עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. AMD Athlon 64 4800+ Dual Core, 2.4GHz , 2MB Cache DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 939 1GB KINGSTON DDR PC3200/400 Gigabyte 7600 GS 512MB DDR2 WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II OCZ GameXStream 600W SLI BenQ LCD 19" - FP93GX - DVI 2ms (2ms G2G COOLERMASTER (RC-830) Stacker 830 THERMALTAKE BIGTYPHOON

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  2. שלום אני טס לחול ומעוניין לקנות שם לוח אם מעבד וכרטיס מסך, אני צריך מפרט חזק מאחר ואני עובד עם תוכנות גרפיות ומשחק במחשב ,בנוסף איזה ספק כח יתאים למפרט מאחר ואני מרכיב את המחשב בארץ התקציב הוא עד 1200$

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  3. רק מ KSP בבקשה. אפשר לחרוג מעט והכי חשוב שיהיה אמין.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by sgalili,

הי אני מחפש נייד אשר ישמש את כל המשפחה (משחקים ואף עיבודי גרפיקה וסרטים לילדים). חשבתי על מחשב חזק ופחות ניידות- מעין מחשב שולחני שניתן להזיזו בקלות בעת הצורך. באייבורי (עד היום לאחר מחשב שולחני ונייד - אני מרוצה מהם) יש שלל המלצות על מחשבים טובים וחזקים, ונראה לי שבתקציב של 4,500 ש"ח אוכל להעמיד מחשב שיענה על צרכי: 15.6", סוללה חזקה, מעבד אינטל I5 (ראיתי שלא ממליצים כאן על I7), כרטיס גרפי חזק וכונן קשיח גדול. משהו שיחליף ללא נחיתות מחשב שולחני. אשמח לשמוע דעתכם על הכתוב לעיל, וכן המלצות לקונפיגורציה, מחירים וכו'. תודה מראש שלמה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. ללא כרטיס מסך (יש לי שתי קוודרו 3800 )וללא מסך (יש לי שתי מסכי דל 24 אינץ) מעבד Intel Core i7-950 Box ¤3091 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80601950 לוח אם Asus P6T6 WS Revolution ¤2162 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31325 כונן קשיח OCZ SSD Solid State Disk Vertex 2.5" 250GB SATA2 ¤4563 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZSSDV250 כונן קשיח Western Digital WD1002FBYS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤968 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1224 קרור לדיסק קשיח CoolerMaster Cool Drive 5 Silver ¤221 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LHD-V05-US זיכרון OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1866Mhz CL 8-8-8-28 Reaper ¤950 כמ…

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by avihu28,

בס"ד שלום! ניסוח מחדש של מפרט שביקשתי כאן קודם, בשינויים קלים אני מעוניין רק במעבד, לוח אם וזכרון, במחיר כולל של 1500-2000 ש"ח ל3 הרכיבים הנ"ל ביחד. הייעוד הוא בעיקר חישובים מתמטיים, וההתלבטות הגדולה היא האם כדאי במקרה הזה ללכת על מעבד כפול ליבה או עם ליבה בודדת? אם מישהו יכול לתת גם קצת הסברים אני אשמח (אני לא יודע אם זה המקום המתאים, אז אם לא סליחה)

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  7. היי, אני צריכה מחשב נייד טוב לעריכה גרפית, שימוש בתוכנות אדובי וגם אופיס. מה התקציב המקסימאלי? 3,500-4,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אם יש אופציות טובות במחירים נמוכים יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר + אופיס ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור, אפטר אפקטס, פרמייר, פלאש, אופיס. שימוש די תדיר בכולן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  8. היי, המחשב מיועד למשחקים כמו סימס 3.. שירוץ טוב ברזולוציה 1280x1024. מבחינת מולטימדיה הכוונה לסרטי HD 720p (אין מספיק פיקסלים במסך ליותר ) בנוסף, תוכנות כמו פוטושופ וכו'.. חשוב מאוד - שקט ובלי תאורה מיותרת! המחשב הזה לא יוחלף ב 3 שנים הקרובות, אז תתחשבו תודה למגיבים!

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  9. אני גרפיקאית ומחפשת מחשב שיענה לצרכים שלי. לא מאק. אני מריצה על מחשב: אילוסרייטור, פושוטופ,אינדזיין וחבילת אופיס. חייב להיות מחשב שלא נתקע. התקציב הוא עד 8000 שח. כמובן עם win מובנה. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. . מה התקציב המקסימאלי? 2.5-3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אלא אם כן ההשקעה שווה את זה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD וורד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS ומכוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by matessim,

דרוש לי מפרט לעבודה מקיפה ושוטפת, ז"א משחקים, תוכנות,תכנות, כל דבר. מעבד 4 ליבות דבר ראשון, אז מה אם 2 ליבות יותר למשחקים, יש יותר בחיים ממשחקים מסך 22" דרוש לי. עכבר אנא שימו G5, אני צריך גם מקלדת, אלחוטית, אנא תמליצו לי על אחת. 4870 ATI כמובן. 4 GIG ראם. צריך צורב/קורא DVD מתוכנן OC בינוני. קירור טוב בבקשה, אין דגש על שקט, יופי, העיקר יהיה טוב.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  12. שלום רב! אני לא יודע אם כבר נשאלה כאן שאלה דומה (בכל אופן, לא מצאתי אשכול כזה בדפדוף בפורום) אני מתלבט לפני קניית מחשב נייח חדש. אני מחפש מחשב חזק וטוב שאוכל להריץ עליו מערכת הפעלה ווינדוס-7, משחקים, תוכנות גראפיות, יישומי מדיה ואינטרנט בצורה מהירה, חלקה וטובה. עקב נסיוני המר עם מערכות מחשב המורכבות באופן אישי (פעם אחת עם רשת אייבורי ופעם אחרת עם חנות מחשבים אחרת באיזור מגורי), חשבתי שאולי יהיה עדיף לקנות מחשב מותג מאחת הרשתות (באג, אופיס דיפו או אחרות). התקציב הוא עד 4000 ש"ח, אולי טיפה יותר. בין המפרטים שראיתי, הנה כמה שבאים בחשבון, של אייסר ו-HP: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7940&perur=2&t=1&c=180 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;js…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  13. לא זקוק לציוד הקפי המחשב בעיקר למשחקים כבדים יחסית בהיום ראשון אני קונה תמחשב הזה שמישהו ימלצי על חנות ורכיבים טובים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by TheDay,

שלום, ברשותי מחשב Proview N10 , והבטריה שלו הרוסה. הבנתי שהיא LI-ION 3 CELL אני לא בטוח בדיוק איזו בטריה לקנות כי 12V ו 3CELL ראיתי הרבה, בנוגע לMAH אני לא בטוח, ולא הצלחתי למצוא כמה יש לבטריה המקורית. אשמח לקבל עזרה והמלצות. תודה רבה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by alanir,

לבן שלי מחשב עם המפרט הבא: win 10 home intel core I5 - 6500 3.2 GHz RAM 8 GB HD SSD 22 GB + 931 GB Intel HD graphics 530 מעוניין לשדרג את המחשב כדי שמשחקים (FIFA 21, ורטנייט, וכו') יעבדו חלק. מה מומלץ לשדרג? תודה, עמית

16. Started by lanliran29,

קיבלתי הצעה למחשב נייח מהאזור בו אני גר: לוח אם תוצרת ASUS P5QL INTEL P43 זיכרונות 4GB DDR2 800MHZ מעבד אינטל מקורי INTEL 7300 כרטיס מסך ATI RADEON 4850 ASUS 512MB דיסק קשיח 640GB 7200 RPM SATA2 צורב SONY DVDX20 מארז GYGABYTE TRITON ספק כוח:550W מאוורר קירור ASUS מחיר: 3350 ש"ח לגבי מסך אני מתכוון לקנות בחנות אחרת Samsung "22" BW2253 מחיר:1100 ש"ח לי זה נראה מחשב סבבה מה דעתכם? ועוד משהו שאני מתלבט זה המארז בין זה שהציעו לי לCOOLMASTER CM590 ?? מה אתם אומרים יש הבדל קריטי ביניהם או שאפשר להסתדר??

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by CaRTeR,

שלום אני מחפש מחשב נייד לסטודנט וגם שיריץ טוב משחקים ברמת פרו 12 יש לי 2 הצעות עיקרות באחד המעבד יותר חזק והכרטיס גרפי פחות ובשני הכרטיס חזר יותר אך המעבד פחות חזק. הצעה ראשונה Intel i5-2410M Sandy Bridge Processor (3M Cache, 2.30 GHz) מעבד Intel GMA HD מאיץ גרפי הצעה שניה מעבדIntel® Core™ i3-2310M Processor 2.10GHz Latest 2nd Generation Intel® Core™ i3 Procsessor מאיץ גרפי - VideoNVIDIA® GeForce® GT 520M 1024MB כל שאר הפרטים הם זהים שהחשוב ביניהם הוא 4 ג'יגה זיכרון פנימי והמחירים די דומים תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by KingRyu,

יש את זה: דגם לנובו X61 מעבד Core2Duo T7700 2.0 GHz זיכרון 2 גיגה כונן קשיח 160 גיגה ויש את זה: דגם: אסוס Eee PC 1215N Intel Atom D52 1.8 GHz זיכרון 2 גיגה כונן קשיח 320GB אשמח לקבל יעוץ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by yoahe,

מישהו יכול להרכיב לי מפרט בלי כרטיס מסך בלי מסך מקלדת עכבר שיהיה בו מעבד DUAL CORE ולוח אם שאני יוכל לשדרג בעתיד לכל כרטיס מסך וזיכרונות ומארז עם USB ולא אכפת לי איך נראה המארז רק שיהיה לו הרבה USB רגיל הסכום שאני יכול עד 2000 שקל (סטודנט מה אני יעשה)ואיפה אני יכול לקנות בבסכום הזה בחנות טובהעם אפשר אתר תודה ביי

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  20. Started by idodos,

משהו יוכל להסביר לי את ההבדל ביניהם ? המהירות שעון של שניהם שווה (או כמעט שווה) , אז מה ההבדל בדיוק ? והאם יש הפרש ביצועים ניכר ביניהם ?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  21. שלום, אני צריך מפרט למחשב גיימינג בינוני למשחקי רשת כמו CS:S, COD, וכל המשחקי FPS האלה.. התקציב הוא 3000 שקל, חריגה אפשרית של 200-300 שקל. הרזלוצייה המקסימלית היא 1920X1080, הייתי רוצה להריץ את המשחקים על האיכות כמה שיותר טובה.. השקט של המפרט די חשוב אבל לא עד כדי כך 7/10. לא מתוכנן OVERCLOCK. עדיף שזה יהיה מחנות בבאר שבע. לא נראה לי שבעתיד אני אשדרג בצורה גדולה את המפרט. עוד כמה הערות: צורב שיהיה הכי פשוט שאפשר, דיסק קשיח עד 500GB, המהירות של הזיכרון חשוב לי שיהיה מהיר כי כמו שהבנתי ככל שהMHZ יותר גבוה זה טוב יותר למשחקי רשת. חוץ מזה אני צריך מפרט שיהיה בו כל מה שצריך, אני לא הכי מבין בחומרה..

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by .AloN,

היי היי, אני מחפש בכל רחבי הרשת חוות דעת על הדגם X55LA-DB51 של Asus ולא מוצא אף לא אחת.. אולי מכאן תבוא הישואה? http://www.amazon.com/ASUS-X555LA-DB51-15-6-Inch-Laptop-Black/dp/B00LO3JZZS על הנייר נראה אחלה מפרט לנייד עם שימושים פשוטים יחסית, לדעתי בכל אופן..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי, בעצם השידרוג הזה נובע מכך שיש לי בעיות בזכרון וזכרון חדש (DDR2) עולה הרבה יותר מדי... אני משחק בעיקר במשחקי רשת (LOL) ולא במשחקים עתירי גרפיקה כבדה. יתר השימושים הם שימושים סטנדרטיים. עלות היא לא ממש בעייתית, אבל עדיף שיהיה זול ככל שאפשר כל עוד האיכות לא נפגעת. כלומר, אני לא רוצה לקנות את המחשב הכי טוב שיש, אלא אחד שיענה על הצרכים שלי+. זה מה שיש לי: ספק כוח - Antec VP650PM (חדש בקופסא) מארז ישן (שאני לא רוצה כל כך להחליף בעיקר בגלל כסף) SSD - Corsair Force 3 (לא מחליף) הארד דיסק - WDC WD20EARX (לא מחליף) כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX550 Ti (לא מחליף) עד כאן מה שאני לא מחליף (אלא אם תגידו שאני חייב) רק לצורך המידות, יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Beginner,

ביקשתי קודם מפרט למחשב שולחני,הלכתי ובדקתי אבל אמרו לי שעכשיו מומלץ מחשב נייד . אני צריך אותו טוב למשחקים ולצפיית סרטים. לא מצפה שיהיה טוב כמו המחשב השולחני ! עד 8000 ש"ח ! תודה !

• 2 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים