp6bm.jpg אז אפשר בבקשה חוות דעת על המפרט ועם כדי לקנות אותו ד"א המפרט צריך להיות מפנדה. ואני חושב שכדי לקחת dual core במקום ה-2 ג'יגה זיכרון, לא?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
Processor: AMD Athlon 64bit X4600 AM2 Dual-Core MotherBoard: MSI K9NGM או GIGABYTE M55PLUS-S3G chipset GEFORCE 6100+NFORCE 410 RAM: 1024 DUAL DDR II 667MHz ברשותכם השמטתי את ההרדיסק, הצורב, המסך..וכרטיס הקול, בקיצור כל הפרטים שלדעתי לא צריכים לשנות בכלל לבחירת כרטיס המסך, במידה וטעיתי תאמרו לי ואני אגיד לכם את המפרט המלא. אנא עזרו לי למצוא כרטיס מסך! שמעתי פה ושם שכרטיסיי המסך של ATI עובדים יותר טוב עם מחשביי AMD אבל אני אתן לכם לאמת או להכפיש לי הכל... תודה מראש! עריכה: הוא כמובן לצרכיי גיימינג , הבעיה שהתקציב שלי לא אינסופי, והמחשב בעצמו מכובד מבחינת המחיר... אז אני חושב משהו בסביבות 300-600 ש"ח. אם יש משהו בקצת יותר שממש שווה את המחיר בצורה יוצאת דופן אני …
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 3000 2. מה שימושי המחשב: בעיקר משחקים כבדים ו קצת עריכה 3.רזולוציה מקסימאלית של המסך הוא 1280X1024 יש לי מחשב כרגע עם I3 540 ו לוח אם : p7h55-m lx asus 4RAM , gtx 660 zotac , ספק כוח 550W לא גנארי בטוח. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש , אני לא יודע אם לשדרג את המחשב או לקנות חדש ולחבר את הכרטיס מסך הזה. אני צריך מפרט שכולל מעבד i5 + לוח אם לOC אם אפשר לא חייב! , זכרון RAM עדיף מחולק ל4X2 כי זה יותר טוב שמעתי ו HARDISK של TERA ומהיר *צריך גם מחשב שהיה שקט וקירור טוב למעבד! זה המארז : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748706 אני צריך שהמפרט יהיה מKSP. מה עדיף לשדרג וכך לחסוך כסף או לקנות מחשב חדש ורק לשנות לחבר את הכרטיס מסך הישן תודה.
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב בתקציב עד 4000 ש"ח עבור מעצב גראפי: מטרת המחשב: עיצוב גראפי דו מימדי (photoshop, freehand, illustrator וכד'..) גודל המסך: גדול ככל האפשר (15 ומעלה) , לא מבריק. גודל מינימלי של HDD: 250 גיגה שאר הדברים פחות קריטיים (זמן סוללה ומשקל) חשוב שהמחשב יהיה חזק ככל האפשר במחיר הזה עם זיכרון גדול ככל הניתן (2 גיגה לפחות, עם אפשרות להרחבה) רצוי גם כ.מסך מעל למינימום אשמח להצעות (עם לינקים לאתרים שמוכרים אם אפשר בבקשה) תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודה משרדית, גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות), מולטימדיה. * גודל המסך: 14-13.3 עדיפות למט (מוכן להתפשר), עדיפות למסך IPS עם FHD ולא חייב מסך מגע. * משקל רצוי: פחות מ-2 ק"ג * זמן סוללה:כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: עדיפות לכמה שיותר בנוסף לסטנדרט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב הגודל, יש לי כבר SSD בגודל של 256G וכונן חיצוני של 3T (אם אפשר לקנות בלי, גם טוב ) * כונן אופטי: לא מחייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא ממש, מה שחשוב אחריות עם איסוף,אם ניתן. * מקלדת ופאד: עדיפות למוארת ופאד גדול ונוח. * האם…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איזה מחשב הייתם ממליצים לי לקנות לתואר ראשון בהנדסת תוכנה? עדיפות למאקבוק
-
- 1 תגובה
- 351 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב בקצרה טובה לחבר טוב, אני צריך מפרט ולפי בקשתו מבוסס I5, לשימוש בעיקר בייתי שזה אומר הרבה אינטרנט ומשחקים, אמנם לא HARDCORE אבל גם צריך ליבה גרפית שתדע להתמודד היטב עם משחקים חדשים על רזולוציות בינוניות, אני מאמין שהתקציב הזה בהחלט יספיק כמה דברים, המחשב לא יעבור אוברקלוק, ואם כן אז אחד ממש בינוני. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך מקלדת או עכבר, מארז נטו. לצערי אי אפשר לשים מעבד AMD כי זאת בקשתו, כבדו אותה. חלונות 7 מקורי ובגרסא בייתית. אשמח לראות ספקי סיסוניק, כרטיסי מסך חזקים דיו ומארזי גיימינג פשוטים שבנויים היטב ולא צוברים הרבה אבק. הבחור ביקש גם לוח אם אסוס, נו שוין, הצלחתי לבוא עם זה Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪922 http://www.rsm…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני קונה השבוע מחשב, המחירים הם כלולי מע''מ ולא כוללים הרבה ומערכת הפעלה. *מחשב לגרפיקה, מידי פעם רינדורים* *האם כדאי לי להזמין חלק מהחלקים מאילת על מנת לחסוך מע''מ? אני גר שם** [TABLE=width: 90%, align: center] [TR] [TD]מעבד: [/TD] [TD]INTEL CORE I7 4790 - 3.6Ghz אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1392 [/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם: [/TD] [TD]ASUS GRYPHON Z97 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪901 [/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון: [/TD] [TD]KINGSTON FURY BLUE 16GB (2X8GB) DDR3 1600MHz CL10 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪839 [/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך: [/TD] [TD]EVGA NVIDIA GEFORCE GTX 750TI 2GB DDR5 SC אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪888 [/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD: [/TD] [TD]SAMSUNG …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב: 12 אלף ¤(אפשרות של גלישה מהתקציב עד 500 ¤) + 2500 ¤ לרמקולים (אני חשבתי על ה Z5500) שימושים: שימוש שוטף( גלישה וכאלה) + מוזיקה(לרוב היפ-הופ וראפ מאוד מאוד חשוב המוזיקה) + משחקים (חלק משחקים קלים וחלק כבדים) הכי חשוב שאני אוכל להפעיל כמה דברים באותו זמן כמו למשל לצרוב דיסק ולשמוע מוזיקה לחלץ קובץ מהוינראר ולגלוש באותו זמן בלי שהמחשב יתקע) דרישות: -מחשב שקט שקט -שכל החלקים של הקופסא לפחות יהיו מאותו חנות (כדי שלא אאבד את האחריות) ושהחנות עצמה תהיה אמינה מקצועית ומומלץ בצפון - שלא תתעצבנו שאני אשאל שאלות דביליות -לכתוב מאיזה חנות המפרט הערות: -לא צריך עכבר(יש לי G5) צריך מקלדת ופאד לעכבר אבל אני לא בטוח שזה יתרום משהו לדיוק של ה G5 -צריך מסך למחשב 19" (חשבתי על 20 …
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי כולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש כעמדת משחקים, להלן הפרטים הנדרשים: 1. מה התקציב? תקציב של 6000 ש"ח, ניתן לחרוג ממנו עד ל-500 שקל מעל. 2. מטרות המחשב? המחשב ישמש לי כעמדת משחקים כבדים, כגון COD4, Crysis וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אינני זקוק לכונן סידים, דיוידי או צורב, מארז גם יש לי, מקווה שהוא מספיק טוב (מארז SCORPIO 868 DELUXE). 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין לי העדפות לגבי חברות, אתם המומחים ולכן אני בא לכאן שתוכלו לעזור לי כמה שיותר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב של המחשב לא מעניין אותי, חשוב לי הקירור שלו שיהיה שקט ויעיל. 7. האם אתם צריכים מערכ…
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, ותודה על תשומת הלב והזמן. ראיתי שיש כמה שרשורים זהים לשלי, פתחתי חדש כדי לחדד כמה פרטים שחשובים לי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה10,000 שקל. מתאפשרת חריגה עד 11,000 ורק אם החומרה באמת שווה את ההשקעה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר. כגון cyberpunk עם raytracing (ועוד כמה פיצ'רים שיתקנו את הירידה בביצועים) על מסך 2K. (או skyrim ultima וכולי.) לא למשחקים כגון fortnite. 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך ועכבר, אבל יש תקציב בנפרד להם. 4. …
-
-
- 17 תגובות
- 10.2k צפיות
- 5 followers
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הדגמים (מלבד המחיר כמובן, בו STUDIO מוביל בגדול) והאם שווה בכלל לשלם יותר עבורו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב לאבא שלי מפרט לעבודה בתקציב יחסית סימלי, היום הוא נמצא עם מחשב שכבר לא מתאים לעבודה שלו ויש צורך להתעדכן (P4 3.0 512mb ddr400). ציודי היקפי - לא נראה לי שנקנה, יש מסך19 אינץ NEC 92VM. שימוש - המחשב צריך להריץ ישומים קלים (Office, Mail , Explorer ) על WinXp או ויסטה, ולהריץ מעט פוטושופ והרבה מאוד VectorWorks שזאת תוכנת קאד. זה עיקר השימוש. שקט - לא ממש חשוב אבל שלא ישמע כמו אוטובוס, עדיף שקט יחסית אבל לא על חשבון דברים אחרים. OC - אם לא יעשו בחנות מראש אני לא מעוניין בOC. דברים נוספים : מעבד - העדפה לאינטל אפילו שזה לא משהו קריטי. לוח אם - של חברות ידועות בלבד, Asus GigaByte ועוד, לא לוחות לא מוכרים... כרטיס גרפי - מעדיף כרטיס גרפי לא משול…
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שימושים כלליים - גלישה סרטים, אופיס אבל עובד עם 20 טאבים , לפעמים גם 2 קבצי וידאו טעונים ברקע . 32 ג'יגה במינימום חשבתי על המחשב הזה, מה דעתכם? יש משהו יותר משתלם? Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $738.00 | GMKtec K8 Ryzen 7 8845HS MINI PC Windows 11 Pro DDR5 5600Mhz PCIe4.0 Nvme SSD WIFI6 BT5.2 Mini PC Gamer Computer VS SER8 https://a.aliexpress.com/_oEVXq97
-
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
- 3 followers
-