עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: רצוי Dual2core. או המלצה לכל מעבד שיהיה מספיק טוב. מנימום מהירות מעבד: 1.7GHz. זיכרון: חצי ג'יגה. דיסק קשיח: 60-80GB. צורב. תקשורת אלחוטית: WiFi חובה. Bluetooth אופציה. מסך: לא קטן מ- 14.5" כרטיס מסך וכרטיס קול לא חשובים. המחשב מיועד לסטודנטית. לא לדברים כבדים מדי, אבל הוא יחליף מחשב רגיל , מפאת חוסר מקום. אשמח לכל עזרה כל שהיא.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by timtamtim21,

אני מחפש מחשב בייתי (אינטרנט וכ') אבל שגם אוכל להריץ עליו משחקים חדשים כמו CALL OF DUTY 2 וכ'.. הוצע לי המפרט הבא .. תוכלו בבקשה להגיד אם הוא עונה על הדרישות ואם לא מה עליי לשדרג בו.. תודה רבה!! Thermaltake V3 Window Black Seasonic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm Gigabyte GA-MA78LMT-US2H Retail AMD PHENOM III x4 955 Black Box Evercool BUFFALLO AM2/3 DDR 3 2G/1333 Kingston Samsung HDD 1.0TB 32 MB SATA II Sparkle GTX460 768 GDDR5 HDMI PCI-E Retail DVDRW LG GH22-NS40 X22 SATA Bulk BLACK Cooler For Case Raidmax 120 mm וכן לגבי המסך LG TFT 22" W2243S-PF 5ms Wide

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,COD BO2,PS2,FC3,AC3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : מסך חדש,אז FHD , 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by trxman,

היי! אני צריך מפרט למשחקים כבדים ב6 אלף. (כולל ציוד היקפי). בבקשה :]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אחרי בדיקה יסודית למדי של הפורום שלכם (ותודה לכל נותני העצות!!!) החלטתי לקנות את המחשב הבא בתקציב של 3.5k לערך: מעבד :core 2 duo E6300 לוח אם: ABIT AB9 S775

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  6. שלום לכולם , אבא שלי GAMER ורוצה לשדרג מחשב שקנה לפני 4 שנים. המארז והדיסקים קשיחים נשארים. זה המארז אני מקווה שהוא יתאים לכ.מסך חדש.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_859&products_id=5425 בכל מקרה מה שחשוב בעיקר זה שיהיה 4GB זיכרון פנימי , מעבד כפול ליבה 6600 או מרובע ליבה Q6600 במידה ויכנס בתקציב. בנוסף כ.מסך 8800GTS או ATI 2900 כלשהו. אנחנו לא מבינים היום מה עדיף כל כך אז אנו צריכים עזרה מכם. המחשב יהיה מחובר למסך 20.1 רחב של סמסונג. רצוי לציין - לא מתוכנן OC בכלל ! אבא שלי לא ממש מבין בזה.. חישבנו את התקציב כך - זיכרון 4GB חברה מוכרת כמו G.SKILL בערך 1200 שח. מעבד כפול ליבה 6600 - 1200 שח. לוח אם - 1000 שח. כרטיס מסך - 1800 שח. ספק כח טוב -…

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by koof,

הי כולם, שימושים: מצגות (דרך מקרן), אימיילים מרובים, מסמכים בWORD, אינטרנט. שיחות skype מרובות, כולל ווידאו. חיבור למסך LCD לצורך מצגות וסרטים. המחשב נייד ברמה היומיומית - אבל לא מוכן לוותר על מסך 15 (בעית עיניים - לא נתון לדיון) ראיתי המלצות על lenovo edge 15 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=NVLG-RIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he זה המכשיר היחיד שלא תומך בwifi בתקן N. מה ההשלחות של זה בחיים? אני מבין שזה לא יאפשר סטרימינג של HD - אבל חוץ מזה? תהיה דרך לשדרג את זה בעתיד (במחיר סביר?) ראיתי גם ביקורת שלילית על המסך שלו: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5656 מישהו ראה והתרשם? איפה אפשר לראות את המכשיר? עידכון קל: ראיתי…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - AVID. ללימודים ופרנסה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

9. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב למטרת אופיס, סרטים (עם אפשרות חיבור לטלויזיה) ואינטרנט. התקציב הוא עד 1500. הכי חשוב שהמחשב יהיה יציב נפשית (למרות שאני יודע שזה קשה במחירים האלו)... (התקציב הנמוך הוא לאור העובדה שאני צריך 3 מחשבים כאלו...) אשמח לתשובה מהירה, תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  10. היי. אני מתכנן לקנות מחשב שישמש עבורי גם לעריכת וידאו ופסקול וגם למשחקים. מבחינת עבודה - אני עובד עם Cubase 8.5, ועם Premiere Pro וPhotoshop - הרבה פעמים במקביל, לפעמים גם 40 שעות ברצף (זמן עבודה + רנדורים וכיו"ב). אני צריך לדעת שכל הרכיבים שאני קונה יעבדו בצורה אופטימלית עם שלוש התוכנות האלה. בנוסף אני צריך כרטיס קול חיצוני איכותי, עם חיבורי MIDI וכניסות/יציאות RCA, שיספיק לי כדי להקליט שירה/גיטרות דרך מיקסר פשוט יחסית (אמור לעלות בסביבות ה-1500 שקלים). מבחינת גיימינג - המשחקים שאני כרגע מתכנן עליהם הם Overwatch, Civilization VI ו-Witcher. המליצו לי להסתפק כרגע ב- Radeon R9 280X Windforce שעולה 500 ש"ח בבלאק פריידיי (יש מבצע גם על ה-Geforce 1050 ב-800 ש"ח …

11. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם בכוונתי לרכוש מערכת מחשב חדשה עם תקציב עד 10k ש"ח.כאמור,המחשב ישמש לעריכת סרטים ותמונות,הורדות ומשחקים לא כבדים. הייתי מבקש מפרט מבוסס אינטל כדלקמן:מעבד,לוח אם טוב שיחזיק שנתיים-שלוש ויתן אפשרות שידרוג,זיכרון איכותי עד 1G, דיסק קשיח גדול,אחד נוסף נשלף או חיצוני,כרטיס מסך ממוצע עד טוב,dvd,צורב dvd,פלופי,כרטיס טלויזיה,מודם ,מארז עם איוורור טוב,מקלדת ועכבר אלחוטיים ומסך איכותי 19".אין צורך ברמקולים. תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לוח אם PC-Chips AMD 3600Pro מעבד AMD Athlon XP 2600Plus דיסק קשיח 7200RPM בנפח 40GB זיכרון 512MB DDR 400Mhz עם אפשרות שדרוג עד לנפח של 2GB! כרטיס מסך איזה שאני רוצה.. כרטיס קול AC97 6 יציאות USB, מתוכן 2 יציאות בחזית המארז אגב... 1000 שקל בלבד.. חחח אני רוצה לשאול על מעבד שלא מוכר לי בכלל... מה אתם אומרים? ברור שלא הטופ.. אבל שווה למשחקים?? הלוח אמ יתאים לשידרוג בעתיד? -תודה...-

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  13. היי, אני כרגע בארה"ב ליומיים הבאים, זה מה שקניתי היום -> Radeaon HD5850 + Radeaon HD5850 Intel i7 950 Gigabyte X58A-UD3R Crosair Dominator-GT 3x2g 2000mhz רציתי לדעת האם השילוב טוב? ובסדר מבחינת ניצול המערכת (האם הזיכרון מתאים ללוח וכדומה..)? והאם יש מוצרים אחרים שיתאימו יותר? ואיזה רכיבים ישלימו את הפאזל באלגנטיות? (ספק כוח, קירור, מארז) התקציב בסדר גמור, אז תרגישו חופשי.. תודה מראש, ליאור.

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש מחרותיים. המפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-P35-DS3L G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail Western Digital 500Gb 16MB AAKS Compucase HEC 6A19 400TRT Black Asus DVD-RW X20 Sata Black Retail מחיר: 3,000 ש"ח. ברצוני לדעת אם הספק שבא עם המארז הנ"ל יחזיק את המערכת בצורה טובה ? בנוסף האם תיהיה לי אפשרות לעשות OC עם הספק הנ"ל ? נ.ב אם יש הצעות לשיפור המפרט אני ישמח לשמוע. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by AboveBeyond,

שלום , האם סוללה במחשב בעל כרטיס מסך חיצוני תחזיק יותר זמן או פחות זמן מאשר מחשב ללא כרטיס מסך חיצוני תודה!

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות נייד מחודש מהסדרות העסקיות של השנתיים-שלוש האחרונות באיזור 1500ש"ח. מישהו יכול להמליץ על מקום טוב? עדיף בארץ אבל אפשר גם מחו"ל- מכיר רק את newegg אבל הם לרוב לא מפרסמים מפרטים מלאים/מדוייקים וגם לא עונים לפניות לגבי מידע יותר ספציפי על מפרט.

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין בהצעות למפרט של מחשב בעלות מקסימלית של 4K ש"ח, המחשב מיועד בעיקר למטרות עיצוב גרפי ולכן חשוב שיהיה לו כרטיס מסך חזק ויכולות עיבוד גרפיות גבוהות. רעש וכו' בעל עדיפות נמוכה יותר, כן רצוי קירור סביר. אני מעוניין גם לשמוע האם למטרות אלו עדיף אינטל או AMD במעבד ו-Geforce או Radeon בכרטיס המסך? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  18. Started by yaish,

אני צריך המלצות למפרט ללא מסך וללא רמקולים בשביל מחשב שיוכל להתמודד עם עריכת מוסיקה בלי שום בעיה ועם כל משחק שלא יבוא.. :s05: אודה על העזרה, אפשר להתגמש עם המחיר (כלפי מעלה ;D )

• 14 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by 0torpedo,

שלום, אני הכנתי מפרט מחשב, רציתי לקבל חוות דעת ממכם עליו\ הצעות לשיפור \ הערות. בנוסף יש לי 2 שאלות: 1. מה ההבדלים בין לוחות אם. אני רואה לוח אם שתואם את החלקים שאני צריך ב400~ שקל ועוד אחד ב1000+ .. מעבד,ראם, כ.מסך אני יודע מה הסיבה להבדל בין המחירים. אבל בין לוחות אם - לא. אז אשמח להסבר. 2. למה כ.מסך 2GB עולה יותר זול משני כ.מסך של 1GB (מן הסתם אותו אחד) מה ההיתרונות, אם בכלל, בין שניהם. הערות : **יש לי במחשב מ2008 מעבד I7 920 2.66GHZ 8MB כדאי להשאיר אותו? הוא יותר טוב מI5? (למרות שהוא על מחשב כבר 4-5 שנים יש לו תושבת 1366 ככה שאם כן הלוח אם צריך גם לשנות. **האם כדאי להוסיף עוד ראם? מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray 915₪ לוח אם…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אחותי נמצאת כעת בארצות הברית ואני רוצה לקבל המלצה דגם לפ טופ... אין לי דרישות גבוהות מידיי למפרט: - מחשב בעיקר לשימוש ביתי - הולך ליהיות מחובר בעיקר ל LCD - לשימוש למולטימדיה מוזיקה וכו' - לא לצורך גיימינג - חשוב מאד יכולת לצפייה ב HD דרך ה-LCD הבנתי שמומלץ בעיקר לקנות מחשבים של dell מארצות הברית כמה זה נכון?? למרות שהמפרט לא כזה רחב אני מעוניין חברה איכותית ולא סתם... לגביי תקציב אני לא יודע איזה סדר גודל צריך להעמיד למחשב נייד כזה! תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  21. אז ככה הרכבתי לעצמי מפרט, שניתי אותו מספר פעמים אבל אני מאמין שעכשיו זה המפרט הסופי: לוח אם: DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR מחיר: 1,365 ש"ח נמצא אצלי! זכרונות: OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special מחיר: 1,950.00ש"ח נמצא אצלי! CD ROM: LG CDROM X 52 Black Bulk מחיר: 125 ש"ח נמצא אצלי! צורב דיווידי: NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk מחיר: 393 ש"ח נמצא אצלי! כונן דיסקטים: מחיר: 65 ש"ח Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black נמצא אצלי! ספק כוח: OCZ PS 600W ATX POWERSTREAM מחיר: 1,245.00ש"ח נמצא אצלי! מארז: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000BWA מחיר: 815 ש"ח נמצא אצלי! תוספות: עכבר: Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse מחיר:…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Arikation,

שלום לכולם.. המפרט שלי כפי שמופיע בפרופיל ליעיל... רציתי לשדרג את המערכת וכל הקטע של ה I7CORE לא בטוח שהוא הכרחי.. (אולי אני טועה..) בכל מקרה יעודו של המחשב הוא משחקים.. השאלה שלי היא מה כדאי לעשות ..? להחליף כרטיס מסך?.. (295, 285,) .. ? טרייד אין על הכל ? רק על הכרטיס מסך אולי..? תודה מראש, אריק.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by eskilo,

שלום רב לכולם! אני מחפש מפרט למחשב לאבי היקר, שימושיו במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט ועריכת קבצי אופיס, אך סביר להניח שמדי פעם יהיה שימוש במחשב הזה בתוכנות עריכה גרפית כמו פוטושופ,פלאש ואילוסטרייטור.מעבר לכך, צפייה בסרטים בחיבור ל-LCD באיכות צפייה טובה זה גם חשוב לכן חובה שיהיה חיבור DVI/HDMI וכרטיס מסך שיוכל להריץ סרטים ב-1080P בלי בעיה.. את המחשב אנו מתכוונים לרכוש ב-KSP אשדוד(קנינו משם כבר מס' מחשבים ואנו מאוד מרוצים). מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט. התקציב הוא בכיוון 3500 ש"ח, אך מכיוון שזה אמור לכלול מסך זה יכול לנוע גם לכיוון 4000 ש"ח. אביזרים נלווים נוספים שצריך זה רק מקלדת ועכבר - עדיף אלחוטיים, רמקולים הכי בסיסיים שיש וזהו. האם יש למישהו מפרט מומלץ בשבילנו? מצפה לתשובת…

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  24. התקציב הוא כעד 3000 מחשב לשימוש יומיומי - אופיס, סרטים(HD), גלישה, מבחינת גודל לא קריטי , כי רב הזמן הוא יהיה מחובר למסך(או לטלוויזיה לחילופין). בנייד (הגוסס) הנוכחי יש לי EVO 840 250GB , מניח שניתן להעביר אותו למחשב שארכוש(וניתן להוזיל עלויות אם זאת אופציה ראלית). אין חובה למערכת הפעלה עם המחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית \ גלישה ביתית וצפייה בסרטי HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. צריך מפרט למחשב עד 4000-5000 למשחקים עכשו עדיף כמה שיותר קרוב ל 4000 ושיהיה חזק כי ראיתי שיצא Intel Core 2 Duo E6850 3.00GHz 1333MHz 4MB $266 אז אני מעדיף אותו תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.