עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מפרט מחשב עבור עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, מיילים) מידי פעם עבודה עם סוליד וורקס, + רוצה כרטיס טלויזיה. 2GB זיכרון. צורב יש. מסך יש. אם נכנס בתקציב, לוח אם בלי כרטיס מסך מובנה. האם יש היום כרטיסי מסך עם כרטיס טלוזיה מובנה? תודה, און.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו על EDIUS + אפטר, שימוש מסיבי בפוטשופ ולייטרום ושימוש אינטרנטי, לפחות 2 כונני צריבה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים, כונני צריבה, מקלדת מסך כפול- אפשר בנפרד ממחיר המחשב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, WIN 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? באיזור ת"א עד חדרה (לא קריטי מידי..) 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאס…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Tsvi89,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-9000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. עקרונית החלטתי כבר ללכת על הGIGABYTE W468. עם מעבד T8100 ותג מחיר של כ 4300 שח. עכשיו נתקלתי פתאום במחשב שלא שמתי לב אליו לפניכן,ACER ASPIRE AS2920-602G25. הנה המפרט: דגם : מחשב נייד ACER ASPIRE AS2920-602G25MI מקט : LX.ANMOX.058 מעבד: Intel® C2Duo T7500 2.20GHz, זכרון : 2X1GB (667Mhz) דיסק קשיח : 250GB מסך : 12.1" WXGA high-brightness רזולוציית מסך : 1280 x 800 כרטיס גראפי : Intel® Accelerator GMA X3100) כונן אופטי : DVD-RW Multi Burner DL BT (בלוטות) : יש מצלמה : יש קורא טביעות אצבע : אין תקשורת : Intel® PRO/Wireless 3945ABG סוללה : 6-cell Liion משקל : 1.9kg מערכת הפעלה : LINUX אחריות : שנה.בינלאומית+ שירות שליחים מקומ והמחיר 3862ש"ח. נכון, המחשב הזה קצת יותר חלש, בלי …

5. שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד אבל מכיוון שאין לי כ"כ ידע והבנה בניידים אני אשמח לשמוע את עצותיכם לגבי נייד טוב. הדברים שחשובים לי: Core 2 Duo יכולת להרצת סרטי HD (וכמובן גם יציאת HDMI) כונן בלו-ריי יהיה נחמד (אם נכנס לתקציב) מסך 15.4 אינץ' 4GB זכרון שימושים: כמו שציינתי, הרצת סרטי HD, אינטרנט, office וזהו פחות או יותר (משחקים ירוצו על המחשב השולחני). התקציב שלי הוא בסביבות 3000 ש"ח, זה ריאלי בכלל? ראיתי את המחשב הזה: Lenovo G550 2958-K3G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4468&CatCode=315 מה דעתכם על המפרט שלו? למישהו פה יש נסיון עם האחריות של Lenovo? מי נותן האחריות בארץ? כי בדקתי באתר הרשמי שלהם ואין אחריות בינלאומית על הדגם הזה. מה לגבי השדרוג ל- …

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by Alon Shemesh,

תודה מארש לעונים

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  7. היי, מסך 19 אינץ' דרוש צריך להריץ את STARCRAFT2 לכשיצא אשמח להתחלת כיוון תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מחשב ללא ציוד הקיפי, ללא הארד דיסק וצורב DVD (יש כבר כאלו) ללא מסך. המחשב ישמש בשביל סרטים אינטרנט ומשחקים. חשבתי על לשים יותר מ2 ג'יגה זכרון. מה דעתכם? אשמח לקבל המלצות. תקציב עד 2500, רצוי פחות קצת.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג במאה ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים של המחשב יהיו: צפייה בתכני HD עבודה על תוכנת SOLIDWORKS(סטודנט לא פרנסה) באופן תדיר משחקים כמו FALLOUT LAS-VEGAS,METRO2133 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הרזולוציה היא 1920*1080 בגודל 23 אינצ'(dell U2311H( -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by dudik5,

שלום, רוב השימוש יהיה לאינטרנט, אני משחק מעט במשחקים כ call of duty אבל על הגדרות ממוצעות. יש לי מסך של dell 23 יש לי שני הארד דיסקים sata2 חצי טרה וטרה. יש לי צורב ויש עכבר ומקלדת אשמח להמלצותיכם על שאר הרכיבים. עד 3500 אלף

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tom shahar,

אהלן, אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט שבניתי, המליצו לי פה על משהו דומה עם 3070 אך אני מעוניים לשדרג בסופו של דבר את המסך שלי מ1440->4K. שיניתי את הכרטיס ל3080 ואשמח לדעת אם המפרט עדיין תקין לאחר השדרוג. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג עם קצת עבודה בSOLIDWORKS. תודה. מעבד: 1435 ₪ - * חדש * - AMD Six Core Ryzen 5 5600X Up To 4.6Ghz AM4 BOX קירור אוויר למעבד: 109 ₪ - * חדש * - CoolerMaster Hyper 212 SPECTRUM RGB לוח אם: 514 ₪ - GIGABYTE B550M DS3H זכרון: 310 ₪ - * חדש * - XPG 16G (2X8G) DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK כרטיס מסך: 3899 ₪ - * מלאי מוגבל, בהרכבת מחשב * - GALAX RTX3080 8G D6 SG 1-Click OC 4XFAN דיסק קשיח: 509 ₪ - WD Blue 1T SN5…

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  12. שלום.. הלכתי לכמה חנויות בשביל לבנות מפרט למחשב למשחקים במחיר של 7000 זה המפרט: מעבד: core 2 duo 1.86 ghz #e6300 מחיר : 1095 לוח אם: gigabyte ga-945pl-s3 מחיר: 458 דיסק קשיח: westren digital sata 2 250gb wd2500ks מחיר: 442 פלופי: citizen fdd 1,44 mb מחיר: 44 זיכרון:kingston ddr2 1024 mb 667 mhz kingston ddr2 1024 mb 667 mhz (2G זיכרון פנימי) מחיר: ליחידה = 707.5 מחיר לכל הזיכרון: 1415 צורב: asus cd-rw external crw-5232as-u מחיר: 252 מסך: asus vw192s מחיר: 1383 מארז: gigabyte poseidon מחיר: 426 ספק כח: hec 450td-t מחיר: 290 בשלב זה אני לא קונה כרטיס מסך אני מחכה שיצאו הכרטיסי מסך החדשים 8600ultra ובינתיים אני אשתמש בgeforce 440 עכשיו מה שאני צריך שתעזרו לי זה שתתנ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ac1240,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(autodesk 3ds max)+גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש?משחקים כמו WOW CRYSIS וכל אלה שיפעלו מצויין על גרפיקה גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  14. שלום לכולם! זו הפעם הראשונה שלי בפורום אז בעדינות בבקשה... אחריי מספר שנים שאימצתי את המחשב הישן הגיע הזמן להתחדש. השימושים העיקריים שלי כוללים oc עדינים: משרדיים, עריכות סרטים, קידודים, המרות ומשחקים בקושי אם בכלל לא. אני צריך עזרה בהתאמת כרטיס מסך זול ללא אופציות מיוחדות בין 300-500 ש"ח מתוך נאמנות פסיכולוגית לאסוס אני בחרתי במפרט הבא: amd 3200 s939 HD WD 160G sata2 8MB buffer 2* 512MB corsair cl2 asus a8n-sli premium ספק hec 425 watt מארז thermaltake va4000bws אני יודע שאני יכול למפרט הנתון להשתמש בציוד זול יותר אבל אני מאמין תמיד בהשקעה ראשונית מאסיבית על רכיבים חזקים וטובים כמו לוח זכרונות ומעבד סבבה שאותו אשדרג בעתיד אחרי משחקי oc קלים 1.חוץ מהמלצות על כרטיסי מסך …

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  15. שלום לכולם, חדש בפורום. אודה להמלצתכם למפרט בתקציב של כ-2000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS, אינטרנט, תכני HD, תכנות JAVA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty גרסאות אחרונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ', 1680X1050 …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nati88,

האם 1135g7 עם 16gb מספיק בשביל פרימייר פרו בעיקר להריץ את הטיימליין חלק בFhd 30fps ?

17. שלום לכול העוזרים, יש לי מחשב יחסית חדש (שנתיים), והייתי מעוניין לשפר אותו, יש לי בערך 500 שקל, המפרט שלי הוא: מעבד: intel core 2 duo e7500 (2.93gh 3m)1 זכרון: DBT GEIL 2GB DDR2 800mhz לוח אם: G41TM-E43 HDMI MSI ספק כוח: 2Y JSP-TECH 450W 12cm FAN EZCOOL כרטיס מסך: Nvidia GeForce 9400GT 512MB SPARKLE אשמח לכול הצעה והצעה, בתודה מראש, נ.ב. אפשר לחרוג מהתקציב אם חייבים!

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות מחשב מותג נייח מוכן מחברה מוכרת עם אחריות הכיוון הוא DELL כזה למשל: Dell Inspiron 620MT i5-2310 GT420 או כזה: Dell Inspiron 620MT i5-2310 GT420 (ראיתי אותם באתר bug) מה דעתכם? אולי עדיף HP ? אני קצת חושש מאחריות בנלאומית (שלא נצטרך לטוס ליוון או אירלנד כדי להחליף זיכרון או כרטיס רשת...) מצד שני החנות השכונתית יכולה להסגר פתאום כמו שקרה לי עם למיר בהרצליה. אם אתם ממליצים על מפרט כלשהו - אז אשמח גם לשם החנות הממלצת. למה לא נייד? הילד עדיין קטן תוך כמה ימים המחשב יפול 10 פעמים שזה טוטל לוסט (חבל על הכסף) מטרה: בעיקר משחקי ילדים, לומדות. תודה.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  19. אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את מוצרי אדובה כמו פוטושופ, אילוסטריטור ודריימוויבר(לא התוכנות לוידאו) ישמש בעיקר לתיכנות ועיצוב גרפי. מחפש משהו בין 2k ל3k עם עדיפות לחלק התחתון של הסקאלה. לא מחפש משהו לערוך איתו וידאו או לשחק באטלפילד 4. מעוניין במסך 15 אינץ׳. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mary garby,

הי, יורדת לאילת ורוצה לקנות מחשב נייד. השימוש מחשב למשחקים עבור בן ה12 שלי. סטייה אפשרית של 500 שח. אודה לסיוע

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  21. בס"ד שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל רק אם ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד. ואני גם רוצה לחבר אותו למסך טלוויזיה כדי לראות דרכו סרטים (פירוט בסוף). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיצאו WATCH DOGS, BATTLEFIELD 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני מכתנן…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. שלום חברים, אשמח לעזרתכם ברכישת מחשב נייח לגיימינג (מתכנן לקנות את הרוב המוחלט באמאזון/newegg במהלך BF הבא עלינו לטובה). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה6K, אפשר לחרוג באלף לפה או לשם במידה (עד7K) ויש שיפור מהותי או לחלופין אפשר לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בעיקר, על הדרך גם עבודה משרדית אבל זה לא אמור לשנות. כל משחק AAA תובעני כזה או אחר. מחפש מחשב חזק מאוד שכנראה לא ישודרג במהלך הזמן. קונה פעם ב3/4 שנים ונדיר שמשדרג רכיבים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  23. Started by SSLSNOB,

שלום אני מתעניין במפרט ציפסט מעל גירסת 38 של אינטל ומה ההבדלים בין ציפסט G ,P, ו-X לוח אם עם אפשרות לוירטואליזציה מעבד 4 ליבות כרטיס מסך ממוצע שלא בעדיפות עליונה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  24. Started by tal111_s,

שלום לכולם. אני מחפש ULTRABOOK סביב המחיר 5K-6K, צריך להחזיק סביב ה3-5 שנים. רזולוציה מינימאלית FHD גודל מסך לא משנה העיקר שיהיה ULTRABOOK. כמובן שיהיה בעל SSD. אשמח אם יריץ DOTA 2 על MIN-NOR אבל ממש לא חובה. מחכה להמלצות מחברי הפורום. תודה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by מיצפטל,

אהלן, אני צריך לקנות מחשב חדש. האם ישנם יתרונות כלשהם לרכישת מחשב ממותג (חשבתי על דל XPS, אבל לא חובה) לעומת מחשב בהרכבה אישית? האם איכות החלקים המשניים במחשב כזה טובה? אין פרטים על היעילות של ספק הכוח ויצרן, אין פרטים על יצרן הזכרון ו-CL וכולי. חשבתי על זה הדגם הזה - Dell XPS Desktop 8940 XP-RD33-12714 / XP-RD33-12990 אשמח לעצתכם תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים