ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
- המחשב הוא עבור עבודה בסביבות כמו : visual studio, sql server -אין צורך במקלדת,עכבר, רמקולים, כרטיסי קול איכותיים -המחשב צריך להיות שקט , עיצוב לא מעניין בכלל (אמנם חשוב כי יהיו כניסות USB מקדימה) -אין צורך במערכת הפעלה, וההרכבה תתבצע במעבדה -ללא OC -המסך צריך להיות איכותי ולספק רזולוציה גבוהה, חשוב שיהיה נוח לעבוד עליו
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייח למטרות עבודה..המחשב לא מיועד לגיימינג או עבודה אינטנסיבית עם גרפיקה ברמה גבוהה (פה ושם פוטושופ) מצד שני אני כן רוצה לראות סרטי מדי פעם ולא רוצה שהוא יתחיל לזייף עם HD התקציב יכול להגיע עד 3000 כשאיפה(איך לא..) למשוך מטה לכיוון ה2500 עד כמה שאפשר.. הנה מפרט ראשוני שהורכב שסה"כ גמיש לשינויים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪938 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪475 מארז: Gigabyte Triton 180 + Seasonic S12II-430W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪492 ק…
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מעבד INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX לוח GIGABYTE GA-P35-S3L (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA זכרונות CORSAIR TWIN2X2048-6400 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL5 DUAL XMS כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD2600XT 256MB DVI PCI-E דיסק קשיח W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER כונן וצורב DVD LG DVDRW X18 GSA-H62N DUAL LAYER SATA BLACK מסך SAMSUNG 931C 19'' LCD 2MS DVI BLACK GAMING DESIGN מארז THERMALTAKE SOPRANO + 2x120MM FANS BLACK מחיר : 5K תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש מפרט לעבודות גרפיות במחיר 4-5 אלף (לא כולל מסך וציוד היקפי) בנוסף רציתי לשאול מה ההבדל הקריטי בין כרטיסי quadro לכרטיסי geforce האם כרטיס geforce חזק עם 2 ג'יגה זיכרון לא יספיק? בנוסף חשבתי להוסיף כונן SSD בשביל הווינדוס ותוכנות/משחקים שיותקנו עליו. אם אפשר לתת המלצות על חברות של כל החלקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
מחשב לגרפיקה.. פוטושופ פריאנד בעתיד אולי עוד . עבודה על קבצים מאוד גדולים גי'גה ואף יותר. קיבלתי מפרט מפה ובדרך הוא טיפה השתנה אז רציתי לרשום אותו ולראות אם הוא כדאי או אם כדי לשנות משהו. ועוד משהו אני רוצה בסך הכל כונן קשיח אחד במחשב לתוכנות +ווינדוס + לעבוד על הגראפיקה דרכו.(אם אני אצטרך יש לי כוננים קשיחים נוספים שאני יכול להוסיף לו) הציעו לי פה פעם אחת FLASH כונן או משהו דומה אני לא זוכר בידיוק מהראפטור ירדתי. -בקיצור מה שאני רוצה להוסיף למפרט שאני ארשום זה כונן מהיר עד כמה שאפשר בסכום הגיוני אבל באמת שיהיה הבדל משמעותי בינו לבין כונן רגיל ונראה לי שגודל 40 גי'גה לא יספיק אז שיהיה 80. ובנוסף אני רוצה הארד דיסק חיצוני 500 גיג'ה (כמו שאני יודע הרגילים שהם USB איטיים להח…
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני פרילנס שעובד מהבית וברצוני לקנות מחשב חדש ,ואשמח לקבל עזרה בבחירת המחשב . 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: גרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.autocad ,sketchup, revit ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).רינדורים ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.אין לי מסך ,מתכוון לקנות 22" ומעלה 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?אין צורך בכו…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום . אחי מעוניין לקנות מחשב לעבודות פוטושופ וקצת תלת מימד ב- 4000 ש''ח ( בלי מסך) לכן רציתי בבקשה את הצעתכם בבנית המפרט כדי להגיע למפרט הטוב יותר לסכום שהוקצב. המחשב ללא ציוד הקיפי ולא משנה אם המסך יהיה דק או לא העיקר שהוא יהיה איכותי ובעיקר חשוב שהמעבד יהיה חזק וטוב וכרטיס מסך שיוכל להריץ את העבודה . תודה מראש לעוזרים. כרגע אני מתלבט בין שתי מפרטים שראיתי פה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤871 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤582 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - RETAIL ¤1436 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤369 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤457 …
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הלכתי לתומי לחנות מחשבים נודעת שמתחילה באות א'... ביקשתי לבנות מפרט לעבודות גרפיקה כבדות לדוגמת - מאיה, Adobe Afteraffects ועוד תוכנות זוללות משאבים. להלן המפרט שהכינו לי בחנות, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט ולגבי המחיר ואם יש לי צורך אמיתי בכזה מפרט לשימושים לעיל: מארז ezcool מאוורר 25CM + לד כחול ספק כוח couger 750w hec לוח אם x58 pro-e 7.1 glan msi מעבד אינטל 2.66gh 8mb core I7 quad I920 מאוור למעבד Buffalo heat pipe evercool זכרון Intel XTRM OCZ 2x2GB (4G) DD3 1333MHZ כ. מסך Nvidia Geforce GTS250 1G-3 MSI דיסק קשיח 1Tera Sata2 16 MB Hitachi צורב GH22NS LG 22 DVDX DL מאורר למעבד 775 DUal Core תוכנת WIn Xp PRO כ. רשת !g LAN Ob כ. קול 7.1 OB כ. רשת אלחו…
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עזרה בהחלטה על מפרט בתקציב של 2000 ש"ח מהחנות זיגזג - www.zigzag2000.co.il אין אפשרות לחריגה מהתקציב :-\ המפרט צריך לכלול צורב DVD. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
חשבתי על משהו בסגנון הזה: אם יש הצעות לשיפור או מפרט חדש, כמה הערות: HD אין צורך ביותר מ-160 כרטיס מסך מובנה כמובן, חשוב שתהיה יציאה דיגיטלית כמו HDMI או DVI קחו בחשבון 300 שקלים על מקלדת+עכבר אל חוטיים ורמקולים סבירים תודה מראש, לירן
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מפרט לעבודות משרדיות סביב 2,000 ש"ח עם מעבד DUAL CORE תומך LINUX
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כולל כרטיס מסך יעודי עם HDCP, לא לצורך משחקים. מהחנות zigzag2000 בבקשה. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה בהרכבת המפרט. התקציב הוא בערך 2000-2500 אבל אפשר לחרוג קצת אם צריך. בעיקרון השימוש העיקרי שלהם הוא גלישה באינטרנט, אימיילים, תמונות, ואולי קצת משחקים של הנכדים.. המחשב בד"כ יריץ כמה דברים במקביל וצריך שהכל ירוץ חלק ובלי בעיות בכמה שנים הקרובות. תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שאל אותי לחוות דעתי על המפרט +המחיר הבאים. אני, לעומת זאת, אשמח לשמוע את דעתכם..
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שאחד החברים פה הציע הצעה שאי אפשר לסרב לה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345164.msg2983025#msg2983025), החלטתי להעזר בשרותי המומחים בפורום. אני צריך להרכיב מפרט לעבודות משרדיות, דהיינו: עפ"י רוב כתיבה בWORD, קצת סרטים, ומדי פעם אינטרנט. לא יותר. לא משחק משחקים כבדים, לא מבצע עבודות גרפיות. מה שחשוב לי שיהיה במחשב - נוחות עבודה עם וורד (מסך נורמלי, עם אפשרות לשבת מולו הרבה זמן), מסך עדיף דק 19", אם אפשר להכניס בתקציב גם מסך Pivot מה טוב, ו - עוד דבר די חשוב - עדיף שיהיה בכמה שיותר תשלומים. אשמח לענות על כל שאלה שתצוץ, ולראות הצעות למפרטים כמובן. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היי אנשים! צריך מחשב לעריכת וידאו ולאפטר [+מעט גיימינג]. משדרג עמדה קיימת, כך שאעביר ממנה את כרטיס המסך [gtx970] ואת כל ההאאדיסקים והSSD כך שכל מה שצריך למפרט זה מעבד+קירור\זכרונות [32+מקום לשדרוג ל 64]\קייס \לוח אם \ספק כוח \כרטיס M2 [שיחליף את ה- SSD Samsung 840 pro- שכרגע יש לי עליו את מערכת ההפעלה]. בגדול, מטרתי היא לבנות מערכת שתשרוד הרבה שנים. אני כבר 9 שנים על מערכת i7 דור 1 שעבדה יפה. . מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במיד…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, CAD, 3D, קצת משחקים ושימושים רגילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solid works, Autodesk Inventor, NX7.5, Mastercam, SolidCam, Autocad סוליד ואינוונטור בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב: 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 מה שימושי המחשב? After effects פוטושופ CS6 3D Max Studio Illustrater Cinema 4D משחקים פחות. הרזולוציה היא 23 אינץ' 1920X1080. בקרוב אני יחבר עוד 2 מסכים כאלה. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, ברשותי כונן קשיח של 1TB, מארז CM690, ספק 550W של חברת CORSAIR. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? לא חשוב. מעדיף שלא לעשות OC. לא צריך מערכת הפעלה. חנות ספציפית? מעדיף KSP. תודה רבה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה של לפחות 8 שעות ביום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , VISUAL STUDIO , הרבה דפדפנים במקביל , אולי מכונה\ות וירטואלית. - הכל באופן שימוש גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES2013 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים 22 אינץ' 1680X1050 בהמשך מתו…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בוא נזרום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Lightroom, Matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא חושב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" DELL 2412 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש …
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להרכיב מערכת לעיבוד תמונה: פוטושופ בעיקר, ועיבודים כבדים במטלב. חשוב לי מאוד השקט ולכן ארצה את עצתכם בעניין. ברשותי i7-3770k לוח אם Z77 וכונן Intel SSD 520, 180GB. אני מעוניין לקנות את הרכיבים הבאים: [table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td] [/td][td]G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]Asus HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI 2xDP PCI-E [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001[/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]Thermaltake Toughpowe…
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
או קיי תראו, מזמן כבר לא התעסקתי בחומרה ככה שאם אני מפספס משהו - תדאגו לציין לי את זה המחשב מיועד : פיתוח תוכנה, שרת LAMP:Linux,Apachi,MySql,PHP + תחנת עבודה רגילה. מה שאני לא רוצה ולא מצפה ממנו זה ביצועים טובים ב 3D אני לא מתכוון לשחק בו ולא רוצה לתת סיבה לאף אחד אחר גם ;D מפרט : לוח אם : ABit NF7-SL מעבד : AMD Athlon XP 2800+ BOX 0.13 MK BARTON 512K זכרון : DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL GOLDEN DRAGON VALUE דיסק קשיח : Western Digital 120 gb 7200 SATA 8 mb Buffer כרטיס מסך : SAPPHIRE - ATI 9200SE 128mb DVI Retail - הכי זול עם DVI שיכולתי למצוא, יש לכם הצעה יותר טובה ? מארז : COMPUCASE CI-6aR1 300w ATX SUPER MIDI (White & Blue) TOWER CASE * הדבר הזה כ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Pentium 4 3.2GHz 1M 800FSB LGA775 Abit AG8 TwinMOS 2X512 400Mhz Wastern Digital 120GB, 7,200RPM, 8MB Buffer, 8.9ms avg, Serial ATA/150 Floppy Mitsumi Sparkel GeForce 6600 PCI-E LG DVD RW GSA-4160B X16 Double Layer Super Multi + Software אני אודה לכם אם תוכלו לתת הערות ולהציע תיקונים.... תודה רבה! ניר
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך מפרט לעריכת תלת מימד לחבר. הוא משתמש בתוכנות הבאות: maya solidworks 3dmax mastercan (משהו כזה) אני צריך מפרט בתקציב של עד 4000 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי. אשמח גם להצעה נפרדת ל2 מסכי 23-24" שיתאימו לעבודה כזאת. המפרט שאני חשבתי עליו הוא I5 2500, 4GB DDR3, 1TB F3, אני חלוק בנוגע לכרטיס מסך חשבתי על GTX460 של גיגהבייט הוא נראה גם שיש לו קירור איכותי, מארז אנטק 2 האנדרד או משהו בסנגון עם איוורור ראוי היות והמחשב הולך לרנדר המון, וספק של קוריסר 650 כך שאם הוא ירצה הוא יוכל להוסיף כרטיס נוסף או משהו דומה. מה דעתכם? אני חלוק בכרטיס מסך ובספק, האם לקחת כרטיס חזק יותר?אחר? הספק הוא כרגע אוברקיל, האם יש יתרון בSLI לסוג העבודה שהוא רוצה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מדובר במפרט לסטודנטית שמתחילה ללמוד עיצוב אינטראקטיבי. התוכנות/שימושים: פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, אפטר אפקט, דיירקטור, 3D-MAX, פרמייר פרו, דרים יוזר.. המחשב יקנה בKSP. לא יהיו משחקים וOC. אין UPS. הרכבתי את המפרט הבא:[table] [tr][td] מעבדי אינטל [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 810 [/td] [td] 810 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, D…
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-