עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי תקציב של בערך 7000 שקל +- מהו המחשב הכי חזק שאפשר לקנות במחיר הזה... תוכלו להמליץ לי אולי על דגם ספציפי ? הדרישות די כבדות.. סטודנט להנדסת חשמל אני צריך שהוא יחזיק לי לפחות 4 שנים ושיוכל להריץ תוכנות כבדות יחסית חלק מהם גם גרפית עבודה רציפה ובלי תקיעות בתודה מראש אבי

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. שלום, לאחר 8 שנים, נפרדת מהמחשב הישן שלי. בזמנו קניתי את הטוב ביותר שהיה ולכן הוא סיפק אותי זמן רב. מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש אותי לאורך זמן סביר. חשוב לי שיהיה של אינטל, כפול ליבה. צריכה אותו לתוכנות, מסמכים, המון סרטים (צפייה והורדות), מוסיקה,מעט פוטושופ, אינטרנט, מעט משחקים (כמעט ולא), ובעתיד מעוניינת לצרף אליו מערכת מדיה. זיכרון של 160, מסך דק. מאחר ואיני מבינה גדולה במפרטים, אשמח אם תרשמו לי את המפרט בצורה שאוכל להגישה להצעות מחיר כולל החברה של החלק. גם לגביי המסך. תודה מראש לכל המסייעים. אשמח לתשובה מהירה, המחשב שלי גוסס. ועוד כמה שאלות: 1. האם הזיכרון או חלק אחר מהמחשב הישן יכול לתרום במחשב החדש? 2. איך קוראים למארז הקטן שיצא לא מכבר? האם הפער בינ…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  3. שיהיה 1TB כרטיס מסך - 1GB ראם כולל ציוד הקפי - מסך עכבר ומקלדת . פאד .

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  4. היי אני רגע לפני קנייה, מחליף מחשב בן 4. פעם ראשונה שבחרתי ללא כרטיס מסך כי לא מיועד למשחקים..מתבגרים : \ מארז antec p193 v3 חשוב לי מאד מאוד השקט! מעבד: i7 3770 לא מתוכנן OC דוקא מהדור החדש ולא מהישן הרבה בגלל הליבה הגראפית החדשה ששופרה משמעותית כי אין כרטיס מסך.. לוח אם Gigabyte Z77 UD5H בהמצלת הכתבה באתר הראשי 4 * 4GB DDR3 kingstone מאשכול המומלצים בפורום הזה הייתי רוצה 32 אבל יקר מדי : / עדיין ספק antec true power 650W גם מאשכול המומלצים (אולי אפשר להסתפק בפחות, אבל אולי בעתיד אוסיף כרטיס מסך אחד או יותר אז..) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה…

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  5. קניתי אותו לפני שנה מפלונטר ויש עליו אחריות עוד שנתיים http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2044&lid=1

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום רב, מעוניין בהמלצת לרכישת מחשב לגרפיקה דו-מימדית (פוטושופ) ולפיתוח בסביבת ווב. בעיקרון המחשב אמור לתמוך בפתיחה של כמה תוכנות בו-זמנית ולפחות מכונה וירטואלית אחת או שתיים במקביל. 1. תקציב התקציב המקסימאלי? 5,500 ₪. א) ניתן לנצל את מלוא התקציב, רק במידת הצורך. ב) ניתן לחרוג מהתקציב בעד 500-1000 ₪. 2. שימושי המחשב: · עריכה גרפית דו-מימדית · פיתוח בסביבת האינטרנט · גלישה באינטרנט מרובת טאבים/דפדפנים · צפייה בסרטונים 4K (HD). 3. תוכנות ספציפיות (פרנסה): · חבילת התוכנות של Adobe: Photoshop, Illustrator, Flash · CorelDraw · Microsoft Office · VMWare לפחות 1-2 מכונות · Microsoft Visual Stu…

7. Started by erashel,

. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך קצת, תכננתי באיזור ה3 ואחרוג עד 3.5 במקרה הכי גבוה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MP3,GTA V - הכי כבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by oded6188,

אלו הדרישות: 4 ג'יגה זיכרןו Intel Core 2 Dou עד 2 קילו מסך לא מבריק בגודל 13.3 זמן סוללה מכובד תקציב - עד 6500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by -JustMe-,

אוקיי אז ככה... אני מתכוון לקנות מחשב חדש השבוע כנראה... הלכתי לאייבורי והבחור הציע לי מחשב מסוים.....ב3500 שקל.... אבל אני שמעתי שאייבורי הם לא משהו ולפעמים יוצאים רמאים, אז חשבתי לבקש פה מפרט טוב במחיר של 3500, אולי מקסימום עם עוד חריגה של גג 200 ש"ח. המחיר לא כולל מסך אהה וחוץ מהמחשב עצמו, צריך גם ייעוץ איפה לקנות אותו (אני גר באשדוד אם זה משנה משהו) המחשב צריך להיות עם עכבר, רמקולים ומקלדת לא חובה....לא משהו יקר שיוריד הרבה מערך המחשב עצמו( מסך לא כלול)

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  10. שלום מחשב משחקים ב2500 מתאים לנו אבל מכיון שהמחשב פועל ברציפות רוב הזמן ( הורדות קבצים ) צריכת החשמל לאחר מספר שנים היא אלפי שקלים. האם ניתן לבחור רכיבים שיקצצו את צריכת החשמל? מחשב נייד למשל הוא חסכוני בצריכת חשמל. האם כדאי? תודה יהודה

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by mega1234,

אני מאוד מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוק, המחשב בשימוש כשנה. Intel Core Duo 2 E6750 Zalman 7700 AL-CU Gigabyte P35-DS3L 1GB Kingston DDR2 667MHZ x2 1GB Corsair DDR2 667MHZ x2 Sapphire X1950XT Evercool Turbo 2 Western Digital 120gigs NEC 3500 Enermax Liberty 500W.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V ומשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ומס…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתחילת אפריל מ sky מעוניין במרובע ליבה שיהיה חזק למרות שאני יודע שהו לא ינצל עכשיו משחקים מ בעל 2 ליבות אני עדיין מתעקש על Q6600 יש לי מסך 19W LCD max re 900x1440 בקשר למארז המחשב אני מאחסן את המחשב בחדר השינה אז אני מעוניין שגם יפלוט כמה שפחות אור בלילה ושלא יעצבן אותי רעש המאווררים אני גם מבקש מפרט שיחזיק י לפחות 3 שנים הקרובות שאני לא אצטרך להחליף בו כלום חוץ מכרטיס מסך אבל גם עדיף שלא אז חשתי על 8800GT OC בבקשה תציעו לי מפרט שמתאים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מעוניין לקנות מחשב חדש וראיתי מישהו מוכר מחשב עם מפרט כזה שזה דיי קולע למה שאני רוצה, כמה הייתם מוכנים לשלם על מפרט כזה? LIAN LI PC-P80 Black Corsair HX 850W Active Core i7 920, 2.66GHz, CoolerMaster V8 CPU EVGA 760 Classified OCZ DDR3 12800 6GB Gigabyte GeForce GTX 295 2GB 150GB VelociRaptor 1tb wd

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by eran1,

שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב. בחודשיים האחרונים אני עוקב אחרי הפורום הזה במשך כל יום כדי ללמוד ולהבין מה קורה בשוק, אבל אין לי עדיין את הידע שיש לחלק מהאנשים פה והייתי מאוד מעוניין בעזרתם. לפני שאני יתחיל לפרט מה אני צריך במחשב, אני רוצה לשאול אם כדאי לקנות בזמן הזה מחשב או לחכות מכיוון שעומד לצאת משהו חדש או איזושהי טכנולוגיה חדשה? אני צריך מחשב נטו שז"א ללא מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים או כל ציוד היקפי אחר. המחשב מיועד בעיקר לעבודה מרובה במהלך כל שעות היום והרבה גלישה באינטרנט והרבה חלונות פתוחים בו זמנית וגם למשחקים, למרות שאני בן 22 אני עדיין אוהב מאוד לשחק ואם המשחקים לא יעבדו חלק אני מתבאס ובסופו של דבר אני לא ישחק במשחק. מכיוון שהמחשב הולך לעבוד כל היום והוא נמ…

• 53 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. אהלן, מחפש המלצה לנייד בשביל סטודנטית לעיצוב תעשייתי, התקציב בין 5000 ל6000 בעדיפות לכמה שיותר נמוך. ישנה אפשרות לרכוש את המחשב בדרום אפריקה אם זה משנה מטרות המחשב: נייד לסטודנטית לעיצוב תעשייתי, עבודה בעיקר על סוליד וורקס, פוטושופ, אילוסטריטור, אוטוקד, ריינו וכו'. גודל מסך: עדיפות ל 15 אינצ'(פחות קריטי) משקל: כמה שיותר נמוך תודה רבה לכל העוזרים!

17. זה המפרט שאני קונה, כמעט סופי: (יש מפרט מקביל רק אם ראדון 9700 פרו של ג'יגה בייט שגם הוא יכול להיות תלוי אם אני אצליח להשיג מספיק כסף בשביל הג'י פורס) Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1374.27 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 622.21 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit [ ¤ 725.32 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 548.48 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5900 TDH MyVIVO 128MB DDR Retai…

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by thegame998,

אני רוצה לקנות ביד שנייה מחשב נייד ב1300 -1500 ש"ח ככה אבל אני לא ממש מבין איך זה במחשבים ניידים , אני מחפש מפרט למחשב של אינטרנט ,עבודות ומשחקים קטנים כאלו . אפשר בבקשה המלצות ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. ברצוני לקנות מחשב חדש שמחירו בסביבות ה 4500 אולי קצת יותר לצרכי עבודה ומשחקים מידי פעם ... הרכבתי מפרט שכלל את המרכיבים החשובים בינתיים אך חסר לי לוח אם והיות ואני לא מעודכן בלוחות אם החדשים והטובים אבקש המלצות כרגע המפרט הוא מעבד - Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB כרטיס מסך - Gigabyte 8600GT 256MB GDDR3 Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E זכרון - 2GB Kingstone ddr2 667 דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII אשמח לשמוע על כל שינוי שתחשבו לנכון ובנוסף על מקומות טובים ואמינים שאפשר לקנות בהם את המחשב תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eitan92,

תקציב: 4.5K ש"ח, מטרת המחשב: משחקים (World of Warcraft) ועוד, ברזולוציה 1900X1200, אין צורך בציוד הקפי, יכולת לצפות בסרטים בהיכות HD (לא צריך קונן מיוחד, הסרטים מורדים מהאינטרנט). מחשב שלא יצטרך שידרוג בזמן הקרוב.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by mafisto00,

חשבתי לקנות ממכר שלי מחשב דגםHp pavilion dv6700 הוא אמר שהוא קנה אותו לפני שנה בערך. המחיר שהוא מוכן למכור זה בסביבות 2000₪ הצורך שלי הוא שימוש באנטרנט, אופיס, צפייה בסרטים בחיבור לטלויזיה. זה בעיקר. אשמח לעצתכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by or_azu,

אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לאבא שלי.. התקציב בעייתי עד 3K אך גם הדרישות לא גבוהות בכלל.. חשוב מאוד שיהיה לו כרטיס אלחוטי מובנה (מה שהבנתי שיש בכל מחשב נייד כיום?) המחשב יריץ ישומים בסיסיים מאוד כגון OFFICE וEXPLORER מסך עדיף 15.4.. כדאי שלא יהיה כבד מדי כי הוא יסתובב איתו די הרבה אבל גם לא קריטי מאוד.. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  23. האם בלנובו T500 יש יציאת HDMI? ועוד שאלה, האם המסך הזה: WSXGA+ הוא מבריק, מט? מה האותיות אומרות? תודה..

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  24. אני צריך מפרט למחשב גיימרים. אני לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים אלא רק מחשב ושיהיה מותאם למשחקים התקציב הוא עד 8000 ש"ח... כמו כן דגש על קירור!!! המחשב הקודם שלי שהיה אדיר הלך בגלל overheating תודה מראש ירון

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  25. Started by DRM,

אני לפני קניית מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה הערך של המחשב הזה: M478LMT-S2 CORSAIR 4G DDR3 1333 AMD PHENOM LLX4 PROCESSOR 3.2 TRUEQUAD-CORE DESING 8.0 MB TOTAL CAOHE SOOKET AM3 1TB דיסק קשיח כרטיס מסך מובנ

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים