עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הרכבתי מפרט לחבר שלי, הבחור לא כל כך מעוניין לשמוע להצעתי ולוותר על מעבד מהדור החדש לטובת חיסכון לא קטן של כסף והפסדר לא כל כך משמעותי בביצועים, בגדול. 1) תקציב בערך 7000 שקל. 2)מטרות המחשב: משחקים כבדים, והרצת תוכנות כמו matlab, PSpice, orcad. 3)מעוניין רק ברכישת מסך עם המחשב ללא ציוד הקפי נוסף. 4)הבחור נעול על core I7. 5)עניין השקט הוא בגדר העדפה (כמובן שלא יעשה רעש של טרקטור). 6)מארז בעל סירקולציית אוויר טובה שתישמור על מחשב קריר יחיסית עד כמה שניתן. 7)הבחור לא מבין יותר מידי במחשבים לכן עניין OC יורד מהפרק לגמריי. 8 )האמת אני לא יודע על אילו רזולוציות הוא מתכוון לשחק ועם או בלי פילטרים, אבל אני די בטוח שהוא ישמח להוציא מהמשחקים החדשים ביותר את המקסימום האפשרי. המפרט ש…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. Started by Itzik 007,

שלום לכולם, מזה תקופה יש לי בעיות עם הסוללה של הנייד שלי (כרגע בת שנתיים וכמה חודשים). לאחרונה, הוא לא מחזיק לי יותר מ-30 דק', וזה רק עם אני מבטל רמקול, אינטרנט, בהירות אפסית וכו' (גם הווינדוס מסמן לי להחליף כל הזמן). הבעיה רק גוברת עקב היותי סטודנט שלא תמיד נגיש לשקע חשמל. לאור זאת, החלטתי לקנות סוללה חדשה. כרגע יש לי סוללה סטנדרטית של 6 תאים. אשאל קודם - מכיוון שיש יתרונות לסוללות גדולות יותר, האם הן מומלצות? כמה תוספת תהיה להן - למשל 9 חדש מול 6 תאים חדש? כנ"ל 12? והאם זה שווה מבחינת משקל...? רפרפתי קצת ברשת וראיתי שיש הבדלים מטורפים בין חנות אחת לשנייה. כרגע אלו ההצעות הזולות יותר שנתקלתי (איני מכיר את החנויות הללו - אשמח להמלצות): http://pc2.co.il/items/86362-…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by anri,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1408 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: NZXT Lexa BlackLine No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤517 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-15 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤686 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤536 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1256 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעניין בהמהרת המעבד כמות: 1 …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by giladt,

תקציב - 2000 שקל עדיף לחסוך, אבל אפשר גם לחרוג בלא יותר מ 300 המחשב ישב בסלון ויהיה מחובר למערכת קולנוע ביתי ול LCD שעשוי להיות גם full hd. וישמש לשמיעת מוזיקה, סרטים, ואולי משחקים כמו PES או פיפא. אני לא חושב שצריך מקום רב לשדרוג - אולי של כרטיס מסך, אני גם לא רואה את עצמי עושה OC. יש ברשותי 4G DDR2 800MHz של Gskill שאני מעוניין לעשות בהם שימוש ולכן אין צורך בזכרון אם לוח האם תומך DDR2. אם יש הפרש ביצועים גדול (כזה ששווה את הכסף) במעבר ל DDR3 אני מוכן ללכת עליו. יש לי גם כרטיס טלוויזיה של Hauppauge PVR-150 עם שלט. אין חנות מועדפת במיוחד, אני גר ברמת גן. בניתי את המפרט הזה: AMD Athlon 2 X3 425 2.7Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪377 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by e-r-a-n,

לאחרונה אני מחפש נייד ב-2,500, כזה שישמש כנייד משני, ואין צורך לסידי או משהו בסגנון. 10 אינץ', לאינטרנט ואופיס שיאפשר ניידות טובה וקלה יותר. המגבלה היא ל 2500שקל. ממה שהצלחתי לראות עד כה, אלג'י מצטיירים כעדיפים, עם ה X110, אשר כולל בתוכו את המעבד הסטנדרטי יחסית (כפי שראיתי אצל האחרים - MSI ASUS) ו 120\160GB הרדיסק. היתרון הגדול שלו, לטעמי - שנתיים אחריות. החסרון היחידי שלו אל מול ה ASUS 1000 למשל, זה הסוללה 3 תאים לעומת ה 6 תאים של אסוס. לא קריטי במיוחד, מאחר ואני בא מעולם של שעתיים עבודה על נייד נטו גם ככה, ולכן זו נקודה טובה למחשבה, אבל לא הפאנץ' ליין.. אשמח לשמוע דעות אחרות בנושא, המלצות, האם כדאי להמתין מעט ויש משהו ששווה לחכות עבורו שצריך לצאת בשבועות הקרובים. כמו כ…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by barartzi,

טוב אז אחרי הרבה זמן של התלבטויות היום הזמנתי מחשב תודה לכל מי שעזר ואם אפשר אז תנו דעות איך יצא בסוף : intel p-d 3.0ghz s-775 2x2m cache dual-core (930d) GIGBYTE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E? twinmos 1gb 667mhz ddr2 dual chanel wd 160GB SATA II 7200RPM 8MB LEADTEK WinFast PX7600 GT TDH Extreme 256MB PCI-E NEC ND-4551 LABELFLASH BLACK HEC Compucase CI-6A19 400W תודה לכולם על העזרה והסבלנות

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. לום, אני צריך מחשב שיספק לי את הכוח והתנאים להפעיל וירטואליזציה בצורה טובה. מצאתי את זה ואשמח לחוות דעת. http://ksp.co.il/?select=.268..271.....e=0&maxprice=0 תודה רבה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. ברצוני לשדרג את המחשב שלי העם השידרוג הבא יהיה יעיל וטוב למחשב שלי... המחשב הנוכחי: P3 600Mhz 133 128SDRAM 20.2GB RIVA TNT 2 MODEL 64 16MB VIBRA 128MB השידרוג: CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 534.28 ] Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7DXE AMD 760 Motherboard (AC97 Sound) [ ¤ 356.95 ] Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 474.41 ] CPU Cooling : CPU Cooler for Pentium IV 423 pin [ ¤ 51.67 ] Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 484.45 ] Video Cards : Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 675.13 ] CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 [ ¤ 133.75 ] Keyboards : Genius KB-06 PS2 Eng/He…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160211AS ¤ 333 מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX ¤ 672 לוח אם: GIGABYTE GA-M55plus-S3G ¤ 473 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 709 צורב DVD: SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK ¤ 186 מארז: COMPUCASE 6920B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤ 314 + ספק JSP 500W -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤2801 בינתיים "אהנה" מהוידאו המובנה, יותר מאוחר כשיצא, אקנה 8600 או את 1950PRO אם יהיה יותר משתלם. לוח אם הנ"ל וגם המעבד…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by kokolada,

אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים שימושים: אינטרנט,אופיס, משחקים כמו FIFA09 FM09 RA3 וכד' והכי חשוב שיהיה מחשב יריץ תוכנות ומשחקים גם עוד שנתיים שלוש ולא שבעוד שנה יהיה גרוטאה. נייד ראשון: Toshiba Satellite A300-1MT מפרט המחשב: שם המוצרToshiba Satellite A300-1MT T3200 אחריות:שנתיים ע"י מפעיל טכנולוגיות 03-9183333 יצר ן יצרן: Toshiba סדרה: Satallite אחריות בינלאומית: כן מערכ ת הפעלה מ. הפעלה: Windows Vista Home Premium מ עבד סוג המעבד: Intel Core2 Duo מספר המעבד: T3200 מהירות שעון (GHz): 2.0GHz תדר (Front Side Bus): 667MHz זכרון מטמון (Cache): 1MB L2 זכרון זכרון: 3GB מהירות זכרון: 667MHz DDR2 5300 כמות רכיבי זכרון: 2GB+1GB כוננים כונן אופטי: DVD Super- Multi DVD-R/RW+R/RW,R…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ^^^ ושמעתי גם על כרטיס מסך חיצוני לניידים אפשר למצוא בזה בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by atari3,

שלום רב ותודה מראש לכל העוזרים! התחלתי להסתכל לאחרונה על מחשבים בפורום, וביד 2. אני חושב לקנות מחשב יד שניה בגלל שהערך שמקבלים לכסף הוא יותר טוב. מצד שני יש את נושא האחריות שלרוב לא קיימת (אלא אם המחשב חדש יחסית) האם יש חסרונות נוספים לקניית מחשב יד שניה? כמו כן, אני צריך מסך. חשבתי על 23-24 IPS. הסתכלתי על מחירי יד שניה אבל בשביל ההפרש נראה לי שעדיף את הACER שראיתי נמכר בסביבות 700 ועונה על הדרישות, מה שמשאיר ~1800-2000 למחשב. מצורף השאלון ע"מ להסביר את הכיוון שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה מאתיים, יותר אם יש סיבה ממשית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי תקציב של בערך 7000 שקל +- מהו המחשב הכי חזק שאפשר לקנות במחיר הזה... תוכלו להמליץ לי אולי על דגם ספציפי ? הדרישות די כבדות.. סטודנט להנדסת חשמל אני צריך שהוא יחזיק לי לפחות 4 שנים ושיוכל להריץ תוכנות כבדות יחסית חלק מהם גם גרפית עבודה רציפה ובלי תקיעות בתודה מראש אבי

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  14. שלום, לאחר 8 שנים, נפרדת מהמחשב הישן שלי. בזמנו קניתי את הטוב ביותר שהיה ולכן הוא סיפק אותי זמן רב. מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש אותי לאורך זמן סביר. חשוב לי שיהיה של אינטל, כפול ליבה. צריכה אותו לתוכנות, מסמכים, המון סרטים (צפייה והורדות), מוסיקה,מעט פוטושופ, אינטרנט, מעט משחקים (כמעט ולא), ובעתיד מעוניינת לצרף אליו מערכת מדיה. זיכרון של 160, מסך דק. מאחר ואיני מבינה גדולה במפרטים, אשמח אם תרשמו לי את המפרט בצורה שאוכל להגישה להצעות מחיר כולל החברה של החלק. גם לגביי המסך. תודה מראש לכל המסייעים. אשמח לתשובה מהירה, המחשב שלי גוסס. ועוד כמה שאלות: 1. האם הזיכרון או חלק אחר מהמחשב הישן יכול לתרום במחשב החדש? 2. איך קוראים למארז הקטן שיצא לא מכבר? האם הפער בינ…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. שיהיה 1TB כרטיס מסך - 1GB ראם כולל ציוד הקפי - מסך עכבר ומקלדת . פאד .

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  16. היי אני רגע לפני קנייה, מחליף מחשב בן 4. פעם ראשונה שבחרתי ללא כרטיס מסך כי לא מיועד למשחקים..מתבגרים : \ מארז antec p193 v3 חשוב לי מאד מאוד השקט! מעבד: i7 3770 לא מתוכנן OC דוקא מהדור החדש ולא מהישן הרבה בגלל הליבה הגראפית החדשה ששופרה משמעותית כי אין כרטיס מסך.. לוח אם Gigabyte Z77 UD5H בהמצלת הכתבה באתר הראשי 4 * 4GB DDR3 kingstone מאשכול המומלצים בפורום הזה הייתי רוצה 32 אבל יקר מדי : / עדיין ספק antec true power 650W גם מאשכול המומלצים (אולי אפשר להסתפק בפחות, אבל אולי בעתיד אוסיף כרטיס מסך אחד או יותר אז..) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  17. קניתי אותו לפני שנה מפלונטר ויש עליו אחריות עוד שנתיים http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2044&lid=1

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום רב, מעוניין בהמלצת לרכישת מחשב לגרפיקה דו-מימדית (פוטושופ) ולפיתוח בסביבת ווב. בעיקרון המחשב אמור לתמוך בפתיחה של כמה תוכנות בו-זמנית ולפחות מכונה וירטואלית אחת או שתיים במקביל. 1. תקציב התקציב המקסימאלי? 5,500 ₪. א) ניתן לנצל את מלוא התקציב, רק במידת הצורך. ב) ניתן לחרוג מהתקציב בעד 500-1000 ₪. 2. שימושי המחשב: · עריכה גרפית דו-מימדית · פיתוח בסביבת האינטרנט · גלישה באינטרנט מרובת טאבים/דפדפנים · צפייה בסרטונים 4K (HD). 3. תוכנות ספציפיות (פרנסה): · חבילת התוכנות של Adobe: Photoshop, Illustrator, Flash · CorelDraw · Microsoft Office · VMWare לפחות 1-2 מכונות · Microsoft Visual Stu…

19. Started by erashel,

. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך קצת, תכננתי באיזור ה3 ואחרוג עד 3.5 במקרה הכי גבוה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MP3,GTA V - הכי כבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by oded6188,

אלו הדרישות: 4 ג'יגה זיכרןו Intel Core 2 Dou עד 2 קילו מסך לא מבריק בגודל 13.3 זמן סוללה מכובד תקציב - עד 6500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by -JustMe-,

אוקיי אז ככה... אני מתכוון לקנות מחשב חדש השבוע כנראה... הלכתי לאייבורי והבחור הציע לי מחשב מסוים.....ב3500 שקל.... אבל אני שמעתי שאייבורי הם לא משהו ולפעמים יוצאים רמאים, אז חשבתי לבקש פה מפרט טוב במחיר של 3500, אולי מקסימום עם עוד חריגה של גג 200 ש"ח. המחיר לא כולל מסך אהה וחוץ מהמחשב עצמו, צריך גם ייעוץ איפה לקנות אותו (אני גר באשדוד אם זה משנה משהו) המחשב צריך להיות עם עכבר, רמקולים ומקלדת לא חובה....לא משהו יקר שיוריד הרבה מערך המחשב עצמו( מסך לא כלול)

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  22. שלום מחשב משחקים ב2500 מתאים לנו אבל מכיון שהמחשב פועל ברציפות רוב הזמן ( הורדות קבצים ) צריכת החשמל לאחר מספר שנים היא אלפי שקלים. האם ניתן לבחור רכיבים שיקצצו את צריכת החשמל? מחשב נייד למשל הוא חסכוני בצריכת חשמל. האם כדאי? תודה יהודה

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by mega1234,

אני מאוד מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוק, המחשב בשימוש כשנה. Intel Core Duo 2 E6750 Zalman 7700 AL-CU Gigabyte P35-DS3L 1GB Kingston DDR2 667MHZ x2 1GB Corsair DDR2 667MHZ x2 Sapphire X1950XT Evercool Turbo 2 Western Digital 120gigs NEC 3500 Enermax Liberty 500W.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V ומשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ומס…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתחילת אפריל מ sky מעוניין במרובע ליבה שיהיה חזק למרות שאני יודע שהו לא ינצל עכשיו משחקים מ בעל 2 ליבות אני עדיין מתעקש על Q6600 יש לי מסך 19W LCD max re 900x1440 בקשר למארז המחשב אני מאחסן את המחשב בחדר השינה אז אני מעוניין שגם יפלוט כמה שפחות אור בלילה ושלא יעצבן אותי רעש המאווררים אני גם מבקש מפרט שיחזיק י לפחות 3 שנים הקרובות שאני לא אצטרך להחליף בו כלום חוץ מכרטיס מסך אבל גם עדיף שלא אז חשתי על 8800GT OC בבקשה תציעו לי מפרט שמתאים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.