ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
במחשב נייד האם יש הבדל בין מעבד T6400 ל-P8600? מה יותר עדיף? והאם יש הבדל בין כונן קשיח 7200rpm ל-5400? מה יותר עדיף? זה קריטי ההבדל ביניהם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש'ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה ולימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות למסך עד 15 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
-
אהלן מתלבט לפני קניית מחשב "עבודה", בעבודה אני מתכוון למחשב חזק מספיק שיוכל להתמודד עם מספר סביבות פיתוח, VMS(נגיד...עד 3-4 במקביל), אמולטורים (ןהמון כרטיסיות כרום פתוחות :d) כרגע יש לי את המפרט הזה: https://ksp.co.il/?uin=16117&select=.269..391.#complist המפרט הזה די מספק את הצרכים שלי ועומד בתקציב שהצבתי, בהנחה והמחשב הזה גם הולך לשרת אותי ב3-5 שנים הקרובות האם ללכת עליו, או האם לחכות עוד חודש+- לסדרה הבאה של INTEL: http://www.guru3d.com/news-story/intel-core-i3-8300-and-core-i5-8500-available-from-february-the-14th.html האם יש צורך לשנות משהו במפרט במידה וארצה לשדרג בעתיד הלא רחוק את המחשב הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1358 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS ¤292 צורב DVD: LG DVDRW GSAH55N X20 - BLACK - PATA ¤138 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤409 מארז: ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU ¤683 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤113 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0 מחיר סופי: ¤4359 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה אתם אומרים על המפרט ככה איך שבניתי? ורציתי לדעת במה אפשר לקצץ…
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מפרט ב1000 ששקל פלוס מינוס למשחקים לכרטיס מסך וללוח אם שתתאים לסוקט 478
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה, אופיס, ומדי פעם צפייה בסרטים, כולל HD. אני נוהג לעשות הרבה דברים בו זמנית במחשב. השקט לא מאוד חשוב, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר. הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: AMD Phenom X3 8650 Triple Core AM2 BOX 451.00 ₪ לוח אם: Gigabyte MA78GM-US2H AMD780 CHIPSET 452.00 ₪ זכרון: OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Gold Edition CL5 345.00 ₪ דיסק: WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 (WD3200AAKS) 228.00 ₪ מארז: ANTEC NSK4480 Black 476.00 ₪ צורב DVD: Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black 122.00 ₪ סה"כ: 2074 החנות היא RSM. מצאתי שהמחירים שלהם מאוד הוגנים. הבחירה במעבד לא מאוד פופולרית לפי מה שראיתי, אבל אני חושב שהוא מציע תמורה טובה למחיר, במיוחד בשילוב עם הצ'יפסט 780G. ראו כאן. אשמח לחוות ד…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ההצעה: http://www.getit.co.il/Group/32529/223#description אני מקווה שמה שאני עושה זה מותר כי ראיתי כבר שאתם מפרסמים כתובות של חנויות. אז זה לא בשביל פרסום או משהו פשוט יותר נוח מאשר להעתיק, כי יש גם אפשרות לשדרוגים בתוספת במחיר. אז מה אתם אומרים?!
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
בגדול התקציב לא גדול במיוחד ,באזור ה4000 שקל אני חשבתי על מעבד כמו ריזן 1700 בגלל ה8 ליבות שלו ו16 גיגה DDR4 הבעיה שאני לא מעודכן בלוחות אם היום חוץ מזה אני יודע שליבה של AMD היום לא חזקה כמו ליבה של אינטל היום ,שעושים ראש בראש עם דגמים מתחרים בכל זאת ניראה לי שהפעם אני ילך על AMD כרטיס מסך ,בגלל התקציב ,אני רוצה דרג בינים ,אבל שיהיה עם לפחות 4 גיגה זיכרון גרפי זה מחשב לקרוב משפחה ואני רוצה שיחזיק מארז אני רוצה פשוט ,אבל ספק כוח טוב ,ועם הספק שיהיה מספיק טוב להחזיק בעתיד כרטיסי מסך חזקים יותר בכל מקרה צריך מפרט שלם ,ותודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרבה אנשים שאלו את השאלה אם המחשבים שיש להם את הכרטיס המבונה INTEL 945 יעבוד להם הויסטה, בדקתי את הנושא להלן התוצאות
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של אסוס דגם NS3V משהו כזה.. מחשב ב6 אלף.. עכשיו המסך קיבל מכה חזקה ונשבר (הוא תקין הכול בסדר חיצונית, אבל שמדליקים תמחשב הוא מראה סדקי שבירה). המסך הוא מסך LED. כמה אתה מעריכים שעולה לתקן ? והאם אפשר בכלל לתקן LED ?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכם אני עובד במעבדה ונידרשתי למצוא מפרט מחשב אליו תחובר מצלמת ווידאו ברזולוציה גבוהה אשר תצלם וידאו וסטילס באופן קבוע כמו כן על מחשב זה יערכו סירטי הוידאו בטח עם primire או משהו כזה. המחשב ישמש רק לצילום ועריכה אני מבקש את המלצתכם על מפרט כמה שיותר חזק ושיהיה בו firewire הכי מהיר שניתן למצוא היום ודיסק קשיח גדול מאוד. תודה יונתן
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן, אצלנו בבית יש מחשב אחד ו4 משתמשים בעלי עניין שונה (ושם משתמש שונה): גרפיקה 2D לפעמים גם 3D, משחקים, סרטים מהאינטרנט, הורדות,וקצת עריכת תמונות, נא המלצה למפרט לא בשמיים: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?==~3Kועוד עלות מסך , לחלופין המלצה הגיונית אחרת בהתאם להגדרת השימוש שלי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), ==צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)==גרפיקה 2D לפעמים גם 3D, משחקים, סרטים וקצת עריכת תמונות, התוכנה הכי כבדה CS4, משחקים שונים, הורדות כבדות, עבודה בגלישה מהירה באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ו…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
המעבד- 9400 זיכרון 2G 250G כונן קשיח
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט ב6000 ש"ח במפרט צריכים להיות הדברים הבאים: מסך דק 17 אינץ' צורב כונן DVD (או צורב+DVD וגם סידי רגיל) מערכת קול נחמדה (לא dolby 5.1,אבל לא משהו גרוע מדי) השימוש העיקרי של המחשב יהיה לאינטרנט ומשחקים לא כבדים במיוחד תודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש מפרט יותר טוב מזה באותו מחיר? אני לא ממלא את הטופס כי אין טעם , מה שפה זה מה שאני צריך בלי כרטיס מסך , מחשב שיחזיק כמה שיותר עם אופציות לשידרוג אין צורך בכונן דיסקים חריגה עדיף שלא רק אם זה יעשה כזה שינוי אז בכיף אל תהססו ד"א הלוח אם הזה תומך בc2q אז זה אומר שבעתיד אני אוכל לשדרג ל q9550 לדוגמא למרות שעכשיו אני בכלל שם פה e8400? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב לצורך גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים (דרוש רק הכונן עצמו ורמקולים). כמו כן,דרוש hard disk של סמסונג וספק 500WT אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט של הרכיבים הבאים: hd, ספק,MB, CPU, זכרונות, כרטיס מסך, צורב DVD, מארז ורמקולים בתקציב שכתבתי לעיל. אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אמממ.. עשיתי קצת בירורים ואני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני כרטיסי המסל האלו : Radeon X1950PRO 256MB PCIeוSapphire Radeon X1950PRO 256MB PCIeוGeCube יש ביהם אולי הבדל של 100 שקל אבל אני רוצה להבין. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוזר לחבר למצוא מחשב נייד שיענה על דרישותיו - זהו מחשב לאוטוקד דו ותלת מימד, שמבצע גם רינדורים. כמה שאני מבין עדיף יהיה I7 + 8GB.. יש לציין שהנייד ישמש כמחשב תחליף שולחני, חשוב נושא האחריות ובכלל שלא יהיה צעצועי מדי אלא יותר סוס עבודה. דרושה כ"כ מערכת הפעלה PRO. תודה!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבחירת מפרט למשחקים. תקציב: 6500. אם אפשר לחסוך - מה טוב שימוש: משחקים, רזולוציה FHD OC: לא שקט: לא כל-כך חשוב. אם כי יכול להיות נחמד.. מערכת הפעלה: צריך ציוד הקפי: לא קשיחים: 2TB איחסון ו SSD עדיפות מ-TMS חשבתי על מערכת מבוססת i5-4570+ 280X/270X יש רעיונות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוק למפרט זול ואמין שיכלול לוח אם, מעבד, זיכרונות[4 גיגה] וכרטיס מסך. תקציב 2000 ש"ח עם חריגה מקסימאלית אל 2500 ש"ח. חניות מועדפות, KSP ואיבורי.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, אני צריך בדחיפות המלצה למחשב נייד בגודל 13.3" עבור לימודים. תקציב: 600-700 דולר. דרישות: אמינות, חיי סוללה, קל משקל, אחריות תקפה בישראל ועדיפות ענקית למסך מט. מכיוון שאין כוונה לשחק במשחקי מחשב, חשבתי ללכת על קונפיגורציה של מעבד i5 המהיר והחסכוני וללא כרטיס מסך נפרד. ממש התלהבתי מהדגם הזה- http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2390893,00.asp?tab=Specs#fbid=E4mFuusPBGG שבגרסת ה-i5 עולה 700 דולר. אבל נדמה לי שמרוב שהוא חדש אין אותו בחנויות גדולות (חנות שאליה אני יכול לשלוח את החבר שנמצא כרגע בחו"ל, למשל B&H). אשמח למשהו בסגנון. המון תודות.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא בהנחה שאינו מיועד למשחקים? [url=]http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1376546 בשביל מכירה באינטרנט הפתיע אותי לטובה המפרט כאן, למרות שעבורי העובדה שהספק נמצא בבאר שבע היא No No גדול ואין מצב שאקנה מחשב משם.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שבוע טוב אני מחפש המלצה לנייד קטן (עדיפות עד 12.5) לצרכי גרפיקה צריך שתהיה אפשרות לחבר למסך גדול לעבודה בבית וחשוב שתהיה לו בטריה ארוכת טווח ככל האפשר לעבודה בדרך התקציב עד 5000 ש"ח בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-