עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jackass22,

שלום לכולם רציתי לשדרג את המחשב שלי, המטרה בשדרוג להריץ משחקים בצורה נורמלית ושיפור כללי של הביצועים. המפרט שלי : מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ זיכרון - 1.0GB Dual-Channel DDR2 @ 334MHz (5-5-5-15) לוח אם - Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-M51GM-S2G (Socket M2) כרטיס מסך - 256MB GeForce 7600 GT (Leadtek) ForceWare version בנוגע לזיכרונות אני יודע שהלוח תומך עד 4GB DDR2 אז אני צריך המלצות לזיכרון טובים ואמינים. בקשר לכרטיס מסך האם אני מוגבל מבחינת הכרטיס שאני יכול לקנות? אני יודע שיש בלוח את חיבור הPCI-E X16 אבל אין לי מושג איזה כרטיס מתאים לי. אשמח לקבל עזרה ותודה מראש על התשובות.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  2. שלום לכולם תודה על העזרה!!! אני רוצה לקנות מחשב כולל מסך למשחקים חדשים ב-4000ש"ח... תודה :)

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by welb,

אהלן, התקציב שלי נע בסביבות ה-1000$, מצאתי 3 מחשבים שלפי דעתי מתאימים לצרכים ולתקציב. הראשון של (lenovo (950$ השני של (dell (1,105$ והשלישי של (HP (1,134$ מי מהם עדיף?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  4. טוב אז אחרי ריצות שאלות בלגן אחד גדול והרבה התלבטויות מה לקנות בכמה ולמה ... אמרו לי לגשת לאתר הזה ופה אני יקבל את התשובה לכל שאלתי אז באמת תודה לעוזרים ... אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם לסרטים אינטרנט ופה ושם משחקים כי אם יהיה לי מחשב נייד נראה לי שיהיה לי יותר זמן לשחק משחקי מחשב פה ושם בצבא השאלה שלי איך המחשב הזה למכיר שלו? ושבבקשה משהו יומר לי אחד ולתמיד איך הכרטיס מסך שלו ... כי ראיתי אנשים שרושמים שהוא טוב וכאלה שלא בקיצור לא הבנתי כלום ועוד שאלה יש הבדל גדול בין ה core i 5 ל core i 3 ? כי הפרשי המכירים די רציני ושוב אני חייב אין לי הרבה לבזבז חחח משחקים שאני כנראה ישחק? אני מאמין coll of duty ועוד משחקי לחימה כאלה ואחרים מפרט של המחשב : מעבד Intel® Cor…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by g_a12,

זה מחשב נייד במצבע ומקבלים טלוויזיה מי שקונה http://www.wesell.co.il/click/DaHtqFJWukC8EUE/fM0QaybcbM1alS5/TsDaHtqFJWukC8EUEtS

6. **** דולר Intel 2.8 262 p4p800 deluxe 139 Kingston2*256 2*56 maxtor 120GB SATA 119 V9950 ULTRA DELUXE FX5900 580 **** ש"ח Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON 314 Microsoft Wireless Optical Desktop USB 3Y 304 Creative Inspire 5200 770 LG DVD 16*48 199 WD 120GB s-ata 7200RPM 8MB BUFFER WD1200JD 3Y 660 זה או המקסטור בראשון או הWD בשני זה פשוט משני חנויות אני קונה את המחשב. כדאי?(איך המחירים) נ.ב יש כרטיס רשת וקול הלוח אם ככה שאני לא צריך לקנות(או שאני יקח משמחשב הישן שלי) וזו עוד שאלה: כ…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  7. טוב אז ככה: לוח ASUS P4P800 DELUXE מעבד INTEL 2.8 HT זכרון 512 DDR DUAL CANNAL מארז MIDI ATX ספק 400 וואט סידי רום DVD TOSHIBA צורב ASUS 52X32X52 מסך LG FLATRON הארד SEAGATE 120 GB SATA כרטיס מסך READON 9600 128 DDR ASUS כל זה 5500 שח כולל מעם מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  8. אהלן בוקר טוב אני צריך המלצה למחשב לצורך עבודת גרפיקה , אילוסטריטור, פוטושופ, אינדיזיין, פרימייר, אפטר,סאונד בוטס, פלאש אלו הן התוכנות העיקריות , מסך אני מתכון לקנות יותר מאוחר . אשמח לקבל המלצה למחשב חזק, כולל עכבר ומקלדת כמובן . תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by Lior Bracha,

כמה מחשב כזה יכול לעלות יד שניה ? מעבד: Q6700, 2.66GHz, 8MB לוח אם: GA-G31M-S2L זכרון: Kingston DDR2 2GB 800MHz הארד דיסק: WD5000KS S-ATA II 500GB 7200rpm 16MB מארז וספק כוח ג'נרי: EZ COOL H-550D-F25 (ספק כ400-450 וואט) כרטיס מסך אין, ON BOARD... המחשב בן כ3-4 שנים ויש לי את הקופסא של הלוח אם עם הדיסקים והכל. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  10. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר ללימודים, אופציה לשחק במשחקים חדשים יחסית (לא חייב על הגדרות גבוהות במיוחד) וטיפה לצפייה בסרטים * גודל המסך? חשבתי על 14 או 15 אינץ' רחב * משקל רצוי? לא חשוב בשבילי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא משמעותי במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אולי יציאה של DVI * בלוטות? רגיל כמו WIFI כו'ו * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג"ב פלוס מינוס * צורב DVD? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רצוי עם אחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה ל HP אבל אם יש משהו יותר טוב אז רצו משהו אחר עקרונית המח…

11. המחשב הולך להחליף מחשב D2C מיושן שכבר לא עובד הכי טוב בלשון המעטה.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 100-200 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט, סרטים ובעיקר autocad map 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. אם יכנס בתקציב, אז רמקולים באיזור עד ה-100-150 ש"ח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מארז, אבל כן צריך ספק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, כמובן עדיף שקט יותר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. שלום, כבר הציעו לי כאן מפרט לפני כשבוע, ובאתי "לסגור פינות". השאלות שלי הן: 1.האם כדאי לחכות עוד טיפה להוזלה במחירים, עקב יציאת מעבדים חדשים וכו'? 2.האם יש חלקים במפרט שכדאי לשנות (כגון המעבד, ל-Core i5 ולוח האם בהתאם, ללא שינוי ניכר במחיר)? 3.לגבי הזכרונות, הבנתי שעדיף, ויותר משתלם לקחת זכרונות במהירות שעון של 800 ולעשות OC קטן. האם זה נכון? אם כן, אילו זכרונות אחרים לקחת? 4.אני לא שולל OC למעבד ולזכרונות. השאלה היא, מה צריך לקחת בחשבון? האם הקירור למעבד מספיק בשביל לעשות OC קטן ונחמד? 5.איך המסך מבחינה כללית? איכותי? מציג צבעים נקיים ומלאים במשחקים וכד'? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  13. שלום, מחפש מפרט HTPC שקט למשחקים כבדים לסרטים באבחנה גבוהה שישלב את הכריס החדש של ATI 5750 דיסק של טרה לפחות מארז חזק ושקט לא משתמש בתוכנות עריכה או דברים דומים,רק סרטים fhd משחקים כבדים,לא מחפש כרטיס טלוויזיה או הקלטה למינהן. תקציב עד 4500 שח,לא איכפת לי איזה חברה או אינטל או AMD כמה שיותר חזק וזול.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  14. Started by kalman22,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7000 ש"ח, ניתן לחרוג ב-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, פתיחת מספר רב של חלונות ויישומים במקביל, הורדת קבצים גדולים, צפייה בסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" ,LED חשוב מאוד שיהיה מסך איכותי לצפייה בסרטי HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב הש…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by yassa,

שלום, יש לי מחשב DELL נייד, שאחד ממקשי המקלדת בו נהרס (נשבר משהו פנימי במקש, וכעת הוא לא נשאר על התושבת, אלא קופץ החוצה). על אף שבפועל רק נדרש להחליף את המקש החיצוני, נציגות DELL תמחרה את התיקון בתחליף לכל המקלדת בעלות 300 ש"ח. האם מישהו מכיר מקום שיוכל לעשות תיקון נקודתי (בפועל רק צריך מישהו עם חלפים מתאימים) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אי מחפש נייד חזק יחסי מטרתו: היא אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים הכי חושב שיהיה קל ,לא ממש חייבים כונן של דיסק גודל מסך 12' הכי קטן תודה

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  17. שלום, אשמח לעזרתכם/דעתכם בנוגע למפרט באזור ה-3000 ש"ח. המחשב ישמש לשימוש משרדי בלבד (אינטרנט, אופיס ותוכנות משרדיות לא כבדות בכלל). המחשב לא ישמש למשחקים ו-oc בכלל. על המפרט לכלול הרכבה ומערכת הפעלה. חשבתי על משהו בסגנון הבא (הוא קצת חורג אז אם יש לכם רעיונות כיצד לקצת מעט זה יהיה אחלה): מעבדי אינטל Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 11 (s775,1156) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD6401AALS צורבים LG DVD±RW GH22LS50 x22 Bla…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  18. לאחרונה נדרשתי לעזור להרכיב מפרט למשפחה שלא שידרגה מחשב כבר קרוב ל7 שנים. השימוש הוא בעיקר כללי(אינטרנט, אופיס) ומכיל גם לילדה בת 12 שרוצה לעלות על גל ההייפ של להתעסק בפוטושופ ברמה בסיסית מאוד (סביר מאוד שתרד מזה כמו כל ילד לאחר תקופת התלהבות והצטננות), ילד בן 9 שמשחק משחקי רשת פשוטים מאוד(ברמת האתר של נענע) שלא דורשים כרטיס מסך מעל לONBOARD. הדרישת תקציב היתה לא לחרוג מגבול ה2500, לא כולל רכיבים מסביב שיצטרפו אח"כ למשוואה(מקלדת, עכבר, כרטיס אלחוטי ומערכת הפעלה). הסתובבתי לי בפורום מול כל מיני עצות של אנשים ומפרטים שונים מול הדרישות תקציב וראיתי שעדין לא מרכיבים מפרטים עם הI3 ולוחות H55 ונשארים נאמנים למפרטים מבוססי AMD כפולי ליבה או דורות של הסדרות E ו Q החלשות למפרטים ת…

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  19. שלום, מחפש המלצות לשדרוג כרטיס מסך GTX-260 256GB. משחק בעיקר Battlefield הכרטיס מסך צריך להתאים ל- PCI-EX 16. מפרט קיים: לוח אם- GS-965-DS4 מעבד- Core 2 Duo E6600 2.4 זכרון- 2X 4GB תודה רבה !

20. Started by raananan,

אז ככה. אני צריך את המחשב הזה בעיקר ללימודים. אני סטודנט ואני עובד עליו. מתכנת והרבה גלישה באינטרנט. אני לא צריך כרטיס מסך יותר טוב (אולי אני אפילו אקח יותר פשוט). יש לי מערכת רמקולים 5.1 של לוג'יטק ולכן אני מעדיף את הלוח אם הזה למרות שהוא קצת גדול עלי כי יש לו 6 יציאות לרמקולים מובנות. במחשב שלי כרגע עשיתי איזה אילתור כדי לחבר גם את הרמקולים וגם את המיקרופון וה LINE-IN. אני מקווה שירדו המחירים בקרוב כי גם המחיר הזה קצת גדול. את המפרט עשיתי ב KSP אם מישהו מכיר מקום יותר זול באיזור חיפה (לא שאני מאמין שקיים כזה) שיכתוב לי איפה החנות. אם למישהו יש הצעות אחרות בקשה תגידו. המפרט לא סופי וכאמור אני אחכה לסוף החודש לראות איך מתפתחים המחירים. הבעיה הגדולה זה המסך. אם מישהו יכול …

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by jcena,

השימושים העיקריים הם הורדות סרטים צפיה בתכני hd והרצת משחקים חדשים בעיקר משחקי ספורט.. המסך הוא 20 אינץ של סמסונג lcd..כאשר בעתיד אני אחבר את החשב לטלויזיית lcd שאקנה. השקט במחשב חשוב לי ברמה הקריטית התקציב הוא 4k. לאחר כמה התיעצויות נתנו לי כמה וכמה מפרטים. המפרט הראשון מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪868 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-785GMT-USB3 ₪484 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950752U כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Gold ₪474 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by cheapwine,

צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית עד 3500 כולל מסך רצוי דק

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by Access Denied,

עקב השאלות האחרונות שהיו פה הנה ביקורות על שני מחשבים עסקיים בגודל 14 אינצ': T410 של לנובו 8440p של HP שני המחשבים הנ"ל נמכרים בארץ במחירים של 5500-6000 שח עם 3 שנים אחריות מדובר בניידים עסקיים, בעלי איכות בניה עדיפה על ניידים ביתיים לכל מי שמחפש נייד 14 חזק אלו אופציות ששווה לבדוק

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לילד קטן בן 8, עיקר השימוש שלו הוא גלישה, צפייה בסרטים ותוכניות ומשחקים ברמה נמוכה-בינונית. המפרט שאני מעוניין לקנות:[table] [tr][td]מעבד : INTEL PENTIUM DUAL CORE S1155 2.6GHz G620 - BOX זיכרון : KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 צורב: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז : COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) w/o PSU + ENERMAX NAXN 450W דיסק קשיח : WD BLUE 500GB SATA3 לוח אם : ASROCK H61M/U3S3 סה"כ עלות המפרט כולל הרכבה הוא 1766 (הורכב באתר http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp) דרישות נוספות שאני צריך: אני מעוניין לקנות גם מסך: DELL U2312HM קישור: (http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&l=en&sku=320-2…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  25. הי מתלבט בין שני מחשבים למשחקים. 1.DELL Precision 4400 ( Core 2 dou 9400) with 4 GB RAM ,Nvidia quadro fx 770m 2.DELL Latitude E6420 (i7 2760QM) with 8 GB RAM, Nvidia nvs 4200m ניסיתי לעשות benchmark לשניהם, Latitude עדיף בכל הפרמטרים מלבד ביצועי הD-3 מה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.