עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! זו הפעם הראשונה שלי בפורום אז בעדינות בבקשה... אחריי מספר שנים שאימצתי את המחשב הישן הגיע הזמן להתחדש. השימושים העיקריים שלי כוללים oc עדינים: משרדיים, עריכות סרטים, קידודים, המרות ומשחקים בקושי אם בכלל לא. אני צריך עזרה בהתאמת כרטיס מסך זול ללא אופציות מיוחדות בין 300-500 ש"ח מתוך נאמנות פסיכולוגית לאסוס אני בחרתי במפרט הבא: amd 3200 s939 HD WD 160G sata2 8MB buffer 2* 512MB corsair cl2 asus a8n-sli premium ספק hec 425 watt מארז thermaltake va4000bws אני יודע שאני יכול למפרט הנתון להשתמש בציוד זול יותר אבל אני מאמין תמיד בהשקעה ראשונית מאסיבית על רכיבים חזקים וטובים כמו לוח זכרונות ומעבד סבבה שאותו אשדרג בעתיד אחרי משחקי oc קלים 1.חוץ מהמלצות על כרטיסי מסך …

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  2. שלום לכולם, חדש בפורום. אודה להמלצתכם למפרט בתקציב של כ-2000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS, אינטרנט, תכני HD, תכנות JAVA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty גרסאות אחרונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ', 1680X1050 …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nati88,

האם 1135g7 עם 16gb מספיק בשביל פרימייר פרו בעיקר להריץ את הטיימליין חלק בFhd 30fps ?

4. שלום לכול העוזרים, יש לי מחשב יחסית חדש (שנתיים), והייתי מעוניין לשפר אותו, יש לי בערך 500 שקל, המפרט שלי הוא: מעבד: intel core 2 duo e7500 (2.93gh 3m)1 זכרון: DBT GEIL 2GB DDR2 800mhz לוח אם: G41TM-E43 HDMI MSI ספק כוח: 2Y JSP-TECH 450W 12cm FAN EZCOOL כרטיס מסך: Nvidia GeForce 9400GT 512MB SPARKLE אשמח לכול הצעה והצעה, בתודה מראש, נ.ב. אפשר לחרוג מהתקציב אם חייבים!

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מחשב מותג נייח מוכן מחברה מוכרת עם אחריות הכיוון הוא DELL כזה למשל: Dell Inspiron 620MT i5-2310 GT420 או כזה: Dell Inspiron 620MT i5-2310 GT420 (ראיתי אותם באתר bug) מה דעתכם? אולי עדיף HP ? אני קצת חושש מאחריות בנלאומית (שלא נצטרך לטוס ליוון או אירלנד כדי להחליף זיכרון או כרטיס רשת...) מצד שני החנות השכונתית יכולה להסגר פתאום כמו שקרה לי עם למיר בהרצליה. אם אתם ממליצים על מפרט כלשהו - אז אשמח גם לשם החנות הממלצת. למה לא נייד? הילד עדיין קטן תוך כמה ימים המחשב יפול 10 פעמים שזה טוטל לוסט (חבל על הכסף) מטרה: בעיקר משחקי ילדים, לומדות. תודה.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  6. אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את מוצרי אדובה כמו פוטושופ, אילוסטריטור ודריימוויבר(לא התוכנות לוידאו) ישמש בעיקר לתיכנות ועיצוב גרפי. מחפש משהו בין 2k ל3k עם עדיפות לחלק התחתון של הסקאלה. לא מחפש משהו לערוך איתו וידאו או לשחק באטלפילד 4. מעוניין במסך 15 אינץ׳. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mary garby,

הי, יורדת לאילת ורוצה לקנות מחשב נייד. השימוש מחשב למשחקים עבור בן ה12 שלי. סטייה אפשרית של 500 שח. אודה לסיוע

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  8. בס"ד שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל רק אם ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד. ואני גם רוצה לחבר אותו למסך טלוויזיה כדי לראות דרכו סרטים (פירוט בסוף). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיצאו WATCH DOGS, BATTLEFIELD 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני מכתנן…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. שלום חברים, אשמח לעזרתכם ברכישת מחשב נייח לגיימינג (מתכנן לקנות את הרוב המוחלט באמאזון/newegg במהלך BF הבא עלינו לטובה). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה6K, אפשר לחרוג באלף לפה או לשם במידה (עד7K) ויש שיפור מהותי או לחלופין אפשר לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בעיקר, על הדרך גם עבודה משרדית אבל זה לא אמור לשנות. כל משחק AAA תובעני כזה או אחר. מחפש מחשב חזק מאוד שכנראה לא ישודרג במהלך הזמן. קונה פעם ב3/4 שנים ונדיר שמשדרג רכיבים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך…

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  10. Started by SSLSNOB,

שלום אני מתעניין במפרט ציפסט מעל גירסת 38 של אינטל ומה ההבדלים בין ציפסט G ,P, ו-X לוח אם עם אפשרות לוירטואליזציה מעבד 4 ליבות כרטיס מסך ממוצע שלא בעדיפות עליונה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  11. Started by tal111_s,

שלום לכולם. אני מחפש ULTRABOOK סביב המחיר 5K-6K, צריך להחזיק סביב ה3-5 שנים. רזולוציה מינימאלית FHD גודל מסך לא משנה העיקר שיהיה ULTRABOOK. כמובן שיהיה בעל SSD. אשמח אם יריץ DOTA 2 על MIN-NOR אבל ממש לא חובה. מחכה להמלצות מחברי הפורום. תודה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by מיצפטל,

אהלן, אני צריך לקנות מחשב חדש. האם ישנם יתרונות כלשהם לרכישת מחשב ממותג (חשבתי על דל XPS, אבל לא חובה) לעומת מחשב בהרכבה אישית? האם איכות החלקים המשניים במחשב כזה טובה? אין פרטים על היעילות של ספק הכוח ויצרן, אין פרטים על יצרן הזכרון ו-CL וכולי. חשבתי על זה הדגם הזה - Dell XPS Desktop 8940 XP-RD33-12714 / XP-RD33-12990 אשמח לעצתכם תודה רבה!

13. Started by Eladx6,

ביקשתי מפרט כבר בפורום אחר, והציעו לי ככה מ-TMS: http://tms.co.il/preview/spec/dv7muwh2, את המפרט הזה ב-2323 ש"ח או בחריגה מקסימאלית את זה (בגלל הכרטיס מסך): http://tms.co.il/preview/spec/nxr7fmeu אז אני מבקש גם חוות דעת וגם הצעות אחרות אם יש 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 אם זה יהיה כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop CS5 - תדיר Cinema4D - מזדמן אני גם מתכנת ובונה אתרים אז תוכנות כמו …

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  14. אני צריכה ללימודים מחשב נייח יד 2,מחשב מהיר שלא יתקע,לזום,אופיס ואינטרנט ראיתי לדוגמא את המחשב הזה ביד 2 מהידע הדל שברשותי זה מחשב טוב ביחס למחיר 850 שח איך אדע שהמוכר לא עובד עליי ?יש שירות של טכנאי שיכול לבדוק מחשב בתשלום? על המוצר למכירה מחשב שולחני במצב מצויין. מפרט המחשב: מעבד INTEL CORE I7 4770 CPU . זיכרון RAM 16 GB. דיסקים קשיחים SSD 500GB+HDD 500GB. Windows 10 pro ברישיון אחרי פירמוט. המחשב עובד טוב ומהר, ללא בעיות ותקלות תודה רבה לכולם!!

15. שלום, אשמח לקבל המלצות ל2 מחשבים. הראשון, מיועד לשימוש משרדי וביתי, בעיקר גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים. תקציב: 1000 ש"ח לא כולל מסך. השני, מיועד לשימוש ביתי וגם למשחקים. לא מדובר בGAMER רציני, ולכן אין צורך בכרטיס מסך מהשורה הראשונה. תקציב: 2000 ש"ח לא כולל מסך. אודה על הצעות.

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  16. שלום לכולם, מעוניין בהמלצתכם על מחשב עם המאפיינים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי יומי ומשחקים - Elden Ring , Dark Souls 3 , Diablo 2R , 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בכרטיס מסך , ברשותי RTX2080 PNY 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד, 9 מתוך 10 , ניתן להציע מאווררים שקטים בנוסף …

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  17. צריך מפרט עד 6000 ש"ח +מסך למשחקים כמו NFS החדש [שחכתי תשם שלו..] PES8 , ואולי גם קריסיס אם אפשר בתקציב הזה. יש לי כמה שאלות לפני. יש לי מסך של LG לא LCD ואמרו לי שזה יותר טוב למשחקים מאשר LCD כי הם מורחים או משהו כזה. עכשיו אם עדיף LCD לא עדיף לקנות את זה מחברה של טלוויזיות ומסכים שזה נראה לי יהיה יותר זול? אם כן, אז תכינו לי בבקשה מפרט עד 5000 בלי מסך. אם לא, תכינו רגיל כמו שביקשתי. בקשות מיוחדות : אם אפשר תמעבד של intel ה quad וכרטיס מסך ה Asus 8800 Gt כול השאר לשיקולכם.. צריך גם מקלדת ועכבר אבל תזולים כי זה לא משהו שמזיז לי כול כך. מארז לא משנה לי רק שיהיה עם הספק liberty 400 [המליצו לי עליו..] וחושב לציין לא מתכונן למחשב OV. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אם יש צורך גדול אז 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. אך גם פיתוח תוכנה (הרצת סביבות פיתוח, אולי גם מכונה וירטואלית), גם צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך עדיף 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיו…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by ytoledano,

רציתי לדעת אם עלולה להיות לי בעיות תאימות בהוספת ג'יגה זיכרון DDRI (חברה לא רלוונטית, נכון?) למחשב נייד Dell Latitud D400. מה שמדאיג אותי זה הצפיפות הגבוהה של המודולים האלה ושמחשב לא הכי חדש (בן 4) לא יכיר בהם.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by Oranl,

היי, אני צריך למצוא מפרט בתקציב הכי נמוך שאני יכול והגעתי לשלושת המפרטים הללו. בבקשה תאמרו לי מה מהם עדיף? צרכים עיקריים אינטרנט ואופיס. וגם אוברקלוקינג. סתאאם.. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  21. היי חברים, אני מחפש לקנות דסקטופ לגיימינג, כשהשאיפה היא להתקרב ל-4k 60fps במשחקים חדשים בלי יותר מדי רעש. נחתתי על המפרט הזה במחיר של קצת פחות מ-6k, מפורסם כנפרט הרשמי של תחרות ה-Esports באילת ב-2021. האם זה שווה את הרכישה? להלן המפרט: Computer - Intel i5-12400F - TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4 Motherboard - 16GB (2x8GB) 3600Mhz XPG DDR4 - ASUS Dual NVIDIA GeForce RTX3060Ti 8GB OC GDDR6 - 1TB XPG M.2 NVMe SSD - ASUS GT301 Gaming case - 550W ASUS STRIX 80Plus Gold Power Supply - ASUS ROG 240mm Liquid cooler - DOS - 3 Years warranty

• 0 תגובות
    • 321 צפיות
  22. Started by 00Amir,

מחפש מחשב אולטרהבוק כתחליף למקבוק איר , אני רואה שהם מגיעים יחסית מאוד חזקים אבל אני לא מצליח למצא המלצות או מפרטים ברשת... אשמח אם מישהו יתן חוות דעת או קישור למפרטים וביקורות.. מיהם ה TOP 5 אולטרהבוקים הקיימים בשוק? תודה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  23. Started by daph15,

שלום, שאלה לאומנים שביננו, אני הולכת ללמוד צילום מקצועי, מחפשת לקנות מחשב נייד ללימודים, חשוב שיהיה חזק , עם כרטיס גרפי טוב שאני יוכל לעבוד עם תוכנות עריכה כבדות ושהתמונות יהיו חדות מדויקות והצעים חיים. כמובן שהמק בוק הוא הכי טוב לעניין הזה. אבל למען האמת אין לי תקציבים כרגע למק בוק של אפל. השאלה איזה מחשב הוא הכי קרוב אליו במפרט הטכני בסכום קצת יותר שפוי. תודה רבה! דפנה שטרן

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  24. אוקיי אז אני יראה לכם את מפרט המחשב שלי

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  25. אני מתכנן לקנות מחשב טוב שמתוכנן בעיקר למשחקים. האם Intel Core 2 Duo E6300 מספיק טוב לזה? משהו יכול להמליץ לי על לוח אם זול וטוב למעבד הזה? ושאלה אחרונה- אני דיי מבולבל בכל מה שקשור לליבה כפולה וזיכרון המחשב. אני רוצה זיכרון של DDR-2 - 1024mb PC5300, הבנתי שהוא מצויין. עכשיו, לא הבנתי את הרעיון..בליבה כפולה יהיה לי 2G זיכרון? אני לא מומחה בקטע הזה של מפרטים ואשמח אם משהו יוכל לכוון אותי טיפה. תודה מראש (אם משהו יוכל להמליץ על כרטיס מסך איכותי למעבד הנ"ל ובתקציב סביר,1000-1500 שקל בערך, אז בבקשה) ובכלל להמליץ לי על מפרטים טובים בתקציב של 5000 ש"ח בערך, לא כולל המסך.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.