עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מהנסיון שלי, מסכים מבריקים בניידים הם בעיה, כי המסך מחזיר את השתקפות של הסביבה. בבאג הציעו לי רק דגם אחד (מתוך העשרות שהם מציעים) שהוא לא מבריק, האם זה המצב הכללי? האם בחו"ל המצב טוב יותר.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by Orsolomon,

היי, הרכבתי לחבר מפרט למשחקים, אשמח לדעת מה דעתכם עליו...מה לשפר, ואולי להרכיב לי מפרט בסכום 4500¤ למשחקים המפרט : http://img208.imageshack.us/img208/5287/sexydk0.jpg תודה, אורש

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by rafy1,

שלום לכולם אני צריך לוח אם שמתאים לפנטיום D זכרון 667 DDR2 של גיגה וכרטיס מסך 7300GS חשבתי על 945P זה מתאים? עוד שאלה איך הזכרונות של סאון, מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  4. שלמחשב אין כונן די.וי. די (או שלא מצאתי?) כיצד אני מתקין? תודה רבה נעם

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  5. יש את כל העיניין הזה עם התאים בסוללה ואני לא כל כך מבין בזה, הייתה לי סוללה שהחזיקה ממש הרבה זמן ועכשיו היא בקושי מחזיקה 3-4 שעות (עברו כבר 4 שנים מאז שקניתי את הלפטופ) אני מעוניין לקנות סוללה מקורית וטובה שתחזיק לפחות כמו שמה שיש לי עכשיו החזיקה בהתחלה... אם יש לכם המלצות גם מאיפה לקנות זה יהיה אחלה! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  6. אני יודע שפתחתי נושא כבר, אבל לא ריצה אותי ויש לי כמה שינויים. 1. מה התקציב? 3000 צ'קים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כמה שיותר כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD כמובן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק אני מעדיף את אינטל שיהיה יותר מ2.8 GHZ 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתכונן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  7. אינטרנט בקטנה, מסך גדול, מעין נייד שלא יתניידו איתו הרבה, מערכת הפעלה חוקית. סביר מאוד להניח שהוא יעלה הרבה פחות מהסכום שרשמתי למעלה. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by shuki999,

שלום אני מחפש נייד (תקציב כ- 6500 ש"ח). די איבדתי את הידיים והרגליים, אבל בסופו של דבר, אחרי שהחלטתי על דרישות מינימום (צורב קומבו, מסך 15", רשת אלחוטית), נשארתי עם הדילמה, מה עדיף, מעבד סנטרינו (בטווח המחירים שלי הוא בדרך כלל 1.5) או פנטיום רגיל (בד"כ 2.4)? אשמח גם להמלצות ספציפיות לגבי דגם. תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by amalish,

דרוש מפרט למחשב בסביבות 4500-5000 שקל המיועד לעריכה גרפית ושימוש בתוכנות 3D . לא מתוכנן למשחקים. מעבד של אינטל . בלי OC. חוץ מזה אני אשמח אם תמליצו לי על מסך ''19 טוב. תודה ... נ.ב - מה ההבדל בכרטיסי מסך בין AGP ל PCI-E?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  10. Started by atm972,

יש לי מחשב יחסית חדש ( שנתיים לערך ) של קומפאק ( פרסריו CQ60 ) שעובד בטמפרטורות מאוד גבוהות. התקנתי תוכנה שנקראת SpeedFan והיא מראה לי שברגיעה המחשב נימצא על 95 מעלות לערך ובעבודה על 100 מעלות לערך...\ זה לא קצת מטורף ? זה בכלל תקין ? מה עושים ? ( כן...ניקיתי את המאווררים , שמתי משטח קירור....שום דבר לא עוזר ! ) אנא אנא עזרתכם !!! ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  11. שלום אני רק מציין שאני לא מבקש מפרט מחשב, אלא סכום למחשב שיספי לדרישות שלי תודה. אני לא קונה מחשב כרגע, אבל רציתי לדעת מה הסכום שיידרש(בערך אני לא מבקש סכום מדויק) למחשב שיספיק לדרישות שלי. (מצטער אם אני חוזר על עצמי פשוט אני רוצה רק שיהיה ברור שאני לא מבקש מפרט מחשב אלא סכום שיידרש לי לקנות מחשב בהתאמה לדרישות) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס מסנג'ר, משחקים קלים וכבדים בהגדרות נמוכות, צפיה בסרטים רגילים(לא HD), הורדות אימיול, ביטורנט(אני משאיר לפעמים את המחשב עד 3-4 ימים בלי לכבות לפעמים גם שבוע. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא, בלי כלום רק מחשב בלי מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו…

12. Started by shm01,

אני מלבט ביןhttps://ksp.co.il/?uin=72949&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap לביןhttps://ksp.co.il/?uin=77708&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap אם למישהו יש תובנה מה היתרונות של ה 5490 חוץ מיזה שהוא דק יותר קל יותר פחות מסגרת

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי מחשב לנובו 3000 N200 ןאני מאוד מרוצה. אני רוצה לקנות מחשב נוסף, שישמש כמחשב יחיד לסטודנטית, בסביבות ה- 3500ש"ח, ואני מתלבטת בין שני מחשבים, שנראים כמעט זהים, רק בהבדל של 600 ש"ח. מבקשת לדעת האם ההבדלים משמעותיים: מחשב ב- 4000 ש"ח - 0769 ELG מעבד אינטל פנטיום דואל קור T25750 2.0GH ומהירות מעבד 2.0GHZ לעומת מחשב ב 3400 ש"ח ERG 0769 מעבד אינטל פנטים דואל קור T2390 1.86GHZ ומהירות מעבד 1.86 GHZ כל היתר זהה בשני המחשבים: מעבד גרפי intel gmax3100 זיכרון פנימי 3GB DDR2 כונן אופטי DVD SUPER MULTU מערכת הפעלה ויסטה הום בייסיק צג 15.4 תקשורת אלחוטית 802.11/A/B/G + בלוטות' אחריות 12 חודשים בי"ל סוללה CELL LITHIUM-ION 6 תקשורת 10/100MB LAN למבינים, תודה!

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by yuval danon,

אני מתלבט אם לקנות מחשב עם core i5 או עם core i7, לשימושים כמו של gta Minecraft וטנקי אונליין ואפילו משחקים מסיבים, במחשב יש כרטיס מסך nvidia gtx 820. תודה לכל העונים!!!!!

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  15. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל ב- 1000$ הדרישות בעברית WIN XP PRO מעבד CD2 מוסיקה + סרטים מסך טוב 15.4, או 17" איטרנט משחקים קצת לא חזקים בינוני הרבה אופציות קריאת קרטיסים , מצלמה סוללה מחזיקה 3-4 שעות עבודה ( אופציה לקרטיס מסך גרפי של ATI NVDIA

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by adam42,

היי כולם, אמא שלי צריכה מחשב נייד לצרכי מייל ועיבוד תמלילים. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). בנוסף היא משתמשת בתוכנה בשם Scribe לתמולול סרטים, שאינה מצריכה חומרה מיוחדת. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13" ל14" * רזולוציית המסך? לא חשובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן. היא תהיה בדרכים לא מעט. 8 שעות זה סבבה לגמרי, אבל אפשר גם פחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל, מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ברמת AAA, למשל Cyberpunk 2077, Apex Legends, Warzone וכמו כן עבור פיתוח תוכנה (עבודה מהבית). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, יש צורך במקלדת עכבר ואוזניות עם מיקרופון לשיחות וגיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או הע…

18. Started by Gtx970,

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Mugen 4 SCMG-4000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H97M-E LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - צבע שחור 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אני מחפש מחשב נייד עבור שימושי מולטימדיה, בעיקר : אינטרנט, משחקים כבדים וסרטי HD. גודל מסך רצוי 15.4' עם רזולוציה של 1920X1200 אך גם 1680X1050 טובה. יציאות HDMI ו spidf חובה. מאוד רצוי כרטיס רשת שתומך ב wifi n גודל דיסק 160 ג'יגה ומעלה רצוי במהירות של 7,200 RPM צורב DVD DL וקורא Blu Ray. המחשב כנראה יהיה בשימוש גם ללימודים בעתיד לכן עדיף שיהיה כמה שיותר קל. בנוסף עדיפות למוצרי HP בגלל 10 אחוז הנחה לעובד החברה. ,תודה רבה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  20. אוקיי, אני קונה בקרוב מחשב חדש וזה הסכום שאני חושב להוציא עליו. בעיקרון אני חושב על המעבד d 805 ועל הכרטיס מסך 7600gt (חשבתי בהתחלה על 7900gt אבל זה לא יכנס בתקציב)+ מסך 17 crt, לגבי שאר הרכיבים אני כבר לא יודע...

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  21. שלום , אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לעבודה (מסמכים, אקסל, פאוורפוינט וכאלה) , אבל גם לצפייה בסרטים . המחשב צריך להכיל כונן של לפחות 120 ג'יגה, צורב DVD, חיבור בלוטוט' וכרטיס WiFi , לפחות 1 ג'יגה זיכרון , וצריך להחזיק 4-5 שעות . ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים , אבל לא מעבר . הדבר הכי חשוב לי במחשב הוא מולטיטסקינג , ויכולת לפתוח מספר חלונות אינטרנט ואופיס במקביל . תודה מראש , תום

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  22. שלום, לאחר 8 שנים, נפרדת מהמחשב הישן שלי. בזמנו קניתי את הטוב ביותר שהיה ולכן הוא סיפק אותי זמן רב. מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש אותי לאורך זמן סביר. חשוב לי שיהיה של אינטל, כפול ליבה. צריכה אותו לתוכנות, מסמכים, המון סרטים (צפייה והורדות), מוסיקה,מעט פוטושופ, אינטרנט, מעט משחקים (כמעט ולא), ובעתיד מעוניינת לצרף אליו מערכת מדיה. זיכרון של 160, מסך דק. מאחר ואיני מבינה גדולה במפרטים, אשמח אם תרשמו לי את המפרט בצורה שאוכל להגישה להצעות מחיר כולל החברה של החלק. גם לגביי המסך. תודה מראש לכל המסייעים. אשמח לתשובה מהירה, המחשב שלי גוסס. ועוד כמה שאלות: 1. האם הזיכרון או חלק אחר מהמחשב הישן יכול לתרום במחשב החדש? 2. איך קוראים למארז הקטן שיצא לא מכבר? האם הפער בינ…

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by -JustMe-,

אוקיי אז ככה... אני מתכוון לקנות מחשב חדש השבוע כנראה... הלכתי לאייבורי והבחור הציע לי מחשב מסוים.....ב3500 שקל.... אבל אני שמעתי שאייבורי הם לא משהו ולפעמים יוצאים רמאים, אז חשבתי לבקש פה מפרט טוב במחיר של 3500, אולי מקסימום עם עוד חריגה של גג 200 ש"ח. המחיר לא כולל מסך אהה וחוץ מהמחשב עצמו, צריך גם ייעוץ איפה לקנות אותו (אני גר באשדוד אם זה משנה משהו) המחשב צריך להיות עם עכבר, רמקולים ומקלדת לא חובה....לא משהו יקר שיוריד הרבה מערך המחשב עצמו( מסך לא כלול)

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  24. שלום ערכתי בנסיון לקבל יותר תגובות : מישהו יכול לתת דיעה/להמליץ על נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח למטרות עבודה (תכנות, קצת משחקים קלים, מחשב עיקרי לשימוש בטיול מסביב לעולם) דרישות בעדיפות עליונה: גודל מסך : עד 13.3 (עדיף פחות) משקל: איזור ה 1.5 ק"ג, רצוי לא לחרוג מזה ביצועים טובים לתכנות דרישות נוספות: - זמן סוללה לא משמעותי - HDMI - אם יהיה טוב למשחקים זה יהיה מאוד נחמד אין העדפות לחברה מסויימת.. אשמח להמלצה לגבי איפה כדאי לקנות: תאילנד או סינגפור בנתיים על הכוונת Asus UL20FT שנראה אחלה אבל לא מספיק חזק וה Portege R705-P25 שאני מרחרח סביבו תודה!

• 2 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.