עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tal75,

שלום לכולם, אני עוזר לחבר לרכוש מחשב עריכה (פרימייר אוויד, ותוכנות עזר שונות) זה מה שחנות שהוא מכיר וסומך עליה מציעה: 1 מארז מקצועי ומאוורר ATX 700 1 לוח אם Intel® P67 socket LGA1155 1 מעבד I7-2600B Intel Sandy Bridge 3.4Ghz 8MB 1 זיכרון GB 1600 mhz DDR34 צלעות קירור 2 סה"כ 8GB ספק כוח Power Supply 500W Silent 1 דיסק קשיח GB 7200RPM SATA3 WD BLACK500 1 דיסק קשיח TB 7200RPM SATA3 WD Blue1 1 צורב DVD Sony nec 24 1 כרטיס מסך GTX550 1GB GDDR5 2xDVI HDMI 1 כניסת PCI FW - IEEE-1394 1 ממשק eSATA, USB2,USB3, SATA3 1 תמיכה טלפונית שנתית, ו- Help Desk לתקלות 1 התקנה, הרכבה ואופטימיזציה למערכת, הדרכה באספקה 1 מערכת הפעלה WIN 7 HOME 64 385 מסך: 24 " …

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אהלן לכם ^^ אני מעוניין לקנות מחשב חדש (אחרי ששנים לא עשיתי זאת הגיע הזמן להעיף את העגלה הישנה לפח..). התקציב שלי הוא עד 2500 שקל, ניתן לחרוג עד 2700. השימושים - לרוב שימושים בסיסיים יומיומיים - גלישה, סרטים באינטרנט, אופיס, אבל לפעמים גם - קצת עריכות בפוטושופ, קצת עריכת סאונד (ב-cubase) ודברים כבדים. אני נוטה להעמיס על המחשב שלי, ולכן אני רוצה מעבד וזיכרון חזקים. בנוסף - אני אשמח שיהיה למחשב אופק שדרוג טוב, כלומר - שאני אוכל להוסיף/לשנות חלקים, ושיהיה לוח אם טוב ואיכותי שיתמוך בטכנולוגיות והחיבורים החדשים (למשל - USB 3). אני צריך רק את המחשב והמארז, כל השאר יש לי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים). כרטיס מסך בסיסי (לא מובנה) יספיק, ואין צורך בכרטיס סאונד מעבר למה שיש בלוח אם. ה…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. ברשותי מסך 4K לכן כל המשחקים ירוצו עליו בהגדרות מקסמליות רצוי שיהיה לפחות 60FPS. עם המעבדים החדשים אני מקווה שתהיה תפוקה טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k -לאילו הגדרות גרפיו…

4. אז כבר החלטתי על intel i5 6500 וgeforce gtx 1050. לא בטוח אם 1050 Ti או לא לא סגור על i5 tray או box ולא יודע מה ההבדל אשמח אם תסבירו לי מה זה overclocking ולמה זה רלוונטי האם msi b150 mortar טוב לי? איפה אפשר למצוא אחד? מחפש ליהנות מהגרפיקה המקסימלית ומ60 fps, מסך 1080p עם חיבור HDMI ציוד היקפי נמצא, אבל בקשה מיוחדת היא שיהיה נוח להחליף בין רמקולים לאזניות ולא לזחול מאחורי המחשב ולהחליף בין החיבורים כמו עם המחשב הנוכחי. אשמח לשחק עליו משחקים ברמת ספויילר Dying light Arkham knight Assassins creed החדשים Just cause 3 TESV skyrim remastered Watch dogs De…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by F430,

אחרי שנים שנעלמתי אני חוזר! מחפש מחשב gaming לסלון למקסימום ביצועים! אין צורך בכונן קשיח וזוג מאוררים

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Tamir3,

טוב לא רציתי לרשום תקציב 21,000 כמו שהיה פה וכולם יצאו עליו, אז פשוט אני צריך מחשב למשחקים,סרטים ואינטרנט. ציוד היקפי: מסך + רמקולים + הגה + מקלדת ועכבר + ג'ויסטיק. תבנו את את המחשב שאתם חושבים שיהיה הכי טוב עם חישוב כסף נכון. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. http://www.mobilityguru.com/2006/11/15/avoide_the_heartbreak_of_notebook_drive_failure/ ואם כבר בקירור עסקינן, האם למישהו יש פה את ה Antec Notebook Cooler המופיע בקישור http://www.pcabusers.com/reviews/antec/notebookcooler/p1.htm ויכול לתת עליו חוות דעת?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום מה מצב מי שראה תמפרט שלי אז הייתי צרך לבצע מספר שינוים אז הייתי רוצה שתגידו ע הוא טוב או לשנות משהו טוב נתחיל לוח: ecs PF4 Extremeecs chipset intel 915pe 800mhz ht dc מעבד: p4 3.0 775 1m זיכרון: ddr 512 400mhz samsung*2 דיסק קשיח: h.d 120 g.b 7200rpm sata כרטיס מסך: ati x600 p 265m צורב DVD של LITEON 12X ומארז http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4052 סה'כ 7900 רק שאלה כמה עולה הX600P לPCIE? ואיך המפרט?

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by skiordie84,

יש לי תקציב של עד 4,000 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים בעיקר. בלי מסך. עם צורב DVD. אשמח לקבל מפרטים בתקציב זה. תודה מראש.

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אני מחפש לאפטופ שיתן לי מה ש-MacBook Pro Retina 13 יודע לתת. רזולוציה של 2560X1600 פחות או יותר, כונן SSD, מסך 13", לא יותר מ-1.6 ק"ג, 8GB RAM, תאורת מקלדת, עבודה שקטה, סוללה חזקה וטמפרטורה סבירה. יש חיה כזו?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Moty_p,

אני רוצה למכור את המחשב הישן שלי או לפחות חלקים ממנו כי קניתי מחשב חדש זה המפרט הישן: מעבד: Intel® Core™2 Duo Processor E7200(3M Cache, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB) דיסק קשיח 1: Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II דיסק קשיח 2: Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II לוח אם:GIGABYTE GA-EP35-DS3L ספק כוח: Enermax PRO82+ 525 W כרטיס מסך: NVIDIA ASUS GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 צורב 1: LG DVD±RW Double layer sata צורב 2: Asus DVD±RW LightScribe Sata גוף קירור למעבד: freezer pro 7 מארז: ThermalTake M9 זכרונות: 2GB+2GB DDR2 800MHZ Kingston קניתי אותו לפני 3 שנים בערך, אתם יכולים לראות שהוא עבד שדרוגים עם הזמן כמה לדעתכם הוא שווה? וכמה שווה למכור את הכרטיס המסך …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. כמה שיותר זול יותר טוב. לא כולל: מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר, צורב DVD, צורב, כונן CD, כונן FLOPPY. בקיצור: מעבד לוח אם כרטיס מסך מארז ספק כוח דיסק קשיח זיכרון (עד 4500 ש"ח) אני רוצה להפעיל על המחשב משחקים חזקים שדורשים מחשב חזק (ל-3 שנים פחות או יותר). תודה רבה מראש.

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 עם חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (בעיקר אופיס ולפעמים קצת סרטים ומשחקים אבל לא ברמה של גיימר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כאופציה ובתמחור נפרד מסך מקלדת ועכבר (אין לי מושג איזה גודל מסך כדאי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא מבין בזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך קריטי אבל שלא יהיה רועש מדי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Moshe2,

אני צריך מחשב נייד עבור סבתא היא רוצה דווקא נייד ודווקא מסך 17 לך תתווכח אתה בעקרון שימושים זה צפייה בעיקר אבל צריך מחשב לא עדין זאת אומרת בניה טובה (מה שאני לא בטוח שיש בגודל הזה במסגרת התקציב) היא לא כ''כ מרחמת מניסיון העבר אני מעדיף עבורה את דל או לנובו תקציב עד5500 מה אומרים תודה מראש

15. 1. מה התקציב? בסביבות ה10 אלף + במזומן 2. מטרות המחשב?גיימינג כבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן: מסך דק 19 אינצ' מקלדת (לא אלחוטית) צורב דיוידי וכונן דיסקטים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן , לא דרוש כרטיס קול איכותי אם בכלל ולא צריך עכבר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן , רצוי מעבד AMD סוקט 939 , וכרטיס מסך 6800 GT ULTRA של Nvidia או חלש יותר אבל של נווידיה מסדרת ה6800. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?רצוי מארז אלומיניום טוב שאוויר עובר בו טוב , כמו כן אני צריך מאוורר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן אני צריך מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי home והרכבה במעבדה. לא דרוש התקנה ש…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Revos,

מארז MIDI TOWER EZCOOL ספק כוח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN לוח GA770TA-UD3 AM3 AMD GIGABYTE מעבד ATHLON II 630 Q.C AM3 AMD זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ דעסק קשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB SEAGATE כרטיס מסך ATI RADEON 5770 1024MB GDDR5 POWER COLOR צורב LG X22 מסך E2250T LCD LED 1:5,000,000 5MS 21.5" סך הכול 4,300 שקל. מה אתם אומרים? לגבי הספק הוא עולה סביב ה290 אם אני לא טועה והמוכר אמר לי שהוא לא ג'נרי, הרמתי אותו והכול על המדבקה רשום 532W אם זה עוזר והספק שוקל לא קצת אם זה איכשהו משפיע. מה דעתכם על המפרט? כדי לחדד כמה עניינים, המחשב במיוחד למשחקים, התקציב הוא 4300 עם המסך הספציפי שציינתי, ללא חריגות ולא מתוכן OC.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום לכולם, עבר זמן רב מאז שנאלצתי להרכיב מחשב על כן אבקש את עזרת המבינים והמעודכנים בדבר. הדרישות שלי הינם עיבוד צילומים ותמונות (קבצי RAW) באמצעות תוכנת לייטרום או מקסימום פוטושופ. המחשב נועד לעיבוד התמונות כתחביב ולא עיבוד מקצועי . בניתי מפרט מסוים עד למיטב הבנתי והייתי שמח לקבל הערות והארות בנושא המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/7crvz6u1 תודה לעוזרים אוהד 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית של תמונות - כתחביב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ו…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by M9311,

שלום שמי מיכאל מחפש להרכיב מחשב בעיקר לגיימינג, אך גם לעבודה. עבודתי אפשרה לי לרכוש חלקים במחיר טוב, ואני מבקש להתייעץ לגבי חלקים נוספים על מנת להרכיב מערכת שלמה. אתחיל בפירוט:החלקים נמצאים אצלי והם הבסיס. אין לי צורך ברכיבי קצה. אני מחפש ביצועים בינוניים עד טובים. * i7 - 4770k * Asus Z87-Deluxe * (intel SSD 530 (240GB 1. מה התקציב המקסימאלי? כ3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אפשר כ500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, Solidworks. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: Solidworks, שימוש מתון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. M…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום חסכתי סכום משמעותי למחשב גיימינג רציני ואני אשמח לקבל את עזרתכם בבינת מפרט מקצועי .... 1. מה התקציב המקסימאלי? 11,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל הסכום יועד למחשב, אז אין צורך לחסוך פה שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) נטו משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Modern Warfare GTA iv Lineage ii Mass Effect 3 Hawx 2 ועוד,,,, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24 -…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שתי המפרטים בתמונות המצורפות יש לציין שיש לי צורב כבר וגם ספק כוח של 440 וואט ושתי כוננים קשיחים של 1.5 טרה שאני רוצה להרכיב למפרט הזה. מה דעתכם מה צריך לשנות מה עדיף מה פחות?.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3.000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לחרוג, אלא אם כן ההבדל יהיה משמעותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט. בעיקר לימודים, אבל גם חשוב לי שיהיה אפשר לשחק משחקים מדי פעם, כגון פרו אבולושן, קצת קול אוף דיוטי וכו'. וגם שיידע לנגן תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כפי שציינתי. המחשב לא מיועד לגיימינג אך אני אוהב לשחק מדי פעם במשחקים כמו פרו, פיפ…

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום אנשים אני חדש פה למעשה התחברתי רק עכשיו בגלל שקראתי כמה תגובות ונישמע שיש פה אנשים שבאמת מבינים במחשבים ברמה של האותיות שרשומות במפרט של החלק (אלה שכמעט אף אחד לא באמת יודע מה הן אומרות) למרות שרציתי לחכות עם הקניה לכשייצא GTA חדש המחשב שלי החליט לערוק ולצאת לפנסיה... לכן אני מחוייב לקנות מחשב חדש (או חלקים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 - עם מסך 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?העיקר זה משחקים אבל כמובן גם גלישה באינטרנט עם ריבוי לשוניות ותוכנות ברקע, תכני HD, כמובן YOUTUBE צפייה ישירה הורדות (שימוש רגיל…

23. Started by SensatioN,

תגידו לי אם יש משהו לשפר או להחליף .. AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box WINCHESTER 939PIN 90NM 1,860 ש"ח ------------------------------------------------------------------- ASUS Star Ice Series Cpu cooler 318 ש"ח ------------------------------------------------------------------- Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 1,184 ש"ח ------------------------------------------------------------------- Corsair TWINX 1024 PC3200LL PRO LED 2*512MB DDR 400 2,610 ש"ח ------------------------------------------------------------------- Maxtor 160GB 8MB 7200RPM …

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. תודה רבה למי שיעזור (לא צריך כל ציוד הקפי נוסף) אגב, אם אפשר את המפרט מKSP בבקשה (אני יודע שיש להם פחות מבחר באתר, אבל אני לא רוצה לקנות בחנות שרחוקה מהבית...)

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. רוצה לקנות מחשב לגיימינג \ תכנות, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000~ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - Reisdent Evil 3, Star Citizen \ תכנות ווב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

דיונים חדשים בפורומים