עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתלבט אם לקחת אינטל כפול ליבה כמו 930D או ללכת על VENICE 3500 ??? זה המפרט שאני הרכבתי מה אתם אומרים עליו? 1 AMD Athlon 64 (3500+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,126.91 ש"ח 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - original C2.5 - קירור נחושת לזיכרונות - פריים קו לא תודה 519.92 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8N51PVMT-9 - 939 (NVIDIA GeForce 6150) - mATX 610.74 ש"ח 1 WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II - קירור לדיסק הקשיח לא תודה 498.76 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 276.77 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6c29 300w MIDI ATX (black) TOWER CASE 290.51 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,323.61 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 3,223.91 ש"ח

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  2. אני זקוקה למפרט לרכישת מחשב לעריכת וידאו ותוכנות גרפיקה, ולשימוש ביתי, כולל מסך 22", ssd 24G, ספק כח... אם אפשר גם כולל עלויות. תודה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. שלום. קיבלתי הצעת מחיר למפרט לעריכת וידאו ועבודה בAUTOCAD על סך 3650 שח. אשמח לשמוע דעות על תוכן המפרט והאם הוא מתאים \ תואם את המחיר?? המפרט הוא מארז IN WIN ספק כוח A.PFC 550W FAN12 CI-POWER CWT לוח DH67BL B3 H67 DDR3 INTEL מעבד 2.8HZ 6MB CORE I5 1155 QUAD 2300 זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ [b כפול 2 כ.מסך QUADRO 600 1G-3 PCIE PNY דיסק קשיח פנימי 500GB SATA 3 7200 16MB WD צורב GH22NS SATA LG DVDX22 DL כ. רשת אלחוטי עד TL-WN551G TP-LINK PCI 54MBPS כרטיס 3EXT+1 INT FIREWIRE PCI ללא מערכת הפעלה כר. רשת 1G LAN מובנה בלוח אם כ.קול 7.1 מובנה בלוח אם תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. קיבלתי מפרט חדש ואשמח לשמוע דעות והצעות לשיפורים.. מעבד: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1261 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪59 לוח אם: Biostar TH67B H67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪419 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W כמות: 1 - מחיר: ₪532 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪217 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪200 כרטיס מסך: PNY nVIDIA QUADRO FX600 1GB GDDR3 PCI-E RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪883 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪97 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מ…

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב הש…

6. Started by Kzer-Za,

הי, אני עוזר לחבר לקנות מחשב לעריכת וידאו. יש לי כיוון כללי, אבל אין לי שום ניסיון עם חומרה שמומלצת לעריכת וידאו. 1. מה התקציב? 5000 ש"ח ניתן לחרוג עד 6000. 2. שימושי המחשב? תחנת עבודה לשימוש שוטף הרצת הרבה תוכנות במקביל עריכת וידאו (כרגע לא HD אבל אם אפשר לבנות מפרט בתקציב שיהיה רלוונטי גם ל-HD אז רצוי) גיימינג הוא מותרות (בבחירת כרטיס מסך בשביל עריכת וידאו יהיה רצוי שיתאים גם לגיימינג בינוני - אבל לא על חשבון משהו אחר) תוכנות: Adobe Premier, Adobe After Affects - שניהם (CS6). מסך ברזולוציה: 1680x1050. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב ה…

7. שלום לכולם, אני עורך וידאו, בתוכנות הבאות : אפטר אפקטס AFTER EFFECTS פריימייר ADOBE PREMIERE פוטושופ ADOBE Photoshop אביד AVID MEDIA COMPOSER שיתאים לעבודה, לרינדור, בעיקרון, הוא יהיה על XP 64 ביט או WIN 7 תלוי בתאימות של כל התוכנות . תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by avraham13,

אני עורך בavid ו- premiere, ו- אפטר אפקט. אני מחפש לקנות מחשב עריכה לנ"ל מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by WizMaster,

ערב טוב, בד"כ הייתי מסתדר אבל בחומרה הספיציפית הזו אני קצת פחות מבין. אני צריך מפרט לטובת עריכת ווידאו וקצת פוטושופ, חשוב שיכלול 2 מסכים. אם אתם צריכים עוד מידע אז תגידו. תודה.

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  10. רק מחשב ללא מסך מקלדת וכו' צריך כרטיס מסך עם כמה שיותר CUDA או שעדיף ללכת כבר על הMAC PRO? תודה

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  11. אני צריך מפרט למחשב שמיועד לעריכת וידאו... וגם רציתי לדעת האם יש ערך כלשהו לכרטיס מסך בשביל עריכת וידאו...אם לא אז אפשר לשים את הכרטיס מסך המינימלי ביותר.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  12. התקציב קצת לחוץ אבל תנסו לעזור לי פה, צריך בשביל חבר מפרט לעריכת וידאו בתקציב של עד 4500ש"ח כולל מסך עדיפות גדולה לאינטל ומסך בגודל 19' צפונה העבודה על המחשב לעריכת וידאו תהיה בעיקר עם Premier עדכון: אין צורך בכרטיס טלווזיה, רק firewire

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך כמה יותר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו בעיקר בעזרת SONY VEGAS א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).SONY VEGAS תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ward,

אני צריך מחשב לעריכת קטעי וידאו שצולמו במצלמת וידאו אולטרא דיגטלית . ( המחשב הוא לצלם וידאו דיגטלי מקצועי .) אם אפשר לעזור לבחור את הרכיבים המתאימים ביותר לעבודה זו !! כרטיס מסך לא צריך להשקיע, ללא מסך וציוד היקפי . ההשקעה צריכה להיות בגודל ההארדיסק ואפשרויות חיבורי הוידאו (הכניסות ויציאות) כל הבהרה בבקשה להגידד תודה מראש

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  15. Started by guyyug,

שלום אני מעוניין בהמלצה במפרט לעריכת וידאו עדיפות גדולה לאינטל מסך 21 או גדול יותר התקציב לא כולל ציוד היקפי אין צורך באפשרות שדרוג עתידי שקט רמה 7 לא יעשה OC לא ישמש למשחקים דיסק 1T אשמח להסבר קצר מה בכלל אני אמור לחפש במחשב כזה (כרטיס מסך חזק/הרבה זיכרון/מעבד) תודה מראש לכל מי שיכול לעזור גיא

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by omrit,

היי, אני מחפש מחשב באיזור ה4000 ש"ח לעבודה עם premiere (עריכת וידאו). כולל עכבר ומקלדת וללא מסך. תודה!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  17. מחשב שישמש בעיקר ל-Avid ו-Adobe Premiere, עריכת סרטי HD ו-Full HD. צריך יציאת HDMI. קשיח לפחות 1TB, מסך 23" ברזולוציית FHD עם פאנל כמה שיותר איכותי לעריכת סרטים, וכרטיס רשת אלחוטי. כמו כן צריך גם חלונות 7 ואופיס חוקיים. במערכת הפעלה יספיק לדעתי Home Premium, באופיס גרסה מוגבלת תספיק. צריך גם כרטיס עריכת וידאו\טלביזיה, מתוך כוונה לחבר את המחשב למצלמת וידאו. לא בטוח, אבל נדמה לי ששילוב של AMD ו-NVIDIA יעבוד פה טוב: תוכנות כאלה ינצלו אם אני לא טועה את כל ה-8 ליבות במעבד, וגם כרטיס מסך של NVIDIA שיהיה שם כי כתוב באתר של Adobe ש-Premire תומך בהאצת חומרה על גבי GeForce, Quadro ו-Tesla. פתוח להצעות אבל, אף פעם לא התעסקתי עם הנושא של עריכת וידאו. מחנות שיושבת במרכז או עושה משלו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K עם אפשרות לחריגה קלה (עד 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב? עריכת וידאו, עם אופציה לגיימינג. עבודה עם תוכנות עריכה כגון אוויד, פריימר בפרוייקטים כבדים ב-HD) ללא עבודת תלת. מבחינת גיימינג: דיאבלו 3, משחקי אסטרגיה למינהם. עבודה עם שני מסכי 21" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?וינדוס שבע 64 ביט. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  19. . מה התקציב המקסימלי? 15,000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,000 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערכית וידאו כבדה, עבודות גרפיות כבדות וגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, שימוש תדיר בפרמייר, אפטר אפקטס, אילוסטרייטור ופוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטמן ארקהאם נייט, רוקט ליג, פר קריי 4, קול אוף דיוטיו בלק אופס 3, gta v, פולאווט 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 16000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איפה שאפשר לחסוך אז לחסוך אבל אם זה יהיה שידרוג ששווה את זה אז אפשר גם לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית מורכבת + תלת מימד + עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AFTER EFFECTS + MAYA + PHOTOSHOP + REELFLOW + LIGGHTROOM + CINEMA 4D + 3D MAX פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על 2 מסכי DELL 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. הי, אני צריך בבקשה המלצות על מפרט מחשב מתאים לעריכת וידיאו בפרמייר ועיבוד תמונה בפוטושופ בתקציב (לא כולל מסך) של עד 6000 ש"ח, אפשר גם פחות. המסך שחשבתי לקנות הוא 2408WFP של Dell. תודה, מורן

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  22. שלום חברים יקרים, ובכן לאחר כ 8 שנים (סלרון 1.6 - ו 512 מ"ב) ששירתו אותי בהצלחה החלטתי שזה הרגע להתחדש. ובכן בנוסף לשימושים הרגילים (אינטרנט, אופיס וכו) אני מתכוון לערוך וידיאו ביתי (בעל ניסיון ולכן יידרוש משאבים) ושהיה לו פוטנציאל למשחקים עתידיים לילדי (בן 5 ו 2). אשמח אם תוכלו לייעץ לגבי מיפרט מתאים - תקציב של 4-6K. תודה ואני בטוח שזה יעזור לאנשים נוספים (מזמן כבר לא נדון כאן מחשב לעריכה... לפחות ממה שניסיתי למצוא) טל.

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות מפרט לעריכת מוזיקה בסביבות 6000 ש"ח(אפשר לעלות קצת) משחקים לא מעניינים אותי. את המפרט בבקשה תרכיבו בלמיר, אני קונה משם: http://www.lamir.co.il אני צריך: מעבד - אני רוצה 64 ביט, השאלה היא האם כדאי אינטל או AMD? כדאי אולי DUAL CORE? לוח - אני צריך לוח חזק של אינטל, אסוס... כרטיס מסך - לא אכפת לי שיהיה משולב על הלוח אם, כמו שאמרתי אני לא משחק במשחקים. זיכרון - 1-2 ג'יגה של מושקין אני חושב הארד דיסק - משהו כמו 250GB, מה דעתכם על איזה SATA II עם זיכרון מטמון 16MB? כמה RPM? צורב DVD כלשהו מארז טוב, עדיף לדעתי של קומפיוקייס אבל תגידו לי מה אתם חושבים מקלדת ועכבר כרטיס קול שהוא לא ONBOARD, צריך שיהיה כרטיס קול טוב. אני רוצה לחבר אותו למערכת סטריאו שלי. וכ…

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, לא לעבור את החריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להוסיף עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד(כבד), עריכת מוזיקה(כבד, פרנסה עתידית), עריכה גראפית(מזדמן) משחקים: שיריץ על ULTRA במשחקים עכשווים כגון BF4, FC3 ,COD:GHOSTS,MINECRAFT+SHADERS תוכנות: Cubase Fl Studio Adobe Photoshop Sony Vegas -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

25. שלום לכולם אני צריך עזרה amd athlon64 3500 2.2Ghz 90nm thermaltake xp-90 gigabyte k8ns ulrta 939 ocz el pc3200 ddr400 rev2 512 x2 w.d 74GB 10000RPM antec sonata 380w nec 3520 DVD RW gigabyte 9550 128mb עכשיו אני לא כול כך בטוח בלוח הזה (מחשב למוזיקה) McFLy תתחבר אח לאיי סי קיו תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים