ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
בגדול התקציב לא גדול במיוחד ,באזור ה4000 שקל אני חשבתי על מעבד כמו ריזן 1700 בגלל ה8 ליבות שלו ו16 גיגה DDR4 הבעיה שאני לא מעודכן בלוחות אם היום חוץ מזה אני יודע שליבה של AMD היום לא חזקה כמו ליבה של אינטל היום ,שעושים ראש בראש עם דגמים מתחרים בכל זאת ניראה לי שהפעם אני ילך על AMD כרטיס מסך ,בגלל התקציב ,אני רוצה דרג בינים ,אבל שיהיה עם לפחות 4 גיגה זיכרון גרפי זה מחשב לקרוב משפחה ואני רוצה שיחזיק מארז אני רוצה פשוט ,אבל ספק כוח טוב ,ועם הספק שיהיה מספיק טוב להחזיק בעתיד כרטיסי מסך חזקים יותר בכל מקרה צריך מפרט שלם ,ותודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרבה אנשים שאלו את השאלה אם המחשבים שיש להם את הכרטיס המבונה INTEL 945 יעבוד להם הויסטה, בדקתי את הנושא להלן התוצאות
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של אסוס דגם NS3V משהו כזה.. מחשב ב6 אלף.. עכשיו המסך קיבל מכה חזקה ונשבר (הוא תקין הכול בסדר חיצונית, אבל שמדליקים תמחשב הוא מראה סדקי שבירה). המסך הוא מסך LED. כמה אתה מעריכים שעולה לתקן ? והאם אפשר בכלל לתקן LED ?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם אני עובד במעבדה ונידרשתי למצוא מפרט מחשב אליו תחובר מצלמת ווידאו ברזולוציה גבוהה אשר תצלם וידאו וסטילס באופן קבוע כמו כן על מחשב זה יערכו סירטי הוידאו בטח עם primire או משהו כזה. המחשב ישמש רק לצילום ועריכה אני מבקש את המלצתכם על מפרט כמה שיותר חזק ושיהיה בו firewire הכי מהיר שניתן למצוא היום ודיסק קשיח גדול מאוד. תודה יונתן
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן, אצלנו בבית יש מחשב אחד ו4 משתמשים בעלי עניין שונה (ושם משתמש שונה): גרפיקה 2D לפעמים גם 3D, משחקים, סרטים מהאינטרנט, הורדות,וקצת עריכת תמונות, נא המלצה למפרט לא בשמיים: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?==~3Kועוד עלות מסך , לחלופין המלצה הגיונית אחרת בהתאם להגדרת השימוש שלי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), ==צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)==גרפיקה 2D לפעמים גם 3D, משחקים, סרטים וקצת עריכת תמונות, התוכנה הכי כבדה CS4, משחקים שונים, הורדות כבדות, עבודה בגלישה מהירה באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ו…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
המעבד- 9400 זיכרון 2G 250G כונן קשיח
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט ב6000 ש"ח במפרט צריכים להיות הדברים הבאים: מסך דק 17 אינץ' צורב כונן DVD (או צורב+DVD וגם סידי רגיל) מערכת קול נחמדה (לא dolby 5.1,אבל לא משהו גרוע מדי) השימוש העיקרי של המחשב יהיה לאינטרנט ומשחקים לא כבדים במיוחד תודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש מפרט יותר טוב מזה באותו מחיר? אני לא ממלא את הטופס כי אין טעם , מה שפה זה מה שאני צריך בלי כרטיס מסך , מחשב שיחזיק כמה שיותר עם אופציות לשידרוג אין צורך בכונן דיסקים חריגה עדיף שלא רק אם זה יעשה כזה שינוי אז בכיף אל תהססו ד"א הלוח אם הזה תומך בc2q אז זה אומר שבעתיד אני אוכל לשדרג ל q9550 לדוגמא למרות שעכשיו אני בכלל שם פה e8400? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב לצורך גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים (דרוש רק הכונן עצמו ורמקולים). כמו כן,דרוש hard disk של סמסונג וספק 500WT אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט של הרכיבים הבאים: hd, ספק,MB, CPU, זכרונות, כרטיס מסך, צורב DVD, מארז ורמקולים בתקציב שכתבתי לעיל. אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אמממ.. עשיתי קצת בירורים ואני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני כרטיסי המסל האלו : Radeon X1950PRO 256MB PCIeוSapphire Radeon X1950PRO 256MB PCIeוGeCube יש ביהם אולי הבדל של 100 שקל אבל אני רוצה להבין. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוזר לחבר למצוא מחשב נייד שיענה על דרישותיו - זהו מחשב לאוטוקד דו ותלת מימד, שמבצע גם רינדורים. כמה שאני מבין עדיף יהיה I7 + 8GB.. יש לציין שהנייד ישמש כמחשב תחליף שולחני, חשוב נושא האחריות ובכלל שלא יהיה צעצועי מדי אלא יותר סוס עבודה. דרושה כ"כ מערכת הפעלה PRO. תודה!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבחירת מפרט למשחקים. תקציב: 6500. אם אפשר לחסוך - מה טוב שימוש: משחקים, רזולוציה FHD OC: לא שקט: לא כל-כך חשוב. אם כי יכול להיות נחמד.. מערכת הפעלה: צריך ציוד הקפי: לא קשיחים: 2TB איחסון ו SSD עדיפות מ-TMS חשבתי על מערכת מבוססת i5-4570+ 280X/270X יש רעיונות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוק למפרט זול ואמין שיכלול לוח אם, מעבד, זיכרונות[4 גיגה] וכרטיס מסך. תקציב 2000 ש"ח עם חריגה מקסימאלית אל 2500 ש"ח. חניות מועדפות, KSP ואיבורי.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, אני צריך בדחיפות המלצה למחשב נייד בגודל 13.3" עבור לימודים. תקציב: 600-700 דולר. דרישות: אמינות, חיי סוללה, קל משקל, אחריות תקפה בישראל ועדיפות ענקית למסך מט. מכיוון שאין כוונה לשחק במשחקי מחשב, חשבתי ללכת על קונפיגורציה של מעבד i5 המהיר והחסכוני וללא כרטיס מסך נפרד. ממש התלהבתי מהדגם הזה- http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2390893,00.asp?tab=Specs#fbid=E4mFuusPBGG שבגרסת ה-i5 עולה 700 דולר. אבל נדמה לי שמרוב שהוא חדש אין אותו בחנויות גדולות (חנות שאליה אני יכול לשלוח את החבר שנמצא כרגע בחו"ל, למשל B&H). אשמח למשהו בסגנון. המון תודות.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא בהנחה שאינו מיועד למשחקים? [url=]http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1376546 בשביל מכירה באינטרנט הפתיע אותי לטובה המפרט כאן, למרות שעבורי העובדה שהספק נמצא בבאר שבע היא No No גדול ואין מצב שאקנה מחשב משם.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שבוע טוב אני מחפש המלצה לנייד קטן (עדיפות עד 12.5) לצרכי גרפיקה צריך שתהיה אפשרות לחבר למסך גדול לעבודה בבית וחשוב שתהיה לו בטריה ארוכת טווח ככל האפשר לעבודה בדרך התקציב עד 5000 ש"ח בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקבל את דעתכם\המלצתכם על מחשב נייד בטוח המחירים שמצויין בכותרת. המחשב אמור לשמש אותי כתחליף למחשב נייח (אני מעדיף אותו לאור הקומפקטיות ולאור העובדה שאני סטודנט). ממה שראיתי בטווח המחירים האלה, ניתן למצוא מחשב (ללא מערכת הפעלה), עם 3 ג'יגה זכרון פלוס 250 ג'יגה הארד דיסק וכרטיסי מסך שונים של NVIDIA ו-ATI. השאלות שלי הן, האם יש מחשב בטווח המחירים האלה שיריץ לי משחקים (אני לא מחפש גרפיקה מקסימלית), כמו כן אני מעוניין במחשב עם יציאת טלוויזיה כדי שאוכל לראות במסך גדול יותר. אני מוכן להתפשר על סוגית המשקל, כמו כן הייתי שמח לדעת איזה סוללות יחזיקו יותר זמן. נ.ב - אם יש מחשב עם יציאת HDMI זה יהיה מצוין. אני מוכן לחרוג מהמחיר בצורה כזאת או אחרת אבל לא בצורה …
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה לבניית מפרט למחשב גיימינג עד 4000 לילד בן 13 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אם זה משמעותי אז ניתן לחרוג ב500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד אם יהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם …
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מישהו יכול לעזור לי למצוא מחשב טבלט X60 של IBM משומש במחיר עד 7 אלפ או ASUS R1F אם אתם מכירים חברים ...שברושתם מחשב כזה ורוצים למכור אודה לכם אם תצרו קשר איתי בתודה מראש אביב
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי צריך מפרט למחשב חדש. תקציב: 2000 ש"ח דרישות: ללא מסך, למטב את המפרט כך שיתאים כמה שניתן למשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוצה להחליף את הנייד הישן (dell בן 6 שנים בערך) במחשב נייד חדש, השימושים שלו הם עבודה רגילה ושוטפת לא משחקים ומעבר, אבל חשוב שיהיה חשק לטווח הארוך וכמובן עלות מול תועלת, גודל מסך סטנדרטי, סוללה לא חשוב, יציאת HDMI חשוב, אחריות טובה ובלי מערכת הפעלה, התקציב הוא 3500-4000 ש״ח, אשמח לקבל המלצות למחשב טוב במחיר הזה תודה.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שני רכיבים אני כבר דיי סגור שיכללו במפרט של ה-HTPC שאני מתכנן לקנות: מעבד i7 2700K כונן SSD בנפח 120-200GB חשבתי ללכת לכיוון של מארז ITX קטן ושקט. האם מומלץ? האם ספק שיגיע עם מארזי ITX יסחוב מעבד כזה ? איזה לוח מומלץ? איזה מארז מומלץ? אני יודע שזה OverKill למשימה שלשמה הוא נדרש כרגע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 חוץ מהמעבד והכונן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC 3D HD טורנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
האם הוא יעלה לי משחקים כבדים על high כבר קניתי!!!!: מעבד: intel q6600 8mb לוח אם: DP35DPM - DRAGONTAIL/P-35 1333MHZ מארז: מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח כרטיס מסך: FX8800GT-512MB/DDR3/HDMI זיכרון: -2048MB PC8500-HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON דיסק קשיח: -500GB SATA II כונן: DVDRW X20 S.ATA מסך:LG 22 226WTQ 1:5000/2MS/DVI סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי רמקולים מעוצבים USB ללא שנאי 420W מצלמת אינטרנט+מיקרופון+אנטי וירוס 2007 המערכת כוללת יציאה אופטית לחיבור קולנוע ביתי לאיכות סאונד מושלם.. הכול ביחד 5600 שקל. יש לי עוד איזה 400 שקל בתקציב האם כדי לקנות קירור למעבד או לכרטיס מסך אם כן אנא הציעו לי איזה.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מחשב לאמא שלי (שימוש ביתי, בלי אוברקלוק, לא מתכונן שידרוג), יש לחבר הנחה מאינטל. אני לא מבין יותר מדי בדברים כאלו אז אשמח לעזרה. בינתיים מה שחשבתי: מעבד Intel® Core™ i5-4570T Processor לוח-אם GIGABYTE Q87M-D2H זיכרון - 8GB Kit (4GBx2), 204-pin SODIMM, DDR3 PC3-12800 memory module כונן למערכת הפעלה - Intel® SSD 535 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, MLC) ההתלבטויות: צריך למחשב מארז+קירור+ספק כוח - ראיתי במפרט דומה במפרטים המומלצים ספק כוח Seasonic S12II-520W or FSP Raider 550W or Antec Neo-Eco 520c, מתאים? המלצות בכללי לשלושת הדברים האלו? בכלל לא חשוב שקט האם לדעתכם כדאי כונן קשיח רגיל (לא SSD) בנוסף לכונן ה-SSD? יש משהו אחר ששכחתי (לא צריך מערכת הפעלה)? ת…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤887 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤380 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤366 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤272 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Inno3D 8800GT I-Chill OC 512MB PCIe ¤1300 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=C8800GTX1-H5GTC צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤177 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II + 23CM FAN ¤388 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-