עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד 4300 בערך 600 ש"ח זכרונות - G SKILL 2048MB 667MHZ CL5 בערך 500 ש"ח לוח - ASROK LGA775 INTEL945 CONROE945G בערך 450 ש"ח כונן קשיח - WD2500KS 250GB בערך 350 ש"ח מארז+ספק - ANTEC SONATA בערך 700 ש"ח מסך 19' כלשהוא עד 1000 ש"ח כ.מסך+כ.קול ON BOARD אשמח לקבל כל הצעת ייעול

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  2. חבר ביקש מימני לבנות לו מפרט קצת לא שגרתי ובתקציב מאתגר. השימושים הם כאמור בכותרת: סרטים, מוזיקה, אופיס, אינטרנט + תכנות באוטוקאד + משחקים פה ושם כמו פיפה 2013 ופרו אבולושן 2013. לא חשוב שקט ושדרוג. תקציב דחוק של 2.5K. חשבתי על זה, מה דעתכם: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 483₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 18₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ערב טוב, אשמח לקבל הצעות למפרט לעבודה משרדית 1500 ש"ח (לא כולל מסך, ציוד היקפי). לא מתוכנן OC. כולל הרכבה. אם אפשר שהמפרט יהיה מאייבורי (או מחנות אחרת בתל-אביב) זה אידיאלי.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by tom123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועבר טובים 4. האם יש רכיב…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  5. שלום לחברי הפורום, אני מחפש לבנות מחשב שיעודו העיקרי הוא עבודה עם 3D Studio max ו After Effects ומדי פעם למשחקים חדשים. חשוב לי שהמפרט יהיה משתלם מבחינת יחס של ביצועים\מחיר, אם כי לא בצורה קיצונית כי בסך הכל אני רוצה מחשב יחסית חזק שיוכל לשרת אותי לתקופה ארוכה. כך שאני מנייח שהתקציב יכול להיות מאוד גמיש ולנוע בין 4.5 - ל6.5 אלף לא כולל מסך. אחרי שעברתי על מס' סקירות של מעבדים ברשת אני נוטה לבחור או ב Phenom II X6 1090T או ב SB I7 2600\k - רצוי שהמפרט יהיה מחנות שיש לה סניף באזור חדרה. - אין צורך בציוד הקפי - למרות שהמסך לא נכלל פה במפרט חשבתי לקחת את הSamsung BX2450 LED אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעה טובה יותר במחיר דומה. - hd : יש טעם לשים SSD למערכת הפעלה? תודה מראש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ben389,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש אשר ישמש לעבודה עם MAYA 6.5/7. התקציב עומד על 4000ש"ח ללא מסך ויכול להתגמש במידת הצורך. כמה ליבה כפולה תשפיע על העבודה? איזה כרטיס מסך מומלץ? כמה זיכרון מומלץ? הרכבתי את המפרט הבא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 ASUS P5LD2 LGA775 2X SAMSUNG DDR2 256MB 533MHZ WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X GIGABYTE 6200 TURBOCACHE 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS COMPUCASE CI-6A19 WHITE מקלדת, עכבר סה"כ 4400 ש"ח. האם הוא מתאים? האם יש הצעות לשיפור במסגרת התקציב?

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם + מעבד + זיכרונות +מארז, עבור עבודה עם מספר רב של מכונות ווירטואליות במקביל (לצורך לימודים), אני לא צריך כלום חוץ מלוח, מעבד, זיכרונות (4 מודולים של 4 גיגה כ"א) , ומארז. לא אכפת לי יצרן מעבד (AMD או INTEL), אבל צריך להוריד את המחיר כמה שיותר לכן אני חושב ש-AMD ינצח. הלוח צריך לתמוך בלפחות 16 מגה של ראם, עדיפות ל- QUAD CHANNEL, אם לא אז גם TRIPLE טוב, לא מעניין אותי גרפיקה ומשחקים, לכן מבחינתי כרטיס מסך מובנה הכי פשוט שיש, עדיפות ללוח עם בקר RAID מובנה אך לא חובה. המעבד כמובן צריך לתמוך בווירטואליזציה של 64 ביט, ל-HIPER-V, ותפוקת עבודה טובה. זיכרונות ראם, צריך 4 מודולים של 4 גיגה כ"א, סה"כ 16 גיגה. ומארז הכי פשוט שיש ... חשוב לנסות להורי…

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  8. שלום לכולם צריכה עזרה עם מפרט שיכלול גם מסך שימושים עיקריים גרפיקה עריכת וידאו ופלאש מערכת הפעלה יש XP 64 BIT ספק כח יש מהמחשב הקודם LIBERTY 500W צריכה את כל השאר כולל מסך תעזרו לי בבחית המסך המתאים כולל הגודל האופטימלי בהתאם לצרכים שלי תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Nevo,

שלום, אשמח אם תכינו לי מפרט למחשב חזק ויציב לצרכים העיקריים: * אינטרנט - משתמש הרבה באינטרנט ותוכנות שקשורות לאינטרנט. * עבודה - אני אשתמש במחשב לצורכי עבודה ולכן רצוי שיהיה מהיר. * בניית אתרים - אני הולך לעבוד עם בניית אתרים ברוב הזמן. את האמת שעד עכשיו הסתדרתי עם 256MB זיכרון ומעבד 2.66, שזה עלוב! נראה לי שאני צריך פי כמה יותר מזה לפחות בזיכרון. בקיצור מחשב סוס עבודה לאינטרנט, תוכנות וניהול אתרים. מה צריך? * כרטיס מסך - לא משחק במשחקים, רואה סרטים פעם בחודש. לא צריך משהו טוב. * כרטיס קול - שומע מוזיקה לפעמים אבל לא צריך משהו רציני גם. * צורב - לא צורב הרבה אבל עדיף שיהיה משהו שאם אני אצטרך מתישהו, אם יש אפשרות שהצורב יקרא DVD זה יהיה נחמד. * תקליטור - פעם בחצ…

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by FatalZero,

בעיקר למוזיקה ולאינטרנט ושאר משימות פשוטות - לא הולך לשחק עליו משהו יותר כבר ממשחקי דפדפן וגם זה נדיר. רמקולים מקלדת עכבר לא צריך, מסך שהיה 22 שחור. חשוב מאוד מאוד שהיה שקט עד חרישי. תודה.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  11. אהלן חברים, הגיע שוב הזמן להחליף את המחשב, ואין מקום יותר טוב למצוא מפרט מאשר פה. אני מחפש מחשב שישמש לעבודות רגילות - אופיס, פוטושופ וכו', וגם להרבה ניגון HD (מחובר למסך LCD נוסף). אני מניח שמחשב בתקציב הזה מספיק חזק בשביל משחקים פה ושם, אבל זה לא השיקול העקרי. חשוב לי גם שיהיה שקט אז מארז וקירור מתאימים זה נחוץ. לא צריכה להיות בעיה מיוחדת בחיבור ההארד דרייבס מהמחשב הנוכחי למחשב החדש (הווינדווס כמובן על מחיצה נפרדת) נכון? אז אין צורך בדיסק מעל חצי טרה... אשמח גם להמלצה לחנות טובה ואמינה (אני כבר לא כ"כ מעורב בתחום ואין לי מושג איזה חנויות טובות יש היום) תודה רבה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, סרטים, משחקים בקטנה, עבודה שוטפת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עובד עם הרבה סביבות תכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: צריך להריץ משחקים בצורה סבירה, לא מתכוון לשחק עליו יותר מדי אבל צריך להיות סביר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני מתכוון לרכוש למחשב הזה 3 מסכים של 1920*1080 או …

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. - המחשב הוא עבור עבודה בסביבות כמו : visual studio, sql server -אין צורך במקלדת,עכבר, רמקולים, כרטיסי קול איכותיים -המחשב צריך להיות שקט , עיצוב לא מעניין בכלל (אמנם חשוב כי יהיו כניסות USB מקדימה) -אין צורך במערכת הפעלה, וההרכבה תתבצע במעבדה -ללא OC -המסך צריך להיות איכותי ולספק רזולוציה גבוהה, חשוב שיהיה נוח לעבוד עליו

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by mmmbbb,

אני מחפש מחשב נייח למטרות עבודה..המחשב לא מיועד לגיימינג או עבודה אינטנסיבית עם גרפיקה ברמה גבוהה (פה ושם פוטושופ) מצד שני אני כן רוצה לראות סרטי מדי פעם ולא רוצה שהוא יתחיל לזייף עם HD התקציב יכול להגיע עד 3000 כשאיפה(איך לא..) למשוך מטה לכיוון ה2500 עד כמה שאפשר.. הנה מפרט ראשוני שהורכב שסה"כ גמיש לשינויים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪938 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪475 מארז: Gigabyte Triton 180 + Seasonic S12II-430W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪492 ק…

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  15. מעבד INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX לוח GIGABYTE GA-P35-S3L (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA זכרונות CORSAIR TWIN2X2048-6400 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL5 DUAL XMS כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD2600XT 256MB DVI PCI-E דיסק קשיח W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER כונן וצורב DVD LG DVDRW X18 GSA-H62N DUAL LAYER SATA BLACK מסך SAMSUNG 931C 19'' LCD 2MS DVI BLACK GAMING DESIGN מארז THERMALTAKE SOPRANO + 2x120MM FANS BLACK מחיר : 5K תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by almog2k1,

שלום, רציתי לבקש מפרט לעבודות גרפיות במחיר 4-5 אלף (לא כולל מסך וציוד היקפי) בנוסף רציתי לשאול מה ההבדל הקריטי בין כרטיסי quadro לכרטיסי geforce האם כרטיס geforce חזק עם 2 ג'יגה זיכרון לא יספיק? בנוסף חשבתי להוסיף כונן SSD בשביל הווינדוס ותוכנות/משחקים שיותקנו עליו. אם אפשר לתת המלצות על חברות של כל החלקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  17. Started by slash1z,

מחשב לגרפיקה.. פוטושופ פריאנד בעתיד אולי עוד . עבודה על קבצים מאוד גדולים גי'גה ואף יותר. קיבלתי מפרט מפה ובדרך הוא טיפה השתנה אז רציתי לרשום אותו ולראות אם הוא כדאי או אם כדי לשנות משהו. ועוד משהו אני רוצה בסך הכל כונן קשיח אחד במחשב לתוכנות +ווינדוס + לעבוד על הגראפיקה דרכו.(אם אני אצטרך יש לי כוננים קשיחים נוספים שאני יכול להוסיף לו) הציעו לי פה פעם אחת FLASH כונן או משהו דומה אני לא זוכר בידיוק מהראפטור ירדתי. -בקיצור מה שאני רוצה להוסיף למפרט שאני ארשום זה כונן מהיר עד כמה שאפשר בסכום הגיוני אבל באמת שיהיה הבדל משמעותי בינו לבין כונן רגיל ונראה לי שגודל 40 גי'גה לא יספיק אז שיהיה 80. ובנוסף אני רוצה הארד דיסק חיצוני 500 גיג'ה (כמו שאני יודע הרגילים שהם USB איטיים להח…

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by avshalom81,

שלום אני פרילנס שעובד מהבית וברצוני לקנות מחשב חדש ,ואשמח לקבל עזרה בבחירת המחשב . 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: גרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.autocad ,sketchup, revit ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).רינדורים ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.אין לי מסך ,מתכוון לקנות 22" ומעלה 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?אין צורך בכו…

19. שלום . אחי מעוניין לקנות מחשב לעבודות פוטושופ וקצת תלת מימד ב- 4000 ש''ח ( בלי מסך) לכן רציתי בבקשה את הצעתכם בבנית המפרט כדי להגיע למפרט הטוב יותר לסכום שהוקצב. המחשב ללא ציוד הקיפי ולא משנה אם המסך יהיה דק או לא העיקר שהוא יהיה איכותי ובעיקר חשוב שהמעבד יהיה חזק וטוב וכרטיס מסך שיוכל להריץ את העבודה . תודה מראש לעוזרים. כרגע אני מתלבט בין שתי מפרטים שראיתי פה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤871 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤582 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - RETAIL ¤1436 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤369 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤457 …

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  20. שלום לכולם, היום הלכתי לתומי לחנות מחשבים נודעת שמתחילה באות א'... ביקשתי לבנות מפרט לעבודות גרפיקה כבדות לדוגמת - מאיה, Adobe Afteraffects ועוד תוכנות זוללות משאבים. להלן המפרט שהכינו לי בחנות, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט ולגבי המחיר ואם יש לי צורך אמיתי בכזה מפרט לשימושים לעיל: מארז ezcool מאוורר 25CM + לד כחול ספק כוח couger 750w hec לוח אם x58 pro-e 7.1 glan msi מעבד אינטל 2.66gh 8mb core I7 quad I920 מאוור למעבד Buffalo heat pipe evercool זכרון Intel XTRM OCZ 2x2GB (4G) DD3 1333MHZ כ. מסך Nvidia Geforce GTS250 1G-3 MSI דיסק קשיח 1Tera Sata2 16 MB Hitachi צורב GH22NS LG 22 DVDX DL מאורר למעבד 775 DUal Core תוכנת WIn Xp PRO כ. רשת !g LAN Ob כ. קול 7.1 OB כ. רשת אלחו…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by Dimness,

שלום, אני מחפש עזרה בהחלטה על מפרט בתקציב של 2000 ש"ח מהחנות זיגזג - www.zigzag2000.co.il אין אפשרות לחריגה מהתקציב :-\ המפרט צריך לכלול צורב DVD. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  22. חשבתי על משהו בסגנון הזה: אם יש הצעות לשיפור או מפרט חדש, כמה הערות: HD אין צורך ביותר מ-160 כרטיס מסך מובנה כמובן, חשוב שתהיה יציאה דיגיטלית כמו HDMI או DVI קחו בחשבון 300 שקלים על מקלדת+עכבר אל חוטיים ורמקולים סבירים תודה מראש, לירן

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  23. מפרט לעבודות משרדיות סביב 2,000 ש"ח עם מעבד DUAL CORE תומך LINUX

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by Nemesis,

כולל כרטיס מסך יעודי עם HDCP, לא לצורך משחקים. מהחנות zigzag2000 בבקשה. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  25. ההורים שלי רוצים לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה בהרכבת המפרט. התקציב הוא בערך 2000-2500 אבל אפשר לחרוג קצת אם צריך. בעיקרון השימוש העיקרי שלהם הוא גלישה באינטרנט, אימיילים, תמונות, ואולי קצת משחקים של הנכדים.. המחשב בד"כ יריץ כמה דברים במקביל וצריך שהכל ירוץ חלק ובלי בעיות בכמה שנים הקרובות. תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים