ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
מיועד לשימוש הילדות (8 ו-11) לסרטים, משחקי-דפדפן ושימוש משרדי. ישמש כתחליף למחשב נייח אז ניידות/משקל/חיי סוללה לא קריטיים. לא יחובר אליו מסך אז חשוב דגש על מסך גדול ואיכותי ככל שהתקציב מאפשר. תודה התקציב גמיש אבל אין פה כוונה להתפרע ועדיף לחסוך אם אפשר... רק אם יש סיבה מאוד טובה.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי אנשים אני טס עוד שבועיים לניו יורק. רציתי לדעת אם כדאי לי לרכוש משם חלקי מחשב. האם המחירים זולים בהשוואה לארץ? מה בנוגע לאחריות? והכי חשוב..מאיזה חנות אתם ממליצים לי לקנות מניו יורק אם כן. בתודה מראש שי המפרט למחשב שלי הוא בגובה 4500-5000 ש"ח.בחרתי את המפרט מהפורום פה.כמו כן כנראה שאני אקנה גם מסך של ויסוניק דק.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום הוצא לי מפרט מחשב , מה דעתכם על המחיר? ו הפריטים במחשב: 1. לוח אם P5GD1 של ASUS 2. מעבד P4 של אינטל 775 , 3GB עם זכרון מטמון 1MB 3. דיסק קשיח 160GB של MAXTOR SATA 8MB 4. כרטיס מסך RADEON X700 PRO 256 MB VIVO 5. זכרון 1GB - ארבע זכרונות של 256MB כל אחד של KINGSTONE
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. csgo bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא צריך ציוד הקפי. בגדול מה שצריך זה מחשב שלם כלומר: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, הרד דיסק 500G , זיכרון 4G , מארז וספק. אני חשבתי על משהו כזה: מעבד Core 2 Quad Q9300, 1333MHz לוח אם - אין לי מושג. כרטיס מסך: 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E או 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E (אין לי מושג מה ההבדל) הד דיסק של WD או סיגייט 7200RPM 16MB buffer זיכרון 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader ב 800MHZ (או שעדיף 1066?) לגבי מארז וספק - גם אין לי מושג. אני לא בדיוק מבין מה ההבדל בין הדגמים השונים אבל זה מה שהייתי כנראה קונה ללא עזרההצעות נוספות יתקבלו בברכה. דבר נוסף הוא איפה כדאי לקנות? המליצו לי ב IVORY או KSP כדאי? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי Dell m4500, ואני מעוניין לחבר אותו לטלויזיה שיעבור וידיאו ואודיו. במחשב יש חיבור דיספלי פורט, האם הוא מעביר גם אודיו וגם וידיאו? ואם כן, אני צריך לקנות כבל HDMI TO DISPLAYPORT? ומה ההבדל בין HDMI לDISPLAY? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ עם המומחים פה על רכישת לפטופ באיזור ה5K. 1 מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עשרות שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, עבודה עם תוכנות הקלטה,קיובייס,פוטושופ וגם תכנות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בימים הקרובים. 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה המפרט: אני צריך את המחשב בעיקר לגיימינג, יש לי את כל הציוד ההיקפי, לא צריך מערכת הפעלה, במחיר אני די גמיש בכל מה שקרוב ל 3000, עדיף כמה שיותר זול אבל אם יש שיפור שפשוט ישדרג את המערכת בכמה רמות והוא במסגרת התקציב (3500) אני אשמח לקבל כל עצה. אם תוכלו בבקשה לייעץ לי בקשר לשיפורים או הוספות או כל דבר אחר במפרט שאתם חושבים שכדאי לשנות, ובכללי אני אשמח לחוות דעת. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי התנוון וסגר כבר 3 שנים, והחלטתי להתפנק ולקנות מחשב חדש שישרת אותי נאמנה למשך שנים. ביום שישי ביקשתי המלצות, וסוף סוף סיימתי להרכיב את המחשב והוא לקראת הזמנה. המפרט יצא קצת יקר, אך אוכל לעמוד בו ואשמח לשמוע את דעתכם לשיפורים שעוד צריך לבצע בו. המחשב ישמש אותי להמון גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה(והרבה) מהמחשב, משחקי רשת וצפייה בסרטים. המפרט הורכב בTMS, למעט 2 החלקים האחרונים שנמצאים בSkypc וpandas (בהתאמה) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 כמות: 1 - מחיר: ¤1644 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤634 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 4…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3121&products_id=25041&PHPSESSID=401fb3325b82d560beadd2200ffecc4d יש לי דרך להשיג את זה יחסית בזול דרך יבואן די רציני שלהם ושל hp בארץ. אמור לשמש לעבודה שוטפת, צפייה בסרטים וגם משחק במשחקים אבל לא הארד קור.. יש לכם הצעה יותר טובה של dell או hp? לגבי תקציב אין לי ככ מכיוון שיש הנחה די רצינית דרך הייבואן של שתי החברות. אבל בשביל המספר נגיד 7000- 8000 ורציתי לשאול לגבי המסך שלו, ובכלל לגבי מסכי led, הם טובים לצפיה בסרטים לא? מה הקטע של הטכנולוגיה הזאת? תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
לפי אתר HP - סוללה 6 תאים מקורית -קוד KS524AA לפי אתר HP - סוללה 12 תאים מקורית - קוד KS527AA אבל מה שיש במחשב - 6 תאים - קוד HSTNNCB73 4840MAH ( אולי תואמת? או אולי הוחלפה במסגרת תיקון בעבר?) מה שהציעו לי בחנות של STNNUB72 4200MAH HP תאים 6 - ב 570 שח או סוללה של 12 תאים ב 620 שח בקיצור מה לקנות ואיפה ? לא ידעתי שזה כזה מסובך לקנות סוללה לנייד.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, האם במחשב בו כנראה אתכנת קצת, יש לשים לב לדגשים מיוחדים בעת בחירת הרכיבים? שאלה נוספת - אבא שלי רוצה לקנות במקום כונן קשיח - מחשב נייד ולחברו למסך. אני חושבת שהביצועים ירדו והמחיר יעלה. הוא טוען שלפי המוכר בחנות אכן המחיר יעלה קצת אבל הביצועים לא ייפגעו, והמוכר אומר ש"כיום כולם קונים נייידים". נשמע לי ממש שטויות אבל אשמח לשמוע את דעתכם גם לגבי זה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך רידון agp 8x 9600xt 256 ויש לי תקציב של 2000 שקל לקנות רק לוח אם ומעבד אבל ששניהם יהיו amd וגם זיכרון אז עם אפשר הצעות .. תודה ..!!!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב הישן שלי (שהעברתי לאחותי) שבק חיים אני רוצה לקנות חדש. אחותי לא משחקת כמעט במשחקים והשימוש העיקרי שלה יהיה אינטרנט ואופיס. כמובן שחשוב שניתן יהיה לשחק במשחקים קלילים מדי פעם (כמו FIFA,Sims ). התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח כולל עכבר, רמקולים,מקלדת. מסך ירכש בנפרד.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
דרישות: משחקים כגון: call of duty 4 Crysis Warhead עדיפות למארז שקט. יחובר למסך 22 אינץ' של סמסונג דגם 2243 EWX מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤430 לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-S2C אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤262 כרטיס מסך: GAINWARD 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤589 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤284 צורב: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK אחריות: שנה. מחיר: ¤128 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤311 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATTS PSU - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים.…
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב נייד עד 1000$, לקנייה בארה"ב בעיקרון אז אפשר גם דגמים שאין בארץ... בעיקרון זה לעבודה שוטפת אינטרנט וורד וכו אבל יש אפשרות שאני יצטרך אותו לעבודה עם תוכנות גרפיקה ולכן רצוי כ.מסך טוב ולא אונבורד. תודה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך עצה בהתאמת מארז+ספק כח מינימום 400W, על פי המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G כונן קשיח: Western Digital 320GB זיכרון: 2GB של Kingston כרטיס מסך: 9400 1GB של Gigabyte חשוב לי מאד שהמארז יהיה שקט!
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות Thinkpad T480 ויש לי אפשרות לקנות אותו בסין באזור ה3000 שח, שזה הקתציב שלי ללפטופ ללימודים. הבעיה היחידה שאין על המחשב אחריות בינלאומית. בתקציב הזה סארץ אני אוכל לקנות גג את הE480. האם שווה את הסיכון? האם יש אפשרות דרך איי בי אם ישראל לבטח את המחשב מחול? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כבר כתבתי בקשה, אך הפנו אותי ל10 השאלות בסטיקי ואנסה את מזלי שוב בצורה מפורטת יותר ... ;D אני מתנצל שפתחתי טופיק חדש! אני לא טוב בלקרוא דברים לפני שאני עושה מסתבר.....טעות, מצטער. ??? תקציב של בערך 5000 ש"ח במזומן, למחשב כולל מסך. מטרותיו העיקריות הן עריכת מוזיקה, משחקים ואינטרנט. כ. קול להקלטה אני קונה בנפרד בחנות מוזיקה. חשוב לי מאוד שיהיה מעבד של אינטל, הארד דיסק עם 32 מגה באפר, וקירור וספק חזקים מאוד - הספק צריך לתת הספק גם לכ. קול וגם לכ. מסך. כמו כן יש חשיבות גדולה לRAM בעריכת מוזיקה. אני צריך 4GB - אשמח לשמוע המלצות לזיכרון טוב. לא מתוכנן OC. לגבי המסך - ישמש בעיקר לעבודה בתוכנות כמו אופיס, גלישה ברשת ולסרטים. אשמח להמלצות מעבר למסך הDELL שראיתי שהומלץ כאן ב…
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני משתחרר עוד כמה ימים. השימוש שלי יהיה צפייה בסרטים וסדרות hd מהמחשב למסך טלוויזה 42 ".וכמו כן גלישה באינטרנט ואופיס. (המחשב צריך גם להתאים לכך שבשנה הקרובה אני אתחיל ללמוד באוניברסיטה.) אני מעביר את השידור לטלוויזיה בכבל 10 מטר hdmi אם זה משנה. התקציב הוא 2000 שח ויכול לחרוג בעוד 600 שח למעלה. אני מרכיב את המחשב לבד. אני מבצע את החילוף עקב כך שהמחשב הישן מלפני חמש שני לא עובד עקב בעיה בלוח אם. אז יש לי מארז מחשב וכונן ארדיסק. כמו כן 2 דיסקים קשיחים כל אחד 400 גב
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה כבר מחר לבצע רכישה של המערכת. בבקשה חוות דעת אחרונה לפני קנייה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בוודאי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין גיימינג קל - משחקי FPS ברשת כמו CS:GO/SF2/WARFACE -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב או MMORPG 3D למיניהם .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. במשפחה שלי מתכננים לקנות מחשב לילדה בת 10.5 בערך... 1. מה התקציב? 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? מחשב לילדה בת 10, לדעתי משחקים קלים-בינוניים . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, כונן דיסקטים, לגבי CD או DVD לא יודע, מה שנכנס. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כ. קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן, מה אתם אומרים על הToshiba Satellite A300-15C חשבתי לקנות אותו שם. התקציב שלי הוא בערך 7000. המחשב הוא ללימודים, אינטרנט סרטים וגם משחקים. אני לא גיימר משוגע אבל לפעמים אני רוצה לשחק ושיסחוב משחקים טובים. משך של 15" בנייד נראה לי בסדר גמור, ה17" נראה לי גדול מידי. אני מעוניין בעתיד הקרוב גם לחבר אותו למשך 26" אז חשוב שיהיה מסוגל לתמוך בזה. *במפרט באתר של BUG רשום HD במהירות 4200. אני מעריך שזו טעות ואם לא אז זה נראה לי די מגביל.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי במבצע בפייסבוק למחשב נייד ASUS X509 ב-2100 ש"ח (נטען שנמכר במקומות אחרים ב-2700). האם מדובר בדיל של ממש או שיש מחשבים עם אותם דברים במחיר נמוך יותר? חשוב לי בעיקר גודל מסך שיהיה לפחות 15.6 וכמה שיותר קל. המחשב לשימוש משרדי אופיס ואינטרנט בלבד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-