עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by K1ko7,

אהלן! התלבטות קטנה על מעבד. שימוש וצורך - בעיקר שיעבוד חזק עם הראם והרבה תעסוקה של ריבוי משימות.(עוסק בפיתוח אתרים, תכנות, שרתים וכו', המון תוכנות שרצות במקביל ודפדפן שחוגג על הראם). גיימיג פחות חשוב אבל גם נכלל (וורזון). לוח אם וזכרונות קיימים: x570 elite wifi corsair 2x16 3200mhz cl16 vengeance lpx ההתלבטות היא בין 3700x ל5600x בגדול: ה3700 הוא 8/16 אבל חלש יותר בסינגל. וה5600 הוא 6/12 אבל חזק יותר בסינגל + מסדרה חדשה יותר. המחיר אותו מחיר ככה שזה נטו על הצרכים והתכונות של המעבד. תודה! https://www.cpubenchmark.n…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח, גמיש במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי מקצועי - מחשב עבודה. שימוש בתוכנות אדובי -בעיקר: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין . לעתים: אפטר ופרמייר. עובד גם על קבצים וקטוריים גדולים (רול אפים ושלטי חוצות). לא מתעסק בתלת מימד באופן מקצועי כרגע, אבל מתחיל ללמוד את התחום (blender) אז רצוי שהמחשב ידע גם לעמוד בזה. לא עושה גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג'…

3. אז ככה , אני לא גיימר רציני .. משתמש הרבה באינטרנט במקביל למשחקים שאני משחק על הדרך משחקים שאני משחק כרגע : Diablo 2 Resurrected Path Of Exile Apex Legends אני עובד מהמחשב בחנות אינטרנטית ומשתמש גם הרבה ב Teamviewer עם לפחות 4-5 חלונות שם ( לא משתמש בתוכנות נוספות אז קחו בחשבון שאני לא צורך הרבה תוכנות חוץ מכמה בסיסיות בלבד ) המפרט שלי : AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box Gigabyte GTX 1660 SUPER GV-N166SOC-6GD Gigabyte B450M S2H Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CMG32GX4M2E3200C16 ANTEC CASE GX202 Blue Led + Gigabyte 650W HP SSD 250GB EX900 NVMe 2280 M.2 Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracud…

4. תקציב: 2550 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד 100/50, לא יותר) מטרות/שימושי המחשב: משחקי רשת, משחקים בינוניים וטיפה כבדים (לדוגמא GTA IV, Assassin's Creed 1/2 - לא מחייב גראפיקה גבוהה). חלקים שכבר יש [לא צריך אותם]: צורב DVD. רמת שקט: לא הכי קריטי, עדיף כמה שיותר שקט אבל אם זה לא משפיע על המחיר. אובר קלוק: לא, אין מצב. חנות: משהו באיזור באר שבע... רק שיהיה משהו אמין וטוב (עדיפות לאייבורי). הערות: מינימום זיכרון 2GB, אם יש מצב לתמרן וזה לא ישפיע יותר מדי על המחיר אז 3GB או 4GB... (תכתבו לי כמה יעלה לי לשדרג לזה) המליצו לי לעבוד ב Dual channel בזיכרונות, אם זה נחוץ ויעזור אז בסדר. הולך להתחבר מסך 19 אינץ' CRT (עווה), בעתיד 19/20/21/22 אינץ' LCD. צריך דיסק קשיח של 500GB. שהכר…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by Kedem,

אני נוסע לזמן ממושך לארצות הברית וזקוק למחשב נייד לעבודה עם יכולת הפעלה נוחה בעברית. האם כדאי לרכוש מחשב נייד שם, או להביא אותו מהארץ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מעוניין במפרט מחשב לצורכי HD ישומים משרדיים, ריבוי משימות וקצת OC עד 5000 ש"ח (אין צורך לנצל את כל התקציב) מעבד Q6600 זכרונות: מתלבט בין אלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 760 ש"ח ל4GB http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=956 מעוניין ביותר מהירים (הצעות אחרות יותר משתלמות יתקבלו בברכה) א. האם יש אפשרות שהPLAT הם 800 אבל יותר איכותיים אז יותר מהירים? מארז וספק: חשבתי על AURORA+liberty 400 חשוב השקט של הספק (של המארז גם חשוב אך, אפשר להחליף מאווררים) או SONATA III או שאולי בכלל לא שווה להשקיע כ"כ הרבה באורורה ולקנות http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=444 או אפילו משהו יותר זול. ב. שווה להשקיע עוד טיפה ולקחת ANTEC NEO-HE? כונן קשיח: 5…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by Guy King,

אני צריך את המפרט בעיקר לשימושי אינטרנט, אופיס, סרטים ומוזיקה. המפרט כמעט לא ישמש למשחקים, לא ייעשה בו OC וחשוב שהמחשב יהיה שקט. בניתי את המפרט הבא: שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק Asus Xonar DX 7.1 Channel PCI E 350.00 ₪ - 1 1 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 471.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Gold PC3-8500 CL7 1.6v 468.00 ₪ - 1 1 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ 408.00 ₪ - 1 1 ANTEC Sonata III no PSU 347.00 ₪ - 1 1 Cooler Master Extreme Power Plus 390 Watt 174.00 ₪ - 1 1 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black 109.00 ₪ - 1 1 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX 520.00 ₪ - 1 1 Sparkle GeForce 9400GT…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by FiRePOweR,

שלום אני רוצה מפרט מבוסס AMD עבור עבודה משרדית בעיקר ( OFFICE + אינטרנט) שיכול להריץ סרטי MPEG בצורה מספיק טובה. צריך שיהיה כרטיס קול נחמד ( עדיף מובנה ) כרטיס רשת מובנה ( יש כרטיס מובנה ש XP לא צריך DRIVERS בשבילו ?? ). חשוב - אין לי צורך בדיסק קשיח , מקלדת עכבר ומארז ומסך. אם יש אפשרות לכרטיס מובנה זה טוב אבל שלפחות יהיה AGP לשים כרטיס אחר.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  9. היי חברים אני צריך דיסק קשיח חיצוני של כמה שיותר גיגה אחסון עליו רציתי לדעת מה האופציות העומדות בפניי תודה חשוב לציין שיעבוד עם ויסטה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by Nir47,

שלום חברים, מעונין לשדרג את המחשב-להחליף שילוש. אשמח לקבל את חוות דעתכם. מעונין למכור כיחידה אחת או בחלקים. מצורפות תמונות. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by asvg,

שלום מה זה touchpad במחשב נייד ומה שמו בעברית ?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. מעבד: core i5 -750 (דרך חבר) לוח אם: Asus P7P55D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4125&CatCode=601 או האם להעדיף :MSI P55-GD65 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4254&CatCode=601 במידה וארצה לעשות OC ואז אולי להעדיף זכרונות של 2000 כמו http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5761 קירור למעבד: Scythe Mugen-2 Rev.B http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5370&CatCode=553 מארז: עדיין לא החלטתי אם כדאי CM HAF 922 או להשקיע קצת יותר ולקנות CM SNIPER 495 שקל לעומת 680 שקל בהתאמה. זכרונות: G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5757 הבעייה העיקרית שלי היא שאיני יודע אם לא …

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by dj_horse,

מישהו יכול להתייחס בשבילי לכרטיסי מסך של שני המחשבים, ולעזור לי בהשוואה, איזה מהם מתקדם יותר וטוב יותר למשחקים? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8762&perur=2&t=1&c=441 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8569&perur=2&t=1&c=339 מה יכול להיות הסיבה לפערי המחירים שיש בהם, איזה הבדלים בגדול קיימים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by JOHNNALYZA,

שלום לכולם, אני רוכש דרך דוד שלי שמגיע מלוס אנג'לס (USA) את המחשב : http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/thinkpad/t-series/t450s/ המחשב מגיע עם אחריות לשנה, אבל הבנתי מדוד שלי שהאחריות תקפה רק בארה"ב. האחריות חשובה לי. אני רוצה אפילו 3 שנות אחריות. מה עלי לעשות על מנת לרכוש אחריות בארץ ? האם עלי לרכוש את המחשב כפי שהוא (עם שנה אחריות) ולהביאו לארץ ואז לקנות אחריות בארץ מאחד הספקיות (ולהרחיב אותה ל 3)? ואם כן איך, איפה, מה מו מי ? האם ישנה אפשרות דרך האתר של לנובו לגרום לאחריות להתקבל בארץ? אשמח לתשובה.

15. Started by thewhiteark,

פורום מפרטי מחשב שלום, אני מעוניין במחשב גיימינג תקציבי, להלן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פולאאוט 4, ויטצ'ר 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כ-21" (פשוט Full HD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות שניתן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  16. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה וסרטים, משחקים כבדים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15" * רזולוציית המסך? מחפש משהו כמו 1920x1080, שיהיה חד ונעים לעין אבל לא רזולוציה מפלצתית שתפגע בביצועים בעת משחק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שאפשר ממחשב גיימינג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שאפשר ממחשב גיימינג * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מוכן לחרוג באיזה 500~ ש"ח בשביל 1TB + עוד 128GB או יותר SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לטווח ארוך שניתן לממש בארץ …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by meirdor,

תשמעו שמתי לב שבפורום בקושי מדברים על ניידים תוצרת TOSHIBA רציתי לדעת בכלליות איך הם בהשוואה לחברות כמו LG ן DELL למה יש דגם קצת יקר 5400 ש"ח שנקרא SATELLITE A-200 23P עם מעבד T7500 וכרטיס HD2600 .אני יודע שמבחינת מפרט הוא מעולה ויכול לשמש אותי גם ללימודים באוניברסיטה וגם להחזיק בכיף לשנתיים לכל המשחקים (למרות שאני לא גיימר אולי פיפא......) אבל הוא יקר ובחו"ל יש עליו ביקורות מעולות אבל בארץ הדעות חלוקות...אני רוצה לדעת שזה לפטופ שיחזיק לי למשך כל התואר ויסחב שמעתי גם ביקורות רעות מאוד על "מפעיל " נותן האחריות שלהם.התלהבתי מאוד מהחומרים החיצונים שלו ואיכות ההרכבה אבל חשוב בעיקר מה שבתוך הקנקן ולא מבחוץ....וכסטודנט לא יהיה לי תקציב לשפוך עוד 5 K על תיקונים או אחד אחר.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by gibm,

מסך 12" T8100 2 גיגה ראם כ. מסך 8400GS ומשקל 1.86 ק"ג. האם מישהו שמע על אמינות ואיכות ההרכבה של סמסונג (יש לי מוצרים אחרים של החברה ואני די מרוצה). במחיר דומה (טיפה פחות מאלף יורו) ראיתי גם מחשב HP Pavilion dv2899ef Artist Edition עם מסך 14.1 מפרט מעט יותר עשיר (HDMI) אך במשקל 2.5 ק"ג. איך המחשב הזה האם הוא יותר אמין? תודה.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by most,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23-24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by Osher Cohen,

מחפש מחשב נייד לשימוש עצמי ללימודים סרטים וכו..שיהיה מחשב טוב. בתקצחב של 2000 עד 2500

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by amisha,

רציתי לדעת אם יש מחשבים ניידים עם הפורט המקבילי \טורי כיום ?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  22. שלום, מפאת חוסר מקום אני מעוניין במחשב "טוב" עם מארז HTPC לצרכים משרדיים, לפי השאלון הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? משרדי, ניגון תכני FHD, גלישה וכן הצגה על שני מסכים (אחד מחשב DVI והשני מסך טלוויזיה HDMI). 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא , גם לא מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? 8 ומעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות ראשל"צ, אבל אפשר תל-אביב . 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3 , מעבד i5 עליו כרטיס גרפי אנטגרלי INTEL HD4000, צורב DVD, זכרון 8GB מהיר (1600), דיסק 1 טרה (עדיפות ל 2.5…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  23. שלום רב! יש לי DELL 1545 חדש עם Vista home premium x64 הוא עובד בסדר רק משהו אחד נורא מעצבן. על כפתורי ה F יש כפתורי קיצור כגון הווליום, רשת אלחוטית, וכדומה. בלחיצה על הכפתור מתבצע הקיצור וכדי להשתמש בכפתורי ה F צריך ללחוץ על כפתור ה Fn. ההפך מהסטנדרט שאני מכיר בכל המחשבים. זה נורא מעצבן כיון שאני מרבה להשתמש בקיצורים של ה F, רק תחשבו שכדי לצאת מחלון צריך ללחוץ Fn+Alt+F4 אשמח מאד אם ידוע למישהו על אופציה או תוכנה כלשהי ההופכת את הקיצורים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by ding,

הצרכים שלי זה: משרדי בעיקר -מוזיקה קצת פוטושופ והרבה גלישה. משחקים הכי כבד זה AOEIII Assassin's Creed *אני לא איזה גיימר שרוצה הכול על high שיפעל ויראה טוב. בלי OC מה שחשוב לי שיהיה זה : עכבר הכי פשוט לייזר (עם בכלל עושים עם גולה עדיין) מקלדת פשוטה עם מקשי קיצור ובלי אותיות ברוסית רמקולים 2.1 -משהו די איכותי של לוג'יטק עד 250+- מסך 22" רחב(לא אכפת לי מניגודיות שמניגודיות..אני לא שם לב לדברים האלה) כרטיס מסך של ATI מעבד של AMD 2ג'יגה זיכרון ולפחות 250 ג'יגה בהר דיסק מארז שקט בלי אולטרות ושטויות כאלה שיעשה את העבודה המפרט בTMS בלבד! כולל הרכבה תודה למי שיעזור הנה משהו שהרכבתי לבדי http://tms.co.il/preview/spec/x9u5qwzs

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  25. רוב השימושים שלי הם אינטרנט שירים סרטים הורדות אבל אני לא מבין למה אין יציאת HDMI? במחשב כזה? בכל המחשבים הניידים של אפל אין יציאת HDMI? יש איזה תחליף לזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.