עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iveco,

מצאתי מחשב ישן עם מעבד I5 750 ולוח של אינטל P55 , שידרגתי אותו שמתי לו ספק כח HEC הוספתי לו זיכרון 10 גיגה 2GBX3 + 4GBX1 כרטיס מסך HD5770 * זיכרון DDR3 המעבד שווה משהו היום ? אני יודע שהוא מקביל ל I3 3220 1155 והכרטיס מסך מקביל ל NVIDIA 450GTS GTS450 VS HD5770 https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GeForce-GTS-450-vs-AMD-HD-5770/m7762vsm7752 I5 750 1156 VS I3 3220 1155 https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-750-vs-Intel-Core-i3-3220/2773vsm272 I5 750 1156 VS G5400 1151 https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-750-vs-Intel-Pentium-Gold-G5400/2773vsm484278 ה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by hichcock,

לפני כמה שבועות רשמתי פה הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך קורס אמרו לי להתקין מחדש - התקנתי - לא עזר ניסיתי גם לפרמט את המחשב לפני כמה ימים והבעיה חזרה. יש מצב שהכרטיס מסך דפוק? אם יש רעיונות נוספים לסידור הבעיה אשמח לשמוע, ממש אין לי חשק עכשיו להביא את המחשב למעבדה שלהם והיות בלי מחשב שבוע :-\ תודה מראש. חשוב לציין שהדבר קורה רק כאשר אני מפעיל סרטים או מוזיקה במדיה פלייר את תוכנות דומות (ויינאמפ וכ"ו) כנראה כשיש מאמץ

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by Shay_a,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב מיני נייד 10-11 אינץ' ואשמח לקבל המלצה למחשב טוב. התקציב בסביבות 2000-2200 ש"ח. חשוב שיהיה של לא סתם חברה, משהו מומלץ ואמין. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחריגה.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך קטן יחסית,אבל כניראה ישודרג בזמן הקרוב ל22-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  5. שלום בימים אלו אני רוכש מחשב שישמש אותי לעבודה משרדית (אינטרנט וכו') הייתי מעוניין שיריץ משחק או שניים (לא GAMER אבל חוטא לעיתים במשחק) ואחרון חביב שיהיה לי כטלויזיה בניתי את המפרט הנ"ל בהסתמכות על המפרטים המומלצים (בשינויים קלים): פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד 640 Athlon64 X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt - לוח אם 450 SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- זיכרון פנימי 320 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 דיסק קשיח 290 - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD1600JS צורב 180DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR כרטיס מסך 300 Gigabyte PCX - Radeo…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by google2,

בניתי מפרט לגלישה , עריכת תמונות ממצלמה דיגיטלית בפוטושופ , קצת עריכת וידאו ממצלמת וידאו מיני דיוי וגם משחקים קלים עד בינוני ( FIFA 2005) תקציב עד 3500 ( יש לי את שאר החלקים ) מה דעתכם ? מה חסר ? תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  7. נמאס לי לראות את אמא מתייסרת עם מחשב נייד עתיק תוצרת Acer מבוסס מעבד Celeron מלפני 5 שנים. אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ואיכותי עם מסך בגודל 17 אינץ'. משקל חסר משמעות כי היא משתמשת במחשב רק בבית על השולחן כדי לגלוש באינטרנט ולערוך תמונות בפוטושופ. יש מספר דרישות: א. ציפוי מבריק על המסך לא יתקבל בשום פנים ואופן. מומלץ שלא יהיה ציפוי מבריק כלל. ב. צריך מפרט פשוט, סטנדרטי, בלי שום דבר פיצוצי, כי היא ממילא לא צריכה אותו ולא תנצל עשירית ממנו. בבאג, לצערי, אין שום דגם שעונה על הדרישה ככה שאני לא יכול לקנות במחיר עובד. חיפוש בזאפ לא הניב תוצאות. Lenovo בארצות הברית מוכרים רק 17" יקרים להחריד. מישהו מכיר דגם טוב שעונה על הדרישות?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by spike77707,

אני מחפש מחשב למשחקים בעיקר מאחר שבדירה שלי אין מקום למחשב נייח. שתהיה מקלדת נוחה גם. חשבתי על הבא, מה דעתכם? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17899 * מטרות המחשב?בעיקר משחקים, אבל גם צפייה בסרטים וסדרות וגלישה באינטרנט. * גודל המסך?15.4(אפשר גם 17, לא חובה * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?3 שעות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדותI שיהיה HDMI * בלוטות?אפשרי * גודל מינימלי של דיסק קשיח? לא משנה , אבל מעדיף 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא, אבל עדיף 3 שנים אחריות בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן *…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  9. שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש''ח בעדיפות רבה שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן,ציוד היקפי כולל: מסך (21 או משהו קרוב) , מקלדת עכבר ורמקולים באיכות טובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ofekd23,

הינה הדרישות אם המפרט לא משהו 1. מה התקציב המקסימלי?3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כמה שיותר כבדים במחיר אז א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו? BFBC2 ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כן בעיקר למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אני קונה מסך 19" * באיזה סוג משחקים תשחקו? BFBC2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות במחיר הזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי.? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  11. שלום, ברצוני לקבל המלצות למחשב נייד לצרכי גלישה באינטרנט, הורדות וצפייה בסרטים בתקציב של עד 4500 שקל מסך 15.4 ברצוני שיהיה בו מעבד core 2 due זיכרון פנימי של 2 ג'יגה דיסק קשיח מינימום 120 שיתמוך ברשת אלחוטית ושיהיה בו בלוטות' תודה מראש

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by Nevo,

צריך מפרט מחשב הכי טוב שיכול להיות ב2500 ש"ח. לעבודה עם אינטרנט. לאבא שלי...

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  13. שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש לשימוש ביתי רגיל. גלישה ברשת, מסנג'ר, צפייה בסרטונים אונליין, סרטים, הרצת משחקים מידיי פעם, שמיעת מוזיקה ושיתוף קבצים. העניין הוא שאני ממש לא ממביני העניין בתחום ולכן לא יודע איזה רכיבים אני צריך, בעיקר מעבד. אני כן יודע שאני רוצה מחשב עם לפחות 2G זכרון ולפחות 250 G דיסק קשיח. בנוסף חשוב לי זמן סוללה ארוך יחסית , מעל לשעתיים. דרישות נוספות שלי הן מסך 15" לכל הפחות, עכבר שהוא משטח נגיעה ולא כדור אדום באמצע המקלדת,חשוב לי כרטיס מסך טוב, הבנתי שNVADIA הם טובים. הבנתי שDELL הם טובים והייתי שמח לשמוע גם לגביי HP. בנוסף - האם רכישה דרך האינטרנט היא בטוחה או שיש אח"כ בעיות עם אחריות במעבדות יצרן. מקווה שהבקשות שלי לא מוגזמות מידיי ושתוכלו ל…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  14. שלום, אני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש לצורכי עבודה - עריכה גרפית (כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל) קיבלתי המלצות על 2 דגמים : http://www.microcenter.com/product/438186/N551JK-MH71_156_Laptop_Computer_-_Gray_Aluminum לעומת http://www8.hp.com/il/en/products/laptops/product-detail.html?oid=7344587#!tab=specs מבחינת מחיר - את ה ASUS אחותי הביאה לעצמה מחו"ל ב 1000 דולר, ואולי תיהיה לי אפשרות גם להביא בעתיד (אגב, לא מצאתי את הדגם הזה בארץ) את ה HP דווקא לא הצלחתי למצוא בחו"ל, בארץ הכי זול שמצאתי היה 6400 שקל. חברים שונים העלו טענות שונות כמו ה HP אומנם עם מעבד פחות חזק, אבל יש לו כרטיס מסך של 4גיגה (לעומת 2 באסוס) וSSD שמפצים על זה היתרון היחידי כרגע שאני רואה לאסוס הוא שהמעבד חזק …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by omers12,

תקציב תקציב 3500 שח אין חריגה שימושים גיימינג כבד כמו skyrim ו-battlefield שימושים מיוחדים oc לכרטיס מסך ואולי למעבד בעתיד ארצה לעשות מערך מרובה כרטיסי מסך של Nvidia איני יודע את רזולוציית המסך או את הגודל אך הנה הדגם של המסך T900HDA של BENQ חומרה אופציונלית ברצוני כונן דיסקים עם הראד דרייב של 1TB הערות נוספות אני עושה קומבינה אני מזמין את הכרטיס מסך ואת המעבד מארצות הברית אני רונה את GTX 560 TI ואת ה-PHENOM 965 יוצא לי זול לקנות מארהב. אני מזמין מחשב נייח מKSP של AMD ומוריד רק את המעבד ואת הכרטיס הגרפי ואז כל שאר המחשב בנוי מגיע אליי תודה מראש לעזרה עומר

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 גג! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מוזיקה ועוד כל מיני שטויות תכאלה זה מחשב לילדה בת 13 א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לא משהו מיוחד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה? לא הבנתי.. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במ…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  17. האם זה אפשרי בככלל? אני יודע שהיציאות חשמל הן שונות ממחשב רגיל וממחשב נייד אבל אני מפחד שהמחשב הנייד מחובר ישירות לחשמל..האם אפשר לעשות משהו בנידון?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  18. שלום, אני צריך מפרט עד 3300 ש"ח, ללא דיסק קשיח, כרטיס מסך , זכרונות, ציוד הקפי ומסך. חשוב שיהיה שקט, אולי בעתיד יבוצע OC קל. הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא 8800GTS G92. הרכבתי מפרט: INTEL CORE 2 QUAD Q9450 GIGABYTE GA-P35-DS3L SAMSUNG SH-S203B x20 SATA BLACK Antec Solo ENERMAX LIBERTY 400W ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO סה"כ:3300 ש"ח שתי שאלות: 1.יש לי ספק של HEC 400W. הוא יחזיק את המערכת, או שכדאי לקחת את הליברטי? 2.הכרטיס מסך יכנס במארז? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by Tomerb1,

אני דיי סגור על מפרט 1x ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 2x PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz Turbo 4-4-4-12 1x Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 1x LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 1x NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK 1x Enermax Liberty 400W Active PFC ואני דיי מתלבט עם השילוב של המעבד והכרטיס מסך מה יותר כדאי למשחקים? [משחקים חדשים שיצאו וגם משחקים ישנים כמו NFS או C&C 3 או RCT וכו'...] זה 1x Amd Athlon 64 X2 Dual Core 5600 BOX AM2 1x BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION או זה 1x Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 1x Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  20. גיסתי רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה חזק וטוב לעריכת וידאו, כי היא רוצה ללמוד עריכה בקרוב ולהכנס לתחום. היא קבלה את הצעת המחיר הרצ"ב. אבקש את התייחסותכם או הצעות אחרות (מאתר מסודר+הרכבה) מחשב מבוסס INTEL CORE 2 מעבד CONROE E8400 3.0 מעבד Intel® Core2 Duo E8400 3.0 ghz 1333 mhz 6 MB CACHE LGA 775 לוח אם אינטל מקורי כולל כניסת fire wire זיכרון KINGSTON /SAMSUNG 2048/800שני גיגה דיסק קשיח WD 320GB SATA2 2500KS 16MB BUFFER צורב DVD DVDRW X18 NEC/LG כרטיס מסך חיצוני NVIDIA QuadroFX 1500 PCI Express(מומלץ באתר של avid ע"י היצרן) מאורר למעבד Cooler Master מארז 500W + יציאות USB קדמיות הכולל מאורר 12" סה"כ עלות מחשב 5100 ¤. מע' הפעלה winxp home edition he 400 ¤.(לא כלול) מומלץ winx…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by summer69,

רק מעבד, לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח, מארז ספק וצורב DVD. אם אפשר, אז כרטיס מסך שלא יהיה OB, משהו כמו 7600gs או 8500GT תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. תודה.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by yossibsh,

שלום לכולם..אני מחפש מחשב נייד לבית(אין לי מקום כזה גדול לנייח לצערי..) אני רוצה מסך 17.3, 500 ג'יגה דיסק קשיח ו 4 ג'יגה זיכרון. מצאתי לנובו עם מפרט שכזה ומעבד של אינטל B980, מאיץ גרפי HD3000, כולל BT+WIFI... המחיר שלו בפלוס מינוס התקציב שלי 2000-2300+-... המחשב לשימוש ביתי בעיקר לתוכנות אופיס, הורדות סרטים ומשחקים ומשחקים-כמו פיפא ובעיקר יריות מגוף ראשון.. far cry, call of duty וכו.. דעתכם? אם יש לכם משהו שאני מחפש במחירים הללו אשמח לדעת.. תודה מראש, יוסי.

24. שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא: ברשותי DELL LATITUDE C640 עם כרטיס גרפי מסוג: Mobility Radeon 7500. הבעיה היא שבכל פעם שהמחשב מציג תוכן של פלאש באינטרנט יש ניצול מקסימאלי של הזיכרון והמחשב די תקוע. ניסיתי את הדברים הבאים: 1) אתחול המחשב 2)החלפת מערכת הפעלה 3) התקנת תוכנת הפלאש פלייר העדכנית 4)עדכון ביוס 5)התקנת דרייבר חדש לכרטיס מסך 6) החלפת דפדפנים לצערי הבעיה לא נפתרה ואני שוקל לרכוש מחשב חדש למרות שלמעט בעיה זו המחשב עובד מצוין. לדעתי יתכן והכרטיס הגרפי יוצר את הבעיה. האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה? אני ממש מיואש. תודה רבה טל

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  25. היו לי פעם Dell D840 שהיה ממש סבבה, קצת כבד. זה היה פעם. אני רוצה לקנות לאחותי הסטודנטית מחשב עם איכות בניה טובה כי סטודנטים הם אנשים תזזיתיים ומגושמים כידוע. ביררתי ובררתי, קראתי על Dell Studio כולם אומרים - חרא. טוב אמרתי, נלך על העסקי זה לא כזה יקר ויותר איכותי, קראתי וחקרתי על ה E6400 וגם, בכל מקום קטלו לו את הצורה. באתר של דל עצמם קטלו לו כולם את הצורה. ממש בושה. בכל מקום באינטרנט כולם מלינים על דל. חבל, יש להם עכשיו דילים מצויינים. אני לא מסוגל לקנות אותם אחרי כל הגל אנשים שמתוננים עליהם באינטרנט.. עושה רושם שאני לא מצליח למצוא מחשב שירצה אותי במחיר טוב מחו"ל. לא רוצה משחקים ולא דברים כאלו. שיתן ביצועים טובים ולא יעשה בעיות אחרי שנה. ------------------…

• 2 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.