עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תודה רבה מראש שיהיה מחשב מקסימום לתקציב הנ"ל

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by asparagus,

שלום לכולם! תקציב - עד 3500 ש"ח מטרה - מחשב רב-תכליתי :תכנון(autocad, solidworks), תכנות( java,.net), משקים קלים, סרטים hd, גלישה באינטרנט. דרוש מארז שקט ככל האפשר בעל מראה חיצוני מינימליסטי, מידיטאור. Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 Gigabyte GA-H87M-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III Corsair Force GS CSSD-F128GBGS-BK 128GB SSD Sata III MLC Retail LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail) Antec Three Hundred TWO Mi…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  3. שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ומתלבט בין כמה דגמים : Dell XPS1710 Dell Latitude D820 Precision M65 אני מעוניין במחשב חזק עם 2 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך עם זכרון ייעודי . אני עובד עם visual studio 2005 ,פוטושופ ותוכנות גרפיות למינהם שזוללים מספיק זיכרון ובנוסף אני צריך שהמחשב יותאם גם לויסטה . בנוסף לכך אני מתלבט האם לבצע את הרכישה כעת או לחכות לגירסאות הבאות של הניידים שצריכים לצאת בתקופה הקרובה ובהם תמיכה ב hybrid hdd , ssd, 802.11n ,turbo cache וכו', אני רק לא יודע מתי יצאו הגרסאות שתומכות בתכונות הנ"ל והאם שווה לחכות? האם יש מישהו שמבין בתחום ויכול לעזור ? תודה, דני.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  4. Started by alexei,

Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB Processor Intel® Pentium® 4 CPU 1300MHz Memory Samsung MR16R 0824BN1-CK8 64*4 RDRAM PC800 (400 MHz) Screen NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro 32MB HDD ST380011A (74GB) CD TEAC DV-W50E

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  5. שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב שעיקר שימושו יהיה לגיימינג בנוסף המחשב ישמש לעריכת סרטונים באופן בסיסי בתוכנות אדובי בשביל עבודות בבית הספר. דיברתי עם tms (חנות מחשבים) וקבלתי הצעת מחיר אשמח אם תכלו להסביר לי האם ההצעה משתלמת מה ניתן לשנות על מנת לקבל ביצועים טובים יותר התקציב שלי הוא 4500 https://www.tms.co.il/143318 תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1200 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מיועד למשחקים אלא לסרטים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות 3. האם יש צו…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by bimbim,

מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ואפילו לחרוג אם זה משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ושרת וירטואלי (VirtualBox) - שגם ישמש לתכנות (תדירות גבוהה), שרת וירטואלי להרצת php\jsp (תדירות גבוהה), משחקים כבדים וmultiplayer (כבד מאוד). כרגע אני משתמש באובנטו במחשב הוירטואלי, אבל זה משתנה לפחות פעם בשבועיים בגלל צרכי עבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטפליד, Crysis …

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by AtomiX,

המחשב שלי בן שנתיים כבר וחשבתי שאולי הגיע כבר הזמן לשדרג אותו.. יש ברשותי כ 2000 עד 3000 שקל אשר אותם אני מייעד לשדרוג חשבתי לכיוון של מעבד כפול ליבה חדש אשר מתאים ללוח אם שלי DFI LP וגם כרטיס מסך חדש 7900gs האם באמת יש צורך בשדרוג ? או שיש לחכות? יש עוד חלק שצריך להחליף בכסף הזה אני גם רוצה להכניס עכבר חדש mx518 ואת הקיט M5 של TT הכולל משאבה של 500ליטר לקירור וגם פאנל. שניהם ביחד יוצאים 600 שקל בערך.. ככה שנשאר בסביבות ה 2000 למעבד והכ.מסך... אודה לכם מראש אם תגיבו לי ותסבירו אם השדרוג כדאי ואם החלקים שבחרתי מספיק טובים ונותנם מקסימום תמורה... כמו כן הם יעברו אוברקלוק אז גם אם הם מומלצים לכך? אם ישנם חלקים יותר טובים או כדאיים במסגרת התקציב אנא ממכם תציאו. שוב תודה רב…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. אוקיי,אז כמו שאמרתי בכותרת: חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש במחיר של 900 דולר גג,הוא צריך תמחשב לסרטים ואינטרנט אבל שגם יוכל להפעיל משחקים די כבדים. המערכת תיהיה מבוססת AMD,ויש לציין שהוא לא ירצה לעשות OC,VLOT MODDING ודברים כאלה,הוא גם לא מעוניין במארז עם תוספות של אוברקלנוקינג ומודינג(כמו יותר מידי מאוררים וחלונות וכו)-מארז פשוט כמו כן הוא רוצה מסך,עדיף LCD אבל CRT גם יתאים,והוא קונה את המחשב בארץ. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by most,

בוקר טוב, אז ככה, מדובר על מפרט לילד בן 7 ולהורים כך שמשחקים כבדים - לא כרגע. צריך מסך LCD 17 לגבי היקפי, אין צורך בחומרה חזקה - דברים סטנדרטים ונורמליים רצוי מ KSP - גרים בראשון

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  11. שלום,אני צריך מפרט מחשב חזק לסרטים HD משחקים כבדים כמו Modern warfare 2 וחדשים מוזיקה ותוכנות עריכה תוכנות עריכה כמו פלאש צריכות מפרט גרפי מיוחד? התקציב לא כולל ציוד היקפי ומסך (המסך הוא 42 אינץ' HDR או FULLHD אני לא בטוח) שקט חשוב במיוחד ברמה של 10 ללא OC ללא מערכת הפעלה חשוב שהמחשב יפעל בלחץ עם תוכנות במקביל (כמו משחקים עם תוכנות נוספות ביחד) וצריך כרטיס טלוויזיה ומארז שיהיה רגיל בלי לדים ואורות מיוחדים אתם ממליצים לקנות בקר פיזי חיצוני של טמפרטורות בשביל לשמור על המערכת? בניתי מפרט אבל לא יודע אם הוא טוב: מעבד 4 ליבות: Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray 695 ש"ח לוח אם GIGABYTE: EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 455 ש"ח זיכרון DDR2 1066MHZ…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  12. אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודות משרדיות,קצת לסרטים ואולי משחקים קלים. תקציב: 6,000 ש"ח. עדיפות למחשב שיוכל להריץ ויסטה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  13. Started by roy_4,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ( משחקים כמו Generals , Counter-Strike לא מחפש למשחקים כבדים CRysis 2 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Counter-Strike ,Generals -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניו…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by ArieSetter,

יש לי בעיה עם מחשב כזה שמסרב לעבוד עם סוללה חדשה כפי שפירטתי בהודעתי מאתמול שעה 23:04 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=217473.0 מישהו מוכן לאפשר לי לנסות את הסוללה שלי במחשב שלו ואת שלו בשלי? הסוללה ניתנת לשליפה ותקיעה כמו אביזר חיצוני. אני תל אביבי. אגב הסוללה עלתה כ- 270 ש"ח דרך ספק ב- eBay. setter1@zahav.net.il

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. שלום לכולם, רצתי לבקש חוות דעת על המחשב Acer Aspire 5730ZI , מפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 משמש לתוכנת וורד אקסל ולראות סרטים וגלישה באינטרנט שאלות נוספות למי שיש אותו האם המחשב מתחמם או עושה רעש והאם הגלישה באינטרנט תהיה איטית איתו. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. שלום לכם אני לא מבין מה סדר העדיפויות והמהירויות לבין הסדרות T3400 או T7500 חלק מהם אותו מהירות שעון כמעט, אז זה פנטיום וזה C2D... רציתי לדעת האם יש אתר שמראה את הבנצמרקים שלהם לפי הסדר.... כמו שיש בכרטיסי מסך... תודה ...

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by anima,

שלום לכולם אם יש מישהו שיכול להמליץ לי על נייד למטרות הבאות ( ע"פ סדר העדיפויות ): 1. עבודה בתלת מימד MAYA 2. Afterefect 3. משחקים כבדים. התקציב שלי הוא 7000 - 8500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by DAVIDD,

שלום.. חובה שיהיה הארד 250 ג'יגה רצוי ג'יגה זיכרון מעבד 920 של אינטל צורב דיוידי המחשב מיועד למשחקים.. אפשר חריגה קטנה במחיר.. וזהו ללא שום ציוד הקפי תודה.

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  19. שלום לכם אנשים טובים, ברשותי מחשב פנטיום 4 D כפול ליבה, עם 2GB זכרון ולוח אם של אסוס מסדרת ה945 , כונן קשיח של 500GB, וכרטיס מסך של ATI X1800XT . בזמן האחרון המחשב כבר אינו פועל טוב כבעבר, כאשר אני מרגיש שהוא בקושי סוחב במשחקים חדשים, וגם בכל הנוגע לתוכנות שבהן אני משתמש לתכנות שלי, אני חש שמחשבי הוותיק אינו עומד בעומס . אני חושב שהגיע הזמן לשדרגו, כאשר התקציב הוא עד 2500 ש"ח, כשהחלקים עליהם חשבתי שצריכים שדרוג הם הכ.מסך, הלוח אם והמעבד .... אם באיזשהו צורה ניתן להשחיל בנוסף גם מארז מאורר היטב ולא יקר, אני אשמח, אבל הרבה פחות קריטי, כשהמטרה של השדרוג הנ"ל היא לתת לי כמה שיותר זמן של נחת ושקט מהמחשב בלי צורך לשדרג פעם נוספת בשנה-שנתיים הקרובות . כמו כן, במארז הקיים ישנו…

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by ah64,

קיבלתי שני מפרטים מייצגים ורציתי חוות דעת נוספת. המחשב נועד לעבודה, גלישה וכמובן משחקים. יש לי חלק מהרכיבים כך שזה מה שאני הולך לקנות: מפרט ראשון (מחברת אקסלנט): מארז 80מ"מ / 120 מ"מ (אין לי מושג מה זה אומר) לוח אם: ASUS P46D1 מעבד: P4 530 3Ghz LGA775 זיכרון: DDR 400 256MBX2 דיסק קשיח: WD 120GB SATA כרטיס מסך: Geforce PCX5750 מחיר: 4470 ש"ח. מפרט שני (מחברת G-Tech): מארז: ATX + 2 יציאות USB קדמיות. לוח אם: ASUS P4S800D מעבד: P4 3Ghz 800Mhz 1M cache זיכרון: DDR 400 256X2 של חברת KINGSTON כרטיס מסך: Geforce FX 5700 256 Mb דיסק קשיח: WD 120GB SATA מחיר: 3250 ש"ח אם יש הצעות נוספות לייעול - אשמח לשמוע תודה מראש

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by syaron66,

שלום. אני רואה פה מספר מפרטים (בהודעות אחרות) שנראים לי בסדר רק יש לי שתי שאלות. 1. יש פה כמה שילובים של כרטסי מסך, מה הכי טוב? (נניח ויש לי 1800 שקל לכרטיסי מסך), כלומר האם עדיף 9800GT אחד או שני 9600 וכו'. בקיצור מה לדעתכם הכי כדאי מבחינת ביצועים. 2. אם אני לא מתעסק בOC בכלל, יש סיבה לקנות מארז לחוד וספק לחוד? או שאפשר להסתפק במארז + ספק? (והאם יש קשר לשני כרטסי מסך, אולי צריך יותר חשמל?) תודה רבה לעונים

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by pet4a,

אשמח אם משהו יפנה אותי למקום המתאים באתר של לנובו לא מצאתי כלום... אולי יש כלי שיכול בדוק את תאימות החומרה לחלונות 7? תודה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  23. המפרט למשחקים, מיועד למשחקים כבדים וOC בינוני. המפרט מיועד למסך 22" מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤792 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤473 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤310 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤343 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996593 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 512MB DDR5 PCIe ¤980 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S487512D5T צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. Started by yot,

המחשב מיועד בעיקרו למשחקים (COD4 ודומיו), מוזיקה ואינטרנט. אוברקלוק - עבר המון זמן מאז הפעם האחרונה שעסקתי בעניין, לא מעודכן בנוגע ליכולות של הרכיבים שבחרתי (התבססתי על המע' מפרטים מומלצים), אם יש לכם הערות - בשימחה. המפרט נבנה ב-Skypc, אם מישהו התנסה עם החנות אשמח שהוא ישתף אותי בדעותיו על השירות וכו'. מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤372 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם ASUS M2N-E ¤511 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤244 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS x2 זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤134 http://skypc.co.il/product.asp?pid=M378T2953CZ3-CE600 כרטיס גרפי Leadtek WinFast…

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  25. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד של MSI, דגם PR600. לאחרונה פירמטתי את מחיצה C והתקנתי Windows XP SP3. כמו תמיד, לפני שאני מתחיל להתקין מחדש תוכנות שונות, אני מכניס את דיסק ההתקנה של המחשב הנייד (שהגיע יחד איתו) ומתקין דרייברים של ישומים שונים (מסך, לוח אם, חיבור אינטרנט, אודיו... ). הפעם, מסיבה לא ברורה, האודיו של המחשב אינו עובד. הצצה בלוח הבקרה באפשרויות האודיו (Sound and Audio Devices) מאשרת את תמונת המצב: "No Audio Device". הצצה בלוח הבקרה בתוכניות המותקנות במחשב (Add or Remove Programs) מאשרת, שהדרייברים אכן מותקנים במחשב. הצצה ב- Device Manager חושפת מספר התקנים עם סימן קריאה צהוב, אך אף אחד מהם אינו קשור לאודיו. ניתן גם לראות, שכל רכיבי האודיו מותקנים שם כראוי. ראוי…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.