עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, ידידה שלי מעוניינת לקנות לפטופ בסכום של עד 8000 ש"ח. בשנת הלימודים הבאה היא תתחיל ללמוד אנימציה ולכן היא בטח תעבוד עם תוכנות כמו 3DMAX, Maya וכו'. האם יש דגם כלשהו שיסחוב יישומים כאלה בטווח המחיר הזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  2. שלום וערב טוב, אני מחפש הצעות למפרט למחשב לעריכת וידאו ב AVID MC5 המעבד לא צריך להיות יותר מדי מתוחכם, סביב 2.8 ג'יגה זה מספיק חובה כרטיס מסך NVIDIA QUAD 580\600 4 גיגה RAM חיוני יש צורך במארז עם חיבורי ESATA ו FIREWIRE חיצוניים יש צורך באפיקי שדרוג, אך לא לטווח יותר מדי ארוך (נגיד 3-4 שנים) אין צורך בצורב מעבר לסטנדרטי או אביזרים נלווים תקציב גג גג עד 3500 אני נמצא בת"א, יכול לנוע גם מרחקים קצרים באזור המרכז תודה רבה מאוד, יהונתן

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by serol,

המחשב מיועד למשחקים זה התקציב שלי 5500 ש"ח כולל מסך לגבי המעבד אני יודע שחלקכם יגידו שהוא חלש מידי אבל הבנתי מהרבה חבר"ה שהוא מספיק טוב השאלה שלי שלי היא: נגיד ואני רוצה להחליף בעתיד הקרוב את המעבד ל-5200 הלוח אם יתמוך בו? הכוונה אם הלוח אם יפיק את המיטב מהמעבד החדש אם אני יחליף? Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ¤560 Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤470 BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI Retail ¤1640 Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 ¤481 WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤410 Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤186 Enermax Liberty 400W ¤416 SAMSUNG 19" LCD 931BW 2MS 1:2000 DVI Wide ¤1335 Total Price : ¤5498

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ב4000-4500 ש"ח, המחשב מיועד בעיקר למשחקים. קיבלתי 5 הצעות מחיר ואני כבר מבולבל מה דעתכם? מה אתם הייתם קונים? הצעה 1 : מעבד : INTEL CORE 2 DUO CONRO E6300 לוח אם : ASROCK 775 DUAL-VISTA זיכרון : PQI / TWINMOS נפח: 1024MB סוג זכרון: DDR2 DUAL CHANNEL מהירות: 667MHz דיסק קשיח : HITACHI טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200RPM זכרון מטמון : 8Mb cache כונן : CD ROM X 52 מארז : + 6A19 מאוורר נוסף כרטיס מסך : 6600 GT 256MB TVOUT DVI G-EFORCE חברה : GIGABYTE/ASUS/ LEADTEK/SAPPHIR סה"כ : 4150 ש"ח הצעה 2 : מארז : P4 מפואר כולל 2 יציאות USB קדמיות לוח אם : Core D946GZISSL ISELTON Intel זיכרון : 1GB ddr 667Mhz מעבד : Core2 Due E6400 2.13GHz 2M…

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  5. Started by zwebie,

שלום, לאחרונה קניתי את המחשב הבא: מעבד INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX 455¤ 1 לוח אם GIGABYTE GA-G31M-ES2L 272¤ 1 כרטיס מסך GAINWARD 8400GS 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL 178¤ 1 דיסק קשיח SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ 288¤ 1 צורב DVD SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK 125¤ 1 זיכרון G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI 385¤ 1 מארז ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU 316¤ 1 ספק כוח CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU 427¤ 1 קרור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 117¤ 1 כעת אומרים לי כי ה- arctic cooler freezer 7 pro אינו במלאי. יש למישהו עצה למה להחליף? תודה רבה, נעם.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by חן חן,

שלום לכולם ברצוני להרכיב מחשב שיתמוך בתוכנות גרפיות,כולל תוכנות תלת מימד, באופן שותף. אך אין לי מושג מה כל דבר אומר ולכן אני צריכה עזרה התקציב נע בין 7000-8000 ש"ח יש לי פה מפרט של חבר שהרכיב כבר אבל הוא קצת חורג מהתקציב, רציתי לדעת איפה אפשר להוזיל... תודה רבה על העזרה!! מארז: 1000 COSMOS COOLERMASTER שחור ספק כח: 14CMF 1050W EZCOOL לוח אם: ASUS RAMPAGE 2 EXTREME X58 מעבד: Intel 2.66GH 8MB CORE I7 QUAD I920 מאוורר למעבד: 1366 BUFFALO HEAT PIPE EVERCOOL זכרון: GOLD OCZ 3X2GB (6GB) DDR3 1333MHZ כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX295 1792MB-3 ASUS דיסק קשיח פנימי: x2 640GB 32MB Western Digital צורב: SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור AD7240S מסך: T240 DVI 1…

7. Started by omrylevy,

היי יש לי מחשב עם מעבד E5800 עם 4GB זיכרון ולוח של ASROCK G41 אני רוצה לקנות כרטיס מסך GAINWARD GT450 1024mb DVI HDMI DDR5 וכמובן להחליף ספק השאלה שלי עם המעבד והלוח חלשים והכרטיס לא ינוצל , תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצלהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (ועריכה גרפית כתחביב אך פחות קריטי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריותספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?.באטלפילד, COD, the elder scrolls -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,ר…

9. Started by tootie,

שלום, יש בידי מחשב נייד של ACER. היה בעיה שקובץ מסויים מהווינדוס נמחק אז הייתי צריך לבצע פורמט, הגדרתי בביוס שה DVD יעלה קודם, פירמטתי את הכונן של הווינדוס, והתחלתי בהתקנה חדשה, היה איזה פשלה קטנה בהתקנה שלא עליתי עליה ולא שמתי לב, ולא הצלחתי להיכנס למשתמש אחרי ההתקנה. ניסתי כמה פעמים ובסוף הצלחתי להיכנס דרך SAFE MODE, וזאת הייתה הפעם הראשונה שנכנסתי ליוזר אחרי ההתקנה. לאחר מכן ניסיתי להיכנס שוב ושוב דרך מצב רגיל וללא הצלחה. אז ניסיתי לפרמט שוב, ולהתקין מחדש אבל בשלב הזה ה DVD "נדפק" לפעמים הוא עובד, לפעמים לא. ניסיתי לאפס הגדרות בביוס ולהגדיר את הסדר מחדש. ללא הצלחה. רק אחרי כמה זמן שהמחשב נח ה DVD פועל. וניסיתי שוב ושוב, התחלתי אפילו עוד התקנה של ווינדוס אבל באמצע אירע …

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  10. מארז Thermaltake V4 Black Edition - mid tower - ATX מעבד AMD ATHLON BOX X4 645 לוח אם ASUS M4A88TD-V EVO/USB3 - motherboard - ATX - AMD 880G ספק כח SeaSonic SS-350ET 350Watt 80Plus dזכרון G.Skill Ripjaws F3-12800CL9D-4GBRL - 1600MHZ memory - 4 GB : 2 x 2 GB הארדיסק WD Caviar Blue WD10EALX - hard drive - 1 TB - SATA-600 האם יש התאמה ברכיבים ? האם הספק כח יספיק ? המלצות לקירור טוב ושקט ולא גדול שיכנס במארז

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  11. שלום, עומד בפני אתגר של לנסות לבנות מחשב שהוא תחת הקטגוריה של "הכל מהכל", מחד, אני רוצה שזה יהיה המחשב העיקרי שלי שנדרש לתמוך בין השאר בצפיית סרטים בHD, משחקים שעשויים להיות כבדים וכמובן למטרות תכנות. ומאידך, אני רוצה חיי סוללה וניודות שיאפשרו לי שימוש ועבודה נוחה גם בחדרי הרצאות וכיתות מחשב. וכמובן יש גם את הסוגיה התקציבית, אני מקווה שקיים מחשב שעונה על הדרישות באופן הכי טוב בסביבות ה-4000 ש"ח, אני יכול לחרוג קצת בתקציב אם מדובר בהבדל משמעותי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?לדעתי 14.1' זאת הפשרה בין מחשב עיקרי לסטודנטיאלי, אבל גם 15.4' עוד בקטגוריית הגודל הסביר. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך)…

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  12. היי, אני מעוניין לקנות מחשב לפיתוח משחקים, וגם לגלישה ולצפייה בסרטים (לרוב פחות מאיכות HD..). אני לא צריך כרטיס גרפי מטורף (אני לא מפתח CRYSIS), זה לא הדבר החשוב אצלי. אני צריך ביצועים טובים ונוחות עבודה עם כתיבת קוד, ולכן: 1. מסך 15" וסביבותיו 2. סוללה שתחזיק מעל שלוש-ארבע שעות (ורצוי יותר) 3. הארד-דיסק מהיר. SSD זו אפשרות שאני מוכן להשקיע בה עוד כמה אלפים. אשמח לראות דגמים שמשלבים SSD למערכת הפעלה. 4. גם 60G SSD יהיה בסדר.. מקסימום אשים סרטים וכו על כונן רגיל ונפרד. 5. לפחות 4G זיכרון (אני אריץ כמה תוכנות כבדות כמו VisualStudio במקביל) 6. מעבד שיסחוב את התוכנות שכתבתי בסעיף הקודם. 7. טווח מחירים - עד 4000 בלי SSD. עד בערך 6000 עם. מחשב שיענה על רוב הסעיפים גם יהיה טוב..…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by barhanin87,

היי. חשבתי לקנות את המחשב הזה https://ksp.co.il/?uin=48033&select=.268..271..214..2185..462. ואני רוצה להוסיף לו זיכרון ל 16 ג'יגה. לע מצאתי בשום מקום מידע האם יש לו מקום להוספת זיכרון ועד כמה אפשר להוסיף. אשמח לעזרה. תודה

14. Started by Orian015,

HW שלום! אני מעוניין לקנות מחשב בארצות הברית בתקציב של 1000$ בערך. אני רוצה שהמחשב יתאים למשחקים ולמולטיטסקינג (רצוי 4G ראם). אני לא יודע אפילו איזה חברה אני רוצה לקנות. אני רוצה משהו אמין שיחזיק הרבה זמן ולא יתקלקל, לכן רצוי ציפוי מגנזיום ולא פלסטיק. גודל מסך: 15.4. כ"מ ומעבד כמה שיותר טובים.... בשאר אני לא מבין משהו אז אשמח לייעוץ. קשה לי להיכנס לפורום כמה פעמים ביום אז אשמח אם תשלחו לי את התגובות למייל(אם אני לא מבקש יותר מדי):orian015@yours.com. ??? :s05:

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by bobtrt,

המפרט הוא מפרט בתקציב של 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי וללא צורב ייעוד המחשב הוא משחקים, מה אתם אומרים ? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX 620 לוח אם : GIGABYTE GA-945P-S3 399 מארז + ספק : Compucase HEC 6A19 400TRT Black 407 זיכרונות : Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 299 דיסק קשיח : WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS 339 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV 906 סה"כ 2970 אני יכול לגלוש עוד קצת אבל רק עד ל 3200 , אז תציעו אם יש לכם דברים קצת יותר יקרים תודה

16. Started by psyshiko,

אני רוצה לקנות מחשב טוב כדי שאני יוכל לשחק משחקים עם גרפיקה טובה אז רציתי לדעת מה אתם המומחים אומרים על המחשב הזה.... האם המעבד הזה טוב והלוח אם טוב ? אנ יודע שהכרטיס מסך לא הכי טוב שיש אבל שאר החלקים מה אתם אומרים עליהם? האם היחס fsb בין המעבד ללוח אם הוא טוב ? האם ניתן יהיה לעשות אוברקלוקינג עם הלוח האם הזה ? לי נראה קצת חשוד שהלוח האם בתוך המחשב קצת זול אז אני חייב שתגידו לי אם כדאי לקנות אותו או לא? האם הוא שווה את המחיר? המחשב: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5914[br]פורסם בתאריך: 15.11.2009 בשעה 14:04:52 זה המחשב מה שלמעלה זה הלוח אם: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6118

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by david16,

אהלן, אני אוטוטו מתחיל ללמוד לתואר ואני מעוניין לקנות מחשב נייד, התקציב הוא כ-2500 שקלים אבל מחשב שיתאים לצרכים שלי במחיר זול יותר גם הוא מקובל. אמנם השימוש למחשב הוא לא למשחקים כבדים וכו' אבל אני מעוניין שיהיה מהיר כברק וירוץ לי ולא יתקע וידלק מהר ושיהיה מהיר ויוכל להריץ משחקים במידת הצורך וזמן סוללה ארוך. * מטרות המחשב: עבודה בWORD גלישה באינטרנט,סקייפ. * גודל המסך: מבריק או מאט? אין לי שמץ מה ההבדל בין השניים אשמח אם תעזרו לי בנושא, לגבי הגודל.. לא משהו עצום אבל לא משהו קטן... שיהיה בגודל טוב. * רזולוציית המסך: בינונית- גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: שיהיה את האפשרות להזיז את העכבר עם האצבע. * משקל רצוי: לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שיותר ארוך כמה שיות…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by dog,

לא מצאתי למשל בזאפ.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by frikazoid,

יש לי מס' שאלות: 1.כולם אומרים שיותר כדאי amd 64 מ-intel עשיתי חיפוש בארכיון ועדיין לא מצאתי תשובה מספקת 2.אומרים ש-amd64 יהיה יותר מתשלם בעתיד תגדירו כמה זמן זה עתיד \שנה\שנתיים\שלוש. 3.אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה בו amd64 ואבא שלי רוצה intel בגלל שיש אחריות לכל החיים אבל לי אין לו ש-a64 יותר טוב אם אתם תוכלו לעזור בלמצוא סיבות חוץ מהמחיר זה יעזור לי ומדובר על intel pentium 3.2פרסקוט 1 מגה בייט כנגד amd 64 bit 3200) מבין המעבדים האלה מה יותר כדי ולמה? אנייודע שתגידו לחפש בארכיון אבל לא מצאתי. תודה לכל העוזר שלכם רועי ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by tomer861,

שלום לכולם, מעוניין להזמין מחשב מארהב, למישהו יצא לשלוח מחשב בדואר ישירות עליו ויכול להעריך את העלויות? האם משתלם יותר לשלוח דרך חברת שילוח או ישירות דרך פדקס,dhl וכדומה באופן עצמאי

21. Started by aviKing,

אחרי תקופה נצרך מחשב חדש. תודה רבה לכל מי שעוזר לא ברור מאליו. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 עד 200 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

22. Started by sharonarchi,

הרכבתי מחשב ואני צריך לדעת במה אפשר להוזיל, כמובן שאין לי יותר מדי מושג אשמח לעזרה [table][tr] [td][/td][td][/td][td] [table][tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core i7 2600K 3.4G 8Mb 1155 95W + Scythe Japan Mugen 2 - בקניית מחשב חדש[/td] [td] ₪ 1650 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]MotherBoard :[/td] [td]Gigabyte GA-Z68XP-UD5 Intel Z68 Chipset[/td] [td] ₪ 1392 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]Memory :[/td] [td]G.Skill 8GB 1600MHz (2 X 4GB) F3-12800CL9D-8GBXL[/td] [td] ₪ 587 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr] [td]CPU Cooling :[/td] [td]CoolerMaster CPU Cooler V8[/td] [td] ₪ 325 [/td] [td]1[/td][/tr] [tr][td] [table][tr][td] [table][tr] [td]SSD :[/td] [td]OCZ AGILITY 3 60G 2.5\"…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by tepez,

אני מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר להצגת סרטי HD. אם אפשר להתאים את המחשב גם למשחקים, במסגרת התקציב. 1. יש לי שני דיסקים קשיחים וקירור למעבד שאני אשמח לשלב במחשב. התקציב (2500) הוא לשאר הרכיבים WD 10EADS WD 5000AAKS Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 2. המחשב יהיה בארון ולכן אין חשיבות למארז שוכב/יפה. 3. המחשב יחובר למסך פלזמה 50 HDReady ולמערכת רמקולים 5.1 (כנראה Logitech z5500). 4. המחשב יהיה דולק הרבה שעות ועדיף שיהיה חסכוני בחשמל ככל האפשר.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by tal1993,

* מטרות המחשב? בעיקר תכנות (eclipse, linux וכו') ושימוש ב-VMים. (עד 2 מכונות במקביל). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינץ'. מסך מאט. * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי רוצה שהמחשב ישרוד יותר מ-3-4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין. * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 1TB HDD * כונן אופטי? אם אפשר, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך…

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  25. שמעו המחשב בשביל דוד שלי...כלומר אני יכול לעשות לו מפרט לבד אבל מעדיף היתייעצות....הפנטיום 3 שלו שבק חיים והוא רוצה אחד חדש.... אני חשבתי על משהו כמו זה: פנטיוםD מאיזה דגם שאתם תמליצו לוח אם של ג'יגבייט או אסוס או לוח של אינטל למרות שעדיף שיהיה קצת פיצ'רים ובאינטל אין ממש(עדיף חברה מוכרת כי הוא קצת ישן בדברים האלה--למשל אסוס בשבילו זה ה-טופ-אם הבנתם) 512 או 1 ג'יגה DDR2 667...(תלוי אם ג'יגה ייכנס בתקציב) דיסק קשיח של 80 או 120 ג'יגה כרטיס מסך ממש פשוט על מנת לאפשר חיבור DVI לLCD שהוא קנה לא מזמן..הוא לא משחק לא כלום הכרטיס נטו בשביל DVI...אם לא הוא היה משתמש בOB ספק ומארז כבר יביאו לו בחנות שהוא ייקנה ממנה... העדפה מוחלטת לאינטל אז אין שום טעם בלנסות להביא מפרטים של AMD..…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.