עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by PsYcHo23,

מצטער שלא השקעתי הרבה פה אבל יש לי שאלה ממש חשובה: איפה אני יכול לקנות שרת לאיכסון לא מחברה כמו לינוקססרב וכאלה אלא שרת גדול ביתי יאנו אשכרה מחשב שרת חחחחח קיצר מה אני חופר....עם מישהו יכול לעזור לי תודה ובערך כמה יעלה אחד

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by tomer861,

שלום לכולם, מעוניין להזמין מחשב מארהב, למישהו יצא לשלוח מחשב בדואר ישירות עליו ויכול להעריך את העלויות? האם משתלם יותר לשלוח דרך חברת שילוח או ישירות דרך פדקס,dhl וכדומה באופן עצמאי

3. Started by SirHolyMoses,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 5K תתאפשר חריגה אם הבדל בביצועים ממש דרסטי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות , משחקי מחשב אני משחק בעיקר משחק אחד אין לו הרבה דרישות PATH OF EXILE 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב גם עדיפות בלי אורות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by ניר קקון,

היי, רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לגיימר, הרבה זמן לא התעסקתי עם קניית מחשב אז צריך הצעות. המחשב האחרון שלי הוא hp omen והוא החזיק לי 6 שנים וממש הייתי מבסוט עליו! אשמח להצעות, תקציב : +/- 6000 שקל עדיף לכיוון המינוס. משחקים שהייתי רוצה שהוא יריץ לדוגמא: read dead redemption 2 תודה לעוזרים!

5. אם זקוקים להצעת מחיר לכל סוגי מחשב (משרדי, עריכה, גיימינג, ניידים) אפשר לפנות אליי , אני נציג של PLONTER מחשבים

6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500, אם יש חריגה ששווה את המחיר מעבר - גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית, אופיס, שיטוט באינטרנט, נטפליקס וסרטים אולי בעתיד משחקים ממש קלים לילדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אבל עדיף שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה ללפטופ 14 אינטש לניידות …

7. Started by Aviram Hassan,

היי, אני מחפש לפטופ עדיפות לכזה עם מבצע black Friday, סבבה עם להזמין מאמזון וכו. הלפטופ צריך להריץ office בעיקר, והדבר הכי חשוב שיהיה לו סוללה של 9 שעות לפחות.

8. Started by imMORtallica1,

המחשב מיועד לילד נכה שצופה כל היום בסרטים וסדרות, אני לא מבינה בתוכנות ולא יודעת מאיפה הוא מוריד את הסרטים. אני לא מבינה במחשבים, ניסיתי לענות ככל יכולתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדה וצפייה בסרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)- גודל מסך עד 15.4 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. אני מעוניין במפרט לשימוש כללי בווינדוס, שאולי יעשה בו שימוש למעט משחקים פשוטים בעתיד (מקסימום אז נקנה כ.מסך). המחשב בעקרון ישמש ילדים קטנים, לכן הדרישות לא גבוהות, ולא יעשה OC. התקציב למפרט הוא 3500 ש"ח (כולל כל הציוד ההיקפי ומסך). לבינתיים בניתי את המפרט הזה ב-3000 ש"ח מ-KSP, איך הוא? (תתעלמו מזה שהספק והמארז ג'נרים, זה לא מפריע לי במחשב הזה). Athlon64 3800+ X2 (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF-M2s AM2, nForce 6100, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Sony DVD±R AW-G170A x18 מארזים HJA-70 MIDI Beige מסכים LG L175…

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by frogger81,

אני מחפש מחשב נייד , לא למטרות משחקים. יותר גלישה עבודות טקסט וסרטים. בכל אופן התקציב שלי בין 5000 ל6000 מישהו בעל נסיון יכול להמליץ לי ? דגם??? חנות???

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. שלום אני חדש כאן ואני יודה מאוד לכול מי שמבין ויעזור לי, אני מתכנן עוד כמה חודשים אחרי לקנות מחשב חדש בנתיים אני כבר עם INTEL מסריח 3 שנים ובנתיים הוא מפעיל כל משחק אבל אל הגדרות MEDIUM וזה מעצבן כי לפעמים זה גם נתקע.. אני צריך מחשב כזה : הרבה ראם , מעבד חזק מאוד, כרטיס מסך חזק, לא צריך מסך ולא צריך הארדיסק , וו תגידו מתי יצאו הכרטיסי מסך החדשים של וויסטה שמעתי שלא כדי לקנות מחשב עד שהם יצאו

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by AtomiX,

המחשב שלי בן שנתיים כבר וחשבתי שאולי הגיע כבר הזמן לשדרג אותו.. יש ברשותי כ 2000 עד 3000 שקל אשר אותם אני מייעד לשדרוג חשבתי לכיוון של מעבד כפול ליבה חדש אשר מתאים ללוח אם שלי DFI LP וגם כרטיס מסך חדש 7900gs האם באמת יש צורך בשדרוג ? או שיש לחכות? יש עוד חלק שצריך להחליף בכסף הזה אני גם רוצה להכניס עכבר חדש mx518 ואת הקיט M5 של TT הכולל משאבה של 500ליטר לקירור וגם פאנל. שניהם ביחד יוצאים 600 שקל בערך.. ככה שנשאר בסביבות ה 2000 למעבד והכ.מסך... אודה לכם מראש אם תגיבו לי ותסבירו אם השדרוג כדאי ואם החלקים שבחרתי מספיק טובים ונותנם מקסימום תמורה... כמו כן הם יעברו אוברקלוק אז גם אם הם מומלצים לכך? אם ישנם חלקים יותר טובים או כדאיים במסגרת התקציב אנא ממכם תציאו. שוב תודה רב…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by superblader,

שלום אני עומד בפני קניית מחשב = מחשב עצמו+מסך (ללא עכבר וכיוצב') התקציב הוא 4000 ש"ח בעיקר מיועד לגלישה משחקים ועבודה בMULTI TASKING ואולי קצת OC בהמשך.. יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  14. אני צריך מפרט ב3.5-4 אלף ש"ח למשחקים, אינטרנט וכו'. אין צורך בהארדיסק. מה שכן, אני צריך כרטיס מסך שיוכל לתת לי לשחק עם מסך 19" LCD ברזולוציות טבעיות(המסך לא כלול בתקציב!). אשמח לקבל מפרטים D: תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  15. מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1585 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤ 859 זיכרון : OCZ 1024MB (512MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8001GK ¤ 446 דיסק קשיח : WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤ 461 מארז : NZXT HUSH w/o PSU ¤ 490 ספק כוח : ENERMAX NOISETAKER2 485W : EG-495P-VE ¤ 492 אני רוצה מחשב שקט.... ואני חושב שמה שקניתי זה מתאים בשיביל זה... יש מה לשנות להוסיף? יש לי כבר כרטיס 8800GTS 640 ככה שאני מקווה שזה יתאים לו בלי OC וכל מה שמסביב

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by Dog23,

שלום לכם אני צריך מפרט בתקציב שרשמתי בכותרת (4-4.5K) שימושים עיקריים: משחקים כמו ניד פור ספיד פיפא לא ממש כבדים... בניית אתרים תכנות בשפת C# ועיצוב גרפי עם פוטושופ (קטלוגים פליירים כרטיסי ביקור שלטים דברים רציניים לא חתימות) אני רוצה מחשב בתקציב שרשמתי אני לא מתכנן OC וללא ציוד היקפי. תודה מראש לעוזרים. נ.ב אם אפשר לשאוף כמה שפחות במחיר תודה!

• 10 תגובות
    • 662 צפיות
  17. שלום לכולם, בהמלצתכם חיכיתי וחיכיתי לכרטיסי DX10 ולהוזלה של אינטל. כעט אני צריך את עזרתכם ביצירת מפרט למחשב חדש. דרישות: ביתיות- משחקים טובים, עבודות, אינטרנט וכו'. מחשב שיחזיק, כך שאני לא אהיה צריך להחליף את כל החלקים שלו בעוד שנה. צורב DVD. אין צורך במסך. העדפות: אינטל. מחיר: 3500-4000 ש"ח. אם זה ממש ישפיע אפשר לעבור את ה 4000 אבל, כמובן, עדיף שלא. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  18. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1066 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2333 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1784 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤1064 מארז: COMPUCASE CI-6919B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤268 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE ¤164 ספק כוח: THERMALTAKE TR2 550W - W0101RI - ATX 12V 2.0 VERSION - ACTIVE PFC+SATA+24 PIN+SLI+ CABLE MANAGEMENT ¤484 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤52…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  19. Started by DMS,

אפשר להוריד במחיר ? http://mail.google.com/mail/?attid=0.1&disp=emb&view=att&th=112654c598628b45 הראשון [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  20. אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודות משרדיות,קצת לסרטים ואולי משחקים קלים. תקציב: 6,000 ש"ח. עדיפות למחשב שיוכל להריץ ויסטה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  21. אחרי החלטות רבות והתיעצות רבות קניתי את המחשב הזה: מעבד: AMD athkon X2 64bit 4600+ לוח אם: (Asus M2N-E(AM2, 570Ultra,DDRII800,PCI-E,HDAudio,GBL זכרונות: Kingston ValueRam 1GBX2 DDR II 800 כרטיס מסך: Sapphire X1950 PRO 256MB GDDR3 2XDVI PCI-E Retail דיסק קשיח: WD 2500KS WD 250GB 16MB 7200RPM SATA II צורב דיוידי: NEC DVD+/-RW/RAM ND-7170A X18 Black מארז: CASE MIDI ATX HJA-7610 500W MAX, 24pin Black ספק כח: מובנה במארז מסך: Samsung 19" Inch LCD 940NW 5ms ציוד היקפי: מקלדת + עכבר אופטי MICROSOFT רמקולים 400W סה"כ: 4720 כולל הרכבה מה אתם אומרים לי נראה מחשב פצצה הוא בעיקר משמש למשחקים הסכום היה עד 4.5K ואני לא משלם מע"מ על המחשב ככה שיוצא שאני משלם רק 4086 בקשר לצורב דיוידי לא…

• 14 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by sapinir,

שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב, ואני מעוניין לקנות מחשב. המחשב מיועד למשחקים (כבדים), סרטים, אינטרנט ואופיס. לא מתוכנן OC. את המפרט הבא הרכבתי ב-http://www.ibuypower.com, זה בעצם מפרט שבא על מחשב שלהם ורק שיפצתי אותו קצת: Case ( Eagletech Viper II Aluminium Gaming Tower Case w/420W Power Supply Red/Black 2-Tone ) Case Lighting ( Cold Cathode Neon Light Blue ) Power Supply ( Standard Case Power Supply ) Processor ( Intel Core 2 Duo Processor E6320 (2x 1.86GHz/2MB L2 Cache/1066FSB) ) Processor Cooling ( [New !!!] iBUYPOWER Liquid CPU Cooling Fan System Kit --- [for INTEL CPU] ) Motherboard ( Asus P5N32-E SLI nForce® 680i SLI Chipset w/7.1 Sound, Gb LAN, S-ATA Raid,…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by yohoo5555,

שלום, מישהו מכיר את המחשב נייד של ASUS מדגם X202E-CT129H (עם המסך מגע)? אשמח לביקורות.. כמו כן אם יש המלצות לנייד אחר עד הסכום 2500 בערך.. מסך- סדר גודל של 11, משקל- עד 1.5, לא צריך מעבד חזק במיוחד.. תודה! אורן

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  24. אני קונה השבוע, שבוע הבא מחשב נייד חדש, התקציב שלי הוא באזור 5K, וגמיש יחסית .. המחשב ישמש אותי קצת לתכנות, עבודה עם Visual Studio, עבודה רגילה באינטרנט והרבה הפעלה של סרטים וסדרות בHD (סרטים גם של 20 ג'יגה ומעלה). חשבתי לקנות את הDell Vostro3560 הבא : http://www.notebookclub.co.il/index.php?section=products_zoom&TAG=vostro-3560-a3632qm-8p ורציתי לדעת כמה דברים : 1. הכרטיס מסך מספיק חזק כדי להריץ סרטים כבדים ? 2. עד כמה עקרוני בשבילי שיהיה כונן SSD במחשב ? אני יודע שהוא גורם שהמחשב יעלה הרבה יותר מהר לדוגמא, אבל באיזה עוד פעולות אני יוכל להרגיש את ההבדל ? 2. במידה ואני מחליט ללכת על מחשב עם כונן SSD, הבנת שאם הכונן SSD עמוס מידי אז הוא לא יתפקד טוב, והנפח של הכונן במ…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by AzurA,

[table][tr] [td]Intel Core i7 3930K / 2011 Box - no fan[/td][/tr][/table] ASUS RAMPAGE 4 EXTREME Seasonic PSU 620W A.PFC Modular 80+ Retail DVDRW PIONEER DVR-S19LBK x24 Black SATA[table][tr] [td]Scythe Cooler MUGEN 3 Rev B [table][tr] [td]Microsoft Keyboard Natural 4000 Retail [table][tr] [td]Microsoft Mouse Comfort 4500 Retail [table][tr] [td]AGESTAR Dock Station 2.5"/3.5" Card Reader USB3.0 [table][tr] [td]Cable SATA II 90-180 Degree 50cm [table][tr] [td]Arctic Silver 5 3.5g Tube[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] לגבי זכרונות ו SSD אני לא סגור בכלל זכרונות אני בטוח ילך על 2133, השאלה היא של איזו חברה כרגע מה שיש …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.